Åh polly, va gott.

Pessi håller för bloggningen. Hemma, utbränd, måste plugga, men vill bara bada. Franska revolutionen och industriella revolutionen är inget att leka med. Okej, ska inte överdriva för så svårt är det inte men det är självaste pluggandet som är det tråkiga.

En helt vanlig tisdag men en helt ovanlig fotbollslektion. Nog den roligaste hittilis! Om Denise skulle sammanfatta snabbt så skulle det se ut såhär: cirkeln, 21 utan Jessi.
Puss & tack på den duuuu. Nu ska jag ner och äta sen plugga mera.

Girls only

Ostmackor, pepsi, en chickflick och mina två systrar. Det är så kvällen ser ut som planerat. Nu har mamma och pappa åkt bort några dagar och vi tre tjejer får ta hand om huset helt själva, lycka till till mig!

GHB

Nu har jag och Denise också kommit till skolan efter en liten sovmorgon som va kort men ändå riktigt skön. Ingen jobbar här men Denise försöker få mig att hjälpa till men några andra kollar på någon LSD test. Sjukt!
Om två lektioner så ska vi till fyrishov och livrädda, skiiiiit kul. Ikväll är det ingen träning heller som är väldigt skönt och vi stannar kvar och badar på fyrishov.
Nu måste jag hjälpa Denise före hon får pmsdamp!


Anabooolaaaa

Nu sitter jag och Matilda och skriver om anabola steroider på no:n. Helt trötta är vi efter helgens träningar. Det gick bra och var riktigt kul. Lite nya kompisar också är aldrig fel! Vi har en till no lektion efter den här, spanska, lunch och sen matte. Vi ska gå lite tidigare efter matten för då ska vi till fyrishov och simma!
Kyyssssaaar


Guldguldguld

Kom hem igår runt sju tiden med en guld medalj runt halsen och ett glatt leende. Inget slår att stå där ute på mattan och bara köra! Det här är fan det bästa som finns!
Åt upp nästan en hel pizza när jag kom hem och låg i badet i en timme för att få ut allt från mitt hår. Tejpen runt foten satt som gips och det var ett helvete att ta av också. Till slut så blev allt bra och jag fixade små saker till Mustangs som tävlar idag. Mer nervös till dom än vad jag var igår.

Imorse så snoozade jag i två timmar. Det var lite hopplöst men jag var så trött (är fortfarande) och nu om en halvtimme åker jag och pappa tillbaka till Kista och kollar på lilla snutten Emma.
Grattis Nicole också till guldet!



En helg i Kista

Kom nyss hem från coach Elin som har fixat håret på oss alla i mer än fyra timmar nu. Känns som en liten flicka som mamman har flätat för hårt, ja ingen skön känsla. Nu måste jag ner och packa i super fart för läggdags klockan 10 sa mamma..! (skit!) Måste också locka håret för fullt och sen linda in det. Mother russia! Kanske måste påbörja kvällens aktiviteter om jag vill upp klockan 6 imorn bitti. Bussen avgår klockan 7. Kommer få världens fulaste bränna på foten efter spec tejpningen häromdagen. :(
Time to go to bed!


En helg i Roslagsbro att blicka fram mot

Har precis packat klart Gusk trunken som nog aldrig har varit tyngre än var den är nu, men kläder behövs för det ska tydligen regna nu när vi är i Roslagsbro i helgen. Camp två blir det ju där tillsammans med Julis som hon skrev om i hennes inlägg. Börjar bli riktigt taggad nu faktiskt och det ska gå bättre den här gången, eller det kan bara gå bättre. Morgondagen börjar nog med att det kommer vara fullt ös i Lina Andersson bil eller ska vi kalla det Linas buss? Ja toppen kommer det bli i alla fall. Helvetes dagen i skolan var ju som sagt inget vidare med två prov på schemat. Men nu känns det bara bra, eller? Nej För nu när jag läste Julias inlägg så såg jag att kvinnan lilla hade pluggat i två timmar och fattar också vad vi gör! Något som jag verkligen skulle behöva få in i mitt huvud för det är nämligen prov på onsdag.. Tack Magister Christer! Plus att jag såg bilderna när vi var på Gothia. Kom faktiskt på att jag inte vill tillbaka. Nej jag vill bara starta om hela veckan men inget tjaffs och med en vinst som vi skulle ha tagit så hårt! Det är bara att blicka fram mot till nästa Gothia som kommer då att vara helt underbart om allt går som planerat. 

        
                                                                                                   Vi förstår nog inte hur bra vi är, vilket lag.


Gothia 09

Gothia var tyvärr lite överskattat förra året, hoppas verkligen på bättre i år. Utan tjaffs och med vinst!






Camp två!

Nu har jag suttit vid mitt skrivbord som är ut mot fönstret och sett dagen bli till kväll. I kanske två timmar har jag pluggat nu, och det var verkligen nödvändigt, eftersom vi fick reda på att vi ska ha ett prov till i veckan, tjohoo! Den industriella revolutionen och den franska revolutionen. Känns riktigt skönt att fatta någonting för det har jag inte gjort tills nu även fast vi har tre lektioner i veckan, knas (?)
Packat lite har jag också gjort för imorgonbitti, tidigt tidigt så åker vi till Roslagsbro och spelar fotboll, det är nämligen distrikts camp två! Var riktigt taggad tills jag fick reda på att det var ute, då sjönk det lite, men det ska nog gå bra, hoppas jag.. Ikväll blir det ingenting speciellt, och det var på tiden, längesen det var en fredagskväll hemma och det är riktigt skönt. Läggdags blir nog tidigt, för det behövs!

Ett minne som jag skulle glömt om jag inte hade det på bild. Mysigt var det!

Sleep in friday

''Sovmorgon'' för mig idag till klockan 13.40 då svenskan börjar och det är prov time. Sedan är det Engelska och det är något slags läxförhör så såhär ser dagen ut. Sitter nu här hemma grovt sliten och hostar var tredje sekund och längtar tills imorn men ändå inte. Igår fick jag något spec tejp på foten så den ska självläka sabbare och faaaan va det gör ont..! Den ska typ dra ut musklerna och det gör så fruktansvärt ont. Kunde inte sova inatt heller. Ikväll ska laget hem till Elin och vi påbörjar frisyren tills imorn. Nejdå ont kommer det inte göra..  Kanske bäst att ta vattenfast mascara idag ?

Nu måste jag ner och plugga lite extra så allt sitter som superlim i huvudet. Ha det!


NU KÖR VI !

Hejdå fakta

Nu är vi tillbaka igen med ny design och allt, bra start. Som sagt är det torsdag idag och bara tre lektioner. Efter skolan åkte jag och Julia till Solpalatset och träffade där Fanny Andersson, Julia Blomqvist och Beatrice Stenmark. Blev en kvarts solning och nu känns det faktiskt i kroppen.. Hemma igen vid fyra och då blev det en dusch och en massa plugg. Imorgon är det ju svenska och matte prov som står på schemat, underbart.. Så just nu är jag expert på sex stycken författare, kommer ändå vara bort ur mitt huvud imorgon efter eller om inte före provet. Helt onödigt. Nu måste jag sätta mig in i matteboken, ta mig här ifrån!


Behöver det här nu tack.

Pluggdagen

Jag tycker att bloggen är riktigt tråkig nu så jag vill lägga in ett inlägg här. Mycket träna och mycket läxor och prov är det just nu. Riktigt tråkigt men finns ju absolut ingenting att göra.. Idag så är det torsdag, vilket som innebär att jag inte har någon träning och inte Simon heller. Och då brukar vi träffas, men han är inte hemma så jag får en tråkig jäkla pluggdag. Men det är bra det så jag kan någonting tills svenskaprovet imorgon. Ska kunna massa om se olika gamla författare, det känns ju verkligen värt eftersom man kommer behöva kunna sånt i framtiden och eftersom det är så himla intressant, elleeeer?.. Nu ska jag återgå till mitt pluggande, matteprov är det också men det orkar jag inte plugga på, bara jag får g på det så blir jag glad.


En bild på min våffla på våffeldagen och en bild på Bubba som slickar grädde.


Tre prov, en kväll, en sjuk flicka.

Helvete.

Klarar inte av det utan er

Klart som ni ser så har bloggen haft världens makeover och jag kan inte låta bli att inte skriva. Hopplöst Jessica!
Men vad ska man göra när man är hemma sjuk och har otroligt tråkigt och vill plugga och träna ?
Lite som får mig att bli gladare är att Spanien och Usa är bokat till sommaren, gilla starkt!

Saknar mina små snuttar.


Följ bloggen med bloglovin'

Medan vi har paus här försöker vi göra lite fint osv. Följ bloggen med bloglovin! Tryck bara på ikonen längst ner i menyn!
 


En liten paus

Hemma sjuk idag och har fortfarande ingen ork att blogga. Så vi tre har bestämt att vi har en liten paus till helgen där ingen av oss är hemma ändå så nästa vecka börjar vi igen. På söndag kan ni kolla förbi en snabbis också för då är jag hemma från DM. Men imorn så skriver vi inget mer. Ikväll kanske det blir något inlägg, vi får se.

Bara att skriva upp.

Kom nyss hem från fotbollsträningen som var i Diös, som tur var innomhus! Kändes att man hade varit borta en vecka men måste få upp farten nu tills man åker till Roslagsbro i helgen. Duschade precis så nu blir det Wipeout, Ballar av stål och fruktsallad. Skola som vanligt imorgen men en bra sak är att man börjar dagen med en behövlig sovmorgon, ohyes.



LockigT

Det gör ondare & ondare i halsen och i öronen för varje dag som går. Snön hjälper ju inte till heller. Helt sliten och död men ändå så försöker jag tagga till genrepet ikväll. Har väldigt tråkigt också så jag har pyntat min väska och snart är håret klart. Helt meningslöst! Ha det bra i det kalla.

tjugoförsta mars och det snöar?

Jessica har ju berättat om fredagen och lördagen så jag behöver inte ta upp det ännu en gång. Kan ju bara säga att jag och Denise kommer att delta under cheerleading dm nästa vecka så var där säger jag bara! Eller hur Jessica? Ja min söndag började med att jag och mamma tog en sväng på Gränby centrum. Blev en skjorta, linne och en tröja, och en fika på Barista. Klockan sex blir det träning på Diös ute, tack.. Hoppas på att Julia tränar!

Maja, nu är det min tur att lägga upp en bild på dig. Fanny och Maja, vilka aikare!

Kent



Fredag & lördag

Äntligen lite tid att underhålla er våra kära läsare. Börjar med fredagen där efter skolan gick jag, Julia och Matilda och åt på cupido. Gott som vanligt dårå. Sedan var Julia tvungen att gå och Denise kom och vi tre gick på stan en stund tills klockan närmade sig halv sex då jag var tvungen att gå till fyrishov och byta om till matchen. Matilda och Denise gick hem till Matilda en stund om jag minns rätt. En massa tossar och en massa two man med Nicole och Jack. Skojj som det var vann Uppsala och vi gjorde bra ifrån oss. Efter matchen gömde jag mig ordentligt och vi gick och kolla på mammas träning och lekte lite. Åkte hem och myste gärnet framför tvn. Börjar också känna att Denise och Matilda har fått lite cheerleading i sig med tanke på att klockan ett på morgonen så hoppa dom runt som galningar och dansa. När vi gick upp sedan då däcka alla riktigt snabb och vakna vid tolv dagen efter. Duscha, åt mat och vi var beredda att ge oss av till staden där jag handla ett par leggings från Vila och Denise köpte massa till Michelle. Träffa även Julia Blomqvist på stan så vi fyra gick runt och sen hem till Denise en snabbis och jag fick äntligen tillbaka min älskade Tommy Hilfiger väska, min bebis! Solen gick ner snabbt och kallt blev det. Bussen hem med Julia och Denise och nu ska jag börja fixa Black Hawks och sedan kommer grannarna över för middag. Vaknade imorse med världens ont i halsen också och pratade som en skata, thanks padde!

Bild från förra veckan. Nu har jag äntligen fått alla bilder från Matildas mobil så nu smäller de.


Matilda snarkar så alla vet

& jag ska nu gå och stänga av tvn och krypa ner bredvid M & D. Sov så sött!
03.01

Bara för att..

.. våran blogg har blivit såhär tråkig att jag slänger in två bilder från Gran Canaria!





Eat sleep cheer repeat

N i c e dag. Svenska, fotboll och sedan hk. Försökte lära Matilda och Denise lite cheerleading men det gick ju åt skogen. Nejdå, jätteduktiga! Hemma nu och ska bara ta det lugnt för det är inte så mycket kvar till DM nu! Imorn blir det först basket matchen och sen göra något med JMD.


If you're dating a cheerleader - raise you hand!
If you're not -  raise your standards!






17.01

Dåligt med inlägg från min sida men har inte mått på topp under veckan.. Ja torsdag var det idag och då bjöd bara dagen på svenska, fotboll (inte för mig) och hemkunskap. På hemkunskapen blev det pannkakstest för mig, Jessica och Fanny. Bussen men vid tre och nu sitter jag i soffan ny duschad och snart nya fina naglar på det, great.



Fem veckor, sen så är jag i paradiset!

Anteckningsvärt!..

Kom hem från skolan för ett tag sen, åkte bussen ensam hem.. Nu väntar jag på Simpisen sen händer ingenting speciellt. Kul om Matilda kanske skriver snart ocksååååå? Puss

Övergrejs

Å hej å hå. Idag så har det varit eller ja är onsdag oh dagen har lång men bra. Roligaste lunchen faktiskt, aaas töntiga men vi hade kul haha! Eller sen kom Krister och förstörde.. Skulle egentligen varit på träning nu fast börjar bli lite krasslig så jag står över. xoxo


Godmorgon!

Godmorgon, nu springer jag till bussen!

Helt fantastiskt

Kom nyss hem från grannarna och magen full med mat. Som sagt så är det femman som gäller ikväll. Såhär blir det när man är skadad, då behövs bara en tv.
Dating in the dark,
Desperate housewives,
Couger town,

underbart?


Vårsolen

Lite annorlunda att börja veckan med en tisdag men det är sånt man får ta. Oehört jobbigt också att missa en skoldag! Vaknade nyss på sängen efter en halvtimme med jacka och väskan runt midjan, helt knas. Moving on, börja med tre väldigt jobbiga lektioner. Finns inget annat att säga att dom var jobbiga. Sedan lunch där det blev lite sjösjuka vid bordet av oss fyra tjejer, eller aa jag och Julia. Vidare till engelskan där vi fick vet provet och det gick ju helt okej med tanke att man inte plugga något. Men bättre ska det verkligen bli när alla har så stora förhoppningar på mig. Lite halvjobbig snack med Julia på engelska till klockan blev tjugo över. Då börja vi rulla till fotbollen tills Matildas cykel fick punka, då var det bara att börja gå. Härliga sunder. Jag, Matilda och Axel gick på en promenix så långt till statoil och väntade där. Hann precis med bussen sen efter lektionen så kom hem väldigt snabbt där mamma hade bakat. Nu är det bara att ladda om battrierna till en ny skoldag imorn.





Måndag

Idag har jag och Fanny inte gjort ett pIsS. Kollat på tv och spelat ipod spel. Jag och mamma åkte till ikea en stund och kollade på säng. Jag längtar verkligen till jag får en ny. Har bestämt mig för en och hoppas det blir den! Nu äter jag godis som jag hade kvar sen fredag/lördags, yummi. Tidig läggdags för imorgon är det tillbaka till skolan igen, men snart så är det helg!

Annars få se på gröna bullar

Jag ska också vara förevig snäll mot en tjej med namnet Matilda Andersson!

Studiedagen spenderas med Matilda

Underbar dag i vårsolen med Matilda. Vi åt lunch på Unico och Madde köpte en tröja och lite annat smått. Själv hitta jag inget jag verkligen gillade. Skumt (?). Från elva.tjugofem till tre.femtioett var vi på stan och myste gärnet. Känns som om våren är här när alla affärer börjar få in vår/sommar kläder och solen skiner ute. Helt underbart men fortfarande lite småtaskigt. Nu ska jag piffa till mig lite och göra mig redo för fotograferingen med laget. (gladgubbe)! HA DET GÖTT!


Våran underbara lunch!


22.27


Känslan är underbar

Hoppat nyss ut ur badet med en mätt mage och cheerhumöret på toppen. Helt klockrena dräkter, foten klara sig igenom en handvolt (haha) och vi grejja grejen. Efter en lång natt igår så har jag och syster bara myst i min säng och kollat på massa filmer, tränat, ska kolla på film nu och imorn är det sleep in Monday! Träffa Matilda och sedan blir fotograferad till SM och sen träning igen imorn. Sen kommer skolan.
Nu ska jag bara njuta av nuet.


Ja det är underbart!

Dom har redan skrivit om fredag & lördag när vi var och det var mycket skoj! På lördagen så tog vi bussen hem från Jessi tolv minuter över fyra. Åkte nästan hela vägen men det var skönt. Galet kul när Denise och Matilda skulle gå av. En snuskig fet kille satt med en not bok i sin hand och läste, helt plötsligt så började han as garva och tröck upp boken i ansiktet och satt och kikade fram lite då och då, heeeelt knas haha! Idag så tog jag bussen arton minuter över elva och kom hem tio minuter över tolv.. Åkte fem i halv tolv på match. Fancy följde med hem efter och sitter nu och spelar harpan. Nu är det wipeout och senare ska vi kolla på ballar av stål! Nu chipsparteeeeejj!
Små lätta kyssar! :*


Nu blir det träning!


Kunglig helg plus en överraskning

Ingen fotbollsmatch blev det för mig idag, vaknade vid elva och hade riktigt ont i halsen och lite feber. Min helg har varit princip underbar. Har ju som sagt spenderat fredagen och lördagen men Julia, Jessica och Densie. Efter skolan i fredags så åkte vi fyra in till stan för att köpa chips, godis, läsk och grönsaker med dipp. Tog bussen ut till Sunnersta där vi började med att packa upp maten och spela monopol, haha. Beställde pizza på Onlinepizza. se och efter en halvtimmes väntan knackade en hel skum person på dörren med våra pizzor. Satte oss framför tvn och började titta på dom tre filmerna vi hade hyrt. Första filmen var Fame som vi inte ens tittade klart på, skräckfilm blev det sen och filmen hette Orphan. Har nog aldrig sett Denise och Jessica så svettiga efter filmen, haha. Sen titta vi på Step Brothers som vi inte heller såg hela för att alla somnade i soffan förutom Julia som somnade på golvet. Vaknade vi halv ett då jag och Julia gick upp till Jessicas säng och somnade där istället. På lördagen blev det filmmys, god frukost och en promenad i skogen. Ja helgen har varit helt klart kunglig!

Nu ska jag sätta mig i soffan och beställa bikini för igår fick jag reda på att vi ska åka till Cypern om endast fem veckor! Så underbart, plus att ttp ska med såklart. Helt klart bäst, helt klart.


This is howie do it

The look of today.




Nu blev det tyst i huset

Tjejerna gick nyss ut för dörren efter en hel galen kväll och hela dagen idag har varit också underbar. Behövde inte alls stressa någonstans och vi tog en promenad ute i vårsolen. Massor med godis, läsk, pizza, läskiga filmer men med världens bästa kompisar. Tack ska ni ha!



Uppdatering från soffan

Efter pizzan blir det tre filmer med massor av godis, chips, dip och läsk.




Klädsel av dagen

Såhär såg vi fyra tjejer ut denna fredag. Nu blir det mys framför tv med allt man kan tänka sig att äta. Ha det!


Dagens outfit till Joel.


Fick återuppleva allt





Väääälkomna åter!


21.55

Kärleken är underbar.

Panik panik panik

Fick panik där för en sekund och lösenordskyddade bloggen. Matilda det där var bilder som aldrig skulle få visas och du lägger upp den på internet. VEM som helst kan se den, inte okej! Men inge mer nu Matilda, It's over!
Förlåt för er som såg den där varelsen och för er som kommer få mardrömmar. Jag är verkligen ledsen!

Hämnden är ljuv

Sitter just nu och tittar på Halv åtta hos mig, finns nog inget skönare program alltså haha. Som sagt var det bara tre lektioner idag som var svenska, fotboll och hemkunskap. En heldag utan killarn kan man ju inte säg nej till, skönt! Som Jessica skrev så fick vi göra mat till alla på hemkunskapen och det blev kyckling med potatisgratäng. Maten blev helt klart lyckad. Sen gick vi fyra till bussen plus Simon men nej jag åkte inte med Julia och Jessica för att muppen Denise höl kvar mig i ett grep som man inte kunde ta sig loss ur plus att hon mullade mig, tack älskling! Så ja vi fick vänta tjugo minuter på nästa buss. Kom hem vid fyra och då somnade jag direkt i soffan, guld värt. Dagen har faktiskt varit riktigt bra tills jag såg bilden  som Jessica la upp.. Så nu kommer ännu en hämnd, puss Jessica.


Klädsel av dagen


Lång prästklänning från Vila 299kr.

Blä blä blä

Idag var jag på stan med älskling, hittade lite grann till honom. Kom hem nyss från honom och är mega depri, min anledning behöver inte tas här men mm finns inget att säga.. Ska tvätta håret sen sova en smärtsam sömn.


Hej Joel

Skönaste dagen på hela veckan! Startade med svenska där vi va bara alla tjejer och vi skulle skriva ett låtsats cv. Vi fyra fick åka med Samuel till diös där Julia, Matilda och Denise lekte mamma, pappa, barn. Moogna. Jag, Julia och Lina va inte med på fotbollen så det blev en snabbis till statoil där Julia märkte att hon har guldfickan. Det var nämligen så att hon hitta typ fem tior i sin ficka, det var lite småroligt. Sen så kom mamma och hämta mig och Julia och vi åkte tillbaka till skolan. Lata små tjejer. Där vänta vi i typ en halvtimme på Matilda och Denise för vi inte ville äta ensamma. Det var sjukt mycket folk i matsalen och det kändes väldigt fel. Till hk där Denise och Julia fick lära sig att tvätta och jag, Matilda och Fanny fick laga mat. Det blev asgooooott! Men det skulle bli godare om vi skulle göra det jag sa. Hint. Nu är jag hemma och imorn blir det roligt.
 Gossipgirl gänget hemma hos mig!


Headline woo oo

Oj oj dåligt av mig att inte skriva mycket, eller det kanske är bra tycker ni hah.. Det som varit i vägen har varit träningar, mat och plugg! Men nu är jag här och börjar med att säga att vi hade engelskaprovet idag, det gick mycket bättre än väntat faktiskt. Skrattanfall på no:n, as jobbigt när ingen annan skrattar med en.. Matilda ta åt dig av det! Fotbollsträning på kvällen, ingenting speciellt hände förutom att vi sprang sjukt långt innan, men det gick också bättre än väntat!
Nu ska jag fråga Simon om han vill vara med mig imorgon och sen fixa mig för att sova.


Juste ni kanske inte visste att jag var konstnär i mitt förra liv och har lite känsla kvar, eller?


Come to the wild side

En vanlig dag med kryckorna och allt besvär. Engelska prov idag som gick helt okej och tandläkartid igen. Det är från att jag fick smällen av cheerleading och det är därför jag är där så ofta nu. Helt underbart med solen som skiner och att snön smälter så snabbt. På min gata kan man se asfalten igen. Påväg hem så köpte jag lite impulsköp. Ska lägga mig tidigt ikväll så snart blir det dusch.


Klockan 07.12 imorse.

17.13

Uppdaterar direkt från soffan. Om ungefär en timme blir det fotbollsträning för mig i diös. Dagen i skolan idag har varit seg som vanligt, plus ett engelska prov på det som faktiskt gick helt okej! Annnars har inget hänt eller jo, mamma ringde precis och sa att hon har bokat en resa till Thailand med kära ttp (Tedenlind, Trepkow och Pettersson). Helt otroligt underbart! Men just nu längtar jag tills på fredag då gossipgänget ska vara i Sunnersta och mysa, guld värt. Nu blir det mat som står på schemat och sen lite fixa inför träningen.




Black and white



- Halsduken, + kofta, + kryckor.. Var tvungen att ta av koftan för det var alldeles för varmt!


Tycker det är snålt med bilder på oss själva men det bli en ändring när min system kamera kommer ut från lagning! Då blir det bilder efter bilder! Love! ♥

Kryckan

Jag är cool för jag är hemma nu när alla spelar fotboll. Mamma hämtade mej idag i stan för jag inte orkade hoppa runt. Jag tycker faktiskt att dagen har varit ganska rolig, haha. Vet inte men jag flumma runt. Längtar till fredag och det är okej tjejer att vi är här. Nu är Emma jäätte jobbig här och hon är retard på riktigt. Behöver inte plugga mer nu så jag åker med mamma till basket matchen ikväll. Jag älskar vädret, asskönt att vakna från att det är ljus ute, LOVE! Puss hej leverpastej.
Torbjörns namnsdag idag..

Deeeeenise, jag hatar dig inte baby! :D


Ignorera bilderna, tack!

Två "underbara" bilder på mig nedanför ser jag nu.....
Snackande just med Jessica i telefonen, 26 minuter och 24 sekunder. Snackade inte om någonting egentligen, ville ha lite engelska hjälp men det gick som det gick haha. Jag får inte in någontig alls i min lilla hjärna, förstår inte!
Ska läsa lite nu och sen kanske sova i tid och samla mina krafter.

Kolla söt!




Tjejer, vi träffas för sällan utanför skolan!


Censur bild, helt klart.

19.24

Vi börjar inlägget med att berätta vad som hände i Falun. Som sagt vi åkte till Falun på fredagen vid ett tiden, kom fram ungefär vid fyra. Packade upp på hotellet och sedan var det samling, lunch och seden samling igen innan match. Mötte Lindås i första matchen och denna match var en måstematch om vi skulle kunna gå till final. Matchen slutade med att vi förlorade på starffar, onödigt.. Direkt hem till hotellt och sen blev det en halvtimmes väntan på pizzan med däckande fullgubbar som hängde vi baren. Mysigt med gott! Satte oss sedan i Gullan, Emmas, Jessicas och Evelinas rum med lite Saga killar som sällskap. Vid två tiden gick vi andra (Andrea, Maja och Julia) till vårat rum och somnade. Gick upp vid nio där det blev en helt okej hotell frukost. Packade ihop våra saker och åkte till hallen. Matchen vann vi med tre-två men vi förlorade sen mot Malmö och det betydde att vi kom på en sjätte plats. Inte som planerat men helgen med alla var helt klart höjdpunkten.

Kan inte säga så mycket om dagen men kan i alla fall säga att vi hade sovmorgon och en håltimme, händer verkligen inte varje dag. Nu blir det med engelska plugg för mig för på onsdag är det prov och det gillas inte..
Ingen träning är det idag heller, haha underbart.



Life will smile for you

Ännu en måndag avklarad och idag är jag faktiskt hemma. Egentligen ska jag vara och träna men foten tackar nej. Så har pluggat lite och bara myst. Nu ska jag duscha och sen blir det film!



Picknick!

Jag förstår inte att min text alltid ska försvinna när jag är klar! :'(
Får väl börja om men dra ner på texten lite, orkar inte skriva igen..
Kom hem runt elva på kvällen lördagkväll från Falun där vi kom sexa, känns helt okej, kunde varit bättre men men det är ändå riktigt bra! Simon kom hit litet tag efter det. Vi somnade direkt och sov, sov och sov. Helt stört trött! I söndags hände ingenting förutom att jag "tränade" på kvällen, gick mest omkring..
Idag var det håltimme på spanskan, skönt skönt. Kvällens schema består av tacos, pluggning, tv och pluggning.

Bildvalet var inte det bästa, men jag har inga bilder längre! Den hära goda festisen var med på min och Matildas busspicknick på vägen hem från skolan idag i alla fall.

Checkat av

Lång dag för lilla foten och mej. Nu har jag nyss kommit hem från träning som jag tyckte gick väldigt bra utan ansträgning.

''tränat''
hoppat runt som en idiot
städat rummet
gjort läxan
pluggat
ätit pizza

Pizzan var dagens belöning.
Det var ju min namnsdag igår så fick man fotmassage av Tommy. Tack du, haha.¨



TGIF

Thank god i't friday! Blev en kort dag för mej idag och resten av tjejerna. Först så hade vi So sen gick jag, Matilda och Julia till bussen men missa den precis så dom bestämmer sig att dra till donken men jag hade inte tid för de så jag bråttom hoppa till nästa busshållsplats. Hint! Tack Matilda att hjälpa mig över snöhäcken! Hos tandis gick det ju bra men ont som fan. Sen så fick jag åka hem så det blev inge mer. Pappa kom hem sen och vi drog och hämta Victoria och vi gick och handla nya fotbollsskor till mig och sen gick vi till Elgiganten som vanligt då. Pappa och jag reta Victoria hela tiden, såhär klockrent! Nu är jag hemma och jag är så trött efter allt hoppande. Jag tror jag ska följa med mamma på hennes träning när planen med Jenny rök. Men vi gör det en annan dag. Nu ska jag gå och pussa mina skor.



På en okänd plats

Sköna torsdag var det ju idag med bara tre lektioner som var svenska på morgonen, fotboll och hemkunskap. Jessica din stackare var ju som sagt på plåsterhuset och grejer, bara du kan köra sm nu Jessica! Får hoppas på allt att du blir bra så snabbt som möjligt. Efter hemkunskapen med semlor i magen var jag med Julia och Denise en stund. Dagen var inte precis som den brukar vara men vi kan i alla fall säga att vi satt på bussen i femtio minuter. Nu blir det packnig för imorgon åker jag till Falun och spelar sm, igen haha. Blir borta tills på lördag och om jag har hört rätt så blir det nog poolparty på saga killarnas hotell, kan det stämma? 

         
                                                            

Underbart?



Inte igen

Kort dag för mej men intensiv. Börja med vanlig svenska lektion och sen fotboll med alla tjejer. Låter fett töntigt men har stukat foten eller vad man nu säger. Jag skadade mej på fotbollen och sen fick mamma komma och hämta mej och vi åkte direkt till akis. Vi fick gå in direkt för dom tyckte iaf att det var akut så fick gå förbi massa små bebisar som va jäätte ledsna. :( Det gick bara två timmar och jag var påväg hem igen med helt okej nyheter. Ledbandet är typ helt förstörd igen och så.


Bra nyheter är iaf att pappa är hemma igen från Usa.

D3n1$3 & M@t1Ld@

Jessicaaaaaaaaaaaaaaaaa! Förlåt för att jag skrattade andra gången du ramlade, men visste inte att du grät :( Det här ska bli bra hjärtat. Jag ska hjälpa dig med dina fula kryckor.
Idag var det vi ett tag som är på bilden nedanför. Herregud så längesen!


 


20.41

Skola - Träning - Dusch - Sovtime


Pic's

En bild från Gran Canaria.




Tacos Tacos, no! Many Tacos.

Ja, när alla är inne på 'skryta' delen så kan jag bara försvinna. Jag har inget att skryta om på något sätt, är för dålig. Haft en helt okej dag. Fick lite pms damp på slutet av dagen och en gjorde det inte bättre än vad det va. Först fick jag ett litet prat som inte behövdes. Sen missa jag tre bussar och till slut när jag kom hem så gjorde mamma mej hel igen. Tack att du finns. Basket match sen, och så vanligt. Hem och Desperate housewives. Puss



<3



Kort inlägg

Idag är det ju tisdag och det betyder att det var ännu dag i skolan idag. Dagen gick som sagt snabbt som igår, plus en helt okej fotbollslektion. Skönt! Resten av dagen så ska jag nog ta en snabb duschen och sen så blir det nog lite engelska plugg för ett prov är inbokat nästa vecka, usch! Nu är Julia skryter här nedanför så kan jag skryta med att jag fick mvg på svenska uppsattsen, nu när jag hade chansen så måste man passa på.


En riktigt blåst brud men ändå så himla skön, tack för att du är hemma älskling!


17.15

Hade preis skrivit klart och så råkade jag trycka på nån knapp så försvann allting..
Dagen har varit galet lång tycker jag! Och om jag får 'skryta' igen så fick jag vg på engelska och vg+/mvg på svenskan, lite annorlunda här. Men ska fortsätta såhära nu, tror jag i alla fall.. Och därför ska jag plugga till prov nästa vecka. Helt ointressant förlåt men vet inte vad jag ska skrivaaa?
Välkommen hem igen Denise brunis!


Förlåt för Alvin & gänget låtarna, la dom sist i alla fall! Haha (a)

Idag så var det skola igen, dagen gick snabbt vilket som var riktigt skönt. Jessica följde mig hem, hon skrev under att jag 'snabbstädade', men jag städade som aldrig förut, förlåt Jessi att jag var tråkig men det kanske var skönt utan mig skulle jag kunna tro! Riktigt stolt över min insats där faktiskt. Kollade nyss på halv åtta hos mig, söt tant som fick hela 24 poäng haha. Jag ska duscha snart, men ska hinna med att kolla på familjen annorlunda och spårlöst också. Körig kväll det här!
Och om jag får skryta, när jag ändå har chansen så fick jag mvg på mitt spanska prov. Sjukt lycklig!

Random bild!

Åre, Göteborg och Skolan

Söndag - Torsdag: Var jag ju som sagt i Åre med familjen. Kallt med väldigt mysigt!
Fredag - Söndag: Åkte vid åtta tiden till Göteborg där vi spelade sm i futsal. Vi kom tvåa i gruppen efter en ganska misslyckad match där vi lyckades förlora mot ett av det sämre lagen under sm. Det betydde att vi skulle få möta Bele Barkarby. Fjollorna vann med fyra-två.. Tänk vi har inte tränat en ända träning tillsammans men vi lyckas ändå ta brons. Helt otroligt egentligen att vi lyckades gå så långt.

Skola idag som sagt och att börja dagen med två lektioner i fysik är ju inte okej! Spanska hade vi också där fick tillbaka våra prov som vi gjorde innan praoen. Gick faktiskt helt okej. Matte och idrott väntade där vi på idrotten spelade badminton. Roligt roligt var det faktiskt! Turkkiosken blev det denna måndag igen med Julia och Jessica innan vi åkte hem, börjar bli en dålig vana för oss tre. Ingen träning ikväll och det är hur skönt som helst!

Juste Denise kom hem idag efter tre veckor i Thailand, äntligen!



Lov om fem veckor!

Lite frusna men helt klart mätta på goodis. Första dagen i skolan nu då efter tre veckor. Helt okej faktiskt måste bara komma in i vanan att man inte kan gå och ta en macka eller något när som helst som vi kunde på Musikens hus. Efter skolan blev det lite gott som vi åt på bussen hem. Idrotten idag var helt klart bäst. Johan, Anton och pingisbollen, haha! Lättroade killar.
Nu ligger jag här och kollar på tiVo och när Julia snabbstädar. Ikväll blir det träning som vanligt då.
Tre veckor till tävling!


hejdå vinter, tack!


RSS 2.0