BE STUPID.




Jag & syster

Pappa lurade mig imorse att vi skulle åka nio på morgonen så jag var uppe och skutta runt sju på morgonen. Helt sjukt tyst i huset! När klockan slår 13.13 sitter vi i bilen påväg till Forsby. Mat, glädje, sommar och en massa glada barn. Då mår man bra! Jag var barnvakt med kameran men jag gillar det! Klockan tickar och till slut så går jag och lägger mig i hammocken med Johan i famnen, så gullig gull. Båda somnar för en stund och sen blir det mer kalas. Vi åker hem till sysslingarna, bästa gudmor & gudfar och sätter oss på altanen och kollar på gamla bilder och snackar vinter planer. Vart vi ska? När vi åker? Alla har olika åsikter men det här blir kul!
Nu blir det film mys med systrarna, Gustav och Oskar!

Bilder om ett ögonblick!

Raderat nummer, check!

Kusin fest i stugan igår med mat, vattenskoter, "fototävling" med Victor och något slags krig mellan Viktor Isac och Fanny Jansson och mig. Kvällen var bra med kusinerna och allt var allmänt trevligt. Idag blir det nog en upphämtningsdag.


Italy


I övermorgon drar vi, å så underbart!

Vaken sju på morgonen

Pappa lurade mig att vi skulle åka nio på morgonen till Västerås när vi ska åka klockan två på eftermiddagen. Så jag har varit vaken i hundra år och inte gjort någonting. Tv var min kompis ett bra tag. Ska snart ner och äta frulle sen sätta systemkameran på laddning. Barnvakten med kameran, det smeknamnet kommer aldrig försvinna. All for now.


To the world you may be one person but to one person you maybe the world.


Kom änglar


Jag älskar dig. Godnatt allihopa! Vi hörs imorn.

Borta bra men hemma bäst.

Efter två veckor i Göteborg och Norge så är det riktigt skön att vara hemma och sova i sin egna säng. Men vi drar igen! Imorn bjuds det på släkt fest i älskade Forsby. Troligen blir det så att man blir barnvakt, men det är alltid lika roligt. På riktigt! Hem igen och då är det bara att packa upp och packa om. Kanske lite annorlunda kläder behövs till Spanien vädret än vad Göteborg och Oslo har bjudit på den senaste veckorna. Grillning och mys med min underbara familj.


Min!


Livet är en gåta, och du är gåtans svar.
Jag älskar dig, vackra mor!


...

Snälla tjejer lite medkänsla, jag förstår att ni är helt upphetsade av att ni ska åka iväg. Men tänk på mig?.. :(

16.12

Nu har gäster precis kommit och snart blir det mat och lite annat. Ikväll åker jag nog in till Öregrund om det blir som planerat. Jessica, hör av dig ikväll om allt. Nu ska vi börja små tagga till Alicante!


Mobilblogg

Åtta på morgonen och vi är och äter frukost redan. Väldigt svårt att vakna ur en fin dröm med huvudet fint placerad på världens största kudde. Massage därefter som var helt underbart för min rygg! Totalt hade jag nio knutar i ryggen och i vaderna, fick ut kanske hälften av dom. Nu sitter jag i bilen och har drygt fem timmar kvar till Uppsala. Hörs hemma och då är det bara tagga till Spanien (: / jessi

Vi sätter Spanien på kartan

Regnig dag men filmer och mys. Tre veckors pusslet är byggt på etttusenfemhundra bitar och kusinen och nya flickvännen på besök. Inte så speciell dag men den blev bara bättre och bättre. Nu på tisdag åker jag till Spanien med Jessica! Tio dagar blir vi borta och det kommer bli för grymt, underbara dagar. Satt verkligen perfekt nu, tack Jessica igen! Julia åker ju också till Italien med pojkvännen, vilken dröm! S&J ni får ha det riktigt bra nu :)
Imorgon kommer gäster hit och äter, inte så lockande men nu ska jag stå  ut för jag åker ju förfan till Spanien snart!


Med ena foten utanför

Jag ska nu, mindre än en vecka åka till Italien med min pojkvän. Han är en kille som är speciell, vi är som syskon, bästa vänner. Jag kan säga allt till honom och vet att jag kan lita på honom. Han är bland det bästa som hänt i hela mitt liv. Jag känner mig älskad och behövd och det är en galet underbar känsla. Jag skulle absolut inte tveka på att ha honom för alltid, för han är en del av mig! Vi ska åka i väg i elva dagar tillsammans som ska bli en stor upplevelse i mitt liv, ett oförglömligt minne absolut. Du är allt hjärtat, jag älskar dig! Och kul för er tjejer, hoppas ni får det bra i Spanien :)

JAG OCH MATILDA ÅKER TILL SPANIEN PÅ TISDAG!

Tio dagar i Spanien solen med bæsta Matilda! Den satt perfekt!


Selma Spa +

Drygt tre timmar till Sunne och lunch på rastaurangen här på spat. Otroligt avkopplad med vattnet som utsikt. Snart ska vi vidare till poolen där vi njuter några timmar sen vidare till hotellrummet för massage. PUSS.


Hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Ja gårdagen var bra, riktigt bra. Fri från skiten, gaaaash tre år! Tog ungefär två timmar att plocka borten den och lite fix. Direkt ut till landet och sen så firades det med restaurang Köket. Mysigt med bara familjen.
Idag regnar det och vad kan man göra då, jo bara mys med några filmer. FILMMYS, tagga förfullt.


Hejdå Norge!





Mindre problem utan oss tre adrenalin hypade brudarna så jag tror ni klarar er! Men jag älskar er ändå!


Pitch bank power

Matilda. Snyggt leende, snygga tänder, snygga du!
Sooom sagt drog vi till ett ställe som hette något med Bromme. Vi badade, vi myste, vi (jag) körde lite efterlängtade flickisar i gräset. Till slut blev vi brudar lite uttråkade och vi hittade ett aaaaaaaasfresh shoppingcenter. Att spendera pengar är vi ganska bra på och några kassar hem blev det. Vidare till pappas kontor och flyga simulatorn! Ni som inte vet så är det en stor vit låda och innuti så är det precis som en cockpit så man känner verkligen när man svänger och landar och liknande. BÄSTA SOM HAR HÄNT MIG, HELT KLART!
När vi var tvungna att gå så gick vi och kolla på pappas kompis hus, tummen upp och sen blev mat på Peppes pizza, underbart att avsluta dagen med! Nu blir det lite film och mys för imorn bitti ska vi till Sunne i Sverige på Selma Lagerlöf's Spa. Sedan övernatta där. Får se om det blir mer bloggning men förberedd er på det värsta. 



Överhappi brud!


Jag är glad, jag kan le

 
Tandläkaren för mig idag och bort med tandställningen efter faktiskt tre år i mun. Hinner inte skriva mer om dagen för nu ska det firas på Köket. Denna dag kommer jag minnas länge! colgate hälsning från mig.

Engel

Fasiken vad vi är bra på att blogga nu alltså tjejer!
Igår kväll kollade jag på film med mamma och pappa igen, vi såg edge of darkness, as bra film var det faktiskt. Efter det så kämpade jag för kärleken och cyklade till gränbyskolan för att träffa Simp. Efter ett tag cyklade vi vidare till Rasmus. Satt på balkongen, det var helt galet mys tycker jag. Vi sov över där tills idag och vaknade vid halv tolv. Åt lite där innan jag cyklade hem nyss och dom åkte till stan. Skulle gärna följt med, men mjukisbyxor och ett smörpaket i håret håller inte förutom när man är med nära och kära! Så nu är det verkligen dags för mig att hoppa in i duschen. Packa till Italien kan vara något jag också gör. Runt fem hämtar Susanna mig så åker vi ut på landet, riktigt schööönt.


Äntligen får jag träffa mina missar ikväll <3<3<3

En blomma för dig

Matilda! När du är hemma igen utan din tandställninig vill jag se en bild på bloggen med ett fint leende!
Idag kan det bli en riktigt jävla underbar dag. Eller jag vet redan att det kommer bli bra men vi ska först åka någonstans fint och kanske bada, men äta lunch och bara leva. Seeeeeeeeen, så kanske kanske kanske kanske kanske kanske kanske kanske kanske får jag följa med pappa till jobbet och kanske kanske kanske kanske få prova flyga simulatorn! Får se om det blir så idag annars händer det absolut en annan dag!




Fortsetter å ha en fin dag.


TOLV TIMMAR KVAR, SEN KAN NI KALLA MIG MISS COLGATE!


Lillestrøm

En biltur ut från Oslo till Fet. Underbar utsikt med bästa familj. Promenad runt en lada med sjukt fina hästar, ville bara pussa på dom. Men dom gillade mig inte så jag blev rädd och sprang därifrån. Åkte traktor istället om man får kalla det så, träffa på en liten bebis groda och busade med papi och mami. Nu blir det mat och sen ta god vara av den sista kvällssolen. Kärlek till er.


Ballooooons


Ain't no reason

Idag har jag bara roat mig med tv och data.. Fast i för sig kollade jag genom gamla bilder i fotoalbum och fick några skratt. Fast kan också känna att tiden går så snabbt, jag saknar verkligen gamla tider då man inte hade några problem förutom när någon leksak gick sönder, eller när man ångrar sitt kulbyte. När man kände sig helt vilsen utan mammas hand i sin. Promblem som att man ville vara inomhus på rasten på dagis. Men jag älskar att leva och njuta. Så tillbaka till verkligheten och hitta dom bra delarna!
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske mamma och pappa igen (?) Aja det återstår och se.

Beskymmerlös cheey..


Helt crazy prickigt



/ÖGRUND

Igår kväll blev det en sväng till Öregrund med båten. Rongedal var där och sjöng allsång och vilket darg! Eller vi ska nog kalla det pensionärs allsång. Riktigt ruttet var det men lyckades koppla bort deras sång och ha ögonen på min kusin Kalle som körde eget show nummer som alltid. In på land och gick i lite små affärer. Ett par shorts blev det som kommer in på bild snart.
Idag så tog vi bilen in till staden och kolla lite tennis för det är ju tennisveckan här nu. Lunch och mer affärer och en tröja med hem. Nu sitter jag på altanen och njuter att det är bara en dag kvar. peace


Vero Moda 299:-


Rosa och grå

Lite små komiskt men idag har jag faktiskt varit på naturhistoriska museumet och zooliga museumet tror jag att det hette. Faktiskt väldigt kul att se uppstoppade gulliga djur. Inte uppstoppade äckliga djur som vi hade i och utanför klassrummet där vi bodde i Göteborg, haha nejtack! Dinosaurier skelett och fosiler fanns också.

Lite bilder från idag.





Ser ni den rosa/gråa papegojan på trädet i mitten. Han är från Australien och vi har en hemma också. Lite små konstigt att se Frasse uppstoppat.. :( (dååålig bild jag vet men ni får överleva)

Här är min gulliga Frasse <3

Tisdag

Igår så blev det Patrik 1,5 mys med mamma och pappa, sjukt gullig film förutom när dom ska kladda på varandra. Visst att jag inte har nåt mot det bara att det var ovant att se om man säger så!
Idag ska jag nog inte göra nånting, sovit länge och kollar på made. Kanske inte det roligaste som finns men har inget annat att göra och vill inte träffa nån, för tillfället är jag inte på bra humör..

En tår i ögat



Mitt alldeles egna flygplan

 



Dynamite

Igår kom Simon tillbaka, Rasmus med. Vi gick en prommis till Willys och köpte glass. Kollade på tv och sånt, Shatil kom hit en stund senare också. Idag har jag varit med grabbarna också utan att gjort något speciellt. Imorgon får vi se vad som händer, så skönt att bara ta dagarna som dom kommer, det behöver man!


Saknar vi ?

Saknar vi ? NEJ!


Saknar vi? NEJ!


Skola om mindre än en månad.. :(



Jag vill bli som pappa

Jag tappade idag min älskade aino på stengolv och nu är skärmen helt sprucken. Jävla satan fan! Får lämna in den före Spanien så hoppas jag väl att dom fixar den.
Idag blev det minimalt shopping när Norge är typ världens dyraste land. Åt på Peppes Pizza och yummie va gott det va! Nu är vi brudar hemma och väntar på mannen i huset. Pappa jobbar och snart ska vi gå och kolla på ett hus. Jag vill bli som pappa men det känns som om ingen tror på mig.

BIG NOSE!

:(

Hej alla ni som läser våran blogg. Hej alla ni som säger att vi snackar skit om en vän. Jag som trodde vi va bästavänner. Är bara nu klasskamrater? Hur kan man tro på folk som ljuger och ljuger och ljuger! Vi älskar dig precis som du är! Du är unik, och därför älskar vi dig precis som du är. Men aja, vi ses väl när skolan börjar igen.


TVÅ DAGAR KVAR

En dag i Öregrund med en gipsad hand och längtan som bara växer och växer. Snart kommer min Colgate dag, låter kanske lite töntigt men gaaash vad jag längtar tills på onsdag. Hej Matilda som nu kommer kunna le igen utan rubbet i käften! A min dag har inte varit speciell ett dug, dåligt väder på morgonen så det blev en film. Hachiko hette filmen och jag grät, jag grät! Att en film om en hund kan få en att gråta måste filmen vara bra, så se den och jag lovar att man gråter. Nej nu är det sol så hejdå från mig. love


Mina mycket fina vänner.


''Emil'' vem är du? Du gör oss gaaalna!


We belong togheter



Big, Blue Bitch!

Nu är underbara Gothia veckan slut och det blev ett guld hem, ett b-slutspel guld men guld som guld och det tycker jag att det är starkt. Själv kan jag inte skriva så mycket för jag har ju som sagt brutit två fingrar. Jag fick en tjej över mig och landade hel konstigt på en match. Så nu blir det gips i några veckor och mindre bloggande från mig för det är jätte svårt att skriva. Men i alla fall Gothia 2010 var ju bra, underbart bra. Liseberg, spökhuset, heden, kviberg, lundenskolan, Mustafa&Torkel, små nussiga mongoler och ett guld. Dunder vecka med just det bästa laget. Ge mig en till vecka! 
Direkt igår efter när jag hade varit på akuten åkte familjen ut till Öregrund. Fick något helt konstigt gråtanfall, Julia du vet vad jag snackar om. Onsdag blir det hemfärd och då finns det bara ett ord för den dagen, Colgate!



Matilda Andersson

Denna underbara tjej spelade tre matcher fullt ut med två fingrar brutna! Det kallar jag starkt! & det är precis det som Matilda Andersson är. En stark och underbar bästavän. Krya på dig nu vännen min. <3


En nyvaken Matilda Andersson.


Frågestund!

Vi kör på en frågestund här på bloggen nu! Så passa på att fråga vad ni vill så svarar vi i helgen. Puss på er!

I Norge det regner, i Sverige? :(


Jag vill

Som sagt så va vi och åt på TGI fridays. Det börja regna och jag kom på värsta bästa idèn. Att vi skulle på bio, eller kino menar jag. Vi kollade på Knight and day. ÄÄÄlskar action och pang pang så filmen va perfekt. Nu har vi precis kommit hem och vi ligger och myser framför tvn medan vi hör regnet där ute.


Jag vill ha sol. Jag vill ha strand. Jag vill ha värme. Jag vill ha dig. Jag vill ha det. Jag vill ha Spanien. Mitt paradis.


Big love

Om en vecka imorgon åker jag och Älskling till Italien, ofattbart men sant.


Pappa betalar

Sitter och njuter här i Norge på TGI fridays med min älskade familj. Kollar på snygga norrmän och frågar mig själv var Julia är. Vi som skulle köra Norge tillsammans.. Vi tre tangysar kör USA nästa sommar istället! :D / jessi

Oslagbart!

Kommer inte ihåg vart jag slutade sist. Men jag kan säga att denna Gothia cup var en helt underbar resa alltihopa! Ni skulle bli trötta om jag skulle nämna allt det roliga vi gjort, för det är så galet mycket. Det är i alla fall minnen man aldrig någonsin kommer att glömma. Det känns verkligen i hjärtat när jag tänker tillbaka på veckan, det kanske låter töntigt men helt ärligt det var en underbar vecka vi hade tillsammans. Efter den långa bilresan igår utan någon sömn så blev jag skjutsad direkt till Rasmus. Där fick jag en efterlängtad lång kram av min älskade Älskling som var där. Vi kollade på farsan och sen kom Shatil en stund. Vi åkte moppe hem hihi typ halv tolv, tolv någonting. Nu är klockan tio över två och han åtke hem nyss. Kanske kommer tillbaka sen ikväll som jag hoppas på! Just nu sitter jag instängd på mitt rum med mysbelysning med mtv på tv och hörlurar med skön musik. Att vila efter en vecka med nio matcher är inte fel, framförallt när det är regn utanför, men det gör saken mysigare till och med!

Godmorgon!

Första morgonen man kan sova hur länge man vill. Är van att vakna typ 7 -8 och gå och lägga sig tio. Skönt iaf!  Vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Men jag vet att det kommer bli dunder!
Saknar mina bruttor redan!


Godnatt fra Lillestrøm

Hemma från middag på samma italienska restaurangen som förra året. Men inte samma rätt denna gång men gooooott var det! Påvägen hem så köpte vi en glass och gick hem. Nu har snart alla däckat och jag ligger och har fixat massa bilder från veckan på gothia och kollar på film. Mys! :)

Norge 2009!


GULD I GOTHIA CUP!

Och det kan man väl kalla ungdoms VM? (b)
Spelade igår tre matcher. Först en match till kvartfinal och där vann vi med 7 - 0. Sen kvartfinalen då och vi vann med 5 - 2, sen semi finalen och vi vann med 2 -0. Idag var det finalen och efter 50 minuter står det fortfarande 0 - 0. Det går över till straffar direkt och vi bröt våran lilla tradition att förlora på straffar och vi vann! Nu visa vi rejält att vi förtjänade att var i A slut spel och det gör vi helt klart!

En helt underbar vecka i Göteborg som jag kommer aldrig glömma. Gothia cup 2010!





Nu är jag i Norge. Och jag är glad! Snart ska vi ta en promenad till stan och äta middag. Sen typ nästa vecka ska jag till Spanien! Då blir jag ännu gladare! :D


Ett stort fint B!

Kvarts final, semi final och imorn final! GODNATT! / oss

Onsdag

Tidigt upp imorse då vi spelade våran sista gruppmatch mot aik. Till slut så vann dom med ett - noll och vi var tvungna att lägga straffar mot ett annat lag. Torsk. På liseberg spenderade vi resten av dagen (: Mickis fick mig (jess) att börja gråta när jag gick ensam runt hörnet nu på kvällen och hon skrämde mig. Tack ska du ha! Sixpack nästa efter allt skratt och tårar från M. Nu blir alla arga så godnatt! / oss

Balder!

Hej, maja äter remar. Vi alla står i kön till balder, 45 minuter men sjukt värt! Första matchen igår och det slutade 3 - 3. Invigning efter och det var galet! Efter också (: Idag spelade vi också en match mot Usa och vi vann med 2 - 1. nu ska vi fortsatta njuta här i Göteborg så hörs vi snart! Fortsätt kolla på bloggen för vi kanske slänger in ett till inlägg då och då! / oss

G G G i G i G!

Se upp för de galna, goa, girlsen i gult nu i Göteborg!








Såja, nu har jag varnat er, inget mer jag kan göra!


Déjà vu

Att en match tar en hel dag är lite små jobbigt. Vaknade nio för att göra allt för att få mig lite pepp före match på Kanalplanen i Södermalm. Hammarby var våra motståndare och resultatet slutade fyra - fyra. Fick donken påväg hem som alltid sitter perfekt, maha. Hemma så var det bara full fart att packa, tvätta och städa då till slut jag kom på att jag inte har hunnit köpa gusk overallen. Ouups.. Jag får panicc och till slut får jag tag på Denise och jag åker in till stan och hämtar den från henne. Under gothia veckan är jag en DH så alla vet.
Nu väntar maten på bordet och min mage kurrar för fullt så ciao!

Nu väntas ett ännu bättre Gothia med mina nya, fina, gula tjejer!


Lycka

Ett skepp kommer lastat med lite bilder från när jag var i Björk med Julls.










Jag har ju lovat en kille här att säga tack till honom och att du är bättre än mig, eller kanske inte? Men men ha det så bra i Leksand, hahaha! Hejdå Jacob Aronsson.


Öregrund två veckor. Nu nalkas Gothia!

Då har man varit dålig igen med att blogga. Har som sagt varit i Öregrund sen två veckor tillbaka och bara tagit det hel lugnt. Hur skönt som helst med massa skoteråkande, båtåkande, solning, bad och allt som går. Ska nog inte ta upp mina veckor för det känns ju riktigt roligt att veta. Men kom hem på torsdagen och trände. I fredags blev det värsta cykelturen, först till Polishuset, skulle hämta mitt ID kort men när jag väl kom var det fel pass, pappas. Bara att cykla hem igen och byta tröja för den var ju åt hållet blöt. Japp upp på cykeln igen och hämta det. Vidare till stan för att träffa mamma. Några kassar blev det hem och middag på stan. Sen var vi med på tv i kanske tre fyra sekunder, yeey.
Idag så har jag bara packat för fullt och man kan ju nästan börja tänka om jag verkligen åker dit för att spela fotboll, tveksamt. Haha nejdå, vi har svår grupp men det ska nog gå! Nej nu måste jag packa klart, ses väl om en vecka igen. Pussssshej.



Gothia 2010

Imorgon bitti åker vi till Göteborg och spelar fotboll, vi kommer ha det grymt kul.

Nu ser jag fram mot ett bra Gothia, ett nytt Gothia!


Vad smal du e!

I söndags så var jag på åland, helt galet mysigt var det, spelade minnigolf, badad, cyklade på tandemcykel och åt glass. Vi spelade också på spelautomater på båten och vann 400 kronor förtjänat av mig! På söndag kväll var jag först ett tag i Bälinge, åkte buss till Simon sen. Vi somnade och vaknade dagen efter för att åka till Leksand. Vi kom fram runt fyra och åt pizza. Badade, mös på bryggan med en glass bredvid Älskling. Spelade minigolf mot honom också, vann såklart! Dagen efter kom vi först in på Leksands sommarland. Massa vattenkane åk och gocart och vidare. Vi gick sen sist ut och hem i regnet. Kollade på film på Simps ps2 och spelade kort. På onsdag morgon åkte vi hem, stannade på en asa stor outlet där fanns det massa fina saker. Kom hem och hade träning. Åkte ut på landet efter träningen. Dagen efter kom Jessica, kul som vanligt. Åkte hem på träning och fick glass av morfis hihi. Jessica följde med igen och sov över. Kollade på postodskampen på fyran, där såg vi oss på tv, ballt. Kom hem för ett tag sen och ska åka till Stockholm för att ha match mot Hammarby, kuuuul! Elleeer?.. Det positiva är att Simon kommer komma efter matchen. Det blir den sista gången innan en vecka..


 


Titta men inte röra (:

Långt inlägg men jag måste komma ikapp lite. Ni har ju saknat oss så nu är jag bara allt för snäll att dela med mig. I onsdags träffade jag min långa kompis Fanny på stan. Vi tog en tur på stan och en snabb lunch. Fick hem två par shorts och en klänning. Tog bussen hem till mig där vi bytte om snabbt och sedan tog cykeln ner till Vårdsätrabadet. Fick bara stanna där en timma för jag var tvungen att cykla hem igen för träning. Men några dopp och en cola blev det och en massa sol. Träning sen som sagt, som gick bra och när jag kom hem blev väl det vanliga. Duscha, äta, sen sova. Tiiidigt på morgonen åkte jag till Julias lilla älskade land i Björk och spenderade dagen där. Åkte vattenskoter med Daniel, ringar med Julia och sen var det bara att slappa vid bryggan. Vi åkte tillbaka till Uppsala och tränade. Dåligt underlag så man blev ganska arg när man ramla hela tiden. Glass efter träning! Tack morfar Gunnar (:
Sen hade jag den turen att jag fick åka tillbaka med Julia till Björk där vi spenderade natten. Det blåste som fan. Och det lät som om det regna men man hade inte orken att sträcka sig lite och stänga fönstret.. (a)
Tydligen så snacka jag i sömnen och reste mig upp som alla i familjen Lambeck gör. Inget nytt direkt, hihi.
Mer sol, bad, Jonna och Ruuuns house blev det och då går man bara runt med ett leende med läpparna. Men humöret sänktes när mamma och pappa kom och hämta mig.. Fast man blev lite gladare igen när jag fick åka med pappa på motorcykeln den lilla grusvägen ut. Nu har vi gäster hemma, Hell & Hancock är här och nu blir det grill på grillen, promenix till vattnet och myggor på benen. Sommar!




Puss på min Fanny Jansson

Idag rullar jag ner till stan och träffar flickan till vänster. (saknad!) Flickan i mitten kan ni ignorera och till flickan åt höger måste säga krya på dig älskling! Tycker sjukt synd om dig! Hoppas det går bra med operationen och rehaben.
 Jag älskar er.


Bild från GOTHIA 2009. Nu åker jag igen med gurre! WEEEEY! :D

 


Världens bästa helg



Helt klart världens bästa helg. Drömmer tillbaka när vi hade våra två och en halv minut på mattan och vi körde gärnet. Vill så gärna tillbaka! Allt som påminner om EM får mig att börja gråta. Bilderna, EM tröjan, skylten jag tog, alla euromynt som ligger som skräpar, alla spårvagnsbiljetter som ligger i plånboken, flygbiljetterna, och såklart min underbart fina medalj. Den ska med livet ut.


Tack Denise, Julia och Emma!

Ni är allt för goa, puss på er!
Imorn blir det stan och troligen bad med saknade Fanny. Ligger i sängen och snackar med en annan saknad kompis, Jocke (:
Godnatt!


You are not ready, ahyeah

Förlåt för dålig bildkvalitè men det är inte mitt fel. För er som orkar kolla på vad vi fick en bronsmedalj och nu är tredje bästa mixed laget i europa så varsegod att titta. Satte inte allt men vi va ändå grymma!



En bronsmedalj runt halsen

Bästa bronsmedaljen dessutom. Har aldrig varit såhär stolt över något men nu är jag och om bara någon tar upp EM här hemma nu börjar jag gråta. Man kan ju liksom inte älska känslan när man hör hela ishockey arenan skrika Sweden, klapp klapp. Inte sitt lag eller förening, nej sitt land. Och igår tog vi hem en bronsmedalj för Sverige.

Tog flyget tillsammans med Diamonds till Helsingfors där alla var klädda med gult och blått. Själv gick man lite crazy, kan kanske se det på facebook. Heja sönder rösten till alla svenska lag och påväg hem blev det ett stopp på donken. När vi kom till vårat fyrstjärnigt hotell så börja vi träna lite, eller inte hårdträning precis. Bara gick igenom lite smått. Middag på hotellet och sen var det läggdags. 

Dagen då vi ska tävla var både stressig, tröttsam, underbar men rolig. Allt på samma gång. Klart kunde vi köra bättre men med tanke att vi gjorde om pyrren samma dag så kan man ha lite förståelse. Men vi gick iaf hem med en bronsmedalj runt halsen och dom sekunderna vi väntade där var jag på riktigt spyfärdig. Ville bara därifrån för jag trodde aldrig det skulle gå så bra som det gjorde. Massa foton tagna och bygg byggdes och tårarna bara rann. Älskar er verkligen. Sent på kvällen åt vi på en fin restaurang och tjocka oss med pizza. Det va vi verkligen värda! Somna sent på kvällen efter massa skratt och snack och idag Måndag var det stressigt som fan. Höll nästan inte på flygplanet hem. Haha, lite mindre drama nästa gång ? JAtack.

Bilder får ni se på facebook här för det funkar fortfarande inte att ladda upp. Puss.
världens gladaste person.


See ya!

Förbered er på ett uppehåll från mig nu. Åker till Mariehamn imorgon. Leksand på måndag, landet onsdag eller torsdag. Får se om det blir ett inlägg mellan där, annars får ni ha det så bra, för det tror jag faktiskt att jag kommer att ha!

Fel


Dom hära på bilden över var dom jag beställde och väntade på men i paketet befann sig..:

.. som jag nu bestämt mig föra att behålla och älska som jag skulle älskat dom andra!
 


Jag förstår om ni inte orkar läsa, men i sammanfattning har jag det bäst.

Nu är det så att jag njuter och har ett sjukt underbart lov! Sen sist jag skrev har det hänt mycket. Det började med som jag sa, filmmys med älskling. Vi kollade på en skräckfilm som hette babysitter wanted, inte överdrivet läskig bara att sånt sitter fast i skallen på en och har gjort det sen dess, att vistas i mörker är inte nu min starkaste sida och aldrig varit men igår kom den, ett kolsvart hus och en liten ficklampa, något skärrad var jag men det gick bra ändå hah. I alla fall så var det mycket mys, cyklade till ica för att handla, värmde pizza och åt chips och dipp gjorde vi med. Dagen efter väckte jag Simon och var sugen på frukost. Vi planerade även att åka till Lyssnarängen för att bada med Jessica, Rasmus och Okan. Underbart ögonblick att få stå och få en värmande kram av en sjukt saknad vän, nästan kom tårarna fram! Mycket snack och lite bad blev det, härlig sommardag. Men där tog den inte slut, för vi åkte till stan och kikade lite, köpte macka, yoggi, läsk och godis som vi satt nere vid ån och åt på såkallade raggarbänken som Denise och Matilda vet vilken det är haha. Köpte ett underbart gulligt linne från Gina också. Vi blev hämtade av Pappa, i bilen befann sig även Daniel och Pontus. Vi åkte ut till landet där det blev massa fotografering för oss tjejer, sen kortspel, såklart! Somnade en timme tidigare en vad dom andra gjorde, och som Jessi skrev hade jag tydligen skrikit tennis i sömnen, inte vet jag varför men så var det i alla fall. Vi somnade på bryggan i solen och njöt av lovet. Sen kom mormor ut, med en tårta jag hade beställt, det var ju dagen före Jessis dag! As god fotbollstårta blev det hihi. Mera foton blev det under dagen, kortspel och även ett bad i det kalla vattnet fast det är ändå något man måste göra, det är ju för tusan sommar. Tyvärr blev det inte en till övernattning eftersom hon skulle på träning senare på kvällen.. Men det tar vi nästa vecka innan gothia har vi sagt tror jag hah. Dagarna som kommit efter har varit n*g*r och president spelande ganska så ofta. Brygg bygg har det också varit en massa så nu kan vi komma ut till bryggan som är längre ut utan att simma dit, äntligen! Kom hem idag och har hunnit med gränby centrum och ätit, duschat och sånt allmänt. Älskling kom över nån timme också, den underbara lukten av grabben sitter fortfarande kvar och jag sitter och lider men njuter samtidigt här. Nu ska jag strax packa. Imorgon blir det viking line med lite släkt för att åka till mariehamn och fira farfar i efterskott och bara umgås. En lång dag från sju till nio där, efter åker jag till Simon där vi på måndag drar vidare till leksands sommarland (a)








En potta till kusin

Jessicas dag idag som sagt, grattis igen min sol! Annars har min, inte så speciella dag varit lugn och skön med en båttur till klipporna med solning och bad. Åkte hem vid fyra tiden och in till staden för att byta en tröja och grejer. Kusinerna kom över till oss mot kvällen, Jacob och Agnes. Jag har nog ärligt talet en av världens mest sjukaste kusin, alltså Jacob Aronsson. Vet inte hur mycket han snackar om mig och bara om allt, tack! Gothia ska han tydligen också med till och samma bil som han till Göteborg kan bli intressant. Nej men roligare människa får man leta efter, puss på dig.
Nu ska jag titta klart på filmen. Ha det bra för det kan jag säga att jag har!


Kolla pottan åt vänster, lika snygg som alltid Jacob.


European cheerleading championships


Sista gången vi kör programmet tillsammans. & vi kommer köra den bäst. Nu tar vi det här!
Jag älskar er.

Nionde Juli

Dagen började som vanligt, att höra familjen sjunga till mig när jag sover men frukost och massa presenter, sedan flöt dagen bara snabbt förbi med lite fix och trix till imorn då jag och laget drar till Finland och tävlar EM.
Gäster kom på kvällen och vi hade det super mys ute med kött och en sommrig potatis sallad. Fick gå från kalaset lite tidigare än mina gäster för att sova. Fast det skiter jag i, nu sitter jag i värmen och ska snart kolla på film.
NU ÄR DET BARA ATT TAGGA TILL, salto salto salto salto salto salto saltooooo!


Min moster är coolast!

Måste bara säga att min moster är coolast i världen och jag älskar henne grovt. Det är så att hon är hårstylist för filmer och nu har hon blivit nominerat två gånger till två Emmy Awards. Geordie Sheffer du är ball! Love you.

GODNATT! Imorn får ni veta mer om min dag men jag ska bara tacka Julia rejält, så TACK!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

GRATTIS MIN UNDERBARA ÄNGEL SOM FYLLER FEMTON IDAG! JAG ÄLSKAR DIG GALET MYCKET, TACK FÖR ATT DU ÄR JUST DU.



Frilans monstret, jo man tackar

Vaknade vid halv tio och det första man fick höra när man vakna kom från min lillebrors mun: Oj här kommer frilans monsret! Vad får han allt ifrån?
Norrtälje stad blev det idag. Konstigt nog köpte jag ingenting, mamma blev förvånad och trodde att jag var sjuk. Om man inte hittar något så gör man inte. Min bror däremot köpte kläder och annat. Mysig dag med lunch, fika och vädret var på topp. Har också övningskört bil! Läskigt är det ju, helt klart men ändå så galet roligt. Ett bad vid stranden mot kvällen och en dusch på det. Snart väntas sängen för imorgon ska vi ut med båten och sola. Brun ska jag bli!


Bläckfisken och Torres

Tiden man kan blogga är halv två på natten. Dagen i Öregrund har varit hel lugn med sol, bad och en cykeltur till just staden. Åt mat och kollade första halvleken av Spanien-Tyskland. Kallt blev det så fort hem till dom sista minuterna. Det bästa hände och det var ju att Spanien vann, en final mellan Holland och Tyskland går ju inte. Nej nej Spanien ska det vara med Torres och grabbarna!
Imorgon, eller idag så väntas en dag i Norrtälje. Hoppas på att hitta något och sen så måste jag köpa upp mig inför Gothia.


Home sweet home

En otrolig lång dag igår och i måndags. Börja med att vårat alarm inte gick av så vi hade det cp stressigt att fixa det sista i huset och till slut var vi i bilen påväg till flygplatsen i Phenoix. Allt går bra och vi kommer i tid, mihi. Fick tillochmed vänta otroligt länge så vi samlade ihop alla våra mynt som är värdelösa i sverige och köpte massa kakor. Till Dallas går det hyfsat snabbt  så det va skönt. Vi träffa sen Sara igen och vi snacka och laddade mobiltelefonen då med. Sen så fick vi gå igenom en ny säkerhets sak som skrämde skiten ur mig.. Flyget var otroligt lång till London, helt sjukt jobbigt var det. En stor ledsen gubbe. Sen så var vi i London riktigt lökiga. Vi åt på Starbucks och väntade tills våran gate skulle öppna till slut så gjorde den det och då glömde man att man inte kan snacka skit på svenska för alla på planet var från Sverige, ops..
Tog bilen hem och tio minuter senare åkte vi till träningen och hejhå va otränad det känns som att man har blivit. Och gothia om två veckor ? :o Annars tyckte jag att träningen gick väldigt bra. Kom hem och bada och känner att ryggen dör snart. Hehe.. Sussa godnatt och nu är det en ny dag och min kära pojkvän och saknade vännen Julia och Simon kommer och badar med mig, sen följer jag med till Julias land och åker hem imorn till träningen. Sista träningen före Em. Miiihiiiii! :D

SAKNAR ER!


Lambeck

Att blogga känns lite ovant faktiskt men det var varit riktigt mycket nu, helt underbara grejer faktiskt! Men vi börjar faktiskt med att säga att Jessica min efterlängtade brud är hemma efter tre veckor utomlands. Har saknat dig och gör det en aning för vi kommer nog inte träffas på ett tag.. Aja puss på dig! 
Sen kan vi börja med detta inlägg att jag skriver lite om min Midsommar. Dagen var helt enkelt hur mysig som helst och den bästa Midsommar på länge! Denise och Fanny kom på dagen och mötte dom på vägen men en fyrhjuling.. Inget jag kan skryta om precis men det gick snabbast så var tvungen, är man på landet så är man helt enkelt det! Började dagen med en vattenscotertur som slutade inte så bra. Vi alla tre åkte av bara helt sådär, GALET men ändå det helt klart bästa på dagen haha! Sen mat, åkte till stranden, blev "jagade" och Öregrund på kvällen med bra folk en glad Jesper fick man hem också. Tältet väntade på oss och såklart somnade Jesper i vårat tält, men jag och Denise lyckades sparkade iväg han vid sex tiden.
Det var min Midsommar, allt annat kommer en annan dag.




Jessica

Jag har nu letat efter en bra bild på oss i tjugo minuter, jag orkar inte leta mera, men vill bara säga att du är välkommen hem min sköna. Jag har saknat dig!

Längesen

Oj nu var det längesen alltså! Men det är kul att se att de flesta av er besökare hänger kvar.
Förra veckan var vi ju i Halmstad på elitläger. Där var det massa fotboll, fem träningspass och tre matcher. Mellan passen var det bad i Tylösand, dans, sång, kortspel, kasta kottar, vila och massor med annat kul. Verkligen en minnesvärd vecka livet ut! Vi spelade som sagt tre matcher, första machen var mot Norrbotten då vi vann med 5-0, andra mot Göteborg 3-1 och sista mot Stockholm 4-1. Uppland, vi är sjukt bra! Hemresan var haha helt galet rolig, inga videoklipp ska upp Matilda, jag vill verkligen inte, det var kul då men nej inte mera! Kom hem på fredagkvällen runt halv elva. Jag och Mami fick tårar när vi kramade varandra, härlig känsla faktiskt (a) Simon kom senare och somnade här, helt efterlängtad kille alltså. Vi åkte ut på landet lördag morgon, där blev det massa vattenskoter, ringåk, sol och bad. Simpa begav sig hem söndag eftermiddag och jag kom hem nyss. Han kommer senare hit då blir det nog filmmys. Imorgon åker jag tillbaka till landet tror jag, får se hur allting blir. Kanske det bästa sommarlovet hittills, hoppas att det fortsätter såhära!


Cookies.

Halloooooj, sov som en liten prinsessa inatt. Helt sjukt! Vakna och at for forsta gangen en riktigt onyttig frukost. Det var ocksa helt sjukt! Om man kan kalla det frukost det vill saga. Poolen, solen, colan i hograhanden och musik som spelas med mina systertjejer ar livet. Inget annat an livet och livet ar riktigt bra nu. Borjar man bli brun nu ? Det far man hoppas for nu ar det inte manga dagar kvar. Akte till en restaurang och kollade pa kvartsfinalen det sista. Aj man far ju ont i hjartat. Hejade som fan pa Ghana men tyvarr.. Vi fyra tjejer skriker pa svenska och nagra andra som jobbade dar hejade pa dom andra. Kriiiiiig! Nejda, maten var helt okej. Mexikanskt.. Inte min favvomat men det ar bara att tacka. Akte hem igen och spela poker. Borjade bra men sen var det en stor fail av mig. Nu ar klockan sju och vi ska aka till och shoppa nu. Haha, och hela Sverige sover (eller festar)
Coooooooolingar! Enda vi e.

Arizona cityy

Mer jetlag for bara tva timmar ? Pavagen hem sa kommer det bli Arizona till Dallas, Dallas till London, London till Stockholm Sweeeden. Snacka om jobbigt och sen fyra dager efter blir det Stockholm till Helsinkii, Finland.

Imorse klockan sex akte vi till flygplatsen och vantade pa varat fina plan som skulle aka till Arizona. Men nej, det var sonder och det tog fyra timmar extra. Vi snacka med Sky, en kille som vantade pa flyget ocksa men han skulle hem till sin militarbas i Florida och han snacka om att han verkligen var sugen nu att aka pa krig som jag fick reda pa att han ska gora dagen efter den fjarde. Till slut fixar dom ett nytt plan till oss sa vi kommer ivag till slut. Sov i tva timmar och da var det dags att landa. Landade, fixa bilen och 112 grader F stog det pa bilens stora skarm. Kopte mat och gooooott pa hog niva och vi akte till morfar Zippy och Mary. Deras grannar ar i Europa sa vi fick hela deras hus for oss sjalva sa snacka om party. Gick over och vi sag pizza sa vi fyra tjejer gluffsa in oss en bit var. Poolen sen och Arizona sol. Inget man kan tacka nej for! Tva timmar i solen och sen borjade det bli lite for mycket. Mer klarar man inte. Duscha och sen gick over igen och nu blev det pokerspel och firade Vickan lite bra for hon tog studenten iar. Wey..
Vet inte riktigt vad som kommer handa ikvall men klart som fan vet jag att det kommer bli roligt.
Saknar dig Rasmus, och mina fina tjejer. & jag fyller ar om nio dagar. :)

Babe's

Shopping idag stog det på schemat och shopping blev det! Åkte runt i stora Cadillac car och gjorde allt möjligt. Åt på Steak n' Shake igen och yuummiee vad gott det är. Kom hem och packa och städa rummet för imorn åker vi till Arizona. Tränade lite program också och har nu EM låten på mobilen så flyget imorn så ska jag lyssna och träna. Stannar där en vecka och där blir det mer shopping och soooola. Mina eksem har nu gått bort (nästan) så nu är jag hur glad som helst och behöver inte gråta över mina ben. Tod kom hem och vi åkte till Babe's. Tyyypsikt Texas, inte så fint eller något och på menyn är det chicken eller chicken fried steak. Det är det man får välja emellan och miljön och dans kommer gratis med. :D
Ikväll behöver jag somna tidigt för vi blir upphämtade av klubben halv 7. Kommer sakna Texas..

Lite roliga skyltar hängde här och där. Första bilden, skylten i mitten är till din Julia.





RSS 2.0