Maj maj maj

Tangys kommer troligen inte längre bli uppdaterad.. Tråkigt, men så är det! Dock kommer jag fortsätta att blogga själv och jag hoppas att några av er fortsätter att läsa den bloggen. Klicka här för att komma till min blogg!
Säger för sista gången här: PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSS!
 


Lördag

Har du hittat en balklänning?
Nej, det har jag inte! Paniiiiiiik

Vem tycker du har snyggast klädstil i basketklass?

Inte sett något som sticker ut direkt.

Vad ska du göra i sommar? Resa?
Det som jag vet nu så blir det Spanien som vanlig. Men denna gång ska hela ligan följa med!

Gårdagens träning



De coola grejerna är på Lisas kamera.. :( Men här har ni en video iallafall. Enjoyyyy


Satan i gatan

2 nationella prov denna vecka som har gått helt okej, jag har kommit till punkten i mitt liv där jag bryr mig inte längre. Matte kommer jag ändå få G på och Franskan är som en fis i rymden för mig. I don't give a fuck! Galet fint väder ute och igår fick jag träffa 20 svenska mästare igen, som jag har saknat dom! Hade en latch träning där man får i princip göra vad man vill. Jag och några till tjejer började leka lite. Lekte amerikaner (hehe, jag behöver inte leka XD) men det sluta på golvet några gånger och karusell för Carro. FEEEEEEEEEEEEEETTTT KUL!

Gullig Malin!

<3


Utan dig och hela GCO skulle inte SM vara detsamma! Världens bästa klack!

SM GULD

Att sammanfatta helgen med få ord - Svenska mästare, lök, latch, chill, soft.
Att jag och mitt älskade lag kämpade igenom ett program med våra motgångar på förträningen, satte programmet med en liten miss och kammade även hem guldet. Jag inte säga mer än att jag älskar Black Hawks mer än något annat och är så otroligt stolt! 2.30 min på mattan och jag är obeskrivligt lycklig!




Blev en dag hemma

Eftersom min hals vill aldrig ge sig och att jag tävlar om tre dagar så tar jag de säkra före det osäkra! Dock kommer jag snart dra till sista träningen före SM. Så nu är det att ge allt!

Maj 3 2011

Vad heter eran textstil i rubrik & inlägg? skulle vara snällt om ni sa det puss
Tahoma i inlägg, Courier New i rubrik och GeosansLight i headern.

Vart solade du?
Flottsunds solarium.

Vad hände med matilda&julia? Har de slutat blogga :((
Dom har inte slutat blogga men dom har inte tid. Det har jag egentligen inte heller men jag tycker det är så kul så jag klämmer in de på minsta lediga minut.


SM OM 3 DAGAR

 


<3


Jag älskar er.

I'm all in for life

Yoyoyooo! Wharrup ?!  Själv sitter man o skriker åt datorn för att min videofan vill inte spara sig.. får panik verkligen! Idag så va skoldagen sjukt tröttsam. Somna på tre av 4 lektioner, rekord. På hkn så laga jag lasagne. Snacka om att jag kan göra god lasagne! Kom hem och satte mig på direkten vid datorn och har försökt fixa denna cp video. En pepp video till SM och nu ser det inte ut som om den kommer komma upp. Fml. Vi åker om tre dagar och vi tävlar om 4 dagar och vi har endast en träning kvar! Gårdagens träning var årets bästa träning, i love my team! :*


Jag gråter bara i regnet

Världens bästa solning helt stört, somna så är nu utvilad till kvällen träning. 6 timmar kvar av träning till SM. Ingeting!

Fredag & måndag



What are words

Min valborg har varit perfekt. Börja med brunch hemma hos mig med lekar och mat med härligt folk. Runt 5 drog jag till Bea där alla andra tjejerna vänta och vi grilla och fixade maten tillsammans. Lite senare tog jag och Fanny en promenad till mig och då va det kaos här, sluta inte bra med andra ord. Gick och la mig när Fanny drog till Jacob och vakna sent dagen efter. Träning den dagen ja de me! (bilder kommer)


Idag så hängde jag med Matilda hela dagen och Denise en stund. Fotbolls lektion där temat va avslut, ja Matilda hur gick de då? 15 meter upp? Nu är jag iallafall hemma och ska snart ta cykeln ner till Flottsund och sola. Tävlingsvecka! Lite senare så väntas det träning i Fyrishov, yeah!
2 träningar kvar. 5 dagar till SM.


RSS 2.0