Sliten chey

Packat lite tills imorgon och klarat av ett bussproblem med Julia så nu tror jag att vi kommer klara oss imorgon. Träning imorgon i Allians mellan tio-elva. Sen kanska lunch med Julia på stan, lasergame, relax och övernattning.
Mysdag blir det. G.O.D.N.A.T.T  F.O.L.K.E.T



































Oj vad vi ska dit igen, Uppland.

Emma, jag har inga bilder!

Godmorgon fran mig. Ligger i hotellrummet och forsoker vara sa tyst som mojligt. Kan inte sova mer aven om jag inte har sovit sa mycket. Nu orkar jag inte skriva mer men tjejer & Jocke, sager man inte tack ? :(
Nu blir det frukost och 16 timmars jobb framfor mig.

Ah men herregud.



Just A Dream





Jag vill avsluta det här kapitlet, men det går bara inte

Julia ska mysa ner i soffan medans jag ska åka på ännu en till fotografering, ska det inte ta slut snart? Blir en lugn hemma kväll och kommer nog somna tidigt för jag är helt sliten. Som Julia sa så blir det distriktsträning imorgon vid tio och sen lasergame. Goda tider kommer fram när man säger just lasergame, haha. Snart åker bilen mot Fyrishov, yeah!


Len och ren

Jag har tagit mig en härlig dusch med hög musik som skulle strypa mina tankar. Är nu rubrik, har smörjt in mig, klippt naglarna och ska strax måla om dom när jag valt färg. En skön och lugn kväll kommer det att bli. Imorgon är det fredag och det innebär först träning med distriktslaget på morgonen, sedan på eftermiddagen blir det lasergame & spa grejs, mat och övernattning med laget. Det ser jag fram emot! Blir nått inlägg senare, för nu ska jag tända ljus och gosa framför tvn. See ya

Jag saknar den här kvällen extremt mycket flickor.

Gränby gangsters

Dagens resultat har ni fått och dom var inte dåliga tycker jag. Härligt girls!
Majis!

Där det finns gulliga ungar, där trivs jag! Även fast bilden e lite knasig (a)

Det är grönare i parken

Fotbollsdagen är slut och det slutade med att vi gick vidare. Två vinster med första 6-0 och andra 4-0. Mina knän hängde ju inte med som det alltid brukar vara.. Börjar bli riktigt trött på allt. Aja mittbacken med Lina blev det och vi har ju alltid våra pratstunder på planen, gillart haha! Ingen träning idag men fotografering blir det i Fyrishov, alltid lika tagga. Nej nu ska jag sova någon timme. Pöss på er!


Ba Ba Ba

Snart kommer pappa och hämta upp mig och Julia för en dag med fotboll på Årsta ip. Skolsm ska spelas mot Gävle och Västerrås. over and out.

Godmorgon Julia, Matilda och alla andra som vaknar klockan 7! Ha en bast dag nu ska jag jobba vidare :*


11.01 pm

Nu ska vi ut mitt ut i ingenstans. Filma lite laaaaaskiga natts scener, kommer bli coolt att se. Inga bilder som vanlig daraa men ni overlever med hjalp av mina spannande texter! Eller hur var det nu igen ?

Three days & two wakeups

Tankte blogga idag igenom mobilen men det gick inte att skriva konstigt nog. Klart inte min mobil, annars sa skulle det kosta miljoner. Nu har jag atit lunch och klockan ar atta pa kvallen. Ja, sjukt att kalla det lunch men det ar det iaf. Hittills har det varit mycket roligt! Borja med att tvatta alla peruker, torka och sen styla om dom igen. Myyycket smuttsiga vampyrer! Haret ar sedan pa och sen far vi ta av och byta till en annan scen. Tvatta, torka och sen styla om pa nytt. Lite stolt faktiskt hur resultatet blev sedan (a)
Vi akte ut en bit pa vagen for att ta nagra scener ute, det var dunder skont! Annars ar vi inne i ett rokigt, morkt enormt rum/hus/slott. Fick se nagra underbart fina flygplan som landade och ni som har sett The book of Eli. Det bla huset med de gamla paret, dar det huset var forut fick jag se. Gillades mycket mycket mycket for det ar faktiskt min favvo scen i den filmen!
Precis dar stog huset! Coooooolt va ?
Fick kolla pa en valdigt fin solnedgang. Liksom varje kvall, alskar det!

Nu har jag lite jobb att skota! Hors nagon gang folks!

Söta nötter!



Vive la differevce

Är ju inte så bra på att blogga just nu som mina vänner är. Men dagen går i svart vitt, det kommer ni se på bilderna sen. Engelskaprovet bara flöt på och jag är nöjd. Och något galet är att nu kommer det inte vara något plugg på två veckor, två hela veckor! Oj vad jag älskar det. Eftermiddagen var jag i min egen bubbla, tack du! Cyklade för att hämta Julia. Spelarmöte som gick av på en timme. Fikat var ju det bästa, och såklart Tobbes ordval. Skrattanfall på slutet, övertrött helt enkelt. Tittade in i gamlishallen där laget spelade match.
En kväll hemma med Idol, Berg flyttar in och Välkommen åter. Klockrent! Nu sitter jag i min stor Sweden Football tröja och ska snart sova. Imorgon blir det fotboll hela dagen med skollaget, taggad!
Godnatt Änglar.





Har ju inget kort på dagens klädsel men här kommer listan!
Skor: Converse
Leggins: H&M
Blus: H&M
Kofta: Odd Molly
Ring: Indiska


Haha!


Förlåt nu har det blivit många inlägg för mig, men alltså den här bilden är en gåta! Skrattar ju sönder här.
Good night my friends.

Välkommen åter

Nu har jag kollat klart på Idol, Berg flyttar in och nu är det Välkommen åter på tv. Älskar alla programmen. Jag ska ta lite glass nu med kanske? Aja, fortsatt trevlig kväll gott folk. Imorgon blir det fotboll med skollaget!


<3



Sangre, visst Maddie?


Nu ska jag få träffa Matilda igen och vi ska vidare till klubblokalen! Puuusssssss

Godmorgon!

Igar jobbade vi 15 och en halv timme. Fyfan vad det tar pa en! Blev en liten powernap for mig for jag orkade inte mer. Inget speciellt hande den timmen for allt har var ju redan klart. Va bara att ta av peruker och harforlagningar.
Kom till hotellet runt halv 2, 2 och jag dacka direkt. Idag borjar vi 12 om jag inte minns ratt och nu ar klockan tio. Tyvarr kan jag inte sova mer aven om jag skulle kunna i hundra ar. Vet inte om det ar jetlagen eller om jag bara inte kan sova. Jag ska gora ett till forsok i min onormala enorma sang. Idag kommer det bli en extra rolig dag och da vill jag verkligen inte vara trott! Puss pa er!

You will see





Maravilloso

Hoppas att ni inte varit alldeles för oroliga över mig och Matilda. Men vi kom faktiskt hem igår!
Hade otur och fick springa ensam, och ja jag var ärligt talat rädd ett tag där, det rördes i buskarna och knakade i träden och jag var vilsen. Fick sår på benet och mina kläder fick lite hål.. Men hittade till ljuset och hamnade tillslut med två lirare och kände mig lite udda. Men utöver det gick det mycket bra!
Kom hem och skulle plugga men somnade istället. Vaknade upp och kom på att jag skulle på träning, riktigt otaggad var jag kan jag säga er. Men åkte ut till björklinge och hade en rolig träning!


Idag så började dagen med engelskaprov haha. Vidare till spanska som är det bästa ämnet, eller hur var det? Hade idrott i några minuter tills det blev elevrådsmöte. Mötet blev mest prat med Fanny som var på min sida. Lunch med henne och telefon spel, en mys lunch med en mysig vän!
Svenskalektionen var väldigt speciell, so blev det bättre. Och den otroligt långa sega dagen slutade med no, det ända jag och Matilda gjorde var att sitta och ta kort på våra ringar haha.
Nu sitter jag och njuter av att det inte blir något prov eller läxa på två veckor. Fotbollsmöte i klubblokalen vid halv sju som känns lite värdelöst sådär men det är bara att bita ihop!

Fy satan i gatan.

Saknar Jessi Pessi Ping Pong..

Jag älskar er!

Mega Jump Fanny <3


Ny frissaa

Glomde att beratta att under lunchrasten sa fick vi lite tid over sa jag bestamde mig att klippa och farge mitt har. V6 heter fargen och varfor inte passa pa att fa en gratis hollywood klippning ? Haret ar fortfarande blott pa bilden men det ska vara rakt, inte poffig men det fattar ni.
Tycker att det passa javligt bra med tanke pa att jag hade brunt och langt har. Julia du har langre an mig nu sweetie, haha nu kan du veerkligen inte klaga.
Vad tycker ni ?


Bara 7 timmar kvar

Annu ett inlagg fran mig idag. Fan va bra jag ar!
Fast jag har inte sa mycket att beratta.. Kolla lite till nar dom brande pa nagra snubbar, jag at lunch om det ar intressant nog for er, jag sag air force one! (fast det har jag redan berattat) Jag har varit varsta mailman och sprungit runt och fixat lite saker at folk. Nyss sa preppade jag med att locka en peruk tills imorn & satte upp det sa det haller bra och nu ser det ut som varsta brollops uppsattning.
Tog kort pa det sa imorn sa kan ni kanske fa se fore och efter bilder. Fast jag tog inte kort pa hur det sag ut fran fooorsta borjan men aja, hoppas det ar iaf okej for imorn sa kan vi inte gora om det hihi..

En sak till!

Hur kan man vara uppkladd och sminkad till varldens ackligaste monster och fortfarande vara sa olagligt snygg ?
Dragglar!

Saknar er poopisar!


16 timmars rull

Har verkligen haft fullt upp och inte haft tid att blogga. Men nu har jag tid (egentligen inte!!) sa jag sitter nu i har studion och ''printar'' ut bilder. Det har jag redan gjort!
Okeeeey, igar sa va vackarklockan pa 5.15 och vi borjade jobba 6.30. Jobba i 16 heeela timmar! Sjukt ja helt klart! Sjukt coola scener som fick mig sta dar med hakan i golvet. Kom till hotellet  halv 11 pa kvallen och jag dacka pa dirren! Ja, vi bor pa hotell nu i fem dagar tills filmen ar klar.  Idag vaknade vi atta, sjukt skont med ''sovmorgon'' aven om jag vakna nagra ganger under natten for den javla jetlagen!
Pavag till studion idag pa motorvagen sa kom polisbilar som bin. Minst 15 stycken! Kom antligen fram och fick reda pa da att presidenten ska ha nagot mote har i Albuquerque idag sa han ska flyga in, det tyckte jag va coolt (a)
Annu coolare var att jag gick ut fran studion en snabbis for att fa frisk luft for det ar sa rokigt dar inne sa ser jag sjalvaste Air Force 1. Dar vi jobbar ar valdigt nara flygplatsen sa ganska klart kunda man se det. Da hoppade jag bokstavligen upp och ner!
Har bara jobbat i tre timmar nu sa en count down som borjar nu pa 13!
Tyvarr sa far man inte ha kamera har inne sa har ingen rolig bild.
Jag just nu, jatte sliten jag vet :(((

THAILAND

En ynka månad kvar, snacka om att jag längtar.
Två veckor med min underbara familj, det ska bli underbart alltså.

Vet inte varför

Godnatt alla läsare. Ber om ursäkt för denna bild, men man måste ju bjuda på sig själv ibland!

Det bara högg till, för den kändes så levande.

Mitt hav

Nu sitter jag hemma nyduschad och Lexington byxorna på. Engelska böckerna ligger framför men jag orkar verkligen inte men jag måste, dagens måste! Dagen började inte så bra för allt bara gick riktigt dåligt på morgonen. Inget passade och klockan gick för snabbt, oftas så hemma hos mig. Som Julia sa så gjorde vi något unikt idag, jo vi köpte strumpor på Lidl, okej? Haha. Fotboll och sen slutade vi, eller halva klassen. JARÅ.
Nej nu ska jag fortsätta plugga, ååh.

Julia, om jag säger Öregrund, båttävling och en ful fotgraf, vad säger du då?


Vilken gray







Laaaaa bombaaa

Ja a ni, idag lite spanska prov och fem mattetal, chill.
Sen innan fotbollslektionen så cyklade Diddi, Madde och jag till lidl. Haha en liten suprise var att jag och Matilda kom ut med två varsina par gosiga strumpor. På fotbollen spårade det på slutet med fotbollstennis, herregud herregud. Det blev ingen lektion för halva klassen efter fotbollen, som tur var befann jag mig i den delen och har nu varit hemma ett dag. Dags för plugg? Ååååååå ja..

Dry ShaMPOO


Myselipys outfiten på kvällen blev det!

Köpte en ny flaska av min drog också!
P U S S  &  G O D N A T T  PÅ  E R .

Söndag

Glömde faktiskt säga att Shatil kom förbi en stund igår kväll och snacka lite.
Idag blev det mys på stan med Susanna. Först delade vi på en cupidosallad och sen fika på barista. Mums! Jag älskar att vara med dig det vet duu :) Tack!
Mot kvällen så cyklade jag till Ralleboy och kollade på film med honom och Orre. Vi såg drömkåken haha, efter det outsiders som handlade om sveriges tjockaste man, freeesh! Har gjort min dagliga vana nyss, tvättat mitt hår och ska snart lägga mig till rätta i sängen.

Få två, betala för en paj, schysst!


TH

Fick en fraga om praoen har i usa och vad jag gor.
Min moster ar harstylist for filmer och just nu jobbar hon med en film som heter Fright Night som handlar om vampyrer och liknande. Jag ar hennes assistent och hjalper alla som behover lite extra hjalp. Perukerna som vi tog hem var tre vampyrer som var valdigt smutsiga sa jag kamma ut allt ackligt, tvatta dom och stylade om dom sa som dom var. Sa imorn nar vi borjar jobba sa ar allt klart!
Hoppas ni fattar, annars fraga igen!


Lite arenden som vi var tvugna att gora idag, sorterade produkter som vi tar med oss imorn och sedan va jag vard en liten shoppingtur. En spetstroja och en ''tjocktroja''. Tommy Hilfiger, favvooo!
CUTIE POOPIE EMMA! I MISS YOU SUFFLES!

.

Du ville träffa mig i veckan
och du vill alltid samma sak
du vill ha det du förlorat
men mig får du inte tillbaks
mig får du inte tillbaks

Godnatt alla läsare för dagen.


På min gata








Drömma

Hemma efter en helg i Öregrund. Datan och internet dog igår så jag kunde inte blogga då. Första seriematchen spelades i Östhammar och vi vann med 7-4, kunde bli mer men det räckte ändå. Slapp hela kvällen med filmer och allt som räknas med. Borde plugga nu men jag hittar ingen ork just nu så väntar nog med det.
Snart kommer monstret, just nu två veckor. Jarå.


Loooordag :)

Godmorgon pa er! Nu ar klockan halv 7 och jag kan inte sova mer! Jetlagen har inte gatt over direkt och det ar svin jobbigt! Nu ligger jag iaf i soffan med tva kissemissor, kollar pa tv och ska snart fixa frulle for min mage kurrar! Jatte konstigt for att fran Arlanda till igar kvall sa har jag inte varit hungrig och magen har varit jatte konstigt. Det vande igar kvall kan jag saga dig! Jag och min moster delade pa en large pizza, vet du hur stort de e. Kan saga att jag at mest av den och jag blev fortfarande inte matt! Nu nar jag vakna kurrar det som fan i magen sa nagot maste vara ltie fel.

Igar sprang vi runt och gjorde lite arenden som va behovliga. Vi tog ocksa hem nagra peruker fran fredags sa vi skulle gora om dom. Tvatta, kamma typ, sen styyyyyla haha. Pizza till middag och mys framfor soffan fore jag dacka och sov som en stock!
En sak som skrammer mig hela tiden ar att jag tror att alla ''huvuden'' med haret ar riktiga personer sa jag blir alltid radd nar jag inte ar beredd pa att se de.
Aja, nu ska ni fa nagra bilder an trakig text. LOVE!
Ja, det ser ju laskigt ut! Ignorera den at hoger, det ar bara harforlangning. PUSS

Varning för katten!




Här sitter jag och bara smälter, ojoj vilken man.
Inte illa, iiiinte illa!

Baby baby

Imorgon ska jag träffa min bästa moster. Och jag längtar! Fast vet inte om jag ska sova nu så det blir imorgon snabbt eller om jag ska plugga lite.. Hah sova är ju det som befinner sig på plats nummer ett, men jag måste plugga så det blir väl antagligen så.


The last song

Kvällen blev lite omplanerad så jag hamnade i soffan med tända ljus och en bra film med mamsen.
På helger känns det som man ska göra saker hela tiden och hinna med att träffa alla kompisar.
Men jag tycker faktiskt inte att man behöver ha något att göra hela tiden, att mysa med familjen behöver man.
Dom är väldigt värdefulla i min åsikt, haha!

En underbar film tycker jag. Och det gjorde liksom ingenting att en sjukt snygg kille och tjej var huvudrollerna.


A wish right now.

JAG SAKNAR ER MATILDA & JULIA!

NAWWII

Ja, jag ar faktiskt lite overtrott! Nu ska jag slagga!


Ser ut som om jag inte har gjort nagot men det har jag faktiskt.. (a)


Antligen framme!

Sajaaaa, nu ar jag framme och framme till min mosters hus. Forlat for hur det ser ut men jag ska gora mitt basta sa ni fattar vad jag skriver.

Arlanda med mami, papi och Gustav pa fredag morgon. Efter security borjade min lilla resa helt ensam. Flyget till Danmark som bara tog en timme gick bra, gick av planet och sag att mitt plan till usa har redan borjat med boardingen. 30 minuters gang men for mig blev det 10 minuters rush! Siste man som gick planet och jag hann inte kissa. Haha! Det var faktiskt valdigt jobbigt! Atta timmar bredvid en dansk man i 30 ars aldern kanske och blev glad som fan att han inte va tjock, ful eller stank. Killen framfor mig var iaf valdigt rolig, haha! Det anda jag tyckte va svart var att svara alla customs fragor men det gick till slut. Igenom tullen och tack gode gud att jag ar en amerikans medborgare for aldrig skulle jag ga i den dar kon for icke amerikaner. Har aldrig sett en langre ko! Sista flyget till albuquerque va sjukt skon. Hade hela sista raden for mig sjalv och en annan tjej hade pa andra sidan. Sa vi satt och snacka, och hon rojde stallet med vatten och kaffe!
Besviken att jag inte sag vita huset, men att se Albuquerque pa natten och det los upp sa sjukt fint! Typ draggla pa fonstret. En killa hamta upp mig och jag akte direkt till alla studios. SJUKT COOLT, sager jag bara!
Fick sova en timme i deras klad kammare och blev vackt av vampyrer med svarta ogon. Inte det basta sattet att vackas av. Nu ar klockan nio pa morgonen har och jag har fortfarande inte sovit nagot mer! Ska kolla lite tv och forsoka varma mig for jag ar en isbit pa riktigt!
Skriver sa mycket jag kan!
Saknar mina alsklingar!
Sista bilden va pavag hem fran studiosarna (a) mmhmm..

This boy

Igår var det innebandymatch mot storvreta ute i björklinge. Sex två vann vi med, gryyyymt!
Idag så vaknade jag tidigt, hade samling klockan nio på yrsa. Fotbollsmatch mot storvreta, tre-tre fast känns som en förlust, aja det var det sista seriematchen så det är typ skönt.
Klockan är två minuter över halv tre, kvällens planer vet jag inte mycket om.
Det är nu du skulle varit här och myst med mig baby!

Man lever bara en gång

Natthimlen har fallit över min lilla stad. Nu blir det Idol och film, det sista som blir från mig idag. Imorgon är det seriepremiär, äntligen.


Jag står utan dig, och jag njuter

Fredagen var kort men galet skön. Fika med Julia vid Gränby och Barista. Vaniljlatte, chockladtårta och bara massa prat mellan himmel och jord, tack tjejen! Tog våra snabba cyklar och shit jag och Julia borde vara med i någon tävling för så snabba som vi är går det bara inte att slå. Styrka och min knäövningar blev dagens program på fotbollen. Duschade och åkte hem för skulle till läkaren för just mina knän. Ont har jag men nu orkar jag inte bry mig mer, bara att köra.
Men nu har jag flytt. Flytt från dig och allt där hemma. Mitt paradis, mitt lugn. Stugan i Örgrund, jag bara älskar det.







Andreas!


Aaaaaaaaaaaaaaaaaw <3

Barista

Vilken härlig fredag. Började med att skriva på massa praolappar och massa sånt en hel lektion. Efter det så cyklade Matilda och jag till Gränby och tog en mysig fika. Snack om allt, älskar att bara prata med den bruden förstår ni! Vi kollade runt lite där den sista tiden innan vi skulle ha fotbollslektion. Hittade ett par awsome skor som jag vill ha. Eftersom vi inte åt någon lunch utan en fet chokladtårt bit med massor av grädde skyndade vi oss in på ica och köpte banan och äpple. Där inne såg vi en maskulin tant med skägg och mustasch :) Sen tog vi våra galna hojjar och cyklade på det sättet vi nu börjat göra, i 190 och konstiga vägar. Kom i perfekt tid till fotbollen där det var styrka och snabbhet. Jobbigt men roligt också. Eftersom Matilda drog till kiropraktorn så blev tillbaka vägen med käraste Denise. Då var det mattelektion. Fyra tal blev gjorda, men är det konstigt när våran lärare tar med sig världens gulligaste unge eller? Då får hon skylla sig själv helt ärligt, haha.
Nu är det dags för lite mat, sen seriepremiär!




Just the way you are

Nu åker jag med mami och papi till Arlanda. Love it! Nästa gång ni hör av mig är jag i Danmark eller i USA!
Ha det så roligt i skolan idag alla mina små kära skolkamrater! PEACE & LOVE ! / pessi

Fuck you!



Beautiful girl


Bläää, vill inte att du ska åka min flicka!
Vi känner nog som minerna på bilden just nu.
Men jag vet att du kommer att få det toppen!
'You're amazing, just the way are'
Jag älskar dig storasyster.


How sweet?!

Åh vad jag är glaaad. Känner mig verkligen betydelsefull!
Rasmus kom över med Oscar, med sig hade han också en Ben&Jerry åt mig, alltså hur söt?
Senare kom Shatil en stund som inte umgicks med oss utan min käre bror (?).
Nej men det var skönt att bara ha snubben nära :)
Tack för en sjukt rolig kväll grabbs! <3


MIN STJÄRNA

Ja nu åker min Dragon, utan mig denna gång. Kan ju säga att jag kommer sakna dig något mycket och jag älskar dig min fina. Tack för att du har ställt upp, du fattar vad jag menar.. haha. PUSS PUSS PUSS ÄLSKLING!

Jag älskar dig. Ha det underbart. Jag kommer sakna dig. Dragon to Nighthawk.

Mig får du inte tillbaks

Blev inget bloggande igår för jag pluggade för fullt till biologin som var till idag. Klarade det galant tycker jag själv och hoppas det håller. Annars en vanlig, lite tråkig dag. En sväng till stan och Katalin för att hämta praolapparna. En fanta vid brasan blev det med Julls, mysigt faktiskt! Snabbt var bara förnamnet när vi skulle hem. Att åka lika snabbt som tvåans buss ända till Gamlis är inte illa. En prat stund väntade också, eller prat & prat, nej sätter inga ord på det. Alliansen för fotografering och herregud, nej vad jag hatar det. Usch! Träning efter och hemma blev det Idol. Nu har jag duschat och ska sova. Jag ska vakna upp i min ensamhet.

U S fcking A!

Nu är jag färdigt packad (tror jag) men det känns lite halvtbra gjort men aja. Annars köper jag väl det där om jag glömmer något. Alla laddare är med, system kameran, vanliga kameran, datans båda batterier och mobilen är nu på laddning. Ready for takeoff helt klart!

Nu ska jag smsa mina älskade vänner och sedan sussa till en film. Åker halv åtta imorn, så tidigt är det inte! Skönt som bara den! Bloggar imorn bitti annars bloggar jag typ när jag får tillgång till internet någonstans i världen.

Tänkte skriva ''ha det bra i kylan'' Fast sen kom jag på att jag ska ju inte till solen direkt, haha! Ha det bra i Sverige får det bli! Nu ska jag till U S fucking A!

Åh va jag älskar er mina finaste! Kommer sakna er grovt! PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS och PUSS!

PACKA!

Hem från träningen, mat, bada och nu och resten av kvällen ska jag tillbringa med att springa runt i huset och packa som en galning. Glömde helt bort att packa.. Hur dum får man va? Sen får jag ett sms av Matilda att det är ''so Jessi style'' Haha, helt klart det är också! Du känner mig för bra!
Nu måste jag verkligen packa annars blir det lite jobbigt för mig. LÖVE

Bildbomb!



SÖT








Haha!

Klass nio e, love!




Hamnade på Katalin med en varsin fanta efter en galen cykeltur som blev ännu mer galen hemresa. Cyklade från stan och hela vägen efter buss nummer två och kom hem samtidigt som den. Det var jobbigt och gick jäkligt snabbt, visst Maddiee? Love you!


Tack Martin! <3




O'hoj!

Så sjukt skönt! Komma hem efter en jättejobbig skoldag, väskan är tom för inga böcker ska hem, ett glas cola i handen, ska få spela fotboll, behöver inte stressa över något, inga läxor, inga prov, ingenting! Bara vara nu. Fyfan va jag har längtat!

Barnsligt gott!

En JÄTTE slapp stil idag så det blir verkligen inte en dagens bild.. Skäms lite men.. En hood tröja från Victoria's secret blev det iaf med leggings. Klara mig igenom två prov ganska så jävla bra faktiskt. Ganska stolt att man inte kan svara på G frågor me MVG frågor klarar jag, det va riktigt konstigt!
Aja, två riktigt helvetes veckor och nu två underbara veckor i USA.

Ska byta om fotoblls kläder och sen dra mig vidare till Yrsa där blir det träning med något Akademi lag TYP.
JAG VILL SPELA NUNUNUUUU! (a)

Ja, såhär såg jag faktiskt ut!

Bildsalen just nu


Såja, nu sitter vi alla i bildsalen och leker lite! Gullisar :)

Hej Matilda som sitter bredvid mig :)


One day

Ursäkta att jag inte skrivit något om ni nu skulle bry er. Har i alla fall haft otroligt två jobbiga dagar med plugg, match och träning. Jag mår bra i alla fall! Gissa vad jag gör inlägg från nu då? Jo min lilla bebis! Mycket fiffel med den idag från alla kära vänner, hihi. Dags att sova tror jag, två prov imorgon, kommer gå åt helvete. Aa helvete! Blir ett fult inlägg, men kan inte få det finare tyvärr. Har tid att fixa imorgon i guess. Kyss

Hoppa hage





Bajs, bokstavligen! :D

T V Å !

Egentligen borde min data vara inlåst någonstans men jag var tvungen att hjälpa Denise så nu är datorn på och jag kan inte motstå att skriva ett inlägg. En lång dag som faktiskt gick snabbt med extremt många bilder på Julia nya phonie. Bästa som har hänt mig idag var att Bjurström var på Ackis och vi ''stora nior som klarar allt'' hade ingen lärare idag. Kaos? Nej, vadådå? Med hjälp av översättnings grejs på Nellys phonie så klarade jag uppgiften galant! Kanske lite för bra för att vara från Jessi?

Släpp aldrig ut mig och Denise ut och orientera med en kompass och en karta. 1. Vi hittar aldrig tillbaka. 2. Denise kliver typ femton gånger i koskit. 3. Vi kan inte läsa kompass eller karta..
Bara en varning liksom!

Nu ska jag stenhårt trycka in allt som vi har på provet för både biologi provet och engelska provet i min lilla ihop skrynkade hjärna! PUSS (:

Fitch bitch! Hur många gånger fick jag höra det idag må tro ?

Fat Lady

Dagen då vi har gjort tusen inlägg på den här bloggen, känns riktigt bra och mer ska det bli. Dagen var som Jessica sa, blöt men på många sätt. Vet det där lät konstigt men vi här vet vad jag menar satt. Cyklade hem i panik för att jag och Julia inte hade hittat någon prao. Om Gamlisgrillen säger nej då är det illa plus att lappen skulle vara inne i måndags, ajdå. Men pappa ringde ett samtal och nu ska jag och Julia praoa på Katalin i två veckor. Kommer nog bli riktigt bra, lyckat. Plugg hemma och sen vidare på träning efter en lång vila. Bytte klubba till en Fat Lady, klockrent namn haha. Nej men a nu ska jag sova för kvällen, godnatt!


DigestiV


Tack för att ni gjorde min dag till en riktig dag :)
Dags för fotbollsmatch, mot dom flesta i mitt innebandylag, känns lite knas!


Äääntligen!



Passar ju så bra med Frank, diggar't!


DigestivE

Ganska dyster och blöt dag idag. Om stressad är förnamnet vad är efternamnet då för jag är mer än stressad. Två prov på torsdag och jag har verkligen noll tid för att plugga. Jag tacka nej till dagens match men jag ångrade för jag måste fan ut och kötta lite. Springa, skjuta, trampa på lite folk osv. Skoja, men asså jag måste verkligen få ut ilskan ur min kropp och bara tänka på en sak! Nu får det bli att jag tänker på bollen. Hoppas jag får lira där upp med Julia igen med underbart fina bollar från Lina, åååh puss på det ba! Nu låter det som om jag är värsta fotbollstönten men min syn på fotboll har verkligen ändrat nu när jag har spelat lite forward.
OKEJ ännu mer fotbolls tönt! Nu ska jag byta om till fotbolls krigar kläder! POSS



Juste, alla känner till sötnosen Denise. & jag sa bara säga att va fett cutie som följde med mig till cafè 018 för att lämna en lapp. Haha, choklad på vägen hem satt iaf perfekt! Nu får Denise känna hur det känns att vara Sunnerstabarn och kliva upp tidigt på mornarna. LÖVE

Gothia 2010! Stolpe, så skön!

Look at you

Panikdag, ja det var ordet. Det är för mycket nu med skolan och sen praosaken. Ingen lyckad dag för mig och Julia. Började med att få ett nej från gamlisskolan och sunnerstanågonting. Sen ett ja/nej av yrsadagis och några nej från olika ställen på stan. Men nu har vi hittat ett riktigt fint ställe men hoppas det bara går, Riverside.
Juste, idag var det uttagning till skollaget. Vi var tretton som sökte så ja vi är ett lag haha. Nej nu ska jag sova, puss godnatt!



Äcklig bild men Bea kan förklara själv vad som hände, haha.



Dagens nästan alla bilder, knas jo jag vet.


Victoria heter hon

Min storasyster som är 18, åka låsa sig själv in i sitt egna rum. Jag rörde mig inte ur fläcken för jag slaggar nu i soffan, ciaaaaaao!

Cafè 018

Skoldagen började bra och var sjukt skön! Franska, fysik och matte. Fotboll och sen uttagning till skollaget. Skulle snabbt på stan för att köpa vantar och halsduk men det blev mycket längre än vad jag trodde! Fick springa runt på hela stan fram och tillbaka för att försöka hitta praoplatser till oss tre flickor. Helt omöjligt att hitta när man är tre så till slut fick jag själv praoa på Cafè 018. Så två veckor i Usa och en vecka själv på Cafè 018. Nu ska jag få massage och mysa sööööööönder vid brasan. Kärlek till er!


PANIK !

Ja det är bara förnamnet. Nu åker jag ner på stan med Julia. Måste hitta prao nu nu nu, lappen skulle vara in idag. LYCKAT BRUDEN!

Valvaka!

Tycker det här är sjukt intressant så jag slänger bara in ett snabbt inlägg sen kolla klart! Peace & love.

Welcome!

Min dag har varit såå skön, en riktig söndag med regn utanför huset och mys inuti. Eller det var mysigt utanför också en stund idag. Rasmus ringde och frågade om vi skulle ses och ja det var väl ändå självklart. Så mina nära och kära vänner Shatil och Rasmus kom förbi en sväng med Hampus och Oscar och snackade lite grann.
Har nu byggt ihop denna sak som är nere på bilden med mamma. Fast lådorna har jag kirrat helt ensam!
Har lagt ut min gamla matta också, sån där vit hårig som ser ut som en isbjörn typ, aja ni fattar nog? :) Nöjd med resultatet, det som saknas nu är kuddar i olika former i sängen och tavlor med massvis med bilder på vänner och sånt. Vill fixa nuu men har inte material för det. Får ha något att se fram emot!
Jag ska tvätta håret (som vanligt), måla naglarna också tror jag. Love



Sagoland

Nyduschad och allt praktiskt är fixat för kvällen. Nu är jag redo för filmmys, like it.



Plastbunke

Hemma efter en underbar kväll i Sunnersta. Gick till pizzerian där j och j satt. Besök på coop och sen började vandringen hem till Jessicas house. Filmmys men det blev för mycket så medans j och j satt och tog kort, åt glass och skrev i min panna så somnade jag skönt i soffan. Vaknade upp då när Jessica började skriva på mig och då gick det inte att somna om. Vid fyra gick jag och Julia upp och somnade där. Vaknade vid elva och skjuts hem, skönt. Idag har jag åkt bil genom hela Uppsala känns det som men nu blir det filmmys och The last song blir det. peace

Kulturnatten, tripp trapp och trull.


Fika på Birdsong / mami

Följde me mami, papi och Victoria när dom skulle rösta vid Sunnersta skolan. Kommer bara ihåg Sunnersta skolan när man var liten och allt var så stort och nu är allt så minimalt. Blev sjukt taggad att leka sandis, men ingen ville leka med mig. Vi drog till stan och fikade på fågelsången. Dunder god hallonpaj med massa vaniljsås, åh kan inte bli bättre! Nu är det en timme före samilj och två timmar före avspark. Mot danmark på Danelid, och gissa vad? Jag är sjukt taggaaaad! Varför har jag blivit så på sistonde? Brukar inte vilja spela matcher efter Gothia men nu kan jag inte sluta springa hah. Ett mysterium, puss på er!


Zombie


Avgudar denna reklam!!
Dags för lite plugg.


In my bed

För en liten stund kom mamma och pappa hem med en ny säng. Den andra var en bräda sönder på av något skäl.
Snäppet stabilare också, inte lika mjuk som innan, det blir bättre för min dåliga rygg.


Odd Molly






En Oddis blev det i år igen när jag gick på stan med Mami & Susanna igår.
Köpte en halsduk och ett par vantar till.

One


Var hemma hos denna gulliga unge igår som har fyllt 1 år!

Love PINK

Åh va jag älskar när Julia och Matilda är här i min lilla cribbi i Sunnersta. Lite utanför, men det känns så skönt för då är vi här och ingen annanstans. Jag gillar det! Grovt!
Som sagt fick jag hämta Julia i Gottsunda före vi åkte till Sunnersta pizzeria där det blev självfallet en grekisk bondpizza! Ja, som sagt tog det mer än en timme att komma hem med snigelfart och en sväng förbi Jacob. Omväg, svar ja! Mys i soffan med Starbucks, cola, bullar, glass, nej mena grisar och massa skratt och snark.

Medan Matilda tog en powernap..


Bring it on

Nu har jag kommit hem från en helt galet mysig kväll igår med tjejerna!
Började med att jag hamnade ensam i Gottsunda. Blev fängslad i en bild från 13 november..
Blev hämtad av Jessi & Marni och drog vidare till pizzerian.
Vägen hem från att ha ätit tog fan en timme efter allt.
Tog plats i soffan med gosigt täcke och kollade på Bring it on.
Matilda somnade medans jag och Jessi skrev i hennes panna och åt glass.
Vi alla var vakna en stund tillsammans, sen gick Madde och jag upp och somnade där, somnade runt fyra halv fem.
Vaknade vid elva med snabba takter för att få skjuts och inte behöva åka buss som skulle ta en timme..
Roliga citat från Matildas föräldrar i bilen haha!

Nu har dom lämnat mig..



04.12

Nu har flickorna gått upp och lagt sig i min säng. Jag orkar inte röra mig ur soffan även om jag är hyper speedad och kommer inte kunna sova bra inatt känner jag! Nu ska jag stänga av datan och tvn som har varit väldigt underhållande på sistonde. Säger bara att Matilda är en fågel i sängen, 82% och det är slumpvis till tusen!
Godnatt! Före jag skriver med onödiga saker med ett jävligt stort o.
Natti!
Puss!

Bara för jag älskar er!!!!!
Vilken väg ska vi ta??! Dit, hit eller upp?


A va det, aa!

Nu börjar vi bli trötta nog för att gå lägga oss. Så nu säger vi godnatt! En dag med jäääätte dålig uppdatering men ni får stå ut. Puss.


Bästa tjejerna

Nu ska jag ta min brumbrummmmm cykel och möta upp Julia som tar bussen till Sunnersta och sen träffa Matilda som får brumbrum skjuss av kusse sen blir det pizza, gott och en jävla mycket mys hos moi! LOVE


KusinKärlek

Japp nu sitter man här hos självaste Jacob Aronsson, stekaren nummer ett. Efter en dag i Gamlishallen och ett steg närmre sm så blir det en heldag i Sunnersta med först att gratta min kusin Victor som fyller arton idag! Sen tar jag en taxi till Jessi där en Julia är. Pizza blir det och en massa mys med mina sexiga brudar.
Jacob vill nu hälsa att han har köpt en jacka av ankdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, lägg benämningen på duuuuuunnnnnnn. Jarå.


Cola ferrari

Bara för att det är lördag morgon/lunch och alla ligger och slappar någonstans och vill läsa någon blogg men ingen uppdaterar för ingen orkar. Men nu gör jag det för det är redan över 60 personer som har kikat in en snabbis och kollat fast det står fortfarande tomt.

FAN va jag älskar när regnet faller ute och ljuset tränger sig in mellan parsienerna. Absolut bästa sättet att väckas av. Ligger i stora soffan och är fortfarande lite nyvaken och tänker kanske ta en liten promenad ner till vattnet för det är någon båt racetävling där och då kanske jag kan göra det som Julia och Matilda har väntat på i cirkus två veckor. Nu ska jag fixa lite frukost till mig i mitt tomma hus. Ja, dagens fråga, vart är in familj?


<3

/gamlishallen

Första matchen är spelad och vi vann med ett-noll. Finns nästan inget att säga om matchen men vi spelade bra. Har inte tränat på en veckan nu så ja det känns plus att mina knän inte är på topp och sjuk är man ju också. Om cirkus en halvtimme har vi samling igen och då möter vi Storvreta klockan två. Bumpy ride.

Book of Eli

Efter trevlans middag några hus bort och filmmys med storesyster, storesystern # 2 och deras homie Daniel så är jag trött nog för att kunna sova nu. Extra skönt att kunna somna utan att ha något att tänka på. Plus poäng till det!
Nu ska jag lägga mig i min underbara, svala säng och sussa till en låt. Troligen Shatils som vanligt då. Godnatt på er partypoopers!

Saknar när min värld var upp och ner. Bokstavligen alltså, min hjärna funkar inte på något annat sätt!

Broken

Jag ligger nu i min stora härliga säng.
Ska bläddra genom min solo tidning innan jag somnar och ska även försöka få uppmärksamhet utav Bubba.
Vill inte ha den förbaskade ensamheten!! Jag gillar den i vanliga fall, fast i dom här dumma tiderna vill jag ha något som för bort mina tankar. Så kiss kiss kiss, komsi misse mjao!


Tror jag inte lyckas denna kväll ändå..

Disco Pogo

Sängen kallar snart för imorgon är det en dag i Gamlishallen. Ska möta Gottsunda och Storvreta i USM men det finns några saker till..
- jag har en för liten klubba.
- jag är skadad.
- jag är sjuk.
- jag ska spela center.
Äh det är bara att köra!
G.O.D.N.A.T.T.

Logiskt

Det är så logiskt, alla fattar utom du. Du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu.



Nussiganussen

Kan ju också säga att den här nussiga saken kommer till vårat hem fredagen före höstlovet, en vecka gammal just nu!


Blondinernas kung

Två dagar utan bloggning av mig, nja känns dåligt. Men bättring lovar jag nu när skolan och allt börjar få ett slut. Dagarna som har gått har jag bara pluggat och pluggat. Sjuk i onsdags så jag skrev en partirapport på tre nästan fyra timmar. Idag skulle då den lämnas in och så klart, den blonda blondinen av alla glömde den hemma. Men har skickat den på mailen så hoppas det funkar.
Igår gick skolan i en rullande fart och sen var jag och plugga på stan, ja plugga på stan hette det va.. haha?  
Denna dag gick också i en rullande fart med mat på stan, ingen fotboll och inge matte. Men nu måste jag vila från allt för imorgon har jag Sm och jag har gått och blivit sjuk så nej jag vill inte missa det. Nu drar vi på en stor tröja och myser i soffan, ja det är ju fredag och jag älskart.

En ynka vecka

Nästa fredag klockan tio åker mitt plan till Usa! Fyfan va skönt att lämna allt och bara vara själv och ta hand om mig själv och min moster. För varje uppsats som ska lämnas in, och varje prov som skrivs så känns det så mycket bättre! Engelska prov och biologiprov nästa vecka sen är jag så fri från allt.
PUSSSSSSSSSSS på riktigt!


Efterår falder

Började dagen med svenska lektion då vi skulle skriva slutet på en berättelse som vi fick höra. Lite svårt att skriva när man inte lyssnade. Fanny fick berätta om hela historien och vilken jävlans text jag skrev. 43 mattor, 43 gånger, 43 rader, 43 av allt, varför Jessi? Bussen ner till stan med favvotjejerna där allt fortfarande var stängt när vi skulle äta lunch (före 11 alltså) Donken fick det bli till slut och det va fett yummie, lite blind blev jag också. Vidare till hemköp för ett hemligt köp för madde och en cola till mig och en fanta till Julia. En 20 minuters lång dejt på Homlunds, asså jag kommer gå i depression över det här. Helt seriöst, det är inte okej! Förlåt Julia, men livet är svårt just nu! Bussen till fotbollen och vi missa där vi skulle hoppa av så vi hoppa nästa buss tillbaka en hållplats, hihi!
Förlåt Nelly också för ett antal apps på din iphone som kan va jobbigt att ta bort men jag hade faktiskt roligt. Lite pistol, lite tuta, lite iSwap, lite modell, lite Simpsons vad mer? Jo, lite saker som dom inte tillät mig att installera, haha kanske bäst så. Aja, ingen mattelektion och fysikprov där jag svara på alla frågor och jag tror dom är rätt också. Så åkte bussen hem med Johan ganska så nöjd faktiskt! Tack för lånet också för busskortet.

Nu ska jag fräscha upp mig igen och byta om för middag hos grannarna. Löööve.

Höstigt eller vad?


Remember me

Om jag ska vara ärlig så skäms jag lite över att lägga ut dom bilderna under på klubborna, det visar lite brist på liv? Nej men det var kul, jag älskar att fota! Hihi
Dags att fixa lite mat och byta om, kan inte påstå att jag är taggad till matchen, med det kommer väl sen (hoppas jag).

Kan ju faktiskt påstå att det REGNAR.

Favoriten

Pappa kom nyss hem från Usa. Två stora påsar från Abercrombie & Fitch till oss tjejer också! <3
Ett par mjukisbyxor, två tröjor, en klänning och ett linne fick jag och åååååååh, fan va jag älskar Abercrombie och fan va jag älskar dig pappa!
Nu ska jag pussa sönder mina nya kläder, ciao!

Vad är det här för hint?


Chupa Chups








Raaawr!

Juste juste, det blev donkenlunch idag med Jessi och Maddi. Det finns en bild där från, men frågan är om jag och Matilda har den viljan att skämma ut oss, inte vacker bild!

En födelsedagspresent jag fick!

Icicle

Jag kom hem från skolan tidigare än vanligt, inte någon mattelektion. Super skönt!
Gosar med missen min och kollar på ett program, får panik och ringer min kära vän Matilda. Kneeeejjs! Smålandsnyttkanalen var det i alla fall haha.
Ska ta det lungt nu en stuund, sen blir det match mot fbc division 1 laget. Får väl se hur det går.. Heh
Imorgon har jag inte en aning om vad jag ska göra, men i think det blir good ändå. Hug



En helt vanlig fredag

Godmorgon!
H.E.L.V.E.T.E.S natt! Kunde inte sova för ryggen.. Somnar alltid på mage och det gör för ont för lårkakan så jag fick försöka somna på rygg. Det är helt klart omöjligt! Tog typ fyra timmar..
Aja, imorse kom jag på att jag kanske skulle mejla min uppsats till Christer också. Inte bara spara den.. Haha, men nu har jag skickat den och nu väntar bara skolagen framför mig. Ganska rolig dag tycker jag men det är kanske bara för det är fredag.. Nu ska jag hoppa in i jaggan och åka till skola. klapp klapp jaaags! (Internt skämt!!) Cheerleaders kanske fattar men ni andra, hehe..
POSS!


One stupid young boy

Fråga: hur kommer det sig att du nästan jämnt reser? blir avensjuk :/
svara gärna i ett inlägg.

Svar: Ja jag vet faktiskt inte. Mina föräldrar bestämmer om vi ska åka någonstans och så. Men denna gång var det faktiskt jag (a)


Halv åtta hos mig, Idol och nu CSI! Kan inte bli mycket bättre. Har jobbat hela dagen med min parti rapport och nu, när den är klar så är jag faktiskt ganska stolt. Men ska inte bli för stolt för då kommer jag bara bli besviken sen när jag får tillbaka den. Med magister Christer så ska man aldrig vara säker, han kan hitta miiiiiiinsta lilla fel.
Men nu är jag äntligen klar och lite lättare känns det på axlarna. Inte mycket men lite iaf. Danska lego skiten är klar och partirapporten men inte att plugga till fysikprovet imorn. Har läst igenom en gång och om man verkligen tänker efter så är det inte så svårt. Men ännu en gång ska jag inte vara för självsäker här för jag har ingen aning vad som kommer på provet. Nu ska jag unna mig lite med ett bad, en kokosboll och min svala säng, sov så sött!


Typ dagens eller något om man får kalla det så (a)


Propp

Läget just nu: Trött, ledsen, besviken, arg, lycklig och förvånad.
Har just precis gjort den jävla partirapporten som man ska lämna in i morgon. Asså haha ser ju ut som fan! Men men får se vad magistern tycker om det med tanke på idag när jag kände mig stolt och nöjd över min lilla redovisning på dansklektionen om Mads Mikkelsen, som tydligen fel att jag skrev vad hans fru hette, oj oj oj vilket problem det verkade vara!
Ohfuuuck, kom precis på att det är fysikprov imorgon om ljudvågor. Dags att öppna böckerna kanske?
Tjaaarrååå...

Försök stava till Albuquerque!

It's not what you know. It's who you know!


Om bara en vecka och en dag klockan 10.00 sitter jag på planet mot Köpenhamn som tar mig till Washington och därifrån vidare till Albuquerque. Ja, ni fatta rätt! En galen tjej som jag ska mellan landa två gånger. Ha ha! Varje dag kommer går i snigelfart fast veckan kommer gå förbi som en raket! Många prov och uppgifter som kommer här på kommer vara tuffa men tanken på vackra Usa får mig att vilja fortsätta kämpa. No mercy!

Albuquerque International Balloon Fiesta. Det här ska jag gå på, fyfan va häftigt!




You better watch out


Dagen rullade på som vanligt. Sista lektionen som var bild var riktigt rolig.
Nu har jag kommit hem och funderar sönder på mitt liv. Ensamheten är den stora boven, det är då man tänker.
Då alla tankar kretsar runt i hjärnan. Ska jag behöva känna mig såhär?
Dags att tänka om, glömma allt och starta upp på nytt. För det är bara en gång,
En gång man har chansen till att leva. Så gör det du exakt borde, och aldrig ändra dig efter någon annan.
Då begår du ett misstag, ett misstag som jag inser att jag nog gjort.

-




I lick the gun when I'm done 'cause I know that revenge is sweet.

JessicaMatildaJulia

Ligger med värmekuddar och infektions 'något' salva på ryggen. Skönt är det men så fort jag ska röra mig så får jag ondare än ondast! Kollar på Disney Channel men hoppas på att något roligare kommer på än H20.. Jag har verkligen inte orken att sätta mig upp och få ont igen och gå o hämta fjärrkontrollen som är på laddning. Eller att hämta en film.
Har gjort lite partirapport men det går inte framåt direkt, ska läsa lite fysik också.
L O V E ! ! ! !


Stressiga dagar

Igen lust och ingen tid för datan. Match, tisdag och onsdag som egentligen skulle vara plugg tid men varför inte hoppa över att plugga till ett prov man vet inget om ? Det var precis det jag gjorde idag. Jag lämnade rummet helt okej nöjd idag efter provet. Kunde ha gått såå mycket sämre men samtidigt såå mycket bättre.

Tisdags matchen mot Danmark var sjukt kul att spela. Top forward med Julia, kan inte bli mycket bättre! Kom hem med två blåa tår, en lårkaka och ryggen 50% sämre än vad den redan var. Lite lerig var man också, gräs i håret och i öronen, bara allmänt gullig ba!
Igår va dagen ganska så chill, en lektion och sen gick jag och la mig och lyssnade på några killar på andra sidan dörren som snacka om hur dom vill att deras tjej ska se ut och vara, sjuuuka miner när jag kom ut, haha! Matjour hela dagen tills klockan slog 14.30 då jag hade massage tid hos Xtravaganza där Alex masserade mig och min rygg. Tydligen hade jag sträckt högra sidan av ryggen och rumpan, fyfaaaaaaaaaan va ont det gör!
Onsdags matchen var bara onödig. Spela forward igen i cirkus 20 min tills min rygg svek mig ännu en gång. Kunde inte sitta så fick ligga på det iskalla konstgräset med hundra jackor på mig.

Två lektioner idag tills min rygg inte orka hålla mig uppe så nu är jag hemma och ska göra min partirapport till imorn och plugga till fysikprovet i soffan. Puss på er!


15 barre fan!

Ja då var det dags i år igen, min dag! :D
Den har varit sisådär men börjar leda till ett bra slut, med tanke på alla grattis och se att folk bryr sig uppskattar jag otroligt.
OCH absolut det finaste man kan få fick jag av mina tjejer var ett födelsedagskort, med underbar text på. Uppskattas också nå helt otroligt! Jag älskar er. <3
Födelsedagsmiddagen blev två korvar och en mjukglass på ikea med papi när vi skulle köpa en byråsak till mitt rum och köpa ett par nya fotbollsskor och lämna tillbaka mina andra. Spelade match i dom nu, lite stora men hoppas att det blir bättre med det! 3-3 mot danmark. Jessi och jag on top, forwards power! Dags för en dusch nu och ladda inför matjour imorgon. PUSS OCH TACK!

So tangys style

Idag har dagens känslor gått som en karusell, som Julia beskrev förut. Morgonen var det inte på topp men mot eftermiddagen blev det värre. Men nu har vi glömt allt gammalt och tittar framåt, kärlek till er tjejer! En liten rolig sak idag var ju ändå när jag och Jessica kom med våran cupcake och present till Julia i matsalen. Slöjden var ett stort leende men som gick snabbt ner igen men nu är jag hemma och det påväg upp igen. Grymt mycket med skolan nu så det blir sena inlägg från mig nu under veckan. Snart börjar Halv åtta hos mig och sen Idol, like it.

Cupcakes

En riktigt konstig dag. Förmiddagen började med skratt och eftermiddagen började med tårar. Som tur var så lämnade jag skolan med ett leende på läpparna och ilska i ögonen.
Riktigt taggad på match! Har aldrig känt såhär!!!
Jag hoppas Julia att din dag var ändå okej med tanke på omständigheterna. Jag älskar er tjejer,  dig med Julia Blomqvist! Nu ska jag byta om till min gula banan dräkt och dra vidare till Danelid för match mot Danmark. Hörs ikväll!


Jag älskar er!

Ni är mitt allt. Ni förstår mig och jag förstår er. Jag lever inte utan er, fyfan va jag älskar er!





Dagens Ralph Lauren




GRATTIS UNDERBARASTE!

Som Jessica sa så är det ingen vanlig dag för det är Julias födelsedag idag!
Femton år idag, hoppas du får en riktigt bra dag. JAG ÄLSKAR DIG



GRATTIS POOPIE!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Julias födelsedag, hurra hurra huuuuuuuuuuurra!
LOVE UUUUUUUUUUUU!


Ett år från idag!

*

Sista inlägget som fjorton år, wooow!


Måndagsmys

Dagen rullade på snabbt och för mig var dagen slut vid tolv, värt värt! Under eftermiddagen var jag själv i min egna lilla bubbla, mer säger jag inte. Hem för att plugga. Sjukt mycket den här veckan med spanska, partirapport, so prov, kemiprov och såklart engelska. Japp det är mycket nu men veckans ska klaras galant. Vi håller tummarna för det babes!


I found hell on earth

Har börjat på min partirapport, fast det går inte så bra.. För ont i ryggen för träning men imorn blir det match mot Danmark. Tacos för middag av middagsfrid och bakade till fika. Nu ska jag krypa in under täcket och sätta på en kärleks / våld film, perfekt för mig!


A & fitch.



Min älskade Abercrombie & Fitch College tröja blev det idag med ett par ljusjeans och lockar. Ja klart visste jag att Fanny Jansson skulle kommentea på det. PUSS PÅ DIG!

Vi va en helhet.

Skola som gick jävligt smidigt. Fotboll som gick inte så smidigt. AJ min rygg! Tyvärr hade jag inge liniment så det gjorde frukstansvärt ont! Fötterna är lite ömma också. & MITT BEN SOM BLEV BLÅTT AV EN VISS AXEL PEDERSEN! :@
Åkte till stan med Anton och Johan, hem och där fanns Emma i soffan, en liten tår i ögat hade hon också. Bästa stora systern kom och gjorde henne på dirr mycket gladare, hur bra kan man va? PUSS!

Meeeeellis, det ABSOLUTA bästa som finns! (Efter cola) En iskall proviva och spanien kexen!


Känslokarusell

Taggar inför match borta i Gävle, får se hur det går, och när jag kommer hem, lite spännande kanske?
Hur sent det än blir så kommer jag garanterat vakna med ett leende på läpparna när min kära familj väcker mig med sin 'vackra' sång!


Rubriken är precis rätt ord som min mami sa till mig igår.
Från att förra veckan inte kunde sova på grund av fet lycka, till den här då jag somnar på en blöt kudde.

Perfect together <3


Paper planes


En ful dagens bild. Koftan och ringen fick jag också igår.

It's still here

Dags för lite skola nu då.
Bokstäverna fick jag igår utav Susi i födelsedagspresent!

Gokväll!

Tv mys och jätte god middag med flickorna i familjen. Mer massage bjöds det också på, haha! Lite mattetal klämde jag också in men aaaaj va det är svårt.. Nu ska jag krypa in under täcket och sova! Behöver min skönhets sömn vafan! Så, godnatt på er!

Tvätt klockan tre på natten, ja! Bara att tuta och köra!


Where are you now?

Ja då var det dags för mig att säga, fyfaaaan vad kul det var igår!
Började hur mysigt som helst och slutade också otroligt bra.

Vaknade med Jessica bredvid mig som stack typ direkt. Somnade om till typ tolv, skönt.
Klockan tre var det samligt i ladan, match mot mariehamn. Ett-noll till dom bara så det var ju bra att det inte blev mera i alla fall hah. Skyndade mig hem efter matchen med massa släktingar på besök, anledningen var till att fira mig (a) Fyller år på tisdag!

Imorgon blir det skola, jippiii. Sen åker jag till gävle för en innebandymatch! Godnatt.

Kolla så fint hår jag har!!!! Elleeeeeer????

Like it a lot!

Ni som då inte förstod Jessicas inlägg så spydde hon inte. Hon blev NERspydd av en kille, stor skillnad. Kulturnatten blev riktigt bra. Mat med underbara vänner och vi hade riktigt trevligt! Ner på stan där vi lyckades komma in i en lägenhet vid Kvarnen? Aja kvällen slutade i Slavsta. Tack för kvällen!
Vaknade vid tolv idag och samling bara om tre timmar.. Förlust mot Mariehamn och jag spelade kanske sammanlagt en kvart, att vara skadad är tummen ner just nu. Snart börjar Ensam mamma söker igen, galant!


Att alla ska känna mami

Blir irriterad på tjocka personer som inte kan spela boll och bara trycker bort en med fingret. Eller mittbacken som aldrig höll käften. Världens pipigaste röst.. Haha, aja en av dom första förlusterna tror jag med f16 laget. Kapten & forward hela match. Där finns det bara en fråga. VA FAN GICK SNETT? Snällt tycker jag att tränarna tyckte att jag skulle ta hem kaptensbindeln för jag gjorde ett bra jobb som kapten. VA FAN GICK SNETT? Mitt egna fel men jag har sjukt ont i ryggen! Jävla personer som är i min väg hela tiden!
Fått massage treee gånger idag. Druckit liter med vatten för att få bort huvudvärken men jag tror det är något som sitter fel i ryggen och trycker mot en nerv i nacken som förra gången.. Nejnej..

NU: Matteboken!

FAAAAN VA JAG ÄLSKAR ER!


Kultur natten







Rise and shine

OM kvällen får ni höra någon annan gång. OM det va bra ? Ohhja!



Nu, söndag morgon, började med att jag vakna klockan nio av alarmet hos Julia med ett lånade leggings, för vart var mina? Jo, do ligger nerspyade vid stadshuset! Tio minuter senare sitter jag på en bänk i Nyby och väntar på bussen. Missa den tydligen för den kom inte. En tjej kommer från Göteborg som också missa bussen o va väldigt pratglad. (som jag inte var, för tidigt!) Ja, hon trodde att jag var 21 år! Studerade på universitetet och va påväg hem från ett one night stand. MEN OKEJ, överdriv inte! Hon fick världens chock när jag berättar att jag va 15!
Åhå, nu kom jag nyss hem och fick en stor kram av lilla Johan och nu ligger jag i hans kojja men måste tyvärr ner och äta frukost. Match klockan ett på Yrsa!


Igår, hemma med syster. JAG ÄLSKAR DIG!


Colorblind

Åh så glad jag är! Hade träningsmatch idag mot lamadjuret haha. Min första match med Björklinge, vi vann med sju-noll och jag gjorde två mål! Och det är lite ovanligt med innebandyn, men så sjukt kul verkligen. Nu har det duschats och fixats lite, fortfarande upp i ett klädval. Får se vad kvällen leder, det blir nog bra det där!

Den här bollen fick jag av mina kära lagmedlemmar, den bollen gjorde jag första målet med, mihi :)

Hell yeah

Blev inget bloggande igår för mig men kan säga att dagen blev lång. Skolan rullade på med en hyper No lektion och jag & Julia fick vårat fredags snack som blir bara så underbart, haha. Åkte ner på stan med taxi denna gång för att möta upp Jessica, Lina och Linda. Kom dit med två hundra kronor men två hundra kronor fattigare när jag satt på bussen hem. Oj så irriterad, med kan ju säga att det var ett äventyr, visst Jessi? Kvällen blev lugn med mamma och Idol.
Idag blev det en tripp till Gränby där det handlades. Min lillebror ska ju på Grand idag, wohoo! Haha disco kläder på listan till bror medans jag fick en väska, ring och den lilla svarta med mig. Har nyss bokat bord och vid sju och då åker ett gäng härliga brudar och äter. Kvällen kan blir riktigt bra!
Bilder från fredags.



Så ser våra fredagseftermiddagar ut, hell yeah!

Once a star, always a star

En lördag i soffan. Kan inte bli bättre! Hade tänkt att åka och kolla på uttagningarna men jag ångra mig i sista sekund. Kommer sakna det ännu mer om jag går dit! Får inte plåga mig själv!
Sen när Julia kommer hem från match åker jag ner till henne och väntar tills kvällen ska komma. Bord bokade vid China garden klockan ju med en bunk härliga tjejer!

Då va sagan slut.

Wild Horses

I wanna run with the wild horses..


Söt din lilla muff!


Fooookuserad brud!

Två veckor kvar!

Precis när jag skulle somna igår kväll så hade jag lite problem med en fjäril i mitt rum. Den hade pms och det hade jag med! Mobilen flög va nära att krossa fönsterrutan och datorn var nära på att ramla ut igenom fönstret när jag skulle lägga den på fönsterbrädan. Tur som F-A-N! Till slut så fick jag nog och tog sopkvasten och röjde! Det blev tyst tills klockan fem på morgonen då jag hör jäveln igen! Jag slagga om på soffan för jag hade fått nog, haha!



Idag hade jag ett stort leende på läpparna hela dagen! Det försvann nu efter skolan. JÄVEL säger jag bara! Fyfan va du ska få i dig!  Är hemma nu och fortfarande irriiiii men försöker verkligen lugna mig. Talk to you later!



Thank god it's friday!

Svenska lektion med partinissar som snackade om socialdemokraterna, svårt allt som ens har med det att göra.
Tjejena åkte till stan och käkade donken, vilken surprise!
Vi frågade ut några partinissar till på stan som jag inte heller fattade någonting av, skoluppgift inte frivilligt!
Äckligt jobbig fys och styrka träning på fotbollen, Denise fick sitt skratt åt mina ansiktsuttryck när jag stod plankan..
Matte efter fotbollen och sen no som var galen och som ja alltid är det.
Tills slutet då jag och Matilda fick våran fredag eftermiddags spratt. Haha å jag älskart!
Träffade även på världens konstigaste kärring på bussen idag också, massa skratt fick hon åt sig i alla fall!

Jag vet inte om ni gillar det, men tar i alla fall foton på smycken/kläder när jag inte orkar ta på mig själv, så så får det bli!




Gråt ej mer

Träningen slutade för två timmar sen och Idol för en timme sen. Nu sitter jag nyduschad och helt slut och vill bara sova. Finns inget att säga om dagen men att en rullade på och ingen spanska, klockis. Imorgon börjas dagen med ett svenska pass och sen ett fyspass. Oj vad jag längtar..

Du var min

Ska duscha och packa fotbolls väskan till imorn. Lägga mig i mitt iskalla rum och somna till Shatils låt. G O D N A T T !


Rosett

Jag fick en fråga om varför jag inte bloggade. Jo det är för att jag inte har haft varken tid eller lust, knepiga dagar helt enkelt. Ska åka på träning nu som slutar klockan tio. Inte så lockande med tanke på att jag sov halv tio igår och nu ska jag vara där. + att jag inte är hundra i kroppen än, men vafaaan!



Där fick jag till det vaaa?

Spola fram tiden åt mig!



Don't let me fall

En ganska dålig dag i skolan om man får kalla det så. Tröga lektioner och bara allmänt ledsen. Blev bara mer besviken efter varje minut som gick men aja, bara att bita ihop så att säga. På sista lektionen som va bild fick Johan, Amadeus och Andreas mig på bättre humör. Till slut så hade jag en tre jätte fina flätor i håret, av Deus och Johan. Andreas ligger och halvsover på bänken medan jag kliar han på ryggen och kollar på fina tavlor som Marie har på smartboarden. Buss till stan med Andreas o Amadeus och några äffar. Hann preeeeecis med bussen hem till Sunnersta.
Hallongrottor, soffan och täcket väntade på mig när jag kom hem. Mår alldeles för dåligt för träning så idag är det bara en kväll att glömma all stress. Inga läxor, ingenting! Just me, myself and I.


Vill vara lycklig igen.

Lilla stad

Lätt skoldag idag och jag och Jessica sprang som aldrig förr på idrotten. Hon säger att det var musiken som fick oss att springa. Jag tror att längtan till donken fick oss att springa. Lunch där med nio äffarna och cykel tillbaka sen i full fart. Träning nu på kvällen med USM laget för nästa vecka spelas sm här i Gamlis. Får hoppas på att det blir bra! Nu ska jag plugga om nervsystemet och engelska, känns ju sådär jätte bra. P Ö S !


Dear Julia

Julia! En måndag ska du se till att du har tortilla bröd, tomat purè, ost och kanske feta ost (om du vill) hemma! Jag ska nämligen tillaga godaste 'mellis'/perfekt före träning mat till dig min lilla solståle!

Inge mer cheeseeeesandwiches! Okej, kanske lite om du vill!


Dagens häst tjej




Ja, jag vet! Världens fulaste häst tjej men asså, jag bryr mig inte! Dagens outfint eller något :)

Värsta stora grejen

Åhå, blev skola idag och det gick faktiskt väldigt bra. Ingen Denise i skolan som va synd men Julia var tillbaka. Tuppen upp för det. Jag och Matilda va värsta grymma på orienteringen när vi haka på Joakim, Eric och Tisen. Musiken fick oss att springa, eller hur va det? Eric 'tappa' sin tjocktröja då när det va som varmast. Säg hejdå till den och lite får bajs på det också. En bättre idrottslektion får du inte!
Idag hade vi på sätt o vis planerat att det skulle bli donken när det skulle bli fisk med kaviar och dill. Två cheeseburgare, en liten cola och en paj. Inget annat att säga än gott! Tre lektioner till, då sista lektionen sluta halv fyra och nu ligger jag hemma helt död.
Ett kvällens måste är att göra danska grejsimojsen! Två oseriösa tjejer det är då jag och Matilda när vi väljer Lego och Haribo att jobba med. Vilket Mvg det blir för oss bruttan!


Nio e 2010

Världens bästa klass ? Vet inte om man ska skratta eller gråta men jag älskar er ändå.




Hej Matilda & Julia!

Sitter med Axel och Tom och gör något val test. Matilda och Julia sitter på andra sidan rummet. En lektion till och jag vet inte riktigt om det blir av för våran lärare är sjuk. Vikarie säkert men vi får se. Ses hemma igen!

Zero To Hero

Snart ska jag ner och packa väskan för ännu en skoldag. Dagens blir jeans och en svart kavaj, enkelt. Bild kanske kommer när jag kommer hem för hinner inte nu. Nu måste jag spring ner, ha en bra dag!



Nollsju.sexton

Godmorgon allihopa. Sitter vid köksbordet med blickarna utåt. Fyfan va dimmigt det är! Tänk att vara på en kyrkogård just nu, sjukt läskigt.. Om en kvart springer jag till bussen till skolan. Ni i får ha det så bra, poss!

Saknar min nusse Julia!

G O D N A T T !


Pappa är hemma! :D

Ätit middag en stund sen och nu kollar jag nyduschad på fotboll med familjen. Det är ju lekplats för Sverige! Pappa kom hem idag också, så nu är jag glad! :D
Ska faktiskt gå upp snart, packa väskan för orientering, sätta på en film med ett öppet fönster och små sussa tills jag somnar på riktigt. Underbart skönt! Så det blir kvällens sista inlägg från min sida.
Kör en Matilda: G O D N A T T !

Heja Sverige dårååå!


Weey weey!

Fortsätt såhär!

Allt jag har önskat mig

Såg att tjejerna har lagt ut bilder på deras smink. Försökte ta ett kort med men ni vill verkligen inte se dom. Men kan säga att jag använder smink från Gosh, bild kommer senare. Min skoldag var helt okej. Men utan Jessica och Julia som ligger hemma. Klarade ut dagen utan några probolem. Nu sitter jag hemma och ska förska lära in mig lite om riksdagen och engelska, jarå.. En sväng mot Yrsa kanske det blir men vet faktiskt inte om jag orkar. Idag är det ju Idol, underbart!


På första bilden så biter Denise mig, kan säga att hon biter hårt för märket är fortfarande kvar..

Världens bästa reklam

När vi va i Usa så upptäckte vi denna underbara reklam! Har inte tänkt på den tills Emma börja sjunga på den alldeles nyss. Jag vill ha en sån råtta!



Make-up

Det var alltså en fråga om vi kunde visa vad vi sminkade oss med, och det här är mina stuffs.


L'Oreal

Det här sminket använder jag. Punkt slut :)


Hemma

Blev för mig med att stanna hemma idag. Ligger på golvet (haha) och har halvsovit hela morgonen. Nyss tog jag en macka för att få lite mer energi men tror det inte funkar. Nu ska jag fortsätta kolla på Life of Ryan och sussa lite till kanske. Poss på er! Ps. Besöksrekord igår också! 172 unika besökare!

TA MIG TILLBAKA!

Work it baby

Det höll inte alls, kom inte till skolan imorse. Förlåt Matilda..
Sovit och plockat lite i mitt rum. Ikväll är det Idol på tv! :D

Jag vet inte vad ni skulle kalla det, men jag kallar det sööött, älskar mina missemjaouisar <3


Färger i en vind

Vad gör vi? Nu kör vi!
Nej nu sover vi.
Godnatt.
'


Era svar!

julia gjorde du och simon ngt på sweet sixteen ?
varför gjorde ni slut, hände något i Italien ?
Svar: -

matilda...asså jag öppnar aldrig min mun pga tandställning..vad ska jag göra ?! :( killar gillar inte tjejer med tandställning eller ? :'(
Svar: Vet inte riktigt hur jag ska svara på den men försök glöm tandställningen för stunden och bara kör! Haha.

visa hur ni sminkar er ? :D
Svar: Vi kan visa vad vi använder för smink.

Mathilda: har du någonsing funderat på att klippa dig kort hårig?
Jessica: hur många syskon har du och vad heter dom?
Julia: tror du att du kommer färga håret blond någon gpng?
Till alla: vilken linje och gymnasium har ni tänkt på?
Jätte bra blogg!
Svar: Matilda: Nej det har jag faktiskt aldrig tänkt på.
Jessica: Två syrror. Emma & Victoria heter dom.
Julia: Verkligen inget som är planerat, men man vet ju aldrig.. Jensen kanske.

vilka skolor gick ni på innan gränby? saknar ni nåt där?
Svar: Gamlis & Kvarngärdet. Ja finns väl alltid något man saknar.

nyss ni snackade skit om denise och bara var "klasskompisar" ?
Svar: -

kan inte du bara skriva ETTTTT inlägg om dig och simon????
Svar: -

haha jag undrar bara va har du för bh storlek matilda ?
(samma fråga till jessica & julia )
Svar: Matilda:
Jessica:
Julia:

har ni gjort slut!? :(
Svar:

till alla: är ni oskulder?
Svar: Ja & nej.

hört att ni ska vara några riktigt kåta jävlar är de så ? :)
Svar: Det får man tolka som man vill! Haha.

Hmm.. försöker komma på med en bra fråga.. Favorit B&Js :D ??
Svar: Matilda: New York Super Fudge Chunk.
Jessica: Half baked.
Julia: Alla e bäst, men den som e den bästaste ändå e half baked.

vilken är eran favorit affär där ni handlar mest kläder ?
Svar: Matilda: H&M och Gina Tricot.
Jessica: H&M & Gina.
Julia: H&M, Gina Tricot finns det också grejor.

om ni vet, vad tänker ni välja för gymnasium? :)
Svar: Matilda: Jensen eller Celsius.  
Jessica: Jensen kanske.
Julia: Inte helt säker, men är sugen på Jensen.

eran favorit affär?
Svar: Matilda: H&M tror jag.
Jessica: Abercombie & Fitch Föraaaaalltid<3
Julia: H&M tror jag faktiskt.

vf har ni TANGYS som namn egentligen, har alltid undrat? :)
Svar: Såg det på tv, det betyder väldoftande men finns ingen speciell mening.

Jessica: vems är tröjan du alltid skriver att du har på dig?
Snyggaste killen på er skola?
Om inte gått påmgränby, vilken skola skulle ni vilja gå i då?
Svar: Matilda: Samma svar som Julia.
Jessica: Det är min tröja men det skulle inte vara det. Amadeus & Mathias. Tunaberg troligen.
Julia: Deus och Tisen tror jag. Tunaberg.

Julia: hur orkar du med allt som händer i ditt liv just nu? Du är stark och jag beundrar dig!!!!!!
Svar: Med mina underbara vänner och underbara släkt på min sida klarar jag av allt. Tack, det betyder!

kul att alla bara vill veta saker om simon ;)
julia, hade ni bra sex?

Svar:

snyggaste killen i gränby i varje årskurs (7 & 8 & 9) till alla!
Svar: Matilda: Alvin i 7an, Felix i åttan och Tisen & Deus, haha.
Jessica: Alvin från 7an lätt! Från åttan finns det en som är fett gullig bara fast inte snygg precis. Har inget namn på en grabben haha. Från nian, Amadeus och Mathias.
Julia: Ja, 7 Alv/bin haha, 8 Micho o Felix e gulliga haha, 9 Mathias & Amadeus.

Fråga till alla tre: Vilken är eran favorit kvalité hos en människa?
Svar: Matilda: Om man inte är sig själv är man inte en riktig person, viktigt!
Jessica: Vet inte riktigt vad, för det skiljer ju sig men att inte bli någon annan vem man nu är med. Gillar ej!
Julia: Att alltid vara sig själv, vem man än är med.

vilka länder skulle ni vilja besöka ? :)
Svar: Matilda: USA.
Jessica: Sugen på Vietnam.
Julia: Australien tror jag.

vem tycker ni är snyggast och sötast av 96orna på gränbyskolan? om ni inte känner, vet några, kolla i skolkatalogen då!
Svar: Finns ingen utstickande, och har inte skolkatalogen så tyvärr.

felix jacobsson är snyggast och sötaste 96:an, helt klart!
Svar: Om du tycker det så okej :)

vem va snyggaste killen i er klass på gamlis Julia och Matilda?:)
Svar: Fanns nog inte någon speciell, Felix Nilsson?

vilka sko storlekar har nI? alla skriver namn brevi storleken så man vet vems som är vems...
Svar: Matilda: 38.
Jessica: 37 - 38.
Julia: 38 på nästan allt

om ni ville, skulle ni få en boomerang jacka av era föreldrar då utan att betala något själva? asso en vinter jacka för 5 tusen , ?
Svar: Matilda: Har redan en men fick tjata en del.
Jessica: Jag vet inte. Om jag tjata tillräckligt mycket. Men det är något jag inte gillar att göra precis.
Julia: Åh nej!

Vaknat upp i min dröm

En mysig kväll blev det för min del!
Tror jag försöker pallra mig till skolan imorgon, får se hur länge det håller.. Fyfan vad jag missar mycket, men kan ju inte göra något, äter pencillin tre gånger om dagen, nässpray, mucoangin & bamyl koffein lever jag också på.


Kolla bilden Matildaaaaa, do you remember? 2008!


VIFTA PÅ HÄNDERNA!


Utan dina andetag

Bones & CSI Navy. Fan det bästa som finns! I kategorin ''hemma, sjuk inget roligt på tv''!
Fick brev hem från Phosworks och dom tackar mig och Julia för vi ställde upp på Buskul. Presentkort fick vi också. Får hålla utkik på Bolibompa sen när det börjar om man ser oss jaga Filippa på Fannys trädgård. BUSKUL!


Grattis pojk!

Förlåt att jag missa det! Men grattis Mathias! Saknar spanien med dig och grabbsen! Matilda och jag kommer tillbaka! Då hänger även Julia med! Men ja, vi glömmer inte när ni kommer och skrämmer oss på stranden när Sebbe slår på Matildas arsle och min bikni överdel knäpps upp och vi inte vet vad vi ska göra. Glömmer inte heller när ni hjälper oss hem, eller kvällarna ute med er, så gulliga så.



Du Finns Inom Mig

Nu är jag på lite bättre humör. Snart börjar Halv åtta hos mig och det ska verkligen kollas. Skulle plugga lite matte men det fanns ingen ork till det just nu. Om jag inte lägger in ett inlägg sen så får väl jag säga godnatt nu tjugo över sju. Haha ha en bra kväll folket.


Dagens från oss


Just nu sitter jag och pratar med en saknad vän, FIIIIIFAAAAAAAAN!

En spegelbild

En dag i skolan som var ett helvete. Orkade inte prata, inte gå och inte göra något. Klarade ut dagen i alla fall och nu är jag överlycklig att jag är ensam hemma och allt är som jag vill ha det. Ingen träninig för mig idag för har som sagt ont i ryggen och knäna. Aja nu ska jag skriva ett slut på mitt damp inlägg, ses om några timmar då jag förhoppningsvis är på mycket bättre humör.



Under ytan

Favorti bhn på, gothiatröjan på, och cheershorts på (ledsengubbe). Bruce den allsmäktige på med gosefilten nere på världens bästa soffa. I min ensamhet ska jag in i min lilla dvala och ta en funderare på hur jag gör med pencilin. Får ju inte äta det längre men jag måste. Vi ringer doktorn. Ses om någon timma.

Världens finaste Matilda. Utan tvekan!

Let's get it

En lektion för mig idag, ganska jobbigt blev det när jag frös och svettades samtidigt.. Försökte gå till fysiken där jag kanske stannade två minuter då det inte gick mera. Cyklade hem och läste lite fysik men somnade mitt i allt i några timmar. Har bara degat i soffan som har blivit en vana nu. Sen kom Shatil över och pratade lite grann, Simon kom förbi en sväng och sen drog dom en stund senare. Dryga en timme ska jag och mina föräldrar fixa id kort och sånna saker till mig. Vi hörs!


1. Gyllene skor! :D
2. Gullig misse!

Starka känslor

Jobbigt att vakna imorse. En riktigt ordentlig frukost och spring till bussen. Måndag morgon och det är språk som gäller. Kan det bli bättre? No och matte. Fortfarande sjuk så det blev ingen fotboll för någon av oss. Sitta på Statoil med hela ligan, Matilda, Denise, Andreas, Mårten och Amadeus. (-Julia). Lite coooola och mycket prat. Tog bussen hem efter fotbollen för jag mår verkligen inte bra. Kom hem för en stund sen och ligger död i soffan. Ska snart sätta på en film och krypa ner i täcket. Ni får ha det så bra.

Mitt coola halsband.

Written in the stars

Grown ups på bio igår, den var också bra tycker jag. Somnade runt halv ett och vaknade nyss, pigg som en lärka. Uppspelt brud!
Bra låt.

Final

Vi kom till final i cupen, men förlorade mott Gottsunda. Nu är jag helt död så jag kommer somna snart.

Remember me

Okej, nu har jag tråkigt. På riktigt alltså. Jag städade nyss mitt rum när det redan va fläckfritt. SKUMT! Går runt och tar kort på när pappa körde en powernap i soffan och smyg tar spotify från storasystern.
Lasange till middag för er som bryr er och nu skulle jag vilja busa med min lillasyster. Tyvärr så är hon på min gamla träning. Alla har bytt rutiner.. Vick gör ingenting. Jag spelar bara fotboll och Emma kör på hundra sporter som man gjorde när man va tre. Hon gör det fortfarande. Så nu är hon på mina söndags träningar. Det är jag som brukar komma hem halv nio efter en underbart cp jobbig cheer träning. Nu är det hon. Har Emma gått och blivit stor?
Nu väntar en lång dusch eller bad. Kan inte bestämma mig riktigt. Ska lägga mig tidigt till en film ikväll för att börja dagen imorn med franska. Bjurström väntar på mig i sal 24, kan det bli mycket bättre? Oui madame.

En jätte ful bild. På mig dårå. Emmsan är alltid söt. Har kommit in i tiden då jag inte bryr mig. Så jag bryr mig inte :)

Cheer for life

Saknar ju. Fast det går inte längre. Även om jag skulle kunna offra vad som helst för det.


Never easy this way

Som sagt drog familjen till Gränby. Lura dom att man kunde se tigrar och elefanter där så alla följde med. Träffa Kattis, hihi! & Fanny Jansson (på riktigt bruden nu så borde vi göra någoting snart!) En påse hem och nu ligger jag mamma och Emma dubbelvikt och garvar åt roliga filmer! Nu ska jag hjälpa min kära mor att baka.


Smakprov.

Vila i frid

Jag, Emma och pappa kollar på mc race grejs idag på tv. Väääärldens krasch! Kunde nästan inte kolla på det för det va bara sjukt hemskt! Ena killen ramlar och två st åker över han och sen ramlar två till. Flyger mer än hundra meter i 240 km/h. Nu när vi kom hem så kolla vi på tv för att se hur det går och fick reda på att han dog. Så sjukt hemsktttttttt! Shoya Tomizawa hette han från japan :(

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/motor/mc/article7730149.ab
KOLLA PÅ FILMEN!


iYiYi

Åååh, jag älskar att umgås med mina två bästa vänneeeeer! Underbar kväll igår, först panini med Jessi med massa snack om allt och så klart mysteriumet som jag är sjukt nyfiken på så jag blir galen! Kan säga att det var en han/hon som var inne på toan i eeevigheter.. Träffade gosiga Matilda som hade klätt upp sig inför kvällen, eller hur var det? Hihi. Bion var jättabra faktiskt, i himlen finns inga känslor. Älskar ica bruden stenhårt! Vi gick sen och träffade killarna. Vaknade tio över tio imorse, surprise! Inte vaknat så sent på länge nu. Nu ska jag åka till allians och kolla på mitt lag, såg en match igår och det är inte kul att kolla, jag får verkligen panik och cellskräck nästan för jag vill så gärna spela, låter normalt? Så får väl sitta och kolla bort ibland även fast det är kul.
Kör på en Jessica: POSS!

Heeelt random bild

Hatar Apoliva reklamen


Godmorgon. Är väldigt rastlös och har ingen ork till något. Skriver sen, poss.

Ba ba ba

Speedad hela kvällen. Fan sjukt! Träffa Frankie på stan, middag på Panini och ett mysterium hitta vi som aldrig blev löst ordentligt för vi va rädda för sanningen. Hämta biljetterna och ooooups! Jag råka säga fel tid till Matilda så hon va tvungen komma med mjukis till stan. Direkt från innebandy match, mums på den ba! Vi köper godis och läsk och traskar ner till filmstaden. Naaaaaaaw va jag gillar filmen. Så sjukt gulligt bara! Efter filmen så träffa vi Mårten, Johan & Mathias en snabbis vid humc. Traska snabbt tillbaka till stan för att inte missa bussen hem till Sunnersta. Aldrig att jag skulle vänta en timme för nästa. Aldrig!
Men nu är jag hemma. Ont i knät fast helt hyper fortfarande. Nu blir det film mys! D U N D E R !


Vet inte om det är världens fail att inte hinna ta ut allt eller om det är världens bästa raggningsreplik ?

Miss li.


JAG SKA TILL USA!

24 september - 8 oktober! ÄR SÅ FUCKING SPEEDAD JUST NU! FYFAAAAAAAAAAN VA UNDERBART!
Det är ju under prao så jag kommer även jobba. Kommer jobba med en film som heter Fright Night. Mer om filmen berättar jag sen för nu ska jag träffa min bästavän Julia på stan och vi kommer äta tillsammans sen kommer min andra bästavän Matilda och då ska vi alla tre gå på bio. I rymden finns inga känslor blir det.

Stackars Matilda och Julia som kommer få höra det här hela kvällen. Men vafaaan! JAG SKA TILL USA! (igen)


Jessica, vad heter du ?

Hej hallå how are you. Kom nyss hem från matchen. Ont, kallt och tråkigt. Dom tre orden får räcka. Kan säga förlust också. Ovanligt, eh nej. Ska duscha nu sen får vi se vart kvällen leder. Bra blir den iaf. Poss.


Frågestund!

Sista chansen på frågestunden! Ni kan även skriva under det här inlägget!

Match

Nu sätter jag på mig dojjorna och åker till ladan. Match någonstans ute i helvete så bloggar när jag kommer hem. Kanske Julia efter det? POSSPOSS

Bfinal på Heden. Gothia 2010, saknar är bara förnamnet!

Första klar

Första matchen spelad och vi vann med sju-noll mot något lag som bara hade en femma, men det är ingen vi snackar om. Skulle vara en match nu vid två men den blev inställd så det blir stan med mamma och bror. Nu åker vi, ciao!

Love your life

Nu har jag precis kommit hem. Det blev en kväll hemma hos Denniz med Rasmus, Fanny och Hampus. Ett tag Shatil & Oskar. Mysigt det. Nu är jag rastlös igen men ska väl sova snart så får jag se vart dagen leder till imorgon.

Bilden är tagen i Malmö 2008 när jag var där. Och gissa vem som bodde här när han var liten?
Jo kungen själv, Zlatan Ibrahimovic <3

Svärje äger

Till slut blev jag föör ensam så jag gick över till min granne Jonas och kolla klart på matchen där. Nu sitter jag i min egna soffa och kollar på något sjukt läskigt så man kan inte egentligen säga att jag kollar. Önskar att någon skulle kunna byta kanal för mig men för jag vill både inte se men vill ändå se.. Men ändå inte, kan inte riktigt bestämma mig! :D

Fick träffa sötnosen Alva igen. Så sjukt nussenussig!



Nighthawk och en Dragon

Kollade nyss och vi har nästan skrivit niohundra inlägg nu, härligt ju. Nej nu ska jag packa lite och somna för upp tidigt imorgon för en heldag i allians. Har köpte Redbull och kexchocklad så ja jag kommer vakna upp till matchen. Hinner kanske hem och blogga mellen matcherna, annars så blir det inget för mig imorgon. Juset glöm inte att fråga frågor på frågestunden lite längre ner på sidan, sista chansen snart! G O D N A T T

Fabest five



Att skratta åt sånt här i sin ensamhet är ju bara för bra. C00lt!


Samma himmel

Det är kallt, så grymt kallt. Kom in efter att ha träffat Jessica för vi var och kollade på cheerleading i Gamlishallen, eller?? Men nu är jag i alla fall hemma och har ätit pizza med familjen och snart är det match på tv. Skulle träna idag men nej då blev det inte. Pappa missade det totalt så fanns ingen chans att hinna dit. Så en träningsledig fredag, bra det!
Imorgon är det cup i allians hela dagen och samling sju, så upp sex och det känns ju mindre bra. Men imorgon ska jag på stan med mamma ett tag. Hörde jag att det var rea på Acne jeans på JaneMars, ja där hittar ni mig imorgon!


Teenage dream

En ganska lätt fast ändå sjukt svår dag i skolan så hämtade mami & papi mig från skolan. Åkte och hämtade jaggan på verkstad och kolla en stund på andra bilar, tråkigaste som finns men där kom en perfekt stund att gnälla om min dröm. <3
Ligger nu i min säng, fryser även om jag har en värmegrejs på magen. Snackar med Matilda nyss i telefon. Hon blev lite arg för jag inte hade bloggat så nu bloggar jag för fullt.

Nu vill jag bara ha en dagen efter med hatten, poolen och flickan som nästan drunknar på bilden.

Ge mig. Snälla.

No real human

Har varit vaken sen halv nio, inte planerat att vakna så tidigt men pappa ringde och förstörde min plan. Nejdå, gör ingenting ändå så det är lugnt. Nyss tog jag min lilla mini kraft för att städa bort mina kläder som slutade med en storstädning.. Eftersom febern fortfarande är kvar så kan jag påstå att det var sjukt jobbigt och svettigt tro det eller ej haha. Nu planerar jag min kväll med Rasmus, Fanny kommer jag nog också träffa på, men innan ska jag till min gammelmormor som jag inte gillar att säga så jag säger Inkan istället.

This is how you remind me

Tja! Degat länge här hemma men du var det dags att kila till diös. Två lektioner efter fotboll sen helg, skönt! Fortfarande ont i bröstet och svårt att andas så jag hoppar över dagens träning och maxar imorn på matchen! Måste springa!

Sjukt random, jag vet! <3

Godmorgon hjärtat.

Sovit lite mindre än tio timmar. Behövdes verkligen, även om det var svårt att sova! Nu ligger jag i sängen med fönstret öppet och lyssnar på spotify. Julia hade mmsat bilder så jag kunde garva denna morgon med! Allt för söta! Ska snart ner och äta frukost och sedan slänga på mig fotbolls kläderna. Under och efter träningen igår så fick jag jäääääääätte ont i bröstet. Skit svårt att andas och jag och mamma trodde det skulle gå bort under natten men jag har fortfarande sjukt ont! Svårt att sova inatt kan man verkligen säga. Nu ska jag röra på fläsket ner till köket, haha! ADIOS.


Bää

Klockan är lite mindre än tio i ett nu och dags för mig att sova, p & k!

Ni är värd kärlek

Här två tjejer, Julia Frank och Jessica Lambeck. Helt klockrena brudar som jag vet har aldrig svikit en, inte en ända sekund. Jag beundrar er mycket för ni är så starka som personer! Nej nu ska jag inte sitta här och babbla men ni två vet att jag älskar er för mycket, usch för mycket. Tack mina flickor, ni är helt rubbade men jag älskar er precis som ni är, kärlek.



M till bokstäverna ycket

Hinner inte med att blogga på dagarna för har grymt mycket träningar nu. Jobbig skoldag och en hel skön bild. Cyklade hem men hann inte vara hemma länge innan jag åkte till Allianshallen och hade träning, eller uttagnig till D2 laget. Sprang på tom mage så nej den timmen var inte kul. M och P hämtade mig och jobb vid Coop för att flytta vagnar. Hungrig som jag var och kallt var det så ville jag bara hem. En Dax hamburgare räddade mig! Nu sitter jag hemma, nyduschad och trött. Imorgon är der sovmorgon till tjugo i tolv, klockers!


Mr.Buuuuurns!


Ska inte sova än, annars så kommer jag att vakna tidigt och inte ha något att göra under dagen.
För neee, ingen skola imorgon igen :(

<3333333333


Förlåt, det är fortfarande energidrickan från idag som är igång. Men nu är det ett godnatt på riktigt! Sååå, GODNATT!

Moeeeeeeee!



Kniven mot strupen!

Nu tror jag att ondskan kommer in i mitt öra igen och kommer att förstöra min natt igen. Jag orkar inte! :(
Fick som tur var höra Jessicas röst idag, vi snackade i telefonen nyss. Även om det var dåliga grejer så var jag glad ändåååå! Jag är så rastlös!!! Känns som att jag är i ett fängelse buhu. Nej nu är det bäst om jag kniper igen min mun, HeJdÅ(re).

Phineas and Ferb!

En och en halvtimmes spring på Ip idag och fan va roligt fotboll är! Först lite uppvärmning, fys, styrka (haha!) Sen spelade vi, ''utvecklingslaget'' mot damlaget och det sluta bara ett - noll till dom. Fast whatever, det va sjukt kul! :D Nu ligger jag i sängen. Din tröja på mig som vanligt och njuuuuter verkligen att jag börjar 20 i 12 imorn!

Saknar min Phineas!

Always happy with you!

Just nu sitter jag i min säng med mina undebart fula flätor och snorar sönder. Vill bara krama mina älskade vänner och känna lite kärlek!
Det enda lilla braiga är att jag sitter och sjunger på test-01 SPRRAANK som Shatil sjunger :D Väcker sjukt många minnen den låten kan jag säga er..
Ställ upp för mig och ställ lite frågor på frågestunden!

Gissa varför jag ser så glad ut?
Svar: Jessica Lambeck var ju med mig! :D


Snällaråååååå!

Ice in my vaines.
Blood in my eyes.
Hate in my heart.
Love in my mind.



SnällaSnällaSnällaSnällaSnällaSnällaSnällaSnällaSnällaSnällaSnällaSnällaSnällaSnällaSnällaSnällaSnällaSnällaSnälla!!!

Tänk snabbt!

Kommit på att torsdagar är väldigt jobbiga. Fyra lektioner före lunch och sen två till. Idag va bild lektionen väldigt vild. Säger bara en sak, tänk snabbt! Bussen till stan med Matilda, Andreas och Amadeus sen blev jag ensam till bussen hem till Sunnersta. Längtar som fan till sovmorgonen imorn. Kanske kör repris på dagens dröm. ''Vem som kan snooza längst'' En asskön dröm med ovanligt skumma personer med.
Om fyrre minuter bör det av till träning på Ip. Hörs!

Dagens svart & vitt.

Krya på dig Julia!


All alone

Jag tillbringar min dag i soffan inbäddad i mitt täcke framför filmen The Bounty Hunter, den var väl bra den. Har även gjort mina mattetal, får se om jag hittar någonting annat att plugga när jag ändå har tid, duschen står också på dagens schema. Tråkigt att vara hemma!

Fy

Har precis vaknat till ordentligt efter en sjukt jobbig natt. En timme efter jag hade somnat ungefär så vaknade jag och grät, mitt höger öra gjorde så sjukt ont som sen gav mig världens huvudvärk. Kändes som öroninflammation eller något, var uppe i någon timme och grät och blev arg för att jag inte kunde somna till slut somnade jag, i soffan. Fast nu är det min hals och näsa kan man säga att dom lever sitt egna lilla liv. Får se om jag kommer iväg till stan när vi ska fixa partisaker, *suck*.
Nu blir det tv och sova, annars tar mina tankar över min hjärna med en annan sak, hejdå!

Som jag hade dig förut

Snart rullar det mot skolan och jag är trött, slö och ensam. Idag är det en jobbig dag plus en träning på kvällen. Fast imorgon har vi en riktig sovmorgon så den ska jag se upp till! Gårdagen med Jessica som började med mat på Gamlis grillen, stan, flogsta och vidare till Sävja. Toabesök på Sävjaskolan och det gör jag inte om. Oj det var inte roliga sekunder när jag stod själv och väntade på Jessica och fick se en fanclub på andra sidan. Halvsprang ut men dom var efter men vi lyckades komma till planen, som alltid. Matchen slutade tre tre. Väl hemma var jag genom kall och ville bara sova. Somnade tidigt och nu är jag här och ska cykla snart.




En vanlig jävla muffins




Straight up little solider

Orientering i regnet. Tröjan på huvudet och magen blev röd av det iskalla vädret. Jag och Denise skickade ut Matilda i skogen för att hämta en prick och vi stog under ett träd och sjöng på en deppig låt och kissade. Fotografering med Mrbean och exakt samma plats som förra året. Fick vara med i pojkbänken och grejer. Efter skolan så cyklade jag och Matilda hem i sniiiigelfart och drog lite senare till Gamlisgrillen för en kebabtallrik och en kebabrulle. Tack pappa! Bussen in till stan, runt till Flogsta, tillbaka till stan, sen till Sävja för Gusk - Sirius matchen. I det iskalla så bjöds det på lite skratt och andra citater. Matilda fick en fanclub när jag satt på toa som följde efter oss senare från skolan till fotbollsplanen. Läskigt som fan, haha. Matchen sluta tre - tre. Kom hem helt genomfrusen så jag satte på ett varmt bad och det brändes verkligen i fötterna när jag klev in. Nu ligger jag i sängen med din tröja och ögonlocken börjar bli tunga. Dags att sova.

Typ dagens eller något.


Skör som glas



Jag diggar låten & bilden! Hihi

Fotodagen


Det gick väl som väntat, känns inte jättedåligt men inte jättebra direkt heller men får se hur det blir sen på bilden. Kom nyss hem efter en kall och regnig cykeltur med mungiporna ner.. Åkte från skolan en stund till läkaren, eller mitt fall Matildas mami som e läkare och tog halsprov. Halsfluss igen! Känns inte alls längesen jag hade det.. Den här veckan som skulle bli sjukt rolig med all idrott, idag skulle det varit innebandy träning, torsdag fotbollsträning med damerna, fredag distrikt innebandy och helgen en fotbollsmatch och innebandycup. Jag brukar vara lat och inte vilja göra så mycket många dagar i sträck, och juuuuust nu därför jag verkligen ville så kommer jag inte få träna på tio dagar, pain. Men då har jag lite  tid för plugg! Ska åka ut till Björklinge för att testa overall så jag kommer iväg lite grann i alla fall. Kyss

Skolfoto + orientering, dagens värsta



RSS 2.0