Julia & Jessi minus Fanny

Nu ligger jag och Julia här i min säng och snackar för det mesta men en film rullar också. Har druckit te för att halsen ska må liite bättre men det smaka inte gott.. Tre dl socker i också men ändå inge smak. Fanny kommer inte ikväll men imorn kommer alla tjejer hit. Kanske hinner blogga imorn på morgonen annars på lördag.

Jag går bredvid men halkar efter

Det känns som lördag. Du vet när man sitter inne, sliten, nyduschad, väntar på något mot kvällen, krasslig. Skönt att säga att det inte är lördag även hur mycket jag skulle vilja ha det lördag så är det torsdag och har hela helgen framför mig som kommer bli bäst med de bästa. Lyssnar på Melissa Horn & håller tummarna att det kommer bli fint väder imorn. Väntar också på Fanny & Julia som kommer somna här ikväll. & tänker på en viss Matilda som njuter av Cypersolen. Kommer fan va värsta kritan bredvid dig. Du blir ju cpbrun efter en timme i solen och det håller ett år. Gå och ta dig skitunge.
Powernap nästan.


The sky's the limit

Torsdag. Vad kan man säga om våran fantastiska torsdag ? Räcker det med bara underbar. Började dagen med att jag, Denise, Julia, Nelly, Amadeus, Anton och Johan skulle spela lite teater till klassen så vi fick gå o träna hela lektionen och dom andra gjorde något annat. Hoppas inte att vi har dom rollerna till den riktiga!
Fotboll och sen hk där vi gjorde kyckling och potatis. Brände mitt fingerfaaaaaaaaan! Hemma nu och ska snart städa undan lite i rummet och sen kommer Julia och Fanny. MYS!


GULD

Har precis duschat och ska snart sova. Men startade datan bara för att skriva.. Idag så var det skol sm i innebandy. Vi spelade tre matcher och vann alla tre, vilket betydde att vi vann allting, guuuld. Riktigt skönt för det var vi värda! Mellan andra och sista matchen hämtade jag och mamma mina nya ilägg. Synd var så använde jag dom på matchen. Så nu har jag blåsor under fötterna, aaj.. Men haaaaaaha, en så galet pinsam grej hände idag. Springer baklänges på matchen, bollen är inte i närheten av mig alls. Känner att jag börjar få bakåtvikt men försöker verkligen hålla mig uppe, men tillslut gick det inte stå på benen.. Ingen i laget såg så kunde inte skratta med någon heller, uuuscchh!
Nej nu pallar jag inte mer, godnatt på er gott folk.


Call me babe

Hemma igen efter cheer. Väldig bra träning kan man ju luuuungt säga. Lite små öm hela höger arm men Alexas huvud är säkert lika ömt. Konstigt men sant så var denna onsdagen typ skönaste och snabbaste! Även utan Matilda & Julia! Engelska prov som gick okej, fick tillbaka No prov och fick VG på den. Ett poäng mer än snillet Jocke, ni fattar inte hur stolt jag är ! Inte så dum efter allt ?
En cheeseburgare och en paj fick vara dagens lunch. Det va verkligen kattmat idag. Jonte, jag och Denise fick hosta upp maten medan Anton inte ens våga smaka. Nu blir det film och mys. Hörs imorn då Fanny kommer med mig hem sen då blir det bak och mys.


Saknar min Matilda

T j o, helt slut efter en ok dag i skolan. Vaarmt va det helt klart ! Fick tillbaka svenska provet och fick Vg (kanske plus, men vet inte) Va dagens herooo för Julia, visst? :D
Fotboll, då jag inte va med för jag börjar bli sjuk och jag ska inte vara sjuk till helgen! Jag dör seriöst då! Fick åka hem när jag kom till diös så jag tog bussen till stan och köpte halstabletter och sen så tog jag bussen hem. Har hunnit plugga lite till provet imorn och rummet är nästan klart nu. Nu är det bara mellis som saknas så det ska jag se till att min mage blir glad igen.

SAKNAR DIG SKITUNGE!


Cheerleading hej & hå

Som Julia säger ''skolan flöt på snabbt och saknar Matilda redan!'' Det som va roligast idag va att man kunde skratta åt alla nior, haha ! Är trött som satan efter träning och ligger redan i sängen, nyduschad, ätit och har inte pluggat ett skit till provet på onsdag. Malin kommer äta upp mig..
Nu blir det film och somnar säkert tätt efter det.


Meja


Asså kolla gullig syssling jag har!


Mobil, stendöd.

Idag så har skolan rullat på snabbt som satan. Saknar Matilda redan, så tråkigt utan henne, men får försöka klara mig med dom andra.. Nejdå, haha Jessica och Denise vet hur man gör en glad så det ska inte vara någon stor fara! Imorgon har jag no prov och på onsdag har vi engelskaprov.. Plus att min mobil är sönder så får ha Jessicas gamla, fast tre knappar funkar inte. Vill ha en helt ny Aino! Fast tjejerna vill inte att jag ska ha en sån för dom inte gillar den. Fast jag tycker den verkar as skön. Kommer ändå inte få en ny för mina päron, för jag vill göra så mycket andra grejer i sommar, tex Italien med Älskling.

Fanniiii bebiii <3

Cypern, bara en natt bort!

Nu är det inte långt kvar innan jag åker till Arlanda och sätter mig på ett flygplan till Cypern. Har precis packat klart kläderna och ska snart bli färdig med allt annat. Matchen idag var inte den bästa. Spelade på grus mot Bällinge. Fick nog spela alla positioner förutom mittback och målvakt, inget man valde själv precis. Men aja vi förlorade med två-ett. Hem och packa som har tagit hela kvällen för mig. Ska bli grymt skönt att åka till värmen och att bara vara, klockers. Ska försöka lägg upp ett inlägg innan jag åker imorgon och kanske något i Cypern.
Kommer sakna mina bloggisar extremt himla mycket, och dom bästa helt klart.


Arneeeeee och så kommer känslan tillbaka

Vakna nyss, inte så trött faktiskt. Igår kväll hörde ni ju av dom andra tjejerna, åkte moppe in till stan med lillJulia, Eric & Shabbe sen fick vi vänta på bussen en stund. Skåla med en full cyklist och gick in till Shell för att värma oss. Bussen kom och va hemma snarast. Somna till en film. Idag blir det min första match med gurre. Önska mig lycka till. Sen träning!

Tredje bilden : HAHA! Förlåt men va tvungen, alla ser helt borta ut..






De här två puddingarna får avsluta mitt inlägg.

Ännu en toppen helg!

Ännu en till toppen helg att lägg på minnet! Igår fredag var vi i Tierp hos Joel med en massa andra, Skräckfilmsmys och två timmars väntan på tåget för att någon hade hoppat framför.. Dagen görjade galant men natten kunde vi faktiskt hoppat över. Trevligt sällskap på tåget som var Magnus, Denise, Julia, Fanny och Julia. Vaknade idag vid tio och då plockade jag det sist ut ur mitt rum innan vi ska måla om. Ner på Gränby med mamma och fick med mig två koftor, trosor, tygskor, gladiatorskor och lösnaglar. Bra start på resan! Hem igen som då blev lite fix innan jag åkte in till staden och träffade Julia, Fanny, Denise och Jessica. Färdiga pizzor och redbulls för våran del blev det. Mötte Julia vid Stadshuset och vi åkte till Fanny och fixade maten. Sen var det bara att sätta sig på bussen till Alexis där John, Avin, Eric, Ludwig och Sharbel var. Grillning av marshmallows, musik och lite fotboll på tv. Haha vilken höjdare! Jag och Julia tog oss hem på varsin väg där hon åkte moppe med Sharbel och jag fick ta bussen. Hemma nu och ska snart sova efter en riktigt bra helg!


Bild från i fredags när vi sitter på tåget efter olyckan.

Dunder!

Helt galet bra helg. Igår tjejerna i Tierp hos Joel med August, Magnus, Simon, Manfred och Alex.
Idag tjejerna i Rickomberga hos Alexis med John, Eric, Avin, Ludwig och Sharbel.
Somnade med Simp igår och kommer göra det idag också. Kom till honom igår natt vid halv tre haha och nu kommer han om typ en kvart. Godnatt!

Jf Jb Dh Fa Ma Jl

Snart bär det av till bussen som tar mig och lilljulia till stan där vi ska träffa resten av tjejerna. Handla sen laga lite mat tillsammans. Får se om vi drar någon annanstans sen.
Dom här tre sötisarna, plus bästa Denise.


PMS - pissed at men syndrome

BÄST!


Watch and see. ONLY tv.

Godmorgon, hej hallå. Vakna sju för att somna om i mami & papis säng nu när dom ska göra om i mitt rum. Ganska så jobbigt att somna om när de va så ljust ute. Mamma är och köper lunch och sen tror jag det blir en promenad med Alva i vårsolen. Tjejerna ikväll. Match imorn.



Wish I had a million hands so I could reach out to all of you.

Hatar att bo i sunnersta

Lite fjollbilder från idag. Nu blir det inte att åka hem till Joel med alla men skitsamma, pussilu.



Akta fågeln förfan

Ganska så händelsrik dag idag kan man ju säga. Två och en halv lektion idag sen så blev de grand igen med klassen. En 22 åring kille stötte på oss ''ville ta oss hem'' massa trams, har råkat fälla en full/hög/gammal/trött gubbe också. & råkat också skrika mot en cyklist att inte köra på fågeln. Inte mening sådär men så blev de bara. Hej & hå va mycket skratt det blev..
Nu blir det bara hemma och dom andra drar till Tierp. Puss!

BILDER KOMMER SNART!

Björnhonan är faktiskt söt, ibland

Fredagen avgjord, äntligen helg! Julia var som sagt i skolan idag med vi tog faktisk en annorlunda väg till skolan. Tog en senare buss som var guld värt men vi hoppade av vid Diös och gick till skolan. Julia var svettig efter halva men vi kom faktiskt i tid. So på morgonen och ett litet prov på katolska kyrkan. Inge vidare gick det men ett prov som faktikst inte betyder, tror jag men sen läst vi bara så det var lugnt. Bild, lunch och sen slutade vi för vi skulle ju till Grand på högläsartävlingen. Tyvär vann vi inte men det gjorde Katarinaskolan, stolt över Henrik våran älskling, haha! Jag, Julia,Denise och Jessica satte oss vid ån med Jessicas gossedjurs hund i knät. Lite små prat men helt plötsligt kommer en kille fram till oss som ärligt såg ut som fyrtio men var tjugotvå och sa: Brudar, jag vill bara ta med er hem. Vänta, vad hände där liksom? Ja men i alla fall så kom han tillbaka och vilken toppen raggare han var! Så pinsam kille som kommer och raggar upp femtonåriga tjejer och frågar om vi ska på inflyttnings fest i helgen, herregud! Ska nog inte säga hur det slutade men det är inte okej att man gör så.. Jag och Julia tog bussen hem och nu sitter jag och väntar på mamma för vi ska köpa saker till resan. På kvällen kan det nog hända något men inte säkert.



Tack!


Bilden togs när jag var i Thailand. Ni är helt underbara, så tacksam för allting ni gör för mig.


'

Har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv, och aldrig sett någon gråta så mycket heller.
Jag älskar dig och skulle aldrig klara mig utan dig, du är en del av mig och det vet vi båda två.

Jessica Björnhonan Lambeck

Riktig värd skoldag idag som började med svenska lektion i aulan. Ett brev skulle skrivas och sen så var lektionen slut. Fotboll som betyder styrka för min del och sen en seg hk lektion där vi skulle planera en maträtt som förra gången. Våran grupp fick då fisk.. Fanns ju ingenting att välja något att äta med just fisk så det blev torsk med potatismos typ, haha. Bussen hem och när jag väl var hemma så somnade jag i tre timmar och vaknade nyss. Middag på det och kanske lite engelska och katolska kyrkan plugg. Stolt som man är var jag den enda som hade alla, verkligen alla rätt på katolska kyrkan, eller ska man verkligen skryta om det? Nej jag tro vi stryker det där va. Ingen träning idag och det är guld värt men snön som faller ner kan ju bara inte finnas mer.
Saknar Julia i skolan nu galet mycket, jag finns för dig alltid och jag älskar dig mer än galet.


Bulletproof

Hemma efter en blöt onsdag. Vakna halv åtta (åker åtta) så förlåt hur jag såg ut idag men iaf, typ bästa svenska lektionen. Alla nior hade nationella så det fanns ingen sal kvar till oss så vi fick ha svenska lektionen i aulan. Skrev ett brev till någon att vi hade typ flyttat, haha fotboll sen hk. Har aldrig haft sån stor ångest och panik! Vi skulle planera en middag för fem personer och vi hade bara 75 spänn. Jävla kyckling !
Nu ska jag bara mysa och lära mig lite om katolska kyrkan, som muhammed inte är med i..


Det mest otänkbara hände

FAN


Clear the road!

Skolan fick ni ju höra av Matilda så nu får ni inte höra den igen! Kom nyss hem efter tre timmars cheerträning. Kul men ändå skitjobbigt för min del. Fick köra din del också Jenny så tacka mig! Styrkan, skitroligt! Har fått en pruttande rygg.. Varje gång jag kör situps utan tröja så blir det lite prutt, haha ! Nu ska jag packa väskan till imorn och hoppa in i duschen sen sätta på en film i sängen. Ni får ha det så bra.
I miss Julia, tänker på din klockerzzz kommentar från fredags!
''Jag trodde jag skulle landa i luften''

Jag böjer benen & Jenny står på tå.


Feber

Började med att vakna, självfallet. Sen hämtade mamma mig, vi åkte vidare till gå & löp kliniken där gubben sa att jag behövde ilägg, vilket jag känner att jag verkligen behöver. Börjar få en extra tå känns det som hah men den knölen ska bort, om inte annat sluta göra så förbaskat ont. Åkte till skolan och hämtade engelskaböckerna så jag kunde plugga som jag gjort också. I skolan tvingade jag ut Simon ett tag, jag behövde lite påfyllning med kärlek (a) Men sen åkte han också hem. Aja när mamma och pappa kom hem senare så sa dom att jag förmodligen hade 40 graders feber, uhuu.. Tårarna kommer när det blir utbrott i mitt huvud och när jag ser starkt ljus, pain.


Haha, lite förändringar på oss? Svaret jo tack.
Förlåt men det går inte att visa mig.


Träning !

 Nu blir det träning på Diös, 17.30-19.00.



Ingen toppendag

Skolan avklarad och snart hela Onsdagen avklarad. Julia var ju hemma idag och sjuk så cyklade faktiskt med Emma Åkerman till skolan idag, trevligt. Tre helt sega lektioner innan lunch och innan No provet. Gick faktiskt helt okej men ska nog inte satsa på ett toppen betyg men. Matte sista och jag gjorde inte någon uppgift, plus poäng där till mig! Cyklade hem i regn och har nog aldrig cyklat snabbare så jag kom ifatt Emma på slutet. Hemma helt blöt och mascara rinnande ned för kinderna. Nu har jag laddat inför träningen med två glassar, plus poäng där också. Inget plugg hemma idag och det är någorlunda skönt för min del. 


Trodde du var bra, kanske lite för bra. Men du har bara levt livet, det ska jag också börja göra nu. 

05.35

Har kämpat i en timme nu att somna om men det går verkligen inte. Vafan! Miste om två timmars sömn är bara inte okej. Hörs när vi kommer hem och troligen riktigt surig eller något liknande. Kolla tiden under inlägget.

Absolut voff-dag !

Jessica och Julia har ju berätta om dagen så då känner jag att jag inte behöver ta upp det igen. Men kan bara säga att du killen på Katarinaskolan är min största idol, du ska helt klar vara med på mitt bröllop och läsa tal! Har nog aldrig försökt hålla in mitt skratt så mycket! Final på fredag och det finns bara en sak, och det är vinst såklart haha. Verkligen en voff-dag idag. Lunch på donken, stan med Julia, plugga till No och snart är det träning och jag ska cykla till Diös, hur ska man klara det? Plus att jag somnade över böckerna, nej det är inte okej. Och
engelskan måste jag också skriva klart, ååh. Nej nu vill jag bara åka till Cypern, hoppas det bara blir av nu..




Vad säger man, jo man säger bara helt enkelt voff.                                                               
                                                                              

Bättre än tuffe?

En gosehund som är nästan så att den är lika stor som mig. Fråga mig verkligen inte vart jag har fått den ifrån för det finns bara ett ställe. Usa såklart. Ganska så roligt att man har en sådär. Men vafan ? Vi är ju tre syskon som är värda lika mycket? Så såklart har vi tre sådana hundar!  Sen så vill ju den andra mostern ge oss lika stor gosedjur så vi har tre lika stora OM inte större hästar. Ja så står det till.



Sådär ja.


Voff voff voff

Hemma efter en otroligt skön skol dag och en lite mer obehagligare tandläkar besök. Hade en lektion som va So då jag och Jocke (Jocke gjorde inte ett piss) skrev Gränby 8E på ett stort papper, haha. Sen No i en halvtimme kanske sen begav klassen till stan där vi skulle stödja tre st i en högläsningstävling. Riktigt voffigt. Pitbull, tuffe och rufs fick vara med på scen, haha! Såklart gick vi vidare till finalerna på fredag. Christer va något stolt. Åt på stan och sen tog bussen hem. Träffa mamma här hemma och sen tillbaka till stan efter en halvtimme va vi över pressbyrån och firra mina tänder. Två samtal av Lisa och ett sms men nu är det utredat.
Snart blir det fika och sen träning sen kanske lite mer plugg eller bara ladda batterierna till imorn där en jobbig skoldag väntar och träning på kvällen. Voff.

Mina vänner, mina absolut bästa vänner. Jag älskar er & Julia krya på dig !

HIHIII

Skolan idag började med so, gjorde inte mycket förutom att prata. Kort no lektion efter, för sedan tog vi bussen till stan. Jag och Matilda hann äta en varsin cheeseburgare för att få nya krafter när vi skulle kolla på lästävling på Grand. Tre stycken från fem olika skolor läste högt tre till fyra minuter var. De flesta var väldigt tråkigt att lyssna på tills våran drömprins kom och läsa Emil i Lönneberga. Alla satt och verkligen försökte hålla in skrattet, galet jobbigt men riktigt roligt! Vi tog en pause ute på gatan när juryn valde vilka två skolor som skulle gå till final på fredag. Först sa gubben Katarinaskolan, och gissa vem som blev glad då? Jo sköningen ställde sig upp och skrek YES! Hahah, sen sa gubben Gränbyskolan. Alltså är vi i final, jiiho. Efter att varit och lyssnat så gick Matilda, Jessica  Denise och jag till donken och åt lite lite. Madds och jag gick till Gina Tricot och H&M. Jag köpte ett par leggings, 'innejacka', två tshirtar, rosetter till håret och ett armband. Like it a lot.
Nu mår jag helt poop i min hals, huvud, näsa ja nästintill hela kroppen. Träning blir det inte ikväll tror jag men hoppas att det blir bättre tills imorgon.
Ringde nyss till min bebis som e hemma och är sjuk, smittade båda av min kära broder skulle jag kunna tro..

Missemjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao <333333

Gooodnatt

Simon idag, kladdkaka jaa haha som vanligt. Han är bäst!
Dricker varmt vatten med honung och önskar att min hals ska bli bättre, den mår inte bra..
Men nu ska jag sova, KiSsEs.

The ones you came to see

Hemma från en skolan och ett besök hos tandläkaren. Nu blir det minimalt pluggande sen slänga på sig cheerkläder och vänta tills Iggis hämtar mig. Det finns bara tre saker jag längtar till förutom valborg då.
Usa om 57 dagar, skolavslutning om 52 dagar & Sm om bara 26 dagar! Moving on!


Foto: Ida-Maria www.youbetterwork.blogg.se


Söndags ångest

Kom nyss hem från fyrishov där vi uppträde i två och en halv minut. Det gick ju asbra förutom dansen på slutet, haha det va piiiiinsamt ! Lite smått irriterad på alla som va i min väg och ganska så trött. Nu ligger jag hemma och ska snart hoppa in i duschen och sätta i inpackning i håret för det känns som det verkligen behövs nu sen bara ta det lugnt. Sovmorgon imorn !


För spårat!

Kom nyss hem från fotbollsmatchen som var i Stockhom mot just Hammarby. Snacka om att vi skulle ha vunnit matchen men nej resultatet blev fyra-fyra. Min helg har varit faktiskt helt grym. Fredag - Mysmiddag hos Denise som sen slutade med en sväng till Kåbo och Stadsparken. Jessica somnade också hos mig. Lördag - Vaknade upp med Jessica vid min sida klockan elva. Pannkaksmys och Sm final tittande. Dm match i Årsta mot Vaksala, vann till slut med nio-två. Ett samtal senare var man i Sunnersta hos Beatrice Stenmark med härligt folk, tack alla för kvällen! Ja och sen matchen idag och sen var min helg slut, härlig helg är bara förnamnet.
Imorgon börjar skolan igen och prov är inbokat på onsdag om tobak, droger och alkohol i NO. Inget att se fram emot men om bara åtta dagar åker jag till Cypern och det är galet!






Thumbnail

En lördagskväll i Sunnersta

Si, godmorgon. Vakna nyss och ska snart börja byta om till våruppvisningen idag. Missar fotbollsmatchen..
Igår som sagt va väldigt roligt. Vakna hos Matilda och vi spendera hela dagen i soffan och kolla på Sm finalerna och gjorde pannkakor. Sedan åkte vi till Årsta konstgräs där Matilda och alla andra spela och jag satt först i båset, sen kom Fanny och rädda mig av ensamhet. Sedan träffa vi upp Hannes och sen Fannys kompis Cajsa. Skit kallt och blåsigt men dom vann med 8 - 2. Jag hann precis in i bilen när det börja regna, som tur va! Påväg hem fick jag ett samtal av Matilda att vi skulle till Bea. Så efter en halvtimme hemma så börja jag cykla hem till Bea där först några va men det blev fler & fler. Mycket roligt! Kom hem vid tolv där jag satte på en film och somna efter några timmar.
Den lilla bebisen åt vänster är jag och den lilla blonda bebisen som sitter på golvet är Matilda. För flera år sen i svartbäcken. Är det inte lite sjukt ?


Dm

Om några få minuter så åker jag till Årsta konstgräs och spelar dm match mot Vaksala. Igår var det mycket skoj hos Denise, halv kul på stan senare ett tag tills jag och Simon träffade Evelina och Eric ett tag som räddade mig haha. Simon somnade nästan på bussen hem, fett gullig. Idag så var vi först hemma hos min morbror som fyller 27 år. S och jag gick på stan ett litet tag och sen åkte jag hem. Har inte gjort mycket sen jag kom hem, kollat på Storvreta som ska ta sm guld!


En fredag på stan

Jessica ligger på en madrass nedanför mig som vi precis har varit och fyllt på med luft. Tjejen somnar även här, klockrent. En helt vanlig fredag men faktiskt en liten gangster fredag för mig för det är inte bra att börja med att ha ett tuggummi i munnen och hålla på med mobilen, inte bra haha. Men i alla fall jag och Julia åkte ner på stan och köpte en kjol och Julia en klänning. Hem igen och sen bussen till stan med Julia för vi skulle till Denise som hade tjejmiddag idag. Men nej så blev det inte för Denise ville inte ha oss där förtillfället så jag och Julia satt kvar på bussen som gick till Flogsta och sen tillbaka till stan. Räknade ut att vi satt på bussen i en timme, vilket liv vi har! Hos Denise var också Julia, Frida, Claudia, Frida, Johanna och sen kom Jessica och Fanny. Efter pizza ätande, glassätande, lite kort och fix så gick vi ned på stan och träffade folk. Någonting i Kåbo skulle det bli så vi alla gick till Kåbo men nej där var det ingenting så det var bara att vända och gå ner till Stadsparken. En kort stund var vi där för sen var vi vid ån ett tag. Kallt var det verkligen så jag och Jessica åkte hem till mig vid halv tolv. Snart kallar sängen på oss för vi fryser fortfarande! Imorgon kommer bilder från idag.

TGIF

Nu bär det av till Emelie som fyller 18 och sen till Denise sen sova hos Matilda ! Klockren Fredag.

Vi sätter oss ner, utan ett ord.

Så börja den!


Torsdag

Vaknade runt tio, skönt sådär mitt i veckan! Hade utvecklingssamtal vid elva med Mami & Lisa. Bra bra. Sen åkte jag hem och tog det bara så lugnt som det gick. Tråkigt var det, dessutom när jag fick höra att mina kära vänner var och fikade, men men. Åkte senare till stan där Fanny stod och väntade på mig vid Stadshuset, vi gick en stund och träffade Matilda och Jessica som sagt. Dom åkte men jag och Fanny fortsatte. Vi träffade Simon utanför biblioteket, snabba takter gick vi till en bankomat och Fanny tog ut pengar som gick lite sisådär haha. Gina Tricot var målet där hon köpte en underbar klänning! Hon begav sig till bussen för att åka hem och äta, byta om och sen ha samling, hon har nämligen match i Djursholm strax, lycka till! Jag och Simon blev ensamma och efter många diskussioner så hamnade vi på Panini och åt pizza. Mysipysi. Kom hem precis in från regndropparna som faller, inte kul, inte kul..
Var galen och är galen i det här klippet.


Grattis älsklingen min!

Började denna torsdag med en helt härlig sovmorgon till nio. Sen bussen till Diös och tränade styrka i en timme. Hem för att duscha och byta om för att åka ner till stan. Träffade Denise och Jessica och vi gick till Storken för att fika. Jätte mysigt att bara sitta och prata med tjejerna men allt var ju inte precis jätte mysigt.. Lämnade Denise för att hon skulle äta med familjen och Alex. Vi träffade Julia och Fanny en stund men lämnade dom och Jessica för att bussen gick, men såklart missade man den precis. Ingen träning för mig ikväll, men det blir nog engelska plugg för mig istället. Och såklart så säger man grattis till älsklingen Denise som fyller femton idag! Haha såg nyss att min kusinen Jacob Aronsson fyller också år idag, stort garttis.



Denise femton år!

Börja dagen med en sjuk värd sovmorgon som inte va så lång när vi börja tio för fotboll. Sluta efter det och jag och birthdaygirl Denise gick tillbaka till skolan för det förbaskande pappret. Tänkte va så duktiga att plugga till ett litet läxförhör men när vi kom upp på fjärde våningen och träffa Agge & Brandon så sa dom att vi inte skulle ha något läxförhör. Skönt men ändå ovärt att gå hela vägen till skolan för ingenting men vi bestämde att äta när vi ändå va i skolan o det va lunchiii. Sen träffa vi Madde på stan och vi gick till Storken och fika och snacka en jävla massa skit. Ha ha. What says in Storken, stays in storken. ''Det är som viskleken, på slutet är det helt annorlunda än hur det börja'' Sa adjö till Denise som skulle typ träffa Alex o sen middag och jag och Madde går vidare och träffar på Fanny & Julia. Gick runt lite tills jag får värmeslag och mina tår dödar mig så jag sticker och hinner precis med bussen hem till sunnersta. Skönt att vara hemma och nu blir det dusch och sen ska jag somna tidigt hade jag tänkt!

Grattis igen till Denise, sjukt att vi inte har känt varandra så länge och redan är så tajta! Älskar dig riktigt mycket! Puss sweetiepie!




Denise

Nu ligger jag i min hyfsat nya säng som jag inte sagt att jag fått? I alla fall är den stor och hur mysig som helst, lite hård hittills men det blir bättre med tiden tror jag. Behövdes veeeerkligen en ny när vi är två.
Snart ska jag spela lite ipod spel och sen ska jag sova, härlig dag imorgon, börjar elva med utvecklingssamtal och slutar halv tolv efter det. Ganska skönt? Svar: jaaa. Efter det stan med Simon och Fanny ett tag, ska fixa present till lille Diddi som fyller 15 imorgon! Känns ändå lite sorligt att jag inte kommer träffa henne på den självaste dagen, men fredagen ser jag fram emot! Grrrrrr-attis i förskott hjärtegull.


*


 


Onsdag

I måndags så var jag på Thuns med Simpa, han köpte lite grejer men inte jag, men det var kul ändå. Trevligt sällskap är aldrig fel! Igår så kom han också över en stund före min träning. Fanny med, i typ tio minuter haha men det räknas ändå! Skolan är inte det roligaste just nu och kommer såklart aldrig att bli, men det är förnedrande att sitta på lektion och kunna kolla ut på den blåa himlen och se solen lysa, då vill man ju inte sitta inne bara.. Lite kvar till sommarlov nu, lite och lite är det väl inte, men det kommer att gå snabbt. Hoppas jag.. Klockan sex så börjar min fotbollsträning, jobbigt men skoj. Fotboll kan ju faktiskt oftast inte vara fel.

Från Västkusten med Fanny, saknar det sinnes mycket.

Snabbt inlägg

Ett första morgon inlägg från mig. Skolan börjar nu om femtio minuter och jag har precis fixat mig och nu ligger i sängen med datan som jag aldrig har tid med. Ingen buss idag, för nej jag ska cykla till skolan idag med Julia och sen så tror jag Simon också är där. Måste leta upp den och efter lås nu. Och Denise min cykel är lagad nu så äntligen kan du skjutsa mig hela vägen till Diös idag!


LångT inlägg

Dagen börja ju inte det bästa kan man ju verkligen inte säga. Först framförallt att det är skola och sen att inte min och Denise grupp hade sovmorgon. Det gillas ju verkligen inte! Men det förtsätter.. Tyvärr så hitta inte vi våran lektion så vi sprang runt som en galning bara för att leta efter den här jävla salen. Sen så svarar ingen i klassen och då börjar vi fatta att alla va hemma. Ja, korrekt alla hade sovmorgon. Det som rädda den morgonen va att vi fick macka av Thomas. Annars så skulle det vara kört! Denise tror också att jag smitta henne med gammal lunginflammation för att hon tog mitt äpple och om man tuggar tuggummi så hjälper det. Bara så ni alla vet!

Franska sen matte där jag inte behövde göra matteprovets sista tal, jag var för upptagen att ta bort sms från jobbig axel och att ta kort på jocke. På idrotten sen fick vi alla leka små gymnaster utan volter, haha. Det som bara va roligt va att jag och miss Andersson försökte göra ''det förbjudna'' när man står på huvudet.
Förlåt för ett långt inlägg men det är bara att läsa på! Nu ska jag lägga mig i soffan och somna till något roligt.

Ett skepp kommer lastat med bilder från Matilda !


Klädsel av dagen

What says in the circle. Stays in the circle!

Nu väntas mjukis kläder och Simpsons på tv.

Nästa gymnast?

Man tror att man har mycket tid under lov men nej det har man verkligen inte, så förlåt för dåligt med inlägg. Mitt lov har varit riktigt bra som startade lugnt med en helg i Öregrund, vänner, övernattningar och hemska bilder.
Idag började skolan igen och vad ska man säga? Juste man finner inga ord alls. Idrotten idag körde vi gymnastik och kullerbyttor. Hjälp finns det inget värre än just kullerbyttor! Annars var det plintar hit och dit, satsbrädor, ringar, mattor, trampoliner och allt en vig tjej som jag ska klara, eh inte en chans. Duktig har jag vatit hemma idag så snart finns det nya kläder och en ny skinnjacka i garderoben. Toppen. 






                                                           

Tik tok

Applåder till denna tjej!


& nej jag är inget youtube nörd, såg den på en annan blogg !


Har ingen bild -.-

Förlåt, med det är Simon som gör så att jag inte är vid datan.. Men i alla fall så är lovet slut om några timmar och då är vi tillbaka till verkligheten vilket jag verkligen har ångest för, orkar inte med det alls.. Haft ett skit bra lov som har gått snabbt med ändå långsamt. Har den mesta tiden spenderats med min Nusse :) Vännerna har också funnits på schemat, bio mys, film mys, massa kladdkaka ätande och såklart tagit det bara lugnt. Riktigt skönt! Idag så har jag spelat träningsmatch i Alsike, vi vann konsigt nog med 3-1 som var oväntat resultat och oväntat kul. Nej nu är det dags för mig att sova! Natti natti..

Sänk farten

Som sagt så var jag på stan hela dagen med Jenny och köpte lite och åt lunch vid ån. Hur mysigt som helst! Fattigare på pengar men rikare på kläder, det gillar vi ! Nu blir det sen middag eftersom träningen är så sen och sen blir det hopp i sängen och att sätta på en film. Imorn är det skola.



Stan med gogooo

Nu drar jag till stan för att träffa lilla Jenny. Ganska så fint väder är det också så plus på det! Träning sen med exc. Ha det bäst!


I need you now

Värdelöst att blogga när man inte gör något på dagarna för att man inte kan sova på nätterna för det är då jag hostar som värst, så jag sover på dagarna. Fast inte idag. Har varit barnvakt åt min underbara lilla kusin Johan och har betällt nya tapeter till mitt rum samt handlat en jävla massa och storstädat mitt rum. Lite så onödigt för vi kommer ju ändå att stöka ner när vi tapeserar om, menmen. Imorn blir det stan med gogo och sen träning.
HAHA, drömde värsta drömmen idag!
Intressant inlägg. Fast det kunde ha varit ännu mer intressantare, visst Matilda ?
 
den första är suddig

den andra är bäst!

& den tredje är för ful för att visas!


Sleep tight


Hörs imorn med en ny spännande dag av mitt intressanta lov med lunginflammation.


Klick, klick.. aha

Att släppa mig och pappa i en stor affär med massa elektroniska prylar är inte en bra idè. Efter en timme i Media Markt då kom vi hem med några saker, hehehe åkte sen till Uppsala färg för att köpa nya tapeter till mig för jag har lust att göra om, igen. Ica på vägen hem med massa godsaker. Så nu sitter jag är i soffan och myser med en bulle i ena handen och Önos saft i andra. Börjar bli friskt så det känn väldigt bra!

Lättförtjänsta pengar

Sitter hemma framför datan nyduschad. Vaknade idag hos Julia med Fanny, vi åt frukost och fixade oss. Efter Katharinas, Julias mamma, försök att få in en död råtta i en påse så satte vi oss i bilen och körde hem Fanny och jag och Julia åkte till mamma på sjukhuset. Efter en halvtimmes väntan gick Julia ín och jag följde med mamma upp på vinden. Jag skulle tjäna lite pengar så jag fick skruva ihop tre stolar, ett bord, en gunghäst och ett ringspel. Tog två timmar för mig att göra det och fick faktiskt ihop tvåhundra kronor, värt. Köpte lunch med mig och sen körde mamma hem mig. Ikväll finns en liten sak planerad som jag inte tro blir av men annars blir jag nog bara hemma.

Fanny är faktiskt ganska söt

Nu har Fanny anlänt och vi har nyss ätit Chili con carne. Nu blir det film mys och en hel del snack. Imorgon åker Fanny hem tidigt och jag och Julia åker till min mamma på sjukhuset för Julia ska kolla upp sin fot. Mot kvällen ska jag och Julia dra kundvagnar på Gränby, yiippekayey..




Doglover who?

Hej! Hejdå!
Snabbt inlägg från mig. Har nyss varit ute på en promenad med grannen Alva som är en hund. Bara den snälla mongohunden som vill vara med mig, guldvärt..
Nu ska jag gå o sova, ciaooo!

Intresserad mer av änder.


Torsdags mys

Vi och Fanny träffades på stan vid två och gick direkt till Bik Bok. Där vi köpte en tröja var och fick då 70 kronor billigare på varje tröja för att det var ta 3 betala för 2, värt! Lunch på Cupido som det oftast blir. Det blev två klänningar för oss också idag. Fanny åkte hem för att hon skulle träna så vi åkter hem till Julia och väntar på Fanny. Alla somnar här hos Julia ikväll. Mysigt värre.
Här är bilder på kläderna vi köpte.





Kladdkaka

Efter att ha möglat här hemma i Sunnersta så kom Cicci Hell över från Stockholm och vi alla tjejer snacka massa. Idag har jag inte gjort något. Jenny fick inte komma över så jag bakade min egna kladdkaka. Vet inte om den blev så lyckad för jag fattar inte den nya ugnen..
Nu blir det fika !



Update: Jag är begåvad på att baka seruu !

Ovärt inlägg

Min onsdag såg ut så här från min sida. Vakna vid halv tio, pannkakor, data, film, sova, vakna, städa och sen träning i Diös. Så ovärd dag så det bara kan bli! Men imorgon händer det bättre saker för jag åker ner till stan tillsammans med Julia och Fanny. Kan inte bli bättre än just top notch.


16.10

Kom hem igår efter sällskapsspelande, glassätande, tv tittande m.m. Jättetrevligt! Haha. När jag kom hem slappade jag en stund innan det var dags för träning, kom hem vid kvart i nio och hade sms i inkorgen som slutade med att Simon kom över och sov här. Idag har vi inte gjort någonting speciellt, eller vi har bakat kladdkaka som var lite ovanligt, KLADDkaka var det verkligen men gott. Om dryga en timme har jag träning, och efter det ska jag på bio, med Älskling.


Hemsk natt

Somna halv sex. Vakna halv tio. Trött är jag, kan man luuuugnt säga. Nu ska jag äta sedan byta om. Trevligt..
Bloggar mer sen när jag inte halvsover.

Soffliggare

Åkte till Fanny igår vid två efter den inställda matchen. Julia var redan där men Julia Blomqvist kom senare. Vi hann med att äta vaniljmunk, gå till ICA, laga tacos och titta på Storvreta-Warberg. Efter några försök att komma in gratis ställde vi faktiskt oss kön och betalade hundra kronor var.. Vi fick inga höjdar platser men det var värt att åka dit för Storvreta vann ju tillslut. Tog först bussen till stan och sen till Fanny igen. Mjukis kläderna på och sen mys framför tvn. Somnade faktiskt tidigt, vid ett ungefär. Idag så vaknade alla vi halv tolv då vi gick ner och gjorde pannkakor till brunch. En timme stod vi och stekte men värt var det. Satte oss sen på altanen med solen var inte på våran sida för det blev grymt kallt. Gick in och satte oss i vardagsrummet och spelade Med andra ord. Märktes att det var tidigt på dagen för jag och Julia var inte riktigt på hugget. Fanny kunnde alla "knappar" och Jullan satt och letade tjuvar i påsen, inte lätt att vinna då precis.. Började på ett nytt evighetspel som vi inte ens spelade klart men det hette Mad tror jag. Helt sjukt spel för jag skulle sitta i kors med benen, sitta på mina händer och kackla, och Jullan skulle härma en hund? Sen gjorde vi oss i ordning och åkte hem. Träning nu på kvällen och nu sitter jag i soffan och är en soffliggare, haha Julia.
Imorgon finns inget planerat men har i alla fall träning på kvällen.





Dagens

Dagens låt: Melissa Horn


Usa 2010

En liten brud, hoho. Tre år sen bara. Känns som om det var igår. Nu drar vi igen den 16 Juni!



:D



Helveteeee

Hur lyckas man Jessica ?
Grannen Erik har gått och smittat mig. Med vad vet vi inte än men han hade lunginflammation och det hoppas jag verkligen inte att jag har när det är början på lovet och grejer. Just nu vill jag bara gå och träffa Jenny men det jäveln vill inte bli smittad. Tack! :(

Ta mig tillbaka.

Julia sjunger, Fanny är glad och Julia har panik.

Åkte idag från stugan klockan sju och sedan direkt till Stockhom. Kom dit helt otaggad för det snöade riktigt mycket och det var jätte mycket snö på planen. Vi började byta om och då blev men bara mer och mer taggad. Då efter promenaden kommer Gunnar och säger att vi ska åka hem för matchen är inställd.. Bara att byta om igen och sätta sig i bilen. Duschade och nu sitter jag här i Fannys säng med Julia och Julia Blomqvist. Har precis ätit vaniljmunkar och nu börjar Julia få panik för hon börjar bli riktigt rastlös. Blir nog en sväng till ICA för att köpa kvällens godheter. Kyssar från panikglada brudar i Årsta.


Falling star

Man blir deprimerad av det här vädret. Vad är det som händer?! Idag blir det bara att sitta inne och börja planera om rummet som ska göras om, igen. Men först ska jag över till grannarna och mata Misse.



Älska. Om man kollar riktigt nära ser men ett vitt sträck. Guess what ?


Inställd match..

Vaknade sju, samlades nio, kom till Stockholm tio, matchen mot aik skulle börja kvart i elva. Fick reda på halv elva att matchen var inställd. Planen var blöt och snöig och gick tydligen inte att spela på. Suuuurt. Åkte hem med Fanny hem till henne där vi befinner oss nu. Hon sjunger och smörjer in sig med hudkräm. Snart kommer Matilda och sen kommer Julia. Puss puss

Hahahaaaaaaaaaaaaaaaa

 


22.58

Sista natten nu här i Öregrund. Har varit så underbart att vara här under helgen och bara vara, så värt! Ska börja packa vilken minut som helst för ska ju som sagt till Stockhom och vi ska åka vid sju, tidig uppgång för mig alltså.. Efter matchen imorgon myser jag allmänt plus att jag somnar hos Fanny med Julia och Julia Blomqvist vid min sida. Mycket mycket bra planer för måndagen.
Bättre sent än aldrig men här kommer bilder från kläderna jag fick under påsken.




Mjaou va ni gillar oss idag!


Kusin vitamin

Världens bästa. Även om de är världens jobbigaste så älskar jag dom tre busfröarna till tusen. Nu är jag helt slut efter ha lekt dinosaurier m.m. Ha det bäst.





Påväg hem. Ställde mig upp igenom fönstret på taket och vinka hejdå till lilla Johan.


En dag kvar

Ja vad händer idag? Jo precis ingenting. Dagen kommer som sagt vara hel lugn för min del för jag är ju fortfarande i Öregrund. Kan nog bli en hel del shopping från datan om jag har tur och har mamma på min sida men för tillfället ser det inte så ljust ut. Imorgon pendlara jag mig hem men först ett stopp i Stockholm där det blir match mot Aik för min del. En match vi bara vi ska vinna! Efter matchen ska jag träffa kungliga vänner om dagen blir som planerat. Lyckat värre.



Jessijullifanni

Grannar kom och vi åt mums mat och efterätt. Jag och syrran min dunka musik på tvn med något program, skitkul. & den andra syrran fick lite damp. Glad påsk !
Vakna någon timme sen och har bara legat i soffan och kollat på underbara disney channel!
Over and out !



PåSk

Ska fira påsk idag igen, åker till farmor och farfar där även kussarna befinner sig!


Saknar Matilda

Kom hem runt två efter att varit på stan en stund med tre söta flickor. När jag kom hem fick jag se ett klipp på Freddy på tv som var med på Talang igår, haha jag börja gråta för att han var så himla gullig! Simon kom en stund senare, vi gick till mormor och morfar där några ur min kära släkt befann sig. Vi åt och lekte presentleken som vi brukar göra när vi träffas sådär. Vi gick hem, jag och mina favvo grabbar som då är Daniel och Simon. Jag sitter och garvar åt Rush Hour som är på tv och lyssnar på när killarna spelar cs i rummet bredvid. Juste, glad påsk!



Excaliburs


Tack IdaMaria !


I want my Bugles

Kom nyss hem efter en helgalen kväll med en massa skratt och godis. Vi träffades på stan runt sju och gatorna var helt tomma. Där vi planerade att äta va stängt så till slut blev det donken. Hämta biobiljetterna, (gick till fel salong) så vi gick och köpte godis och vi gick vidare tilll Royal. Satte oss på platserna 168, 167 & 166. Vi kolla på flickan från ovan. Lite små besviken men annars helt okej. Fick krypa in i Fannys famn några gånger men annars så var den inte så läskig. Efter filmen börja vi röra oss mot stadshuset där vi vände och träffa Simon och några andra som nyss missa sin buss. Kvart över 11 gick bussen hem till Fanny där vi myste gärnet framför Mtv och där jag smsa med tvn, hihi och tog 400 bilder som ingen kommer någonsin få se och somna sen runt halv tre tror jag. Vakna samtidigt då vi börja med att äta godis, lyssna på musik sen frukost. Ännu mer bilder blev tagna och vi hade massor med skojj. Satt på trappan utanför huset och lät solen värma hela kroppen. Tog sedan bussen några timmar efter till stan och där träffa vi Julia Blomqvist och vi åt glass vid ån med solen i ögonen. Hur mysigt som helst. 38 minuter senare gick min buss hem till Sunnersta och fick ett välkommande kram av lillasystern Emma som ville att vi skulle leta efter påskägg. Ytterst trevligt..
Snart kommer det folk hit så det är bara att byta om och fixa sig.

Smakprov från igår.



Som sagt, bara smakprov. You have not seen anything yet..


Glad Påsk

Ja jag sa ju det, ännu mera sol! Lycklig lycklig tjej sitter på bryggan nu med datorn i högst hugg med bikinin på. Kungligt. Ska börja med att säga Glad Påsk till alla fast jag tror inte det betyder så mycket men ändå. Vaknade vid tio av att familjen kom in till mitt rum men inte med ett påskägg, nej ett packet faktiskt. Fick en klänning från Ginatricot, kavaj från Ginatricot, smycken och godis såklart. Ska om jag hinner lägga upp bilder på sakerna.
Frukost på det och sen faktiskt en tripp till Öregrund med mamma. Hemma igen och då var det bara att sätta på sig bikinin och sätta sig på altanen. Nu när jag kom in så såg jag att mina fötter ha blivit riktigt bruna! Haha kanske inte det stället man sattsade på men allt funkar. Dagen som är kvar blir nog hel lugn med mer solning på schemat. Ni hittar mig som sagt på bryggan idag igen.
Saknar Julia och Jessica som f*n. Kyssar.


Pippi Långstrump

Somnade hos Älsklingen igår, vaknade vid tio kanske och låg kvar i sängen till typ tre haha, kollade på Pippi som var på tv, mysigt mysigt. Nu har jag sprutat sönder mitt hår med torrschampo för att jag inte orkar tvätta, men det får tjejerna stå ut med ikväll och imorgonbitti. Fanny och Jessica ska jag träffa på stan strax och så ska vi äta och kolla på den nya filmen Flickan från ovan. Sjukt kul och mysigt. Saknar Matilda som f*n, hahahah vad tänker du på när jag gör en stjärna sådär Madds? (a)
På återseende!


Långfredag i solen

Sol, sol och ännu mera sol! Snart kommer dom ljusa tiderna tillbaka, äntligen. Vaknade vid tio då det blev frukost, ett bad, en dusch och sen tog jag på mig bikinin och shorts och solade på altanen. Helt ljuvligt! Brun kan jag ju inte säga att jag har blivit men bättra på färgen tills Cypern är ju inte fel precis. Två dagar kvar här nu. Har nog redan gjort allting man kan göra här så vad finns det kvar? Av dagen som är kvar nu så ska jag nog göra någon nytta, eller vänt bryggan kallar. Där hittar ni tydligen mig under kvällen.





Påsk galen



'
Go ahead and say goodbye
I'll be all right
Go ahead and make me cry
I'll be all right
And when you need a place
To run to
For better or worse
I got you




For better or worse

Efter en toppenkväll igår så vakna jag av att solen trängde sig in i rummet & med ett leende på läpparna att veta att det var fredag och det vara bara att sova på. Har bara kollat på disney channel hela dagen och har bara tagit det lungt. Det var ett tag sen jag bara fick ta det lugnt och ta den tiden jag behöver. Snart cyklar jag och Emma och köper godis denna underbara vårdag!
Ta mig tillbaka till huset i spanien ! Eller ta mig bara till Usa, det räcker!





En liten del av huset. Där uppe sov jag & Vick och varje morgon när vi skulle byta om så kom jag ihåg massa äckliga män som jobbade på taket bredvid med högljudda borrar och liknande. Sen helt plöstligt sluta det låta och man kollar åt deras håll och ser 10 män kollar in. Vi fick köra en Jessica och slänga sig mot det som ser ut som det va lite mjukt när det är stengolv där uppe.
Sedan när en kille kom och ville sälja korv vid våran port och Victoria går precis förbi ut från huset topless. Klockrent !


Bloglovin'

Följ bloggen med bloglovin' kära läsare !

Kevlarsjäl






Hos mig för tre veckors sen, snön är redan borta, skönt!

April fools

Kom nyss hem med pappa från Arlanda där jag, pappa och Henrik + massa passagerare så åkte vi tur & retur till Luleå. Fick sitta med dom i cockpiten och försökte fatta något när dom snacka vääldigt snabbt om massa man verkligen inte fattar. Men pappa har faktiskt lärt mig lite förut så jag fatta minimalt! Nu är vi hemma och ska kolla på lite film och bara mysa hela familjen. Äntligen påsklov!

Bilder kommer snart från ikväll!

Lite avundsjuk på Jessica

Har varit helt rutten med att blogga denna vecka men som sagt bloggkänslan kommer snart! Igår så var jag sjuk, hehe, alltså ingen skola för mig. Istället för att vara hemma i Gamlis så är jag fört illfället i Öregrund. Bara så himla skönt att koppla bort allt och inte tänka på något, bara vara. Behöver verkligen det nu. Blir kvar här tills på söndag då jag åker hem men på måndagen spelar jag match mot Aik som det ser ut nu. Lovdagarna som är kvar så ska jag nog träffa tjejerna för det var ett tag sen nu faktiskt. Hoppas hoppas hoppas. Men dagarna som är kvar här ute ska jag bara njuta av helt och hållet. Finns nog ingenting mer att säga från min del här ute mitt i ingenting. Jo en sak, om tre veckor åker jag till Cypern. Kyssar.

 Mycket snack, lite verkstad.

Hejdå


Dagens låt: Sean Kingston & Justin Bieber!

Påsklov!

Torsdag är det idag och jag har inte bloggat på en lång tid. Skit tråkig blogg, ja vi vet det, och förlåt för det. Men besökare håller kvar så det finns väl någonting skoj här hoppas vi! Idag så hade vi en lektion, jag och Jessica satt mest och snackade och lyssnade på musiken som bjöds på. Andra var det fotboll och sedan hk. Åt chile SIN carne istället för CON, alltså utan kött, men det gick ändå. Jag stod för pitabröden i min grupp.
Nyss eller snart så åker Jessica till Luleå som sagt var, jag tycker det är häftigt och önskar att jag också får följa med någon gång (a) Istället för att åka dit så åker jag hem till Simon och sover där. Imorgon vet jag inte än vad som ska hända, har två alternativ så får se vad som händer, kul blir det vilket som!
Här kommer lite bilder från olika dagar, mest från idag.







Fly with me

Torsdag och det är lov, hur underbart är inte det ? Har bara tagit det lungt idag med lite fotboll och ganska mycket mat. Ska snart också flyga till Luleå fram och tillbaka med pappa i cockpiten så det kommer bli hur kul som helst! Ska snart byta om snabbt för Lina kasta bröd på mig idag så har lite bröd överallt. Hitta även lite ost innanför tröja, är du skyldig Lina ? Ja det tror jag verkligen !
Men nu måste jag spinga! Bilder kommer från miss Julia.

RSS 2.0