POTATO NOSE

Och en skön blåtira! Godnatt :*


Those who wish to follow

Kom hem och sov bort smärtan. Åkte med pappa för att handla, och tvättade bilen, vet inte varför men jag tycker att det är fräckt  att sitta i en biltvätt!.. Kollat på tv och ska tvätta håret nu. Spikmatta kanske också (?). Ikväll är det bra, jag mår bra.









Ge sorgen till mig så bär jag den åt dig

Helt fruktansvärt jobbigt att vakna imorse! Film på franska lektionen som blev en timme mer av sömn. Två lektioner och sedan fotboll. Nu är mina fötter lite blåslagna av att spela fotboll utan skor. Men det gåååår inte med min hälsena! Nu är jag iallafall hemma och kollar på film med pickan. Ikväll är det träning!


14 – Något du är stolt över

Min fina medalj! Denna fick jag i Finland i somras på EM med mitt förra lag Excaliburs. Är sjukt stolt över den och massa minnen som aldrig kommer försvinna kommer upp i huvudet på mig när jag kollar på den. ÅH ÄLSKA!
(cheerleading igen, ja jag vet hehe)


14 – Nån du är stolt över

Min bror blir det då självklart eftersom han har gått/går genom en sjukdom. Känns lite konstigt att skriva ut det såhär, alltså det är ingenting som är privat eller så men i alla fall.. Jag är stolt över honom som kämpar på och alltid varit positiv. Så glad över att han finns och är just min bror!


~



Allting kan ske

Kom hem för en stund sedan. Blev tvungen att åka hem från de sista lektionerna, för min kagge dog. Jag dog. Nästan.
Ska plugga matte och engelska tror jag, blir nog filmmys med bror sen.
Fick tillbaka spanskaprovet, VG, hallå är jag bra eller?!


Bilder från Stockholm med bebisen.

Die bitch die

Har tagit mig en söndagsångest nap men känner mig inte riktigt hel i alla fall.
Ska fika med vaniljmunk och kolla på solsidan med mina fina föräldrar. Sov gott!


Victoria

I lördags va min storasyster väldigt generös. Köpte en blus och en jacka till mig och bjöd på både lunch och fika. (& lite rådgivning under kvällen)

Åå, Usa. Saknar dig! Även om man satt i skuggan, badade i grötliknade varje dag. Knarkade cherry produkter och va f*cking ful så saknar dig ändå :$

Screw you

"Jobbade" i kiosken lördag förmiddag och efter fikade efter hos farmor och farfar. På bussen intill stan satt min skönhet och en jävla massa snack från min del. Mötte upp Fanny och Jessica och sen hem till J. Vi fick skjuts hem till Bea där det blev lyckat alltihop. Sjukt rolig kväll enligt mig. Eller tills någon förstörde den, som vanligt. Gick hela vägen hem och känner att det kanske inte var det bästa med tanke på att det tydligen hade varit en väldigt stökig natt och jag såg flera polisbilar. Kom hem och sov så gott. Samling 10.50 i allians för en match. As rolig match och gjorde även två kassar, men tyvärr förlorade vi i alla fall. Nu har jag duschat och ätit, chill dag, precis vad som behövs!



13 – Mina drömmar

Min dröm är att alla idioter i denna värld ska försvinna


13 – Mina drömmar

Min dröm är att bli pilot. Det vill jag bli när jag blir stor. En annan dröm är att vinna SM i år igen, det vill jag verkligen! Vi kämpar så hårt tillsammans och vi förtjänar det!

Grattis min ängel!



Tre vännerna och brownie





Last night

En ganska galen och annorlunda kväll igår då. Kul hos Beatrice med massor av tjejer. Även hos Martin. Blev lite annorlunda och ej planerad slut på denna kväll men vi fick lösa det på bästa sätt. Jag, Matilda och Evelina somna hos Jolla med Simon och August. Inte mycket sömn med andra ord.

Natt underhållning :)


Gårdagens outfit



PURE

En grymt bra dag rakt igenom! Vaknade med min snutte bredvid mig som jag har gjort varje dag detta lovet förutom en dag. Huvudstaden med min familj (Julia är inräknad) Kolla på fräcka sjö monster och andra sorters monster. Lite halv sussnig och en prick på pannan. Mat i magen och full kissblåsa! Sitta och äta Sveriges godaste förrätt och kolla på en sexig kille, vad kan bli bättre? Bra dag, väldigt bra dag!

You are my star and I'm your sun.

Best of today!








Love my sunshine!

Just for you

Rubriken flickor, remebeeeer?
Å fy, helt grym dag med Lambeck's. Den slutade i stockholm med härligaste middagen på fräckaste stället.
Ligger nu i sängen med tven på och ska snart sova, kioskjobb imorgon, sen flickorna!



Kunde inte bli bättre

Efter två veckor i Mexico är jag nu hemma. Riktigt bra väder och bara helt underbart! Bodde på ett fint hotell med stranden precis framför. Vi har varit på "utflykter" som att snorkla, bada med delfiner, hajar, åkt segelbåt, varit på olika öar, shoppat och ja bara haft det underbart. Kärlek. Ska lägga upp bilder med tiden men kommer inte orka göra det nu iaf.
Planet landade halv nio och vi kom hem runt halv tio. Somnade och sov ett riktigt bra tag. Nu ska jag ta igen det jag har missat och då menar jag Solsidan. Lugn kväll med mýcket sömn.
Imorgon ska jag träffa flicksen för första gången. Kanske en fika eller något men mot kvällen åker vi mot Bea för middag och festligheter. Grattis i efterskott cheyen!




As you can see

Igår var det fullt hemma hos Lambeck family. En sjuuuukt bra film såg vi, the last three days, rekomenderas starkt! Det blev även lite dumma mig, tills vi inte orkade längre. Gick upp och sov tillsammans som vi nu har gjort nästan hela lovet, så mys! Idag hänkar jag med Jessis familj till huvudstaden. Love it!
Var och bowlade igår med Daniel och Marcus, det var sick roligt, riktig Frankie style på oss.
Sitter och kollar klart på dumma mig men ska fixa oss snart eftersom vi drar snart, see ya.



12 – Mitt motto

I do no.

Skyparna

Hejs svejs! Dagarna har bara svissat förbi med finaste tjejerna. Träning igår med typ halva laget men det gick ändå bra. Inatt sov jag mega mycket och mega skönt men drömde lite konstigt. Har solat med Victoria idag och ätit en munk. Pratar nu med Denise i Skype och ska snart laga mat, maccisar och köttbullar får det bli!


12 – Mitt motto

It's not what you know, it's who you know. :)


Fanny A & Filippa A <3






Shame on me

Sitter med tre lager tröjor och skakar nästan för jag fryser så grooovt!
Igår så kom Jessica över runt åtta och sen kom fanny med halv elva. Vi hade grymt mysigt och sjukt kul såklart. Skype och rape, säger nästan allting. Vaknade imorse, eller vid halv två kanske inte räknas som morgon. Tog det chill och åkte ner på stan. En latte och en varmchoklad för tjejerna, och jag tog inte ett skit. Första gången det händer, märker att allting inte riktigt stämmer överens med mig än! Vi åkte hem till Fankan Fanny för att fortsätta mysa. Jessi åkte tidigare till träning och jag stannade över middag. Kom hem för bara någon liten stund sen och ska ta en semla, pussilipusss.


Tisdags mys

Nu ska jag goffa i mig mammas bästa mat och sen ta bussen till Julia. SEE YA!


11 – Den här veckan

Vet inte riktigt hur denna vecka kommer se ut. Massor av mys, lite plugg, födelsedags middag + fest för Bea. Matilda kommer hem! Så vi kommer hitta på något med henne också. Kanske drar någonstans. Vetteefaaaan helt enkelt! Puss nussisar


Someday

Someday someone will walk into your life and make you realize why it never worked out with anyone else.


Set me free

Gränby med Emkan och Morkan. Ceasar sallad till lurre. Lite grejs hem men dom här två under e mina favvosar! Jeansen, jag typ dör hur perfekta dom är <3 Köpte fika hem till familj. Semlooooor, yummyumm! Nu har jag durrat och ska snart äta och sedan ta burren till min bebbo. Simma lugnt!



11 – Den här veckan

Vad ska man skriva nu då. Hatar vissa sånna här. Eftersom det bara är tisdag så har min start på veckan både varit underbar med vänner men ändå inte med tanke vad som hände igår :$ Lovet kommer gå sjukt snabbt men hoppas det blir en minnesvärd vecka. Den här veckan kommer även Matilda hem så det kan bara bli bättre.

You're fucking perfect



HEY Y'ALL

Rätt dålig dag igår om man säger så.. Ingen round 3! Men mina fina änglar gjorde den så mycket bättre! Klockan är redan halv två och duschat är det enda jag gjort. Sooooft. Ikväll skulle jag tränat ifall jag skulle varit 100, men tjejerna kanske kommer över. Det är liksom inte samma grej.

I love U misse mjao


2 you


Efter en jobbig/mysig dag som denna hoppar jag nu in i sängs. Har kunnat smörat till mig lite fotmassage av lillasystern och nu ska jag kolla på film i min ensamhet. Vi höres!

Krya på dig!


Jessi & Fanny <3 Julia

Forsby

Lite bilder från när vi va ute med släkten och busade. Glömde säga att jag sköt lerduvor också, och jag träffa! :D








498 sidor

I fredags letade i en bok med 498 sidor för ett ansikte. Hittade jag det? Nej. Dock många andra gulliga snuttar som charmade sönder mig!

Spaj flaj

Round 1:
Round 2:

Nu sitter vi och väntar på round 3 av Julias härligheter.


10 – I min handväska

Jaduuuu, i min handväska.. Till vardags är det oftas träningkläder eller ingen väska alls. Smink, plånbok, hörlurar, alvedon. Ja, behövliga saker. Inget speciellt direkt. Roligt svar :)


09 – Mina syskon

Lite sent men här kommer de iallafall.
Emma och Victoria.
Mina två underbart fina syrror. Olika på tusen olika sätt men vi känner varandra som på baksidan av våra händer. Emma är min lillasyster och min lilla prinssesa. & Victoria är min storasyster. Liten, blond och gullig men med henne känner jag mig alltid trygg. Tillsammans är vi oslagbara.

Mina änglar <3

KÄFTEN BÖG

Va beredd på en lång text, för er som vill läsa varsågod. Ni som inte pallar, you won't break my heart :)

Fredag:
Va med Beatrice och Denise hos Bea i Sunnersta. En mysig kväll rakt igenom. Popcorn och film <3 Somna med båda tjejerna på var sin sida om mig.
Lördag: Alarm vid tio för Bea skulle på match och mamma och pappa skulle hämta mig för vi skulle till Forsby för släktmys. Vi shoppade också lite påvägen för skojs skull. Fick nya skidkläder, niiiiiiize! Åkte skridskor, skidor, skoter, både som förare och på ett flak efter skoter (bästa!)  Fika mys med hela tjocka släkten framför brasan, underbart! Efter olika planer åkte jag till Julia för mys. Alltid lika bra hemma hos henne med Frank familj.
Söndag: Myste i sängen och i köket hela eftermiddagen. Dock förstörd efter jag fick ett sms att jag hade träning. Stressigt så kom mamma och hämta mig och direkt till träning. Träningen gick bra som alltid även om många va bortresta och sjuka. Träffa Fanny och Julia på stan efter träningen och vi åkte buss tillsammans hem. Denise kom även till oss lite senare. Solsidan, filmmys, online pizza och massa gott med finaste tjejerna tackar man inte nej till. Jag, Fanny och Carlos hade kul med skype och facebook också, ring mig imorn så planerar vi <3
Somna bredvid Fankan i gästsängen, gosi.
Måndag: Har ätit frulle och Denise har lämnat oss. Nu ligger vi i soffan och kollar på tv och försöker hjälpa Julia så mycket som det går för hon mår inte bra kan jag säga er.

Caaalleeeee :)


Learn you the truth

Ojoj nu känner jag att hela min kropp skakar av hunger. Om några få minuter går min buss intill stan där jag möter upp Fankan.
Vi hörs senare I guess. Pussssss




~



This years love

Spelade match igår då, ne det gick inte så bra.. Åt donken och kollade på melodifestivalen med mami tills Jessi kom halv tio. Helt gullig tjej. Vi kollade lite på gaygalan och på youtube, grät av garv! Somnade vid kanske halv tre och inte gjort ett skit idag. Eller vi har hållt till inne i köket och gjort kladdkakor. Snart drar Jess till cheerträning och sen så får vi se hur det blir. Antar att flickorna samlas hos Jessica och sover där.





Friends are like stars...

. . . You don't always see them, but you know they're always there.





Right Here Right Now




Fram & tillbaka hit & dit

Nu är Jessi Pessi här och vi ba mår.
JULIAS ÄLSKLING <3333333333

09 – Mitt syskon

Mitt syskon är min helt fantastiska bror, en underbar kille rakt igenom.
Where ever you go, I will follow!


Here with me

Var i lövstalöt igår och åt middag och kollade på batman. Mamma hämtade mig runt ett eftersom det är snart matchdags. Hoppas det går bättre än sist och att jag inte förtjänar en till blåtira.. Nu ska jag snart dressa om, diggar med lite musik också.

Halsbandet fick jag av min kära mormor på alla hjärtansdag <3

Veckans












En gång i tiden








Bada en apa

En lektion med ginger som bestog mest av spel på mobilen. Hål timme i drygt tre timmar. Datasalen som vanligt dock denna gång satt jag med Hannes datorn som var kopplad till SmartBoarden och spelade såkallade tjejspel. Under kategorin 'laga mat' och 'smink och naglar'. De va mys de! Chillade galet med Fanny och Julia J på statoil och sen bjöds det på konsert på musiken och lite No på det så var sista dagen före lovet avklarad!
Ligger nu hemma och har funderat att sova en stund, skulle va sjukt skönt! Senare ikväll blir det lite tårta hos mina grannar och sen åker jag ner till Bea och myser där med hon och Denise. Kanske lite pulka åkning och jacuzzi på det ? Kärlek

Stå på ett torn och rapa

Sovit i två timmar kanske, galet skönt! Pappa kom hem idag, jippi! Nu ligger jag i sängen igen och ska snart sova, hehe sömnig idag eller vad? Puss på er iallafall, ha en trevlig kväll!

NAW!

Lite små skön grabb sådär



08 – Det här hade jag på mig i dag






08 – Det här hade jag på mig i dag

En jeans tröja som inte är alls är av jeans, hehe. Svarta jeans och boots. (Va tvungen att klä på mig igen så hoppas ni är nöjda!)


Måste säga att blogg.se förstör kvallen på mina bilder. Får damp!

NU

Byter till kanal 9 och kollar på lite Phineas and Ferb! Gooosiiii
'

Pussgurka

En lååång dag men inget att klaga på direkt. Ligger i sängen nu och har varit vid idrotts skade centrum och checkat hälsenan. Ajajaaaaj, men vilar lovet sen är det bara att köra till DM! Nu ska jag sussa lite i sängen och kolla tv, nuffinuffi hejdå alla små fjun!


Wait up in the clouds

Imorse ville jag bara somna om på min zebrakudde och skita i allt. Tills tanken slog mig att det är lov nästa vecka. En dag kvar och sen en veckas frihet, helt otroligt skönt! Och som sagt, trött som jag är ligger jag nu i min säng och väntar på mat. Ikväll blir det träning ute i björklinge. Juste, riktigt skönt att jag stannade efter skolan och nu gjort mitt gymnasieval, i alla fall valt nu till första, sen får jag se hur det blir efter det och vart jag vill gå :*


Mina älskade nöffisar!
Jag diggar halsbandet och snyggingen bakom.

07 – Min tro

Förlåt, jättetråkiga. Men vi har inte en aning om vad vi ska skriva här.

Godnatt

En chilli träning med Micke. Min och Emmas lilla bitch dedäääär! Ligger i min säng och YEEEEEEESSSSSSSSS!!!!!!!!!!! Mål nyss för mina fina killar i rött! Hejdå måste kolla! GODNATT!


Haaaang with me

Min bästa nussitussiga bror gav mig denna på min namnsdag!


TJAAAAAAAA


At the playground!





En onsdag

GALET skönt att dagen är snart slut! Franska prov som jag inte hade pluggat ett skit till gick ändå ganska bra. IG blir det iallafall så men kul att känna att det gick bra. Nu ska jag rulla till Fyrishov. Träning 19.00 - 21.00. Sjukt skönt att vi slutar en timme tidigare då kanske jag hinner blogga ikväll också, vem vet?

FETTT SEEEEXIG!


06 - Ett ögonblick

Det kommer upp tusen olika ögonblick så det borde inte vara några problem alls att skriva detta men grejen är att allt handlar om cheerleading. Det känns sisådär tråkigt för er.. Känner mig jätte dorky också, heeehe! Sen kolla jag igenom bilder på pappas dator och hitta roligaste filmklippet ever när i Spanien 2009 men Emma är topless liksom och jag kan inte redigera på denna dator. Suck..

Mohah! Nu kom jag på någon roligt, kanske inte ETT ögonblick men några. Det var när jag och Julia o var i Sälen och jag va lite klumpigt och tappa min stav när jag hoppa och staven rotera så det vassa står rätt upp. Sen kommer jag där flygandes och får då staven mellan benen (den kom vid innerlåret) men kommer ihåg hur jag ligger där skriker. Sen kommer det två norska förbi och frågar hur det gick och det ända jag kunde få ut va ''staven mellan benen''. Då härmade dom mig och ni kan bara förstå hur kul det va! Så där låg två norskor och Julia och garvar medan jag ligger med ett blodigt sår och skriker för fulla muggar, och gråter lite kanske hehe och skrattar typ.


Vi alla saknar nog Maddie



06 - Ett ögonblick

Jahapp.. Vad ska jag säga nudå? Jättetråkigt att skriva men verkligen ett ögonblick jag kommer ihåg, klart och tydligt eftersom det var så sjukt gulligt! För cirka tre år sen så var några flickor hemma hos Fanny, födelsedagskalas typ haha aja.. Då Matilda gnuggade sina ögon och jag bara stannade upp och rå glodde på henne för hon var så sööööööööööööööt. Det ögonblicket kommer nog alltid finnas kvar. Jättetråkigt för er att läsa men så var det förstår ni!

Am I not good enough?

Sho gangsters. Igår så blev det match på kvällen mot enköping. Det gick ju inte sådär super bra och jag var inte direkt bra om man säger så.. Fick en blåtira bredvid ögat, fast det var typ rätt åt mig.. Somnade gottigott. 16 februari, i kalendern stod det SYV möte och spanskaprov. Även namnsdag, och Erics födelsedag, ojoj. Provet gick ärligt talat rätt bra, ett g så skulle jag bli överlycklig! Nu är jag hungrig eftersom det blev fem hårda mackor till lunch.. Men har fortfarande left-over godis så YUMMI. Ikväll ska jag förmodligen åka ner på stan.


05 – Det här gör mig glad

Cheerleading. Oväntat? Det gör mig iallafall mega glad. Allt med cheerleading att göra! Även om en träning sluta med 6 stygn på Kevins panna och hela Stenhagens skola nerblodad så älskar jag det ändå!

05 – Det här gör mig glad



Min morfar! Han är absolut bäst och gör mig alltid glad ♥

Igårkväll

Träningen sluta med ett jack på Kevins panna. Massa blod överallt och tur att en i laget är undersköterska! Krya på dig Kevin! Bussen till stan och fick en liten beställning av thaimat så gick till Thai village och hämta ut mat. Fick ett par örhängen också, så gulliga! Tog bussen hem och matade mina små kycklingar. Diskade och sen hoppa jag in i duschen. Sängen efter det och jag va mer än trött! Först kunde jag inte sova och sen skriker Emma i sömnen att hon inte kan andas. Skrämde livet ur mig! Någon timme sömn fick jag iallafall och vaknade med att mitt täcke täcke ligger utanför mitt rum och att överkastet under mig. ÅH VA KNÄPP JAG ÄR!

Det fanns ingen chans i världen att jag kunde hitta energi att gå till skolan så fick börja om och försöka lägga mig. Kunde sova några timmar så det va nizzee! Dagen har bestått av disney channel, ätit gelehjärtan, frusna fötter och försök av gitarrspel. Hur gick det då Jerran? Inge vidare. Gav upp efter fem minuter!
Nu ska jag försöka plugga till franska provet imorn. Dock ligger mina böcker hemma hos Julia, livet kan va svårt ibland! Heheeee....


Grammy

Kom till stan runt sju halv åtta och hade tv mys. Hade även en fight som jag tog hem enkelt. Maxxxa med soulja boy grammy på väg hem och det var nice. Tvättat håret och känner mig fresh. Nu är jag trööööttt så jag ska sooovaaa.


Den söta lilla dottern

Japp det är jag! Mina päron fick rosor och choklad av mig, kärleksfullt va?
Åck minn kåmpiz Jessica fick oxå en <3



04 – Min dag

Min dag i detalj kommer efter denna mening. Vaknade upp bredvid mamma efter min dåliga kväll. Låg kvar i sängen och försökte andas, men min näsa är inte i det bästa skicket så jag gick upp och började kirra mig. Tog bussen och hamnade bredvid Lovisa då vi snackade gamla minnen. Gick på nästa buss där Jessi satt och vi gick till skolan. Det enda jag kommer ihåg från den biten är att vi snackade om att jag hade fått dåligt minne.. Började med spanska, favoritämnet dårå. Det är inte mycket jag förstår, några enstaka ord i alla fall. Bara massa bokstäver. Men gör mitt bästa inför provet som är på onsdag (kul..). Efter matte, faktiskt roligt när man fattar. Sen var det nog engelska då vi läste en text. Lunch. Gick till fotbollen men eftersom jag är sjukt förkyld skippade jag den. Gosade med Jessica och Mårten istället. Eftersom det var halvklass sista timmen och det var min grupp gick jag med grabbarna grus. Exprimenterade lite med Jorka. Skoldagen slut. Tog lantisbussen med pojksen och gick från central till stadshuset och satte mig på bussen, eller jag stog nästan hela vägen. Öppnat skolböckerna och kollat lite på det. Nu så hamnade jag här för att jag skulle skriva min dag vilket jag gör just nu heeeeh. Får se om snubben hör av sig inom en timme annars blir jag hemma med la familia denna alla hjärtans dag!


04 – Min dag

Väckarklockan börja kvittra halv 6 på morgonen. Jag fixade mig och fixade gullig alla hjärtans dag frukost till min lillasyster som jag väckte en timme senare. Vi två gick till bussen i det iiiiiskalla och sen timme senare gick jag med Julia min tusse till skolan från bussen. Franska lektion och engelska lektion. Matte prov (G-delen) och my heaven va svårt det va! Gick till Diös med mina två bönor och sjöng lite sång, hehe. Kolla på fotbollen med Julia och Mårten. Inget speciellt med det :) Tog bussen hem och ligger nu i soffan som jag gör alltid efter skolan på måndagar. Om en halvtimme åker jag till träning. Senare ikväll kommer mamma hem också, saknat henne!


Alla hjärtans dag







Mamma Jessi

Träning hejhåå. Ont i hälsenan hejhååååå!!!! Men det gick ändå bra, FACE OF DEATH! Nu är jag hemma och har kollat på Solsidan. För att mamma är i London på Oscars och pappa i Norge. Storasystern hos en kompis så får jag vara mamma till min lilla bebis. Har fixat mat nu som vi ska äta, sen mysa till en film i min säng. LOVE!

All you wish for




Ja jag väntar!

Ja, jag väntar på dagen då den rätte kommer in i mitt liv och sjunger Just The Way You Are för mig.
Haha blev lite kärleksfull när det är alla hjärtansdag imorgon. Eller nej det blev jag ju inte, vill bara att någon annan ska vara det för mig..

03 – Ett smycke som betyder mycket för mig

Eftersom Jessi var en dag före får ni två sånna här idag.
Ett armband som jag delar med min best friend.


Veckans









Sååååå ovärt att visa upp ett par mjukisar och en blåvit randig tröja satt vi skippar torsdag!


Tråkig klädvecka, men så kan det ju bli ibland..

02 – Det här åt jag i dag

Idag så åt jag 4 (heh) rostade mackor med både juice och oboy. Drog en fika som blev en lunch, kladdkaka med grädde och till en vitchoklad latte. Till middagen blir det kött och potatisklyftor, och självklart bearnaisesås till, annars går det ju inte.. Efterätt fruktsallad med vaniljsås! Jocke, det var bara bra att jag och Jessica inte sa vad vi åt i fredags, du som tycker vi låter tjocka när vi skriver vad vi äter så ofta haha.

I want to see you

Full fart denna helg, fast ändå inte. Har varit suuuuper mysigt både fredag, lördag och söndag. Idag vaknade jag upp i Sus lägenhet och blev serverad med frukost som vanligt där. Kollade på program med en idiot som kille på tv och sen gick vi i stadsparken och kollade på isskulpturer. As mycket folk och bara helt bra. Vi fikade på waynes och satt och snackade tills vi tog en sväng runt på stan och köpte lite smågrejer. Hoppas veckan som kommer blir lika bra som den här har varit!



03 – Ett smycke som betyder mycket för mig



Söndag morgon

En skön morgon med massor av sömn. Städat mitt rum och nu ska jag gå ner och äta för sedan åka till träning.
Hard 2 beat, Black Hawks.

Mina sköna bönor i blått, svart och vitt. Kärlek <3


02 – Det här åt jag i dag

Idag åt jag två ostmackor till frukost och lite left over godis från igår. Kött och potatis till middag och chips o grönsaker med dipp. (& Cola)
Låter gött va?! ♥

Zebran och leoparden





Sääxi cheyer

Tjingeling! Kvällens huvudpersoner har varit Fanny och Jessica. Mycket mat, skratt och bilder. Kanske för mycket av vissa grejer. Men är man en coladrickande hemmasittande soffpotatis så kan det lätt bli så. Fast lätt värt det. Har lärt oss att dippen ska mogna ca 30 minuter och att man blir sjukt snygg i djurshorts. Try it my friends!
Nu ska fortsätta mysa, med lite unicornsfilmtittande. ITS SO FLUFFY IM GONNA DIE!


12 februari

Igår så var jag på bio med Jessica och såg love and other drugs, tycker att det var mycket bra faktiskt. Efter tog vi en liten random prommis och tog sen bussen hem och spelade spel och sen somnade vi, love! Kommer väl någon bild om vi blev någorlunda på alla de bilderna vi tog, det var många men vi lyckades då inte så himla bra precis.. Idag åkte jag ut till vattholma och spelade match mot storvreta och vann med 4-2. Sen har jag haft mys kväll, kinamat med Susanna, Charlotta, Stefan, Fredrik och lilla söta Meja. Imorgon ska jag fortsätta vara med Susanna och nu ska jag lägga mig bredvid henne, är helt stört trött.

Riktigt stilig, I know.....

Bio med min flickvän

För jag missa Solsidan i söndags pga träning så kollade jag på det nyss. Alltid lika roligt! Nu ska jag rulla till stan för att träffa min baby och sedan kolla på 'Love and other drugs'. Sen sussa hos henne, mysi! Vi hörs säkert senare ikväll, kärlek till er! <3

01 - Mina bästa vänner

Mina bästa vänner Jessica, Fanny och Matilda.
Och min moster som har varit min bästa vän sen den dagen jag föddes.
Så klart som Jessi nämnde, det finns andra nära vänner också fast på andra sätt.





01 - Mina bästa vänner

Har inte en bästa vän, jag har tre. Julia Frank, Matilda Andersson och Fanny Andersson, det är mina bästa vänner! + mina två systrar, ni är bäst! Ett liv utan er är som ett liv utan syre. Jag älskar er!



Sen har man massa vänner som står väldigt nära en på väldigt många olika sätt!

28 dagar

Nu ska vi vara roliga här på bloggen och göra denna lista för dom närmaste 28 dagarna. PUSS!


01 – Min bästa vän
02 – Det här åt jag i dag
03 – Ett smycke, klocka eller accessoar som betyder mycket för mig
04 – Min dag
05 – Det här gör mig glad
06 – Ett ögonblick
07 – Min tro
08 – Det här hade jag på mig i dag
09 – Mina syskon
10 – I min handväska
11 – Den här veckan
12 – Mitt motto
13 – Mina drömmar
14 – Något du är stolt över
15 – Mitt favoritminne
16 – Min favoritfödelsedag
17 – Detta ångrar jag
18 – Den här månaden
19 – Ett annat ögonblick
20 – Det här upprör mig
21 – Det här får mig att må bättre
22 – Något du saknar
23 – En första
24 – Mina rädslor
25 – Min favoritplats
26 – Det här saknar jag
27 – Mina ambitioner
28 - Ett sista ögonblick

Oh happy day

Hallådär! En mega skön dag. Börja med svenska och sen musik. Sluta vid 11 och som sagt blev de mcd me Julia, Johan och Joakim. Tog bussen hem och nu är jag hemma ensam. Pappa och Victoria är och tränings skjuter.. Dom ska tydligen ut och jaga i helgen. Mamma är väl med dom och skrattar. Kan inte se lilla blonda Victoria med ett gevär, haha! Ikväll blir det bio med bästis och sen ska jag sussa hos henne, hihi! Mysiiiiiii


Live when you are alive

Kom tjugo minuter sent till skolan pga det underbara vädret. Lugn lektion då vi läste om judar typ heh. Efter blev det rast i ungefär i en timme och sen musik 40 minuter. Ingen jour och fick istället sluta elva då det blev donken med Jessica, Joakim och Johan ♥ Tog bussen hem och har varit hemma ett tag. Satt upp håret i en hög toffs, onepiece och värmetofflor som jag värmt i mikron, sjukt skönt. Även fast huset skulle behöva cleanas upp lite så orkar jag inte det nu!


Thank God it's friday!

Varför snöar de utanför? Trodde det skulle smälta bort.. Idag har vi en lektion på morgonen, fotbolls teori vid lunch någonstans och sen musik och NO på slutet av dagen. Då ska jag leka med Julia!
Men nu ropar mamma på mig att hoppa in i (tiger) bilen. PUSSSSSSSSS!

P.S kolla min feta underläpp på ena sidan. Hela käften var bedövad så råka tugga på mig själv utan att märka det..


En hemsk dag.

Kom nyss hem från fotbolls träning med Fanny. Har fått tre skavsår, suuuuurt! Nu ska jag avsluta min hemska dag. Så puss hej leverpastej!


I know you like it

Har haft innebandyträning och nu är det verkligen dags att sova, känner att ögonlocken drar sig neråt. Imorgon så ska jag vara matjour hehe. Sen får vi se vad jag och JL hittar på efter p-lugget. Godnatt allesammans.

~


2009, starten på en stark vänskap.
Ni är min tangysar, I love you guys!


Så mycket bättre

En dunder träning med snor överallt igår, verkligen överallt från alla! Idag så har dagen varit en hemsk dag. Börja med nationella prov, det gick väl bra och sen matjour med Johan. Okej, det va kul! Men sen så gick jag tidigare för att besöka min käraste tandläkare. Även om jag hatar att vara där. När jag var klar där så gick jag och mamma på stan en stund och sen snabbt hem för att mysa. Nu sitter jag här och äter mina goooda kakor, jag förtjänar dom!


You can count on me

Igår så rullade dagen på, slutade vid fyra och mös på stan igen till sju, underbart. Stressade på morgonen så mjukisarna på och det var gal1 nice. Ensammen på bussen idag då eftersom mina skönaböna lämnat min sida för en stund. Nationella uppsats också, hoppas verkligen att det gick bra för det var lite kul faktiskt.. Drog hem i skön snöstorm efter skolan, som tur hade jag långkallingar under som var första gången i år, riktig tajjming där! Gjorde även ett sent matteprov på g-delen. Skulle i alla få bara g ifall det var det vanliga, 15/16, ja det var g men inte illa pinkat det inte!





CHEER TRÄNING


Matilda i min dräkt, fräck tjej!

Fannys födelsedag

Om fem månader fyller jag år. Haha, fråga mig inte vart jag fick det ifrån (a) Men idag är det Fannys födelsedag, så GRATTIS TVILLING SYSTER!
En vanlig onsdag med massor av lektioner inklämpa efter varandra. Men nu ligger jag hemma och vilar för fulla muggar! Träning ikväll, 7 - 10. Ska dock inte köra fullt ut med min förkylning, men det blir nog bra! Imorn är det nationella prov igen, men det visste vi alla ändå. Hoppas för det bästa! Nu ska jag kolla på lite televison. Pussen.


Onsdag

En jobbig natt och vaknade en timme tidigare än vad jag egentligen gör. En vanlig dag idag i skolan som sedan leder till cheer träning i Fyrishov, åh hihi längtar! (Hoppas bara förkylningen tillåter det!)


Saknar dig redan

Saknar dig redan bästis, ha det mer än bäst i Mexico och hälsa familjen. Jag älskar dig.


SOCKER SÖTT





Black Hawks <3





Den 8 februari

Hej bloggen bror! En chilli chill dag med nationella prov, 1½ lektion och syv möte. Allt gick hyffsat bra. Hoppas för det bästa. Munk på lidl. Mina vänner rådissa mig och fick ta bussen hem. Här hemma har bara Emma varit sjuk dryg och hållit på som en vanlig 13åring gör. Får se om jag tränar ikväll, skulle vara skönt med en till vilo dag men vill ändå träna. Vi får se! Nu ska jag springa från Emma för nu går hon över gränsen!


~



Jag älskar er bästa vänner



Nobody said it was easy

Igår så fick vi snopet sluta runt halv elva. Sjukt skönt så det nästan fanns inte. Hamnade på stan i några timmar med lite elände. Jag var dryg med hade anledningar till dem faktiskt. Åkte hem en stund och åkte iväg en stund till och mös. Vaknade idag och tog en löpning till bussen som jag sen fick vänta på i fem minuter.. Satt ni vet. Skola med nationella, gick väl bra det. Slutade kvart över ett och bara cillaaat. Träning ikväll, känns längesen jag tränade, fyra dagar sen, rekord nästan heh.
Det var en liten småfräck bild ni ville ha på mig va? Aa men varsågod då.


Tisdag

En väldigt bra dag som började med ett nationella prov som inte var svårt så är nöjd. Sen en timmes rast men när lektionen börjar kom jag och Denise på att vi hade jour. Ner till köket som kan vara det äckligaste men ändå så kul. Hade ju Denise med mig så allsång och allt lättade ju upp stämningen. Slutade efter det, vid ett.
Nu sitter jag hemma och ska snart kolla igenom min packning. Åker som sagt till Mexico på torsdag, hur bra? Det går inte att beskriva. Nej nu ska det packas, pusspåre.

Bild från Bea. Tjocka cheyer.


*

Jag är helt sämst på det här med att blogga men jag kollar alltid det jag måste kolla på internet på mobilen så det blir inte av, eller jag orkar inte slå på datorn. Men vad har jag gjort i helgen, jo träningsläger med uppland dj17 i märsta. Galet kul!
Idag var det skola som alltid men slutade tjugo över tio. UNDERBART! Började nästan gråta för att det var bara för bra, haha.. Tog bussen till stan och åt på Jalla med små vänner. Sen en runda på stan med en klagande Julia men det gick bra till slut, visst tjejen? Julia hade en mascara så det larmet började gå och personalen började kolla igenom hennes väska och jag blev anklagad att jag hade sommarskorna på mig som då var converse.
Men iaf fick jag med mig två bikinis, hörlurar och tröja. Har också tränat idag så det är bara att skriva upp.

Nej nu ska jag sova för nationella imorgon i svenska. Har laddat med vindruvor och festis, kan inte bli fel!
Puss

Let the rain wash away all the pain of yesterday

Igår blev det en lång dag för mig. En hel dag med massa cheer! Kolla på Stockholms DM som fick en att bli taggad till tusen. Grattis alla lag! (Speciellt dig Nicole!) Laget drog då en hall bort och tränade själv i tre timmar. Face of death, katjiiiing! Missuppfattning mella mig och mamma och till slut så blev det så att jag fick ta bussen hem, det sög verkligen! Usch va jag inte orkade livet då!

Tidig morgon idag och vid 10.30 så va dagen redan avklarad. Ett besök på Jalla med tjejerna + August och Jocke. När jag väl var hemma så va jag utelåst så efter en stunds tänkande så gick jag till grannarna och tog min nyckel från dom. Klättrade inte igenom fönstret denna gång!
Snart tar jag bussen till Stenhagen för träning, hoppas att förkylningen håller! Puss på stjärten.


Säg ingenting till mig




Välbehövlig dag! Städning i huset och rensning i garderoben, snart tar jag en dusch och fortsätter med att bara vara.


Stockholms DM

Jag, mami och papi som sagt gick på bio. Kollade på The Tourist. Mycket bra film men hade ingen handling, känner jag. Vi va galet mätta av popcorn och godis men bestämde oss för att äta plock mat på Plock, oehört gott som alltid! Mysigt att bara jag får bara vara med mina pears. Kolla på lite film och snacka med skönt folk tills jag inte orkade hålla ögonlocken öppna. Idag ska jag kolla på Stockholms DM och få maaaaassa pepp till träningen ikväll som kommer rocla fääätt. PEACE

Bästa grupp.

Good night sleep tight



Veckans












~



In this club

En underbar dag, igen! Åkte vid elva halv tolv till gävle med la familia. Blev shopping, för mig såklart.. Två tröjor, min efterlängtade blus och ett par vantar. Åkte och handlade lite smått och gott på väg till läkerol arena. Matchen slutade 2-1 till brynäs efter två sjukt snygga mål, kul med vinst när man e där och kollar (: Nu spelar jag spel på min padis och lyssnar på melodifestivalen genom väggen. Imorgon vet jag inte ifall det blir match eller om det blir något annat. Helt matt så skulle vara skönt utan, men såklart kul ifall det blir av, får seee.



The tourist

Hej och hejdå! Mysig kväll och mysig förmiddag! Nu ska jag, Freddan och Maggan och kanske Emmsan på bio och sen äta någonstans. Vi ska kolla på The tourist, hoppas att den e bien!  HUGE LOVE!

Bow chicka wow wow

Middagen innan matchen så kom pappa och hade en iPad med sig, till mig! En del pillandes på den igår och idag har det ju blivit. Gårdagen var alltså felfri med bästa vänner, serieseger och denna! Idag blir det gävle med familjen, det vankas hockey hihi.



Fabolous

Dagen igår, fredag. En underbar dag rakt igenom! Det blev stan och lunch med mina älskade. Till skolan knappt två timmar, tillbaka till stan och var där en stund innan jag tog bussen hem. Bussen var helt full och det var kaos! Åkte ut till björklinge för att möta fbc. Det blev vinst med 7-4 och det betydde att vi vann hela division två. Kval till division ett blir det, så jävla kul!





Dave Franco

En kille jag jobbade med i USA. Jag fattade inte att de va riktigt han tills igår då jag som sagt kolla på filmen och han var med i den. Då kom jag ihåg honom! Jag lärde honom soduko och annat pussel. Försökte lära honom svenska men han lärde sig inget mer än ''vilda katten'' som vi kalla en av killarna där, åå va jag vill tillbaka!

Nussieeeeee!

Take my hand

En lång sovmorgon och en god lunch på stan med mina finisar. Träffade även effar på Cuppe också. Åkte till skolan där vi hade något oförberett läxförhör men de gick ändå väldigt bra! Musik som är allt för bra! Jag och Julia, grymma på keyboard! (Blink, största leendet och pling!) No och sen sluta vi. Ganska bra fredag, visst ? Blev en sväng till på stan där min eeeeeefterlängtade tröja hade kommit och jag blev fett mega happy! Köpte den och tandbleknings sprutor på ett inte så läskigt ställe! Nu är jag hemma då de väntas på mammas goda mat och mys. Får se om man gör något senare men man får väl allt se :)


I believe

Hej söta blogg! Jerran hereeee :) Gårdagen blev en hemma dag för mig igen. Söta systern kom hem med en Cupido sallad till mig och då satte vi på Charlie St. Cloud. Sen USA i somras har jag velat se den filmen då den gick som reklam hela tiden och kunde övertala Vickan att vi skulle kolla på den. En väldigt bra film men man blir helt coco i huvudet för man fattar inte vad som är levande och vad som e dött om man får säga så haha!

Blev hur lycklig som helst när jag fick reda på att vi börjar 13.30 idag, ALLDELES FÖR BRA!
En sovmorgon skadar ju aldrig på en sjuk flicka! Snart springer jag till bussen för att träffa fina flickor för en lunch på Cupido (tror jag att det blir) Längtar till min sallad med kycklig, pestopasta, keso, mozzarella bollar och svarta oliver. Gud så gott! TJIIIING







































Am I allright?

Har pluggat so nu i någon timme, läst genom allt och gjort frågor så att vi kan börja halv två imorgon.
Nu siktar jag in mig på middag och sen en lång träning. Hasta la vista, baby.


~



I will never leave you

Jag vill ha vår! Jag blir galen, orkar inte frysa och ha tjockjacka längre.....
Dagen var lång men bra, ingenting speciellt. Har försökt pluggat matte men inte lyckats så bra med det.
Kollade runt i min garderob och insåg att det var lite problem, finns kläder som fortfarande har prislappen på och grejer som jag inte ens använder. När jag har tid och lust ska jag kalla på mamma och rensa lite, även fast jag tycker det är jättesvårt! Kollar på halv åtta hos mig som vanligt och sen ska jag tvätta håret. Kanske kolla i matteboken och kolla på mästerkocken. Nu så slutar jag skriva.


Västa coola bruden

En lite sliten och kaxig stora syster som KAN dricka öl. (Men varför lägger du ifrån glaset med öl då?!)


En sjuk Jessi

Inge sömn inatt, men världens halsont hade jag och ont i öronen. På morgonen fick jag världens migrän också som ledde till att jag fick stanna hemma idag. Under dagen drog jag på mig en liten feber snutt som hjälpte mig inte direkt. Nu mår jag lite bättre men får hoppa över träningen ikväll som suger! Istället blir det plugg till matteprovet imorn, önska mig lycka till! (LÄR BEHÖVA DET!)

Ge mig Spanien med mina kära vänner! NU! Tack.

Full fart i backen

Här kommer fina vännerna Denise, Beatrice, Maja, Alex, Amanda, Anton och Samuel i backen!



Inget finns kvar

Dagarna har fyllts med skola, plugg och träningar. Har inte mycket tid med bloggen just nu men ska försöka. Dagen var väl inte så speciell, en allmänt lång idag. Ingen träning ikväll som är helt underbart men en massa plugg kommer att ta upp den tiden istället.. Och kan ju bara säga att på fredag börjar vi tio i två, hur bra?  


Stjärtlappsrace & brasa

Japp, rubriken var kvällens sysselsättning, det blev korv, varmchoklad och bullar med laget. Och såklart stjärlappsåk i backen. En ovanlig och rolig kväll. Här hemma har vi snackat om pinsamma händelser då min kom upp. Bara mina nära och kära plus två till andra om det i för sig inte är flera som vet nu. Om du inte vet så är det nog bäst så också, fyfan!.. *aaaaasssggg*. Nu ska jag ta mig en blund, så skönt att sova. Men ser inte mot morgonen att gå upp, kan vara det värsta jag vet. Skola och sen plugg inför matteprovet på torsdag. Kanske nåt annat som slinker in? A det får vi se då! Sussa gott


You're the reason i come home

INSTÄLLD TRÄNING! Det är ju underbart, just idag också då jag verkligen inte hade någon lust alls. Gud är på min sida, puss! Just denna sekund sitter jag och hjälper min lillasyster med matte, suprise va? (När det egentligen jag som behöver hjälpen) Kanske ska hjälpa mamsen med maten, sånt kan jag ju! Puss på alla ni 30 st som har lösenordet!

Black Hawks!

 


MINA TUSSISAR


Jag älskar er två otroligt mycket mina bästiisar.



 


Cam bilder, hejhåå



You are, my fire

Julia städ AB här h3h3. Jessica är mitt vittne till det, så duktig jag har varit. Nu kommer mamma tappa hakan när jag både diskat och städat.
Ätit gottigott och kollar på disney channel som min barnsliga kompis Jessica också gör.
Ikväll blir det "träning", något annat än innebandy blir det i alla fall.




Det där är jag och min gullegris :D


Lämna mig ifred

Du förvandlade mitt liv till mörker. Och när jag sökte efter ljuset, blåste du ut det.


My life will suck without you

Måndag: Skola, utan fotboll. Istället va klass 9E vi sal 12 klockan 12, själva! Kaos är bara förnamnet! Jag och Matilda lyckades inte så jätte bra med våran uppgift, hehe. Tog bussen med fina tjejer och Johan till stan och Fanny följde med mig till Darkwell. En navelpiercing på nu då (y) En subway macka med Fanny och lite shopping. Åkte till träning där träningen gick super, som vanligt! Carros bääääästa pappa kom på slutet av träningen med största godispåsen, de satt fint de!


Tisdag: Sluta 13.15 som satt fint det med! Kom hem med flummigt humör och stackars Julia som fick knasiga bilder och filmer. Julia som skröt om att hon hade glass och semla hemma och jag hade inget. Men det vändeeee, kommer hem och det ligger nybakade muffins på bänken och Cola i kylskåpet. Ni förstår inte hur glad jag blev, hihi! Kollar på disney channel nu och ska kanske ta upp matteboken och plugga till något jag aldrig kommer förstå eller så drar jag på träning lite senare. Kanske gör båda? Vi får se!


RSS 2.0