Godnatt änglar

Nu har jag pluggat för dagen och nu orkar jag inte mer, behöver sova. Det blev kemi, spanska oh sen kolla på film som hör till engelskan där man skulle läsa en bok. Men har jag läst den där boken, eh nej verkligen inte. Försökte ta in så mycket som möjligt men under filmen kom min lillebror med ett papper där han har skrivit själv på engelska vad boken handlar om. Tack lilla söten!
Nu vill jag bara somna men känner att jag måste kolla lite på spanskan.. Men godnatt änglar.


Fireworks

Varken tråkig eller rolig dag i skolan. Inget speciellt hände och då känns det så jävla onödigt. Spontant möte med Lotta om allt och inget. Kom hem med min lilla gosidjur mus. Sprang till bussen, missa den precis. Vänta i 17 minuter och åkte buss i 14. Hoppa av vid Lundellska skolan. Vänta på denise i 26 minuter då jag gav en film till henne och åkte hem i 14 minuter igen. Sprang hem från min busshållsplats och dök in i badet. Åt middag, pluggade och kolla på film. Nu kollar jag på Win a date with Tad Hamlinton. Ha en bra kväll.

Såhär ser min vecka ut. Puss på skolan.


Orkar inte, seriöst

Jag gör inget annat än att plugga. Plugga spanska, plugg kemi och plugga fysik, när tar det slut? Nej nu vill jag bara ha lov och inte göra något. Bara vara med dom bästa och bara vara och inga krav. 
Men dagen har varit riktigt tråkig men något händer under slöjden och allt blir bättre haha. Buss hem som var underbart skönt.
Nu måste jag plugga vidare..


There is one thing

Idag bytte vi platser *hehe* i skolan, jag får sitta med Denise, oho första gången! :D
Nu har jag massvis med plugg, kan inte plugga men ska göra det jag kan. Sen så är jag lite arg på en mespropp men hoppas han gör mig glad sen, ska till stan en stund och äta tror jag.

Jag vill ha tillbaka mina ben!


Just be strong



Dagens

Längesen jag körde på en dagens outifit, men idag är det en bra dag så varsegod.
Dagens outfit, dagens underhållning och dagens mus, muffe, snuffe!




Mitt vinterland





Bara Lambeck som har en brevlåda på baksidan!

STRIKE

En effektiv och bra träning. Lite små jobbig var den också när man inte är fullt till frisk. Mamma hämtade mig, vi åkte förbi för att hämta thai. Godaste som finns! ÄLSKAR DET! Nu ligger jag i sängen och borde använda de sista tiden nu på kvällen för att plugga men orkar jag ? Nej.. Ligger så perfekt i sängen nu och kollar på pensionjävlar och ba har det bra. Orkar inte förstöra kvällen med Kemi och Fysik. Måste nog vara det tråkigaste som finns!
Vi får se hur det bli nu men nu ska jag inte tänka massa jobbigt. Bara somna gott, sova gott, vakna typ gott.


Juleljus

Gaha vilken miffo bild. Nu pluggar jag lite då och då och bara njuter av att vara ledig utan någon träning! Jag älskar den här tiden (inte kylan), men när det är vitt ute och mysiga ljus och stjärnor osv. väntar bara på granen så blir det pricken över i. Låter mesigt men det är så sant.



Born to cheer

Nu ska jag gå och träna VÄRLDENS BÄSTA SPORT, cheerleading alltså. Ja det är bäst och ja det är en sport! AND I LOOOOOOVE IT THIIIIIIIIIIS MUCH! Puss på skinkan

Min grupp på camp. SER DU MIIIIIIIIIIG? Nu ska jag försöka tagga ner, PÖSSÄ!

Jullan och jag


Idag gjorde vi något bara vi kan göra..
skriva önskelista på fysiklektionen.
OnePiece högst upp?

Jag älskar dig


Jag vill till Spanien med dom bästa

Hemma från en kall och tråkig dag i skolan. Har inget att berätta förutom att jag ska på träning och måste plugga. P.s jag är ledig på fredag, puss!


Dagens med Bubbis


 


Fröken, jag behöver sallad

Jag hatar måndagar, eller rättare sagt så hatar jag alla dagar i veckan..
Fast tummen upp för mattelektionen och fotbollslektionen i alla fall.


Fuldans

Har varit alldeles för mycket borta från datan och bloggingen nu. Men som alltid kommer det saker man måste göra i första hand. Men dagarna har varit bra men skolveckan har varit riktigt dålig. Började med en flopp på spanskan men inget jag bryr mig om. Men det vända på fredagen då jag fick se mitt matteprov, starkt vg och nu är jag med igen!
Fredag, skolan som alltid med styrka och allt. En tidig cykletur hem för träning med distrikt. Hem och duscha snabbt för att möta Jessica och sen gå ner mot gamlishallen och kolla på fotboll.
Lördag, tidig match mot Dannemora, vinst med fem-tre. Somnade i några timmar och vaknade av ett telefonsamtal och en halvtimme senare satt jag i en taxi till Jessica där det blev mys med dom bästa. Somnade brevid Jessica som boxades hela natten.
Söndag, vaknade med att Jessica la vatten i nacken på mig.. Frukost på sängen och sen hem. Lussebullsbak och allmänt mys med familjen.

Fredagsbilder.




Och en allt för snygg tjej hos Jessi, nyvaken är bara förnamnet..


Det blir som det blir

Jag tror ni ser texten och skiter i att läsa, men om ni vill veta min helg så varsågod!
Lördagen började med slutspel i diös. Kommer inte ihåg om jag skrivit det här förut (?), i alla fall vann vi två matcher och kom till final. Spelade tjugofem minuter 0-0 mot danmark, då det blev sudden i tio minuter, förlorade när det var en minut kvar. Fan för det, men det skadar mig inte så mycket faktiskt, synd när det var så nära bara. Sen så skulle jag kanske träffa en snubbe som då ändrade mina planer. Så ingen Susanna blev det heller.. I sista sekunden räddade Denise mig som tur var. Det blev tjejkväll hos fru Lambeck med gottigheter och skräckfilm! Kul att man nästan gråter när det gått tre sekunder av filmen, men sen blev den bara äcklig. Somnade sen med Diddi vid min sida, och man får absolut inte sova om man inte sagt "godnatt, vi ses imorgon" det allra sista man gör, haha Älskis. Vaknade vid halv tio och fixade pappa som skjuts hem. Kom hem och åt, sen blev det samling för match. Vi spelade i allians A och vann med 4-2 mot gottsunda, sjunde raka vinst. Kom hem en snabbis och duschade för att åka vidare till min kusse Martin som fyller 20 år idag, grattis! Nu kollar jag på Ensam mamma söker med mamma den här veckan igen. Imorgon skola, får se vad det blir efter, om jag orkar börja om det igen eller om jag nej jag vet inte vad..


Måste man ändra sig för att passa in i mängden?


Ifall det är precis vad som krävs, så tänker jag ändå aldrig någonsin vara någon annan än den jag redan är.

Bajs

Den glada stunden varade inte länge. Åt lunch som va falukorv med potatis och tomatsås. Mitt ansikte svullnade upp och fick utslag, svårt att andas och allt sånt. Helt död!

Söndags mys



Första advent

Jag och mamsen åkte och köpte mat och massa glutenfria produkter. Pappa har gått och blivit glutenallergiker. Han som är redan är allergisk mot allt typ. Lunch hemma och nu ligger jag i sängen och väntar tills träningen börjar. Ska nog sätta på en film och mysa till att jag är bäst att jag inte tog hem några böcker. Kan inte göra något åt saken nu när dom ligger i skåpet. Om dom skulle ligga här hemma så skulle jag bara få ångest. Fan va skööönt!


Jag älskar mina tjejer!

Jag skickar ett lass med bilder.













En lördag med familjen




Blev en mysig dag med familjen på Gränby Centrum. Några påsar hem som jag kan visa om jag orkar senare. Klippte håret även lite kortare. Visar också lite senare om jag har lusten. Snart kommer tjejerna hit för massvis med mys!

The notebook

Tog bussen till gamlis. Träffade Foppa (hihi) och sen Matilda. Vi gick till gamlis hallen där det var match. Gusk mot vetinte.. Hihi, men Alex iaf. Gusk vann med 13 - 1 om jag hörde rätt. Bussen hem med tre grabbar och nu ikväll frös jag tårna av mig. Kom hem och hoppa direkt in i badet. Kändes som om det brändes mot huden. Middag sen har jag bara myst med filmer. Nu ska jag fortsätta med det också. Hörs imorn!

2008





Keep it cool

Denna dag har varit mycket bra, det går verkligen upp och ner hela tiden. Men som sagt idag var det bra! Först skolan och sen distriktsträning. Just nu lyssnar jag på bra musik och ska somna i god tid, har samling halv nio imorgon i diös, slutspel i cupen. Tyckte synd om mig tills jag fick höra att Madde hade sin samling en timme tidigare (hihi).


Älskar dig tjejen!


Somewhere





Made to gooo

Försöker vara typ 'fin' så kommer Victoria och förstör i bakgrund...! Påväg till skolan.



Right now.

Kom nyss hem för en liten stund sen. Ligger i sängen nu och kollar på NCIS, en av favvoprogrammen. Hade lilla kameran i fickan idag så det blev några bilder. Tror jag ska fortsätta så med kameran med mig vart jag än går, vet ju inte om jag stöter på något intressant!

Nyduschad, trött men glad tjej med pepparkaka i handen.


Änglarbarn

Inget bloggande från mig på två dagar nu. Har varit mycket med öppet hus, plugg och träningar men mina partners har ju klarat det galant.
Nu ska jag snart ta min snabba cykel till Julia först och sen skolan. Efter ett prov och en skoldag blir det träning med distrikt. Puss


Inte likt mig men man har ju bara en blogg i livet, haha.

OnePiece

Åhh, en sån här vill jag verkligen ha. Har tänkt på den väldigt länge men det blir aldrig av. Fatta skönt att bara hoppa in i den efter skolan när man fryser. MYS.


Läsdax

Matilda, jag hittade den. Vill du testa.. ? Hihi, ja den är tjoooock!




Thanks giving

Nu kan jag hälften jag ska kunna. Hejja Jessi! Men mår jag bättre? Tveksamt alltså.. Jag mår jätte dåligt. Mitt huvud sprängs, näsan rinner, har lock i öronen och halsen värker varje andetag jag tar.
Måste verkligen tacka Jonathan för jag fick låna hans kofta och min lärare Elisabeth för jag fick låna hennes sjal/filt. Frös som in i helvete hela dagen idag och fryser fortfarande. Inte så bekvämt om jag får säga så!

Jag elskar min bebis.

En dag som denna

Övermänsklig trött är jag, orkar inte göra någonting. Orkar knappast andas eller ligga ner inte göra någonting. Fick lite mat i mig och jag fick sn spurtt på 15 min och sen tog dog jag igen. Borde plugga till provet imorgon men jag orkar inte. Mår inte 100% bra heller, så det är inte så jätte bra. Nu ska jag sova, så får vi se om jag mår bättre och kan plugga.

Imorse då jag såg lite mer levande än vad jag gör nu..


Maddie, mums!



More than anything



Jag hatar spanska

Alltså verkligen en hur tråkig dag som helst i skolan. Mitt och Matildas första ig var kommen. Fy fan vilken idiot till lärare.


GRATTIS BRODER <3







Även fast du ibland kan vara det värsta jag vet är du alltid den bästa!
Grattis Dänjol.

En månad kvar till julafton!


Stop follow me

Otrolig lång dag. Är helt slut nu! 08.40 - 19.30, direkt till träning till nio sen hemma och tänkte plugga men nej, idioten Jessica Lambeck glömde allt i skolan. Hej ig, fast det har jag redan.
Gränbyskolan hade gruppdejt på donken som slutade med att dom andra stack med cyklar och jag satt med Fanny och massa grabbar. Saltade bröst, muuums!

Nu ligger jag i sängen, lite ledsen över det där med franskan men ändå kan det vara skönt efter en lång skoldag. Nu kollar jag på Nikita, vilken jävla brud asså!




Explain to me

Sista inlägget för dagen och sista dagen för min bror som 16. Godnatt vänner.

Jag vill ha tillbaka sommaren och värmen!

Before it all went wrong

En dålig start på dagen men ett väldigt bra slut.
Vaknade med hejdundrande haha huvudvärk, tog en tablett, somnade om och var på fötter igen. Kom till skolan därför lite senare. Kort skoldag, vidare till donken för ett meal där halva gränbyskolan var (?) Sen cyklade jag och Maddis ut i snöstormen hem till Denise en stund där Jullan också var. Tillbaka till skolan för öppet hus, faktiskt var det jätteroligt alltihopa!


En ful dagens outfit bild blir det.


''Jag la en bomb''









MIN FINA LUSSEBULLAR!!!

Denise fina bullar..



Lite bilder från idag. Nu ska jag plugga francais och sen blir det nog sängen som kallar.

Alla älskar fika

En bra dag och jag har ingenting att klaga på. Men idag gjorde jag något annorlunda och hade lite lockigt hår. Har nog aldrig hänt men det tråkiga med just mitt hår är att man inte kan göra något med det, blir bara rakt ändå haha. Stannade kvar i skolan med tjejerna i klassen för bakning tills imorgon då det är öppet hus. Jessica failade medans jag och Julia blev sådär övertrötta som bara vi kan bli. Cyklade hem i värsta vädret och genom våldtäkts skogen, men jag och Julia kom på om man låter som män så kan inget hända, ja övertrötta hette det..
Ska sova tidigt idag för en heldag i skolan imorgon.. Puss



Favorit tjejerna!





Mina bästa vänner som gör mina dagar underbara. Jag älskar er!

9E, billigare än Ullared

Lång dag imorn och kommer bli ännu än längre dag imorn. Efter en vanlig skoldag så stanna alla tjejer klassen kvar och baka. Allt gick bra tills jag slutade att läsa på receptet och hoppa över några punkter. Även om dom va råbrända så smakade dom gott. Don't judge my bulle by it's cover, okay pumkin ? Roligt kväll iaf med brudarna.
Tog en ISKALL promenad till Denise och vi nästan flög iväg för vinden. Helt sjukt! Mamma hämtade mig och nu ligger jag i sängen med Emma och kollar på tv, måste plugga franska idag också. Det förstörde nu allt..

LOVE U SWEETHEART.

Fika fika fika

Igår kväll så hade jag ingen tid till att blogga, inte imorgon eller onsdag heller tror jag. Igår efter skolan tog jag bussen till stan och hade en bra stund. Efter blev det match mot hagunda. Vi vann med 5-2 och är obesegrade i division 2, grymt! Så som jag är så sprang jag på toa två gånger under matchen, direkt före och direkt efter. Blir kissnödig när jag är nervös :$

AllDayIDreamAboutSports

JÄTTE snabbt här nu va. Måste verkligen plugga! Men bara för er (a) träningen satt fint fiiiiiiint! Lärde oss slutet av programmet och min dans är nästan lika rolig som förra året. Inte riktigt men nästan, fyfaaan asså. Aja, inget jag kan göra åt saken. Lätt träning men massa att sätta på minnet. Kul iaf, längtar till onsdag.

Måste bara säga att jag tog waaaaay to much balsam och shampoo till håret alldeles nyss. Nu behöver jag värsta minsta klicken! Nu måste jag tänka på refrängen, looooooooooooves!

T.A.N.G.Y.S





Ful

Inte världens finaste bild precis men tog den från Denise fb. Här ser ni håret iaf, puuuuuuuuuusssssssssss!!!!!!!!!

Fultjej.se


Be like a duck

Jag sa faktiskt att jag skulle ladda upp en bild idag. Men kom hem för 20 minuter sen och nu när jag kom på det så sitter jag i träningskläder och håret upp. Så i'm dearly sorry guys. IMORN!
Hade utvecklingssamtal idag också, gick väl bra och så. Men vill så jävla mycket, men det går inte för vissa lärare kan inte se vem jag är idag, bara vem jag va när dom först träffa mig.
Nu ska jag äta mellis och sen så rullar jag på min stjärt till Stenhagen för träning.

Min fina vän Emma och Victor som stylar i bakgrunden!

Kattigt

En kall och grå dag men börjades på bästa sätt då man blev väckt klockan halv sex av Lucy som skulle upp i sängen. Bästa sovsällskapet på länge faktiskt haha. Ingen intressant dag så har inget att berätta. Eller jo, Jessi har ju klippt sig och det blev sjukt fint. Nu ska jag plugga lite för att sen åka på match i allians tjugo över nio. Rå taggad brud.


Maskerad innan fotbollen, kattigt!


I'm not afraid

Härlig kväll, Ensam mamma söker med min egna mamma. Hon gör mig alltid så glad och jag kan berätta precis allt för henne. Jag älskar det!
Nu ska jag strax sova, en tidig kväll för en gångs skull skulle nog vara bra. Imorgon blir det skola, matteprov för mig. Kommer då gå åt pipsvängen, men det finns inte så mycket jag kan göra när jag inte förstår, hoppas det går bra i alla fall.. Sen tror jag det blir träffa en kompis och efter blir det match!


Det är madly

Jag känner mig död, helt borta och vet ingenting.
Jag och rosen har något gemensamt , vi är bortglömda. liksom. 


No diggity

Försökte få upp ett inlägg idag men varje gång jag hade satt punkt för inlägget så dog internet och allt försvann, härligt. Men det blev en tur på Gränby ändå. Äcklig som man var drog man på sig ett par jeans, en tröja och skitigt hår. Kanske inte var så smart om jag tänker nu i efterhand haha. Men kollat lite grejer som ska köpas inom kort. Hemma blev det lite film och då Shrek tre.
Ska lägga mig tidigt för skola imorgon och sen match i allians 21.20, grym tid på en måndags kväll..

Meet me at the hotelroom

Om jag skulle orka nu så skulle jag ladda upp en bild på håret men det är blött och har ingen ork alls. Men jag är super nöjd med det! Ni får se imorn. Åkte till träning och det kändes lite halvt konstigt på början men till slut så klarade vi nya lite saker så gick därifrån ändå nöjd. Har ätit lasange till middag som va sjukt gott, nu ligger jag i sängen och kollar på Filip och Fredrik, så jävla sköna små grabbar. Puss på dom, ska somna tidigt ikväll. Sova massor! Har sjukt ont i halsen men skitsamma ! KÄRLEK


Änglabarn

Riktigt härlig helg, bara massa idrott men ändå så bra! Idag var det fotbollscup i diös, vi vann faktiskt tre av fyra matcher så det är nice :D Efter blev det skopunken med mamms och kom hem med två par nya skor, yea. Sen har jag bara degat, eller nej vad säger jag. Jag har städat, lagat mat och gått med soporna ju, för det är så att jag har lite ny energi i kroppen av en källa som jag inte kommer att nämna. Men det är så skönt, eller ja hittills måste jag tilllägga.


Före


Hörs snart, så får ni se hur det ser ut då! (dvs, om jag hinner måste verkligen plugga franska sen träning!)
Puss på pussgurkorna!

Dina ord, finns ingen mening med att lyssna

Och mot småtimmarna lyckas även jag lägga upp ett inlägg innan jag ska sova. Lördag, fick inget gjort idag som var otroligt skönt. Vaknade vid halv elva, kollat på match, hämtat gränbytröjan och sen kollat på film hela kvällen. Har nästan inte sagt ett ord på hela dagen så nej har inte varit i form, usch nej. Imorgon ska jag sova och vill sen upp till Gränby men mamma säger att hon inte har pengar och banken är ju stängd så kan inte hämta pengar själv, helvete då.. Men godnatt änglar.


Lördagkväll

Söndag: Städa rummet (!!) Tvätta håret (!!) Klippa ? Plugga franska (!!!) och träna cheerleading! Kommer bli dagens höjdpunkt! Nu ska jag krypa ner under täcket, go'kväll!


Part ||

Orkar aldrig ta nya kort. Så redigerar gamla. Blir alltid bilder från Spanien. Vet att folk är less på det men det är inte jag. Finns så mycket liv i bilderna. Blir alldeles varm och glad i kroppen.

Det luktar spanien 2011 med mina absolut bästa brudar? Känner ni ?


Blixt från klar himmel

Jag håller med Jessica till tusen. Jag mådde som allra bäst när det var vi sex tillsammans, största saknaden i livet.


Nu så har jag kollat på tv, Så mycket bättre & Heartbreak hotel. Sen ska jag försöka att somna i hyffsad tid, fotbollscup imorgon.


För en stund sen


För ett år sen i november


Dagen före vi startade bloggen. Hemma hos Mårre, så jävla klockren bild! :D

Cherry

Vakna sent och hmmm så skönt det va! Hela dagen har jag och Emmsan gjort en sak som är hemligt, suckers!
Middag nu och sen myspys! Ska nog ta bussen till en ica affär i närheten för jag e fett me godis sugen!


Monkeymountain

Fett gulliga apor, jag saknar Thailand!




Ursäkta min flaska

Vaknade idag med leende på läpparna. Taggad på match mot töff, vinst med 11-1 och det var hur kul som helst. Ville inte att matchen skulle ta slut (a) Nu har jag varit hemma ett ganska långt tag och har hunnit dusha och pluggat lite. Ska fortsätta med matte senare efter en paus nu. Mitt största fan Bubba kom och la sig på mig så jag har mysipysi sällskap, älskar min misse.


What doesn't kill you, only makes you stronger



Naranja





En tisdag och en annan dag



Only girl

Kvällen är bra! Har haft ett efterlängtat samtal i ca en timme nyss och blivit tillfrågad två träffar, men jag stannar hemma och hör mina pojkar från rummet bredvid istället. Imorgon blir det match och plugg. Får se hur det blir med annat också.
Humöret är nästintill på topp och det är verkligen riktigt skönt.


Mikrofonkåt.



Allt blir så mycket bättre

Äntligen fredag! Skön dag med datasalen fram till fotboll och då styrka. Tillbaka till skolan för matteprov och lite fysik men jag och Julia drog en blå och åkte tidigare, men ändå inte. Äta snabbt för att sen åka på träning i Märsta. Två timmar och det var inte så farligt som jag trodde det skulle bli.
Nu har jag hunnit äta med familjen, duschat med inpackning och grejer och allmänt fredagsmyst. Ska snart sätta på en film och glädja mig åt att jag är spelledig i helgen, Woho! 



Julias säxiga lår efter sin cykeltur..

What's my name?

Längesen nu va. Men matcher och träningar är i min väg. Har kommit hem från distriktsträningen i märsta nyss, två timmar lång men var faktiskt rolig i alla fall. Dagen började med svenska, ogillad lärare! Sen blev jag själv ut på stan tyvärr. Men men det gick väl bra i alla fall.. Kom till skolan och blev dissad att äta med dom också! Åt med härliga flickorna i 9g. Dissad till fotbollen med :o men Delgado höll mig sällskap och det var skoj. På väg till skolan från diös blev Majsan sällskapet. Och tur hade hon, för en jävla vurpa fick hon se! Visste inte om jag skulle skratta eller gråta i det läget. Fyfan vad ont det gjorde men det är faktiskt lite kul att ramla! Så skolsyster fick plåstra om mig och nu svider det galet, blodiga legginsar ligger i papperskorgen om någon undrar. Buhu.

Min alldeles egna stjärna som har varit det i en sjukt lång tid nu <3

?


Kanske något sånt här ?

We will never be anything but loud

Måste säga att jag och Matilda har varit otroligt duktiga och populära idag. Mest jag som fixar allt men lyssna på det här! Först så fixar vi så vi får stanna i datasalen själva, sen fixar jag så att vi kan låna en lärares kamera, sen så fixar jag så vi får gå förbi 50 små 6åringar i matkön, hihi sen så kommer det två små ursöta tjejer när vi skulle till diös och tyckte att jag och Matilda såg ut som tvillingar när vi hade leggings på oss, vi va gulliga också.. Ganska så bra om jag får tycka till själv, eller vad tycker ni skitungar?


Hjärtat sitter utanpå

SLÅR INTE SOM DET BRUKAR SLÅ!



My hero

On the first page of our story
the future seemed so bright
then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
even angels have their wicked schemes
and you take that to new extremes
but you'll always be my hero
even though you've lost your mind


Jag är flummiiiiis!



Nu ropar Matilda! ''Kom Jessi bumbi baby'' och jag svarar ''jag kommer Matilda sääääääxi!''

Chicken nuggets!

Ja, som sagt sitter jag, Matilda, Denise och Josefin i datasalen och jobbar. Eller ja, jag är redan klar för jag är som sagt bäst så jag fick låna Maries kamera och ta kort. Julia åkte till stan och köpte eller bytte ett par skor. I don't know! Snart är det lunch och det kommer bestå av chicken nuggets med ris och curry sås. F1 med gott!
Fotboll och sen så har vi matteprov och en annan lektion och sen är det heeeeeeeeeeeeeelg! HEJDÅ!
 

min stol :)



Ute :)

christers mugg som han glömde :)

Sexig tjej, vill ni ha hennes nummer? Fråga mig baaa :)

irriterad tjej som inte fattar hur man byter rad :)


Fotodax





Tjing

Min hjälte kom hem från grannlandet idag. Vi alla åt god middag, myste och sen till slut så erkände jag om tvn som Émma förstörde och lite trix & fix så är den fixad. TACK PAPPA! Nu ska jag kolla igenom lite matte och sedan kolla på apor på tv. Love


//GODNATT



Bloggtorka

Inte bloggat på tre dagar, helt sjukt. Men har haft total bloggtorka och har gjort massa annat så bloggningen fick ligga lågt. Lite från dagarna som har varit har ni ju redan hört så ingen idé att skriva det igen.
Idag så var det en jobbig dag med fyra långa lektioner innan lunch, och tre språklektioner också.. Cyklade hem med Julia som alltid och kände redan då att knäna inte kommer hålla en träning. Så plugg blev det istället.
Ska somna tidigt idag så orkar med en två timmars träning imorgon i Märsta. Kult.

Tjugonde Augusti.

Page?

Dagens fråga
Ska jag klippa av mitt långa hår? Inte mellan kort, då menar jag page. Skulle jag passa i det? Mitt hår är ändå äckligt och slitet. Riktigt slitet!
Säg vad ni tycker, snälla.

Jag tappa dig, och nu är du tillbaka

Värsta dagen på veckan som gick ovanligt bra och snabbt. Efter skolan hämta mamma mig och jag busa med Jocke, Jonte och Eric med att tuta på dom. Fyfan va skraj du blev Jocke! :D
Klockan 17.30 kommer min buss och hämtar mig som tar mig till stan där jag ska träffa Julia. Sedan gå på Jensens öppen hus, vill kolla på alla skolor så här är en bra början. Nu ska jag äta mellis, PUSS!


Nians fotbolls brudar












MUNK

Har bild nu och sitter med en den drygaste delen av klassen i datarummet. PANIK! Skriver om Edvard Munch och drygar på Jockes fb, otroligt underhållande!

9

Träningen gick bra. Även om det var jobbigt att ha låg feber och massa hals & öron ont. Gillar det ej! Nu ligger jag i soffan med blött hår som jag verkligen hatar. Nu är jag massvis med trött, hihi så ska skippa middagen för jag pallar inte och sen hoppa ner i sängen och sussa. Natti folket.


Bbk



Match 20.20 i allians. Nu ska jag få ut all min innersta ilska, stackars motståndarna alltså. Sjukt taggad!

Oslagbart

Jag och Jenny har värsta dejten ikväll vid gropen. Fett med bus! Vi klarar det tillsammans nöt.

Soumi, Finland!!!!!!!!!! Vill tillbaka så grovt. Men vi höll det vi lovade varandra en jobbig träning i Gamla Upsala.


Unnecessary images






Lyxfällan

Dagen började förjävligt och slutade ganska bra. Franska provet bestog av ingenting. Ska göra det någonannan dag. Simningen gick väl bra, inget svårt direkt. Hatar gränbyskolans mattanter till tusen, fyfan för dom alltså!
Nu ska jag börja om. Om en timme ungifär så tar jag bussen till träning. Är fortfarande sjuk men får inte missa så de e bara att kötta. Puss på skinkan.


Project Runway

Skola - Prov
Fyrishov - Simning
Skola - Blä
Hemma - TV
Allians - Match


En ny buddie i min säng


Den är faktiskt söt när den lutar sig, för den kan inte stå, benen är lösa och ögonen är fula. Men det är insidan som räknas! 

Skön låt, Shatil <3 och Oscar

Glad och lycklig igen

När någoting går fel. Då går allt fel. Inget jag göra åt saken, bara sån jag är. Jag gillar att ha kontroll och veta vad som händer runt omkring mig hela tiden. När jag inte vet det så mår jag inte bra. Jag vet inte vart jag är påväg, vad jag håller på med eller hur jag egentligen mår. Jag inbillat mig själv ett bra tag nu att jag mår bra, men nu börjar det synsas att jag inte gör det. Jag lider över det och jag vet att mina närmaste gör detsamma och jag avskyr det. Vet inte vart jag ska ta vägen. Hoppas bara den vägen jag är på nu leder mig till att vara glad och lycklig igen.

Utan dåliga dagar har man inte bra dagar hörde jag förut av en vän. Värre än såhär blir det inte, jag vill inte fejka mitt leende längre. Nu är det slut med det. Kan jag få en bra dag som på bilden ?

Glogg

Tja Jocke! Och ni andra.
Jag kan säga att jag verkligen hatar skolan, det är inte kul. Det kanske inte är meningen, men just nu är det ärligt talat förfärligt. Det är säkert för att jag inte mår så bra utöver det i för sig. Imorgon är det spanskaprov och jag kan ingenting, och då menar jag det, ingenting alls. Fattar ingenting ens när jag pluggar, jag har gett upp det men måste ta tag i det igen, även fast jag bara har böckerna i nyllet och tänker på annat så känns det mer som att jag har försökt i alla fall. *KlagarN* Sen ska jag joina pappa i soffan med glögg, det bästa.


-



Lilla lady

Morgonen var ett helvete, börjades med att lägga sig i kattspya och sen cykla iväg i regn. Skolan var ju inte heller på topp. Mycket plugg i veckan och träningar. Men nästa vecka ser det lugnt ut och som jag längtar. Nu kollas det på Ph för att sen åka på träning inför sm. puss

Öregrund.


Society

Skolan var hemsk som vanligt. Fotbollslektionen var helt okej, lite smårolig sådär. Ballefjong väder bara, så jävla kallt, blött och bara så vidrigt. Thailand med 40° vore inte helt fel direkt. Ska sen på träning i diös, med Fannniiii :D Ska stänga av tven för att få fokusklockan på plugget. Ekonomifuckingprov imorgon, ledsen på det, men det värsta är snart över!

Farsdag


Love daddii <3

Goodbye pumkin

Träningen gick asbra och vi lärde oss början. Känns bra hittills! Tog bussen med Emma och Elin till Fyrishov för att kolla det sista på en annan träning och jag sa hejdå till Demo. Nu ska jag borta gaddarna och titta på film. Imorn blir det ingen bloggning för mig tills kanske halv tio på kvällen. Natti!

B U S




Live Love Laugh



Det var sommar och sol. Vi hade varandra och två andra.

I will never lose, loser


Fikabreak



Jag lovar, jag väntar

Idag har jag skrivit bokrecension och spanskauppsatts något sånt, och läst ekonomi. Imorgon blir det mera ekonomiplugg och lite matte, varför inte lite mer spanska? Kill me! Sen blev det paus, cyklade till Matilda för att lämna hennes cykel. Tog promenaden hem i segt tempo och lyssnade på hög musik i lurarna och bara var.



Torso

Spanska uppsatsen är klar äntligen. Dränker mig i plugg och vill bara bort, Mexico om tio skolveckor. Jag vill inte lära mig för allt kommer försvinna efter provet. Snart nio veckor kvar, usch!



H2B BH

Om cirkus en halvtimme åker jag till Uppsävja för träning! So long suckers.


Förlåt för att jag aldrig sagt förlåt






Recklessly, headlessly in love with me

Åkte hem från Matilda igår kväll, fick värsta jobbigt att andas och höll på somna på bussen. Små läskigt för jag kunde inte kontrollera det alls. Bums i sängen med lite tv tittande och datorn, sen blev det för jobbigt igen och jag stängde av allt och somna någon minut senare. Fick massa onödiga sms och samtal under natten som väckte mig och shit va jag blev irriterad! Skönt som satan att sova länge och som ledde till soffan med lite film och mys. Nu blir det massvis med plugg tills träning med b ä s t a black hawks! :D

Jag kan en meningar som jag skulle kunna säga i sömnen och den lyder
''Je ne comprens pas'' och betyder ''Jag förstår inte''
BUS!

Vi tre!

Smurfarna

Hemma från allians och en förlust mot Stenhagen. Gårdagen var mysig med bilder och filmer, haha. Snart blir det mat i huset som passar riktigt bra nu. Måste plugga spanska för har en uppsats tills imorgon, och läsa ut en bok och skriva om den, och plugga mer spanska tills på onsdag och plugga matte tills på fredag. Åh!


Skräckfilm nästa Jessi?

Sommar i Björk

Young forever.

Bästa Julia i bästa Björk, ingen stress och ingen oro. Fan, va jag vill tillbaka.







Dagen du försvann ur mitt liv och dagen du hjälpte mig gå vidare.

Svart, vitt och allt däremellan


iloveu.


14 november

Igår somnade jag i mammas famn efter att kämpat som en tok att hålla in dom sista tårarna.
För det enda jag vill, är att den har dagen ska spolas tillbaka till exakt ett år sedan, den fjortonde november.


Mys med bästa tjejerna
















Det gör ont








Can I do this?

Åkte till lasergame och spelade den roligaste gången någonsin, rabbla upp alla namn är ingen idé, men det var åtta personer i tjuo-trettio års åldern och jag, haha grymt skoj. Åkte till Susanna efter och hjälpte till lite och gick till hemköp där Jessi väntade, trodde jag inte hade några pengar till ha 220 kronor, så lite gott blev det. Tog bussen till Matilda där det som vanligt inte går att misslyckas, också kul och mysigt att ba vara med er! Cyklade hem på Maddes hojj och förstod att det inte var konstigt att hon kan cykla så snabbt, den va snabb.

Best of the day.

Hem till Matilda


Madly love




1946-2004

Sov ut idag som aldrig förr. Sjukt skönt att få vakna av sig själv. Mamma och jag tog bilen till världens finaste grav, sen vidare till en affär i Bälinge. Nu sitter jag hemma och bara väntar på mina flickor. Blir mys hemma, helt underbart.





Hässlögymnasiet

Roligt att träffa Julia igår. Känns bra att du är hemma igen!


Vaknade klockan åtta imorse och klockan nio satt vi i bilen påväg till Västerås. Finns en nackdel med skolan och det är att jag är född 95. Annars är allt perfekt! Det var jag och en annan tjej och vi börja snacka direkt, vi ska bli grannar (om vi båda kommer in) Annars var det ca 50 killar som vill bli piloter och elever som går i skolan nu som berättade om skolan i deras fina uniformer. Gå runt mellan alla flygplan och pappa som berättade lite om flygplanen. ÅH VAAAA JAAAG VIIIIILLL! Nu ligger jag i sängen och har pluggat lite franska. Det behövs verkligen och nu ska jag verkligen försöka göra det bra. BYE!

När jag satt i cockpiten med pappa och hans kollega i April. Tur och retur. 2010.

När jag flög simulatorn med pappa i somras, 2010.

Jag och Matilda kliver på planet som tog oss till Spanien 2010.

Spanien 2010.

Usa 2010 2.

Usa 2010 1.

Gran Canaria 2010.


Det är inte bra


Alltså kissen och datan förstör mitt plugg, dags att sluta bli distraherad och ta tag i situationen! Bye


"Ekonomiplugg"



00.26

Jag är så lycklig, jag vet jag valde rätt
Och tillslut så kommer allt bli perfekt
Livet kan va svårt men jag svär det bara spela på
Våra minnen det är allt vi kommer leva på
Säg hejdå för livet går vidare
Och kom ihåg att det finns nåt som e finare
Tack för mig, vi hörs väl ganska snart igen
För just nu är det faktiskt dags att dra igen
Så ha det bra min vän vi syns väl nån dag igen
Om jag nånsin kommer tillbaks - Ken Ring

Seglaren

Nu ska jag strax ta och lägga mig. Först ska jag äta en macka för har nu väldigt tom mage. Mamma har lagt om min fot nu som jag kanske har inflamation i också, daaaamn jag orkar inte med massa sånt skit. Ont gör det ja.
Fick dagens citat nyss också, hahaha Mathias: 'jag såg bara någon brun prick trodde det var bajs först sen såg jag ju att det var du :D'
Nog med inlägg nu, godnatt.

Haha, heeelt onice bild. Men så får det vara.

Don't you forget about me?



They say love is just a game
They say time can heal the pain
Sometimes you win, sometimes you lose
And I guess I'm just a fool
I keep holding on to you

I told you once you were the one
You know that I'd die for you
Although it hurts to see you go
Oh this time you should know
I won't try to stop you

Don't you forget about me baby
Don't you forget about me now
Some day you'll turn around and ask me
Why did I let you go?

So you try to fake a smile
You don't wanna break my heart
I can see that you're afraid
But baby it's to late
'coz I'm already dying

Don't you forget about me baby
Don't you forget about me now
Some day you'll turn around and ask me
Why did I let you go?


Grattis my big big love



Back to hell

Dagen började med en cykeltur med prat non stop med efterlängtade Maddis. Kom till skolan och skakade nästan av glädje med varma kramar av tjejerna. Sen var alla lektioner äckliga, verkligen jätteledsen över att ha så mycket att göra under helgen med plugg. Fast fotbollen var mycket skoj, dog lite på slutet av trötthet. Inte tränat på en månad dårå. En donken med Jessi satt också fint. En riiiktig snackdag har det varit idag. Distriktsträningen var också rolig faktiskt. Efter den åkte vi hem till Susanna som fyller år idag, där det blev sallad och fika. Massa skratt som det alltid blir med släkten, där trivs jag! Nu har jag duschat och lyssnat på musik i min nya högtalare. That's the day! Imorgon blir det lasergame med några, skriver säkert imorgon också om jag inte pluggar, å.


Jag kommer bli bra, precis som förra gången



Det var ett dött lopp

Två dagarn utan att jag har bloggat, ajdå inte bra. Men har haft plugg och träningar så har inte orkat lyfta upp datan. Men kan berätta om gårdagen, skola som vanligt men gick hem tidigare. Mycket plugg på ekonomi blev det och sen iväg till Java för att äta med laget. Match i Fyrishov, Fbc mot Sten sture, 5-5. Hem och pluggade det sista.
Idag så träffade jag Julia igen efter sin Thailandresa, helt galet underbart! Cyklade iväg med min vän i snön och massa prat, cheyen har ju missat mycket! Seg dag i skolan och dagen fick avsluta med en träning med distrikt.
Har inga direkta planer imorgon men dörren står alltid öppen. kärlek

Bara en dag där, där allt var så bra.

Sweet Lord.

En jobbig dag med linnet ovanför rumpan. ARG. Skulle plugga med Denise på stadsbiblioteket idag men problem som att alvedon inte funkar får en att explodera. Vatten och mat behövdes och inga pengar i plånboken idag. Mamma hämtade mig och vi åkte förbi ica för att köpa middagen. Tikki Masala, favoriten! Efter mellis så blev det plugg men känns ändå inte att jag kommer någon vart. Kommer inte kunna imorn och jag är körd. Ph paus sen så var det bara att försöka plugga lite till.


Time to sleep?


OH YES! Nighty folks

Borta bra, men hemma bäst

Heeej. Nu är jag hemma efter en lång lång resa. Ni skulle inte bry er om mina upplevelser om jag skulle sitta och skriva ner allting om dom här två veckorna, men kan säga er att det har varit en sjukt underbar resa. Verkligen hur bra som helst! Tillbaka till verkligheten, startar med tre prov, men har inte en aning om vad det handlar om, känns lite halv bra sådär.
Nu är pizza beställt sen sova i min säng! Skola imorgon, yeeeeey.


Fortsätt lek

Godmorgon. Vaknade för en en timme sen och idag kör mamma mig så nu har jag tid att ligga i sängen och inte göra ett skit. Mår PISS. Vill bara sova mer. Träningen igår var ändå fett bra.
Jag gillar. Jag älskar!
Hard2Beat Black Hawks.


End like this

Skriver snabbt nu. Om cirkus tio minuter tar jag en promenad till bussen som tar mig vidare till Fyrishov. Träning ikväll och jag är riktigt taggad faktiskt. Dryg skoldag och de tre sista lektionerna va jag död. Idrott som var helt ok då vi körde volleyboll. Mitt lag vann varje gång och jag va jätte duktig. Eller asså man får tolka det hur man vill. Jag var iaf bra på att räkna poäng! Skulle egentligen behövt plugga idag men det får bli stenpluggning imorn med Diddan på stadb. där vi brukar hänga. Ingen smart idè att plugga sista kvällen men ibland har man inget annat val. Puss på den ba!
Kärlek.

Poopisar. Fanny & Johan. Mina gym/buss kk's. (Fast Fanny e mycket mer än de, vi e gifta)

NATTI

Nu ska jag stänga av tvn och säga godnatt till datorn. Men först ska jag säga godnatt till er. Så nu säger jag de, GODNATT bebisar!

Random bild, JAPP!

Vill bara iväg


Spanien nästa sommar och som jag bara vill dit.
Som man bara mår när man är brun och är med
Dom bästa!

Mysväder

Hela kvällen gick åt att plugg ekonomi. Känner att jag inte hänger med där men prov på fredag, inte att leka med. Nu sitter jag i telefon och måste snart duscha. Blir nog det sista inlägget från mig ikväll. kärlek


:'(

Saknar Julia..


Se det snöar

Jävla äckel päckel väder! Fan va jag hatar kyla, snö, mörker, vinter, hela jävla sverige. Nu vill jag ha sommar, jag vill ha Spanien med mina underbara vänner. För jag och några tjejer ska till spanien nästa sommar. GULDVÄRT. Det är bara ett jävla tag dit bara, det är nackdelen.
Nu är det bara massa plugg som väntar på mig. Men jag försöker ignorera det men det kommer ändå inte löna sig. Jävla skit!
Idag i skolan hände det inget speciellt. Riktigt liten klass idag också, haha kändes sär. Jag, Jocke och Matilda tog bussen till fyrishov för gymnasietmässan fast jag mådde inte så bra, det var varmt, det var massa folk överallt som gjorde att jag fick panik och bara ville därifrån. Som vi gjorde, gick ut och Matilda lämnade mig. Efter två timmar kom jag hem! Fick ännu mer panik att lokaltrafiken suger och att det snöar.

Nu börjar DH snart. TJING!

S N Ö F L I N G A

Äckel väder, äckel väder och äckel väder. Snö just nu är riktigt onödigt och gjorde dagen bara sämre. Pappa körde mig till skolan som var guld. Inget spciellt som hände men syslöjden gör ju dagen bara bättre, seriöst faktiskt haha. Jag, Jessica och Joakim tog bussen till Fyrishov för gymnasiemässa. Så mycket folk och så varm. Stannade inte kvar länge men fick några papper hem. Har inte betämt än men Celsius ser ljust ut, innebandy då.


Cheer helg












Madly in love with you



Nu måste vi dra

Så tillbaka till skolan som nu är nästan som helvetet. Började dagen starkt med spanska, sen rullade dagen bara på. Fotboll och klippt i ett koöga har jag också gjort, mysdag! Cyklade hem och svin kallt är det ju och här behöver man ju inte ens överdriva. Ska plugga lite tror jag för att sen ta mig ner på sm träning.


Paranormal activity två

Ett inlägg om gårdagen som aldrig blev av. Var hemma hela söndagen och gjorde ingenting, värt! Men klockan åtta tog jag bussen till stan och träffade Jessica och Fanny. Efter mycket prat som Jessi sa så träffade vi Jacob, Daniel och Victor. Satt längst ut på filmen Paranormal activity 2 och jag var gott som död. Långa sekunder, helt galet! När bion var slut och alla var lagomt rädd så såg vi att Jacob hade kissat på sig, bildbevis! Efter allt skratt som behövdes efter filmen så tog jag bussen hem och somnade på soffan med tvn på. Rädd chey, jo tack! Vaknade någon gång på natten av fler tal sms och samtal, förlåt mina vänner!
Så det var min söndag, snart får ni höra om idag.




Långa sekunder

Förlåt för jätte dålig uppdatering men man har faktiskt lite annat att göra. Nu ska vi bli duktiga igen så Julia blir stolt, eller hur Nighthawk?


Igår så börja vi två och sluta sju. Mycket rolig träning och sista dagen med Mitch. Tråkigt men ändå roligt att vi har lärt oss så mycket. Kom hem och hoppa snabbt in i duschen, klädde på mig och lite fix och sen så hoppade jag på bussen till stan och mötte upp Fanny och Matilda. Mycket snack på kort tid. Träffa sen Jacob, Daniel och Victor sen va det bara att slå sig ner på biostolarna och kolla på film fan'et! Sjuk film alla sätt och vis! Riktigt långa sekunder! Sprang till bussen med Jaggo och sen var det bara att försöka få tag på Matilda när jag kom hem.. :@
Somna på soffan med tvn på för jag inte våga gå upp precis som Matilda gjorde fick jag reda på senare.

Idag så var det riktigt tufft att vakna men det gick till slut. En vanlig och tråkig skoldag. Fotboll sen så slutade jag, f1 värt! Kom hem helt igenomfrusen och nu ligger jag här. Ska snart duscha, äta mellis och sen lägga mig i sängen igen och försöka plugga lite.


If you don't know. Well, now you now.

Middag på Dragon Palace va mys igår även om man var övertrött och ville mest bara hem och sova. Tog bussen hem vid tio och fick ett konstigt telefonsamtal, mhmmmmmm! Sen däcka jag i sängen. Vakna vid 11 och öm i hela kroppen. Frukost på säng och sen masserade mamma mig. Nu e jag fit for fight igen. Crazy cheer dag blir det idag och som jag har sagt förut men säger det igen, säg inte crazy till amerikaner!
Nu ska jag ladda med lite disney channel och sen hoppa in i bilen för träning. Fem timmar blir det idag och sen bio med ett skönt gäng! Pussar.


Black Hawks! ♥


Sista bilden tills kameran dog. Väntar på bilder från Emma.


Köttis goes perfect

Jag hade en minut över för att klicka iväg ett litet inlägg.
Dagens träning var sjuk! Kan inte beskriva hur bra det gick men köööööött!
Kom hem för 40 minuters sen och nu är jag duschad och klar för att dra iväg igen för middag med laget, på dragon palace blev det. Massa vårrullar blir det dårå!
Nu ska jag packa en liten väska och bege mig till bussen som kommer om 20 minuter.
Ha en 3vlig lördags kväll!

(ikväll kan ni få bilder)

Bump off

Asbra träning idag med Mitch från usa. Sjukt effektiv och vi lärde oss massoooor! Imorn är det träning från 11 - 18. Sen middag med laget, MYS! Kommer inte hinna blogga imorn, kanske på kvällen men det är bara ett kanske. Nu ska jag sussa så jag orkar med 7 timmars träning imorn!
Goodnight and sweet dreams.


Excaliburs. 2009 - 2010.

 


Svart på vitt

Blev ingen bio för kände att tiden inte räckte till. Imorgon ska jag ju till Falun för att spela en match. Buss dit som kommer bli lyckat, jadå. Nu ska jag försöka lägga mig i tid. Godnatt, juste hatar festbilder..


B2C

Jävlar hur många bilder det blev på oss tjejer. Det kom som en riktigt chock! En två till bild var också men den va INTE okej! Haha, jag kommer ihåg hur det blixtrade i mitt och Julias ansikten. Fyfan! Och dom där två jävla ph killarna, dom skulle ju också vara överallt, eller hur Matilda? :D
Aja, inte så kul men här har ni dom!


CHEERCAMP!


TAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGAAAAAAAA!!!!

Boats ´N Hoes

Förlorade matchen med fem-noll. Fick spela back i två av tre perioder, vad är det som händer? Fick byta upp mig sen så det blev väl bra ändå. Har ätit lunch och kollar nu på Step Brothers, Dragon to Nighthawk. Ska snart duscha och ikväll blir det kanske bio med Fanny, Jacob och andra grabs. Härlig kväll.

Helt seriösa.

Det absoluta bästa som har hänt mig.



Klass nio e

Jag saknar inte min klass. Jag vill inte tillbaka till skolan. Jag vill verkligen inte det!


Säg ingenting till mig

Bloggtorka eller vad.. Just nu orkar jag inte blogga för känner bara att jag vill sova. Har inte sovit på två dagar nu, eller jo fyra timmar. Imorgon har jag match med distriktslaget och efter det ska jag sovit ut.
Men om gårdagen, två matcher som slutade med coachvinst! Klippning och snelugg blev det, bra eller dåligt? A det vet jag inte själv. Två flickor, Julia och Denise, knackade på dörren. Senare kom Jessica och lite fix tillsammans tiil b2c. Träffade dom andra innan vi gick in. Kön var ju ett skämt men lyckades komma in ganska snabbt ändå. Kvällen på v-dala var väl lite sådär. Så mycket folk så jag låg ju nästan mest på golvet. Gick vid halv ett till Fålhagen och till Joel. Somnade där med Jessica, mysigt faktiskt.
Idag, vaknade vid halv åtta och åkte vid nio till allians. Förlust men vi skyller på att coacherna var för trötta. Hem och sov i fem timmar innan träning.
Så var mina två dagar denna vecka. Imorgon är det match och sen vet jag inte.


Första bilden: I Fålhagen vid fyra tiden va Jessica, sliten chey..
Andra bilden: Till Fålhagen och shit vad jag bara ville döda dig!
Tack Jessica för allt, jag älskar dig.


Little miss perfect

Imorn är det cheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeercaaaaaaaaaaamp! Har inte tränat cheer på typ tre veckor så det kommer bli intressant och se hur det går. Saknat det så jävla mycket! Vill bara träna!
Born 2 cheer.


Sometimes it's hard to tell in the dark

Kanske skulle blogga också ? Vaaaart är lusten att blogga ? Inte här iallafall..
Igår Så latade jag mig som sagt i sängen med mtv i fullfart tills mina pears kom och hämtade mig och Victoria. Åkte ut mitt i skogen åt helvete för att kolla på hundvalpar. SÖTASTE jag har sett! Små nussiga huvuden och ba puss! Aja, vi får se. Vi åkte direkt till stan för att äta, var helt utsvulten! Texas longhorn blev det, passar ganska bra va? Det va f1 gott och 3vligt! (hihi fanny) Sen så tog jag bussen och hann precis med tvåan till Gamla Upsala där även Julia och Denise var. Saknade! Efter lite fix så tog vi bussen till stan som även Majabaja, Dj, och FannyBanny hoppa på. Vi tog bussen till Luthagen och träffa upp Lina. Senare blev det B2C. Tyckte det var roligare förra gången. Tappade bort mina två blombuketter (Matilda och Denise) då blev jag fett orolig, haha. Min mobil försvann bort många gånger och jag och Matilda låg på golvet några gånger också. Ja, mer om det en annan gång. Längsta promenaden eeeeeever. Går utan skor, iskallt! Fick med mig en hink, ett paraply som var en pinne och en kundvagn. Rullade fint sista biten. Somna hos Joel.

Idag Vakna där jag somna. Somna om, vakna igen. Matilda var tvungen att vara vid allians nio så då skulle man upp också tyckte hon. 38 minuter efter hon gick så drog jag till min buss som gick då. Kom hem och ingen är hemma. Och jag har ingen nyckel så smarta Jessi kommer ihåg att mitt fönster är inte ordentligt stängt så jag tar en stege och klättrar upp till mitt rum och trycker upp fönstret.  Simsalabim så låg jag redan i sängen!


Att det e så roligt att ta kort på ingenting. Nu blir det disney channel!

@ Thaaiiii

HEJ! Fran andra sidan jorden hihi. Har ar det super duper kan jag saga er, vadret ar inte alltid pa topp men idag har eftermiddagen varit skooon! Tidigare under dagen var vi pa ett apberg med flera sma sota och stora fula apor overallt (nastan), skit haftigt. Sen marknaden pa kvallen, och god mat pa favvo restaurangen. Har kollat pa film som alla andra kvallar nu ocksa. Skont att avsluta med komedi sadar! Hoppas det blir fint vader imorgon med, dags att ga och sussa.
Sa skont att snacka av sig med Maddis, sa efterlangtat och saknat!
Rudolf med roda mulen (jag) maste vila lite. Saknar er. En vecka kvar, NICE! Alskar er chicks <3

Regn

Vakna av att det plaska sönder med regn utanför mitt fönster. Inte kul alls! Försökte somna om men tvn locka istället. Har nyss duschat en skön dusch och ska snart torka håret om jag orkar.  Jag blir jätte ledsen när det är så tråkigt väder ute. Fan va jag hatar det. Senare idag åker jag ner till Matilda gosi och sen träffar Fanny gosi. Hejdå.

Cam

Vaken efter fem timmars sömn inatt. Inte så smart om man tänker efter när man ska upp sju. Men smällar man får ta men en kul kväll i min ensamhet, eller nej.. Kan ju säga att jag har gjort bort mig totalt, haha sjukt egentligen!
Men idag då, pappa kommer och hämtar mig för att åka till allians. Match klockan nio och jag, Dj och Maja kommer vara tränare för dagen. Coach seger? Efter matcherna ska jag klippa mig. Färgning, toppa och kanske snelugg. Sen kanske träffa Jessica på stan.
Snart kommer pappa och måste packa klart och fixa det sista. Kanske vakna till också..

Grattis på bröllopsdagen mamma&pappa!

l

Förlåt Förlåt Förlåt!

Så hemma från en dag på Täby Centrum. Hittade inte så mycket men en kofta och klänning/linne. Mysdag var det absolut! Hem för träning och lite cam med några pojkar. Gulliga som dom var så skulle dom hämta mig men nej ska ju iväg imorgon igen. FÖRLÅT IGEN!
Men imorgon ska jag, Dj och Maja vara tränare eller ledare för p98 i Untcupen. Om vi klarar det så är vi ju helt klockrena. Klippning efter och sen träffa Jessica. Nu börjar PH så hejdå.

MIN FINA !


Du är min favorti, och kommer alltid att vara!


Hey yoooo

Somnade med Fanny vid min sida, snacka länge som var skööönT. Skjussade Fanny till andra sidan av Sunnersta. Vi tävlade med en gubbe som vann. Lämna henne med någon främling och cyklade tillbaka. Drog av byxorna och bhn och kastade mig i sängen igen. Somna om och sedan när jag vakna fick jag värsta suget på att spela The sims, haha! Faktiskt riktigt kul! The sims ska helt klart med till spanien. Det är faktiskt ett måste som vi glömde iår. Aja, nästa år då hela tjejligan följer med! Nu kollar jag och offe på Booke knows best marathon. Helt klart bäst! Nu ska jag ner och äta thai!

Skön Dag

Har inte orkat blogga idag för har sovit hela dagen. Sjukt skönt att bara få sova ut en dag, livs! Lucy, hunden, har aldrig varit jobbigare och blev helt överlycklig då min bror kom hem och fick ta hand om henne så jag kunde sova. Träning idag med Sten Sture och nu har jag precis kolla klart på PH. Skulle till Jesscia ikväll men hoppade det för ska upp tidigt imorgon och åka till Stockhom med mamma. Tjejer det blir en annan kväll under lovet!
Nej nu ska jag duscha. over and out

Fyfan haha..


Penisonsjävlar

Tre små tjejer kom och gjorde mig sällskap i sängen. Vi kollar på vänner som jag hatar och disney channel såklart. Snart börjar dom där flipp pensionärerna på tv och det ska vi checka. När Fanny kommer som hon gör om ca 40 min så sparkar jag ut dom. Haha, taskig! Har lekt lite med kameran som ni ser och vi skrattar övertrötta till Halebop reklamerna. Hörs senare pussisar!


H.A.L.E.B.O.P







Hey hoe, let's go!

Tänkte visa er tre filmer. En från gothia då jag och Julia trollar ba. Sen en då Anton byter ut min stol till en stol med tre ben så sen drar jag en vurpa. Den tredje är från en av de sista fotbolls lektionerna för ett år sen tror jag då vi gör allt förutom fotboll. 
HA SÅ KUL!

 


 

Pickan och Pess

Min storasyster tycker att jag är cool, att jag är bäst, hon vill va som mig, och därför tvingar hon mig nu att länka till hennes blogg. Bara för att hon vill ha lika många besökare som oss. Jävla sopa! LOVE YA!
Klicka här för att komma til hennes sopiga blogg :)


£

Bara för att jag e fett blek så ska jag ta min fett snabba cykel och cykla till flottsund och sola. Sedan ta en sjukt lång dusch med allt som står på listan. Njuta lite i det här äckliga höstvädret. Senare ikväll blir det favoriterna Matilda och Fanny Anderssons!
Lyllooooooooooooooo mig. Synd för diiiiiiiiiiig.


Som ett barn.

@

Jag vill aldrig mer komma hem. Spelar ingen roll att solen inte skiner har, jag vill aldrig mer komma hem.

RSS 2.0