Back street girls



NYA



Sweet little lullaby

Missed me? 3 dagar och 20 timmar sen jag uppdaterade sist. Rekord för mig! Hoppas ni nu blir glada att jag bloggar :*
Tisdagen sög! Onsdagen sög! Torsdagen sög! Dock så mår jag bättre när jag får träffa bh på kvällarna. Igår natt så satt hela laget uppe och snacka med varandra på chatten och kollade på Team Sweden tävla på VM! Hur häftiiigt?! Två från vårat lag tävlade så nu vill vi att dom ska komma hem så vi kan krama dom och sen fortsätta kämpa till SM som är om endast 8 dagar! Idag efter skolan så drog jag med Matilda och Denise till stan för att träffa Fanny och Julia b och handla. Mamma hämtade mig och här sitter jag på en fredag. Vi får se vad som händer ikväll men efter en hektisk vecka så skulle de va dunder skönt att bara vara hemma. Vi hörs mer om de!

Min syster va i Köpenhamn och kvällen hon kom hem hitta jag en skit snygg kille i min garerob! Fett niceeeee juuuu

Färglös som en tår

Försökte låta bli att blogga efter att mina kollegor inte gjort det denna dag. Eller ja Matilda ett år sen sist? Cute. Skoldagen var faktiskt jättebra, roligt och allt sånt positivt. Är fortfarande inte helt kry och hostar som en kulspruta. På hk:n gjorde halva gruppen fiskgratäng, min var mumma! Efter så blev det avslutning med innebandylaget och det var gocart. Det förgyllde min dag ännu mera, fy satan vad roligt det var! Resten av kvällen har jag myst med mamma i soffan. Klämde in en dusch nyss också, kan ju bara säga att ni skulle betala dyrt för att höra min vackra sång. Hes röst och med hickar i de höga tonerna, lät mer som en stucken gris :D
DAAAAAAAAAAMP, JUST NU har jag världens sendrag i min fot, aaaj!!!!!!!!!!!!! :'(


Jag och Jennifer, riktiga rallybrudar alltså!


Looking for us? You better look up!



We are everything you wish you could be!

Jag har haft världen bästa träning med världens bästa lag! Jag sitter här i mitt rum och är helt överlycklig! Kan inte sitta still för ett lyckorus sprider sig i kroppen! Vi kom inte in i hallen men det är latch, det fixar sig ändå. Som vi körde hörreniniiii, love it.


Mina hökar! SM om 11 dagar, nu kör vi!

It's your lucky day!

Varför det är det är för att ni får en sådan vacker bild på mig och knaset.
Ska kolla på total blackout med en kopp te. Pusar och krammar.


Jag testar något nytt

Och det verkar bra! En olja man har på efter tvätt på slitna toppar. Tror dom inte blir friska och hela innerst inne, men det ser så ut i alla fall.
Har bara använt det två gånger och hoppas på att det ger resultat så småning om :)


Even if you are God

Vaknade klockan åtta för att jobba klockan nio tillsammans med broder på ica. Tre timmar gick snabbt förbi även fast min hals sved, snora som en valp och svettades som en padda. Blev tyvärr tvungen att avboka Jessica för mitt mående. Har sovit nästintill hela dagen ute i min sköna stol. Och nu precis innan middagen läste jag lite bok. Tallriken bestod av grillat kött, potatissallad och sallad med fetaost. Har snart hunnit dricka en 1,5 liter flaska påskmust också. Får se hur jag mår imorgon. När det ändå är skola vill jag faktiskt gå!



Nu börjar de igen

Just nu är jag sjukt nervös och illamående. Jag tänker på SM. Som är om två veckor, så man borde tycka att det är lugnt med tid. Sen så tänker man såhär att två träningar går bort och då har vi bara 4 träningar kvar. Oj oj, nu är jag ännu mer nervös och illamående. Jag borde sluta skriva annars kommer ni kommentera ''Skriv om något intressant'' Men vet duuuu ? Jag bryr mig inte vad du tycker för jag mår bättre när jag skriver av mig såhär! Eller nej det gör jag inte. Asså fuck! Nu ska jag sova för imorn ska jag träffa Julia vid 12 och hon blir inte glad om jag kommer typ 2 för jag sov, hehe! Så godnatt.

Här har vi finaste Sigge som hänger i Orlando med en fet jävla guld pokal. Vi skulle också vara där men icke sa nicke..

Världens bästa

You're not alone. Together we stand. I'll be by your side, you know I'll take your hand! Black Hawks!


Men säg vad gör det?

Helt sick gosigt igår med släkten, inget specifikt sådär att nämna, bara underbart att vara alla tillsammans. Somnade med sms från min saknade. Sen går vi över till idag, vaknade först halv sex och dog nästan för att jag hade så ont i halsen, förkyld och ja inga flera detaljer på det.. Somnade om till halv tolv och åt frukost utomhus i solen. Njutit en massa i solstolen och bara varit. Kvällen gick i uppfyllelse, levande ljus, filtar och prat, tillbringades med mamma och Susanna!





Glad påsk

Snart kommer nära och kära för påsk lunch! Glad påsk! 


Kom änglar

Dagen började med att hitta påsk ägg på baksidan, hehe och sen en god frukost med familjen. Vi åkte sedan till landet där vi spenderade dagen med våra små kusiner. En underbar dag ute med älskade i de fina vår vädret!





Glad Påsk!

För jäkla underbart väder! Sticker över till mormor och morfars hus där ännu mer släkt väntar :*

We're never gonna quit!

Tänkte bara säga hej och att träningen gick super! Jag älskar mina hökar! Voff

Mina söta påsk kärringar till tränare :*

För mycket att tänka på



When you love someone

Heeeeeeeeeej! Min dag har varit awesome, buffé och som jag goffa. Bara massa häng och mys på båten med min fina familj, fammo och faffa. Kom hem för ett tag sen och ska sussa snart. Eller det är så jag säger sen kommer jag inte göra något och somna sent i alla fall.. Aja det är lov och det är underbart. Lite nya stuffs till mig, ballerina converse, bikini och en maaaassa godis!




Gammal sång

Nu på morgonen så har jag och Victoria utbytt massage, åå behövligt! Ikväll är det påsk träning med hökar kycklingar!


11. Your proudest moment in cheer

EM 2010 helt klart! Helt galet stolt va jag, sinnes!


Sugar-sweet like you baby

Som sagt så blev det en mysig kväll med familj och Julia. Åh ba älskar min släkt! Filmen hette Vampyrer suger, inte Vampyr skräck som lilla Ebba trodde. Kom hem för en stund sen och tittar nu på Dream Girls, galet länge sen jag såg denna älskling! Sleep tighttt

Favoriter!

Solsken där jag går

Jättehärliga timmar i västerås med min vän! Såg en film, vad den heter kanske Jessica skriver in. Men det var typ parodi på twighlight och typiskt min humor. Ja bara allmänt mys en vanlig torsdag! Imorgon åker jag med familj + farmor och farfar fram och tillbaka till åland på en liten kryssning. Ska också bli jättegosigt. Nu kallar sängen! Natti :*










Häng i Västerås


Jag och Elin igår

Jag och Elin på gårdagens träning, kötta till SM!

 


We will be

Hejhå! Träningen igår gick super! Fick sällskap hem av 10 basket dudes i skolan och väl hemma så va Vicksss kompisar hemma så åt middag med dom, hihi. Idag har jag inte gjort något, snart ska vi åka till Gränby för att handla lite och hämta Julia och sen åker vi till Västerås och grillar med gudföräldrarna. Vi hörs imorn eller ikväll!


Fjäderlätt & vit

Igår så spelade vi match med bollstanäs och vann med 10-0 mot frösunda tror jag det var. Ja men det gick ju toppen, mycket bra spel och faktiskt sjukt kul! Idag sov jag till halv tolv och sen tvättat håret och sådant fix dessa två timmar. Runt klockan tre så åker jag först ner på stan och sen till gränbycentrum för att handla med Jessis family och sen vidare till västerås.
Två rätt gulliga bilder från tisdags kvällsmat!



20 April 2011

Vakna när Fanny ringde mig och sa att jag hade 46 min på mig att byta om och hoppa på bussen till stan. Missa tyvärr den men det va inte mitt fel! Till slut så kom jag till stan och träffa upp mina saknade gullungar. Cupido sallad och en Mcflurry glass och bara ligga och mysa på bryggan. Älskar att vara med er tre! Kom hem efter en stund och har bara chillat. Ikväll så har jag träning, 7 - 10 i Challen!


På promenad, genom stan

Vaknade upp bredvid min lilla solstråle och fixade lite frukost. Tog samma buss som Matilda och mötte Jessica vid tolv på stan.
En cupidosallad och sen en mcflurry på bryggan. Gos med flicksen alltså!
Idag åker jag och mrs. M till Stockholm och spelar fotbollsmatch, håll ba tummarna!







Kartbokar och gorrd

Träning med bollstanäs, jadu säger jag bara. Imorgon ska jag och Madds spela med dom, i gröna och gula färger som vi aldrig gjort förr! När jag kom hem hade jag fått finbesök. Fankan var redo att hoppa in i duschen men innan fick en baaaamse kram av mig. Hade en saknad spelkväll nyss med henne, Daniel och Pontus. Älskar't! Imorgon möter vi Jessi och Maddi så ska vi ta en fika. Men först en mysig natt med Bunny. Pussssssssssss

Happy Meal

Kom för någon timme sen från en träning i Stockholm, alltså Bollstanäs. Vet inte vad jag ska säga om träningen för speciellt var det inte men hoppas det blir bra! Påvägen hem blev det ett stopp på donken och Gunnar bjöd på Happy Meal, strålande! Har nu duschat och börjar bli trött så ska slå på en film.
Juste, imorgon ska jag och Julia spela i grönt, wey haha!

Som vi hade förut

Jag skrev en text om hur det gick på träningen osv. Sen så tänkte jag att de va helt obetydligt för er. Dock inte för mig.. Nu ska jag gosa ner min trötta kropp i sängen och somna till en film. See you later, alligator


När det var som bäst











Vilken färg har själen?


Jaop, snart åker vi och tränar. Höööres!

En tunnel vid ljusets slut

SOM jag har det bra! Slumrar till och vaknar lite titt som tätt i min solstol och ser katterna rullar sig i gräset. Lyssnar på min spotifylista i öronen och ska gå ut igen med en skål glass. Men inte alltför länge för sen blir det träning i Stockholm med min homie.
En liten rand har jag fått på benet har jag faktiskt fått!




Lekstuga

Jag och Emma har lekt på baksidan hela dagen! Kört gymnastik och hoppat samtidigt när man chillar i solen, i like it!


En bra måndag

Det är lov och riktigt bra väder, jag älskar´t!
Gårdagen
- Fick sov ut som jag inte har gjort på länge. Drog i mig frukost och sen vidare till stan med min bror för en klipptid. Några centimeter kortare och jag var nöjd. Tog mig hem för sedan till träning som var riktigt bra, bra väder och bara en bra träning! Kvällen efter träningen spenderades med mina närmsta, alltså uppland, i Lövstalöt. Lagfest och riktigt kul var det! Tog en taxi med en massa till Manfred där jag, Johanna och Johan låg och trängdes hela natten..
Vid tio idag tog jag mig hem och ska nu äta lite för att sen ta mig ut till solen.
Juste bilder från kvällen kommer snart!
 

Världen håller andan

Fick nyligen tillbaka mitt rum så har kollat på en film nu runt 00.00. Ska snacka med en saknad kompis och sedan sussa sött. Imorn väntar sooolen och bh träning! En bra början på lovet.


Bästa sällskapet

Mina gudföräldrar, mina föräldrar och min fina lillasyster. (Tyvärr så jobbade Victoria..)





8. What’s positions you have held in a stunt group

Jag har varit allt! Börja som topp då jag va mini, sen blev jag biff och börja basa och nu är jag biff och lång så är backspot. Och jag stortrivs!


7. Your favorite cheer saying

If cheerleading was easy, it would be called football :D

Nu ska jag sova som om jag aldrig gjort det förr


Mamma tog bilden nyss på mig och brur när jag precis borstat tänderna. Puss

Lingon

Igår va jag och Elin i huvudstaden som sagt och kollade på Cheer for Childhood. Alltid lika kul va det att kolla på cheerleading men lite besviken va jag va. Vi åkte senare direkt till träning som gick super! Imorse blev det sleep in Monday och oboy va nice de va! Jag träffa sedan Julia på stan och vi köpte som sagt världens godaste glass och mös i solen! Mamma ringde mig senare och hade bokat bord på Lingon igen för familjen och mina gudföräldrar. Som jag har saknat dom två änglarna eller! En tre rättersmiddag och tog samma vanliga oxfilè. Nu ligger jag här i Victorias säng med Emma, då Victoria och alla hennes vänner ligger i mitt rum. Fråga mig inte varför det blev såhär! :)

Usch, fy, blä!

Radion spelar vår sång

Hur orkar man alltid tänka: Vad tycker andra om det jag gör, om hur jag ser ut eller vad jag säger? Vad spelar det för roll om man hamnar lite efter, om man är vid dem som inte är beroende av att ha status? Hur orkar man ändra sin personlighet efter de som är omkring?
Vet man själv vad man vill eller vad man vill göra så strunta i "hur det ser ut", för i längden blir det genomskilnigt och man ser vilka som håller sig kvar no matter what!


Bär på en stor kärlek, nej två kärlekar.

End of days

Låten som spelats ett antal gånger med två varelser denna underbara, soliga dag.



Snurra min jord igen



Bara lukten gör mig svag

Dålig uppdatering från min sida nu. Lördags middag med massa flickor för att fyra lilla Denise. Fortsatte hem till henne och sen drog jag och Matilda hem och jag somnade direkt. Igår hade jag min första match med Danmark och vi vann med 5-0! Efter möte i tre timmar, suck. Åkte hem en snabbis och sen vidare till lövstalöt. Mys morgon. Träffade Jessi på stan, köpte glass och åkte hem hit och njöt i solen. Hon drog för någon minut sedan och jag ska bara vila galet ikväll.



Until the end










Cheer for Childhood

Hej hallå! Gårdagen började med mys i staden med Julia. Sommar känslor! Galet bra va det! Åkte sedan hem och bytte om sen tillbaka till stan med Julia b, Sofie och Beatrice för att träffa upp alla andra tjejer. Middag på Dragon palace som jag kunde tyärr inte njuta över. Mådde förjävligt. Vi alla åkte sedan hem till Denise för lite smått och gått. Någon timme senare tog jag bussen hem. Då hade jag nått gränsen och fy va dåligt jag mådde. Kom hem och la mig i sängen dirr. Nu har jag och Elin i mitt lag bestämt att vi ska till Stockholm om en timme. Så snabbt i duschen och fixa m.m. Det är så att det är en välgörenhets grej som handlar om cheer. Så det är massa lag i Sverige som ska uppträda och samla in pengar till små tjejer i fattiga länder som inte kan få utföra den sporten dom vill. Kommer bli kul! Vi åker direkt till träning sen så vi hörs ikväll! LOVE


Grattis älskling, ikväll styr vi din kväll!



När allting stämmer



















Sanna styr

Vet inte vad som har hänt med mig? Har tappa blogglusten nästan helt men ändå så sitter jag och kollar in våran blogg och lackar om ingen bloggar, haha? Aja bättring från soda kan jag inte hålla men ska försöka.
Kan ta lite kort om veckan och allt,
Umeå- Riktiga bra dagar långt uppe i Sverige. Två brons för både tjejerna och killarna.
Veckan som gått- Dagarna har varít lugna och vädret har varit på topp i slutet av veckan, underbart! Har träffat A väldigt mycket och träningar har det varit.

Men igår kväll bjöds det på festligheter! Sanna fyllde 18 år och hon styrde, hon styrde bra! Rolig kväll med mycket nytt folk. Kom hem vid två och somnade med ömma fötter.

Idag har vädret varit på topp och jag har inte gjort något alls. Men snart rullar bussen till stan där vi ska fira Denise som fyllde år igår. Bra kväll!

igår kväll.


A big thing

Du borde se på dig och se hur bra du är och att du inte gör nåt fel.
Häng inte kvar i minnen som gör ont, gråt när du behöver och släpp taget när tiden är inne.
Du är människa, se på allt det fina och besvära dig inte med saker du inte kan kontrollera.
Se på dig själv och se att du är värd mer.
Lev för dagen, problem kommer dra dig under ytan och dränka dig tusen gånger om.
Häng inte kvar i gårdagen för morgondagen blir tyngre då.
Felicia <3

Godnatt

Nize kväll!!!!!!!!!! :D :D :D :D Pussssss

Grattis babe

För en timme sen så kom jag hem från träning. Vi kan om vi vill hökar! Nu ligger jag d ö d i min säng och vill ha fotmassage, men har tyvärr ingen som ställer upp förtillfället. Poor me.
Ps. påväg hem så hitta jag tre grodor som hade trekant och lät otroligt konsigt. Kanske så pass roligt att jag ska lägga upp filmen här. Vi får se!

Grattis fina du! Massa kärlek till dig från mig <3

Grattis min sköna böna!



Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämna mig nu



En helt ny värld


Kom ta min hand, här finns jag. Jag ger dig skydd nu för allt omkring dig.

Summer loving

Hejhej söta små solstrålar! Julia har berättat om dagen då jag hängde nästan bara med henne. Glass efter lunch och glass vid ån men min ängel. En liten runda på stan också. Kom hem för en stund sen och jag har så många erbjudanden osv som jag måste tänka igenom nu till sommaren. Vill så mycket! För mycket! Nu ska jag byta om och sedan hoppa på bussen till Fyrishov där hökar kommer att kötta. Jag älskarttt!


Ring the bell

Tjenare mannen! Började dagen med att en gubbe från andra världskriget pratade inne i aulan, riktigt intressant och ja helt ofattbart vad karln gått genom! Hade fotbollslektion och hade målvaktsövningar och sen bara skott. Satt och snackade med lärare och bara hängde tills Hasse kom så vi kunde göra om provet. Eller gjorde två frågor så var jag klar. Åkte ner på stan och sprang direkt till hm och fick hem mitt linne jag såg på kenzas blogg och den är finally min! Två storlekar för stor dock, men det gör mig ingenting i detta fall! Ska lägga mig i soffan tror jag och vila benen och mina fötter, som dom har jobbat idag alltså.




5. Your favorite stunt

Det mitt lag klarar av är helt klart att fånga dubblar. Åh det är så kul! Jätte löjligt jag vet men det är det bästa! Dock inte om man får en armbåge i ansikte, hehe!

Just a little girl

Mötte upp Maddilo med cykeln och fortsatte till löten för fotbollsträning. Riktigt skoj faktiskt! Galet nice väder, kan knappt förstå det hihi. Skrev på för danmark efter träningen, skönt! Har duschat och ska lägga mig snart, skakar av trötthet så det är dags nu, godnatt.
Åh imogon är det fredag! Ett hinder, fysikprov. Jessi, vi klarar det! Eller?

Såhäääär >     < gammal bild! Men älskar er ändå bästisar <3333 (L) (L) ^^


Just picture perfect day

Vädret är på topp. Njuter galet och å jag ba älskar't! Tog en liten runda ute till vattnet och tillbaka, pappa är hemma, god middag med familjen, inget att oroa sig över. & imorn är det sista dagen före påsklov! Dagen kommer att bestå av att lyssna på en man som kommer att berätta om vad han fick vara med om under andra världkriget (rätta mig om jag har fel?) styrka och snabbhets träning, fysikprov för oss igbarn och sedan träning med BH på kvällen. 19.00 - 21-00 på en fredag, love it! Mys i min crib noooooow



83815



Allt det du gör

Vaknade med inkorgen full av SKRÄP! Ibland blir man irriterad ja, men det vände när det va så otroligt fint väder ute. En lång dag i skolan med ups and downs. Älskar min 137 sms till Julia på franska lektionen, ibland kan man! Efter skolan gick jag och Julia en snabbish på stan för att checka lite på H&M's nya kollektion men tyvärr va det vi leta efter tillfälligt slut. Kom hem och snacka deep talk med family. Sen blev det en tripp ute med syrran och några rumpor, förlåt foton tagna. CRAZYYY


Den är ju underbar HAHA

Snabbt stabilt och jätte jättebra inleder vi detta inlägg med och fortsätter med att dagen var seg när man var där men nu när jag tänker efter gick det jäkligt snabbt! Fyra lektioner innan lunch och det betyder en kurrande mage. Blev mätt som satan och var 161 cm. Nej men blev as mätt så klarade av no och matte galant! Mitt övertrötta beteende tog öveeeeeeeeeeeeeer. Fortfarande kvar. Har ätit mat andra gången för dagen och ska cykla till träningen soon. Bye(skorv) :).
ÄÄÄÄ vadå fula bilder på mig???!?!!!



Godmorgon

En asbra träning igår kväll, blir så glad över att får va med er bh! En bra sömn och hoppas på att dagen blir lika bra! Nu hoppar jag på in i bilen och rullar till skolan, en långish dagish och kanske bus efter skolan, vamos!


You had me at hello

Tjennaaaa! Idag skrev vi uppsats, har ingen känsla av att det gick varken bra eller dåligt eftersom att jag inte är så kloker men resultatet väntas med spänning. Badmintonen var sjuukt rolig, förstår att ni tror att jag och Jessica var sämst, men NEJ, lite oflyt har väl alla någon gång.. Träffade min toker sb i några timmar efter skolan som gjorde mig glader! Nu är det snart läggdags för mig. Jag är trötter!

Bild från Italien, vill dit nuuu

Utan dina andetag

Engelska uppsatsen skäms jag över. Okej, jag behöver inte överdriva men jag är verkligen inte nöjd. Hade en asbra historia som passa in perfekt men tyvärr så kunde jag inte skriva det bra. Eller så hade jag bara förväntat mig mer. Aja, badmintonen va sjukt kul! Dock så förlora jag och Julia alla matcher vi spela, även om vi va värsta dream teamet tillsammans. Man kan inte va bäst på allt :) Dagens händelse måste va när vi tjejer är i omklädningsrummet, vissa klara och vissa halvt nakna och vi hör ett ljud som liknar ett brandalarm. Så vi alla får panik! Men det var bara ljudet till en tennismatch att matchen är klar.. H3h3! Är hemma nu och har träning om cirkus två timmar. Tagga galet.


4. Write about your squad members

Mina lagmedlemmar är världens bästa. Vi har sjukt kul tillsammans tre gånger i veckan (ibland mer!) Vi kämpar och litar på varandra.

Kärlek till er Bh!


Im a soldier, wouded so I must give up the fight



ROUGE

En kväll framför tv med stora familjen. Anna, Daniel, Timmy och Nisse är inräknade. Grönsaker med dipp och fotboll! Ska börja runda av dagen med lite lugn musik, måla naglarna och kanske snacka med en go person. Vi får allt se! Imorn blir det en dag med engelska nationella och badminton, sen två jobbiga lektioner! Cheerträning på kvällen som en vanlig onsdag. Hoppas på att springa ute i fint väder igen som förra vecka! Sprang i tshirt, det va tider de!

Baby, you're a firework



Come live in my heart and pay no rent at all

Duschat och är lenis, målat tåssing naglarna med rött och smörjt in mig också, så känner mig hejdundrans fräsch just nu! Har en deal med mig själv att ligga i sängen innan tio och det ska jag klara av tycker jag. Imorgon är det engelska uppsats, wehoo.. Efter det så är det badminton på idrotten och efter skolan ska jag till stan. Blir nog en bra onsdag trots allt!

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBESKRIVLIGT mycket saknar jag denna sommardag!

Jag är kär.



Dom är perfekta.

Hur häftigt?


Kolla i bakgrunden på skylten, weho!

3. Your squad’s name, colors, and mascot

Mitt lag heter Black Hawks! Vi är blåa, svarta och vita/silvriga. Vi har ingen maskot men jag och Carin vill ha en levande apa som maskot, haha! (Sjuka idèer från Göteborg)

Alla lag i min förening har namn efter flygplan/helikoptrar, vet inte varför! (Fråga min mamma!) & här har vi våra fina helikopter, Black Hawk!

Together we stand

Vakna 08.10 och tänkte för mig själv ''5 minuter till! Det blir perfa!'' Vakna igen 09.15 och tänkte för mig själv igen ''Yeees, fan va skönt! Försov mig inte!'' Men missuppfatta det hela för jag trodde det 08.15. Till slut kom jag på att jag hade sovit en extra timme och slängde på mig kläder och sprang till bussen. Kom på slutet av första lektionen men det var ändå livskunskap som betyder ingeting. En lugn dag men seg! Mamma min privata chaffis kom och hämta mig efter skolan och vi handla sen åkte vi hem. Har gosat lite med Emma och jag har frivilligt dammsugit nästan hela huset, applåder till mig! Ingen träning ikväll så jag ska göra en läxa och plugga lite. HÖRES


Som jag har längtat!..

. . Efter min pigall idag! Hade god tid på mig imorse innan skolan, sov länge + massage av mamma. Kunde dock inte njuta så värst eftersom det är riktig smärta i min nacke/ rygg efter innebandyn igår.. Första cykelresan för mig i år också, tio minuter ja Susanna, duktigt jobbat! Ska även cykla ner till träningen idag. Men först! Värma pannkakor. Ciao chicas y chicos.

Tro mig inte fel att jag stått och "försökt få bilden bra", för så är det ickeee..

Jo men alltså jag känner mig rätt omväxt vännen


Allt för mig idag! Godnatt sugartops.


This is where I belong

Västerås idag, en bra dag med ett brons hem!
Vädret var på topp med 17 grader och sol, fint'e.

La mig i sängen och kollade på total blackout och garva sönder så min bror kom in och höll mig sällskap. Glassen hängde med den med. Skulle kolla på the bachelorette men tyckte det var för töntigt för mitt humör så fixade till naglarna och ska sussa snart. Sovmorgon till fem i tio imorgon, hur nice?!


2. Reason when & why you started cheering

Min mamma kommer ju från USA och hon kom på att Uppsala basket borde ha cheerleaders. Hon har varit AG gymnast och något år cheerleader i USA. Så hon starta ett lag igenom Uppsala flickorna men nu är vi aldrig på bakset matcher längre. Kanske någon gång då o då för att samla cash. Jag började väl med då men jag var så liten att det fanns inget lag för mig. Men till slut så!

Igår.

Datasalen bitch

Sitter i datasalen och håller på att göra mitt franska arbete men Word vill inte sammarbeta! Vi kanske hörs sent ikväll efter träningen, pussar!

En gammal bild på mig och Julia! Wehooo


1. Post a picture of yourself in your uniform


Här är min dräkt för iår. Blaaaaaaaack Haaaaaawks!


En cheerleading lista

Bryr mig inte om ni tycker det är dötrist men jag gillar det och det är ju faktiskt min blogg med :)

1. Post a picture of yourself in your uniform
2. Reason when & why you started cheering
3 Your squad’s name, colors, and mascot (optional)
4. Write about your squad members
5. Your favorite stunt
6. Your favorite jump
7. Your favorite cheer saying
8. What’s positions you have held in a stunt group
9. List any cheer injuries
10. Your cheer pet peeve
11. Your proudest moment in cheer
12. Your favorite cheer movie
13. Your favorite celebrity cheerleader
14. Who was your first cheer coach
15. How long have you been cheering
16. Why you love cheer

Baby, this is for you

En söndag med mensvärk, en spindel som klättra på mig, jag och pappa kasta mossa in i Victorias rum, våruppvisning, träning och kusin mys. Våruppvisningen gick ganska dåligt men träningen gick bra! Allt jag begär. Nu är jag fruktansvärt trött och min mage värker så ska hämta alvedon och värmefilten och kolla runt på bloggar och kolla på tv. Ganska mysi.


Godnatt Världen


Vill ha sommar, riktig sommar.

Addiction

Har jobbat på bra på glassfronten idag och har hunnit med att testa två nya glassmaker. Daim päron och hallonsaltlakrits. Båda var i min smak verkligen, fast dom kunde snålat lite på lakritsen, men ändå yummi yummi! Har även tillbringat sista tiden av kvällen i soffan framför Världens bästa hotell och Stockholm-Båstad. Ska gå och lägga mig i sängen strax, samling utanför skolan klockan åtta imorgon!
Juste, nytt utseende på bloggen har jag även fixat, hoppas ni gillar't!


Life is life


En bild från i fredags, gosiii <3

Innan lyckan tar fart

Jättehärlig dag i vårsolen med massvis med folk vid ån. En latte och en päron daim med Susanna. Söndagen kunde inte blivit bättre! Mamma hämtade upp mig och vi åkte förbi gränbycentrum för lite småsaker. Imorgon är det skol sm innebandy i västerås!

The orphanage

Igår mötte jag Sus utanför hemköp och gick hem till Stefan och Charlotta där det blev pizza och film. Vi såg barnhemmet, en skräckis som slutade lyckligt, skönt! Förutom att det tog ett tag innan jag vågade gå på toaletten haha. As mysigt var det med mina bästa filurer.



Pressad av tid

Bra fredag blev det! Idag har jag sovit en jäkla massa och myst med min älskade Bubba, heh. Ska ta bussen 17.58 till stan och sen hänga med Susanna och Charlotta. Det blir en bra lördag också det här! Over and out

Dresses we love

När jag va lite halvt deprimerad i veckan så beställde jag hem lite kläder som tröst. Nu har dom kommit!


& En vit kavaj. Allt från H&M. Jag diggar det!

Scrapbooking

En lördag med massvis av mys! Har bara lyssnat på musik, spelat spel, och kom på en bra idè på en ny scrapbook jag vill göra. Kan ni gissa om vad den ska handla om ? Cheerleading såklart! Har hittat massa bilder på mig när jag va liten och va cheerleader! 7 år som cheerleader iår! Och mer ska det bli! Så har börjat lite med planering och vilka bilder jag vill ha så sen när jag har tid får jag börja klistra och limma.


Take a bow

Igår kväll blev det en helkväll i Fyrishov. Halv 6 - 10, mys! Först vanliga ps träningen sen så fick mammas lag lite hjälp av Melissa och Mikaela från Power och jag skulle vara där jag med.. Herre min gud va kul det var när jag och tre till tjejer börja spora i gränden. Kanske blir en video senare då! Efter långbesöket i Challen (mitt andra hem) så åkte hela ligan hem till mig och mös i min crib. Thaimat och kladdkaka! Sov till tio och va sedan klar vaken och kunde inte somna om men skönt va det med lite extra sömn en vanlig lördag. Pussis 

Johan och Emma.

Det var en gång

Här kör vi på webbkamera bilder eftersom inte min data är på topp än. Men alltså om ni får såhär snygga bilder är det ju okej i alla fall, skojaaaaaa haha ap ful bild jag vet!! Men nu är det fredag & kväll, då kan allt hända. Ska spela tiny wings så ska jag fortsätta mysa! Puwsss


This is how we do it

Skön fast jobbig dag. Engelska nationella läs och hörförståelse. Efter var det lunch sen musik i 40 minuter. Bussen ner till staden med Jessica Lambeck där det blev lite titt i affärer och lite cheeseburgare sådär. Har varit här hemma hos mig i snart två timmar sen drar hon på cheerträning och jag får nog en myskväll.





&




Perfect for me


Hej jag saknar landet med Julia sommaren 2010. Hej jag längtar till landet med Julia sommaren 2011.

Som första gång vi sågs

En lång dag men tycker ändå att den gick hyffsat snabbt! Fick tillbaka svenska nationella uppsattsen och fick ett VG, så där blev jag glad! Efter skolan så kom mamma och hämtade mig och vi åkte till Ikea och köpte lite smått o gott. Jag passa på att köpa en ny matta, eller en likadan matta jag har men i en annan färg. Vi handla även mat till ikväll. När jag kom hem så har jag rå städat mitt rum! Helt fläckfritt nu. Snart är kusinerna här och farmor och farfar för farmor fyller år idag. Grattis! Jag älskar dig min fina farmor! Så då blir det kalas i mitt hus. Hejhåå!

Soooommar känslor!

Destination Ume'

Snart har jag packat färdigt men kommer fortsätta imorgon. Buss klockan ett, destination Ume'. Kommer komma hem på tisdag igen klockan två på morgonen, sen till skolan, skön tid.. Men hemma med guld ej, det får vi se.
Nej nu ska jag duscha och sen sova, Godnatt!

Vilken bra dag!

Kom precis hem från en riktigt bra dag! Skolan som gick segt som vanligt men allt vände när jag Julia, Maja och Beatrice tog en tripp till Celcius och kolla på deras vårshow. Värt var det, absolut! Efter två lektioner slutade vi och tog bussen mot stan. Träffade den där A och vi tog en promenad genom stan till ån och satt där i tre timmar. Kan ju bara säga att det var hur bra som helst, tiden gick snabbt.. Sa hejdå till killen och satte mig på buss nummer två hem till mig. Ett tomt hus för mamma och pappa är i Åre och skriver kontrakt för våran nya stuga där uppe, riktigt bra det med. Har haft en riktigt bra dag rent ut sagt!
Ikväll ska jag packa för imorgon åker jag till Umeå, taggarå!

Bild från Heby. Coola brudar.

ÅHåååå

MEn kuuullllttt att det inte finns bröd!!!!!

Bort ifrån land

Hallodäär (Daniel haha)
Igår efter den äckliga dagen tränade jag med danmark, gick as bra och var as kul det. Efter träningen var jag på mitt dryga övertrötta humör och somnade som en smäck. Idag vaknade jag en kvart senare än vanligt men var klar innan jag brukar, kanske kan bli en bra vana. Mitt på dagen gick jag med Matilda, Maja och Bea till celsius för någon vår show. Värt! Gick tillbaka för att ha en lektion och slutade sen. Gick till Simp där jag somnade så skönt. Kom hem för en liten stund sen och är vrålis men det finns ingen mat och har absolut ingen ork för att göra makaroner när dom ändå bara blir failade.. Får bli toast!

Då sätter man sig på bussen till träning



Inte så lätt som man tror



Get by

Hejhej alla ni! Haft tre ganska jobbiga dagar men har kämpat igenom, väntar på bättre tider med andra ord. Hoppas de kommer snart så jag inte går under. Tränat cheerleading alla tre dagar, som har gått ganska bra, vill vara mer taggad så ska kolla på videos på oss och våra konkurrenter snart så jag är super taggad till träning nu ikväll! När jag kom hem idag fika vi tjejer i familjen lite mysigt men nu har alla gått så musiken dunkar på högsta volym i mina hörlurar. Det är skönt med lite egentid!
Ps. Igår kväll kom Anna, Nisse och Daniel och gjorde mig glad, självklart Victoria också. Skräckfilm och grönsaksdipp.

Jag och min älskade lillasyster, du är helt oslagbar!

På två dagar

Engelska nationella muntligt -
Svenska nationella mintligt -
Elevledd idrotts lektion -
Känns bra!

A whole new world

Två dagar utan bloggning från min del men ni är väl ändå vana.. Igår, måndag gick snabbt med ett spexfoto som blev kaos men det funkar! Efter skolan, exakt samma som idag, så träffade jag den där A och vi hade våran bussdejt om vi brukar ha. helt bra. Träninng idag och sista träningen innan vi åker till Umeå på torsdag!
Nej nu ska jag sova för imorgon ska jag till skolan som vanligt men kanske på eftermiddagen ska jag till Celcius för öppet hus. Kanske en till bussdejt? 




Vi kom inte överens 9E







Hjärtat min

Jag och Denise var som sagt i Lundellska idag och hängde med en klass under två lektioner. Eller, ja vi gjorde inget annat än att snacka och det var typ bara killar. Kul var det iaf! Lunch på donken för vi hann inte till skolans lunch för det stängde. Vi gick runt i skolan i typ en timme och fixa lite till spexfotot. Ja, det var väl kul. Kunde ha varit bättre :) Bussen hem och direkt till träning sen. Kött träning jaoo, asnice! Nu är jag hemma och tittar på tv och ska nu poppa popcorn och blanda med choklad, heeeaven!


'



Melonas

Känner att inte en jävel kommer läsa nu för att det bara är text utan bild!
Dagen rullade på, fotbollen var as rolig den här gången också. Efter var det spexfoto, vi gjorde det bästa av situationen eftersom ingen hade satsat så stort. Men kul var det! Efter skolan så var det hårda tag, haha. Jag och Matilda hamnade på stan med läckra ögonlock och träffade en varsin grabb. Jag var med Simon i några timmar och kom hem för typ en timme sen. Cod och tv mys. Nu sitter jag och pappa och kollar på televisonen och har det bra. Tjingeling!
Mitt internet på min data fungerar inte och här finns inga bilder så det får bli utan!


Byyyeee

Hej. Hejdå. Nu springer jag till bussen! Ikväll får ni maaaaaassa bilder! :*



Skrapan

Imorn ska jag och denna brutta hänga i Skrapans korridorer, får se hur det går!

The last song

As grym träning, favvo tikki till middag, jordgubbar doppade i choklad till efterätt, nu mys framför tv till The last song. Tårarna kommer att rinna ikväll med andra ord!


I'm in the house

Nu sitter jag i soffan och taggar med musik till matchen. Hela morgonen har jag varit kattvakt till Bubba som har ont i tassen och haltar, lille tussan.. Mamma står och kirrar chokladpudding tills ikväll, något att längta till! Puss

This is me

Som sagt så kollade vi på 'Hur många lingon finns det i världen'. Tyckte den va en otroligt söt film! En liten tår kom också men skratta de mesta av filmen. Mysigt med Julia som vanligt! När jag kom hem somna jag nästan direkt som va skönt! Ligger nu i sängen som jag har gjort hela morgonen och tänker ligga kvar här faktiskt tills träningen börjar. Mys söndag!


Up - side - down

Drog till allians för att kolla på Pontus med Papi och Daniel, träffade massa där. Åt mat och åkte till stan. Nu så har jag varit hemma i någon timme efter en mysig kväll med min star. La nyss på luren efter ett litet samtal med Rasmus och ska sova galet nu alltså. Ska bli så himla skönt att sova! Imorgon är det kval igen, målet är att inte släppa in tretton mål denna gång!
Godnatt alla gulliga läsare som är nyfikna på vad vi sysslar med!


When you need me most

& jag kan ju inte sluta lyssna på låten.. Chris Medina - What Are Words


Miss the way you love me too much.

Mobilen har jag lagt ifrån mig och hittar den inte heller. Men ska jag vara ärlig så är det faktikt skönt att inte ha med sig klumpen som alltid. Iaf så blev min lördag inte som planerad som jag skrev förut. En hemma kväll bara och det var helt värt när man inte mår på topp. Nu ska jag fixa en film eller lite big brother, sen kallar sängen.


Buss hundraelva

Efter skolan igår så åkte jag aldrig hem så därför bloggade jag inte. Men gårdagen, skola med två prov som gick som det gick. Vidare till stan och en fika med Julia, Jessica, Beatrice, Fanny och Maja en snabbis. Fick också chansen att byta några ord med en vän, en riktigt bra vän. Tog mig tillbaka till tjejerna men sa snabbt hejdå för att träffa Johanna. Vi köpte sushi och tog bussen ut till Lövstalöt. Några var vi men vem har sagt att inte Uppland kan köra ändå? Kul vat det iaf! Kom hem sen vid halv två.

Idag så fick jag med mig mamma på gränby. En fika blev det och hem fick jag en kavaj och ett par jeans. Bilen till allians för att kolla på Isac.
Ikväll var det tänkt lagfest igen men kommer hoppa den denna gång. Det bli en kväll hemma. Puss



Gårdagens händelse: Måste ha varit taxin från Diös till skolan med Taxi Thomas.


Royal, 20.30 med Julia!



Wild and free

Hela familjen mös i vardagsrummet och åt frukost och kolla på Skönheten och Odjuret samt en action film som va fett bra! Julia, du skulle gilla den! Som sagt så kommer min pluppis över snart och sen får vi se om vi drar ut och gör staden osäker eller bara myser i soffan som man brukar göra hos mig! Peace brother

Torsdags.

Innan natten faller

Tog en sväng förbi gränbycentrum även skopunkten osv. Gick inte så bra som jag ville dårå..
Jag ligger och myser med Hubba nu och får se vad jag gör senare. Rullar nog till Jessica.



Min fredag

Igår så skrev jag två prov och var trött hela dagen. Fotboll utan skor för min hälsena blir klämd i skor och då går allt inte som det ska. Taxi tillbaka till skolan med taxi Thomas, onice chaffis men de va nice att åka taxi för 18 kr! Efter skolan fikade vi tjejer i några timmar med massvis av snack och planering! Längtar till Valborg, balen, skolavslutning, födelsedag, sommaren och midsommar med tjejerna! Tog bussen hem och åt middag med familjen + Helena och Tommie. Fixade mig och sen tog jag bussen till Nicole runt 11. Gick lite vilse på gatorna i Luthagen men med hjälp av mobilen så löste sig aaaallt! Där va massa sköna brudar från laget m.m, sen kom fler människor som vi älskar och gick vidare till Carros 18års partaj! Tog taxi hem när dom äldre drog vidare och det sög haha, hata att va 15! Bra fredag! Tack för kvällen!

Svart blus och en svart hög kjol fick det bli ikväll, han dock inte ta kort!

Friday I'm in love!

Började med en försening för mig och Matilda imorse, inte så bra dårå.. Hade fotboll med alla tjejer i nian som varje fredag. Ärligt tyckte jag det var as kul, sånt galet humör. Efter hade vi musikprov, sex personer i en liten sal så det gick rätt bra det. Efter fysikprov, ha-ha. Tog bussen med mina två sötnosar M & J. Gick till årummet där Fanny, Beatrice och Majsan satt. Maja gick någon minut senare och vi fikade vidare. Sjukt mysigt var det! Matilda försvann en sväng också. Bara vädret som inte var på min sida annars är allting toppen! Kom hem för en mini stund sen och kanske ska iväg senare igen, det blir nog bra det med. Vi hoooores!



RSS 2.0