Vandra vidare, ja bara gå därifrån.



Glöm inte frågestunden, passa på!

Idag har Julia och Jessica varit riktigt duktiga, det gillar vi! Att jag inte har varit duktig idag gillar vi inte. Men idag har det varit mycket och kände att tiden inte fanns kvar till bloggning. Men nu är jag här och min dag har varit bra faktiskt. En slöjdlektion som gick åt helt andra tankar, visst Julia? Hem och plugg av spanska och sen somnade jag en liten stund, värt. Träning i Boland som var seg efter som jag har ont i ryggen efter igår. Så imorgon hoppar jag Sm träningen och kör på som vanligt torsdag, fredag, lördag och söndag.. Usch det blev mycket på en gång men det är bara den här veckan som det är så. Ska klara den här veckan utan problem, godnatt på er!

Akzel

Bara för du läser våran blogg varje dag.

Ja, vi leker turister.

....!


Då kör vi igen! Ännu mer frågor denna gång. Så svarar vi i helgen!
(Inga frågor om Simon! S'il te plait! / Jessi)


It's gonna be a bumpy ride

Mattesnillet kom fram en timme och körde några tal till dit vi ska vara. Middag paus där i mellan med Andy & Mandy. Borde göra lite engelska men det orkar inte jag inte mer. Ska duscha snart. Sista skolfotot i högstadiet imorn. Kommer bli sjukt skönt att slippa Gränby nästa år. Men jag kommer sakna klassen. Tre år, nästan varje dag. Helt plötsligt poff så va det borta. Klart får man en ny klass men ändå, inte samma sak.

Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaknar Spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanien Leche!

Like me for you.

Gäster kommer över snart för middag. Kanske kommer gå ner till Skarholmen och kolla praoplatser men just nu borde jag vänta på det! :D

Nu: Några matte tal framför mtv.

We used to say forever. Now it's more like whatever.


My sweet sixteen


Ännu mer bilder vi är med på :)

Med huvudet högt

Skoldagarna går riktigt fort som är skönt men ändå tråkigt med tanke på att åren bara försvinner, hah aja.. Imorgon är det skolfoto, jobbig dag på året men det ska väl gå!
Och så apropå ingenting så kommer jag få en iPhone 4 som Jocke räknade ut om åtta veckor den 26 oktober, dagen innan jag drar till Thailand och nästan en vecka efter hans födelsedag hihiiii.

Jag njöt och satt tryggt, alldeles intill.


Kom ut och lek

En tisdag till har gått förbi. Hej o håå va jag älskar mina kompis tisdagar. Helt okej i skolan och man har ingen träning. Underbart juu!
Efter skolan så gick jag och köpte mappar. Tog hem matteboken och engelska böckerna hem för jag ligger redan efter i matten, ännu mer underbart! Nu blir det myyyyyyyyyyyys!

Ralph Lauren kofta och mina hästleggings, hihi.

Sagoland




Ohnooo..

Bilderna har börjat komma upp.. GODNATT!


Nu när du förvinner, vart ska jag göra då?

Idag gick vi också på vinst, tre-två. JARÅ! Riktigt kul att vara tillbaka igen till dom trånga hallarna, mina efterlängtade utvisningar och en arg domare. Jo jag älskar det. Dusch och allmänt fix har det blivit under kvällen men nu är det dags att säga godnatt, så godnatt!

W O W

Vinst! Fattar ni vinst. Vi förlora inte, haha! Tre - noll till oss mot Iron. Hörde jag skål? Allspelare kan man verkligen kalla mig. Börjar som back, sen efter 20 minuter spelar jag forward sen andra halvlek spelar jag som mittmitt. Nu är mina ben lite sega och helt spända fortfarande så nu ska jag få massage av mami sen ska vi också boka massage för mig. ''Skulle ju bli masserad professionellt regelbundet'' Det får vi börja fixa nu tycker jag (a)

Nu ska jag unna mig själv lite med lite goooooooott.


Matchdax.

Yrsa. 18.30. Flickor 94.

I could never be your woman

Matilda och jag klarar allt tillsammans. Till och med att cykla i spöregn med en handduk på huvudet! Eftersom jag har match snart så gick jag bara ut och sprang men haha! I spöregnet, är jag skön eller ? Byta om igen med sin dygnsura handduk och sen sätta på sig sina igenomblöta jeans och allt blött som låg i väskan. Cykla och hämta mamis kort för att köpa fika. Tjocka? Nej, absolut inte! Labb lektion och jag jobba med Akzel och Jonty. Snurra stolen runt och runt och runt, kolla på människo hjärnan, och la armbågen i isvatten. Underbart.

- Mina smycken. Som jag inte orka sätta på efter fotbollen.

Blöta jeans, blöta converse, krullit hår. Ja äcklig rakt igenom!


16.54

Mamma kommer bara om några minuter. Knivsta blir målet, Vide blir motståndet.


GulSvart SvartRött SvartVitt

En dag i skolan utan Denise och Julia. Jag och Jessica fick klara oss själva genom lektioner och spöregn. Vi handlade lite fika så vi skulle klara av labbtimmen. Cyklade hem och snart har jag samling i Knivsta. Ikväll kommer jag spela för svart vitt, fbc.


Heartless

Tillslut finns liksom bara besvikelsen. Som fyller upp det tomma i ens kropp så långsamt men tydligt. Det finns inget tomrum innan likgiltigheten efterhand slår en, där är bara besvikelsen. När det har gjort så jävla ont i hjärtat och man har gråtit ögonen ur sig. Man har skrikigt och mått piss och skit och fan. Men sen efter det. När man bara är helt enkelt ledsen över att allt blivit som det blivit. När man går och lägger sig om natten och det gör så jävla ont i själen för att ingen ligger bakom och håller om en. När man förut klarade sig alldeles utmärkt utan det men nu drömmer man om det och blir så besviken när man vaknar och inser att man inte har det... längre.

Man drömmer och så tydligt kan känna känslan doften smaken... för att sedan vakna upp med dundrande huvudvärk och det gör inte ont i hjärtat längre. Inte på det fruktansvärda viset. Det känns bara jävligt förjävligt och det enda man kan göra är att bita ihop.

Texten är tagen, men stämmer tyvärr in perfekt för mig.



<3

Igår blev det en Susanna kväll igen, det behövs när det känns som allra värst.
Jag vet att du ser det här och jag älskar dig så sjukt mycket världens bästa moster!


His Mistakes

Klockan börjar närma sig tio och jag är dödstrött. Matchen mot Fanna gick väl inte så bra va, förlust. Men denna gång var det faktiskt roligt att spela, gillart! Imorgon är det skola och så som jag längtar. Mot kvällen finns det en match planerad, i Knivsta mot Vide och nu är det innebandy som gäller denna gång. Spelare just nu i tre olika lag, eller nästan fyra? aja det är mycket nu. G O D N A T T


I might be a cruel heartless bitch.. But at least i'm good at it!


Söndag kväll

Gårdagen var konstig, både hatad och älskad. Men sen kom kvällen då vi åkte till Sunnersta till Lambeckarna, sjukt kul verkligen! Myyycket skratt kan jag påstå! Jag gjorde en repris där hemma att somna på mattan i vardagsrummet, klockan var då runt halv två så så konstigt var det inte.. Bilresan hem var som den var. Hat och kärlek ligger så nära varandra.. Sen hände det mer som jag inte tänker nämna men det förklarar Jessis alla sms i inkorgen imorse.. Haha!


Meningen var att jag skulle träffa Laila före matchen, men med min träningsvärk så gick det inte, kan knappast gå. Pallra mig till matchen, springa går okej, men att gå NEJ.


Just nu:

Dum av dig

Match då det sluta med en förlust. Två - noll. Spela vänsterback en halvlek och mittmitt den andra. Där blev det lite nytt för mig men det gick ändå helt okej. Påvägen hem hämta jag och mami upp thai. Det blir en riktig YUMMIE! Dusch, och nu blir det lite fix till skolan imorn. Match imorn på Yrsa igen.

<3

Du är en ängel

En sväng till Himla och det blev ett köp, en vit ring. Det kan vi ju kalla dagens idag då. Om cirkus en halvtimme har jag samling, match mot Fanna med div tre laget. När jag kommer hem blir det en ducsh, film och en ovanligt dryg spanska läxa.

Jag gav aldrig upp dig





Going separate ways

Frank & Eriksson hemma hos mig igår kväll. Mycket mat och skratt med underbart bra sällskap. Ganska galet att man kan bli så rädd i sitt egna rum. Men inget mer om det!
Vakna och hade fem sms av Julia. Lite historier om igår natt som jag skratta mig igenom. Gränbycentrum med mamma och fick med mig två påsar hem igen. Två blusar och lite smink, krämer och sånt. Om tre timmar blir det match på ip med Gamlis. Det är bara att försöka väcka mina två super trötta ben sen så är det bara att köra.





Lite bilder från kvällen.


You, Me and Dupree


Made of stone

Kan börja med att berätta om gårdagen. Mötte Julia och Jessica som kom med bussen och det första Julia sa när hon såg mig var: Hur mycket kostar du? Ja med den kommenteren kan man ju föreställa sig hur man såg ut då.. Men ombyte blev det innan vi åkte in mot stan och vidare till mss. Lyckad kväll som var riktigt rolig! Svettigt, trångt och hur mycket människor som helst, precis som det ska vara, fick lite Spanien minnen där för stunden. Bussen hem vid halv två då jag skulle sova hos Julia men åkte hem istället. Med ömma fötter gick jag sista biten och den lilla biten var inte rolig.
Idag så vaknade jag tio men somnade om till tolv då jag kom på att jag hade Maxjobb på stan. Panik flög jag runt i huset, och vill ge en stor fet kyss till Jessica som ställde upp och jobbade med mig, taaaaack! Alla som undrade vem som var den galna tigern idag på stan, jo kan ju säga att det var Jessica. Tog bussen hem efter lunch på max och nu blir det lugnt ikväll. Fortfarande sliten efter gårdagens partaj. peace


Inom en halvtimma

Snart kommer Frankie & Eriksson familjerna till Lambeck huset.


Tiger

Planerna var att jag skulle ta bussen till Matilda från Julia och sen bussen hem men Matilda behövde lite akut hjälp så jag blev upphämtad och vi åkte till Max på stan. Nu har jag gjort en god gärning för Fbc. Ballonger, kuponger och Max tigern blev det. Sjukt kul att kunna göra vaaaad som helst utan att någon fattar att det är jag. Stackars Matilda som gick runt som min skötare. Det måste ha varit lite skämmigt.. (a)
Gratis lunch på Max och sen drog jag och mina röda hörlurar till bussen hem till Sunnersta. Har nyss haft en eeefterlängtad dusch och nu ska jag dammsuga mitt rum. Over andddd out!

En kille på sin svensexa ritade av oss. Jag gillar att han ska gifta sig och han kan inte stava till 'brudarna' !


Petter Längesen



I mörkret hos mig

Skit kul igår var det, absoluuuut inte ovärt!
Kom hem typ halv tre igår och gick raka vägen till sängen.
Nu har Jessi åkt hem och jag duschat, för ja det behövdes! Senare mot kvällen drar familjen Frank & Eriksson till tha family Lambeck, mys!

Lördag morgon

Godmorgon. Vakna nyss i Julias säng. Utan Matilda, hon valde att lämna oss igår påväg hem. Bubba i mitt knä och disney channel på för fullt.

Igår, efter vi va hos Matilda så drog vi in till stan och vidare till V - dala. My sweet sixteen. Det blev nästan ett problem för Matilda att komma in men min kamera kirra det. Mycket dans med roligt folk till klockan ett. En väldigt bra fredags kväll helt enkelt med bästa tjejer.


Fredag kväll

Kvällens. Puss på er.


Jag vill ha dig

Mina dagens rullar inte på som det ska men ändring ska det bli. Dagen har varit skön/onödig. Blev en Gränby Centrum tur med mat och galen cykeltur hem. Kollade in i Denises nya mycket finfina lägenhet. Fotboll sen tillbaka för matte och no. Hem en sväng innan mamma hämtade upp mig och vidare till Gränby igen. Linne, kavaj/jacka och skor blev det, tack m! Tjejerna kanske kommer snart och senare ut på vilda vägar. Vi kommer köra en bloggning innan vi åker med en dagens för kvällen.








Och vad ska jag göra utan er?
Säger bara tack för dagen underbara ni!


Holding your hand

Sjukt rolig förmiddag med mina brudar! Burger king klockan tio som sagt, det tänkte jag inte på då!
Fotboll sen, tillbaka till skolan för matte och no som gick rätt så snabbt.
Skolan är självklart jobbig och så, men älskar att få vara med mina underbara, galna vänner!
Efter skolan blev det gränby centrum igen fast med mamma, susanna och mormor. Oväntade saker som vanligt.. Ett par skor, en ring, en tröja, nagellack och ett par legging, katchiiing*






Black tho the beige

Min dagens rullar på som vanligt.. Tjejeeeeeer?




Rött som svart

Riktigt skön dag fast ändå helt onödig och man blir nästan lite irriterad på personen som ligger bakom det här med scheman. En lektion som blev danska. Läste bara sin läxa sen hade vi två timmar håltimme. Vi tog cykeln förbi Denise och sen till Gränby för att käka lunch tio på morgonen. Burger king blev det, satt riktigt bra faktiskt! In i coop för att köpa en godispåse var och sen en riktigt vild cykel tur tillbaka till skolan. Cykla som idioter i rondeller, upp och ner för gupp så man nästan ramlar av. Ja, Matilda jag höll nästan på att ramla av. Cykla på skolgården upp och ner för våra små kullar då man håller på köra över ett litet barn som leker. Ja, videon jag har på mobilen förklarar allt. Tog våra väskor och sen var det bara att hoppa upp på våra bikes för att cykla till diös för träning. Skön träning blev det och sen helt plötsligt hade vi det jätte stressigt tillbaka till skolan för matte och No. Tack för godispåsen vi hade där annars så skulle det vara kört. Matarbussen tillbaka till stan sen hem. Nu kom mamma med en påse med två linnen och två par strumpbyxor.

Espania? Leche? Hatten? Långpannan och den grekiska spanska fotbollsspelaren? Danni och Sebbe? MM&M ? JA FIFAAN!


Thailand

Det ska bli perfekt, oavsett vad.

Fan

Bengt, är du ledig ikväll?

Såja. Nu kom jag nyss hem från en lång dag i skolan med både några jobbiga stunder och mycket skratt faktiskt. För mycket sylt kanske Denise? Träning. Kallt fast ganska rolig. Vi börjar verkligen få ett album med alla våra nummer nu, eller hur Julls? Snabbt hem och duscha sen vidare till kalas. Men nu är jag verkligen sjukt trött och det svider i mina ögon så nu säger jag godnatt alla våra kära läsare! Ja, jag är medveten om att klockan är halv tio på kvällen, med ingen bryr sig. Bara om jag får sova nu. PUSS

Ja, jag vet också att jag var någon slags grekisk gud idag, hihi!



Klockan tickar

Hemma från en träning med bara åtta spelare på plats. Känns helt meningslöst om det ska vara sähär men vi får hoppas på att det blir bättre. Nu har jag duschat, ätit och fixat lite saker. Imorgon är det skola, surprise.. Men vi ska klara den dagen, ohja!


Landet mellanmjölk

Dagen var faktiskt bra om man jämför med dom andra dagarna. Vid lunchen vet inte jag vad som hände men någonting måste ha varit i sylten för Denise vaknade vid liv och alla andra. Det fortsatte så ända till No men sen dog vi totalt när det var dags för bild. Fick det värsta av regnet när jag cyklade hem så kunde inte lägga ut någon dagens.. Snart är det träning och jag ska köra fotboll dååråå, lite nytt sådär.



Dagens bilder blir det!

Bästa Vänner

Som omväxling kör vi en träning. Hah, å nej tränar på som vanligt. Men det är bra det!


Himlen är oskyldigt blå





Dagens igen, wiho.

Torsdag



Elska

Kan alla min tjugofem engleksa glosor. Ingen träning. Fast inget nybakat som igår, tyvärr. Nu är det bara att ta det lungt i mina goskläder. Inte fixa om rummet som jag gjorde igår på min lediga dag. Inte bra!
Nu ska jag ner till soffan igen och kolla på massa tv!

Regndroppen faller som tåren på min kind.




Dagens.


Update: Bilder.

Skola, skola & lite mer skola. Nu har det väl börjat på riktigt. Två läxor, och ett prov om två veckor. Gr8!
Idag efter idrotten i regnet såg jag och Julia ut såhär i obekanta overaller. Fyris och Sirius, haha. Men vi kör fortfarande med våra Gusk shorts. Gillart!



Som en adidasdress

Igår behövde jag stöd från den bästa igen, det behövs verkligen när det är sådär. Tänka positivt och bara på något annat! Tack Susanna.
Idag hade vi utejumpa i regnet, frisbee som faktiskt blev mycket skoj. Annars var dagen lång och väldigt dryg. Snart blir det träning för mig.

Dagens:


Dags att leva livet

Hemma från en innebandy med en toast och en ny klubba rikare. Klubban kommer efter en beställning från Finland och hoppas bara att det blir rätt. Annars en lugn, helt vanlig träning. Känner att jag måste komma igång med fotbollen snart så det ska bli av, jag lovar. Nej nu måste jag kolla engelskan och sussa. Godnatt!


Två plus, ett minus






www.onemanshow.blogg.se

Kolla min systers blogg allihopa. Inte för att skryta men jag har hjälpt henne med hela bloggen så nu hjälper jag henne lite till. Våra besökare kan även bli hennes ?
Klicka här för att komma till hennes blogg.

Här har ni coolingen själv i baksätet av en Cadillac i Usa. Var det inte pitstop på Steak 'n shake ? Haha.


Här vill jag stanna

Mamma kom hem med en påse från H&M och lycklig blev man. Tre kuddar till rummet, leggins med dragkedja och en lång kofta. Nu välkomnar man hösten igen, usch på det! Snart åker jag på träning till nio. Ingen hitt men inget annat lockar nu satt, eller jo sängen, musik och chocklad.


CARPE DIEM




Som lyckligast.


Usch är ordet.

Ska vi lämna dom här hemma imorgon, kanske skulle behövas för oss båda. Julia vi får se imorgon hur vi gör men det skulle vara skönt, haha!


Musikens hus 2010

Förra årets prao. Vart ska man praoa nu då? Det ska vara klart om en månad, haha lycka till. Ska vi köra en repris och fixa i absolut sista minut? Idèer tack!




Goda fen som inte fuskar

Mihih, kommer hem till min soffa som är tydligen speciell för Matilda, kollar på oth, nybakat hemma och jag kan typ läxan. Ingen träning och det regnar ute. Haha, blev det jobbigt nu Matilda?


Inget speciellt hände idag i skolan. Fått mer böcker som vi måste plasta in. Det är typ det vi gör just nu. Fast hur kan det vara så jobbigt ? Kollade på när vi spelade teater på livskunskapen också, fast vi har inte kommit till de bästa delen än. HEMSKT! Curryfisk till lunch så vi tjejer + Jocke drog till donken och åt där istället. Syslöjd fick vi istället för trä och det är såå mycket bättre. Jag gör en mjukis mus. Till min kusin vitamin Johan <3

Tänkte ta en ordentlig dagens men när jag kom hem till slut va jag helt dygnsur så jag bytte om till torra kläder direkt och in under täcket. Så synd.


Jag går bredvid dig

Har ingen bild på dagens med det blev svarta leggins, skjorta från Bondelid och converse. En toffs i håret blev det också, händer inte ofta.
Men min tisdag gick snabbt för vi gör ju inte så mycket nu. Sista lektionen var slöjd och mjukisdjur ska vi göra, en älg.. Cyklade hem så jag slapp regnet så nu ska jag ta något att äta innan jag åker på träning för Fbc idag. Känns lite konstigt men känner att jag måste visa mig där. Plus för annars får jag ju ingen klubba, mohaha.

Tiden gick för snabbt, jag vill ha värme och den tiden.

Å

Jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Italien

Off to shool

Vakna av att det regna ute, lite lagom mysigt sådär. Har fixat mig och ska nu äta frukost. Sen så hörs vi när jag kommer hem. Dagens topp får det bli idag.

Den ser lite småskum, men det är den kanske.


En vecka, gal1

Spelade mot och med pojkar 96, as roligt!
Nu har jag ätit lite utav min Ben & Jerry's som far min skaffade åt mig idag, y to the ummi!
Jag suger på att ta sånna hära bilder men vem bryr siiigg...
Dags att sussa!

Jo men det är gott!

Efter dagens skola med spanska, no, matte, fotboll och sen en onödig "labbtimme" som vi inte ens hade, så somnade jag och sov från fyra till åtta. Känns som att jag inte har sovit på en vecka efter alla träningar och grejer men nu är jag på gång igen. Blev Fångarna på fortet och sen Time out, stört sköna program det där haha. Nu ska jag försöka sova för imorgon är det en ny jobbig dag. Godnatt på er!

Vad tycker ni om Fanta och Rosé då?
-Jo men den är bra.
-Jo men det är gott!
Puss på Jessica Lambeck efter denna sköna kommentaren idag!


Klappa på magen

Äntligen hemma efter en skoldag. Kan inte klaga på något förutooom att vi ändå gick tillbaka till skolan efter fotbollen för ingenting! Ingen kommer tro mig nu, men innerst inne kändes det fel när vi gick tillbaka men aja. Som sagt så gick vi till Jack and Jones för hämta biljetten till Madde och vi stötte på han, Deadline och så, haha. Sa lite dumma saker men hehe, men vem bryr sig om hundra år? Vem bryr sig imorn? Förutom att Matilda kommer reta mig för det. Lite Spanien varning? Hem till Julia som alla andra vanliga måndagar. Tummen upp, älskar det verkligen! Lite Mtv, lite blogg, lite mat, mycket skratt och mycket fuuuula bilder. Gick till träningen med skutt i mina ben men det kom inte ut i mina fina passningar precis, hihi. Mer i övertrött flum! Nu har jag duschat, fönat håret, och sånt. Nu ska jag äta sen ska jag njuta av min underbara glass, Rasberry Cheesecake. MUMS på det.

Imorn ingen träning. Skönt är bara förnamnet.

Jätteful bild på mig, jag vet. Men kolla Jockeee! :)


Två träningar, eller varför inte tre?

Japp, nu taggar jag inför den tredje träningen för dagen ute i Björklinge.
Skolan idag var väl sådär, inte rolig inte tråkig. Men nu startar det och det suger, men samtidigt rätt så skönt antar jag. Fotbollsträningen nyss var galet Jess och Jull flum. En ny låt på listan blev det också, haha love that girl.

Ajdå, bilden blev inte bra, men hinner inte fixa nu, kommer sen!

123

Eftersom vi var så fattiga igår så kunde vi inte köpa en My sweet sixteen biljett till Matilda också, så det gjorde vi idag efter skolan. Tyvärr var biljetterna slut.. Fast det blev ju ännu bättre, vi fick eller ja Matilda fick :) en spec biljett av snubben som jobbade där som var självaste Deadline som sjunger fanta och rosé och ska uppträda på fredag. Hmm, lite coolt?

Jinga och pjata lite?

Pratar med Julia och säger bara att vi är sjukt sköna när vi är övertrötta. Eller?
G O D N A T T  F O L K E T.

Vad gör du om jag hoppar i din famn?
Jag tar emot dig.


JONNYYY <3

Har duschat och legat på spikmatta denna kväll, fy vilken härlig känsla i kroppen efteråt, ska börja göra det oftare känner jag. Nu kollar jag på Two and a half men och skriver med Matilda, åååh dreeeem team mina gulli gullisar!
G O D N A T T . .

Italy

Jättar, alver och trollkarlar

Då var jag hemma efter två dagar i Sala. Det var planerat med tre träningar och en match, det blev bara två träningar. Man kan inte riktigt lita på Sala silverbabes. Men det har varit stört roligt! Jättar, alver, trollkarlar, äpplen, dunken, heta stolen, "kyrka" och dålig humor är lägrets absoluta ord. Nu sitter jag hemma med en stor tshirt, keps och ett glas med fanta och is. Måste nog sova snart för jag är helt död efter helgen.


Promenad vid vattnet.

Oj va man kan bli rastlös snabbt. Jackan och skorna på & Eminem i högsta volym i hörlurarna. Då är man redo för en liten promenad till vattnet. Kameran hängde såklart med för man vet inte vad man kan hitta på vägen.

Får alltid lika ont i magen när jag ser segelbåtar. Jag vill ha Arabella nu! Så jag kan segla med henne nu! Kommer få något a d h d utbrott snart om jag inte får en segelbåt snart. Eller bara får segla, duger det med.




Mjuk glass, glass mjuk


Måste bara säga att jag älskar, jag älskar, jag älskar, jag älskar, jag älskar, jag älskar dig. Precis som du är.

Nu ska jag ta hand om mig själv, hela paketet. Det är bara att ladda till en ny skolvecka. Solek skiner iaf, så man kan inte klaga.
En vanlig puss blir det.

Grrr Mjaaao



Rubriken är till bilderna och en annan sak..

Annorlunda dag på stan

Vakna efter en jätte konstig dröm. Handlade om mig, Julia, Matilda, Johan A och någon mer och vi red på en jättehäst. Sen ville hästen bryta min nacke när jag ville kela och sen ville ingen hjälpa mig. Bara en dröm..



På stan går vi med våra spagettiben med en mjukglass i handen var. Satte oss vid ån och retade en duva. Gick runt lite tills vi fick super skumma idèer. Fast inget funka. Jag sprang till bussen hem men bussen funka typ inte. Vi fick stå på stora torget i typ tio minuter och glo på folk. Sen åkte den i turbo fart till Sunnersta igen. Nu är jag hemma och är ganska så glad att det är söndag och jag har ingen tre timmars träning på g.


Mer bilder sen.

Mohaha

Dagen igår var mycket rolig, bara att under bion ville jag och Jessi gå ut där ifrån för vi lackade på filmen.. Den var as bra bara att den var jobbig. Se Bröderna Karlsson så kanske ni förstår oss! Efter det så gick vi på nattvandring i Uppsalastad och kom fram till att Uppsala är fint. Vi träffade Shatil sen som sagt, vi snackade och tittade lite. "lkoibeihgeor-.,hoij*^!rvk!......


Alldeles nyligen kom jag hem från stan. En mjukglass var blev det för oss två fattiga tjejer som sen blev panka efter det. Inne på affärer vi inte direkt brukar hänga på i vanliga fall, som br, ja ni förstår..

Tangys



Frukost

Våran frukost ligger nu bra i magen. Snart drar vi ner till stan och fixar lite saker. Puss.


Lördagkväll från j & j

Gokväll, nu ligger vi här i Julias säng efter två timmar på Filmstaden och senare fick vi trevligt sällskap av Shatil, vi satt på en bänk vid Ekonomikum och bara snacka. Vi lämna Shatil och drog vidare till busshållsplatsen där vi fick hjälpa några snubbar som var vilse. Nils, Tobias och okänd. På bussen hem blev vi utfrågade av några andra snubbar men dom behövde ingen hjälp, haha. Jonathan, David, okänd & okänd.


Åsnor!

Nämen här under var man glad! Haha jag är glad att få träffa dig med Jessica :D
Idag har dagen varit mycket jobbig, beeptest sen två innebandy pass, jätteroligt var det ändå. Trött i hela kroppen just nu men ska ändå åka till stan för att först gå på bio sen vet inte sen ska hon sussa över här. Riktigt mysigt faktiiiissskt.


Igår var skoldagen skön, det skulle jag kunna leva med i skolan, men på måndag startar det helt på riktigt med helvetet tyvärr.. På eftermiddagen åkte jag och mamma till gränbycentrum, blev oväntade saker som kom hem och mer än planerat, men det skadar inte mig!


Bild från Italien

Bröderna Karlsson

Ja, jag ska få träffa min Frankie! Det blir bio, Bröderna Karlsson. Sen får vi se vad som bjuder på härligheter. Skoja, men nu blev jag riktigt hypad för jag ska få träffa Julia!

Juste! Ni tror ju säkert på att jag ska va på kräftskiva nu men nej. Haha, brudarna i familijen väntade på mannen i huset som aldrig kom från någon racer bana. Han är där med våran granne och kör Porsche. Han glömde plånkkan där också så dom fick köra två timmar tillbaka och sen två timmar hem. Vi sket i kräftorna iår! :D
Fick tråkigt men inte nu längre för jag ska träffa Julia och det ska inte du!


Dragon & Nighthawk.

& sötaste Foppa såklart.








Emotional roller-coaster

Alarm på morgonen som tvingade mig gå upp. Bytte om och la mig i sängen igen, frukost på sängen och sen va man tvungen att hoppa in i bilen för att åka ner till Gamla Upsala. Match ute i skogen någonstans mot Rex. Förlora, suprise suprise men inget man kan vara sur över. Bara om det är roligt.. Nu ligger jag nyduschad igen och ska snart in i bilen igen för att åka till våra kära vänner som har kräftskiva någonstans ute i skogen. Inga kräftor för min del men trevligt sällskap kommer det bli.



Dagens ord: G A L E N !

För en timme sen kom jag hem och under den timmen hemma har jag packat till uttagningarna och Sala imorgon. Dagen börjades med sovmorgon, svenska och stan. Mycket mysigt fika blev det att ta med till Stadsparken. Sjukamp med 9D och sen fika i regnet. Vi fyra gick på stan och gjorde ingenting. Denise lämnade stan och det gjorde vi också. Men jag fick med mig dragon hem och vi luffade vid Yrsa och allt som vi kan göra. Jessica lämnade mig på "stan" men jag hade sällskap tills jag gick hem för packning. Nu ska jag snart sova för vi ska hämta Amanda imorgon vid halv nio. Ha en bra helg!



För en minut sen va du min

Kom precis hem och jag har ingen känsel i mina tår.. Som sagt luffade jag och Matilda runt i Gamlis. Coolingar, eeeeeeeeller? Lekte i parken med några andra coolingar som vi hitta på vägen, kolla på 95 matchen på Yrsa, hälsa på en lizard, bärkrig. Dagens ungdomar som sagt! Men som alltid är det alltid roligt med min Nighthawk.  Tog bussen hem och då jag missade min Sunnersta buss med tio meter. Fck! Fick stå på stan i 36 minuter tills bussen kommer och jag blir överlycklig för jag trodde bussen skulle vara en glutta varmt. Men icke, sa nicke. Vi körde med alla fönstren öppna och full fart så jag fick till och med tårar rinnande ner på min kind. Grät inte, de rann bara. (a)

Varmt bad hemma och frukt doppade i choklad. Nu blir det film i sängen och sen försöka sova så tidigt dom möjligt.
Match imorn. Samling kvart i nio. Yeah.


Heh

Skratta inte åt mig :(
I alla fall dagen outfit.




Paradice

Nu ska vi ut och helt enkelt luffa. Ja vi har ett liv med men det lägger vi på sidan, eller vi tar en paus som sagt.


Talanglösa fikare

Trettiominuters lång lektion med Christer och sen var det bara att ta bussen till stan. En cheeseburgare för hungriga flickor sen så storhandlade vi fika, MUMS! Sjukamp och fika med klassen o en basketklass i regnet. Lite jordgubbskrig när vi gick tillbaka till lite mer inner stan. Gick runt lite och träffa på många läskiga gubbar tills vi tog buss två till gamlis. Sa hejdå till Julia och nu sitter vi planerar lite till nästa vecka.
 Allt för nu!









Ett litet godnatt

Kom hem från Fyrishov efter en match mot Hagunda. Vi vann med 4-1 och en assist blev det så det känns bra.
Dagen var kort men ändå gick vi till tre. Hade samarbetsövningar som Jessica sa och sen no och bild. Åkte hem och nästan direkt till samlingen. Fick också en förfrågan att åka med på ett träningsläger i Sala i helgen, jätte kul faktiskt!
Imorgon börjar vi 10.40 och bussen till skolan blir det, jag och Julia lata, nja sådär. Sen kommer vi vara i Stadsparken med klassen. Har ju lovat Jessica en fanta med is så det blir väl en sån här imorgon. Kvällen kan bli bra, hahah.. Godnatt jag är övertrött.

..

Nu blev det bara för mycket igen. Godnatt


I see. But you see as much as me

Blev rastlös och tog cykeln till ica med mina röda hörlurar med högsta volym på. Asskönt, fast försöker tänka tillbaka om jag sjöng något. Det hoppas jag verkligen inte.. Dels blev det nytt tuggummi paket till Matilda, för dina Matilda råkade hoppa in i min mun idag.. (a) Mamma ringde och jag fick då värsta listan och då var det inte lika roligt att cykla för det blev sjukt tungt. Blev lurad också.. Inte roligt.. Om en dryga halvtimme efter middagen ska jag äntligen till Coop och meka med soptunnarna, oooooohyeah!

Hörs imorn !

Old picture. Tangys. Ipod. Matte.

Skodagen

Ikea, sportex och skopunkten blev det på kvällskvisten med mor min.
Fick med mig hem ett par stövelkäng aktigt hem, tygskor och ett par nya fotbollsskor.



Väldigt lika dom jag hade innan, bara en annan modell.

Ja, här har ni mina cheerleaders.



Tack DJ!


En trogen läsare, finns det fler? Puss på dig!

Eller?

Jag har precis varit ute och rensat hjärnan med en springtur som var jättelång och jättelätt..



Jag och min bestis! :D



Fixa vagnarna och soptunnarna på Coop blir det ikväll också. Träning inställt och imorn börjar vi 10.40 och har en halvtimmes svenska sen fika vid Svandammen. Kvällsplanerna är inte riktigt bestämt än men jag ska iaf ha mitt glas Fanta med is av Matilda, right Nighthawk?

Pang fem pang!

Samarbetsövningar med klass nio e blir ingen höjdare. Alla ger upp ganska snabbt när det är tålamodet vi ska jobba på. Till slut va det slut på det och vi fick lunch. Så jag har längtat till skolmaten! No med en ny brud och jag kommer få sitta bredvid Johan. Lyckat dårååååå. Gå trapporna upp till Marie i bildsalen och vi skulle såklart fixa nya mappar. Haha, bilden från förra inlägget kommer bli min och Julias mapp. Stek! (a)


Skola


Slutar nu, hejdååå!

Godmorgon

Svårt att sova och svårt att vakna. Fan! Onödig dag idag i skolan men ja, det e de man behöver göra så. Nu blir det frukost!

Ta hand om dig.

Live the life you love, love the life you live

Det blev en natt hemma hos mormor och morfar igår kväll. Innan kollade jag på film med mamma och pappa.
Susanna sov med mig och det tackar jag hemskt mycket för, för allt stöd! Jag älskar dig
Jag kom hem nyss och börjar nog tio över ett eller vad det var, blir nog bäst så.
Nu ska jag titta på the spy next door och dränka mina tankar.

Så vill stjärnorna

Matilda & Denise! Allt för söta, Matilda vet ju redan vad jag ska göra. Hehe, det kommer bli en riktigt show. Lär mig bara hur man håller den och vissa regler så är jag fit for fight!
Nu ska jag sätta på min film jag har tjatat på och få bort mina tankar från människor som inte är värda att leva. Förlåt till er som tycker jag är elak när jag säger så men det är sant till hundra procent. Så lite respekt för en människa. Det är så sjukt, vill inte ens släppa tanken men den kommer tillbaka hela tiden.

Min bikini hade gått sönder på stranden så Matilda fick göra ett akut knut som satt jävligt hårt. Sebbeboy och hans liga kom precis den sekunden också så vi hade lite små problem. Därför är det så mycket boobie på den här bilden men jag gillar den ändå. Matilda har ingen ursäkt. Puss godnatt Matilda!


Tänkte lite i andra banor

Jätte dålig bild jag vet men bilden visar i allafall när jag och Denise är cheerleaders i Jessicas vardagsrum. Så nu tänkte vi nu när Jessica lämnar cheerleadningen så om jag och Denise kunde komma med i laget för Jessica du har sett våra videos och allt och vi hade ju allt korta byxor/kjolar och en rosett. Bara en idé liksom..


FIFAAAAAN

Hemma efter två timmars träning i Allians. Gick väl helt okej men galet kul att innebandyn är igång igen! Men nu sitter jag själv i min säng med halsont och en kopp te plus att imorgon ska jag spela match med Sten Sture. Känns sådär för jag mår inte så bra men fifan som Sebbe-boy hade sagt, det är bara att köra! Ska lägga mig i tid för skola imorgon satt sov gott och godnatt alla bloggläsare denna dag!

Kan du bara inte svara

Smått tråk här hemma och det stinker kräfta. Kollar på bilder och redigerar lite till. Tråkigt men det tar tid så det blir bra. Maten har stått nere redo för mig i mer än en timme nu men jag orkar verkligen inte gå ner. Finns inga krafter kvar. Vad har jag gjort igentligen ? Skolan börjar 10.20 imorn för våra mentorer är så otroligt coola. Samarbetsövningar i regner, y ä y. (ironi) Nu ska jag äta, sen film. En Alvedon skulle sitta perfekt nu också.


Vi kan äta vännen

Matilda, jag vill ha våran baguette med marmelad, våran halva donut, vill ha baguette med kyckling o mayo och du ska ha din pompestallrik med friterad bläckfisk, glassen, pompesen med entre''kåt'' med ost sås. Pannkakor med glass och sen våran enorma voffla med enormt mycket grädde och choklad sås. Kinder, g & saaaaaft!  NU!

Nu börjas det igen

Första skoldagen avklara. Vi gick bara i en och en halvtimme och idag var det bara papper, pennor och skåp utdelning. Och glad är jag för att vi fick skåp längst ner, mycket bra! Men långa dagar kommer det bli för vi fick en skit schema men tisdagarna kan bli sköna om vi slutar ett som vi kanske ska. Efter skolan åkte jag bussen ner till stan med Jessica och Jocke. Vi åt sallad på Unico och gick bara runt på stan. Träffade Lina Smedsjö en stund, riktigt längesen vi sågs så hon var saknad! Sprang till bussen men missade den precis, sen kom nästa buss men den var jag också tvungen att missa så jag kom hem vid halv fyra. Snart är det träning i Allians till åtta, syns då.


Ja, haha okej!

''En skala från ett till tio, hur bra känner du henne?''
''En tvåa''
 Två minuter senare..
''Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!''

En Cola Sprite

Dag ett är nu över, även om dagen var helt onödig för vi gjorde verkligen ingenting. Rektorn snacka (tråkigaste som finns) Snacka i klassen och skrev massa papper, såg schemat och fick skåpen. Skåpen längst ner, ooohyeah! Fast känns lite konstigt ändå, haha. Jag och Matilda drog till stan för att äta och vi fick med oss Jocke. Efter en fundering vart att äta så blev det Unico till slut. Sitta ute och kolla på folk gå förbi är det roligaste som finns! Eller hur Jocke? ;)

Promenad på stan, in o ut i affärer tills klockan slog tre då vi inte ville mer så vi tre sprang åt tre olika håll till bussarna (tåg). Träffa systern Victoria med Becca och Anna så jag hade sällskap hem också.
Nu ska jag gömma mig lite smått, för Vick ska ha kräftskiva här så jag ska gömma mig för kräftorna för jag gillar dom inte och dom gillar inte mig! :(



En dagen från mig

Snart ska jag sätta mig på cykeln och åka förbi Julia där vi än en gång, en till hösttermin cyklar iväg till skolan. Nu får ni en dagens innan jag åker och ja bilderna behöver vi inte snacka om men men vi kör ändå.

Jag sa ju det, hemsk!

Dagens




Min ängel

Att höra dig helt förkrossad hugger i mitt hjärta. Att sitta hjälplös och inte kunna göra någonting hugger ännu mera. Jag gör allt för dig, det vet du. Jag älskar dig Julia.


Ni fortsätter att växa


Vi glömde skriva att vi fick besöksrekord, igen!


Hola guapas!

Att man kan vakna klockan sju när man kan sova i minst två timmar till, suck! Nu är det för ljust i rummet också att kunna somna om. Då får det bli en lång morgon med inte så mycket att göra. Igår kväll var det .tom svårt för mig att sova för jag hade så fruktansvärt ont i huvudet, jag svär att jag skulle sprängas vilken sekund som helst.

Jag skriver lite senare när jag är klar för första skoldagen, ciao guapas!

Ett år sen imorgon. Första skoldagen 2009, varför hade vi tennisracket o koner?


Idag tog filmen slut

Filmen var bra, riktigt bra. Men nu är det time för mig att sova och få igång rutinerna. Skolan börjar halv elva imorgon och slutar halv ett. Skönt med kort dag och nu hoppas jag verkligen på att få skåpen nere! Efter skolan blir det träning med Sten Sture dam igen i Allians. Kanske kommer en outfit imorgon om jag hinner. kyss

Pizza & glass

Jag gör det för er våra besökare annars skulle jag inte blogga just nu. Eftermiddagen och kvällen spenderades med Julia. Pizza och glass. Kom nyss hem och ska duscha nu. Tyckte om min frilla idag också, vaknade med den och hade det under hela dagen. Skiiillllsss. Som Matilda sa, känns som om jag behöver lite rutiner nu så jag börjar med att lägga mig tidigare än vad jag gört detta lov. Tjing!

Gammal bild från Musikens hus.
Tack Frankie's för pizzan och att ni körde mig hem <3

MysSöndag

Det regnar för fullt och mysfaktorn åker upp ända till toppen. Nu blir det dusch, måla naglarna och sen filmen Valentine's day. Låter som en helt okej myskväll, bara helt okej. Nej juste glömde, beställa lite kläder och kuddar till rummet. Jarå där blev kvällen lite bättre.


Att krama om denna varelse skulle göra världen, allt för dig!


Hos dig är jag stark

Hemma nu efter en dag i Stockholm. Blev inte mycket alls, en ring och torsor haha. Letade efter ett par jeans men nej det fanns inga jag fastnade för denna gång. Får bli en runda här på stan istället. Kvällen blir lugn utan match och sen så är det ju skola imorgon. Behöver rutiner nu faktiskt men ändå så är jag inte redo än tycker jag. Men det blir väl bra när man kommer igån, vi är ju ändå störst i år, yeey..




Nej, jag kan inte cykla

Redigerat, raderat, skrattat mig igenom bilder inom åren som jag har sparade på datorn. Filmerna från Gothia är helt klart bäst, utan tvekan! Klockan är halv tre och jag ligger fortfarande i sängen, nu mår jag bra igen.
Imorn är det skola, Gränby ett år till. Gag me!


I Adore you.



Skör som glas

Ja, som sagt blev det inte stan för mig heller igår kväll. Ett hinder dök upp som Matilda sa. Tufft att somna igår, så det blev film hela natten ut. Nu ligger jag i sängen, ska ner och hämta frukost sen sängen igen. Ute, kallt & det blåser. Jag hostar, nyser och är helt täppt i näsan. Nejtack!
Ligga i sängen hela dagen står på mitt schema idag.
Blir kanske ändå kanske mycket bloggning idag. (Jag har blivit beronde av bloggen) Bilder, vad vill ni ha för bilder? Har har tuuuuuusentals, haha!

Matilda har planer

Planerna ändrades. Jag åker till Barkarby för en lunch och lite shopping. kärlek

JAG ÄR BÄST

Vaknade med riktigt ont i halsen och näsan är mer täppt än vanligt. Så då blir det ingen match för mig idag i Rimbo. Idag finns inga planer, nej jag orkar faktiskt inte. Nej idag blir det filmdag och bara total slappa.
j, jag älskar dig.

It's complicated

1. Extremt mysig förmiddag med brudarna med mycket skratt och skoj. Jag älskar er.
2. Klockan åtta så befann jag mig ute i Björklinge för att ha styrka och sen innebandy i hallen till halv tio. Det var jätteroligt!
3. -


Inköp från igår.

Hur kan man känna sig så ensam när man sitter i ett rum fullt med folk?


Massage, ja tack!

Nu börjar ögonen bli helt döda och min kropp är inte på topp, massage tack! Ska sätta på en film som min lillebror har laddat ner, känner på mig att det kan vara vad som helst. Imorgon har jag inga planer men kanske en fika med min kusin och sen så har jag match i Rimbo. Och sen, sen så börjar skolan på onsdag, ska man skratta eller gråta? Gränby skolan 2010/2011 årskurs nio, här kommer jag.

Hey mama

Hemma efter en riktigt bra träning med Sten Sture dam. Började med en springtur som Amanda sa brukar ta en kvart-tio minuter, men nejdå vi sprang i en halvtimme. Plus att jag är lite sjuk sen Spanien var det lite jobbigt men jag tog mig igenom dom fem kilometrarna. Nu har jag duschat och ätit men stan blev det inte för det kom ett hinder. Nu ska jag host mig igenom min kväll i ensamhet. peace

Jag har skills, oohja!

Ett försiktigt glädjerop

Folk som du borde inte öppna sin mun. Folk som du borde tänka efter väldigt noga vad du säger till människor. Inte ta tillbaka det man säger dagen efter, för folk som du fattar inte att du sårar andra människor. Folk lider för du pratar fritt. Jag vill inte förlora en underbar vän, det vill jag verkligen inte men tack vare dig så finns det en risk att det blir så. Folk som du avkyr jag.





Folk som du är underbara. Folk som du är unika och det finns inte många. En på miljonen, helt klart. Folk som du får människor att le och vara glada. Folk som du kan inte motstå att älska.  Jag älskar dig. Väldigt stora ord. Jag älskar dig, precis som du är.



Ett, två, tre! Ha ha ha!

Degade i soffan, lyssna på låtar som påminner om både bra & dåliga saker, middag med mami, lite fix med bloggen som ni kanske ser? (a) och sen fick jag städa rummet igen efter bara en dag. Hur ska det här gå?
Lite snack med några killar som saknar mig o Madde redan från Spanien. Biiiig joke!
Update: Snart blir det väl att byta om och träffa favoriterna på stan igen.

Roliga historer från Julia och en visa av mig fick vi höra idag. Hes och tondöv, det blir inge bättre!


I Made It

Japp det blev en dag på stan från tolv. Lunch och kan säga att kycklingen var god, Jessica är sjuk och vet inte riktigt vad hon säger. Två påsar blev det för mig med en topp, nagellack och en nude bra som det tydligen hette. Nu snart så ska vi hämta Amanda och sen vidare där det blir träningen. Efter träningen finns det planer att åka ner på stan, vi kör på den planen.


Nytt i garderoben

Fynd det är bara förnamnet. En ljus jeansjacka 99kr, en långarmad tröja 99kr & ett linne 49kr. Fynd!




Etthundrafemtioen!

00.00 stog det såhär i våran statistik. Besöksrekord helt enkelt!

Matilda & Julia

Hemma med tre nya kassar i händerna (som ni får se senare) Lunch på stan och en liten shopping tur med flickorna. Cupido, såklart. Fast jag måste säga att det va inte så gött idag som det brukar vara :( ! Kycklingen smakade tuna! Aja, det är bara att gå vidare. Nu har jag all tid i världen att bara ta det lungt för senare ikväll efter Matildas & Julias träningar så ska vi träffas igen, weey. Ingen fotbolls träning för mig ikväll både för min förkylninghet och min lårkaka som jag fick på matchen i lördags.




Hej hoo let's go

Känner mig tvungen att skriva så hej! Vakna lite sent än vad jag borde och hinner inte äta frukost så det blir lunchen på stan som få bli på dirr! Men nu måste jag rusa för att fixa, ciao alla våra nya fina besökare!


Änglar

Jag skriver också ett inlägg nu då och blev inte väckt på ett lika bra sätt. Jag hade en dröm, som inte var bra men som skulle kunnat vara verklighet. Men det glömmer jag nu bort och tänker på något annat. Ja som att träffa mina tjejer idag ska bli mycket kul. Sen ska jag ha innebandyträning till halv tio sen får vi se vad som händer, men det blir nog bra. Dags för lite frukost!
Laddar upp en bild senare.


Standing where you left me

Vaknade nyss men en söt hund vid min sida, han kan verkligen lätta upp stämningen så snabbt. Dagens blir stan med min vänner Julia och Jessica. En lunch på Cupido blir det nog men sen var det planerat en filmdag hos Jessica och Julia skulle få se sin Titanic men nej Jessica är för sjuk för det. Själv ska jag träna med Sten Sture, riktigt roligt faktikst! Efter Julias träning drar vi upp på stan och försöker leva ut våran sista kväll på sommarlovet.. Känns inte bra, nej usch!
Men där är min dag i ett nötskal och jag gillat. love

-



Våran Saknad.

Jag talar nog för alla oss tre nu. Vi saknar dig enormt, hoppas att du går din egen väg och inte lyssnar på dom andra. Vi älskar dig!


Min lullaby, bara min

Hush little baby don't you cry, mom is gonna sing you a lullaby. And if that lullaby don't sings, daddy is gonna buy you a diamond ring. And if that little ring won't shine. Vick is gonna give you a dog named Fly. And if that little dog won't bark. Emma is gonna that you to the park. And if that yellow swing won't swing, mom is gonna sing you a lullaby. So sleep little baby, don't you cry cause mom is gonna sing you your lullaby

De sista dagarna av sommarlovet

Känns som om den här dagen va för ett år sen. Så länge sen känns det som om de första dagarna på sommarlovet va. Det är ganska så sjuk!

Vad gör vi Julia?

Mockingbrid <3

 


Italien 2010


Ett minne som varar för alltid, vad som än händer. Jag älskar dig, det gör jag.

 


Det här är slutet på vår film

Så nu börjar klockan bli kvällen och jag har för första gången på väldigt länge tagit hand om mig själv. En lång dusch, hårinpackinig, nyrakade ben och allt annat som står på listan. Snart blir det film och det blir The girl next door. Ska bara hinna fixa naglarna och greja för sen är jag på topp som aldrig förr. Imorgon blir det en halvdag med mina tjejer, sen träning med Sten Sture. Tack för mig ikväll!

Daniel är bäst

Det kanske är meningen att jag också skulle lägga upp mitt lov i bilder sådär men jag orkar inte..
Men det här lovet har varit så sjukt långt och så sjukt bra, så himla många minnen! Fotboll, vänner, släkt och Simon.
Spelade just minigolf med Simon och hans familj och det gick bra!
Imorgon blir det tjejerna :D

JMJ

Matilda nu har du verkligen smittat mig ordentligt! Hostar helatiden, nyser helatiden, och allt som kommer med att vara förkyld. Nu räcker det faktiskt! Ska snart lägga mig i soffan med mitt stora täcke och gosa lite för mig själv och kanske sussa lite men först handla med mami och imorn ska jag träffa mina två solstrålar! Så godnatt eller något.


Ett år & ett sommarlov sen. Det var inte igår, lova ya guys!


Jag älskade varje stund, tack!

Vi börjar mitt sommarlov som Jessica med Sm i Hallstavik, gick åt helvete men vi hade galet roligt med dansvideos och Majas egna "show".


Midsommar blev det och Denise och Fanny var hos mig i Öregrund, det blev vattenskoter och vi cyklade in och träffa folk.


Elitlägret i Halmstad en vecka. Mycket fotboll men en riktig speciell vecka!


Gothia som slutade med ett guld, men i b-slutspel då men ändå vi hade det oslagbart med liseberg, spökhuset och Mustafa&Torkel


Med två brutna fingrar men med en tandställning mindre var man på topp igen efter tre år, vilken dag!


Och sen kom Spanien med Jessica i tio dagar. Vi levde livet, kanske lite väl mycket men man lever bara en gång! Vi behöver ju inte gå in på detaljer, nej vad som hände i Spanien stannar i Spanien.


Ja mitt sommarlov, 2010. En dans på rosor kan man tycka men lite neråt har det ju såklart gått men annars har det varit oslagbart. Tycker vi kör en repris nästa år men ändå helt annorlunda. Tack alla för detta sommarlov!

 


Ovanliga tio dagar

Nu har jag varit hemma i två dagar sen Spanien. En underbar resa, en ovanlig resa, ja den var grym rent ut sagt. Ny vänner och mycket sol, bad och utekvällar. Men nu är det bara det värsta kvar, att packa upp.. Så det blir dagens, att packa upp, roligt. Åkte ut till landet efter att pappa hämtade mig på arlanda där det blev precis som Julia sa, god mat och titta på bilder. Igår spelades det final i dm och vi förlorade. Kollde lite på 94 killarnas match och jag kan bara säga att min mamma är för skön när det väl gäller! Men det pratar vi inte om här, haha. Åkte ut till stugan där det blev årets sista åk med vattenskotern, sorligt nog. Men nu är jag hemma i Gamlis på heltid och det känns faktikst skönt. Nu ska jag packa upp, jarrå..



Ensam, lockigt & rött

Vakna av ett telefon samtal från Micke om att spela matchen men efter min lårkaka igår och min rinnand näsa så får jag hoppa den. Somna om sen smsbomb av Julia och efter det så kunde jag inte somna om igen.
En väldigt ovanlig dag för mig idag. Går ensam på stan med lockigt och och mina hörlurar, tuuufft! Men det var väldigt nödvändigt och tog bussen hem sen med två påsar som innehöll ett par jeans, en trosa och en trenchcoat.
Går kanske över till Graneberg för att kolla Emmas match annars blir det bara mys med min andra sis.


Engel


När jag hör den här låten tänker jag på en som kanske förstår vem jag menar. Jag vet inte riktigt vad jag gjort dig, men nu är det över som jag förstått det. Förlåt antar jag, saknar dig.


At home

Åhå, nu är jag hemma igen efter allt och är helt slut som jag i för sig har varit hela lovet, men snart är det dags för vanliga vardagen igen!
I fredags hämtade mamma oss på arlanda, vi lämnade Simon hemma hos honom. När vi kom hem åt vi as god mat och tittade på bilder på tven från resan. Igår var det dm final som vi förlorade, jag bryr mig inte faktiskt. Eftersom sju var borta och tre sjuka.  Det tråkigaste var att det var det sista för morfar och moster som tränare :( Sen dog jag av trötthet så orkade inte ens tänka. Efter matchen åkte vi ut på landet där jag var med 'gamlingarna' :) och hade kräftskiva, mycket mys. Kom hem för en stund sen och ska snart iväg på minigolf med Simp.


Ursäkta mitt ansiktsuttryck, men det kom en bil (a)

Mitt bästa sommarlov

USA! Både bra och hemskt men man tackar aldrig nej till Usa, saknat familjen där också.. Vill tillbaka så snart som möjligt, som troligen kommer bli snart!


EM i finland! En bronsmedalj runt halsen och ett underbart sätt att avluta mitt cheerkarriär eller vad man nu säger, Jag älskar er Exc 09/10!


När jag var hemma så var jag egentligen inte det för då jag var på Julias land.


Gothia med en guldmedalj runt halsen i b final. Skit samma om det va b, vi hade sjukt kul och är så jävla oslagbart!


Norge, som hemma!


Sen drog jag och Matilda till Spanien och levde livet som aldrig förr! Bäst bäst bäst!


Mitt bästa sommarlov hittills förutom en sak vi inte behöver nämna, men puss på dom här veckorna! Nu är det bara att tagga till skolan, hurraaaaay!


Svar på en fråga

Hej tjejer, tack för en grymt bra och skön blogg! Undrar vad erat namn kommer från eller vad det betyder? Tack igen och fortsätt så =)

Hej och tack så mycket! Namnet Tangys kom från en soffliggande dag när jag och Julia kollade på Next på mtv. Det var en kille som gillade Tangys. Väldoftande betyder det men det är inte skälet för vi tog det. Såg bara anmält coolt ut. Tack igen.



Näst bäst i Uppland

Efter 40 x 2 min i skinande sol och hetta så slutade matchen med fem - tre. Förlust för oss alltså och vi gick hem som näst bäst i Uppland, ändå ganska bra. Stannade efter matchen med min lårkaka och kollade på mitt gamla lag Sunnersta som också förlora efter förlängning. Nu är jag hemma och det känns som om jag vakna för två timmar sen men nu är det middags dags och sen bara mys. Förkyld & lårkaka.. Det är iaf varmt ute!

Älskar er Julia & Matilda!


Dm final

Nu blir det att slagga för en gångs skull i sin egna säng och imorn blir det match mot Fanna. Dm finlen någonstans på landet. Hoppas det kommer bli bra med tanke på att jag och Matilda har inte rört fläsket på tio dagar förutom dans, haha!



Täng's



Ses om ett år

Efter tio underbara dagar i underbara Spanien med underbara Matilda så är jag hemma nu i Sunnersta. Visst kan man säga äntligen men jag vill fortfarande tillbaka till Spanienvärmen, stranden, poolen, festandet, goda maten, hatten, gokarten, bada i havet på natten när det blixtrar ute, the couples, dom andra från Sverige och all underbar historia runt dom, ALLT! Vill bara spola tillbaka tiden tio dagar och göra om allt igen!

Hejdå Spanien, vi ses om ett år!

Haha payback bitch!

Miss Matilda är nu på toaletten och kommer få ett seriöst flipp på mig när hon ser den här bilden om några dagar men den är ju bara för bra! Hon hann täcka över ansiktet men det är ni glada över, PUSS GULLIGA SMÅ BEBISAR!

Oreo & leche

Flamingo bay igen med internet så nu passar vi på!
Igår bjöds det på poolen hela dagen. Efter middagen tog vi en promenad på stranden och sen satte vi oss på en bar. Vi två och pickan drog oss till stans ''innerplace'' Mil beach. Dyra drinkar, dans på bord, den spanska häst lukten och nya svenska vänner blev kvällens höjdpunkt. Tröjan åkte av vid hemgången och våra nya smeknamn är waterfalls, yeah! Pool under natthimlen och sen säng.
Våra nya vänner var ute och sprang klockan åtta medans vi vakna halv elva och tog en donut till frukost. Stranden, lunch och en promenad till nästan döden. Kom hem och somna vid poolen med hatten. Middag vid LesPizzaNostras och nu kära Flamingo bay. Vi tar morgon dagen som den kommer, puss hej!












Höger tutte

Två dagar har vi nu varit i Spanien efter ett plan byte i Oslo och en borttappad väska som kunde hämtas idag. 30 grader varmt har det varit varje dag och det har varit helt underbart med poolbad, stranden, minimarknad och en shoppingtur. Nu sitter vi på Flamingo Bay för det är det ända stället med internet. Nu har nästan alla fått efterrätt medans jag och Jessica väntar på pannkakor med glass. Vi har nu slagit vad om att vi ska äta upp hela efterrätten med Jessicas pappa, lätt match!















Dagens torso! :D


Oslo

Sitter på ett cafè nu i Oslo och fikar och tar roliga kort. Planet till Spanien går 14.45! Puss på er!


Tisdag den tredje.



Madde kommer om 6!

Dagen flöt på och pappa kom med mitt paket från Österriket. Mitt flygplans armband kom och man är överlycklig. Följer med pappa och mamma till Elgiganten och kommer hem med en datorväska, ett spel till min kusse och sen något annat jag inte har någon aning vad det är. Vi rullar ut på landet till kusinerna och det blir middag, tårta och massa bus. Fick med mig en present hem också, thanks! Till arlanda för att hämta bilen och sen hem. Packa det aboslut sista och massa fix till imorn och nu är vi redo att åka! Herregud så härligt det kommer bli!

Matilda kommer hit runt sju imorn så åker vi allihopa till arlanda. Oslo sen Alicante! Bloggen kommer inte vara igång under dom här tio dagarna som kommer men vi kanske kan slänga in ett inlägg under tiden. Troligen ett imorn i Oslo, så kolla gärna fortfarande! Ha det så kul i regnet, so long suckers.


AAAAAAALICANTE.

Imorn drar vi bruttan!

Sov som en stock och vakna inte tills runt halv tolv. Har duschat och ska börja packa på riktigt nu för det har jag inte gjort än även om jag har sagt att jag har gjort det. Mamma och pappa är ute och gör några ärenden och ska dels hämta upp mitt armband. YAY! Senare ikväll åker vi ut på landet till mina kusiner små och fira farfar som fyller 70 idag, grattis bästa farfar! Adios amigos!


CIAO!

På arlanda flygplats och ätit en macka på mc donalds. Typ om en timme går planet. Nu drar vi, puuuss på er!

Svar på era frågor!

Jessica är du och din kille frt tsm ? Nej det är vi inte.

Vem gjorde slut och varför jessssika? Jag gjorde det. Olika anledningar som jag inte vill ta upp här.

hur många strula Matilda med på gothia?:) puss Nej jag strulade inte med någon på gothia.

matilda :
1. sötaste killen i gränbyskolan?
Förlåt men jag har ingen aning.
2. gjorde du mål p gothia? Nej.
3. hur sminkar du dej? Inget speciellt, puder, conceler, mascara & ibland ögonbrynspenna.
4. senaste strulet var med..? Den där J.
5. hur sminkar du dej? Svart där uppe.
6. hur fixar du håret? Plattar om jag behöver och lite hårspray på det.

julia:
1. oskuld? Nej.
2. hur sminkar du dej? Concealer, lite mineralpuder och mascara.
3. bästavän? Matilda, Jessica och Fanny.

jessika:
1. varför bytte du fotbollslag?
Dels för att mina två bästavänner spelade där och att jag vill utvecklas mer som jag har gjort det senaste halvåret.

vilken divition (haha jag stava nog fel där)spelar gusk i? asså det laget ni spelar för Trean

varför tyccker så många det är fint att lip eller göra massa miner på kort? ni ee så fina när ni leeeer vanligt jue! puss puss  Vi vet inte vad andra tycker men blir det så blir det. Inget man planerar precis.

är det sant att ni snackar skit om mig hör det hela tiden.. För det första så snackar vi inte skit och för det andra vet vi inte vem du är så hur ska vi veta? 

jessi saknar du inte någon kvg polare? det var väl den skolan du gick i förr? Ja det gör jag. Josephine, Alice och Dilan!

vem/vilka av 96killarna på gränby tycker ni är 1. snyggast och 2. snällast? Håller inte koll på 96or precis.

En fråga: Tycker du om Harry Potter? :) Nej. (Det är ''vi'' inte ''du'')

Om du vill kan du tävla om valfritt laptopskydd på min blogg nu :P Tack men nejtack :)

snyggaste 96an? snyggaste 95an? snyggaste 94an? snyggaste 93an? bådekillar & tjejer Vi alla tre tycker väl olika så svårt att avgöra vem som är snyggast.

matilda, vad ska en kille ha för kläder för att impa på dig? ;) Enkelt men ändå stil.

tycker ni att örhänge på pojkar är snyggt eller fult? På väldigt få kan det vara coolt men annars nej.

jessi, hur kunde du släppa en sånn kille som rasmus? Har inget riktigt bra svar för det.

Bra blogg och intressant tjejer!
- Vad faller ni för på killen? Stil och kunna vara sig själv oavsett vem dom är med!
- Vad är viktigt på killen? På? Menar du utseende eller vadå?
- Jessica, är det sant att du har börjat gått tillbaka till din tidigare flört?
Nej det är det inte!
- Matilda, är det sant att du höll på med J, varför blev det inget mera? Det är sant, har inget riktigt bra svar på det faktiskt.
- Julia, hur har du orkat stå emot alla motgångar som har hänt dig? Det har hänt mig massvis med saker, vad är det du menar så kan du få ett tydligare svar.

vem borstar tänderna bäst? måste vetta vem jag ska satsa på :p :p :p Ha ha, Matilda borstar längst!

fråga till var och en,
är du oskuld
Ja, ja, nej.

Matilda, har du någonsin varit lite kär eller kännt något extra för någon, isåfall vem? Haha ja det har jag ju men det var riktigt länge sen så vi ska inte nämna några namn.

J = JOEL LINDGREN Ja okej.

vem/ vilka saknar ni? Famlij och några barndomsvänner. (Jessi - Min bästa kompis för ganska så länge sen när jag gick i Sunnerstaskolan. Du flyttade till London och sa att du skulle komma hem igen till femman. Kommer ihåg allt vi gjorde tillsammans. Vi tappade kontakten efter några månander och nu vet jag inte vart i världen du är. Dig kommer jag iaf aldrig glömma och jag saknar dig rejält)
jätte bra blogg tjejer! Tack!

i en tidigare fråga frågadr någon hur du, Julia orkat stå emot alla motgångar som hänt dig. Vilka motgångar? Jag vet faktiskt inte än, nyfiken på vad den menar!

var köper ni era kläder? Överallt! Alla vanliga tjejaffärer så att säga.
+ matilda var har du köpt din blåa jacka (som jessika har på bild när du står framför,för kyrkan :p?? Jackan är köpt på Gina Tricot

Finns det några gamla kompisar ni saknar som ni va med förut?:) Ja, det finns det.


Ni är alltid väldigt välkomna att fråga frågor även om vi inte har någon frågestund och hoppas ni fick svar på det ni frågade om.



En gång i tiden var du min

Se på mig. Jag står här framför dig. Och det som händer nu, känns som magi.


Bilturen hem dröjde lite med ett stopp på Elgiganten. Det jag ville ha hade dom inte så vi åker till Uppsalas imorn. Sen så var det världens trafik så vi fixade med gpsen och drog ut i skogen och försökte komma hem på något snyggt sätt. När vi äntligen kom hem så var det först toalettbesök och sen mys med Pickan i hennes rum. Pickan & Pess! Hon stack nyss ut och nu kommer jag vara ensam i drygt fem minuter och då är mami & papi hemma med pizza. Då sitter jag inte vid datorn när pizza finns i huset. Imorn blir det som sagt lite fix till Spanien och sen är det bara att dagdrömma till dagarna som kommer i Alicante. Underbart! Film mys och sen sova för det har jag inte gjort länge på sistånde. Go fck yourself.


Från och med Du

En lång promenad på morgonen som var helt behövlig.Prövade att jogga dom sista kilometrarna med gipset och det gick faktiskt helt okej. Men det bäst var när jag kom hem och lyckades bada med gipset utan något skydd på, untz på den! Dusch och sen en hel dag inne i Öregrund med affärstitt. Nu har vi precis ätit och jag har packat ner saker som jag ska ha med hem och sen till Spanien. Imorgon ska jag ner på stan hela dagen för jag har en massa att fixa innan vi åker först till Oslo och sedan Spanien! love it.
Vi jobbar nu på svaren från frågestunden!


Hyper

Har verkligen ingen bild på den här datan för den är helt ny, en mac apple data vet inte vad den heter men dom som vet förstår nog hah. Jag åkte till landet i onsdags och trodde att jag skulle åka hem i fredags för att träffa mamma och pappa. Men dom kom till mig istället så jag blev kvar där tills idag. På vägen hem stannade jag och mamma på stan och fick hem två tröjor, ett linne och nya svarta leggins. När mamma skulle betalade kollade jag åt sidan och såg där smycken hänga. Tre olika hoppsättningar av armband. Det fick bli alla tre, två av dom kostade 159:- och det tredje 129:-. Men stor rea på det så blev det sammanlagt 57:- för alla tre, galet kap! När jag kom hem var jag fast i ett resefebersrus som kom över mig, jag var helt hyper glad för det jag köpte och sjukt glad för att jag äntligen fick tvätta håret och duscha. Åh så skönt det är efteråt! Mamma har hjälpt mig att packa hela kvällen och nu är jag nästan klar. Lite senare ikväll så åker jag till Simon och sover där. Imorgon runt sex på morgonen åker vi till arlanda, det är ofattbart! När jag säger hejdå till min familj är jag säker på att det kommer komma lite tårar. Men ska tänka på den ljusa sidan att jag ska ha det bra och att vi ses snart igen!
Kanske slänger in ett hejdå inlägg snart efter allt har blivit klart.

Staden vid havet







Första augusti

Lunch på Sjökrogen som låg vid hamnen. Promenad tillbaka som ledde senare till glass och fika på altanen. Ligger här i soffan och lyssnar på musik nu som Oskar spelar på datan en bit bort. Vet inte riktigt när vi ska hem idag men just nu orkar jag inte skutta omkring med småbarn så jag bloggar. Hoppas det är okej!


Lunch i Västerås

Tack Gustav att du kom inspringande och skrikande imorse. Tack, inte så att jag fick hjärtattack eller något nejnej. Rolig filur du är..
Nu blir det lunch på stan med hela bunten och sen vidare hem till lilla Sunnersta för att börja packa till Spanien.

/jessi


Dos días a España!



RSS 2.0