Matilda

Ja då välkomnar vi Matilda in i bloggen!

Otroligt gammal bild, saknar dagen med Claudia & dig.


Sjukt bra

Nu är jag hemma efter ca åtta timmars bilfärd, riktigt tråkigt men det har varit så himla kul! Vi vann gruppen, så nu är vi vidare och ska till Falun i mars. Bland dom åtta bästa i Sverige, så det är inte dåligt. Men vi ska vinna allting!
Nu ska jag sova :*


Svinsprutan

Förlåt för en jätte dålig uppdatering! Julia spelar nu Sm i Umeå & mitt internet har varit cp hela helgen. Man kan inte lita på trådlösa grejer asså. Men nu är det i full gång igen efter mycket tjat på att pappa ska fixa den. Voila det funka.
& Jag måste bara säga att jag är världens största mes. Igår tog jag och mamma svinsprutan och jag börja gråta bara för att kolla på sprutorna och kärringen som börja skämta om typ sprutorna och sticket. Sen blev det bara värre. Och nu kan jag inte röra min arm och jag mår dåligt! Många kan ''tro'' att mår dåligt för alla blev typ sjuka efter sprutan men jag vet faktiskt att jag mår dåligt!
Ingen träning för mej ikväll inte. :(


& jag vet att bilder från spanien är tråkigt men jag är på pappas dator. Så en bild från spanien eller ingenting.


Vet inte

Simon gick nyss så nu har jag tråkigt.. Måste tvätta håret och fixa det sista.
Imorgon blir det Umeååå.

TGIF !

Thank god it's friday ! Sjukt skönt efter en väldigt jobbig dag, betoningen på väldigt. Men idag blir det inte så mycket, ska kila över hos grannen men inge mer. Har extra matte hjälp imorn runt lunch så att jag ska klara omprovet. Suck! Så nästa vecka har jag tre prov.
Men nu ska jag tänka positivt. Inge skola, bara chilla i några dagar :)

28 dagar tills tomten kommer.


men börjar eftermiddagen med ett bubbelbad. lekte lite med bilden, så nu ser den lite gammalmodig.


Att prata utan tänka..

Fastlimamd framför tvn. Mammas pojkar & Paradise hotel, gilla gilla gilla.
Imorn är det fredag som är alltid skönt, även hur jobbiga våra fredagar är så är det värt det.


Stjärnor överallt

Idag har dagen varit väldigt skön! Ni kan ju bara läsa julias inlägg under. En liten fin bild från idag.


notera! det är min foundation som flyger från min ficka!


Bäst

Gårdagen var verkligen bäst. Eller skolan i för sig, men det gick och fick lära sig lite matte i alla fall.. På hemvägen kom det som blev en stor del till det bästa. Jag, Jessica och Matilda tog en annan väg hem som inte har med saken att göra egentligen. Men efter ett tag känner jag hur hela cykeln börjar vingla (blev skjutsad av Jessi). Då jag säger "Asså vad gör du Jessi?!" Hon ställer sig upp och försöker få balans men kör på trottoarkanten och BOM ner in i busken, så Jessica landade mjukt och jag ännu mjukare, på henne. Haha vi dooog av garv! Sen åkte vi hem hit och fikade eftersom det var Daniels födelsedag, som också fick komma hem från sjukhuset en dag! Hihi. Höll på med min webbkamera, det var inte så tråkigt det heller, hah. På kvällen var det öppethus, bakade och bakade med Denise, yuuummi! Ja, det var bäst.
Idag så var det egentligen fotboll, men ingen av oss fyra var med, med olika orsaker. Cyklade tillbaka till skolan, hade HK prov.
Seee yaa!

Lite bilder från igår, kaoset på bilden ett och två haha.
(Ni som inte vet så kan man klicka på bilderna så blir dom större!)


Både roligt och inte roligt

Förlåt för dålig uppdatering igår. Blogg.se funkade inte för mej och jag lacka sönder så jag kastade bort datan och la mej i soffan och somna. Nu är jag hemma i soffan & försöker plugga, men det går inte!

Roligaste grejen hände idag också påväg hem till julia så kraschade vi lite med cykeln.  :)

:)

Skola
Träning
Tv
& höjd punkten: sova!

Imorgon är det först skola, sen öppethus som ska bli helt okej,
har hemkunskap hela tiden med Denise!

Nobodys perfect :)

Asså bilden Julia ladda upp under är inte okej. Jag vet tyvärr inte hur man gör P gubbar så det ser ut som jag har en korv i munnen. Ja vi kan säga att det är en korv. Jag har en korv i munnen folket!

& bara så att Julia ser. HAHAHA! Ja, vissa kan göra det. Säger inga namn (:


Haha, hata :P gubbar!


HAHAHAHAHAHAHA, det är en som kan ta detta personligt! :)
Visst Jeeesssiiii ?


Niceee

Nu sitter jag i soffan bredvid Jessi som ligger med Hubba på sig och kollar på One Tree Hill. Ska hämta något att tugga på nu till oss. Sen beger hon sig av till cheer träning.


Bild efter skolan.
 THA LURVPOFFAR!


Skolan

Har sexualkunskap nu med Denise. Vi skriver om flatlöss & kondomer. Nu kommer Torbjörn!


Musik

Julia var så smart att hon fixa musik till bloggen. Plus poäng! Så nu får ni lite provsmak av våran musiksmak, tro det eller ej så har vi faktiskt likadan.


Skitungar

Sammanfattning av kvällen. Det räcker med en bild !




GODNATT!


Söndag

Ingen Fanny idag buhuu.. Istället idag har jag varit på gränby med Mamma, sen bara sovit och tagit det lugnt. Kollade nyss på reprisen av mammas pojkar, och nu är det bonde söker fru.
Nu måste jag hämta min cykel hos Matilda & imorgon är det äntligen skola ..

Sakna

Nu är jag hemma efter en lång dag i diös. Vi spela fem matcher och det gick ju dåligt. Haha, men jag fick ut min ilska iallafall! (:

Nu ska jag byta om till cheershorts och äta lite smått. För snart blir det träning i tre timmar till.

Sakna Spanien !

 



Fanny

Jobbig men rolig dag. Imorgon spenderar jag dagen med min kära Fanny!


Bild från i somras, haha vadå inte gullig?

 


Lördag

Nu sitter jag i min säng med ett par fotbollsskor på mina fötter, blöta till & med. Men jag ska faktiskt fixa dom före jag använder dom. Hatar verkligen svensk fotboll och all skit. Det finns inga fotbollsskor i dam storlek under 39, typ. Jag ville ha 37 men nej.. Till slut så hitta jag ett par skor som va typ 36. & dom ska jag få träna i under vintern sen så kräver jag ett par bättre och i rätt storlek.

Nu ska jag fixa mej för vi ska ut med våra grannar. Det blir troligen skarholmen eller något annat trevligt.


Jag älskar dej syster.


Jadu..

Nu är jag heelt slut efter matchen mot Bälinge, det blev 5-3, haha..
Det värsta är ju att jag har två matcher kvar idag. Hur ska jag orka?! :(

Barnvakt

Ja, att vara barnvakt med cola zero och Idol är faktiskt inte helt fel. Iallafall inte efter en jobbig dag i skolan. Nu ska jag kolla på lite mtv och mysa sönder!


Gammal bild på oss.


Träning

Min dag har varit lika som Jessicas så scrolla ner och kolla. I alla fall skoldagen. För nu vi ska på helt olika träningar. För mig blir det innebandy som vanligt känns det som.. Men på lördag blir det lite fotboll, futsal mot Bälinge, mycket kuul!
Just nu är det tagg med denna låt:


Torsdagsmys

Dagen har gått förbi som en storm. Började med svenska och sen så cyklade vi tjejer i 8an till diös och hade träning som alla andra tisdagar & torsdagar.  Godis & en köttbulle till lunch och sen hemkunskap. Vi lagade kycklig wok som var yuumiiee! Hemma nu och klockan 8 blir det fotbollsträning igen i sävja.

Nu ska jag byta header!


Vet inte

Dagen har gått riktigt fort, men det här behövde jag & Jessica. Det var vi faktiskt värda haha. Nu är det träningsdax!


Godeftermiddag

God eftermiddag från mej. Julia är inte i skolan för hon ska till Daniel och jag stannar faktiskt hemma idag för mamma sa det. Jag lovar, hoho. Hon tycker att hon ser mej trött hela tiden och varje dag jag kommer hem så lägger jag med datorn i min säng och somnar före träning sen orkar inte att vakna dagen efter. Faktiskt sant, men det kanske är så för alla ungdomar just nu ? Hon säger också att jag ser deppig ut hela tiden, haha. Kan ju vara liiiite sant men man behöver inte överdriva.

Här får ni en låt som passar mej & Julia just nu skulle jag kunna tro.



John Legend - This time.


Godmorgon

Jag vaknade nyss av att mamma ringde och sa att hon skulle hämta mig strax efter elva för vi ska till sjukhuset till Daniel. Ingen skola idag alltså, skönt. Nu blir det frulle hihi.
Snyggt allstå.


Tv mys

Läser Julias inlägg under och hon talar sanning, haha. Skolan börjar bli riktigt drygt nu! Nu ska jag gå och äta och sen chilla på soffan hela kvällen. Desperate Housewives är ju på idag också så det kommer bli skoj.



Tv time

Nu räcker det med skola, faktiskt så är det inte kul längre. Det ända bra är att få träffa roliga människor, sen allt annat kan bara gå & döööö. Och jobbiga människor, nämner inga namn men dom flesta vet nog. Ska duscha, plugga & sen sova tidigt! Här får ni lite nya/gamla skolbilder.


I skolan

Just nu sitter vi, Julia, Jessica, Matilda & Denise i datasalen och skriver våran nyhets artikel. Vi har nyss kollat på en kortfilm om sex. Efter svenskan så har vi lunch, engelska och sen fotboll. Vi hörs senare!

Godmorgon

Godmorgon allihopa! Väldig seg morgon efter en jobbig natt. Idag har vi okej lektioner + fotboll. Så fotbollsdelen kommer bli kul, annars inte. Nu måste jag rusa!


Jag älskar er !

Inte alls bra dag idag för mej. Mitt huvud dunkar som satan och nacken värker ! Ingen träning för min del ikväll..
Seriöst, jag vet inte vad jag skulle göra om ni inte fanns! Matilda, Julia & Denise - Jag älskar er, bästavänner!

Hihi

Dagen kändes lång men ganska okej. Nu ska jag duscha & äta sen vidare till sjukan med Susanna för att träffa min älskade & saknade bror!

Jessica Lambeck <3 Julia Frank


Segt

Godmorgon! Idag var det inte kul att gå upp precis, men det är det inte annars heller men värre än värst nu..
Idag är det tråkig skola, men gymnastik sista och då blir det volleyboll som är helt okej. Och sen vet jag inte, träningen är flyttad till imorgon och det är sköönt!

Keep up the good work !

Hemma äntligen nu efter en lång dag i Enköping & efter en ganska kort träning för mej. Det va så att jag och några andra fick köra på tumblingen och det gick först sjukt bra, men sen.. Jag fick konstiga tankar mitt i allt och landade på nacken och huvudet fick en rejäl smäll, men jag lever! (:

Vi har haft bloggen i ca 1 dag & vi har redan över 60 besökare, vi gillar !



Hej alla.

Hej alla. Jag vaknade nyss & nu tar jag det lugnt. Snart ska jag fixa mig lite för ska träffa Simon.
Jag saknar gårdagen med Jessi!

Trist lördag

Godmorgon! Sitter nu i min soffa och kollar tv, men egentligen så ska jag vara klar att åka nu till stationen men jag orkar inte. Idag så ska jag och laget till Enköping och packa godis, haha. Sen åker vi direkt till Fyrishov och tränar så jag kommer att ha en ganska upptagen lördag.
Ska börja byta om nu, vi hörs senare !


Trött!

Hejsanhejsan. Nu har jag spelat min match och det gick bra, 2-2 mot alunda, lite orättvist men det duger, vi tar dom nästa match! Efter matchen åkte jag och papi till donken och tog hem mat så nu är jag mätt och belåten.  Duschen blir nästa projekt och det kommer nog ta ett tag, vägen dit är låång! Puss heej..

Matchdags för Julia

Nu så fixar Julia lite mat till oss medan jag fortfarande är med kissekatten på soffan. Snart har hon samling till match, då får jag ta bussen hem till Sunnersta. Trist, för jag vill vara med henne. Men jag träffar henne på måndag igen så jag tror jag kommer att klara mej.


Första

Hej & välkomna till våran blogg! Känn er som som hemma, haha.
Igår träffades vi, Julia och Jessica runt klockan åtta på stan. Vi gick till donken och tog en cheeseburgare och en cola zero. Sedan gick vi till buss nummer nio som tog oss till Luthagen. Inne på konsum träffade vi Johan och köpte massa godis som han betalade. En stund senare träffade vi Mårten och Mathias som hade cyklar och skjutsade oss till tiunda. Vi spelade fotboll & vi två var grymma! Vid elva så cyklade vi till Mårten. Spelade lite fifa och myste. Runt halv ett gick bussen till stan och vi kom hem säkert. Efter ett glas julmust somnade vi till filmen L.A gigolo. Vaknade dagen efter, alltså idag. Kollade klart på filmen och har inte gjort ett dugg! Men så ska det inte vara hela dagen, för jag Julia har match klockan halv åtta, inte taggad till hundra.. Och Jessica ska hem och umgås med sin kära familj.
Tack för idag, vi hörs senare!
 

RSS 2.0