&

Grattis pappa, jag älskar dig!


Situationen är så sjuk

Efter att Victor och Jessica har legat och svettas i min säng kännde jag att det var på tiden att bädda rent. Vill nästan duscha också efter dagens krig. Får se hur det blir med det men ska snart ta och sova och sova igen timmarna som man missade igår. Imorgon blir det träning och sen kanske flickorna.

Katten kom in genom fönstret och ba flash!

Somnade med Lucy i sängen efter att Jessica och Fanny lämnade mig. Har en galen huvudvärk så ska försöka sova bort den, haha. Men först blir det Beck, söndagsmys. Och ingen skola imorgon, livs!


Saltgurka och ketchup på en planka

Som sagt så var kvällen mycket rolig fast lugn. Trevligt sällskap från kväll till lunch därpå. Sömnen man fick var runt två timmar, även om det kändes som en halv dag så väcktes man några gånger av roliga repliker av Matilda och Victor.
August, klockan är fem och du har inte kläderna på. Vafan drömmer du om Matildaaaa?
Somnade i sängen med Victor vid min sida, Jaggo och Faggo på luft madrassen nedan och sen låg Matilda på två soffkuddar och drömmer snusk. Latade i Andersson hus och gosa med Luuuuuucy c.o. Softairgun krig mot Victor och Isac och även om jag säger att vi vann så är alla röda prickar på mina ben och min rumpa (!!!) ett bevis att vi torska. Har en prick på halsen också, fuck va ont det gjorde! Men så sjukt kult! Mamma och pappa kom och hämta mig och vi drog en runda förbi ikea och sånt.

Nu är jag såhär redo på att gå och lägga mig. Ska mysa en stund framför en film sen får vi se!

Här har vi en fin flicka från Valborg. Bara om jag kunde stanna i den stunden. I love you.


Party @ Hulks
















MYSPINNE

Efter några gästinlägg sitter nu jag, Jessica och Fanny och är riktigt slitna. Inte så konstigt efter två timmars sömn, lite mindre för andra då.. Men ett softairgun krig fick oss att vakna som var mellen tjejerna och killarna, Victor och Isac. Pizza som satt fint och killarn stack för hockey.
Men om gårdagen. Jag spelade innebandy i Västerås men gick inte vidare till slut. Snabbt hem för lite fix och träffa valpen, gull! Fanny, Jessica, Jacob, Simon och Victor kom först men sen ramlade det på med folk som bland annat Daniel, Calle, Theodor, Maja, Dj och kompisar. Kul kväll men rätt lugnt som tur var. Musik, krig, bilder och annat mys stod kvällen för. Fanny, Jessica skulle sova här och det skulle Jacob och Victor med. Myste ner med allt vi kunde hitta och somnade sent, halv fyra. Vaknade vid sex då Jessica och Victor sov i samma säng och Fanny och Jacob på samma madrass.. Vad hände?
Natten var klockren helt klart. Victor som trodde sig se en katt hoppa in i fönstret och lite prat i sömnen har vi fått höra i efterhand av dom två nattugglorna Fanni&Jakke.
Snart ska vi sova igen, puss hej.

 


Matilda är snygg / Jakke&Fanny


Inget????

Heyhey alla bloggläsare/Jakke. Ni ligger säkert och sussar nu, men inte jag! Jag sitter här nere med mina kära små vänner. Mysigt värre asså! Förstår att ni är avundsjuka, det skulle jag ha varit!


Johan, Elias & Jacob

Precis efter jag blogga förra gången så ringde farbror blå och ville att jag skulle följa med till Gränby Centrum med små pojkarna. Klart ville jag det och då var det bara att hoppa in i ett par byxor och tröja, slänga på sig jackan och skorna och hoppa in i bilen. Barnens hus för halloween kläder och sedan röjde vi hela Gränby. Fick med mig pappas kredit kort men kom bara hem med ett par skor. Nilsons skor 999 svenska riksdaler. Om en kvart nu kommer det gäster över för att fira lilla plutten. Själv har jag lekt tåg med Johan och Elias. Alltid lika intressant och kul! Senare ikväll möter jag upp Fanny på stan sen hem till Matilda. Får se vart kvällen leder oss, men en sak är säker! Med dom två brudarna kan man aldrig ha tråkigt.

Denna gång är dom inte rudolf, nu är dom läskiga vampyrer som käkar godis och leker med tåg!


En gång för längesen

Förlåt men jag hade ingen lust att blogga igår. Efter skolan som bestog av två prov och träning där jag aldrig har känt mer smärta än då. Så hämtade mamma mig på stan och vi drog en runda till Gränby Centrum och köpte lite. Träffa pappa på Elgiganten och köpte lite till. Ica för mat och sen var det bara att försöka gömma sig när det kom 10 små tjejer till huset. Jag som dog över min svanskota la sig i mammas säng och däcka. Skönt att börja lovet med sömn! Imorse väckte vi lillesystern med frukost på sängen och massa presenter. Nu ska jag ner och nörda mig till tusen! De flesta killarna i min klass fattar nog! :D


Grattis babysister!

Min lillasyster Emma har gått och blivit 13 år idag. Du kommer alltid vara min lilla bebis!
Alltid vi två som gör dom sjukaste sakerna bara för att irritera storasystern. Kommer på sjukaste danserna och smeknamnen. Varje dag jag kommer hem från skolan ,vill du ha en huggie och bara gosa. Du är bäst. Love you bästis. Buffeloo och snuffles!







Bilder från Spanien, Österlen och Mölle 2009.

G O D N A T T & ett hjärta.


Top Notch

Snart är fredagen över som betod av skola, snabb lunch på donken med snabba tjejer, träning i Märsta med distrikt och en dusch. Kult. Snart ska jag börja packa väskan för imorgon vid åtta åker jag till Västerås för att spela sm. Fyra matcher och det kan gå hur som helst. När jag kommer hem kommer hunden vara hemma, nussi! Kvällen kommer börjas med Fanny och Jessica kommer och sen har jag ingen aning. Kult, javisst.


En kult kväll, Fanny har aldrig varit sexigare!

Fina pojkar finns det inte

Nej ett till inlägg från mig får det bli. Ska plugga det sista nu efter duschen för att sen somna tidigt. Skola imorgon och prov på morgonen. Träning med distrikt på kvällen i Märsta, nu börjas det igen. Fick också reda på att man har samling kvart i åtta på lördag morgon för att åke till Västerås för att spela sm. Kult! Får bli en kväll med Fanny efter all innebandy på lördagen. Livs jaoo.
G O D N A T T.

Brun och fin, får bli en solning snart..


Spritt språngande galen

Ja, jag vet att jag är klumpig. Vill bara dela med mig nu, har haft den här filmen väldigt länge nu och jag och Jenny har garvat många gånger. Nu är det dags att även ni får se den!


Ni får se den liten och vrid på era huvuden. Ja jag e dålig! :D

Amor vincit omnia

Har nu pluggat danska ett tag och lite matte. Vill känna mig klar men är långt ifrån.. PH fick sätta stopp för allt plugg och nu ska jag ner i soffan och mysa. Trött tjej så det bara svänger om det. Blir nog mitt sista inlägg från idag. kärlek

Bilden är kärlek.


Varje gång du möter min blick





Skulle göra allt för att kunna åka till solen nu. Det är jobbigt att det är så enkelt. Hoppa bara på ett jävla plan.

Olagligt snygg.



Jag interjuvar den coole


Övar inför då jag och Fanny ska vara speakers, går det bra ? Aa fast näe.

K

Så inte Matilda kommer att leta upp min nu under natten så borde jag börja blogga. Ja, ni förstår att jag har blivit hennes lilla bitch. Hur det kom sig får vi reda på en annan livstid. Som sagt så blev det match i Stockholm och upprörda av domare som inte kan döma. Måste ha varit där för att fatta men sämsta domarn jag har haft hittills.
Fick reda på att Bjurström ska gå i pension efter jul! HIGH FIVE FÖR DEN BAAAAAAAAAA!
Andreas och Staffan, två sköna filurer dom där ja!
Bussen hem som förstörde min dag och hemma kröp jag ner under täcket och somna gråtandes. Två timmar senare när jag vakna visste jag inte vart jag var eller vad som hade hänt. Allt bara snurra. Gick ner och duscha och snart ska jag jooooina pappa som sitter där nere och kollar på tv. Snart helg!

Lamm. Gränby g g g gangsters.


Varje sekund

Hemma från en dag i Stockholm och en förlust med två-ett. Helt fel dombeslut hela tiden då dom fick chanserna och satte båda. Lackarn i mig kom fram som slutade med gultkort, bra jobbat. Men dagen i huvudstaden var bra med Gränby Gangsters. Nu är jag hemma och måste verkligen plugga tills imorgon, danska javisst!






Mittmittarna ba kör.

Gårdagens gröna






Hard2beat

Dagen fick ni höra av Matilda. Sista lektionen blev inställd och plugg på stadsbibblaaan. Måste säga att jag är värsta bitchen för Matilda och Denise, börjar bli farligt här. Därför bloggar jag nu. Matildas önskan, min order. :D
Åkte iaf till Fyrishov för träning i regnet och två timmars styrka. Skönt ba! Nu ska jag kolla på solsidan och sova för imorn ska jag möta skollaget 7.45 på centralen för en dag i Stockholm. Gränby gangster wey!


Alla ba kör, Vi ba kör, Jag ba kör

Imorgon är det skolsm i Stockholm. Tåg vid åtta och hemma igen vid två. Då blir det danska plugg och kanske träning, om kroppen inte skriker nej.


Jag älskar dig din tjärring!



Kärring*


Näsblod och annat

Skolan var helt okej idag men utan Julia som har åkt till Thailand.. Upp på stan med Jessica och Densie för lite Max-box köp och sen vidare till biblioteket för att plugga med dessa sköna brudar. Mat ute, godis, remmar, lite plugg, näsblod och blodstopp, ja allt man kan tänk sig hände. Buss hem i regnet och nu hinner jag inte skriva mer för måste hänga med i PH.







It's really tough

Ska sova några timmar nu så mycket som det går. Ha det så bra hemma. Puss puss


Hoppsan hejsan!

Här hemma är det packning för fulla muggar. Är helt nojig för att ha glömt något, visserligen finns allting där. Men ändå lixxxom. Har hunnit med en träning denna kväll också, starkt jobbat! Ska fortsätta vräka i mig clementiner här, inne på min femte hoho. Kanske har mini resfeber just nu, något som märks? :D Kvart över sex imorgonbitti blir vi hämtade av morfar. Sen går planet vid nio typ till Ukraina. Byter där till det som tar oss till paradiset! Kommer sakna dom allra flesta, ni vet faktiskt själva om du kommer känna dig saknad. Fast det är någonting som känns så jäävla fel men ändå så rätt!.. Trots allt: det ska bli superi duperi mega bra med världens bästa family!


Vi kommer sakna dig Frankie!


Älskar er.
/Jessi & Denise


Sussie

Ligger nu i sängen med baby. Kollar på solsidan och försöker värma våra tussingar. Idag efter skolan så drog jag och diddi till stadsbiblioteket och plugga gärnet. Asskönt så det känns bra! Höll på kissa på mig och fan va en krona kan vara guldvärt, herregud alltså! Åkte bussen hem och bussresan blev en jävla massa sång och skratt. Duscha, åt middag kolla paradise hotel och sedan blev det desperate housewives. Underbart ba! Nu orkar jag inte skriva mer men va skönt att ha min flicka vid min sida. Godnatt!

Slitna, ja vi ska sova!

GODNATT

Hemma från ännu en träning. Nu måste jag plugga, duscha och kolla på PH vid elva.

På lördag får vi denna söting hem, Lucy.


Så mycket tid har gått åt på just ingenting

Fystester idag och så farlig var det inte, faktiskt lugnt. Olika hopp, längdhopp, vad/rumpa grejs, sträcklöpning och beeptest. Klar vi ungefär vid tolv men jag, Julia Blomqvist och Dj satt kvar och bara prata. Skönt att vi har samma problem Jullan, pusspådig! Hämta klubban på stan och sen hem för att plugga. Körde en Julia och somnade istället, livs. Snart är det träning med sen måste jag faktiskt plugga. Hatar att plugga..


Godnatt allesammans ♥


I don't know who you are

Tyvärr så blev det inte nån Älskling här under natten. Det får bli efter resan istället, längtar!
Runt halv nio stack jag ut med min gosiga outfit och röda faran till Willys. Handlade bland annat marshmallows till min varma choklad jag fixade, kakor, tandborste osv. Lika som din Matilda. Jag måste ju ha med mig en liten mini man med frack till utlandet hihi. Imorgon så blir det svenska eller ja danskaprov (som inte ens finns med i läroplanen!..) och engelska uppsats. Skulle inte förvåna mig att det dyker upp något imorgon som jag glömt bort. Men det bryr jag mig inte om, spelar ingen roll hur det går på sakerna heller. För sen ska jag bara iväg till sol och sommar. Till tropisk värme. Åh ryser nästan att tänka på hur underbart det ska bli!







Haaaaaaahaa, ja ointressant men måste fylla ut lite också :)


Jeg prøver

Känner att jag måste sova tidigt idag eftersom jag ska upp tidigt imorgon och kommer ha fystester hela dagen i Allians. Känns inte så lockande men ändå det är en rolig grej så det är bara att köra. Dagen kommer ändå bli kort så hem och plugga för sen träning. Vilken tisdag, sliten chey redan nu..


MIN

Tjena kexet, står du här och smular? Kexigt blev det, lik som smuligt. Nämeeen Denise, I♥U


Systrarna Lambeck

Fan va jag har tur att jag har er. Systrar, bästavänner, vi mot världen.












Like a G6

Efter en dag i skolan som var helt okej med fotoll på slutet. Jag och Denise körde Viking på uppvärmningen men fick sluta med att båda fick sina slag så vi kunde fortsätta med annat.Annars så var det lugnt på fotbollen och slutade sen, livs. Kom hem och duschade för att sen somna i en timme. Efter ett Willys besök, lite danskplugg och ett klädombyte sitter jag här och väntar på att PH ska börja. Sen ska jag och min Ben&Jerrys bara må, som bara vi kan!


Utanför mitt fönster

Mitt kontokort är sönder och jag dör. Fan också! Den är repig som f a n så jag borde ha fattat att den inte skulle funka föralltid. Måste skaffa ett nytt, snart! Ska ner och duscha sen mysa meeeeeer, tjing!

Mysig höstdag!

Boob inspector

Vanlig dag i skolan. Inget speciellt hände men inte för tråkigt, nej. Missade fotbollen för svanskotan och jag hängde med coolingarna Andreas och Mårten. Slutade i killarnas omklädningsrum med ihop tejpade ben. Två mot en e inte okej! Åkte tillbaka till skolan och vääääääääääääääääääääärsta lektionen i mitt liiiiiiiiiv! Klippa upp ett jävla kalvöga! Aldrig i mitt liv att jag ens sitter nära ett kalvöga. Satt i hörnet och mådde illa.. Åkte hem med Mårten, Anton, Tisen och saknade Fanny. Hemma slängde jag mig själv i sängen. Sov någon timma och sen blev det chailatte och solsidan i sängen. Underbart!

Plattskalleeeee. Tack för colan!



BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

We are the Tangys






I'm moving on

Kände redan på morgonen att det skulle bli jobbigt i skolan. Fryser samtidigt överkokar, ont i halsen och huvudet. Gick två lektioner, sen nej då gick det inte. Cyklade hem i kylan och hunnit plcoka lite här hemma. Har också försökt pluggat lite, men det är ju inte min grej som sagt.. Får se hur dagen blir sen, Älsklingen kanske kommer och sover här. Let's see!

I'm moving on and I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I'm moving on


:Yes

Have you ever loved somebody so much you can barely breathe?

Mental bloody tribulation

Ja, rubriken är bara en äcklig sanning.
Dags att gå och lägga sig. Imorgon är det måndag och den innebär att det närmar sig mer och mer den efterlängtade jäffla dagen: ONSDAG!

Random bild, men så får det bli. Puss & godnatt.

Och Inga Tårar På Min Kind

Klar för sängen efter en dusch och allmänt fix. Veckan ser lovande ut med två lediga dagar, tisdag och torsdag. På tisdag blir det en heldag i Allians med fystester med distrikt och på torsdag blir den en heldag i Stockholm för fotbollssm. Dåliga med veckan är provet som ska göras, uppsats och att Julia åker till Thailand, avis på hög nivå.. Men snart är det lov och kärlek till det. Godnatt people.

Till Denise Höglund.



Söndagsnuffs

KAN EN SÖNDAGS KVÄLL BLI BÄTTRE ELLER? Ja fast nee.

Jo, om min huvudvärk skulle gå bort. DÅ skulle allt vara helt p e r  f e k t !

BlackHawks







Hard2beat BlackHawks!

When you love someone




En som alltid finns där.
En som alltid bryr sig.
En som gör en glad.
En som är sjukt stark.
Det är min bror.
Jag älskar dig, världens bästa.

Nothing can break me down

Igår: Åkte buss från Jessica och timade den från stan helt prima. Kom hem en stund och sen direkt till farmor och farfar med familjen, mormor och susanna. Där åt vi as gott. Mycket skratt som det brukar vara när man umgås med familjen Frank/Eriksson. Åkte hem med Sus och mormor och stannade på gränbycentrum för att köpa en ring till mig. Så glad över den! Sen till Susannas lägenhet i stan. Vi gick till hemköp och handlade lite gotti gott gott och kollade på Just my luck på tv. För att pigga upp mig lite blev det en spontan bio. Vi gick till filmstaden och fick dom två sista platserna till I rymden finns inga känslor. Den har ju jag sett. Men det gjorde ju direkt ingenting för det är en underbar film! Vi gick hem efter det och kollade på Juno som gick på tven. Somnade hur skönt som helst till PH. Idag: Vaknade med frukost fram dukat på bordet. Blev bara mys söndag med regnet utanför och täcke och kudde inne i soffan framför massa program. Kom hem runt två tre och har inte gjort något. Eller jag har hjälpt mamma och gjort pizza. Försökt att plugga med lite mini. Och packat. Nu ska jag plugga vidare och sen äta massa godis. Och glass! Åå kommer snart rulla fram när jag inte tränar och bara äter!



I rymden finns inga känslor ♥
 

Hälsa Från Ditt Ex

Kollat klart på filmen nyss och den var väl helt okej. Nu måste jag duscha och sen faktikst plugga. Plugga på en söndag är inte att leka med.. Ska läsa en bok på svenskan och sen så har vi ju danska prov i veckan, galant hörrni! Höstpuss.


SAKNAD

Somna i mammas och pappas säng. Jävligt längesen jag har sovit där! Bilar på nya tvn som var mycket roligt, hehe (a) Sedan blev jag ensam när Pappa åkte till Emmas match. Bara mysigt själv. Nu har jag duschat, plugga och städat. Stolt! Justeeeee, haha gamla tvn är i mitt rum nu. Fan va nördigt med två tvn i ett rum. Learn it, live it, looove it! Nu ska jag snart åka till träning i Sävja. Får tyvärr inte vara med pga svanskotan. Då åker kameran med.



Tre random bilder men bättre än inget. Nu ska jag läsa boken Saknad som vi läser i skolan. Gillar den starkt faktiskt!

Tack hej, fuck dig. Jag har fått nog.

Nu blir det film och Sex and the city två blir det , som sagt myssöndag!

Dirty, yeees

Nej nu känner jag att mina föräldrar retat mig tillräckligt om mitt hår. Nu ska jag duscha, återkommer senare!

Helt lost

Dåligt av mig igen att inte blogga men helgen har varit uppbokad.
Börjar med fredag då det blev skola, träning med distrikt och sen myskväll hos Jessica med Julia och Denise. Film, The eye, och annat mys stod kvällen för. MYSFAKTORN VAR PÅ! Vakande bredvid Julia och väckte sen tjejen med Denise och Jessica på ett annorlunda sätt. Frukost och ni har ju hört allt redan om skruvar och grejer. Match i Allians och vi förlorda med tre-ett. Hem och duscha för att träffa Jerran på stan för att lämna tillbaka filmen.
Dagens planer är väl inte så speciella. Film och bara ta det lugnt, söndagsmys.


Blev ett ombyte på stan till fotbollskläder. Trodde aldrig att jag skulle sitta i sporttopp på en buss, fanns inte ens på kartan.





Like a blizzard

Bara för att jag måste blogga så bloggar jag nu. Precis nu.
Efter att tjejerna stack så duscha jag lite snabbt. Åkte med pappa och lämna av Emmsan och Offe vid Gränby Centrum och sen åkte jag och pappa till älskade Media Markt. Helt klart världens bästa affär (efter elgiganten)! Efter en stund i där med en ny tv till vardagsrummet och lite andra små saker så var det nästa uppdrag att försöka få in den i bilen. Våran bil är faktiskt ändå ganska stor. Den största menar jag då. Till slut fick vi ta ut den ur lådan och tejpa den mot lädret :( Fick sitta bak hur cp som helst och hålla i den. Funka iaf och nu är den i goda händer. Åkte hem och hämta filmen och åkte tillbaka till stan för att lämna den och träffa Matilda. Åkte till Gränby igen och hämta småglinen. Åkte förbi Ica sävja och köpte mat och gott. Thai soppa till middag. Så jävla gott! Nu ska jag snart kolla på den nya tv och mysa galet här hemma ensam. Ha en trevlig lördagskväll gott folk.  

Julia, for uuuu!

Fan va fina vänner jag har


Fan va jag älskar er. Ni är allt för bra.


That's the way (skinkost)

Nu har mina flickor lämnat mig för denna gång. Igår så va det värsta mys med massa gott och skräckfilm. The Eye, jag har redan sett den men det gjorde inget. Att försöka göra allt komiskt när det är som läskigast är fan riktigt roligt. Runt 1 - 2 så var det läggdags för oss men så blev det inte för mig och Denise. En stund senare kunde vi somna. Nu på morgonen såsatt frukosten perfekt med grilled cheese sandwiches, och that's the way mackor (hehe) och juice. Äggröra à la Jessica & Denise gick åt helvete då pappa fick komma in och hjälpa oss till slut. Men gott blev det iaf! Who knew ?
Nu ska jag lägga mig i soffan igen med Emmsan och kolla på disney channel!

FINT BA!

Ve arr de vurld (bajskorv)





Majje e koll



Särbehandlad !

En lång dag och efter lunch någonstans (lunch åt vi klockan 10.30!) börja det värka som f a n i svanskotan. Mer än vanligt dvs. Blev RÅ påhoppad när jag sa en annan förklaring för särbehandling. Ingen har släppt det heller. Lunch blev det iaf på Little Italy, mycket gott. Kollade fotboll och spela lite flygplans spel på Ophonen. Blev lite sång för julia som jag tror att andra sidan jordklotet hörde. Så högt va det och hon märkte inte själv för hon hade hörlurarna, det var roligt! Två lektioner där på mattelektionen Asmait flätade allas hår. Eller mitt, Julias och Toms! Så skön Tompa! Åkte hem för att hämta kortet jag glömde sen cykla jag direkt till Gottsunda för storhandling! Chirre, godis, läsk, pop, dipp m.m HELA RUBBET ! Nu väntar jag på mina fina tjejer som tar evigheter!
Ps. Vick! Jag och Denise sover i din säng inatt så du vet! :D

Komsiiiii mina små kycklingar!


Gott som död

Ja jag vet att jag inte har bloggat men jag är faktiskt aldrig hemma på dagarna. Skolan som var lång och dryg, som sagt en torsdag. Kom hem och ut med min handikappade hund och sen vidare med pappa för att kolla klubba. Klubban som jag hade beställt hade inte kommit så hem igen, åt och sen allians för träning.
Nu har jag duschat, fixat och dricker varm chocklad med grädde, lite flashbacks från Katalin.

Jag brukar ju lägga ut bilder från dagarna men nu har mobilen varit gott som död..ska bli ändring.

Klumpig b rud

Vem lyckas ramla i duschen ? Jo, Jessica Lambeck. Vem lyckas ramla i duschen och landa på sin skadade svanskota och slår huvudet i väggen? Jo, Jessica Lambeck. Pappa och Vick skriker om jag mår bra, jag svarar inte. & efter en stund så får jag ut ett ''Jag mår bra''. Kommer ut helt shampooig och gråter floder. Ja, vem lyckas med sånt ? Jo, Jessica Lambeck!!!


Lite kultis bilder







Haha bra där Jessi! Snacka om trött och okoncentrerad brud.



HeAdPhOnEs

Okej okej, ni tror säkert jag har tre par nu. Men det här är mina enda och om det inte händer något alldeles speciellt så ska dom här tillhöra mig nu och för all framtid. Puss!

I'm moving on

Fyfan vilken lång torsdag alltså. Kom hem i någon minut efter skolan och sen direkt vidare till ica. Packade upp massa varor, tjäna lite stålar. Nu är det robinson på televisionen och så borde jag plugga mer, men nej jag orkar ju inte det! Får se, kanske blir lite läsning senare..


Dagens

Nej, jag är inte såhär blek. Det är delvis blixten och redigeringen. Hihi, puss!




I fulfill your dreams



Ligger halvdöd på golvet med otroligt ont i svanskotan, äter risifrutti och macka och kollar på tv1000. Nu ska jag mysa med två flickor som ligger i soffan. Somnar seriöst snart men hoppas på att vara vaken. Måste läsa bok och försöka få någon att mmsa matteläxan. Ha en bra kväll.

Hihi, fniss



Not so normal

Såååja allt är kirrat och nu ska jag gå och lägga mig. Lite disappointed på Jessica som tvättade sitt hår och lurade mig, så ja imorgon blir det smutsigt, liten förvarning bah!


Baby

Du är min tvillingsyster, Långben. Älskar dig Fanny.



Om jag inte hade sett honom

Ovanligt glad denna kväll. Undrar vad det beror på ?
Blev nyss klar med Denise och Julia blogg. Ganska så nöjd, hoppas ni tycker det blev bra!
Kollar fotboll, lekplats för Inter, inget mer behöver kommenteras på det. Hoppas jag somnar bättre ikväll för inatt sov jag inte ett blund! Vill ha någon bredvid mig, men det tar vi en annan dag :)



Bonde söker fru

Jag sitter och kollar på bonde söker fru och börjar inse att det finns väääldigt olika människor i denna värld. Land till & med!
Skrattar, ja det gör jag som fan haha herre min gud.
Ah men så kan det ju vara ibland.. Say hello to the mini man! Eller nej jag kom på! Tele2 reklamen säger dom väl say hello to my little friend? Det stod på min påse där ifrån i alla fall, aa men så är det Frank fåret som passar med mig och mitt fula får hår också, hajjar ni? :D
Förlåt nu blev det kanske för mycket..

Tangys.

En helt okej onsdag från min sida. Planerat att åka till John Bauer för öppet hus men det kommer ändå inte vara något alternativ för mig när det gäller att byta skola så hoppade det. Cyklade hem och svin kallt var det och nu är det inte roligt längre, jag vill ha sol och det är nu.. Gränby centrum med min kära mor och det blev en skjorta, linne och nagellack. Nu har jag duschat och PH har börjat nu, kvällens underhåll. kärlek


On a tv episod



Säger dagens dådå. En konstig upp och ner dag, helt klart! Först var jag bästavän med varenda kotte i skolan sen så switchade jag till en arg bitch typ. Oooups! Annars var dagen helt O K.
Ska egentligen träna nu men har för ont i svanskotan, så får hoppa av den idag. Synd, riktigt synd!

Ska hjälpa min två fina vänner Denise och Julia B att fixa deras blogg. Så vi hörs inom kort!

Ni lyser upp mitt mörker



Gäng1





Grattis! <3

Panik kallt

Så hemma från träningen och har inte hunnit blogga före. Dagen var bra och slutade med en slöjd så att dagen blev lite bättre, som alltid faktiskt. Åkte ner på stan för attt byta buss med Julia och kallt så jag skulle kunna dö, ärligt talat. Som sagt träning och nu sitter jag här på min säng och ska kolla på PH som jag missade och sen sova. Godnatt!
 
Kom hem och då låg den här nussen på mattan med tratt och gips på benet.

Pompis

Okej, det gör ondare än ondast och jag kan knappast gå. Några gånger har jag tvingat mig upp för att gå på toalett eller äta. Kul, riktigt kul! Ligger på ett cp sätt och skypar med Sigrid och Nicole. Väldgt längsen! Nu ska jag tvinga mig upp igen och gå på toa. Får se om jag kan komma upp imorn ur sängen, men det får vi se imorn!

Skickade 50 kr idag på rosa bandet och fixa till bloggen lite gulligt. Gör det du med!


Learn how to go

Dagen var bra, avslutades med slöjd som gör tisdagarna lite bättre.

Diddilurisch, remember? <3

Jag räknar med fingrarna

Asbra träning förutom typ nästsista saken min grupp gjorde då riktningen på salton blev lite fel. Min svanskota mår iallfall inge bra och jag kan knappast gå! Tvinga i mig nyss någon ipren pro eller jag vet inte (a) något som är starkt och bra! Nu ska jag försöka sova, gud så skönt att sova. Jag älskar att sova! Sov sött!

Notera: Ibland kan jag och Denise vara lite övertrötta och glada, men då är det bara att accpetera och leva vidare. Och ibland kan vi va lite dumma men då är det samma sak. Lev med det men oftast är vi sjukt smarta och då överdriver jag inte! Viiiisssst?

BlackHawks 2009/2010


Måndagar suger

Första dagen på tre veckor och det är redan jobbigt och jag vill redan dö. Fotboll i skolan och jag sluta efter det då jag och Denise cykla till stan och åt och handla lite. Jag fick med mig ett par skor och ett par jeans. Nu sitter jag på stan och fikar. Kollar på människor, väntar alltså på min träning som är om en timme. Bloggar kanske när jag kommer hem annars så godnatt väl haha ses imorn.

Fd Hansson

Kan ju bara hålla med Julia totalt om Andreas, omg. A skolan var kort och riktigt tur var det, tillbaka till spanskalektionerna och kännde då att jag kunde dö. Plus ett matteprov senare mot dagen, katching! Hemma blev det toscakaka och filmen Changeling. Nu vill jag bara krypa ner och sova och ta igen alla timmar som gått bort under helgen. Sen är jag en vanlig människa, men bara kanske. PH blir väl kvällens underhåll. Kyss
Just kan ju bara säga att jag längtar som en galning till Mexico, i februari då..


Tider ändras snabbt och snart är det snö, panik.


Rätt stilig grabb det där


Sitter och kollar genom Andreas Wijks blogg och undrar om jag ska fortsätta dö lite till eller om det räcker..
Frågan är hur detta kommer sluta!


Xxxo

'Gravitationen har glömt mig,
Och jag kommer aldrig mer att landa'


I just can't leave






Vi kör på små söta bilder idag!


Once a star

Hemma från en bra träning med allt det vanliga. Väldigt trött och min söndagsångest har aldrig varit högre. Mår icke bra av det här! Imorn blir det en lång dag med skola, fotboll, och cheer. Nu ska jag iaf packa min väska som kommer vara sten tung och sedan blir det beskvi fika och sen säääääängen. Kyss och smek.

Älskar dig.

Mjao



Sliten chey

Så nu är jag hemma från campen. Riktigt bra helg faktiskt om man ska vara ärlig. Allt från skön fotbollslir till sånglekar. Nu är jag trött och galet sliten. Ska börja titta lite på matte för imorgon är det prov som känns underbart, jarå.. Vill inte börja skolan nu, nej det är för tidigt. Praoa lite lite till sen kanske lite skola på det. Men höstlov snart så det är bara att blicka fram. Nu är det plugg som gäller, ta mig bort till ett sagoland. 


Blir en liten bild från campen men bättre än inget.
Fyfan vad kallt.


Pufflugg och guld

Nu har Julia gått och Erik, Gustav och Camilla har också gått. Nu ska jag byta om till cheer träning. Lite mätt i magen och jag hatar att träna så men det blir nog jättebra! BlackHawks.
DM 2010.


Fergalicious

Ett år sen, just idag. Jag blev kär, för första gången.


Somewhere in Sunnersta

Började med att jag skrev till Jessica att jag var hemma istället för att vara på fotbollslägret. Som ni kanske sett kommenterade hon och frågade om jag skulle komma. Och då började allt. Jag med nästan feber och kroppen trött som aldrig förr pallrade jag mig upp ur min säng och började fixa mig, äta, sminka osv. En stund senare befann jag mig på buss nummer två och sen buss nummer elva. När jag kom fram så tog vi en omväg efter en snygg kille som försvann.. Vi gick tillbaka hem till Jess och gjorde inte mycket innan vi bestämde oss för att gå ut till vattnet för att fota. När vi varit ute i mer än en timme så gick vi tillbaka och kollade på film, game plan. En jättemysig film tycker jaaag! Pimpade glass och bara hade skoj. Vi fick även samtal från dolt som kunde sjukt mycket om oss utan att veta vilka dom var, inte kul... Konstigt men sant så somnade vi vid halv fem haha.
Nu har vi vaknat och ätit frukost, snart kommer nog far min och hämtar mig. Tack för en gal1 bra kväll J.

Vårat land, där vi har våra rötter. Awsome dude.

Så länge vi båda andas



Tollisar



Animerat baaa

Kommer missbrukas helt klart nu när jag vet hur man gör, sopor.


HAPPIII

Julia kommer och myser med mig, precis det jag ville! :D

Puss poopie!


Worth dying for


Leker med mitt nya bildprogram. Lär mig sakta men säkert!

That's it

Jo jag kan blogga Jessi :)
Vaknade vid tolv och inte gjort ett dugg. Eller jo sovit från tre till fem. Sover och sover, ja that's it.

Last one standing

En rolig kväll igår hos Andy & Mandy med kanske nya laget. Vi får allt se vad som händer där. Roliga 'lekar', god pizza, fint sällskap, bra kväll helt enkelt. Team BÄST var helt klart BÄST! Eller ja, nästan iallafall!
(Bilder kanske kommer senare när jag får tag på dom av någon)
Vakna halv två och gud så skönt det var! Pizza till frukost/lunch och sedan filmmys. Kolla på klockan och den var halv fem. Vart gick dagen vägen? Gick på en mysig höst promenad och kameran ville följa med.

Nu ligger jag här i mammas och pappas säng och tänker på vad man ska göra här näst. Blir nog ännu mer mys, va mysigt. Mycket bloggning blir det för mig nu när Matilda & Julia inte kan. Ska göra mitt bästa gott folk. LOVE


NÅGON?


Är det någon där ute som vill köpa min iPod touch 32gb? Hör av dig till mig, tack på förhand!


What's on your mind?

Ligger upp och ner i soffan och kollar på något konstigt program på ettan, pang pang! Lite hemskt sådär..
Här får ni en bild när jag ser ut som en liten bÄbis. Nu så säger jag godnatt. Godnatt <3

Camp fyra

Nu har jag packat färdigt och måste sova nu. Fanny kommer och hämtar mig tidigt imorgon. Camp som gäller hela helgen. Godnatt och ha en bra helg folks.

En busschaufför

Amos! Ja om ni vet vem snubben är så gjorde han min dag idag.
Vi hade snackat om honom hemma för han körde Daniels buss imorse. Men i alla fall, så sitter jag i bilen och kollar åt höger. Jag ba pappa kolla där är han! Så kollar han dit från hans buss och vinkar som fan och ler. Feeeeeeeeeett gullig. Varför kan inte alla vara så?

All i did, was holding on

Vet ni vad. Det kanske låter fjolligt, men det var super nice. Hade levande ljus, nio stycken faktiskt som lyste upp mitt badrum i skön belysning. Innan hade jag min ansiktsmask och efteråt hudkräm. Spotifylista med nio lugna och braiga låtar spelandes. Okej, det låter riktigt fjolligt! Men testa själv, det var verkligen skönt. Tips från coachen!




Half Baked

Tröstäter glass. I stooora lass.


Been up all night staring at you

Snart har jag packat färdigt till campen imorgon som kommer vara i Roslagsbro. Idag var det sista dagen på Katalin och kommer saknas nu när skolan börjar. Fick göra det vanliga idag så dagen gick fort tyvärr. Stan med Julia då vi träffade på Jessica precis när det började snöa. Mysigt, ja men ändå inte. Tjocktröja och andra bra saker att ha tills helgen. Buss hem med min kära vän. Men nu måste jag packa klart och plugga matte för känner att jag behöver tills provet på måndag, panik! love



Mitt och nytt



Älskade skalle Per är nu min! <3

The end

Den sista dagen började och vi gjorde det vanliga, tända ljus, fylla vatten osv. Vi blev klara tidigt så det blev lite fika. Runt elva stack jag och far till Matildas mor för att ta halsprov på hennes jobb. OCH ÅTERIGEN, HALSFLUSS! Jag förstår inte.. Så ingen fotboll för mig i helgen tyvärr då. Lyckas alltid när det gäller! Ja men som sagt sista dagen idag. Tråkigt som satan för jag orkar inte skolan! Men snart är det Thailand ju hihi. Stan en stund efter prao och stötte på Jessi. Flum på högsta nivå för min del ja. Kommit hem och lagt mig i sängen. Ska senare fram mot kvällen ta en dusch och använda min ansiktsmask och gosa med min gosiga familj


Färsk pressad juice

Såja, nu har jag redan jobbat två och en halv timme. Har en timmesrast men idag tror jag att jag bara sätter mig och tar något att äta. Senare blir det fika med fanny när hon slutar. Saknar min ängel! Ha en bra dag.

You are

Nu har min puckade men älskade bror lämnat mig för denna morgon. Så nu ska jag sätta på HÖG musik!

Sista dagen, kör på ba


INTE det snygga handledaren!
Madds and Marc.

We were real


Verkligen inte likt mig att lägga ut denna bild på mig.
Nu ska jag och Bubba somna tillsammans, älskar att ha någon vid min sida.


Spiderpig

Klockan tickade och närmade sig träning. Men det gick inte, mådde botten. Ringde Susanna och undrade om jag fick sova över hos henne, men så klart var hon inte hemma. Fick ett sms av Rasmus precis. Fick skjuts av papi till honom där det blev kaffe och tv. Vi gick över till Oscar där jag fick träffa hans katter, SEX gulligulli katter! Vi kollade på början av The Simpsons movie, haha töntvarning, inte min idé då som ni redan förstod när jag nämnde tönt och jag hängde med två töntar hihi. Vi gick till donken, såg fetaste ost månen! Aldrig sett sån stor om någon av er också såg så var det ballt tycker jag! Fick en cheeseburgare med ost och äppelpaj med äpple. Vi stannade utanför Rasmus och snackade massa skit. Tack åter igen, från 0 till 100.

Aww puss

Det här är slutet på vår film

Nu har jag lyssnat sönder Before the worst med The Script. Hemma från träningen är jag också och nu börjar det kännas i knäna igen. Precis lagom till campen i helgen med distriktslaget, fotboll. A det är bara att köra som vanligt. Nu måste jag sova för orkar inte med det här nu. Godnatt

Dagbok

Trött är jag och imorn börjar jag klockan 8. Alltså ingen sovmorgon och dvs. att jag måste upp typ 6 - 7 tiden. Ska sova i en fläta och lägga fram mina nytvättade jobbkläder så jag vaknar så sent som möjligt. När jag slutar vid två drar jag hem dirr. Sussar sen är det bara att tagga till 18 års kalas, Adam min bror och sedan lagfest med Black Hawks. Bra kväll.

Gulliga, eller ja.. G.O.D.N.A.T.T.!


-




fina vi e (:

Need for being little

Alla små detaljer fick ni se från Julias inlägg för att det är en likadan jacka. Så lite skoj bilder Emma tog, sjukt sliten. Kolla påsarna!




Jag har ingen jävla aning

Jätte dorky men på flyget tillbaka hade jag värsta stunden. Kollade på stjärnorna och lyssnade på Don't let me fall. Typ allt passade in. Att jag kollade ''ner'' på stjärnorna, det var lördag och de va natt, kanske inte att jag skulle ramla ner precis men jag var trött och sliten, okej mobba mig inte (a)



Before the worst

Ska snart styra mig mot en träning.
Inte så taggad men som Julia så behöver man tänka på annat, inte samma skit.
Stor kyss.









Skolsm med Gränby Gangsters.


No joy

Sitter och känner mig äcklad och ledsen.
Träning ikväll, skönt att styra iväg tankarna.
Nu ska jag hjälpa mamma, åh hejdå.

Haha..
Saknar moster.

Torsdag eftermiddag

Blev inget bloggande imorse med tanke på att pappa kom in och ville äta lunch med mig och vick. Halvtimme senare satt vi i bilen påväg till Årsta. Valde att äta på Kristallen och mums va gott det va! Åkte och kolla på bilar och sedan gick vi förbi stan en snabbis. Besök på Janemars och köpte en Odd molly jacka. Fick springa till 018 och här har jag varit sen dess. Sista timmen nu sen hem och mysa, ciao!

Vild chey

Ja snart är praoveckorna på Katalin slut, bara en dag kvar. Sen börjar skolan igen och allt det jobbiga får en omstart, jag som precis hade glömt allt. Men dagen gick snabbt som alla andra dagar men idag var ju även Johnossi där och blev serverade av oss, lite coolt. Hem med tjugo kronor rikare av Tina, gullig! Väntade på bussen och Julia var nära på att döda min mobil. Men den klarade sig som alltid och ser ut som den brukar så det blev ingen fara. Snart är det mat som gäller och sen träning i Allians, så ser min kväll ut.



KÄRLEK TILL DIG, DU ÄR UNIK.


14, den fjortonde, fjorton, fjortonde oktober..


The Script - Before the worst


Johnossi

Näst sista dagen på Katalin. Riktigt ledsamt att tänka så, även fast det inte alltid är det roligaste så är det miljontals gånger bättre än skolan helt klart. Våran älskade Tina som vi hade sista gången idag gav oss en varsin tjugolapp, så himla gullig. Vi serverade även Johnossi idag som ska spela ikväll. Fräckt! Väntan på bussen så slängde jag Maddis mobilis i gatan, cencur på alla ord jag fick ur mig. Men den är nu i trygga händer och överlevde händelsen, förlååååt! Haha. Skulle egentligen tvättat mitt hår just nu och stressat sönder. Men bestämde mig för att inte göra det så nu när det är dags för att skaffa ett nytt pass får jag se hur det blir. En sak är säker: det kan inte bli värre än det gamla passet. Ni enstaka som sett den förskräckliga bilden vet!

HÄR FÅR NI EN BILD PÅ MIN IDOL, VAR SÅ GODA.

I see you soon then

Myskväll i soffan med mamma vid min sida. Nu har jag duschat och ska kolla på ett avsnitt av kungarna.
Imorgon är det jobb igen men vi börjar elva så det är helt okej. Godnatt folket.

Cypern tio, ta mig tillbaka.


One thing

Kollade genom tidigare idag massa gamla inlägg från förr i tiden jag skrivit. Kändes så konstigt att komma ihåg så mycket. Både kul och tråkigt att läsa om man säger så. Det känns i hjärtat vissa grejer, verkligen.
Nu är det ph sen ska jag sova. Kyss

Kungarna

Träning ja. Gick helt okej, men är fortfarande svag. Det kommer tillbaka, men tålamodet har jag ej! Nu ska jag duscha, sen är det Kungarna av Tylösand och Paradise Hotel. Jävligt bra kan man lugnt säga!


Transportskada* på Julias bild med vinflaskan, helt klart transportskada


Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.

Filmen var riktigt bra och värd att se. Sushi till middag blev det också och det kunde inte bli bättre. Ja min dag har varit riktigt bra idag, hoppas bara det håller hela vägen. Nu försöker jag få Sex and the city filmen på min data men det verkar ju inte gå. Kommer bara ljudvågor istället för film. Ska göra ett sista försök nu innan jag stänger ner skiten. Sen blir det väl PH mot kvällen och Välkommen åter. Klockers.


Direkt från hovet

Skön och lugn dag idag på 018. Runt 5 så blev det helt plötsligt stressigt. Klarade av dagen galant iaf och hoppa direkt på bussen till fyrishov. Fick med mig en påse från h&m, väldigt spontant! En muffin från cafét fick jag också som jag smaska mig på vägen. Ska snart byta om och om cirkus en halvtimme börjar träningen. Hörs hemma!

Åhh, kolla Jenny sakna!

Gloria


Everyone says that love hurts, but that's not true. Loneliness hurts, rejection hurts, loosing someone hurts. Everyone confuse these things with love, but in reality, LOVE is the only thing in this world that makes us feel wonderful again.


Jag behöver en evighet



Black & White











Hickdagen

Ja, jävla hicka som kommer hela tiden. Fast vore det inte den så skulle vi inte fått garva ihjäl oss åt våran kära spanjorska som skulle skrämma mig. Dagen var som vanligt, ibland kul och ibland segt. Men det går snabbt i alla fall. Efter så blev det stan (som vanligt). Kom hem med lite grejor. Nu har jag också gosat ner i soffan med "min" stora tröja och kollar på förkväll. Hoho.


Blondie is in the house!

Hon försöker smita här nu, men kolla vad flickan ställde till med!

Just Stay

Ovanligt kort dag på Katalin idag. Elva till två blev det ungefär och ser ut som det blir den samma imorgon, galet bra det där. Snyggingar verkar ju det finnas gott om på Katalin, Julls kan ju bara hålla med för fullt! En sväng på stan med Julia där det blev en halsduk och beställning av klubba på CykelochSkid. Bussen hem och nu ska jag tvätta bort sminket och mysa ner i sängen och kolla klart på Dear John. Sen kanske plugga, om jag orkar..

Inga bilder från dagen så det blir en bild på ett skönt gäng, puss.


Onsdag

Rekordbesök igår, chockande nog. Bra jobbat!
Nu på morgonen kan man verkligen säga att jag vakna på fel sida sängen. Snarare på golvet. Min högljudda familj kan inte ens försöka vara lite tyst för min skull. Nejnej..
Nu är huset tomt (inte ens vickan för hon jobbar, w o w) och nu har fåglarna blivit tysta också. Nu när jag har stigit upp. Vill somna om igen men det kommer ta en stund isf. Kanske frukost före ? Skulle vara gott men orkar inte fixa. Orkar iaf hämta fjärrisen och sätta på tivon.

Nothing to say

DET HÄR ÄR SINNES. Jag behöver hjälp, psykist hjälp nu.
God natt på er, dom flesta av er borde sova gott i alla fall.

Oktober den 12de

För jag inte har haft tid på sistånde så klickar jag in på tv6 play och kollar på paradise hotel. Cimon som programledare e ju bara för bra, älskar ju den grabben. Efter lite webbtitt blir det väl sängen som kallar. Imorn börjar jag som vanligt klockan två och sedan blir det Black Hawks träning från sju till nio. Ha en vunderfull night boys and gurls. Fin english, visst m & d ?


Every word you say

Kommit hem från match och tagit mig en lång dusch. Mötte gottsunda, som typ hade 96or och 97or med? Det blev i alla fall 13-2 till oss. Fyra mål och två ass, förlåt om ni tycker att jag skryter men vafan det var på tiden att det fick hända mig. Dunka mockingbird i öronen hem och fick världens tankeställare, typ som vanligt i för sig. Jobbigt jaa. Dags för sömn nu snart, paradise först.


Dear John

Ner på träningen och nu är det klart att vi får en ny tränare, Gisela. Kommer nog bli riktigt bra till slut. Hem snabbt till andra halvleken av fotbollen. Matchen var ju hel kass, ingen höjdare av Sverige. Dusch, fixa och nu ligger datan på sängen och ska snart mysa ner och kolla på Dear John. Godnatt mina vänner.

Hej babe.


Arg chey

VAD HÅLLER SVERIGE PÅ MED? Måste säga att Holland sista mål va mycket fint!
Update: Alltså fjärde målet, sista när jag skrev det (a)


Your litte fairy

En till eftermiddag på 018. Dagen började med sovmorgon, vakna 11 idag så känns bra att jetlagen börjar sakta men säkert försvinna. Fick sällskap på bussen av Josephine, saknar cheyen! Hela dagen idag har varit grovt lung, kändes nästan lite dött fast det var det inte. Fick stå i kassan, göra lite smoothies, chailatte, sallader, sen allt vanligt man gör på ett cafè. Pastasallad blev det till lunch idag och skämt mot amerikaner som dom inte tror jag fattar. Busigt, jaja! Sluta sex, och tio över så går min buss så whoop whoop va jag på bussen påväg till gangster stället. Sunnersta, alltså :)
Middag snart, sedan fotboll och mýs!

Älskar Oscar som står och kollar lite skeptiskt på mig, haha!

Matilda till Julia

Julia du kan ja bara kolla på din telefon och svara när jag försöker få kontakt med dig kvinna..


H.A.T.E.U.

Skön dag idag på katalin och fick också sluta en timme tidigare, gillas! Och imorgon börjar vi elva som betyder sovmorgon. Efter jobbet så tog jag mig ner på stan för att fika med Denise. Fick vänta en timme så gick och satte mig på en bänk vid ån och solen. Så olikt mig men galet skönt faktiskt. Café Årummet och en chockladkaka med en latte blev det för mig. Pratade om verkligen allt och det var riktigt skön att allt bara kom ut och man verkligen fick prata om det som behövdes. Tack fina chey! Efter en snabb pratstund tyckt vi som varade i nästan två timmar så tog vi våra saker och gick och hälsa på Jessi. Sen en sväng på olika skoaffärer. Lämnade min vän vid bussen och tog mig hem.
Snart är det träning i Boland och inte direkt taggad på det men det kanske kommer, aja skriver något när jag kommer hem.



Saknar sommaren


Det blev plugg, sen körde jag min vanliga pluggrej. Somnade såklart! Snart match, önska mig lycka till. Taaaaack.

Rainbow of Love



<3 låten! Plugga kanske? Euuw aa..

This girl


Du är hemma, och jag älskar det.

Kalla mig inte gubbe

Ska man göra ett inlägg kanske? Ja vi kör på det.
Dagen startade med sms, som jag älskar att vakna till så hjärnan måste tänka och vakna till. Bra början. Fast det kändes som jag var den tröttaste i hela världen. Slutade lite efter två istället för tre och får imorgon börja elva istället för tio, aaawsome. Just nu: taggar till match med lite ostbågar, inte bra men det bryr jag mig inte om! Match som sagt mot gottsunda, hoppas vi fortsätter med våra vinster sådär bra!

Igår togs bilden, på marknaden, innan ballongkaoset, mjao.

Jävla piggelin

Somna sur, vakna sur. Vakna ledsen till och med. Men sovit har jag verkligen gjort, vakna någon gång mitt i natten och fick svårt att sova igen, jävla jetlag.
Kanske blir lunch före praon med några pojks eller så somnar jag om, hehe.. Ska iaf kolla på tv nu och försöka bli glad igen så jag inte förstör hela min dag.

Kudden på köpet

Bra dag! Det har ni hört vad som hänt.
Snackar i telefonen nu, har inte tid att skriva.
Natti natti.

°

Vad spelar det för roll om jag vinner hela världen men förlorar mig själv ?

Zero One Eight

Störtskön dag idag på 018. Före det blev det lunch på Unico med syster och moster sedan fick jag pussa lite på min prins på Holmlunds, haha. Fick ett oväntat beskök av mina fina flickor men det skulle inte bli så oväntat om jag har koll på mobilen. 11 samtal och fem sms! Fick leka mamma igen och ge pengar till bebisarna. Sedan träffa jag dom på nytt vid sex tiden där jag lekte mamma igen när jag köpte nougat o fanta till dom, nawi!
Åkte hem till Julls som en vanlig måndag och däcka nästan i sängen, ååh jag ville bara somna men träningen hindrade mig. Gick inte så bra där att vara vaken heller haha, jävla jetlag! & Perra som reta mig att mina ögon va blodsprängda och jag höll på somna. Kom hem och va tjurig, men ville verkligen inte vara dum mot min familj men det går liksom inte att bli glad. Någon tår kom ocksa, fråga inte varför. Nu ligger jag i min säng, ätit, duschat och vill verkligen ha reeses och popcorn men just nu har jag spyasmak i munnen och somnar vilken sekund som helst. Kärlek till er.

En bild vill ni ha också ja!

Alltså, jag vet inte :)

Jag hade gjort det tusen gånger om för dig

Börjar bli något galet trött redan nu så kommer somna snart känner jag. Imorgon blir det prao igen och spanska bruden är också där, riktigt gullig faktikst. Senare mot dagens så blir det en fika med Denise som verkligen behövs, prata med kvinnan! A nej nu tittar vi mot ljusare tider. Pusshej och godnatt läsare.

018

En dag på Katalin som blev lugn men inte god mat denna gång, nejnej. Men en fika på café 018 där Jessica praoar, underbart att se flickan igen! God fika eller som sagt en gammal klassiker. In en sväng på Cykel och Skid för att köpa klubba men inget köp. Bussen hem men tog redan nästa buss till stan igen för att försöka hitta ringar på Vaksalatorg där det var som en marknad. Inget fick vi med oss men en till sväng på stan blev det och då blev det köp, en lång väst och pälshalsduk.
Nu sitter jag hemma nyduschad och tittar på Paradise Hotel.



Måndagmys

Snabbt inlägg för mig och Julia här. Jag ligger nu i Julias säng och halvsover. Fotbollskläderna och musiken är på. Liknar alla våra underbara måndagar. Nu måste vi trampa till diös för lite boll. PÖSSSS

Ett år sen för två dagar sen :)

Don't worry, be happy!

Vakna nyss, sov väldigt gott men väcktes av sms. Jag känner väldigt levande med min träningsvärk. Jag gillar det! Kanske dra till stan lite tidigare för att se vad Uppsala har att erbjuda. Men just nu är det soffan som lockar.
Ha en bra dag.


Gnägget baby :D

I'm gonna love you more than anyone

Vaknade för en timme sen och ska snart gå till bussen. Först blir det tandläkaren för min del och sen vidare till Katalin. Som det ser ut ikväll så blir det träning med Sten Sture, blir bra det. Ha en bra dag, pös!

Tough love

Vänta nu.. Hörde jag nyss att det ska bli kallaste vintern på 100 år ? Eller drömde jag de..


Godnatt

Ett tips för alla er unga där ute. Kolla aldrig på My sisters keeper ensam! Aldrig! Kan inte förklara med ord hur bra och känslosam den var. Vill inte ens tänka på den, då kommer ännu mer tårar. Ja, jag sitter iaf i pickans rum och myser i hennes säng. Nu kom hon hem, och nu ska jag till min egna kalla säng.


Så nöjd!




Sunside

Kvällen hos Erikssons slutade med nio avsnitt Solsidan. En natt i en soffa bredvid en annan soffa med en annan varelse i, bäst. Vaknade och åt frukost och kollade vidare på tre avsnitt till, en hel samling alltså, oslagbara är dom! Cyklade hem och ja hade min lilla tid där. När jag insåg att jag skulle begå ett stort jävla misstag så tog jag tag i mitt liv och cyklade hem till Rasmus. Vi tog en promenad där från till gränby centrum. Snackade rakt igenom den vägen. När vi kom fram så kollade vi i affärerna där uppe. Köpte först en skinnjacka. Gick runt mer då jag bestämde mig för att lämna tillbaka den. Vore det inte för den grabben skulle jag inte kommit hem med en skjorta och varit skitnöjd just nu heller. Köpte massa godis gjorde han med. Promenerade tillbaka och satte oss och snackade. Shatil kom :D Fick mig några härliga skratt som jag behövde. Tänk att från 0 till 100 bara på så kort tid. Det tackar jag verkligen er för.

Kärleken är så enorm.

I welcome with my hands.And the red sun sinks at last into the hills of gold.And peace to this young warrior without the sound of guns.


Flyger iväg som ett pappersflygplan

Ska ta och sova för imorgon är det prao igen på Katalin. Jobbigt eller inte? Känns bara som att det kommer bli skit jobbigt för vi ska en en gammal spanskbrud som handledare, a vi får se helt enkelt. Godnatt från mig. Som PB säger, over and out.

Det Kommer Funka.
Måste Funka.
.. Nej det kommer inte funka, bara att inse.

Jag gräver min grav för dig

Frågan är om videon blir för mycket Matilda, men den är ju att dö för! Jag ligger dubbelvikt och skrattar, tårarna rinner tillochmed och spolar filmen fram och tillbaka. KÄRLEK till den. KÄRLEK till dig!






Jag ser allt svart på vitt


Vad hände med min kropp här ? SKUMT!

Min långa söndag

Blev inget Julia som va sjukt tråkig. Ville verkligen träffa min sjärna. Blev istället en till film, lite snack med min fina syrror och sedan en promis med storasystern. Kameran följde såklart med. Coola bilder kom hem som jag höll på att radera, ooops. Som sagt kan jag inte stå emot cheer längre. Så jag gick och provträna med Black Hawks. Lite nya saker fick man testa på som man inte är van med men det gick ändå bra. Känner verkligen hur otränad jag är. Biff benen är i bra form men armarna, magen, ryggen, my gooood! Träningsvärk imorn, svar ja!
Nu ska jag duscha, äta middag med min goa familj, och som Matildas bror så har min syster laddat ner My sister's keeper. Hört att den är sjukt sorgligt så massa tårar kommer det bli ikväll, kul!
IMORN: Prao på Cafè 018 & träning med Black Hawks!

Jag är patetisk när det gäller mina ägodelar. Allt som jag håller i går sönder! Skönt att allt funkar iallafall.

I'm still alive but i'm barely breathing








Without you


Ge mig det brunare livet och greken åt vänster.

Du är mitt sagoland

Match i Gottsunda och förlust med 4-0. Spelade verkligen inte bra men så är det bara. Hem och var nästan spyfärdig, bara frukost en sen en Redbull. Inte att rekommendera. Plus att vissa människor är det så synd om, som dig som är något helt otroligt sjuk! A inget mer om det nu men byt stil för du kommer inte komma långt annars.
Nu har min bror laddat ner Sex and the city två så det blir dagens söndagsmys.

I löv you



Nu jävlar!


10 - 10 - 10

Såja, nu tycker jag att alla ska vakna. Familjen vaknade för en stund sen och nu blir det frukost för dom. Är fortfarande mätt sen pizza fyra på morgonen, hihi busfröööö. Kollade på Blind side igen, älskar den filmen.
Hoppas att få träffa Julia idag, kanske Matilda ? Annars blir det mer sömn för min del för imorn börjar det ännu mer prao på Cafè 018, två till sex. Sköna tider så sovmorgon varje dag i en vecka. I like, I like alot!

Klippte inte bort mig, kameran ville inte ha med hela mig.

Bästa


Älskar er så fruktansvärt mycket.


Övertrött (!!)

Ja det är ju nu som festen startar!  Jag slagga runt fem och det tyckte jag var mycket bra, applåder till mig. Vakna nu vid fyra och var vråååålis! Kom på att det skulle bli pizza till middag som jag totalt missade så nu blir det pizza. Japp, nu börjar festen!


Då..


..man spelade sin första match med gusk, och nummer sju.

..man kom på fruktdrinkarna.

..man gick på sitt först "party".

.. man var bästakompisar med denna tjej.

..man tyckte min lillebror var söt.

Ja det var då allt var lite lättare än vad det är idag, ja tiden går snabbt förbi.


People killing people dying

Kvällen såg så ut som att jag skulle ut och träffa Filip men nej så blev det inte. Hörde också att Julia och Liam skulle träffas så vi kunde träffa dom men det blev inte heller av. Nej det blev inte bra det här så nu blir det film. Imorgon är det match mot Gottsunda, morgondagens planer.


Sommar 2009





Alla behöver någon, jag behöver dig.

Gothia 2010

Saknar det så det gör ont. Det var en perfekt vecka med dom allra bästa flickorna.





HAHAHAH SEXIIII GIIIRLS!











Åh den bjuder vi på tjejer!!


Hästavdelningen

Vaknade vid halv elva men kom igång vid ett. Mamma och jag tog en rund för skoköp. Hittade tre men bilder får ni senare. Vantar, underställ och leggins fick jag också med mig. City Gross senare på dagen för att handla mat och grejer. Har aldrig varit in där men jäklar vilket place, stort. Sprang bort mig hela tiden om kom alltid till hästavdelningen? Plus att kilklackskorna var på så då var man inte kaxig, ajnej.
Staden är ju satt kallat död så hemmamys blir det.

Helt okej, bara helt okej..

Mine

Torsdag: Prao sen stan med Matilda. Vi letade efter paraply i alla affärer, ja åhléns i hela affären men slutade med ett blommigt på lindex, vackert alltså. Träning, kuuuul.
Fredag: Prao sen match, tråkigt men vann med 7-4 mot västerlöfsta. Susanna sov över <3
Lördag: Spelat match, såååå kul. 5-1 mot alba. Middag hos Erikssons. Ute och fotat.
Nu är jag här och vill hitta på något men ja det finns ingenting.. Heeeido


Hemma!

Jag lever faktiskt. Landade i Arlanda runt tio och nu har jag duschat och handlat massa super gött med pappa och ska gosa med världens bästa familj och sedan äta pizza med bea och bara mysaaa sönder hela kvällen tills jag däckar som jag gör vilken sekund som helst nu.. Det får jag egentligen inte, sova alltså. / Jessi

Men älskling jag skäms

Kvällen blev ju inte direkt planerad. Lina ringde och frågade om jag skulle med till humhumgård, ingen aning vad det hette men trevligt och lugnt var det där. Bussen hem men fick panik när jag hoppade av och skulle gå hem, tack för pratet min vän! Fixa det sista innan jag somnar så godnatt folket som läser denna kväll.

Den här kvällen var underbar, klart.

Jarå

Såg ut som det skulle bli en lugn hemmakväll men inte nej. Snart ska jag sätta mig på bussen och träffa min kära vän. Hoppas på en bra kväll!
Julia ring mig sen!!!

Vi har faktiskt också varit söta


Chokladiga läppar, kan det ha varit när vi fikade i Öregrund?
Smörbollarna och när vi åkte kanot.
Haha,  jag älskar dig.

Jag är soldat för dig

Fredag fredag fredag, äntligen helg. Dagen på Katalin blev bara jobbig för oss eftersom båda har ont i ryggen och det blir bara värre när man går på det där stengolvet. Mycket folk blev det så stressade för fullt. Men mot dagens slut blev det lugnare och fick någon grädddrink av Marc. Ännu en fruktdrink gick i också.
Igår så tappade jag bort min älskling, min sladd från datorn till högtalaren. Riktigt illa! Så innan vi åkte hem så sprang vi in på en affär vid Sivia Torg, riktig utomlands affär men ändå så värt. Så nu under kvällen blir det musik och sen ser vi vad kvällen leder.


No stress

Väldigt stressigt är det just nu, men eftersom jag är snäll idag så får ni liten text här. Ska vara ute om sju minuter för att åka med min farbror till matchen mot västerlöfsta. Får se hur det blir senare efter det. Hejdå pussgurkor :)

Ghetto Gospel

Snart går bussen och måste hinna med lite fix innan jag springer ut. Fredag och sista praodagen för denna vecka, lite skönt att just få sova! Dagen är inte planerad men kanske hänger runt med Jacob, om han nu har planerat något..
Och imorgon kommer Jessica min älskling hem, gaaashi!


Let's fly home baby

Vill papeka att det va tva kineser som fixa vara tar o naglar, fett gulliga, eller ja.. Dom trodde man dels snacka kinesiska i Sverige!
Bara for att jag inte har kunnat sova dom har senaste dagarna i Usa sa ska ag nu ga o lagga mig. Klockan ar typ nio (a) Har en ursakt faktiskt, ska upp typ fem imorn. For imorn kommer jag hem. Till Sverige. Langtar inte tills imorn, for imorn blir det en valdigt lang dag. Kommer hem till Sverige runt tio pa lordagsmorgon om jag har tankt ratt. Hors nar jag ar hemma i Sverige igen. Have a wonderful day. Lots of love from me.
Jag & basta pappa. Fast man ser inte pappa sa mycket.. Norge 2010.

ManiPedies

Sista dagen i usa. Somnade med en katt vid min sida och vaknade detsamma. Drog ut direkt for att ata lunch och att gora lite sma arenden. Stada hela huset och sedan fick vi beromma oss sjalva sa vi akte och fick manikyr och pedikyr. Skont, fast som sagt far jag mina sma ryck nar folk haller pa med mina fotter. Till slut kunde jag slappna av! Nu sitter jag har och det kanns som om det var igar jag flog hit. Jag vill hem, fast anda inte! Saknar min familj o vanner sa sjukt! & min egnaaaa sang (a) (HOPPAS DEN AR I SAMMA SKICK SOM JAG LAMNADE DEN EMMA!!!!!!)
Nu fryser jag sa jag ska ta en dusch och allt som kan mojligtvis stora mig imorn pa planet ska fixas.
Well, all for now :)


I need a hero


Och här är hon, så stark tjej som hon finns det inte. Du är så cool, jag älskar dig!


Follow me

Katalin hela dagen som gick snabbt som vanligt. Jag och Julia hittade något annat att dreggla efter istället för våran handledare, jo pannkakorna. Lunch blev det och glada blev vi, haha. Men något sjukt är att vi satt och pratade om just pannkakor att vi inte får det ofta hemma, eller rättare sagt aldrig. Men hemma får båda pannkakor, lite sjukt? Haha men träning i Allians blev det och som det ser ut nu så har vi fått en ny tränare. En tjej med svart hår, långa naglar och hål i läppen, spännande! Hemma tog jag hand om mig själv med att tvätta ansiktet, ansiktsmask och peeling. Mys, jarå.
Imorgon på morgonen kommer någon snubbe hit och ska fixa min tv. Klockan sju kommer han så det är bara att packa mina grejer för att sova nere på soffan.
Godnatt!

Lagom gott!

Ouff

Nu börjar halv åtta hos mig då det känns som kvällen börjar på riktigt. Nej men vet ni vad? Vi kör en träning från halv nio till tio va? Men jaa absolut!! Hejdå.

Aspen Vista

Nej jag har inte en korsett pa mig :)

Love

Tyckte det har var jatte roligt ocksa, absolut basta gruppen! Borja i gruppen 2 dagar innan EM och vi satte det varje gang!
Tack for forsta bilden liksom...

Salto fran Helsinkiii

Kanns som om fotografen fran EM, fotade bara mig, Frida och onodiga saker haha!
Inte mitt fel att bilderna e sma men jag tanker faktiskt inte betala 900 spann for dom, sa det sa.
Sen sveper jag mattan med haret :)
Klarade aven av att tajma med dina super spansiga ben Emma!

Craaaazy in cheer

Jag trodde jag skulle klara det men jag klarar inte av att dolja hur mycket jag saknar de.

Simply the best

Jag vill vara brun och fin igen! & jag vill ha sommar! Typ NU tack!
Sista bilden, hihi! Jatte ful men jag diggar den mega!

Mommie


Massa skratt och tårar med min bästa vän mamma idag. Jag älskar dig. Godnatt gubbar och gummor!

Som gubben i lådan

Men innan en dusch och Body Scrub, myyyys.
Sen godnatt folket.


Katalin en onsdag

En lång dag med nya skavsår, satt fint! Lite trögt på morgonen men det löste sig mot dagens slut. Kom väl hem vid sju och då blev det mat som satt helt utmärkt för var halvt död när jag satt på bussen hem, trött och hungrig. Söta bönder på tvn blev det mot kvällen, blir bara för mycket och för pinsamt! Ska snart leta mig fram till sängen för mina ögon är helt rödsprängda, behöver sömn. Ge mig!




Julia sluta praoa och åk tillbaka till skolan med dig babe.

Munchies

Okej, nu e det nagot som ar konstigt! For jag har inte kunnat sova fyra dagar i rad. Ar sadar helt cp trott men det gar bara inte, haha aja nu ar klockan halv 12 och mostern min gick och klippte sig. Jag stannade for jag forsokte sova men det gick saklart inte! Idag ska vi aka upp till dom underbart fina bergen och kika lite och luncha.
Igar sa kollade vi pa The blind side, tyckte om filmen mega! Sen Harry Potter lyckades vi knappa in ocksa, det var riktigt langesen!

Time to come home!



Tusen gånger om..





Pannka

Okej dagen började faktiskt konstigt. Kom in i personalomklädningen där våran snygga grabb bara hade kallingar på sig. Madde skyndade sig ner på bänken för att fixa sina skor och ja jag typ låtsades som ingenting.. Sen blev det bara ännu värre när han började som igår, helt svår och sa ingenting. Som tur blev det bättre senare med det och fick några smile då jag smälte, han drog handen på min arm också! Haha Matilda fick höra det några gånger, men åå yummsii. Och juste, den första tillsägelsen av en stor tant men som också gav sig till slut skönt nog. Dagen gick ändå snabbt som satan. Slutet var det allra bästa. En isdrink med jordgubbssmak. SnyggRobin undrade om vi hade haft sprit i dom som inte var en så konstig fråga ärligt talat. Å så kul vi kan ha det Älskis!


Erase me, please erase me.


Dags för prao, japp de är praotime!

Kattigt

Tur att man har skor på sig.

Fast synd att man inte kan ha en säck över huvudet eller något.
Ha en bra dag!

To Poopie From Poopie

Kom nyss hem efter annu en dag av massor shopping! Blev lite Victoria's secret sen att ga i gamla stan. LOVE IT LOVE IT LOVE IT! Lunch pa stan som va yummie yummie! Sedan kopte jag tre ringar som sved i planboken. Sjukt vart daremot! Sen lite annat som ni fortfarande inte far veta vad det ar!
Vill bara saga att jag inte har kopt en enda sak till mig sjalv idag, bara till mina nara och kara som jag saknar jatte mycket! Ganska stolt faktiskt :)
Nu ska jag ata mina yummie yummie Skittles, mina Animal crackers sen kolla pa en chick flick och en skrackfilm!

Lev livet fullt ut

"Jag har det bra mitt liv rullar på, ibland har jag tråkigt vad sakta tiden går, men oftast har jag roligt då känns allting bra, idag är en bra dag, idag är det bra!"
Väcker så många fotbollsminnen den där låten. Och den stämmer in så bra.
PUSS och nattilinattiiii!


And when you smile

För en timme sen kom jag hem från en träning i Boland. Mycket snack om pojkvänner, Sara Hållqvist? Men rolig träning som aldrig tog slut. Nu har jag duschat och ätit Oreo. Klar för att sova och upp igen för ännu en prao dag.
Sov gott mina vänner!

Behöver en vecka med det här nu.


I really hope you realize


Så sjukt vackert! :)
Har varit på en ap rolig träning, nu är det dags att sova.

Älskar't


"There once was a little girl who never knew love until a boy broke her heart"


Mr. Presumtion



Julia, hur snygg kille?

En ny dag på Katalin och trivs helt enormt. Julia körde på servering och jag disken, weey.. Dagen gick snabbt som gårdagen och två nya drinkar blev det. Först någon chocklad och kaffe drink och sen Rosa panterna. Farliga säger jag bara! Klockan sju blir det träning för min del, jarå.





Sakta men säkert

Dagen var riktigt rolig, en del var att jag/vi gick och dreggla efter våran snygga handledare haha. Min dag att servera, väääldigt stressigt men det gick vägen ändå. Chokladdrink och Rosa panter blev det för oss idag!
Nu tar jag det lugnt med Bubba vid min sida. Senare blir det träning i allians, kuligt.

Jessi, tänker du på samma sak som mig B2? Eller det vet jag att du gör!

När kommer sommaren?






Snart är vi där igen, fyfan vad kallt..
Sista fixet innan jag sätter mig på bussen till stan, ciao!

That's my boy!

Juste, sussa va det ja! Sweet dreams !
Jag saknar faktiskt! BARA sa ni vet liksom!


Many people have walked in and out of my life. But only you three have made footprints in my heart. Goood i miss you. ♥


Lagg av!


Matilda, inget ar finare an det har!

Your amazing!

TJA! Jag hat haft en dunder dag! Hur var din ?
Fran sangen till bilen pa en halvtimme, skilllzzz! Borja med att aka tillbaka till Albuquerque for att lamna en bok med alla harstilar. Sedan drog vi till deras galleria och gjorde lite skada. Kom hem med fem trojor, 7 ringar och lite annat.. (a) Pavegen hem sa va min fina Tommy Hilfiger affar i vagen och jag var bara tvungen !
En fraga.. Vart gick alla vita converse ? Det finns converse i alla farger, randigt, rutigt, leopardmonster, glittrigt, dubbellagrigt, ALLT! Ja, forutom vita concor.. Finns tva vita converse som finns pa min lista till Vick och Denise och vi leta i alla sko affarer i hela gallerian och det fiiiiiiiiiinns inte! Uppdraget fortsatter imorn! Akte och at varldens godaste hamburgare pa nagon grill. Y to the ummie! Kopte lat den ratta in som vi ska mysa till imorn.
Ska nu sussa sott :)
Gift till en uggla. Sotaste ringen, kunde inte motsta de stora ogonen, paminner om Albin!

Skön.....t!



Halv elva en måndag

Snart ska jag stänga av datan och musik som har varit mitt sällskap under kvällen. Imorgon är det Katalin och kanske får vi lära oss en ny drink? Haha en bra dag kommer det säkert bli. Puss Godnatt.

Så nära men så långt ifrån, du gör mig galen.

Din bulle

Favvo myströjan på ba!



Glöm inte att det är kanelbullensdag idag, och det allra viktigaste, Franks namnsdag!

Katalin en måndag





För dig ska jag göra det tusen gånger om!

Roslagsgatan ett

Första dagen på prao och det blev riktigt bra! Som kocken sa till mig idag så var det bara sköna lirare som jobbade där. Ett minus för inte så snygga kläder men ändå betydligt snyggare än Musikenshus gröna tröjor. Servera för första gången idag med det var lugnt, ställt upp viner, rullat bestick och gjort våra egna drinkar. Bra första dag helt enkelt. Riktigt trött var jag när jag kom hem så somnade in i några timmar. Inget plugg och inga läxor på två veckor och känner mig redan friare.
Nu börjar Halv åtta hos mig, sen blir det en dusch.
Bilder kommer snart!

Naglar av betong

Du är du och jag är jag, fyfan så bra att det inte är tvärtom!
Första prao dagen gick galant, hoppas dagarna blir lika roliga om inte ännu mer roliga sen.
Så skönt att inte betala för bussen också tycker jag också faktiskt.
Har snackat med Shatil i luren och ätit glass, stort + för det.


Du gör mitt liv så värt.


Dags för prao.


Nighty Nighty mami

Blev en bebis grejs till Jessis babyyy och filmen Kick-Ass :)
& lite annat som bor ej skrivas har. Hoppas du har gjort din hemlaxa Maddieloo.
Let me in, en remake av svenska filmen Lat den ratta in. Har inte sett den svenska filmen men den nya, shit pompes frittttzz! Den var otrolig, verkligen jatte underbar! Planerar att se den svenska nar jag kommer hem, helt klart! En tjej som heter Jennifer var sminkartist till Let me in, som jag aven fick jobba med pa Fright Night. Jatte snall tjej och grym pa att dansa, haha! Coolare nar man kanner personen! Coolast var anda pa min fodelsedag nagot ar sen nar premiaren av Pirates of Caribbean (trean) kom till Sverige och vi sag mosterns namn under harstylist, det var otroligt!
Jaaa iallafall sa efter filmen gick vi till en grekisk restaurang och at middag, yummie yummie! Kom hem och satte oss pa dirren i soffan och klickade pa KickAss med cola och Animal Crackers, yummie yummie!
<3

I never say goodbye, just sooo long!

RedMist myy hoomie, pa riktigt! :)
Man kan inte hitta en roligare eller charmigaare kille an Chris!

Nu hugger det i magen igen

Nu ska jag ga och unna mig sjalv med en javlans massa shopping, bio ''Let me in'' blir det och grekisk middag med basta moster.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.

Snart kallar sängen som är nybäddad och det gillas. Nu säger jag det igen men prao imorgon på Katalin, många frågar vart men nu skriver jag det ännu en gång. Buss imorgon och sovmorgon, jag är glad denna kväll! Godnatt missar.


Nejkenbejd






Vi har kollat på Offside, med syntolk. Haha det enda som fungerade. Tack för kvällen, tack för all help.

Hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig

Mamma och pappa kom hem efter en tur i Uppsala stad och med sig hade dom en tv till mig. Glad chey, ja det är jag! Satt upp den nyss på vägen, snart är allt klart i rummet och jag börjar bli nöjd. En behövlig dusch med hårinpackning och allt som står på listan. Nu känner jag mig som en människa igen, haha Julia fattar absolut. Snart blir det mat och Ensam mamma söker. Imorgon prao med min vän, myspys.
Och hej Julia, Rasmus och Oscar at Franks house, pusshej!


Love

Rasmus och Oscar är på g hit för att uppmuntra mig lite, kan ju inte gå fel när jag redan är gladare nu att veta att folk kan ställa upp för en, det är något helt nytt för mig sen förut. Helt underbart tycker jag!

When I see your face

Som tur var fick jag som jag ville igår kväll. Maddie kom över och sen till Rasmus för lite Wallander. Resten har ni hört och det var skoooj. Remember me blev det sen, helt okej film, trodde den skulle vara bättre men den dög! Har städat mitt rum nyss men som kommer se ut som det gjorde innan om någon dag bara. Har inget mer att säga nu förutom att det blir ingen bild från igår, men ni får en som jag och Matilda garvade åt idag, såå ful men såå söt! Hejdå.


Igår bjöds det på vit chokladmousse, idag blir det äppelkaka, yuummi.

Gråtfest






En lördag med mamma slutade med att dessa saker hänger i min garderob.


Min tankekraft

Tog cykeln igår till min vän Julia. Coola som vi var tog vi kepsarna och cyklade vidare till Rasmus. Lite snack ute men sen blev det film, chips och cola. Mysigt värre med dom där kottarna. Mot kvällen kom Julias nya homies Oscar, Hampus, Wille och vidare. Trevliga killar det där och mycket skratt! Klockan blev mycket och jag och Julia tog cyklarna förbi stan och vidare till Franks. Glass och mer film, Remember Me. Somnade gott med min vän vid min sida. Kollade klart filmen när vi vaknade och den slutade helt konstigt.
Imorgon är det prao och Katalin blir det i två veckor med Julia. Tio till tre, bussbiljetter från skolan, mat där, kan det bli bättre?

Midsommar, jag älskar dig!  
Julia kommer med bilder från gårdagen.
Puss.




Mysfaktorn till tusen!

Sovit hela dagen, vakna for en stund sen. Det regnar ute, fick pizza, cola, och nu blir det Last Song.
Battre kan man inte fa. Fan va det ar bra.

I'll be there

Langtar tills filmen kommer ut! Om ett ar och en manad! Da ska jag beratta vad jag hjalpte till med och hemligheterna :D

Fly balloon

MJAAAOU va jag ar trott! Till och med for trott att sova. Sjukt svart att forklara hur trott jag e. En galen dag, en sista dag.. Det ar sorgligt! Kommer typ aldrig traffa dom har underbara manniskorna igen och nu ar allt slut.
Nu ska jag tanka positivt och se hur bra jag har haft det och vilken erfarenhet.
Idag blev det mest att packa det mesta. Kommer liksom inte ihag va jag gjorde pa borjan av dagen.. Det ar lite komiskt nar det ar hundra saker jag har gjort!
Efter lunch som var halv 11 pa kvallen tog Jenna mig till garderoben. Eller det ar en enorm lastbil med 1000 olika trojor, byxor, skor, allt! Hon hade hittat fyra trojor som hon ville att jag skulle ha och det var verkligen min stil. Alla fyra fran Forever 21 och dom ar helt nya. Blev chockad hur duktig hon var med att hitta trojor i min stil men inte undra pa det ar det hon gor dagligen.
NU ska jag ata klart pa min galic sandwich, kolla pa disney channel, lasa alla mina favvo bloggar och kolla pa premiaren av Kenza & Tyra show. Antligen lite tid for mig sjalv. & bara mysa!
(mostern ligger och sover och kommer sova dagen ut!)
Pavagen hem.

Magic

Hoppsan hejsan besökare, kom tillbaka!?
Idag vaknade jag runt nio och gick ner och somnade om i soffan, så skönt. Jag och min familj åkte och kollade på bil som sagt och köpte mig ett par nya hörlurar som jag verkligen har saknat! Cyklade hem till Rasmus och åkte sen vidare till allians med honom, Oscar, Hampus och Wille. Kollade lite på matcher och hamnade till slut i bilen hem med Susanna, mormor och morfar som jag hade kollat på Stefan (morbror) med som hade match. Vi åkte förbi citygross för första gången för min del. Och eftersom det är det enda stället min andra favorit glass finns så fick jag två glassar av mormor, bästa mormor*. Nu har jag ätit pizza med både fetaost och oxfilé på, finns det någon bättre? Nej. Sitter och lyssnar på musik i lurarna, äter vindruvor och är sjukt rastlös, får se vad jag gör. För såhär vill jag i alla fall inte sitta i flera timmar!




Du får göra som du vill men aldrig förråda den som bryr sig

Gårdagen blev lyckad. Först träning, stan/lunch med Julis som alltid är lika mysigt, avslutning med fotbollen som blev lasergame och relax. Säger ju bara att jag och lasergame hör ihop, helt galet kul! Mat och massa snack blev det på relaxavdelningen. Det var där jag fattade ett beslut, och jag säger shit vad jag mår, helt fri. Jag och Julia tog bussen till stan och skulle till Slavsta? Som Julia skrev så träffade vi på några riktiga snyggingar. Glada var vi på bussen hem, jag och min vän! Mysig kväll rakt igenom.

Idag var det äntligen sovmorgon, som jag har längtat. Blev en Gränby tur med mamma och många fina saker fick följa med hem. Bilder kanske kommer sen. Duktig som jag var så städade jag mitt rum, grooov städade. Snart blir det mat i huset, sen mys. Som jag mår nu asså!


Vad jag och Fanny gillar det här, ojojoj!




Shut up and drive

Har nu på morgonen varit och kollat på ny bil med min familj, svårt när man redan älskar den man har. Men får se hur det blir, bra vilket fall! Ska äta lite nu och sen till allians med grabbarna. Tjing!

Sista dagen

Godmorgon och klockan ar fem. Sista dagen och det ar valdigt skont men anda blir man ledsen av tanken..
20 timmars dag idag MINST! Puss & kram!

Autumn

Juste, övernattningen blev inställd.
Nu har jag kollat klart på idol och mina elsklingar Olle, Daniel och Andreas är vidare.
Spanar in lite kläder på olika hemsidor nu, men strax ska jag borsta mina tänder och somna till skön musik, längtar tills då. Vi hörs imorgon!


Slutet gott, allting gott

Dagen började med en rätt så tråkig träning. Duschade i allians och tog bussen vidare till stan för en luch på panini med Maddi. Fanny och Alexander kom över en liten stund. När vi hade ätit klart tog vi våra supeeeer tunga väskor och gick och kikade i affärer. Det blev två ringar för mig och noll för M. Kom hem en mini stund och sedan far vi väg till svartbäcken för lasergame. Aaasa kul men sjukt läskigt. Gick till byggnaden bredvid och åt tacos och snackade en massa. När det var bara några tjejor kvar bestämade vi oss för att också åka. Vi tog buss nummer 13 och hängde på stan en stund. Träffade några söta grabbar som gjorde Matilda och mig ännu gladare än var vi redan var, kaaattcching! Kom hem för en liten stund sedan och har redan hunnit äta upp min b&j som världens bästa bror köpte till mig.
Ska nog strax sova, för ögonen svider mer än någonsin just nu!

Nej tjejer förlåt för bilden, hoppas den duger.. Ni äger :D<33333

Puss på er

You make my day!

Underbar skapelse!


Colorblind

Jobbat fem timmar och nu ar det snart lunch, klockan ar nio pa kvallen och vi har tio timmar kvar, yippi! Borjar bli en vana att vara vaken sa sent sa kan bli javligt svart nar skolan borjar igen och jag inte kan sova.
Jobbat i garderoben idag, och tvattat lite har. Lart lite folk svenska och det finns helt klart inget som ar roligare nar amerikaner forsoker snacka svenska! Sjukt underhallande!
Gaj paj tr a ppan. Tjjjjara!
Ja, jatte fula bilder men roligare an ingenting! Riight ?

RSS 2.0