You are my heaven.

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

I don't wanna waste the weekend
If you don't love me, pretend a few more hours, then it's time to go
As my train rolls down the east coast I wonder how you keep warm
It's too late to cry
To broken to move on
And still I can't let you be
Most nights I hardly sleep
Don't take what you don't need from me

It's just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

Misplaced trust and old friends
Never counting regrets
But a grace of god I do not rest at all
In new England as the leaves change
The last excuse I'll claim, I was a boy who loved a women like a little girl
And still I can't let you be
Most nights I hardly sleep
Don't take what you don't need from me

It's just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most,
Cause you are my,

Heaven doesn't seem far away anymore no no
Heaven doesn't seem far away
Heaven doesn't seem far away anymore no no
Heaven doesn't seem far away

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

You are my heaven


S'il vous plait



I parentes

Jag tycker det är såååhäär jobbigt med mina jävla bilder. Har sjukt många bilder som ingen har sett och jag vill gärna dela med mig men det går inte att ladda upp dom. Efter en timmes väntan så blir det ''Webbsidan kan inte visas'' Jag förminskar bilderna, allt för att få upp dom men det går inte! Provat på två datorer också!

Frisbee Måndag

Dagen var väl bara helt vanlig och lugn. Började med sovmorgon så det var ju helt klart värt. På idrotten körde vi
någon frisbee sak och kan ju helt klart säga att det är inte min grej precis. Cykeln hem och ovanligt mycket sång från min och Julias sida då vi kom på årets sommatplåga. Låten kan köras i helt olika stilar, gillas. Första fotbollsträningen för mig nu efter en veckas stillhet. Vi ska ju till Mariehamn på söndag, match med distrikt på måndag och sen Sm på fredag nästa vecka. Låret ska då vara helt skadefritt, annars så vet jag inte vad jag gör.
Imorgon svara vi på era frågor, så passa på att fråga innan!

Dagens outfits på oss tre.

Sovmorgon imorn, yes!

Hemma once again efter en match i lera, regn & stryk fick vi. Förlora med två - noll. Vi spela grymt mycket bättre! Lårkaka fick man också som inte gillas! AJ som fan! Träning efter då det gick ju bra. Är bara sjukt trött nu och vill bara sova och vakna om hundra år. Törnrosa inspirerat? :)
Fixat lite här på bloggen som ni kanske ser. Puss som vanligt!


En söndag i solen

Som sagt kom Julia, Simon & Rasmus till igår. Mys var det och till slut så var jag och Julia uppe på rummet en stund och tog sjukt fina bilder och killarna där nere och spelade fifa & cod. Runt nio så drog dom hem och jag gick över ensam till Emelie och åt. Kött, potatis & bea och sen fruktspets med choklad på. Hur underbart är inte det ? Gick hem, somna till slut och sen vakna i ett helt kolsvart rum. Idag har jag bara solat, ätit sallad, snackat med Rasmus och snart blir det match & träning!

Purple





Boys & girls







Haaaaraam :)

Tangysarna

Det började länge sen. Ett halvår ? Mer ? Då jag och Julia först va hos Mårten med Mathias & Johan en kväll och sen bara va hemma hos Julia hela helgen. Kollade på Mtv och fick en idè att starta en blogg. Det tog en lång stund tills vi kom på namnet då det faktiskt va en kille på Next som gillade Tangys. Det såg fint ut så, hell yeah! Efter en stund med bloggandet så började det kännas tomt. Vi behövde Matilda.. Nu har vi henne!

En av det första bilderna jag gjorde till oss, haha! Precis dagen efter vi kirra bloggen också!




Vi saknar dig! :D



Bilder från fredagen






Puss!





Två bilder från igår och den lilla bilden är från när vi satt i tältet och spela in buskul.

Värt att se!



Ja, till alla er som tycker att cheerleading inte är en sport kan ju kolla på det här när SVT följer Eagles. Dom har vunnit många gånger SM guld och skulle åka till VM men kom inte iväg för vulkanen. Om ni fortfarande tycker det är mer än hobby än sport kan ju komma och prova någon gång och träna. Skulle vara sjukt kul att se!
(Ljudet är borta!)

Onödigt inlägg men det gillas, helt klart.

Nu kör vi frukost, eller varför inte lunch. Efter så blir det ett bubbelbad med musik för nu ska jag försöka vakna till liv efter kvällen. En film kan kanske också dyka in. Ensam hela lördagen, kungligt värre!
Men vad vill ni egentligen veta om oss? Jo men då tycker jag att ni skriver en fråga på Frågestund inlägget.
Vi kör en vanlig puss här för det var länge sen.



Upplands fredag

Nu sitter jag hemma och har precis hoppat av bussen från Storvreta där det var middag och lite smått annat. Gårdagens sällskap var ju det efterlängtade Uppland. Galna lekar om vem som slickade, sög eller var mest sugen var bara lite av det sjuka vi gjorde. Här kom det faktiskt upp att jag sög bäst? Middagen bestod av tacos och heta diskussioner om att Mickis var snyggast, Amanda skulle sno mat och jag skulle överreagera vad folk sa. Vid elva tiden kom det mer besök som var Carl, Daniel, Micke och Joel. Dans och "lekar" blev det till kvällens slut då killarna och Sara&Sara tog sig hem. Vi andra packade upp och somnade vid halv tre. Kallt var det plus en hård madrass, inte okej.
Idag så började dagen med att vi började städ och sen tog snabbt bussen hem.
Bilder kommer snart ifrån kvällen.


Nu kör vi en gårdagens outfit.


Vendredi soir typ

Dagens fredag gick förbi snabbt. Kanske lite för snabbt! Började med prov som gick helt okej. Lite roligt när Christer fick daaaamp på August, hihiho. Sen bild och en kvart franska. Vi drog till stan och kolla på en teater. Somna nästan när jag fick luta mig på Julia och Johan höll på med mitt hår. We girls gick sedan och åt på Cupido. Eller jag, Madde & Julia åt. Fanny och Denise satt bredvid och tog bröd. Julia köpte lite gulligt och sen börja vi gå mot bussen. Fattar inte hur vi hann med den! Den hade redan börja åka från centralen då vi sprang/gick till stadshuset och vi hann ändå. Dagens ända snälla busschaufför! Jag och Julia gick till Rasmus, där Simon var. Sjukt mysigt & kul! Blev utelåsta när vi sitter på balkongen så vi hoppar ner från den och sen blir vi kompisar med två små andra gulliga grabbar. & en annan som bara ville slå & kasta grus på oss. En kortfilm på hela 16 min och två par smutsiga strumpor. Går till M C D och äter lite gott och kollar på vofflor, miiiiiiiihi. Går tillbaka och har det sjukt mysigt. Knack på dörren så kommer Shatil & Fanny in, inte ens knack var det. Tio gick bussen in till stan då mitt batteri på mobilen inte va så starkt. Ena busschauffören ville ha tutte men det fick han inte och den andra ville att jag skulle av för min mobil dog PRECIS när jag skulle visa bussbiljetten. Efter en lång diskussion så kom jag ändå på bussen hem till sunnersta.
Nu kollar jag på heartbreak kid på femman. Älskar att man bara har ett prov kvar och det kan man inte plugga till!


Buskul!

Nog det roligaste var idag under spelningen, min och Fannys tabbeeee! Fanny - Ja, gjorde ni det? Jessi - Ni har också gjort det. Julia - Så ni träffades? Tack Julia att du försökte rädda det. Det är ju trots allt ett barnprogram!

Kändisar på barnprogram

Kvällen igår, skit kul. Denise, Madde och jag var och kollade på Gusk - Sirius på ip. Träffade massa och bara hade det bra i solen bredvid trädet tills skuggan kom. Cyklade hem med Rasmus, Robin och Wille. Idag så började det med teater, så kul men ändå så pinsamt! Andra chillfotboll, ja vi snackade men gjorde det vi skulle också så kom inte och klaga (Majaaaaa). Tredje lektionen, hk. Mina bullar blev bäst kan jag säga där faktiskt. Jessicas mamma hämtade oss, Marniiii och lämnade oss hemma hos Fanny där det blev tv inspelning. Sjukt kul! I september så ska vi vara med ett barnprogram på bollibompa som ni inte får missa! Blev skjutsad till min cykel utanför Rasmus, där stod vi och snackade ett tag och sen hem i turbo fart. Nu har jag ätit och sen blir det dusch och plugg, religon prov imorgon, näst sista provet sen är det fritt!


Sommaren tio, den bästa?

Skön torsdag så det bara finns inte. Teater på morgonen och sedan blev det fotboll men bara styrka för min del. Sommarplaner och framtidsplaner planerades med dom bästa och känner på mig nu att sommaren tio kommer bli kunglig! Till skolan där skolmaten inte bjöd på det bästa, sen så plötsligt hade vi något fel enligt Christer bara för att vi satt och vänta på Jessica? Sen blev det någon ballongboll, haha. Hemkunskap då vi gjorde kanelbullar, underbart. Nu ska jag försöka plugga till provet imorgon.
Fortsätt ställa frågor! Men ni andra behöver inte svara på dom med våra namn för det klarar vi faktiskt själva, tack ändå!


Bilden är tagen igår på två underbara människor när vi var och tittade på Gusk-Sirius. 

-



Frökrarna Lambeck




Om jag kan säga så ''Modell'': Jag och min lillasyster Emma. Foto & stylist: Min stora syster Victoria.

Tjänsteflingorna

En onsdag. Hatar onsdagar, men jag har blivit mycket bättre att bara komma till skolan på onsdagar. Franska på morgonen där jag satt och halvsov, sen till lektionen efter var det dags att pigga till då man skulle muntligt snacka om sin bok man har läst på engelska. Det gick faktiskt oväntat bra. Nu har man ännu en till sak man kan slippa oroa sig över. Prov på fredag om katolska kyrkan och sånt. Det är det som gäller nu! Kom nyss hem från att vara på ''avslutnings''middag med cheerlaget. Det är ju inte över än. Vi ska ju faktiskt till Em, men får se om man ska tävla, vet inte än. Imorn blir det en skööön dag med teater, fotboll & hk. Sånt gillar vi!
12 skoldagar kvar och 50 dagar till usa!



<3

Underbara du, duuuuuu är bättre än bäst!

Feedback

Juste, var på bio med Simon i helgen också. Mysigt som bara den! Vi såg Iron man 2, den va bra. Sen på söndagen kollade vi på Mtv typ till klockan tre och bara var. Låg och lyssnade på regnet utanför, helt dunder skönt var det tills vi skulle ut till det. Fick vänta på stan ensam på min buss i en kvart i kylan. Tills jag kom på att jag kunde tröstäta chocklad som var kvar sen bion.


Juste, jag och Jessica hittade fynd på Lidl idag. Två festisar för femton kronor. Sen i kassan säger kärringen plus pant. Två kronor saknas. Vi står och tigger och väntar aslänge, sen kommer herosarna Mange & Alex och så får vi ihop till våra festisar, feting värt! Var på elevrådet idag, årsmöte och grejer, hände massa kul när Julia Nastaj var i farten. Snacka om att Fanny och jag skrattade då! Nej nu ska jag inte komma på något mera. Sluttttt

 


Vi klarar allt så då ska vi inte ge upp det! Förlåt baby

 


Ouups!

Ja, dagens var ju verkligen Matildas vurpa. Jag ber om förlåtelse till det fast det inte bara var jag faktiskt. Först helt galet chockad, sen kom andningssvårighetsgarvet fram! En annan rolig grej var det som hände på fotbollslektionen, säger drutten så förstår nog vissa vad Jessica höll på med. Nu ska Mamma hjälpa mig med bokrecentionen som ska vara klar imorgon. Ångrar att jag inte fixade detta tidigare alltså..


Stört onice bild på mig, men vafan gör det?

 


Jag älskar dig ändå!

Ännu en dag i skolan. Både roligt och tråkigt. Idag kan jag faktiskt erkänna att jag fick damp (SJUKT ARG TJEJ!) på Denise, suprise? Men idag var det faktiskt helt galet! Ska vi ta några exempel som du Denise lyckades trycka in på några timmar i skolan? Tryckte bort stolen i matsalen så jag nästan ramla på marken med ett glas mjölk i handen men Matilda rädda mig, tack! Hällde Festis på mig. Kasta gurka i ansiktet på mig. Ska vi fortsätta? Nej för nu är jag glad igen. Har fått lite mat i magen och nu ska jag ner och plugga lite.

P i c t u r e s s s s








Bilder från förra veckan. Coolt att ladda upp nu ju.


Cykelkatastrof !

Måndagen gick riktigt snabbt utan ett vattenkrig också, äntligen! På idrotten var vi ute och löpning blev det. Hem och sen på träning som vi då bara var fem stycken plus en målvakt på. Riktigt värd träning men låret blev bara värre så denna vecka ska jag ligga lågt.
Idag tisdag så tränade vi nästan hela dagen på teatern som vi ska spela upp om två veckor.. Här hittar ni en som verkligen verkligen inte vill men vad gör man inte för klassen, eller? Aja det är bara att stå ut. Ingen fotbollsträning för mig i skolan på grund av låret. En latte och Tom & Jerry kex på Statoil istället. Cykelturen hem som slutade i en katastrof! Jag och Julia skulle över gatan men nej Julia skulle fortsätta rakt fram. Så det slutar med att hon cyklar in i mig och vi fastnar på något helt sjukt sätt och jag tar smällen och lyckas ramla mitt på gatan! Julia kom i chocktillstånd men sen började asgarvet hela vägen hem. Så galet sjukt! Vad är filmkameran när man som bäst behöver den? Hahaha klockrent! Hem men hål i legginsarna och ömma händer. Nu blir det ännu mer plugg för mig, härligt.


Bild från förra måndag, bilder från dagen kommer snart!

En måndag år tvåtusen

Kemi prov uppskattas inte på en måndag. Nej det gör det verkligen inte. Matteprov, engelska bok recension och Soprov är inte heller så roligt. Dagen gick iallafall hyfsat snabbt och efter skolan gick jag till Rasmus där han inte var. Men utan tre andra. Sen kom han och sen var jag tvungen att lämna det sällskapet för att joina pappa och syrran. En sjukt jobbig träning och nu har jag nyss ätit middag som avslutade denna dag. Godnatt med er!


Lördag och Söndag

Matchen igår blev ännu en förlust med två-noll mot Fanna i Enköping. Kanske inte en vinst men i alla fall ovagjort, verkligen inte förlust. Nu väntas bara bra fotbollstider, bland annat Sm och Gothia. Åkte hem men bara några minuter senare var jag på bussen på väg in till stan för att träffa Denise. Senare tog vi bussen ut till Sunnersta till Beatrice som hoppade på kryckor. Efter mycket snack om vad och vart vi skulle åka så bestämde vi att stanna hos Bea och mysa framför en film. Loka, popcorn och P.S I love you blev kvällen drog. Vid halv tolv åkte jag och Denise till stan igen och lite smått rädda, eller nej stört rädda. Skiljde mig från Denise och tog tvåan hem själv. Ett samtal tog mig hem men rädd kan man säga lugnt att jag var. Somnade till en film efter två tiden.
Idag så har allt varit helt lugnt men ska snart sätta mig och plugga för har tre prov i veckan..





Solen i ögonen

Hejhå, sitter ensam i min säng och kollar på film. Kom nyss hem från Rasmus där även Fanny, Robin och Deniz va en stund. & Shatil tre sekunder.



Dagen spenderades ju i Fanna där vi förlora, uuhm. Två - noll blev det. Orkar inte skriva något mer om det. Men jobbigt var det i skinande solen. Långarmad och brände hela benet på dom där faaaan brännässlorna. Kom hem, duscha, fixa och drog direkt till Rasmus. Nu ska jag kolla färdigt på min film och somna med ett leende på läpparna. CIAO!

Taggar till match!


Nu vet jag vad problemet är! Kan inte ladda upp några bilder från mobilen men från kameran går det. SÅJA!

Sola från nio på morgonen till elva då jag och mamma gick och köpte lite mat sen blev det lunch och nu ska man bara tagga till match! Vi hörs!


Skarholmen

Julias bilder funkar, men inte mina, fattar ingenting..  (Nyss) ute vid Skaris och åt middag men min underbara familj och grannarna. Otroligt mysigt och sjukt gott! Ni skulle fått sett fina bilder men så blev det inte den här gången. Ville att Rasmus skulle komma men så blev det inte heller så nu ska jag ner och kolla på någon rolig film. Imorn blir det match och mys. Godnatt!

<3!


Ett litet damp inlägg, ovanligt ?

Jag försöker, och försöker och försöker men ändå så vill det inte funka för mig att ladda upp bilder. Har väldigt många bilder som ska upp men tyvärr så får ni ingenting just nu.

Golden train


Det tar några sekunder innan den startar, men jag diggar den ändå!

Fruktsallad!


Yuuuummmmiiiiii

Dagarnas bilder





 

 


Felfria dagar.

Dåligt av oss alla tre men orken efter träning och skola har inte funnits. Kan berätta lite kort om torsdagen och fredagen som har varit som Julia sa, helt felfria. Våran hämnd på alla som har kastat vatten på oss hela veckan fick nu igen! Underbart att äntligen säga att vi vinsten var vår denna gång. Flogsta tur och sen bryggan men tjejerna och deras killar plus Jihad.
 Idag så gick skolan snabbt och sista timmen tränade vi bara teater.. Stan med Julia och Jessica och mat på Jalla. Galet kul! Men egentligen, var har vi för humor? Bryggan med munkar, fanta, sol och kungliga vänner. Kom nyss på att jag har en kaka kvar i väskan efter mitt impulsköp av fika. Inte bra där.
Mat hemma och en helt ovanlig, men tråkig och skön Fredagskväll bara hemma. Behövs nog till våran match imorgon mot Fanna som kan nog vara en vinst.



Telemachochoolaa

HEJ! Förlåt men har aldrig orkat starta datan och inte orkat skriva, för att jag inte har nån bild. Men det vet jag att mina kära vänner har så det får dom fixa från dagarna! Kan börja med att säga att torsdagen var helt felfri! Först träning på tiater i skolan, chill fotbollslektion med lite sola och slutade med kockduell på hk:n. Efter så åkte jag, Matilda och Jessica till först flogsta och gjorde det vi skulle. Sen till stan och träffade på Rasmus och Simon. Vi gick till bryggan och bara satt och mös i det fina vädret. Vi skickade i väg killarna på väg efter dricka och kom tillbaka med cola, (eller choola hahaha tjejer (a)), och fanta ananas till mig! Jihad kom också en liten stund. Åkte hem runt sju och somnade gott.


Idag så kändes dagen inte lång, vilket jag inte tycker att dagarna brukar göra nu för tiden. Inget speciellt intressant hände i skolan. Efter tog vi bussen till staden, vi Tangysar. Åt på Jalla och hade galet kul där, längesen jag såg Matilda garva sådär, haha! Vi gick till Hemköp och köpte fina donuts som åts upp på ungefär samma plats som gårdagens mys. Vi gjorde ingenting speciellt, bara hade det skönt och levde livet! Jessica åkte kanske en halvtimme före jag och Madds gick till Subway och köpte kaka och kaffe sen centralen för att stöta på Simon i någon minut. Egget var också där haha. Vi tog bussen hem efter dagens andra 'mammaprat'. Nu ska jag välja tv program, ettan eller fyran. Men det blir nog Talang. Mat ska jag också äta, även jag fortfarande mätt efter kebaben så får jag nog i det om det är gott.

Imorgon blir det match för oss. Hoppas på första vinsten mot Fanna då! Efter matchen ska jag och Älskling antagligen gå på bio om det blir som bestämt. Efter bion åker vi hem till honom och sussar. Söndags planer är att vara med Simon och plugga.

Fick reda på att jag och mina kära sex Gusk vänner kommit med till en träningsmatch med distriktslaget, hoppas att vi kommer med till elitlägret i Halmstad efter det. Fett coola vi äääär!

You're the biggest part of me.


Godnatt

Ett otroligt roligt inlägg från mobilen. Men nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!

Erkänner att jag dödade en spindel idag..

Rubriken talar för regnet just nu.


Billionaire

Igår var det den sjuttonde maj, Norges natinaldag men det största att det var mina kära missars födelsedag! Juste, min farmors moster fyllde med haha.
Simon var här igår också, gos! Vi vaknade imorse och var ledsna över att tvingas upp till skolan men kom fram till skolan med snigelfart, så blir det när man trampas på cykeln av honom.. Nej ska inte klaga, glad över att det inte är jag som tvingas. Efter skolan så träffade jag mamsen på stan, vi skulle titta på en bikini som slutade med andra grejer också, som alltid blir det så. Vi blev hämtade på stan av papsen som skjutsade oss vidare till gränby centrum där vi köpte ännu mer, usch men underbart på samma gång. Vi åkte till willys och handlade lite mat smått. Nyss åt vi bulgursallad och sen ska jag äta melon, mums! Imorgon skola, efter det match mot vaksala. Väntar på bättre tider. Vad sägs om ledighet, Gothia, Italien, vänner och sommarstuga?






Bilden förklara dagen..

Tisdagen var nog den samma fast värre än igår. Segt på morgonen men vid lunch blev det ett till vattenkrig fast så mycket värre! Nästa lektion blev pain in the ass för kunde verkligen inte sitta och frös något mycket. Upp på cykeln och vidare till Diös där det inte blev någon fotboll för mig men att ligga på planen och lyssna på Eriks "topp" musik med Axel, inget man säger nej till precis.



Underbart härligt fast ändå så jävla dåligt!

Härligt att man kan må bra när man inte mår så bra. Tisdag - inga kommentarer.
(det går fortfarande inte att ladda upp bilder från min sida..)

Grattis s & f och r & j






 


Camp tre

Ojoj dåligt av mig men har inte haft någon tid över att blogga men nu börjar allt skoljobb att lugna ner sig så. Lång helg som skulle varit underbart skönt att bara sova och sånt, men nej upp tidigt på Torsdag morgon och sen ut till Enköping. Camp tre väntade där ute med bland annat Upplands killar och två dryga Västmanlandslag. Har nog aldrig hört så dåliga raggningsrepliker som Västmanlands killarna kom med, men Tigern ett plus till dig! Fem fotbollspass och en match mot just Västmanland. I våran match vann vi med 9-2. Skolsalar var vårt boende under dom dagarna med helt grymt folk och nya ansikten. Hem på Lördag eftermiddag och det var bara att ladda om tills Söndagens match mot Rex. Förlust med 4-0.
Idag Måndag så började dagen segt med två No lektioner och en spanska lektion. Men vaknade vid liv efter lunch då man plötsligt var med i ett oväntat vattenkrig. Jackan, byxorna och hela jag var helt blöt, tack killar! Hämnden är så otroligt ljuv imorgon! En blöt matte lektion och sen idrott efter. Var inte med på idrotten efter gårdagens skada men en tripp till Willy´s blev det. Hem och plugg i solen, värt!




En lång kort helg

En av det längsta men ändå kortaste och snabbaste helgen någonsin typ. Lördagen var underbar och kom hem med ett lätt förtjänt guldmedalj runt halsen. Underbart! Ett sjukt stort grattis till gco bobisar, black hawks och alla andra spirits starter. Puss! Nu blir det sängen som gäller och imorn väntar ett omprov i franska. Godnatt !

6 månader

Säger kort bara att långhelgen varit super. Många nya ansikten och massa kul. Saknar lite folk redan faktiskt..
Grattis Jessi&Ralle och grattis Fanni&Shatti! Ni är bäst allihop!
Juste, i fredags var det min och Simpas halvårsdag :D Jag älskar min pooooooojk! <3<3<3

SM i cheerleading 2010

Som ni alla ser får jag damp och kan inte ladda upp några bilder. Nu får videoklippet som sändes idag istället.


Kommer att bokstavligen att bo på Fyrishov den här helgen så det där med uppdatering kanske inte kommer gå så vidare bra. Puss.


S V T

Kom nyss hem från att ha byggt för svt i stadsparken. Kolla på kanal ett klockan 19.15 ikväll! Snart ska jag följa med mamma och hämta en domare från flygplatsen sen ska vi jobba en massa på Fyrishov till morgondagen. Nu ska jag äta lunch, puss! Bilder kommer senare ikväll..
Update: VET INTE VAD SOM HAR HÄNT! Men kan inte ladda upp bilder! DAMP!

Du är bäst

Kom nyss hem från Rasmus. Före det va det match där jag fick stå i mål! Inga kommentarer.. Imorn ska jag upp tidigt och SVT ska filma oss lite smått sen blir det fix på Fyrishov. Godnatt!

JBJ come on!

Jobbigt att vakna imorse kan man ju lungt säga! En skit skum dröm hade jag också som jag gick runt och tänkte på, haha. En ovanligt snabb onsdag med god mat och efter så gick jag och Julia och träffa Rasmus och Simon där några andra också var. Fick sen lämna och gå till träningen som va den sista. Skönt på ett sett men på ett annat är det inte alls skönt. Nu är jag hemma och ska snart äta och sen blir det mys. Ingen skola imorn men match blir det sen Rasmus.
BILD KOMMER!

Friluftsdaaag

Julia har ju berättat om allt basbollandet o dansandet o så. Efter vi dansa gick jag och Denise och köpte choklad sen åkte jag hem till Rasmus och va där till sju. Satt ute en stund i solen sen kom även Denniz, Eric, Jihad och Robin över en stund. När jag hoppar av bussen här i Sunnersta så ser jag mina gamla 'lagkamrater' spela lite fotboll så jag gick över och kolla lite. Gräset lukta underbart och de va fortfarande ljust! Underbart! Nu sitter jag här med blött hår och somnar faktiskt snart. Kollar på DH men det går inte så bra för har inte hunnit kolla dom senaste fyra typ. Somnar i Victorias säng ikväll haha, fråga inte varför..


Julia är glad meeeed!

Började skoldagen med lite baseboll. Man skulle kasta en boll två och två, så jag och Jessi stod och kastade till varandra och fångade med den där handsken som man har. När vi håller på så klagar hon på mig, inte lite heller, men själv suger hon på att kasta. Haha Dum(bo)skalle! Vi körde match efter det som inte var kul alls.. Efter så åt vi i skolan då Matilda kom springandes från tandläkaren. Efter så gick vi ut på skolgården där jag stod och kramades med Simon i typ en kvart efter att inte ha träffats på fleera dagar, underbart! Sen så åkte vi buss till Uppsala Danscenter och lärde oss lite moves till streetdance, faktiskt var det kul. Madds och jag timeade bussen perfekt och kom hem snabbt. När jag kom hem så satte jag mig ute med Pappa i en solstol i det härliga vädret. Tiden rann iväg för jag hade somnat, när jag kom in var jag en kräfta i fejjan, så underskatta inte vårsolen! Helt underbar eftermiddag för min del alltså, ett plus på det är att jag nyss ätit skit goda  jordgubbar med glass, avslutar det sen med en vaniljmunk. Snart är dagen över, och innan dess måste jag plugga lite spanska och kanske till och med packa lite till torsdag.






Tog lite bilder idag när jag hade tid!

Matilda är också glad nu!

Är så glad just nu för fick reda på när jag kom hem att min kära tandläkare, visst inte bra men att han ville att jag skulle komma dit. Det betyder då att jag missar baseballen och har sovmorgon fram till elva, lyx? Ja för tillfället är det så värt. Idag hände inget speciellt men idrotten kunde bara inte bli tråkigare. Hem där mina spanska böcker väntade på mig och sen träning på Yrsa. En dusch och Svenska Hollywood fruar på det. Fick sen ett sms av Jessica så nu är allt på topp!


JAG ÄR SÅ GLAD!

Dagen började sjukt segt och jobbigt med allt emot mig typ. Tänkte bara på franskaprovet och omprov och träningar och hinna plugga och sånt jobbigt. Efter lunch vände allt när man får veta att franska omprovet är nästa vecka på måndag så det blir skönt att inte oroa sig över provet när man har Sm framför sig. Vid lunch går jag hem till Rasmus en stund sen snabbt tillbaka till skolan där jag jobbade mycket flitigt på mattelektionen. Stolt! Sen idrott med någon vikarie som verkligen vakna upp på fel sida och lite mens på det, hihi. Gick hem till Rasmus där vi va tills min träning där Denniz kör mig till Nyby. Sen får sms av Elin att träningen är i Fyrishov så sätter mig på bussen men sen ser hela laget på andra sidan så jag hoppar av och springer dit men sen får springa tillbaka...
Träningen gick ju faktiskt väldigt bra och är så sjukt glad just nu. Ni fattar verkligen inte! Kommer verkligen somna med ett leende med läpparna och kommer vakna upp samma då dagen består av streetdance & baseball.
Ha det dunder nu, pusspusspussssss!


Dåligt av mig

Förlåt för otroligt dåligt med inlägg från min sida men förklaringen är att jag håller på med mitt rum och det har tagit sin tid. Snart är allt klar i alla fall och är så galet nöjd! En stor säng och en stor garderob, vad kan tjej med begära? Lite kort om veckan då, har varit hel lugnt förutom engelska provet men annars lugnt. Fredagen spenderades hos Julia med först Fanny och Shatil och sen Jessica och Rasmus. Mys framför Rasten filmen och Talang med J R J . Cykel tur till gränby och jag var lagom rädd både dit och hem! Hem till Denniz där också Robin var. Hem och somnade i Julias säng. Jobb på Lördags morgon med ett kioskpass med Julia och Jessica. Ikea på det och sen montera upp möbler för fullt. En lagom trött tjej somnade på golvet men vid tre tiden vaknade man och kom på att man hade en ny stor säng att gå upp till! Idag blev det ett till Ikea besök och match efter mot Rimbo fläskkärringar IK. Förlust med fyra-noll.
Nu blev jag precis med att packa in kläder i min garderob så nu blir det snart säng för mig. Sovmorgon imorgon, värt!


CYPERN!







SM om 7!

En skön söndag hos fam. Frank. Sov en massa, ätit godis, gosat me missimissorna, försökt klara det där jävla spelet. Gick till bussen runt ett som tog mig till stan och sen efter ha väntat i stan länge så får jag veta av Emmas kompis Frida att bussarna inte går från storatorget för någon cykeltävling. Gick jättelångt och blev bara gnälligare o gnälligare. Jenny förstår mig. Kom hem till slut och sen blev det bara att byta om till träning som gick ju bra tycker jag. Lite småtrött på slutet bara, hehe..
Nu blir det film och mys.

TAGGAAA TILL NU DÅ EXCALIBURSLAAAAAADIES & JAAAAAAACK!


Kissemisseeen

Hemma hos Julia igen efter att ha varit hos Rasmus. Gick förbi Willys och fick en riktigt god tanke men tre sekunder efter den goda tanken kom jag på att min plånbok var någon annanstans. När jag kom in började jag genast med att massera Julia med hästgrej, haha och nu bränner det om mina fringrar! Julia är nere och lagar lite mat så nu ska jag ner och hjälpa henne och sen blir det väl att spela lite kort.

Sen ska jag gosa med denna lurvpuff!


Dm guld

Juste, i torsdags var vi i allians hela dagen. Spelade sex matcher och vann allihop.
Blir roligare med bild så ännu roligare med en rolig bild!

På bilden saknas Maddie, med det är sen sm dagen.

 


Fredags/lördagsmys

Började med igår att gå i skolan. När jag kom hem så vet jag inte vad som hände, men fick världens städryck och dammsög hela huset typ, tvättade barumet, diskade och massa sånt haha. Sen ringer Fanny och säger att hon och Shatil kommer, smsar Matilda och säger att hon ska komma snabbt. Hon kommer, dom kommer. Vi gör inte mycket alls. Sen skulle dom iväg, Shatil till studion och Fanny hem för att göra pasta och köttfärssås till sin syster. Sen kommer Jessica också haha. Vi kollar på Disney Channel och märker att Rasten tha mooviiee börjar och fastnar i den ett tag sen kom Rasmus. Vi cyklade vidare runt elva till Dennis där Robin också var. Vi kollade på en cp tråkig film, Hitman.. Cyklade rädda hem vid ett sen. Nu orkar jag inte skriva mer om igår, vi tjejer åkte hit och sov i alla fall. Vaknade vid nio för att vara på Yrsa och stå i kiosken. Väldigt segt från början när ingen kom, efter två timmar så kommer en bunt med folk. Pappa hämtade mig och Jessi som var här och vände snabbt som är hos Rasmus och lämnar tillbaka hans mammas cykel vi lånade igår. Vet inte om dom kommer till mig men hoppas på det för nu är jag ensam och tråkar.

Åhhhhhhh så gulliga!???

Ä.N.T.L.I.G.E.N !

Min systemkamera är nu klar efter lagning så kanske ännu fler fina bilder på oss tre tjejer?
Ni fattar inte hur haaappii jag är!

Macchiato, tre vänner och en kram

Bästa torsdagen! Varit ute och dömt matcher i solen och bara chillat. Ingen hk heller så jag åkte hem vid tolv och ligger i nu i soffan och värmer mig med lite te och täcke. Skulle träffa r men så blev det inte men träning väntar. Nu ska jag sova en stund.




En latte macchiato, mina tre fina vänner och en kram skulle sitta perfekt nu.


Snabbt om Onsdagen

Ett snabbt inlägg innan min dator dör. Skoldagarna efter att jag har kommit hem har faktiskt varit ganska sköna. Idag onsdag var nog den bäst onsdagen på länge. Började ju med spanska då alla hade prov men inte jag och Julia för vi gör det nästa vecka. Busiga var vi helt klar och jag vet inte om jag ska säg det här men det kanske kommer. Engelska prov på det och det gick bra. Jessica gjorde min livskunskap, ska inte gå in på detaljer men druuutt på dig! Hahah No var sjukt kul också men jag skulle också hatat Joakim om han gjorde samma sak på mig som på Jessica, men underbart kul var det. Sista matte och Jessica och Joakim bråkade som vanligt.. Hem, träning och nu siter jag här och ska packa innan Dm imorgon med skollaget, innebandy. Kungligt värre.


Dagens.

MåndagTisdagOnsdag

Före jag gör något annat borde jag blogga. Annars kommer jag får smisk av Julia & Matilda. Okeeeej vart ska jag börja? Helgen vet ni om hoppas jag och bilder kommer snart.. Måndag, skola som vanligt sen så åkte jag hem med Julia och vi åt mellis sen träffa jag r en stund sen så blev det fotografering med dom gula och sen direkt till träningen som gick prima. Tisdag, blev det skola, haha suprise. Sen så träffa jag r igen och sen gick jag hem och plugga som sataaan sen åkte jag o träffa Claudia vid Coop och städa lite. Kom hem, duscha sen däcka direkt. Onsdag, börja dagen med ett härligt franska prov som typ förstörde hela dagen. Nejdå, en viss Joakim Aveholt förstörde min dag! Sen efter skolan träffa jag r igen och några andra sen gick direkt till träning som gick prima igen! Sitter nu här och bloggar för er, bara er. Så va nöjda.

Hihi

Åhå, jag saknar min älskling Nusse Nazzi!


 


Matilda mys

Efter den galna fotbollslektionen idag med fotbollstennis så cyklade Matilda och jag till Willys och hade världens beslutsångest för vi inte visste vad vi skulle köpa för muffins och kakor, fikasugna tjejer! Det slutade med det som är på bilden nedan + ett glas mjölk, mums på det!


Hemma!

Ja nu är man hemma från en veckas semester i Cypern. Kom egentligen hem igår men för trött att blogga. Veckan har varit galet skön men en massa sol och såklart bad. Vi åkte dit med en annan familj som nu heter tt, Trepkow och Tedenlind. Träffade också Fanny och hennes familj några dagar, har inte sett dom på ett år! Men i alla fall så låg vi vid poolen nästa alla dagar förutom på onsdagen då vi var på ett vattenland. Hur kul som helst! Ska nog gå in på detaljer sen när jag kommer hem från skolan för jag ska åka om en kvart.


Yes!

Helt hemsk skoldag idag, blir ju galen på det. Förlåt för jag klagar så mycket men det är saaaant! Första lektionen var ändå kul, Johan och jag exprimenterade med färger på no:n. Fotografering med laget efter skolan. Om jag känner mig rätt "fotogeniska jag" så förstår jag hur det kommer se ut.. Men aa är helt överlycklig att Matilda äntligen kommit hem idag bästis!


En Matilda, en hallonmilkshake & en Maria Montazami, super!

 


Valborg, eller som jag hellre säger, sista april.

Sista april ägde ju bäverdase! Först på fredagen somnade jag hos Jessica och det var riktigt mys! Dagen efter så kom tjejerna över och vi åt våfflor med sylt och grädde. Åkte buss till stan då vi kom ifrån varandra lite grann så jag och Jessi gick lite hit och dit. Köpte även mjukglass som vi sen slängde för det var så mycket, ångrar det idag.. Runt fyra-fem så skiljdes vi åt och jag träffade Emma så vi tog bussen hem. Bytte kläder och hann ta det lite lugnt innan pappa kom hem från jobbet. Sen cyklade vi och mamma till familjen Nordlund. Där var även Christine. Vi åt först och sen gick vi till Gamlis brasan. Simon och hans vänner stod uppe på en kulle men kom sen ner till mig där jag blev sönder pussad av dom. Som tur var så kom tjejerna till mig sen när det inte gick att vara med Simon.. Träffade nytt folk hela tiden nästan som man kände igen. Fast ja, Farhan hade jag ju som tog hand om mig, eller så vart det tvärtom? Haha. Slutade med att jag och S var bland dom kanske tio sista kvar, vi satt och pratade, eller han satt och pratade med några vuxna tyskar om första och andra världskrigen, jag bara lyssnade och längtade hem. Runt ett gick vi hem, och halva vägen cyklade vi. Somnade gott gjorde vi verkligen! Dagen efter som var igår lördag hade jag match i Enköping mot dom. Dm semifinal. Vi vann som Jessica sa, galet jobbig match. Det var min första match tillsammans med Jessica och det var riktigt kul att se henne (a). Åkte hem gråtandes i bilen för jag mådde åt skogen, fortfarande sjuk i kroppen som märks när jag tränar. Simon kom hit sen, vi åt kebabpizza, himelskt gott, tihi. Vi vaknade idag runt tio kanske och åt frukost. Han åkte hem nån timme efter. Kom hem från mormor för ett litet tag sen som fyller 61. Nu ska jag försöka plugga, blir galen för jag vill verkligen inte det. Sommarlov på det här så blir det super, drygt en månad kvar bara så får kämpa på det sista nu.


Hoppas Jessi gör som jag sagt och lägger in fler bilder sen, för jag vet att det blir roligare att både läsa och titta då!

 


En kväll vid vattnet

Det spelar ingen roll om vi inte skriver denna helg för ingen är hemma. Kolla nyss också att det va ganska så många unika besökare igår. Vafan asså, hahaha! Puss på det! Men nu skriver jag för nu är jag äntligen på datorn. Kom nyss hem från att vara nere vid vattnet med en massa som hälften jag inte vet vem som va. Aja, mysigt va det iaf! Idag har jag spelat min första match med 95orna. En sick jobbig match när man inte har avbytare och massa skadar sig, sjuk, såhäääär nervös och en massa annat. Vann iaf men 4 - 2 efter 20 min extra. Nu är det bara att somna och tagga till imorn då det blir match igen med flickor 16.

Om valborg får ni veta kanske imorn men nu somnar jag!

Jag tror den här bilden har förklara allt.


RSS 2.0