Öregrund Augusti 2009







Snuttis, kommer du ihåg?

Stockholm April 2009






Snuttis, kommer du ihåg?

Elias

Mysig dag med mysiga cheyer. Handla mat, lunch på cupdio, och ett köp av strumpbyxor till imorn då mina älsklingar är världens minsta hål i sig.. Kom hem och fick tårta då min lilla kusin Elias fyller 4 idag. Grattis bebis! Lite bus med tre härliga grabbar. Kebabrulle till middag som satt som pricken over i:et och Monopol spel på ps3n med familjen. Mega mysi.

Grattis kusinvitamin!

AMOR KÄRLEK LOVE




Bäst



Arsenal



Abercrombie modell, muuumms.








Lite bilder från London.

So long waiting

Igår på morgonen mötte vi titanic och vann med 2-0 tror jag. Sen blev det finaltittande och så med laget, tills den blev vår tur att spela b-final. Vi spelade i fyrishov a mot storvreta och vann med 2-1 och fick guld, lycklig för det! Senare mot kvällen kom min saknade flicka Jessica hit för filmmys. Vi är verkligen oss själva med varandra, haha så skönt. Vaknade idag och åkte till gränby för att träffa Fanny. Handlade på ica för morgondagen och sen till stan för en lunch på cupido med Jess. Fick hem en fin tröja/blus också. Ljusrosa, surprise? Älskar den färgen nu för tiden! Imorgon ska jag möta upp tjejerna på stan. Hoppas dagen/kvällen/natten blir bra!


En liten och dålig bild får det bli..


Poopie

London var som sagt underbart på sätt och vis. Började med ett flyg tidigt på morgonen till London då vi tog en taxi till hotellet, sedan hitta vi ett ställe som serverade kött och bara kött. Vi stanna där i flera timmar och massa skratt och tårar. Lite shopping sen så begav vi oss till arenan, vad den nu hette som Arsenal spelar i. Matchen var som sagt magisk. Kändes faktiskt inte verkligt, men det va det! :D
Efter världens bästa match som slutade 3 - 1 som alla säkert alla vet så var taxi och tunnelbana uteslutet så vi vandra i 40 min hem. Skönt men ändå inte, hehe. Somna direkt när vi kom till hotellet och dagen efter var lika bra. Massa mat och massa shopping. Dock plågsam hemfärd!


Nu ligger jag i Julias säng så ni får bilder från London när jag kommer hem. Nu ska jag mysa med min nussieeee, för hon är bäst.


Kolla vilken söt bild på mig och Johan som Julia och Matilda firra typ.


Hej Hejdå

Bloggtorka från min sida var det här. Med inga bilder och nästan inget internet äe det bara trögt att blogga.
Men nu är jag hemma och har spelat Storvreta cupen. Fyra matcher blev det innan vi åkte ut i a-slutspelet. Imorgon åker jag till Öregrund igen och är där till nyår för att sen ta bussen hem till Uppsala för att fira nyår med vännerna.
Kommer inte bli mycket bloggning från min sida nu heller men det får ni stå ut med ett tag. Pusshej


Nostalgi

Börjar likna som enga lilla blogg här nu tycker jag..
Kollar på bilder från resan och vill tillbaka till Thailand och värmen!


Kolla bebistigeeeeeer :D

@ Getwick airport

Tänkte skriva nu här när jag sitter och väntar på planet till Sverige igen. Försenad med någon timme.. Måste säga att jag aldrig gjort något så sinnes än dom här två dagarna. Matchen va magisk, vill tillbaka såååhär mycket. Åh åh åååååh va underbart det va! Nu ska vi och shoppa lite. MUMS!


Saknar mina fluffisar!



Vi ses väl nån gång

Vi vann med 4-1, ohyeah. Plus att mer än en tredjedel av alla inne i hallen som kollade var där och kollade på mig. Låter som en kändis, men det är min kära släkt som är så insatta och jag älskar verkligen mitt stöd! Blev ingen match ikväll och har sovit i någon timme och inte gjort någonting, riktig lovkänsla. Imorgonbitti är det match i allians mot ett lag som hette Titanic, när man inte sett filmen (buhu) så får man möta dom istället!


Dangerous

Nu har jag vaknat efter en hyffsat lång natt med flera sovtimmar än igår. Match 13.35 i bolandskolan mot stenhagen. Krossa!

There’s still a little bit of your taste in my mouth



Just nu:




Har du kvittot?

Ett välkommen tillbaka till datan borde jag få. Har inte haft någon tid här, men nu så! Igår träffade jag ju som sagt Fanny och var där. Sen mötte vi världens gulligaste Hannes och gick hem till honom. Myyysiiiigt. Somnade sött med leénde på läpparna och vaknade lite mindre glad eftersom klockan stod på 06.15. Matchen mot fbc förlorade vi med bara 2-1 och den mot täby med 1-0. Bittert när det lika gärna kunde varit tvärtom! Utöver matcherna har min dag varit riktigt riktigt bra med Lisa och Anna :) Imorgon får jag sova längre och det är något som behövs, helt körd redan..


LONDON

Hej! Hejdå! Hörs när jag kommer hem från London. Kärlek till er och alla andra.


Min pussgurka



@ Fanny's

Min julafton och juldag har varit heeeelt fantastiska. Fick über bra grejor också, bara massa mysiga saker! I fredags var min familj hos farmor och farfar med mina kusiner där det blev lyckat, självfallet. Igår så var vi hemma hos mormor och morfar med Stefan och Susanna. Sällskapsspel och sen sov jag i soffan med annasuS. Vaknade ovanligt tidigt för att åka till gränbycentrum och hittade massa fynd! Åkte hem för att sen åka vidare på träning, as rolig träning med lite fika efteråt. Fixade mig för att åka till Fanny där jag befinner mig nu. Hannes kommer hit så kanske vi fortsätter till sunnersta eller stannar här. Jag är överlycklig igen, mår helt finnimang och det kan ju inte bli så mycket bättre när man är med en gullig liten kompis! Imorgon är det storvretacupen.


Från Öregrund

Längesen sen jag bloggade men varje gång jag ska in på internet blir det alltid kaos..
Men jag säger såhär, god jul i efterskott! Min julafton var riktigt bra och riktigt mysig med mycket snö och väldigt fina presenter. Satio mobilen är utbytt till en Iphone och är helt nöjd!
Under dagarna som gått har jag inte gjort mycket. Bara varit som man kan göra när man är i Öregrund.
Imorgon kommer släkt upp hit så då blir det mat och annat, trevligt.
Bloggar mer när jag kommer hem, puss!

Dålig bild men stugan från ett berg utanför huset.

Happi :D

På måndag flyger jag över till London och har det bra. Ska kika in på Arsenal - Chelsea matchen också!

Christmas eve

Tänkte slänga in ett inlägg bara lite snabbt. Igår, julafton va hur mysig som helst. Började med frukost på sängen, mys med min lillasyster, sen fick vi syskon ett paket tillsammans som vi fick öppna. (Tradition) Fast storasystern va på jobbet så fick vi filma och skicka till henne, hehe. Fixa sig och leka lite sen så kom släkten. Farmor, farfar, kusinerna, farbror och Mia. Kalle Anka, middag och en antal timmar paketöppning. Fick det jag vill ha + mer, så är lyckligaste tjejen i världen. Jag bara älskar julen !
Va lite svårt att somna inatt för jag har pilla på nya saker och jag har sjukt ont i öronen och halsen! Suck.. Har lekt med nya ps3 spel tills nu och ska snart byta om för ännu en fest. Snart kommer massor hit för amerikansk julafton, love it!



Tre bilder på bästa flygplan i trädet och jag + två av mina små kusiner.

Wishing you the merriest

Vilken underbar kväll som ska leda till en underbar dag. För hallååå, det är självaste julafton! Min älskade telefon har varit i farten denna kväll, tack små poppar ♥ Nu ska jag slagga i min stora säng. God jul & god natt.


Julafton!



Is you

Efter den stunden igår med Fanny så hämtade jag ut ett par bilder som jag hade på fixning. När jag kom hem var jag excited och fixade dom direkt, resultatet är där nere plus några julklappisar som ni förmodligen kommer att få se sen. Pratade med JessPess och åkte tillbaka till stan igen och åkte vidare till skogen med systrarna Lambeck. Somnade vid fem, den normala tiden att sova där hemma. Drog in till stan idag igen efter en radda med hat kom ut ur våra munnar. Ja vi kan verkligen. 2011, inga tjockskallar då inte. Vi sa 'TYP' några gånger till dom som inte var värda mera än dom. Mer internsnack skippar vi nu. En fika på 018 med flickorna, gjorde en insats där med. När jag tog bussen hem hoppade jag av vid ica och köpte de två förbaskade tandborstarna och sen fick jag äntligen komma hem till Mami. Slagit in en hel del paket denna kväll och nyfiken som jag är så letade jag efter mina namn på etiketterna och hittade ett stort och mjukt, vill öppna nuuu.
Ska duscha och göra mig fin, eller ja, man kan ju alltid ge det ett försök!


JESSIIII, ÖGAT!


Lottery

En sjukt go kille sa till mig här om dagen: "Även solen har sina fläckar", en mening som nu sitter fast på min näthinna och som påminner mig om att allting inte kan vara så som man egentligen vill ha det.

For as long I'll be with you I'll be alright



My winter song to you








Hej mitt vinterland

Haft en super mysig dag (Jag använder ordet 'mysig' för mycket ja!). Åkte ner på stan med Julia, snacka om lite grejer. & det absolut sista gången jag tänker ens tänka på dig. Varje gång jag loggar in på facebook kommer jag inte tänka på dig äckel. Hur underbart ? Vi träffa Fanny, Mathias, Jocke och co nästan direkt när vi kom och så hängde vi lite med dom gossarna. Till slut blev det fika på 018 med Fanny och Julia. Hur gött som helst! Tog bussen hem med största leendet på läpparna. Två gossar framför mig kunde inte heller sluta le så till slut så skratta vi alla tre åt ingeting. Nu så ligger jag och pratar med en gösse i telefon och kollar på tv. Ska snart lägga på och äta middag. Pöws sötnowsar.


Dan före dopparedan!

Hej alla våra nära och kära. Igår kväll så somnade vi runt fem då Victoria gick upp för jobbet. Stackars lillen! Vi vakna runt 12 då det blev frukost. Nu fixar Julia sig och jag ligger och väntar på henne. Förbereder oss för att bege oss ut mot stan. Alla klapparna är klara men man kan ju alltid kolla eller bara fika och mysa! Så nu säger vi adjö och ha en bra dag! Imorn är det julafton! MASSOR AV MYS. 


Godnatt!



Förfrusna fötter

En till dag i Öregrund. Vaknade vid elva då det blev en snabb frukost och sen handling i den lilla kalla staden. Kom hem och då blev det lite film, Shrek. Mot kvällen skulle jag och pappa prova snöskotern men kom hem och dog att jag hade så ont i fötterna. Förfrusna tår och fingrar, och det gjorde så galet ont! Tinade upp fötterna och somnade i några timmar.
Nu ska jag fixa lite grejer innan jag ska sova. Imorgon är det julafton är det känns väldigt konstigt att säga men så är det. Godnatt



Score!


Juste, det blev ett besökrekord i veckan!


Cold hands

Hej små å stora, tjocka å smala, fina å fula, vad har ni gjort idag då ?
Just nu sitter jag i min säng och har två små slavar som slår in massvis med paket. Julia och Victoria. Har sprungit runt på Gränby och stan. Lunch och fika blev det med de bästa. & nu är jag vrålis! Hehe. Oxfilè med potatisgratäng bjuds det denna kväll, fan va gött. Nu ska jag försöka hjälpa mina små flickor. Sen blir det mysi med mysiga Julia, f1 mysi.








Comin' round




12.38

Nu ska jag dra ner mot stan eler Gränby centrum med mamsen, papsen och storasyster. Hörs senare!

Kungen är skön, ödlan har jag ingen kommentar på

Kom ut till Öregrund vid tolv och har har bara sovit och sovit under tiden. Galet mycket snö men galet mysigt. Julgranen är klar och julklapparna ligger under och jag bara må. Men nu ligger jag och pratar med kungen och ödlan. Kungen är riktigt skön men ödlan är största tönten så honom behöver vi inte säga något om.
Snart ska jag sova så puss godnatt.


Prossima fermata

Igår var min kväll nice, bara helt lugn och skön med Susanna och Gustav. Idag var det också bara helt skönt med massa sömn och bara massa mys. Kom hem och var ändå less och slängde väg ett sms till Shatil som ringde. Jävla cp spaghetti och köttbulle, hatar inte någonting mer i hela världen! Åkte till träning där det var femkamp, roliiiiiigt. Imorgon ska jag träffa Fanny en stund och sen hjälpa mamis med att slå in julklappisar. Justeee, idag fick vi den nya bilen jag skrev för längesen, happiii.


-



Va enkelt livet va...


... Då man bråkade om det lilla minsta, e xp. vem som skulle få köra leksak bilen..

... Då världen gick under om man fick lite snö innanför vanten..

Ängel








Feels like home

En mysig morgon med familjen. Flummat och myst massor, jag gillar! Jag och Emma gick ut och fota lite, så nu ska vi redigera massor. För det är k u u u u u u l ! Sen blir det att sätta upp julgranen, nej vi har inte gjort det än! Pynta, och baka!

Jag och min lilla syster.


My love is set on you


Fortfarande glad över att vi träffa Johannes idag! Kommer dö lycklig nu.
Har städat mitt rum, slängt massa saker och kläder, slagit in paket och myst. Ska sova snart, tror jag. (Säkert om fem timmar) är helt slut efter en dag med snabba ben Matilda. Får springa efter kvinnan. Gokväll!


Someday


Packat och klart för den lilla resan till Öregrund imorgon. Stannar tills den 26e hoppas jag men annars kommer jag hem den 27e för ska spela lite innebandy då. Men vi hörs imorgon för nu måste jag hitta en penna och skriva på julklapparna. Godnatt och en fetgrekiskkyss.

Asså shiiiit




Jacob och Victor Aronsson.
Tiden går så snabbt, helt sjukt!

Alla julklappar är klara!

Somnade sent för grundlurade en vän och kunde inte bara stänga ner datorn, haha! Men vaknade vid elva idag men somnade om till tolv. En timme senare var jag påväg till stan med Fanny och träffade Jessica där. Kollade lite och köpte klart alla julklappar. Åt på Thail Village med Jacob, Magnus, Daniel, Simon, Victor och två andra snubbar. Trevligt värre! Sa hejdå till våra vänner och det slutade med att jag och Jessica gick själva på stan. Vid sju satt vi båda på bussen hem men åt olika håll. Har nu ätit och ska slå in julklappar för imorgon åker jag till Öregrund och firar jul med the family.
Bloggar mer om dagen imorgon men fortsätt ställ frågor! puss
Juste vi träffade Johannes från paradise hotel idag på stan!

Lillen och biffen <3

Underbar dag

MYS dag på stan med Matilda och Fanny. Kom hem med tre kassar till två väldigt betydelsfulla personer. Checkat av ! Lunch på Thai village med tjejerna, Jacob, Magnus, Simon, Victor, Daniel och två gossar jag inte vet namnet på. Underbart! Sen gick vi och rädda Morger men då drog vi tjejer + Jacob. Jag och Matilda blev ensamma och då var det bara att börja shoppa. Vid 6 tiden så drog tog vi fika och jag fick leka bitch som jag är bäst på, oohja!

Träffa min drömprins Johannes idag också! ÅH SÅ VACKER!

Jätteful bild på mig men shit samma, kolla snyggingen åt höger!!!!

Bästa ever

Igår tog Fanny bussen till mig. Eller mötte henne vid ica och köpte lite gottigott. Det blev en myskväll sådär bara, skönt det! Och till idag, jag åkte buss till stan och mötte Susanna och gick runt lite på stan. En efterlängtad cupidosallad blev det. Mormor kom sen då det blev julklappsshopping, det måste varit rekordtiden i år, as snabbt till allihopa. Så smidigt när det är hon som betalar också hihi. Nu degar jag i stan hos Susanna och ska sussa här, myselipys! Imorgon vet jag inte vad jag ska göra på dagen, på kvällen blir det avslutning med innebandylaget.
Ha en trevlig kväll :)


När jag tänker efter så


Nu ska jag träffa Susanna, bästa moster.

Bara min flicka


Ringde någon ett ett två

Nu ska jag kolla på film och njuta att det inte är någon skola imorn. Ingen franska i sal 27, 08:40 med Bjurström. Aldrig mer, aldrig. Je l'aime! Ska sova tills mitt batteri är fullt och bara må. Må, må, må!

Tjejer, här har vi våran strand. Spanien 2011, fuck yeah!


Trötter

Nu har jag tagit duschen som behövdes. Ska snart sova men sitter i telefon så ska avsluta det snart för jag är riktigt trött efter helgen. Imorgon bli det julklappsshopping med mysiga cheyer. puss godnatt




Big bang, BANG

För att ni är allt för underbara. Första kommentaren på frågestunden kom i samma minut som inlägget! Gilla ? &  besöksrekord! Det allra bästa är att det är ingen skola imorn! Julklapps shopping istället med sveriges bästa 95or!

21.45



Har nu sovit i två timmar efter min träning som slutade sju. Nu måste jag duscha och sen sova mer, mer mer.
Ställ frågor på frågestunden, puss.


Vi kör på en


Nu hoppas vi på massor av nya frågor. Kör på ba! Vi svarar när vi har tid och lust. Kramis kompisar!

FANNY SKA SOVA HÄR :D


Tung och glad

Juluppvisning med hela föreningen som slutade med att Andreas bröt näsan och att Rasmus tand fick stryk. Annars gick det fint fint! Jag var inte med. Tog bussen till Matilda där flickorna va som fixade pizza och jag åt macka. Jacob och Simon var dom första som kom och när musiken började dunka på exploderade mitt huvud och jag fick köra lite halvdant. Hängde mest där uppe med Sofia och Sofia, tack för ni tog hand om mig. Även andra.
Somnade skönt i Matildas säng med tjejen bredvid mig. Vakna några gånger av att Matilda säger att August och Carl ringde vid fyra/fem tiden. Vad är grejen med dig och August ?
Vaknade senare av att valrossarna Jacki och Fanni slängde sig över oss. Tack. Frukost och mys med bästa och sen kom mamma och hämta mig. Gick och la mig när jag kom hem och vakna runt fyra tiden då jag satte på en film. Snart är det mat och fan va jag är tung och glad :)



Mitt lag är dom röda små tomtenissorna och dom blåa är min lillasysters lag.


Won't feel a thing

Igår var det kul till och från, jag kunde gjort det roligare om inte annat, så fullt mitt fel. Tog bussen hem och sov istället för sova hos M, det var rätt så skönt med tanke på att jag åkte halv tolv till skuttunge för släktträff. Men nu är jag äntligen hemma och snart blir det träning med distrikt.


Vi styrde mot himlen

En riktigt bra lördagskväll hos mig med massa folk. Trodde det skulle spåra men det kunde inte ha slutat bättre! Som sagt så åkte jag från stan på lördagen till Julia. Vidare hem till mig sen då Fanny och Julia kom med pizza. Lite fix innan resten av folket kom. Dom sista lämnade huset vid två och vi andra gick upp och sov.
Nu har vännerna lämnat mig och jag ska snart träna.'










Saltgurka och leverpastej hej

Ligger i sängen och myser. Under tiden så kollar vi igenom alla bilder från gårdagen. Det blev en del folk men ändå riktigt kul. Vid halv nio tiden började folk ramla in. Efter någon timme kom det igång på riktigt. Antalet översovare minskade rejält och till slut blev det bara tre + husägarN. Jacki har åkt till träning och snart ska Jessi och Fanni kila hemåt och Maddi till träning. HejsSvejs!


Morsning korsning




Hey ho, let's go!



Hot and dangerous

Bästa natten på evigheter! Haft en mys morgon. Emma och jag har sjungit halsen av oss, knäppa! Ska snart till Fyrishov för juluppvisningen. Ska dock inte vara med för huvudet, har jag damp? Om jag har! Sen tar jag bussen till Matilda. Puss J

Random bild. Eller ja, min profilbild men ändå FETT random!

A whole new world

Har pratat med Fanny ett x antal gånger nu fram och tillbaka och kommit fram till att jag mår så jävla bra. Som jag sagt nu lite då och då. Men jag är så glad, så fruktansvärt lycklig. Det var hur längesen som helst jag hade den här känslan. Ville bara få ut det eftersom det är oftast dåliga saker man vill skriva av sig med. Men nu, nu mår jag hur bra som helst!
Ska börja fixa mig lite och kolla kläder för sen ska jag träffa Fanny och Julia och köpa med mat för att åka hem till Matilda efter.



Så sjukt lycklig brud



A fairy tale

Så sällskaps sjuk jag är så var jag tvungen att gå till skolan. På morgonen så fattade jag inte va fan jag höll på med när jag va på första lektionen. Höll på svimma helt klart. Lite socker och det gjorde susen! Även om sockret gick ur blodet lika fort det kom in. Har varit en ganska jobbig dag mentalt men annars huuuuuur skön som helst.
Betygen i handen och exakt likadant som förra året, irriterande ? Ja.


Att vara hemma med hjärnskakning en fredagskväll är inte sättet jag skulle inviga denna välbehövliga lovet. Nejnej, men om man lägger på feber på det så är det exakt det jag gör nu.. UNDERBART liksom. Inte. Typ.


Fina fickor.


Catching my breath

Det är bäst att jag sover nu, tankarna kommer även fast dom aldrig brukar vara hos mig. Godnatt godnatt.


Grattis, bästa pappa!



Angels on the moon

Å äntligen lite lugn och ro! Igår juldans och sen stan med Fanny, först med Jaggo och Magnus, sen en fika på storken. Gosigt värre. Träning på kvällen och kom hem sent. Imorse tog jag bussen själv och det gick galant. Skolan var skön, lekar och sånt. Blev hämtad av mormor, världens underbaraste kvinna. Hon hade köpt macka yoghurt och mer som jag skulle äta innan matchen. Matchen vann vi mot storvreta. Så jäääävla skönt! Efteråt så åt vi middag och fika med farmor och farfar som åkte för en liten stund sedan. Nu har jag duschat och har på she's out of my league som sällskap. Fast skulle hellre suttit på bio med en viss Mrs. Ska sova snart och sova och sova lite mera. Imorgon vet jag inte som händer på dagen. Men på kvällen hoppas vi på bingo!


Kär i kärleken


'

denise gör kaos med alla, malölt är bara kö Kä kjaaaa same


Ett samtal

Vilken storbloggare man är idag då! 
Nu väntar jag på ett samtal för sen springer jag iväg till bussen, bye.

Jag minns ljudet från igår

Har sovit hela dagen och det känns mycket bättre nu faktiskt. Har städat huset och rummet också för imorgon kommer det gästar och det känns som det kan spåra men vi ba kör. Ska snart äta och på tallriken ligger det rå fisk, sushi och det kan ju vara det bästa. Men nu blir det en dusch och lite pack&fix för sen tar jag bussen till stan och träffar Diddan min för myskväll. Fast inte vilken myskväll som helst, en annorlunda myskväll.

hjärta.

Det känns rätt även fast det vi gör är fel

Kom inte in på blogg.se igår och kollade på andra bloggar och såg att dom flesta inte heller kom in. Men nu verkar allt vara som vanligt så slänger upp ett inlägg nu. Jag är hemma för känner mig inte helt frisk än. Har varit sjuk i två veckor nu och behövde bara sova ut. Men ska snart dusch och sen mot kvällen ska jag ta mig till stan för att träffa Denise. Vi har något galet på gång.


Dröm en liten dröm om mig

Den här veckan har jag kollat på en jävlans massa Glee. Kommer ihåg att jag tyckte om det förut men kunde aldrig se det för det var på träningstider. Har inte gjort något annat än att kollat på Glee och Disney channel idag.

Mamma tvinga mig att stanna hemma idag. Borde egentligen göra det imorn med men det är avslutning så jag ska till skolan imorn utan fotbollsträning. Jag saknar mina tjejer..


All in my head

Jappsi, nu har jag vaknat för tredje gången den här natten och får äntligen gå upp, orkar inte drömma mera! Äter frukost och ska ta en titt på kalendern, hihi :$ Ha en underbar dag allihop.

Something in your eyes

Får se om jag väljer att ligga hemma och ruttna lite till eller kliva upp och gå och träffa mina vänner. Det ända sura med det är att jag kommer typ gå runt snurrig hela dagen och att jag inte kommer kunna dansa på juldansen. Kommer stå på sidan som en rädd 7a och titta på när mina vänner dansar och har det bra. Vi får se. Godnatt iaf. Sov så sött.


Last christmas


Lite juligt sådär på onsdagen! Nu ska jag sova, puss :*

Ää snygg? Ää aa?




Kaos

Nu har jag lugnat ner mig efter allt kaos. Har suttit och skrikigt i telefonen ett bra tag nu men nu är jag en människa igen.
Men dagen har varit både oskön och skön. Efter skolan tog jag bussen med min fina vän Julia och vi tog en middag på stan. Galet mysigt ocgh vi har ju våra stunder, pasta och hästar.. Fick ett samtal av en annan fin vän, Denise, och träffade henne några minuter senare på Gränby. Lite titt och en latte med mysprat, tack!
Nej nu ska jag sova som jag har sagt hela dagen, puss natt.



Can't stop me now

Skolan var sisådär, båda skön och oskön. Gymnastiken var bäst. Och so med eller hur Diddi? Fett sjuka vi ääär. Efter skolan blev det en lunch/middag på panini med Madds, ur mysigt som vanligt. Mitt upp i allt ringer Denise och undrar ifall vi vill komma till gränbycentrum. En vaniljlatte satt bra på barista med flickorna. Älskar när något händer sådär bara spontant utan att planera. Imorgon blir det juldans, sjukt ruuligt. Sen ska jag träffa min bebi Fanny!

Light up the dark

Kollat på ph, I taket lyser stjärnorna, hela solsidan, New moon och The notebook och Glee. Bra kämpat Jerry. Nu ska jag ta lite mer alvedon, mmmums godis för mig!

<3


Peppermint winter

Somnade i min säng och vaknade på soffan, hur fan gick det till ?!
Fick ligga hemma idag med, tråkigt som bara den. Ingen träning ikväll heller, ännu tråkigare! Duscha nyss, så det känns bättre. Känner mig lite mer mänsklig nu. Har fortfarande huvudvärk, men det lättar för varje timme som går. Imorn ska jag till skolan, men får inte dansa som suger jäääääävligt mycket. Värdelöst.

Vill bara ha looooov och massa mys!


Red bull och godnatt



Bla bla bla

Jaa, eftersom jag alltid vill allas bästa och vill hjälpa till så hamnade jag mellan nu i en fight. Riktigt dryyyyyyygt! Nu ska jag sova, kommer få höra en del om det imorgon säkert med, å. Träningen ikväll var riktigt rolig föresten hihi.

Pepsi och godnatt



So Sick

Ännu en riktigt bra dag med lucia på lunchen. Första parkett med Julia och Jonathan. Annars har det varit filmtitt och spel på slöjden. Drömdag i skolan. Stan med Julia och kom hem med tröjan jag vill ha, jenasleggins och ett par örhängen som jag inte vill ha men om jag köpte dom fick man hundra kronor rabatt på nästa grej man köper så det blev ju värt ändå.
Hemma har jag inte hunnit med mycket, sovit och ätit. Som det ska vara helt enkelt.
Nu är det ph och jag ska bänka mig.


-


Konsten att kunna va kreativ med Washingtons flygplats.

All i need is you

Blev utkastad ur vardagsrummet av min stora syster för hon skulle gamea. Ligger nu i sängen, det är mörkt och kallt, så det ska vara! Jag längtar tills klockan blir 21.00 då är det Desperate housewives! Lyssnar på Andreas Wijks julmusik lista, jävligt bra lista. Nu ska jag kolla på lite mer tv, om jag hittar något kul, annars så ska jag sova.

Bloggens första hiss o diss lista, woop.

Inget speciellt, men kunde underhålla mig i en halvtimme iallafall. Hoppades att det skulle räcka längre, men icke sa nicke.

This is killing me

Legat hemma hela dagen. Pappa har varit hemma en stund också. Kollat på tv och sovit. Gud så skoj, jippi. Idag var det t.o.m lucia som jag längtade efter. Tur då att jag fick se ett luciatåg på sjukhuset igår. Nu ska jag se slutet av Glee och sen sova lite före middagen. Kramis.

Free like a bird






Great escape

Vilken dag! Bara massa filmtittande och lite luciatittande. Den var som sagt i matsalen som jag inte gillade.. Men det var fint i alla fall, Matilda och Jonathan gjorde det ju också lite bättre. Slöjden var i en halvtimme, spelade plockepinn med grabbarna och sen bussen till stan med Axel och Joakim. Vi, jag och Matilda haffade bussen direkt när den kom och har varit hemma en liten stund. Pratad med Shatil med ♥ Just nu, Bubba ligger i mitt knä och jag sitter med ett leénde på läpparna. Jag är glad, så otroligt glad och har varit de närmsta dagarna.


Coca cola och jag ska sova nu, natti.



Starbucks och jag ska sova nu, natti.



En dusch och sen godnatt




Jullan, jag saknar det! :)



Hjärnskakning

Dagen började bra och slutade inte så bra. Början på fotbolls lektionen så fick jag ett skott i huvudet. Så det blev att sitta och försöka överleva värken. Hade Johan som tog hand om mig, pilla mig i örat typ. Nelly fick åka med mig hem så jag inte skulle svimma, tacktack. Kom hem och mamma hämtade mig dirr. Åkte till akuten där jag varade i cirkus tre timmar med fyra olika doktorer och sjuksköterskor. Gick väl helt okej, men blev så trött från smällen att jag sov mest. En mellan hjärnskakning blev det, om jag spyr eller mår sämre inom närmaste 24 timmar måste jag in igen. Nu ligger jag död i soffan och äter skumtomtar.


I love U



När jag gav dig en gloria

Skön dag som fan! Ingenting gjordes på lektionerna och fotbollen var jag inte med på eftersom min fluss. Jag och Matilda tog en varsin latte på statoil och gick ett varv för en pratstund. Efter det så slutade vi. Buss till stan där det blev lite shopping. Först gick det inte direkt bra för oss, men sen så släppte det och jag fick det jag sökte, glad! Stötte även på en tjej/kille som är bland dom tre läskigaste personerna jag sett på sista tiden. Det var inte kul, visste inte om man skulle skratta eller gråta, eller varför inte spy. Eller hur Madde!? Sen när man kommer hem är huset kol svart och ska gå upp och tända lamporna, tror du inte jag ser homosapien i mina tankar stå bakom mig. Men då kommer låten fram som M och jag kör på: you better keep on walking och då brukar det oftast gå. Nu har jag ätit middag och fått skrattat. Ska ta mig en dusch snart, och plocka bort mina kläder överallt..



Paradise

Vilken skön och faktiskt en underbar dag. Måndagar brukar vara ett helvete men idag är jag nöjd! Förkylningen är ju inte på topp men det är en sak man kan koppla bort. Fysikprov idag och vg på det och vg i slutbetyg, bra matilda! Ingen fotboll och en latte med Julia, slutade efter fotbollen och upp på stan. Ett bank besök och jag var lite rikare på hand när vi gick ut. Julklappsköp och ett par shorts till mig. La även undan en tröja som kommer imorgon och om den kommer imorgon blir jag världens lyckligaste.
Nu sitter jag hemma och inget plugg på hela vecka och det känns som att jag lever i ett paradis, nu dags för paradise hotel.


kärlek till cheyen.

Betyder mer

Ligger i sängen, varmt och skönt. Inge snö i sängen denn gång. Kollar på massa gamla bilder och tänker, samtidigt jag gluttar mot tv där Filip och Fredrik är sjuka i huvudet! Denna vecka kommer bli hur skön som helst. Inga prov, inga läxor, inget stress. Bara må.
Imorn blir det skola, inge stan med tjejer.. :( träning med bästa bh blir det istället. Nästan lika bra.

En annan sorts av glad.

Värdelöst

Sjuk igen och det känns ju underbart.. Bihåleinflammation och en galen huvudvärk sprider sig genom kroppen. Men ska ta mig till skolan imorgon ändå och gå ut hela veckan. Vi har ändå inget skolan så det är bara gå dit och se glad ut. Efter skolan ska jag dra ner Julia på stan för måste ta ut pengar och handla lite grejer. Får se om jag tränar imorgon men tror inte det. Annars får ni ha en skön söndagskväll för det har jag! Puss


Tredje advent!

Vaknade med ett leende på läpparna och försökte verkligen somna om till drömmen men det gick inte.. Låg vidare i sängen och åt gårdagens godis, kolla på tv och bara va. Sen kom pappa och förstörde, han tog mina fjärrisar, tog över min säng och tryckte ner mig på golvet, la snö i min säng och kastade mig i sängen som va snöfull, när jag bara hade trosor o linne på mig. Jag höll på dö av chock! Men han fick ett iskallt glass vatten i ansiktet när han jobbade så, hämnd! Men mina fjärrisar är fortfarande bortaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Åkte på träning och wow va bra det va tyckte jag! Nu ligger jag i sängen, nyduschad och ska snart smörja in min torra kropp och sen blir det lasagne till middag, gott.

I'm not over

Sista veckan nu innan lovet, den kommer säkert vara lugn. Fast på något vis så känns det redan som lov. Feting kul på juldansen klockan två på torsdag och sen fredag avslutning, luciatåg också. Julafton och juldagen med, å jag bara älskar det! Efter skolan imorgon ska jag ta en tur med Matilda på stan om hon mår lite bättre, stackars poopie e sjukling, som jag.. Ne nu ska jag snacka med snyggingen under! Puuuss


Until there is no end

Har varit en sväng på gränbycentrum och ikea med Mams och Sus. Blev två linnen på gränby och en underbar blus som jag ska få i julklapp hih. På ikea åt vi, dööör hur gott det var! Just nu dunkas det musik i mina öron och smaskas godis i min mun.
Det är söndag och mysfaktorn är på topp.



Jag och min stjärnhimmel

Min dag va otrolig skön. Låg i sängen hela dagen och kolla på jul filmer, massa tåra rann för jag blev så glad. (Konstig tjej!) Till slut så tog jag en dusch och bytte till lite finare kläder och så kom grannarna över för lite champagne. Två stora taxi bilar kom och hämtade oss så åkte vi till någon restaurang på stan. Så gooooottt! Träffa Julia på stan och vi gick vidare till Spegeln och satte oss med godispåsar och en stor dricka och kolla på Potta. Det är ju faktiskt ett måste att kolla på filmen så nu har jag en film jag kan bocka av på min lilla lista.

Nu ska jag sovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


Harrö Potta

Kvällen var nize med min chey.
Nu ska jag SOVA!!!!! <3333


Kvällens



Perfect moment

Matchen slutade med en förlust och jag räknade minuterna tills matchen skulle ta slut för det var riktigt tråkigt att spela. Mådde inte alls bra efter matchen och det visst jag redan innan jag började spela att det skulle sluta så. Halsen bara värker, huvudet bara värker och kroppen liknar en döings. Fick några fina förslag hur kvällen skulle sluta men jag orkade verkligen inte. Kroppen sa ifrån totalt och synd nog..
Imorgon har jag bestämt att jag ska städa mitt rum, plugga fysik och sen åka till Gränby som belöning. Men det är om jag orkar, annars ligger jag gärna i soffan och bara dör en aning.


GRATTIS ♥



För det ekar i huvet'

Det blev en match i östhammar, 4-4 blev resultatet. Åkte hem efter den matchen eftersom det inte gick mer. Varit hemma och bara varit, min kropp behöver det efter all ansträngning. Klockan bara tickar på och fortsätter nog tills jag ska ta bussen till stan för lite bio. Jessica valde Harry, inte jag. Hon valde spegeln, inte jag. Men snäll som jag är så blir det som hon vill. Får se vart vi tar vägen efter filmen som slutar vid halv tolv om jag har räknat rätt. Have a nice evening everybodeeeyeee.

Abooo fett söta

Heart and I

Ligga ute under en stjärnhimmel med en fallande stjärna och fyverkerier som reflekterades mot vattnet/isen.
Ligga i ett varmt bad med levande ljus och lyssna på favorit musiken. Mysfredag.


Tionde

Gårdagen började somsagt hos doktor. Inte i min säng som jag hoppades. Åkte hem, sen vidare till fotbollsträning. Kände mig lite lonely när alla mina bebisar var borta men jag klarade mig galant! Efter fotboll var det två lektioner till. Matte och No. På matte lektionen gick det förvånadsvärt bra, lyssnade på musik med Johan och gjorde massa mattetal. No lektionen var ju rolig på ett sätt. Kommer ALDRIG sitta längst bak i den salen någonsin. Och aldrig vända huvudet bakåt! :d

När jag kom hem så kom sedan Victorias kompisar som skulle fixa lite mat till henne och överraska henne.


Matchdax

Vaknade för någon timme sen och nu har jag hunnit att äta och packat innebandyväskan. Match idag mot Storvreta och jag är fortfarande sjuk med halsont och förkylning. Men ska spela matchen ändå även om det inte är så bra men det får jag veta efter matchen. Efter matchen ska jag ner på stan och sen vidare för att fixa en överraskning.


Cypern 10.

Fix you




Baddar såren med salt

Så skönt att jag kommit till den gränsen jag väntat på.


Här har man gått och blivit storbloggarN! Blev tvungen att bestämma att två matcher imorgon inte skulle hålla. Min hals har blivit värre och är lite för röd så det känns inte så bra.. Vill bara få reda på vad det är, eftersom pencilin inte hjälper ett dugg. Tre hallsflussar på två månader är inte så kul direkt, så mycket idrott försvinner och kraften finns inte där heller. Har sagt att jag skulle vilja ta bort mina halsmandlar tills jag tänkte på det idag, det vill jag inte alls det! Fett läskigt juuu..
Aja nu ska ta mig en härlig och nödvändig sömn.


Ett två tre, Lamm!

Fick ett fint sms att man blev kickad snart om man inte bloggade så kände mig tvungen att sätta på datan även fast det är idolfinal.. Dagen började med en tidig buss till stan, sen tåg till Märsta. Vann med 6-2 och riktigt roligt att spela. Hem och sen vidare på träningen igen med distrikt. Efter en timmes träning blev det mat och nu mys framför idol. Pusshej

Saknar det lilla gröna.

Streisand

Lyssnar på idol som är på där nere och hör beautiful day, som min rubrik där nere. Liiiiiite coolt i alla fall!..
Nu så har jag kommit hem och är så proppis som man kan bli, innan var jag så jävla hungrig att jag höll på att storkna. Tog bussen till allians med Maddie, eller två bussar. Det gjorde vi bra! Blev hämtad i allians och åt på china river med la familia, gosigt värre! Duscha gjorde jag inte innan så det ska jag göra, sova vill jag också göra och det ska jag verkligen. Imorgon har jag match först i östhammar och sen bålsta. 'Roliga' ställen.

Kör en Evelina:
You're the first thing i would choose, but the last thing I need.

 


It's a beautiful day!

Hemma efter en match i märsta med skollaget. Vi vann med 6-2 och jag har haft det riktigt kul idag! Nu sitter jag i soffan med en ben&jerry och kollar på tv. Det blir en träning i allians med distriktslaget och efter det kinabuffé om det blir som planerat :)
En tuff bild från distriktsmatchen i tisdags!

Victoria

Min fina stora syster fyller år även år idag. Graaaattis! Jag älskar dig.





GG

Kom hem från träningen för en stund sen. Har hunnit att duschat, ätit och kollat klart på dagens ph. Nu ska jag krypa ner för tidigt imorgon åker jag med Gränbygangsters till Märsta för att spela innebandymatch i sm. Det betyder ledig hela dagen!

Minus med fotbollsspelare, plus med innebandyspelare.





Hjärta som skulle bli ditt på nåt vis, det fryser nu sakta till is.


Super mysigt hade vi hos grannarna. Godnatt!

Skratta inte för mycket åt bilden, thank you!



Dagens.

For you I will ♥



I don't give a fuck

Dagen var bra! Tog mig en sömn på lektionen idag igen, det gååår inte att vara vaken när det är mörkt i rummet och det är en ointressant film. Sköna lektioner nu dom här dagarna, inte jobbigt alls, för det räcker nu. Ingen spanska, hur underbart är inte det liksom?! Efter skolan tog jag bussen med Fanny ner på stan. En fika på waynes, hur mysigt som helst och kunde inte sluta prata. Vi satt där i några timmar då jag kände mig tvungen att gå. Ska åka till träning så småning om.
Skulle läsa european union idag, men det blev onion. Inte ens 'glada' Jessica kunde hålla sig för skratt, kanske inte låter så kul. Men tro mig, jag tyckte det!


Torsdags mys

Springer över till grannen för lite torsdagsmys.

En Pessi med bästa Hubba vid bästa Franks sommarställe med bääääääääästa Julia. BÄST? JA!

December den nionde

Måndag gör jag ingenting, ingenting, ingenting. Tisdag ser jag mig omkring, mig omkring, mig omkring. Onsdag går jag ut och vankar. Torsdag sitter jag i tankar. Fredag gör jag vad jag vill. Lördag stundar helgen till.
Efter flera veckor med berg av plugg och hetsiga dagar så börjar det närma sig lov. Nästa vecka kommer det inte bestå av så mycket att göra direkt så har redan börjat njuta. Ikväll blir det middag hos grannarna och imorn fyller min lilla storasyster 19 år.

Åre 2010. I bergen kan man verkligen njuta av allt.

We will be!

En bra träning tycker jag ändå att det blev även om jag ändå inte hade alla rattar, förlåt hattar i styr. (HIHI)


Allt är inte så bra

Men vad fan gör det? Jag ska vinna, jag vet att jag kan och ska klara allting med huvudet högt!
Min kväll har varit riktigt rolig, och min familj har stått för det verkligen.
Jag ser fram mot morgon dagen och ska ta tillvara på alla små saker, även fast man inte tror att dem betyder något så gör dom det. Jag ska vara glad, jag ska leva i nuet och njuta av att jag finns till. (Försöker visa mig själv). Jag ska träffa Fanny imorgon, vilket jag inte gjort på en väldigt lång tid bara vi två. Ta en fika, snacka och mysa. Saknar sommaren 2009 med den tösen. Sen ska jag träna innebandy och få min overall, hoppas att dagen blir super!



Allt är så bra

Nu sitter jag här efter en tråkig och kall skoldag. Juldansen snart och känner att det inte kommer gå vägen.. Killar och dans hör inte ihop tror jag men grattis till er killar som klarar er! Aja vi får se hur det blir haha. Jag och Julia var allmänt snälla och tänkte på varandra med inget blev ju bra av det. Vi fick ändå åka hem på olika sätt.
Hemma gick allt som jag ville, skulle ut med hundarna med kopplerna var bort och pappa glömde plånboken hemma så jag och mamma åkte en sväng och köpte gott. Så det kommer blir en bra kväll utan plugg också, livs!


Bittersweet

Inte värsta bästa natten inatt heller. Åkte iaf till skolan som börja med att jag glömde engelska pappret i skrivaren, suck! Efter engelskan då vi hade en ''ord'' orm, kul faktiskt! Franska efter de... MY HOLY MACARONNI. Hade muntligt idag, men jag klarade det iaf och det gick ganska bra. Idrott då jag, Matilda, Jocke och Jonte dansa arslet av oss, hehe. Lunch då jag och mitt bord skulle komma på en medley, kom en liten bit iallfall! Resten av dagen sög, trött och så. Mamma hämtade mig som va otroligt skönt!

Ska mysa i sängen tills det är dags för träning, HEJDÅ!!!!


On the first page

Dagen började med att jag lyssnade på en app som spelar in under natten om man pratar i sömnen, vilket jag gjorde, något var gott verkade det som haha. Runt nio åkte jag med far till läkarhuset, det blev bara ett blodprov så det var lite knas, får se hur det blir när dom skickar väg det där. Kom till skolan då det var juldans på idrotten, sjukt kul var det! Förberedning på nationella på svenskan. På so såg vi en film om Kina, eller ja, såg och såg, jag tog en liten tupplur och vaknade som ett frågetecken. No var det efter då jag bara längtade hem. Eftersom jag skulle vara snel mot Matilda så cyklade jag till skolan så att hon skulle få sällskap, men naaj hon åkte bil för hon trodde tvärtom. Så i kylan cyklade jag hem, resan slutade i tårar. Bytt till mjukisar och satt upp håret i en bulle och ska ta lite fika, kanske kolla på film också. Mamma kommer snart då hon får ta hand om mig, hjälpa mig att förstå, för jag kan inte, jag vill inte.



How can you be so heartless?

Matchen med distriktslaget vann vi mot stenhagens division två lag med 4-3! Kommit hem och duschat länge. Imorgon ska jag på morgonen till läkarhuset som det hette och ta prover, vet inte vad dom ska göra så det är lite spännande. Hoppas att det inte är allt för konstiga saker och att det går bra. Nu ska jag sova för den här dagen, natti natti Nussar.

Hubba <3


Tillbaka till verkligheten

Har varit hemma nu från skolan och allt och börjar få lite panik. Måste ut och göra något! Så imorgon ska jag ta mig iväg till skolan ändå. Om det blir som planerat kommer jag gå två dagar i skolan och ledig på fredag, vilken underbar vecka! Nu har jag duschat och ska snart sova. Puss & Godnatt.

Lycka till imorgon, ett ♥ för dig min vän.

Deux mille dix



Operation skönhet och Desperate housewives, sedan blir det sängdax om inte ännu ett underhållande program börjar. Peace & ♥

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Hej alla coola som läser våran dunder blogg. Hur är det med er? Med mig är det sådär faktiskt. Har mått bättre om man säger så, men ska inte klaga. Finns andra som mår sämre än mig.
Vaknade en timme efter jag somnade + 4 ggr till under natten för jag la mig på mage. 05.30 väckte Victoria mig och vi fixa frukost och gick upp och sjöng till mamma för idag är det mammas dag. Hon är bäst, min älskade mamma. Efter massa paket öppning, frukostmys, morgonkramar och massa leenden så var det dax att börja fixa sig till skolan. Mådde så otroligt dåligt men ville verkligen inte visa det idag, till slut gick det inte att dölja. Stannade hemma idag med Victoria som är ledig idag. Victoria åkte till Gottsunda och köpta pepsi och lunch. Lilla Emma och mamma kom senare hem och som alltid när Emma kommer hem så blev det massa kramar och pussar. Badade ett varmt bad för att försöka lugna min mage och det funka faktiskt lite. Middag med Lambeck tjejerna, bäst. Nu ska jag fortsätta att mysa med mina tjejer.

Nu när Jocke läser det här tänker han ''Jävla amerikaner'' VISST HAR JAG RÄTT?

Hasen, haaasen

Igår: Vi fick besök hemma här med mammas vän och hennes lilla unge. Så söt bebis, precis som jag älskar!
Idag: Vaknade runt halv nio av att mamma kom upp och sa att vi försovit oss (min klocka lär inte ringt), så stressa på ba. Mjukisklädseln var kommen idag, men det blev en rolig dag. Utan Madds och Jess. Men jag och Diddan tog hand om varandra. Jag åkte med pappa efter skolan till läkaren och tog halsprov. Och såklart är det halsfluss igen. Svängde förbi donken efter och senare ska jag försöka spela match. Nej, det är inte bra men ja så är det.



Grattis världens finaste mamma


Love you, love you, love you, love yooooooooou!


Lova

Grattis i efterskott gulleeeee!

Gothia 09.



Ni sa att jag inte fick lägga upp den här bilden innan ni blev tillsammans. Och vad har nu hänt? Jo dessa underbara människor är tillsammans. Grattis!

Mora

Hej igen! Kom hem igår vid tre tiden efter en helg i Mora. Det slutade inte så bra men vi kom till semifinalen och åkte ut mot Gävle. Annars har helgen varit rolig på många olika sätt. Ett vidrigt vandrarhem då man delade rum med Vanessa och det slutar ju alltid i kaos.. Kallt har det varit och upp klockan sex. Ja det låter ju som en toppen resa!
Men nog snackat om resan, nu ska vi pratat i nuet. Vaknade idag och kännde mig dålig med halsont och feber (tack!) så somnade om och vaknade vid elva igen. Degat hela dagen och det lär jag göra imorgon också. Men nu ska jag sova, godnatt!


Kan man sova skönare i en bil, nej jag tror inte det!

Jag blir galen

I parantes. (Att dom ska göra så ont! Varför måste dom vara där och göra ge mig så mycket smärta? VARFÖR?)

Ja, som sagt kommer jag brinna sönder snart. Nu ska jag lägga mig i sängen och sova, men inte på mage som jag alltid gör.. Det här kommer inte bli lätt seruu.

6 December

Julkalendern.
Skolan.
Stan med Jullibulli.
Paketmys
Mellis.
Träning.
Mys.
Sov.


Gootttaaa run, träning med best black hawks! Skriver när jag kommer hem.


Samedi/Dimanche

På lördagen var hela dagen hur bra som helst! Stan med Julia, fika, lite shopping, värsta bäst! Tog bussen hem och hoppa in i bilen direkt för att åka till våran vänner Hultberg för julbord. Massa mys och god mat. Fick skjuss sen in till stan där jag köpte gott till mig och Julia och sedan tog bussen till Julia. Kvällen var grym! Två flickor, hur sjuka som helst! Garva så hårt att jag slutade andas och fick sura uppstötningar om det heter så. Vi nörda oss lite också med sky burger, hihi!  Vakna bredvid Julia morgonen därpå, mysiiimysiiiiii! vi fortsatte att nörda och sen blev det frukost. Buss hem och då var det bara att börja plugga. Efter någon timme så blev det träning med bästa hökarna.            


~



Look into my eyes

En underbar lördag rakt genom.
Nu ska jag plugga so, fattar inte grejen med uppgiften, men får göra det bästa av situationen..
Sen ska jag inte göra ett dugg!

Underbara små varelser!


KÄRLEK





Gloomy

En dyster och arg känsla spred sig över hela min kropp.
Nu vill jag bara att Jessica ska komma och rädda mig.

This is my life

Vaknade av mig själv, som jag sa och det var ett tag sen det hände faktiskt, riktigt soft heh.
Sen så åkte jag och mamma ner på stan med bussen, var i några affärer med henne tills jag mötte upp Jessi på stora torget. Direkt när jag såg det feta leendet på bussen så förstod jag att den här dagen skulle bli bra, men jag hade så fel. Den var bäst! Allt bara flöt på med saker vi ville ha förutom en sak då.. Det blev så bra alltihopa, å så glad! Blev fika på waynes, vitchoklad latte med en morotskaka, yum! Så himla underbar dag alltså. Nu är den snart halv sex och ska träffa flickan igen tror jag, filmmys här kanske.



A major importance

Har kollat genom några månader på bloggen nu och saknar en hel del gamla tider. I maj finns det några oförglömliga minnen, och massa andra inlägg som har betydelse. Blir typ rädd att tiderna går så sjukt fort och att se hur saker och ting förändras. Man tror att det var bättre förr när man ser sånt där, men det finns väl nackdelar till allt egentligen.. Får ta dagarna som dom kommer, ett steg i taget liksom.
Imorgon ska jag sova tills jag vaknar, av mig själv och senare ska jag träffa Mrs. Jessica Lambeck antar jag. Godnatt godnatt.


Sweetie pies!


Alltså kolla bara, söta ungar så det bara smäller om det!


Make a wish

Min kväll har varit underbar, som jag sagt tidigare så älskar jag att vara med min släkt. Så sjukt härliga människor, min plats med min humor! Grattis mamma på din dag <3


I love you guuuys!

Yksi kaksi kolme


Juuuuuuuuuuulia, kolla vad jag gör!

Come on over

Shajjtan vad jag hackat grönsaker, fetaost osv. Mamma e galen!

Jag känner att våran klass gör lite udda saker under prov, Jessi förklara.

Sky burger

Gårdagen var jobbig men ändå mysig. Efter zuper kemi provet så åkte jag hem, fikade, och sen tog jag bussen tillbaka till stan, träffade Julia, köpte gränbyoverallen. Vidare till Celisius och missa precis att gå in i aulan. Så vi gick runt, tipspromenad, fick uppleva hjärtstillande experiment av Teddy. Sen så gick vi tillbaka till aulan och lyssna på lite  information och sjöng karaoke. Vi tog bussen till stan igen, köpte lite gott, även en julkalender. När jag kom hem, helt iskall hoppade jag direkt in i badet och tinade upp igen. Somna sött och vakna detsamma och kollade på julkalendern och åt choklad, lika gjorde Julia! :D

Två prov idag, ett oförberett matteprov och ett fysikprov som man hade pluggat steeenhårt, vi gillar att ta risker Julia! Kan faktiskt säga att vi hade tre prov för vi fick ett gammalt nationell prov (?) som vi skulle skriva seriöst.  Buss hem med Axel, Johan, Eric och Josefin, gos. Nu ska jag hitta på något att göra, men först ska jag spela ett nytt spel pappa nyss kom hem med. Ha en trevlig fredagskväll.

Måste också lägga ut min juu.

Måste även säga att vaktmästaren Thomas va väldigt snäll idag och gav oss choklad ''bollar'' och godis.


Grattis Mommie



Take over the world

Blev en ensam cykeltur till och från skolan idag, miss Maddie. Svenska, fotboll matte och no. När vi kom till mattelektionen var det tydligen oförberett prov, man undrar ju vafan lärarna håller på med helt ärligt.. Efter den lektionen fysikprov. Nu har jag kommit hem och har hunnit städa runt lite, senare kommer gäster hit.




Dalahäst

Ja jag lever fortfarande efter en veckas fullt med plugg. Och slut är det inte.. Fysikprov nästa vecka för min del, tre inlämnings uppgifter tills på tisdag och engelska på onsdag, när tar det bara slut..
Men dagen har varit lång med två prov, kult. Sen åkte jag och myste lite sådär en sväng och vidare till Celsius för öppethus. Gav ganska mycket men har inte bestämt mig än. Men jag kan faktiskt se mig där springa upp för trapporna. Vi får vänta och se. Buss hem och lite packning tills imorgon. Försvinner under helgen till Mora och spelar sm. Kanske hemma på lördag igen men vi får så.
Nej men nu ska jag kolla på lite ph och sen sova.
Ha en bra helg och sov gott!
'


Still here

Dagen gick rättså snabbt, engelska bok recension (HAHA), spanska omprov och kemiprov. Kemiprovet var så sjukt kul, Jerre är på min sida, vi är professorerna Lambeck och Frank hoho. Efter skolan tog jag bussen hem med Johan hihi. Sen blev det att åka till stan igen för att möta upp Jessica, vi gick till cykel & skidstället och köpte dom ångestfulla tröjorna. Celsius skolans öppethus kom på tur och där hade vi riktigt skoj. Började med en tipsrunda och fick en varsin klubba som pris. Exprementerade lite också och var nära på att få hjärtattack. I aulan blev det lite allsång också, haha galna. Bussen till stan för att köpa julkallender vilket är ett måste, varken J eller J hade gjort det, en hello kitty dessutom. Nu ska jag läsa lite till svenskasak imorgon, fysikprov också, hurraaayyy!


Guten tag

Nu tar jag bussen till stan, möter upp jullegulle så köper vi gränbyoverallen och sen vidare till Celsius för öppethus. Ha en trevlig kväll!


Till skolan

Gårdagen börjades i skolan som inte var direkt rolig. Nu känns det bara pain att gå till skolan, men imorgon är jag ledig och det känns ju underbart. Men min dag var ändå riktig mysig, alla var bra. Sen träffade jag Julia och vi gick till Almtunaskolan och träffade distriktslaget för matlagning. Riktigt kul kväll!
Nu ska jag ta mina saker och åka bussen mot skolan. Puss

Flashing star

Kan börja med att säga att gårdagens kväll var mysig med stora bokstäver.
Den här kvällen var inte dålig den heller, lagade mat och grejs med distriktslaget, jätteroligt i min åsikt :)
Dags att sova, natti my friends.

Ser ni vita saken på himlen, det var faktiskt en blinkande stjärna här om kvällen, INTE ett flygplan jag svär.

N

It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it. Du är som mig Nicole!

Secrets of eternity


Mysihunden nummer ett! Nu har jag sovit, pluggat, kollat på film, och städat huset.

Alva

Tufft att vakna imorse men goa sarkastiska sms av Matilda så hopp upp hur sängen och göra det vi älskar mest. Gå till skolan. Engelska lektion för att göra bokrecensionen sen franska lektion. Åkte hem för jag mår så jävla dåligt, ont i magen. Nu ligger jag i soffan och måste ut med grannens hund en snabbis för hon mår troligen femtio tusen gånger värre än mig. Krya på dig Helena! Några misstag har hänt efter hennes operation så hon mår inte toppen direkt. Sen har jag tänkt att somna om. Pussar på er.

Ps, en JÄTTE fin dag även om det är -22 grader ute!


Buss sällskap


Igår så satt jag med en saknad Johanna och lille Basino.

RSS 2.0