Ska jag göra bögljud?

Har fått några gosiga videosar av min kåmpiz och henne lillebror, så sjuka.. ♥
Dagen var bra och gick snabbt, ikväll blir det lite plugg och sen bara chillipill.
Tv mys med mamma som jag planerar in nu och sen sova i god tid så jag överlever morgondagen, seee ya!



Standing in the streetlights


Godnatt och sov gott..

Godnatt Arsenal och alla andra


Ligger i sängen nu med mätt mage av oxfilè och kollar på Blood diamond. En grymt bra film! Kollar klart på den sen ska jag sussa, hörs imorn på kvällen!

BH!

Glömde säga att träningen gick underbart bra! Lite skruvar hit o dit, LET'S GO, HAWKS!


Once fallen

Kolla på när Jacob och hans gäng spela match. Vi fattade inte ett skit om spelet men vi försökte förstå iallafall. Fick gå lite tidigare för jag skulle till träning och då va resultatet 4 - 1 till Almtuna. Men det va häftigt! Nu ska jag kolla på Solsidan, kärlek till er!
Jacob.


And I like it, very much



Hemmafester och en stulen bil

Lugn dag med lite shopping som ni såg som alltid blir bra. Nu ska jag duscha och ta hand om mig själv lite. Sen blir det att städa rummer, plugga matte och Solsidan.


Helgens inköp












Ingen människa, en sak




Put your hands up

I fredags deckade jag klockan nio på soffan men gick upp vid tolv och somnade om, sjukt trött tjej. På lördag förmiddagen var jag på stan med mammis och sen blev det match. En match med bara idioter till spelare, tränare och publik, 1-1 blev det. Skulle till knivsta med Jessica men det blev ingenting av det så jag somnade tidigt igår också. Idag har jag spelat match i stenhagen, en galen match det med fast på ett annat sätt dårå. Låg under med ett noll när det var fem minuter kvar men vinner sen med tre ett. Duschat och fixat lite, en tredje hemmakväll och så sjukt skönt. Inte helt reparerad efter min sjukdom förut så det behövs!

Skiiiiit busig

Veckans


















Söndag

Om cirkus en timme rullar jag till stan för att träffa min pärla Fanny. Sen tillsammans rullar vi vidare till ishallen för hejja på Jacob. Vet inte om jag hinner hem mellan till min träning annars hörs vi ikväll då det är sunside!


I staden med Leche

En dag på stan med min lilla flicka, puss på dig! Någon påse hem med behövliga saker och en blus. Snart kommer gäster över för middag. LOVE!


Du borde ha sett hur underbart jag mår

Blev en kväll hemma igår med lite mys och allt annat. Somnade på soffan men blev väckt på morgonen då familjen skulle iväg på match och mamma kommer och säger: Matilda vakna nu, du ska upp tilll skolan. Slog upp ögonen och började tänka om det var rätt eller fel men då hör jag pappa i köket: Sluta, vad taskig du är. Då kom lugnet och jag somnade om.
Nu ska jag ta mig till stan. Puss


Fredagsmys

En jätte mysig kväll med en grym flicka! Började med taxi till Beatrice då Victoria betala, värt! (Tack syrran)Kollade sedan på The notebook och tugga på popcorn. En helt underbar film rakt igenom! Efter filmtittandet så drog vi fram datorn och jag lärde flickan mina kunskaper inom bloggen. Blev riktigt nöjd med hur vi gjorde om hennes blogg, tummen upp för de! En lyckad kväll med andra ord. Mamma kom och hämtade mig när vi såg när bussen börja gå igen klockan 6 på morgonen. Hehe, tack mammsen! Nu ligger jag i sängen och kollar på Min stora feta grekiska semester. Men snart ska jag sussa! Pussar till våra fåååååå läsare som har lösenordet, ni har tur ni! ;)


Vi kör en favorit i repris, du och jag fixar det!

 


BW




Fem två åtta två

Hallådär! En lång dag med fotboll. Körde ''återhämtning'' med Fanny om man kan kalla de det, hehe. Två lektioner efter och måste säga att jag är grym på piano! Mamma hämta mig på stan som va grymmis. Kom hem och sedan gick vi och handla lite gott. Kollar nu på handboll, hejja Sverige! Vet inte om de blir fest på landet ikväll eller mys hos Bea. Lutar nog mest nu mot Bea hållet. De blir skönt de!

Veckans whatsapp bilder!


Jag blir aldrig den samma

Romme igår hela dagen med fint väder och allt. Ja dagen var perfekt helt enkelt.
Idag så börjades det med skola som vanligt och lagomt trött. Ingen fotboll så en lugn dag faktiskt. Tog mig sen hem och sen vidare med pappa till årsta. Nu är allt klart, jag har skrivit på till Fbc division ett. Känns riktigt bra faktiskt. Kvällen blir lugn tror jag med lite middag här. puss




Lite Romme bilder.

We will never be

Igår tränade jag halv nio till tio och kom hem nästintill död. Skola idag, helt okej dag. Ikväll är det inga planer till än.

Romme!

En mega dag med stört sköna människor i fina backar med solen i ögonen. En riktigt bra skid dag! Två timmars buss resa fram och tillbaka om inte mer. Typ inte mys, jodå! Alltid mys med Matilda på min axel, Denise som krossa min muffi, basket killar som lökar och att spela spel på Johans mobil. Flera timmar med tjejer och killar i backen. Massa bus åk med Denise, Beatrice, Amanda, Samuel, Alex, Anton och Maja. Det va bäst! Filmer kommer med vad vi höll på med! Och även med super snabba b-rudarna Matilda och Fanny!

Måste erkänna att jag drog största tabben idag vid 6manna liften. Heheeeeeee! (a)



Black Hawks

Bästa laget. Ever!






Wed nes day

Jo, onsdag.. En lång dag med ett otroligt stort L. Men vi körde på! Jag och Fanny tog bussen till stan och köpte godis och festisar och sedan träffade Jacob, Magnus och en kille jag inte vet namnet på, hehe. Åt middag på Unico och fick till och med paret att ta samma buss som mig. Fem minuter hemma och hämta cheerväskan och tog bussen tillbaka då mamma hämta mig halvvägs. Hämta Andreas, Carin och Kevin och sedan till Stockholm. En meeeeeeega uppvisning för Sony Ericsson's middag/show. Gick verkligen uber! Hem och bums i säng!


Frilufsdag, ohyeah

Som ni kanske märkt har jag fått tillbaka bloggkänslan igen heh. Idag var jag ute i fjällnora med skolan, utan att ljuga var det jättemysigt faktiskt! Lite lekar, promenader och kortspel så blev det super. På vägen hem så hängde jag med sötnosarna Alex och Michoo.
Nu så har jag rensat mina bilder på datan eftersom den är helt proppfull med bilder så att jag inte kan lägga in nya, och det är ett antal mappar med ett antal bilder det gäller liksooom.



I want to leave this

Nu har jag varit med min gulliga släkt och taggat inför imorgon då det blir fjällnora, eftersom jag inte direkt någon hejare i backen blir det den säkra sidan, Jessi, better safe than sorry! Diggar till lite musik och ska snart sova, som jag älskar att göra.
Förstår inte hur eller varför, men jag har lite ångest för nånting jag vet att jag inte gjort, hur går det till?


En speciell liten filur det där..

Skola till skola, sal till sal






Att skicka bilder kan förgylla ens lektion. I alla fall min och Denise spanska lektion.


Onsdag

Onsdag som betyder lång dag i skolan och då till halv fyra. Efter skolan åkte jag hem direkt och la mig i sängen och kollade på film. Nu har jag börjat packat lite till skidresan imorgon. Romme blir det med skolan. Hoppas verkligen inte på att det kommer bli kallt. Sen imorgon kväll blir det träning med fbc dam, lagom trött, jo det är klart!



Just go ahead now

Börjar med att jag hatar skolan, som vanligt.
Myst med min bror och ska iväg och fira min andra 'moster' Charlotta.


Name in the sky

Vi vann matchen med 5-1, nice som satan.
Nu är det dags för mig att sova, godnatt.


Globen genrep

Jag och mamsen fick med oss Carin, Kevin och Andreas och hade en rolig bilresa fram och tillbaka till globen. Körde asbra och kommer blir ännu bättre imorn med lite publik också, hehe. MEGA KUUUL! Donken påväg hem med konstiga samtalsämnen, underbart. Nu ligger jag i sängen med en helt slut kropp. Blir en lång dag imorn kan jag verkligen säga. Let's go. Hawks!







Lite bilder från idag. Vi ska inte ha den fula röda bakgrunden utan denna skönhet. BÄST!


Damn it

"Om att ha dig bredvid mig och hålla om dig"


Allt har sin tid

Jag har tappat bloggningsskrivandet helt när vi skaffat lösenord och när man ser att statistik pluppen aldrig varit längre ner än nu, fast det var förstås nödvändigt. Igår så tränade jag för första gången på vääldigt länge. Och det var inte någon lugn start direkt. Spelade math mot herrlaget i innebandy men det var i alla fall sjukt kul. Idag i skolan sög det som vanligt. Jag HATAR skolan, känner inte ens att det är lite lite kul, för vänner skulle man kunna träffa ändå. Plus att jag är inne i en fas där jag känner att jag är dålig på allt, i skolan framförallt, så jävla dålig och förstår ingenting i nånting, åå.. När jag kom hem efter att jag var helt genomfrusen och less så skulle jag kolla i min mattebok men ja körde då en klassiker och somnade i en timme. Förstår ändå inte nånting satt det var lika skönt. Ja fast sjunga kan jag göra, spelar ingen roll hur jag mår, sjunga högt hemma kan vara bland det bästa som finns. Om cirkus en timme har jag samling och sen blir det match mot dannemora, inte mycket spel för mig skulle jag tippa på med det skulle ändå vara skönt att bara springa och rensa hjärnan.
Hoppas att eran inställning till livet är på högre nivå än min!


Tråkiga dagar

Hemma efter en skoldag som var kall och tråkig. När skolan hade slutat blev det stan en stund för att ta kort på massa byggnader, spanskaskit.. Väl hemma hade pappa tagit nyckeln så fick gå in i boden och lägga mig på frysen? Fick vara där en kvart innan min bror kom och gjorde mig sällskap.
Kom in i huset efter en halvtimme och somnade snabbt i soffan, hur bäst. Men snart är det träning i boland av alla ställen. Puss

Så här såg man ut idag, absolut, helt kaos.

Perfect for me





Mina fina vänner idag ute på stan på ett litet uppdrag.

Tisdag

Efter en kort dag i skolan med världens träningsvärk i arslet och en runda på stan med några grabbar är jag hemma och myser framför tvn. Vid fem idag ska jag och laget till Globen för genrep. Hur bäst?

(Allihopa, lösenordet är ändrat igen hehe)

Utropstecken


Helt rutten bild men vill bara säga att bussen går om en kvart så puss hej.
 

Den sista filmen

För mig är det faktiskt en evighet sen jag bloggade. Men efter en helg som bestod av lite av varje. Mys middag på fredagen med Fanny och sen vidare för att träffa Denise, Julia och Beatrice. Kvällen blev inte som den hade tänkt men vi kommer göra om och göra rätt, helt klart! Lördag börjades med frukost på donken och sen match. Söndag match mot Upplands f94 och vinst där.
Ja min helg i ett nötskal.
Efter en natt med ingen sömn och galet ont i magen valde jag att stanna hemma denna måndag. Skönt att sova ut och bara vara lite för mig själv.
Men nu ska jag sova för ska ta mig upp till skolan imorgon. Puss på er.


En måndag

Känns som evigheter sen jag blogga när det var nästan exakt 24 timmar sen. Men dagarna är fruktansvärt långa. Skola då Denise och Matilda rå banga. Blev en halv Jessica & Julia dag. Hade strykepass med Lidholm då vi ba kör med 40 kg (Det är väl mycket va?!) Efter fotbollen dissa Julia mig också.. På den sista lektionen så kasta jag, Jonte och Axel tärningar. Ganska mycket roligt! Tog bussen hem med Johan då jag fick bara vända snabbt och tillbaka till stan för sedan vidare till Stenhagen för träning. Kan inte säga något mer än fyfan va vi e grymma!


Stay with me

En ooooooootroligt bra träning från BH's sida. I likelike! Fick och tränade även Globen programmet som ska utföras på onsdag på en middag för Sony Ericsson. Kul! En dusch, en tallrik mat, och en muffins till efterrätt så var det dags för Solsidan. Helt underbart! Avslutar veckan på bästa sätt liksooom. Nu ska jag snart sätta på en film och somna sött. Godnatt vänner!

Min flicka <3

Oj

En awsome helg, misslyckas liksom aldrig med mina flickor. Förutom att det tog en timme för mig att komma hem eftersom det tar cp lång tid att åka från Jessica till stan, plus att jag fick vänta 20 minuter på att min buss skulle komma, frös ihjääl och kissade nästan på mig, aaa en hemsk j'vla resa..... Nu har jag kollat på solsidan och ligger nu i min säng och ska om ett tag sova. Jag har blivit duttig på att passa tider nu! Byyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeee :*

Oj

Till våra läsare

Hej alla våra läsare! Imorgon så sätter vi lösenord på bloggen för att vi vill ha lite mer kontroll över den.
Fråga oss bara om lösenordet så ger vi mer än gärna ut det.

SOLSIDAN!


Hej hopp snopp

Blev en eftermiddag med bakning. Nu ska Jessi snart dra till Uppsävja för cheer <3 och Julia tar bussen hem. Vi hörs ikväll då Sveriges bästa tvprogram spelas. Puss på stjärten!

Cupcakes






Gårdagen

Gårdagen bestog av mys på högsta nivå. Börja med lunch med tjejerna på Panini och lite shopping. Kom hem med en väska. Åkte hem till Fanny för att egentligen baka men vi åt bara Fannys kladdkaka från förr. Otroligt gott! Sedan var det dags för mig och Julia att åka för Fanny skulle få gäster. Vi tog bussen hem till mig där vi fortsatte att mysa. Kollade på film, åt god middag och bara va. Vaknade för någon timme sen och har nyss ätit frukost och ska fortsätta kolla på film. Ha en bra dag!













Nu ska vi gosa!




Tillsammans blir vi till

Snart springer jag ut till bussen och sedan träffa mina två små flickor. Vi hörs senare!


Min fredag

Igår blev det en kort skol dag. Svenska och sen fotboll. Pappa hämta mig för vi skulle till tandläkaren. Vi shoppa lite efter det och sen åkte vi hem. Bytte om till fotbolls kläder igen och sen var jag påväg till Löten för ännu en träning. Kom hem och kolla på film sen sekunden filmen va slut somna jag. Snacka om att jag va trött då.


Snart ska jag träffa Fanny och Julia och fika lite och kanske hitta på någoting annat. Puss på er!

Världens godaste.


Things getting better

Nu har jag kollat på mina favvo program och ätit massa glass. Men nu så ska jag sussa inför morgondagen, skolan kommer nog vara skön för min del och kvällen får se vart den leder, blir nog bra det. Nu kollar jag och handbollen men ska sova snart, godnatt godnatt.

Don't stop believin'


Heeeej hallå! Fick en blund sömn för någon timme sen som behövdes. Vill sova mer men ville ändå inte missa tid med pappa som kom hem nyss från Norjje. Saknat honom så! Tänkte bara säga också att jag hatar mig själv för att jag radera alla bilder. BYE!  (Herreguuuuuud vilket tråkigt inlägg!)


Black Swan

Min moster Geordie som jag praoa hos i USA, en film hon jobbade med iår är nu nominerad till Englands Oscars. Det finns även en chans att den blir nominerad till den amerikanska Oscars. Är oerhört stolt över dig Geordie.

& nu så jobbar hon med fortsättningen till en av mina favorit sagor.
Gud va jag älskar vampyrer och varulvar!

Snygg frissa :D

Make my days




It's so fluffy

Igår var det en verkligen helvetes dag. Lång jobbig skola och en lång träning. & imorse så började det inte heller så bra. Jag, mamma och Emma tog bilen som alla andra dagar men när vi lämna Emma så hade vi väldigt lite med bensin. Så vi kör in till Statoil och ska tanka då mami har glömt hennes plånka. Hehe, panik på det! Vi ruuuulllaaarr hem och fick byta bil. Den bilens rutor va helt täckta med is som vi fick kämpa med att ta bort. Till slut så börja vi rulla till skolan. Kom till skolan helt trött i kroppen efter gårdagens träning och lite irriterad över det som hände. Då Tompa och Axel hoppar och skriker på mig att vi slutar tjugo över tolv. LYCKA! Snacka om att jag blev glad!

Kom hem och hade mysi med storasystern min. Vi kolla även på filmen 'Dumma mig' UNDERBAR FILM!

FETT MEGA SÖTA!


All I can


Det blev ett hål på eftermiddagen.
Vi slutade tjugo över tolv istället för halv fyra och avslutade med pannkakor, en bra dag med andra ord.

Someone new

Tiden går åt till träningar och just nu också skola. Men igår var det ju skola som vanligt och sen möte på kvällen med uppland dj17. Kan bli riktigt bra men att jag ska spela back! Vad hände där liksom.. Men det ät bara att köra.
Idag slutade vi tjugo över tolv och jag har nog aldrig ha varit gladare. Bra dag! Nej nu ska jag äta och något jag är bra på, sova. Träning på kvällen i alliansen. Puss på er.


En liten dagens på allt.


~ Dagens ~






Godnatt sockertoppar


Min 7kt najsiga bruur från en annan muuur <3

Ohyes, we have it



Kick back

Ja det är två helt hemska bilder ni får på min outfit, det är synd efter som jag älskar denna blus, den är fin i verkligheten eller ja det tycker jag i alla fall blablabla. Nu efter en rätt lång skoldag ska jag vara så duktig att jag ska skriva lite. Kanske lite matte också, sen sova tidigt och så ska det bli. See you later


Jääääävla hicka

Jag får panik på det! Kollat på tv och bara degat denna kväll, kollar nu på grannfejden, wooow.. Godnatt!

GOOD NIGHT

Nu när min systers kompisar kommer hem och ska börja härja där nere så ska jag börja runda av. Packa till imorn, borta tänderna och allt sånt jobbigt. & sen sätta på en film. För jag lovade mig själv att jag skulle ligga i sängen vid 10 ikväll. Imorn blir det en väldigt lång dag!

Gammal bild, men som sagt: ALLA MINA BILDER ÄR BORTA ! :'(

I call it gos



Dessa två julklappar har varit så bra för mig kan jag säga er. Kudden som blir min kååmpiz att sova med varje natt och tofflorna som gör mina spec fötter alltid varma, går knappt en sekund utan dom hemma!

F + J = SANT





Standing ovation





Ain't no reason


En runda till affären med mamma och köpa mat. Snart blir det middag. Men före det skulle det vara hur underbart som helst att göra matteläxan. Att ens tänka tanken att jag ska göra den imorn får jag bara glömma då träningarna är plus en timme. Komme hem vid elva tiden. Snacka om att jag kommer vara d ö d på torsdag!

&


-





It's the guy to the left

Imorse vaknade jag i god tid och det var inga problem, fråga mig inte varför för det kan jag inte fatta. Tills det var typ tio minuter kvar tills jag skulle gå till bussen då huvudet inte var på topp. Det kom flera gånger under dagen, liksom jag kollar åt ett håll och då kommer bilden lite efter och det snurrar till som fan i huvudet. Ja ni som har hört det några gånger behöver ju inte läsa detta, Matilda brukar vara ett sånt offer som får höra saker ett x antal gånger.. Lite godis shopping på stan så gick bussresan snabbare än någonsin. Åt en tidig middag med min härliga famlilj och så har jag faktiskt städat mitt rum. Även om själva städningen är det värsta så blir jag så glad efter när det är rent och mysigt, riktigt mysigt. Saknas bara ramar med bilder på min vägg över sängen. BABBEL HÄR! Kollat på top model har jag gjort, nu ska jag bara må.

Jätteful bild men farigandi har köpt två nya kuddar till mig, så Matilda du behöver inte lägga huvudet i mitten så dunet åker åt båda hållen, det här är riiiktiga grejen förståru.

This year

En underbar träning igår som blev till träningsvärk idag. Sovmorgon imorse men hann ändå till skolan i tid. Skills på den! Kort dag då vi sluta vid ett. Buss sällis med Beatrice och nu ligger jag hemma. Min mage skriker efter mat då det blev sallad till lunch för Jessi äter inte fisk!  

Snart bussen

Igår blev det en dag i skolan som börjades med att bussen inte kom så fick ta en senare och då fick jag gå från diös till skolan. Dagen flöt på tills kvällen då det var träning med Danmark. Riktigt kul faktiskt! Men kom hem med en blodblåsa på tån, härligt.. Somnade sent efter ett litet telefon samtal

Idag är Julia tillbaka till skolan och det är ju bara en tumme upp! Slutar efter ett som är riktigt skönt. Träning på kvällen. Puss på er!



Manamana

Ja det kändes som om det var dags att blogga satt jag körde tre inlägg såhär efter varandra. Imorgon blir det skola, ja det måste bli så för jag blir galen och uttråkad av att bara vara hemma, utan mina kära vänner. Även fast det känns som om det skulle behövas en dag till så nej, vi slutar kvart över ett så det lär hålla.. Skönt att jag liknar en mänsklig sak nu vilket jag inte gjort de senaste dagarna! Dags att ta sig en blund. Puss på er läsare.

Soooooooom jag har myst med mina älskade filurer dessa dagar!

Strawberry swing

Tog mig en tripp till drömlandet den här kvällen och hade långt hår en stund..


Piggelin, dagens




Black Hawks påväg mot W!

Igår så va det att vakna vid åtta för träning. Hela dagen! Donken till lunch och sen vid 7 när vi sluta va bara att hoppa in i duschen och sen in i sängen för SOLSIDAN.
Kom nyss hem från fotbollsträning. Ska snart ta bussen till Stenhagen för träning!


Har aldrig varit argare

Tänkte säga hej och att jag hatar mig själv. Alla mina bilder är borta. Ni förstår inte hur stor kärlek jag har till mina bilder. Alla underbara minnen som kan återupplevas med bara ett klick. Jag brinner verkligen av!!!

Måndag igen

Blev ingen bloggning i helgen. Fullt upp sen i fredags då jag fyllde år och mina underbara vänner kom och sjöng med tårta och allt. Tack! Sunnersta mys på kvällen/natten/morgonen som vi är riktigt bra på. Match lördag sen ut och äta med familjen. Söndag kände jag mig inte på topp och hoppade över matchen.

Min helg men nu måste jag fixa det sista innan jag sätter mig på bussen till skolan. Puss


Maja baja

Nu tycker jag att ni kikar in på Majas nya blogg så får hon lite hjälp nu på starten. KLICKA HÄR!
Ps. Det var jag som fixade bloggen! Hihi (a)


Barnvakt

Har precis kommit till landet. Landet på riktigt! Bara åkrar, skog, hästar, små vägar och massa jävla snö omkring mig i detta röda hus. Jag och systern är barnvakter till våra små kusiner. Blir väl en väldigt lång natt kan jag tänka mig. I min fruktansvärta trötta kropp. Önska mig lycka till !

Influensa, check

Har influensa och 40 graders feber. Har även utslag över hela kroppen och ser ut som ett jävla monster. Ligger i soffan som jag gjort i flera dagar nu, förstår inte hur jag kan må så dåligt ärligt talat. Hoppas ni mår bättre i alla fall, svårt att inte göra det i för sig. Hejdå

Myskväll i Sunnersta

Blev en myskväll här i Sunnersta med tjejerna och Joel & Manfred. Kolla på skräckfilmer och bara myste. Vid 7 så var det dags för Matilda att åka till samling för match och då tog killarna bussen hem. Då så somna jag och Denise i varsin säng och sov som två små prinsessor. Vi sov fem timmar och sen kunde vi inte somna om, blev toast på sängen istället. Nu har jag duschat och ska åka till landet och va barnvakt, jippiii..


Suprise

Efter skolan så drog jag och Denise till stan för att träffa Fanny och Jacob. Lite tårt köp och sen så var vi på bussen till Årsta. Tårtbakning och köttbullar med spagetti till middag, kocken Jaggo fixa. Någon timme senare satt vi på bussen till Gamla Upsala för suprise. Men före det så blev jag och Fanny anklagad att röka och jag fick se lite gubb bånge. Överraskning för Matilda med tårta och sång! (Fanny hjälpte mig att stava till överraskning och nu säger hon att jag skulle säga det) Nu ska vi vidare till mig i Sunnersta.




Cookie

Jessica tvingade mig att blogga, så det är bara att skriva. Sitter nu i datasalen och ska snart käka. Pratar lite sommar och Spanien, åh längtar! Kommer bli stört bra. Sen blir det lite planer i eftermiddag tillsammans med Jessicca och Denise, haha sköna! Och sen GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MATILDA PÅ FÖDELSEDAGEN.
Vi älskar dig.


/Fanny

Grattis bästa vän


Idag är det din dag och du förtjänar det allra bästa.
Jag älskar dig nu, då och för all eviga framtid!

Fängslad i min egna kropp





Vilket Uppland!










En liten bit

Hej ni som läser och er föräldrar som tycks också läsa våran blogg!
Töntig start på ett inlägg men har varit borta ett tag från bloggningen så varför inte starta lita annorlunda. Dagarna har gått åt skola och träningar. Har fakiskt inget mer jag kan dela förutom att jag redan är skoltrött..
Hoppas på en bättre fredag och lite plus i kanten att jag fyller sexton.
Skriver när jag kommer hem från skolan imorgon. Puss och godnatt

Phineas & Ferb

GODNATT!

Förklarar vilka vi är egentligen!

Vilka minnen

Spendera sommaren 2007 med Bea och alla våra kaniner. Åkte till Stockholm och tog med kaniner. Satt vid bryggan och hade hopptävlingar. Spelade fotboll, gosade med våran kaniner eller byggde hinder. Och när en av våra kaniner fick mens eller något, roligaste någonsin. Underbara minnen klart sagt.

Va söta vi va Bea!

Det är bara det

Jag ska verkligen inte klaga, vill bara säga att jag knappt svälja när det är sår i halsen, men det måste jag göra eftersom jag inte kan andas genom näsan och måste ha öppen mun hela tiden. Har sen ont i öronen och får ont i huvudet när jag ser ljus. När jag ska stå upp ramlar jag nästan ihop för mina ben inte orkar hålla mig uppe, måste kisa eftersom mina ögon gör ont. Måste ta av och på filten hela tiden därför jag svettas sönder ena sekunden och är en isbit nästa. Men alltså annars är det ju underbart!

Skjut mig

Torsdagar är inget att leka med. En lång och jobbig dag med dom värsta ämnena. Kom hem för en stund sen och nu ska jag sova en stund. Ögonlocken är hur tunga som helst. Men först måste jag boka till Romme. Pussen.


Dagens



En kofta jag fick av min syster i julklapp, ett par jeans, högklackat och min uggla som killarna har döpt till Kretch. Hej Kretch.


Coming true


Så länge min skoldag varade hade jag detta på mig.


Jag saknar dig

Det blev en kortis dag idag, åkte hem efter två lektioner och somnade klockan tolv, vaknade klockan tre och såg på top model sen somnade jag om med brodern min i soffan till klockan sex. Så himla behövligt eftersom jag INTE mår bra. Ingen skola imorgon blir det, fy vad jag ska vara sjuk. Dags för operation nu skulle jag tro...

Lajkad

Ingen rolig natt och ingen rolig dröm inatt heller, inte lika galen som igår dock. Helvete att vakna imorse så ikväll ska jag gå lägga mig i tid! En jobbig skol dag men skolan ska väl va jobbig så. Ny franska lärare, håriga armar! Styrkepass med Dengan. Mamma hämta mig efter skolan så kom snabbt hem och nu ligger jag i sängen med störta huvudetvärken. Ska ta en kopp te och kolla på tv och lära mig veckans glosor.


Ett två tre

Träna på våran cykel/spring grej idag igen. Lite styrka på det med. Känns som om fläsket inte kommer komma runt imorn på morgondagens volter. Badade efter det med hårinpackning och rakade benen, bästa listan på spotify och tända ljus, som man njuter då. Hoppade in i Abercrombie mjukisar och snacka med Fanny i en timme och 40 minuter. Gilla? Vi gillar. Middag och sen film. Nu ligger jag i min säng och kollar på CSI och dricker blåbär/hallon smoothie. Gillart.

Söta tjejer, mums.

GILLA ?



Som Jocke har saknat oss



Bilder från åttan och sjuan, haha!

En blick ur vardagen

Hemma från en grym resa med Uppland. Innebandyn är inget vi kommer komma ihåg men allt runt omkring, det var riktigt bra!

Men nu är lovet slut och första skoldagen börjades med en försovning, bra start. Kläderna behöver jag verkligen inte visa för nöjd blev jag inte. Buss med Julia och sen bara en jobbig dag i skolan. Som alla dagar. Skolan var slut och buss hem och en fullgubbe ramlar på mig, inte kul det med. Ja ni hör ju hur jobbig dagen var..
Träning snart och sen sova i tid. Puss


En dag som denna




Flowers of the day



Hello Dick

Första dagen i skolan. Mega mega mega jobbigt att vakna imorse men klara blev pigg ändå. Hade sjukaste drömmen! Den va hemsk verkligen, fyfan! Kom hem för en halvtimme sen och jag har bara legat i sängen och kollat på tv med systern Victoria som inte har något annat att göra då hennes dator brann inuti för en stund sen. Nu ska jag äta mellis.

Julia och Erics ur gulliga små puffiga vantar!

I'm yours to take


 


Home


SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT NÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT


Give me a hug

Har nyss haft ett litet gosigt samtal med en liten kille, haha aw.
Men nu är det dags att sova efter en jävla massa garv åt min puckade pappa som sitter med talking tom cat, en app, hahah dör. Imorgon går bussen klockan 8.19 från min gata ner till stan där det blir ett byte med Matilda vid min sida. Skolan börjar nämligen tio i nio och sen slutar vi som skulle haft syslöjd 13.15, chillipilli. NATTI!

En söt bild på en söt tjej som jag och M delade sviten med! :*

I go, bom bom bom

Det är ju så kul att du är så ful.
Dags att njuta av de sista timmarna nu, blir en fika med en latte, ananas chokladpudding!

Lite shopping


Rea dårå på två body butter och en shower gel, 165 kronor (?)

Rea, en skinnjacka för 250 kronor, klonk!

En rea blus för 100 kronor.

T-shirt för 50 kronor.

Snoddar som alltid går åt, NÖDVÄNDIG roller att ta bort katthår på kläder och rea på lite fina hårnålar för 15 kronor.

Jeansskjorta för 100 kronor.

Och även denna bok för 40 kronor, måste ju börja läsa någon gång för första gången typ..
Ja, en bra kväll kan jag väl kalla det!

Sista dagen på lovet

Mitt inlägg under tog några timmar att firra ihop. Men nu är det klart! Ligger i soffan och kollar på konferens resan på femman. Ett skämt ? Skrattar som satan iallafall. Idag vakna jag sent och har kollat på Victoria's secret show som jag spelade in. Tränade också. Woow.. Så ska fixa lite till skolan imorn. Om det finns något att fixa. Hoppas jag kan somna i rimlig tid ikväll så jag kan vakna 06.30 imorgon. Åå herreguuud, inte taggad alls på det!


Mitt år.

Januari - Började med en lång helg i Åre med familjen och våra grannar. Första månanden då jag tränar som mest. Myste med Julia varje måndag efter skolan före gick jag till träning. Ostmackor och varmchoklad <3 Skadade min nacke och mina tänder p.g.a cheerleading. Så många tandläkar/sjukhus besök vare. Fjällnora med Julia, Jocke, Jonte och Axel som va mysi det med.


Februari
- En sjukt najz månad för åttor. En vecka i skolan sen så var det två veckor prao. Musikenshus med Julia, Matilda, Johan och Mårten. Två riktigt roliga veckor! (Vi va även me på tv för Mh) Tränade som vanlig, cheerleading. Även fotboll, kommer ihåg när vi inte fick skriva på bloggen vad jag gjorde för jag skulle träna fotboll istället för cheerleading. & Inte ens i mitt egna lag! Va påväg att byta till Gurre. Sista veckan i månaden och den veckan spenderades på Gran Canaria med mom, pop och Emma. En välbehövlig semester!



Mars - Börja denna månad med att stuka foten på fotbollen i skolan. Blev mer sjukhus och tandläkar besök för den delen. Ända jag tänkte på va att DM va om tre veckor och nu ska jag hoppa på kryckor två av dom, fuck! Spenderade varje helg med tjejerna. Mest hos mig, skräckisss! Sen slutet av månaden var det DM i Kista. Guld.




April - April va en liten busig månad. På påsklovet låg man hemma med lunginflammation och spela cod, hehe. Annars va man ute med tjejerna och busade, busigt! Massa cheer också som vanligt. Och Valborg, bus hihi, som sluta med att fem tjejer sitter i polisbilen hem till Bea.


Maj - En underbar månad. I skolan så spelade man teater och hade vattenkrig varje dag. Gick runt i shorts och kjol Blev tillsammans med Rasmus och va mest med honom och tjejerna. Fikade vid ån typ varje dag och tränade skiten ur mig och tävla SM här i uppsala. Guld. Va med i tv igen och spelade även in Buskul. Bilder på mitt lag åkte runt på Uppsalas bussar.





Juni - Hängde med Rasmus och tjejerna, spelade fotboll, pendla mellan Hallstavik och Uppsala för Aik cupen och EM träningar. Åkte till USA i tre veckor, blev sjuk. Jävligt surt blev det att bli så sjuk och överdoserad av olika sorters medicin. Men det var sommar, och det var jävligtbra!

Japp, såhär såg mina ben och armar ut i Usa, grät varje gång jag såg mina ben.. Sexigt va?

Juli
- Kom hem från USA och samma dag så hade vi mini träningsläger före EM. Fyllde år. Och åkte till Finland och tävla EM. Bästa som har hänt mig. Slut mellan mig och Rasmus. Åkte till Göteborg för Gothia. Otrolig resa, vann b-slutspel också. Så jävla bra! Åkte till Norge och hängde med familjen.





Augusti - Spanien med bästa Matilda och my god vilken resa vi hade! Helt otroligt! Sen började även skolan igen, även om det va lugnt i skolan vid den tiden. Lite fest och sånt som ungdomar gör :)






September
- Plugga, sov och tränade varje helg, kulturnatten och sånt. Ganska boring tills jag åkte till USA igen, själv denna gång. En helt otrolig resa och jag fick uppleva saker som inte många får. Helt fantastiskt men jobbigt va de, ja väldigt jobbigt!



(Fick inte ta bilder där inne i studion som sagt och har några bilder på några skådespelare men dom bilderna får jag inte lägga ut)

November - Kämpa igenom skolan. Va kanske inte på topp hela tiden. Men mina vänner va alltid vid min sida och när man mår dåligt så finns det inget bättre än film kväll i Sunnersta med bästa! Klippte håret också!


December - Sista veckorna med skolan. Sen lov som va dunder skönt! Va med tjejerna, fikade, shoppade, åkte till London och kolla på matchen, julafton, nyår, bara bääääst!



Mitt år 2010. Ett jävligt bra år men har såklart varit mindre dåligt vissa tider. Men till mina närmaste vänner som jag har blivit tajtare än tajtast me.

♥♥♥

Nu har jag duschat och känner mig mera mänsklig.
Det blev lite ändrade planer, gränbycentrum mys med mamsen snart.


@ Hemma

Hemma efter en otrolig resa. Har haft så sjukt kul med allihopa och allt har bara varit så bra.
Även om inte innebandyn gick som det skulle så har allting runt omkring varit super. Ett evigt minne, helt klart!
Idag är det bara deg hemma och njuta av den sista dagen av friheten.

Myskväll

Sitter nu på golvet och lyssnar på när Victoria och hennes vänner Anna, Daniel och Timmy spelar guitar hero, ska snart upp och hyra en film så puss på nosen.





Julia & Matilda

Fick ett förslag att jag skulle berätta om Julia och Matilda. Hoppas texten under förfyller dina krav eller vad man nu säger.
Två helt olika idivider som är två små änglar för mig. Dom gör mina dagar. Två personer som betyder obeskrivligt mycket för mig. Vi har sett varandra glada, vi har sett varandra arga och besvikna. Lyckliga och förälskade. I tårar och när vi ligger dubbelvikt på golvet av skratt. Kan snacka om minsta lilla grej med varandra och vi stöttar varandra igenom allt. Vi lyssnar och förstår varandra när vi får problem och redar ut det tillsammans. Vi tänker som en även om vi är helt olika. Mina små prinssesor, dom betyder mest av allt. Mina systrar.


Tack att ni finns tjejer.


En dag med Fanny

En dag med Fanny. Börja med att Jacob och Fanny missar bussen till stan som jag sitter på så fick vänta en halvtimme på stan. Till slut kom dom och då hoppade jag och Fanny en buss till gamlis för att kolla på en dm final men kom till prisutdelningen, yeeah! Tog bussen till Diös istället för att kolla på fler matcher. Två matcher tror jag att vi hann kolla. Dela på en kexchoklad och en cola. Sedan tog vi bussen till stan och sen fortsatte vi vi åt olika håll. Kom hem och va vrålis så hjälpte mamma med maten och nu ligger jag i sängen.
Mätt, belåten och sugen på att blogga!


Fanny Bunny

Igår blev jag barnvakt åt mina tre små kusiner. Så det va mycket att göra som alltid. Så ingen bloggning igår. Vaknade för en timme sen. Otroligt skönt att kunna sova igen! Nu ska jag byta om och sätta mig på samma buss som Fanny. Bus på G! :)


Mini nusse

emma här jessis lilla baby !
vill bara säga att jessi sucks på guitar hero och jag äger;)
våra små kusin vitaminer har vart här idag !!!!!!!
HEJDÅÅ!!! :))))

Jag och Johanna i somras :D

Love you guys

Friends are like snowflakes. All diffrent and all beautiful.


Everbody hurts

Helping Haiti.


Ice princess

Kan börja med att berätta vad jag har gjort idag. Enkelt och kort. Ingenting. Sovit länge, ätit en god frukost, legat i sängen och läst i timmar och bara gosat med mina syrror. Hela familjen ligger och små hostar, och att bli sjuk vill jag verkligen inte.. Sprang på våran spring/cykel grej som pappa köpte före jul. 20 minuter på den och my god va jag har längtat att träna. Har inte tränat sen skolan slutat och det suger, verkligen. Hoppade in i duschen iallafall så nu känner jag mig lite mer lik en människa. SkÖnT!

Ännu en film jag har sett idag. Ice princess.

Helt tomt

Har ju all tid i världen till att blogga. Har ju lust med att blogga t.o.m, men min kreativa sida står tom. Suck..
Några idèer ?

01.36

När jag börjar läsa som jag tycker är intressant så kan jag bara inte sluta. Har varit så med dom senaste böckerna. Älskar att läsa om mode och andra tjejiga saker men ändå mord och äckliga saker, hihi såå spännande!

Spanien 2009. Då jag läste alla Twilight böckerna. Blev ju helt galen! Satt liksom hellre inne i 'kylan' och läste än ute i den underbara Spanien solen (?!) Har sitter jag iallafall på eftermiddagen och läser med mina bruna fötter, hihi.


Spanien 2010. Matildas bok som jag uppfann när hon hade läst klart den och när gipset var av. Då hon fick bada och så, då satt jag och läste. Men som sagt, blev ju galen på den här me! Vill bara hoppa in i boken och fixa allt så det blir bra, inge drama! (a)

Och nu sitter jag med fortsättningen på Elsas mode. Vill hoppa in i den här boken också.. Får adhd!


My sister's keeper

'Salt' va en otroligt bra film. Älskar hela grejen med kvinnor som kan döda, det är bara så coolt tycker jag. Sen så kollade vi på 'My sister's keeper'. Har sagt det förr och säger det nu igen. Ni som gråter lätt, kolla inte på den vafan. Mina tårar rinner som en kran när jag kollar på den. Det är så otroligt hur en film kan få så många känslor ba bubbla upp. Okejokej, sista gången jag ser den filmen om inte någon vill ha en gråt fiesta med mig ?

Nu ska jag läsa bok och sen somna i min sköna säng. Allt dåligt har kommit ut ur kroppen från filmen så nu känns allt riktigt bra.


Saltigt

Tänkte skriva lite såhär på kvällen. Dagen har varit grymt skön. Kunde äntligen somna inatt och sov tills batteriet va full laddat. Kollat på filmer och bara myst hemma. Behövdes verkligen. Har även oroat mig lite över gymnasiet och allt sånt. Men nu ska jag äntligen få kolla på filmen 'Salt' och äta salt/vinäger chips, GOTT!

Efterlängtade svaren

Vilken relation har Joel och Matilda? Kk?
Jag vet inte vilken relation vi har, lite till och från. Nej inte kk, haha!

Ni har fett fina kläder! Vilka är era favorit affärer??
Julia: Olika till & från. Hm, vila, gina osv.
Matilda: Just nu Vila
Jessica: Abercrombie fortfarande.

hur skulle ni beskriva er stil?
var köper ni mest kläder
vilket linje/gymnasium ska ni gå?
har ni bra betyg?
vad vill ni bli när ni blir stora?
Julia: Klädstil? Jag vet inte.. Hm&ginatricot. Vet ingenting om skola/framtid.. Mina betyg var bättre förra terminen, men har anledning till det och ska ändras tills nästa. Som sagt, vet ingenting om min framtid..
Matilda: Min stil är nog helt enkel men ändå något mer haha! Kläder köper jag överallt men hm, vila och allt sånt. Linje vet jag inte men som det ser ut nu vill jag gå Celsius. Jag har inte fått mina betyg än men dom är väl bra, hoppas jag.. Ingen aning!
Jessica:
Enkel, men fint enligt mig. Överallt. Vet inte vilken skola eller linje så har något att tänka på. Helt okej tycker jag väl. Några vgn. Jag vill bli pilot. Eller jag ska bli pilot.


vem av er 3 är med med denise??
Alla tre?

Matilda, varifrån kommer din shorts i inlägget "vi styrde mot himlen"? Snygga!
Från Vero Moda, tack!

bästa och sämsta med att bo i uppsala?
Julia: Samma svar som Maddilo.
Matilda: Det bäst är att Uppsala har det mesta och ligger nära allt. Sämsta är att det är för litet men ändå bra på sitt sätt.
Jessica: Att det är hyfsat litet och najz det är det braiga. De dåliga är att man är lite less på stället.

Har ni kille?
Nope

Hur ser era familjer ut?
Var i Uppsala bor ni?
Har ni bott i något annat land?
Vilket gymnasium och linje blir det för er?
Är någon av er i ett förhållande juat nu?
Vad är det bästa ni vet att göra på sommaren?
Favorit bloggar?
Julia: Min familj består av Pappa Björn (haha kul det såg ut), Mamma Katharina, storebror Daniel och mina två katter Hubba & Bubba. Nyby, ne inget annat land. Vet inte linje/skola, lutar lite mot celsius nu faktiskt. Nej inget förhållande! Bada, sola och vara med vänner och min släkt. Tangys såklart!
Matilda: Min familj består av Pappa Jerry, Mamma Lotta och lillebror Isac. Vi bor i Gamla Uppsala och har inte bott i ett annat land. Kan bli Celsius. Inget förhållande. Det bästa på sommaren att göra är att bara må, Öregrund, vänner och Spanien. Kenzas är favoriten.
Jessica: Min familj består av Pappa Fredrik, Mamma Marni, stora syster Victoria och lillasyster Emma.
Vi bor i Sunnersta. Mamma, pappa och Victoria bodde i USA före jag föddes men annars bara i Sverige. (tror jag) Vet fortfarande inte vilken skolan eller linje jag vill gå! (Ångest!) Inget förhållande. Det bästa att göra på sommaren är helt klart bara må, va med vänner och inte bry sig om tid och rum, Spanien och USA såklart. Kenzas blogg är min favvo.

Top 3 snyggaste 94orna i uppsala
Julia: Har ingen speciell bedömning på det!
Matilda: Samma svar som Julia.
Jessica: Same same

Saknar ni någon kompis från när ni var små. typ från dagis?
Julia: Nej inte dagis, eller det var någon Kevin jag gillade tror jag.. Eller så svarar jag bara nej på frågan!
Matilda: Inte från dagis.
Jessica: Johanna.

var det kul i lördags eller? ni verkade vara väldigt negativa...
Julia: Det var kul.
Matilda: Jag tycket det var riktigt kul, helt klart!
Jessica: Ja det va grymt kul, även om jag var lite handikappad, hihi.

snyggaste killarna i 9an på gränby? top 5?
Julia: Vet inte
Matilda: Känner att vi är tråkiga på alla dom här frågorna men det är sant, jag vet inte.
Jessica: Ingen e snygg.

Har joel skrivit brev till matilda? Vad stog det?
Vilka har ni strulat med?
Fin blogg!!
Just den där delen är privat faktiskt. Tråkig som jag är så är det så, ni kanske får reda på det sen.

Fråga till Matilda.
Varför skäms du över att vara med Joel officielt?
Oj nu har du missat poängen med officiellt historien. Jag vill inte ha ett officiellt förhållande just nu och det beror absolut inte om killen som ställs i frågan.

hur träffades matilda och joel?
ni passar så otroligt bra tillsammans!
Nu var det mycket Joel frågor här. Vi träffades genom skolan och sen sms.
Haha tack!

hur snygg är victoria på en skala? skulle ni satsa?
Julia: Skalan skulle sprängas för att siffran skulle bli så stor! Jaaaa
Matilda: Ja victoria är en riktigt snygging så på en ett till fem skala, en absolut femma. Är hon singel? Ja men absolut!
Jessica: Största tabben är att vi har samma ip nummer sister, & att du skrev din blogg.. Men till fråga, du får en tvåa, bara för att du är min syster. Och nej, absolut inte!

vad betyder tangys och vf har ni det namnet ??
Det betyder väldoftande haha och vi tog det en dag jag och Jessica skulle skaffa blogg och kollade på mtv då en kille kallades så, ingen större mening med det än så.

hur uttalar man egentligen tangys? ;s
Tängys, med Ä.

Matilda
Är jag skön eller?
Ludde du är stört skön.

vad var det för vad jocke och matilda hade gjort om en viss person?
Ett vad som jag förlorade på, säger inget mer haha.

vad har ni för mobiler?
Julia: iPhone 4
Matilda: iPhone 4
Jessica: Htc


vad är grejjen mellan hannes & julia?
Vilken grej? :o


Kapitel 22.

Vill sätta på en bra film, men ingen film är bra nog för mig. Eller jo, fast jag vågar inte ladda ner. Plus att jag inte vet hur man gör. Sova kan jag inte göra längre så blir väl datan eller så tar jag en kopp te och läser ur min bok.
Får se om jag bloggar med ikväll eller om det är godnatt som gäller för bloggen. Godnatt för säkerhets skull.


Ett steg framåt, två steg tillbaka

Nu ska jag byta ut ordet 'mysig' till något roligare. Även om det kommer bli jävligt svårt för nästan allt är mysigt i min värld.


Vakna som sagt efter en jobbig natt (Inte som Matilda som hade en bra dröm..) och började dagen med vofflor som mamsen hade gjort till mig före dom stack för innebandy. Tog den långa bussresan till Gränby där jag träffa sötisen. Blev en runda där och så snäll jag är så köpte jag en tröja till min lilla syster. För hon är söt. För söt. Tog bussen till stan där jag och Matilda va i cirkus en halvtimme. Träffade familjen (-Vickan) för Emma skulle köpa nån innebandy grej och pappa en ny telefon. Middag och sen så låg jag och Emma på golvet och kollade på Filip och Fredriks årskrönika på femma.


*

Packat och klart, duschat och trött chey. Dags att sova och tagga för bussresan till Karlstad imorgon. Hoppas på en favorit i repis!
puss & godnatt dagens läsare.


SM

Jag och Matilda åker iväg till Karlstad imorgonbitti för att spela distrikts sm och kommer hem på söndag. Ha det bra!

Det finaste man kan få, tack Jessi & Maddi <3























So lost without you

Börjar känna mig som en riktig människa nu, halsen är som innan. Men min kropp orkar hålla sig uppe som den inte kunde göra igår, framsteg och det är skönt. Vaknade först tio och tog en pencillin, somnade om till halv två och gjort det vanliga, tv hela dagen. Tills klockan sex så tog jag en dusch och åkte med pappa och sprang in till cupido och hemköp och köpte mat till bussresan imorgon. Hoppas att det känns ännu bättre imorgon så jag får känna mera att jag är taggad för just nu känns det ingenting alls. Juste, mästerkocken kom in i köket och gjorde pannkakor. Förlåt Joel, Manfred och Simon, men mina var bättre än era..


Mysig dag // Karlstad

Åkte ner till Gränby och träffade Jessica där. Blev lite titt och en fika med min sköna. Träffade på något otroliga konstiga personer, jag var rädd där ett tag när två personer kommer och ena har ett halsband och är kopplad i ett koppel som den andra håller i, aja sjukt var det. Drog oss ifrån Gränby och ner på stan. Köpte en sallad tills imorgon och sen kollade vi lite mer och tog oss hem. lugn och mysig dag.
När jag kom hem hoppade jag in i onepiecen och började packa. Snart klar och efter det blir det en film och sova. Kankse skriver sen, annars får ni ha det bra. puss


En dag

Vaknade för några timmar sen och nu åker jag till Gränby och träffar Jessica. Måste handlas saker innan Karlstad och snacka om taggad brud, favorit i repris? Hoppas verligen på det!
När jag kommer hem ska det packas, men hörs då. puss

Gränby Centrum

Vilken cp natt. Gick och la mig runt halv 12 om jag minns rätt och somna halv 7 på morgonen då systern gick till jobbet. Mysigt. Nu ska jag iaf ta bussen till Gränby c med Matilda och fixa lite saker. Vi hörs när jag kommer hem. Tjing!

Det skapas bara kaos


Mitt tvåtusentio

Ett galet år då nästan allt började. Jag åkte på ett grymt sm med distrikt och vann guld. Jag kom in i klassrummet en dag och kunde inte prata och var helt röd i ansiktet.. Jag har förlorat vänner, vunnit vänner. Hatat någon, älskat någon. Saknat någon, velat glömma någon. Åkt på helt underbara resor och då tänker jag absolut på Spanien med Jessica. En helt underbar resa rakt igenom och gjort helt nya grejer.
Sommaren var jag mest i Öregrund, spelade Gothia och floppade totalt i sm. Varit med mina närmsta vänner och vi bara må. Under ett års tid har jag skrivit med en person och visst alla tycker nog att vi är sjuka i huvudet, töntiga, allt men har lärt mig så mycket av dig, det ska du veta även fast vi har hatat varandra och nu är vi inte riktigt glada på varadra men tack.
 Midsommar med Fanny och Denise. Drog värsta vurpan med vattenskoterna och kan fortfarande skratta åt det. Vi gjorde helt konstiga saker tillsammans då, som att sova i tält. Kulturnatten med middag och sen vidare till Årsta i lägenhetsfest. Jessica fick spya när vi satt på bussen hem. Dom där konstiga festerna hos mig som blev bara helt lyckat alla gånger. Nyår då vi hade trerätters middag och sen åkte vi till Theodor. Avslutade hela kvällen riktigt bra.
Ja det är bara en tusendel av mitt 2010, mitt helt galna tvåtusentio.
  

Efterlängtade svaren

Vilken relation har Joel och Matilda? Kk?
Jag vet inte vilken relation vi har, lite till och från. Nej inte kk, haha!

Ni har fett fina kläder! Vilka är era favorit affärer??
Julia: Olika till & från. Hm, vila, gina osv.
Matilda: Just nu Vila
Jessica: Abercrombie fortfarande.

hur skulle ni beskriva er stil?
var köper ni mest kläder
vilket linje/gymnasium ska ni gå?
har ni bra betyg?
vad vill ni bli när ni blir stora?
Julia: Klädstil? Jag vet inte.. Hm&ginatricot. Vet ingenting om skola/framtid.. Mina betyg var bättre förra terminen, men har anledning till det och ska ändras tills nästa. Som sagt, vet ingenting om min framtid..
Matilda: Min stil är nog helt enkel men ändå något mer haha! Kläder köper jag överallt men hm, vila och allt sånt. Linje vet jag inte men som det ser ut nu vill jag gå Celsius. Jag har inte fått mina betyg än men dom är väl bra, hoppas jag.. Ingen aning!
Jessica:
Enkel, men fint enligt mig. Överallt. Vet inte vilken skola eller linje så har något att tänka på. Helt okej tycker jag väl. Några vgn. Jag vill bli pilot. Eller jag ska bli pilot.

vem av er 3 är med med denise??
Alla tre?

Matilda, varifrån kommer din shorts i inlägget "vi styrde mot himlen"? Snygga!
Från Vero Moda, tack!

bästa och sämsta med att bo i uppsala?
Julia: Samma svar som Maddilo.
Matilda: Det bäst är att Uppsala har det mesta och ligger nära allt. Sämsta är att det är för litet men ändå bra på sitt sätt.
Jessica: Att det är hyfsat litet och najz det är det braiga. De dåliga är att man är lite less på stället.

Har ni kille?
Nope

Hur ser era familjer ut?
Var i Uppsala bor ni?
Har ni bott i något annat land?
Vilket gymnasium och linje blir det för er?
Är någon av er i ett förhållande juat nu?
Vad är det bästa ni vet att göra på sommaren?
Favorit bloggar?
Julia: Min familj består av Pappa Björn (haha kul det såg ut), Mamma Katharina, storebror Daniel och mina två katter Hubba & Bubba. Nyby, ne inget annat land. Vet inte linje/skola, lutar lite mot celsius nu faktiskt. Nej inget förhållande! Bada, sola och vara med vänner och min släkt. Tangys såklart!
Matilda: Min familj består av Pappa Jerry, Mamma Lotta och lillebror Isac. Vi bor i Gamla Uppsala och har inte bott i ett annat land. Kan bli Celsius. Inget förhållande. Det bästa på sommaren att göra är att bara må, Öregrund, vänner och Spanien. Kenzas är favoriten.
Jessica: Min familj består av Pappa Fredrik, Mamma Marni, stora syster Victoria och lillasyster Emma.
Vi bor i Sunnersta. Mamma, pappa och Victoria bodde i USA före jag föddes men annars bara i Sverige. (tror jag) Vet fortfarande inte vilken skolan eller linje jag vill gå! (Ångest!) Inget förhållande. Det bästa att göra på sommaren är helt klart bara må, va med vänner och inte bry sig om tid och rum, Spanien och USA såklart. Kenzas blogg är min favvo.

Top 3 snyggaste 94orna i uppsala
Julia: Har ingen speciell bedömning på det!
Matilda: Samma svar som Julia.
Jessica: Same same

Saknar ni någon kompis från när ni var små. typ från dagis?
Julia: Nej inte dagis, eller det var någon Kevin jag gillade tror jag.. Eller så svarar jag bara nej på frågan!
Matilda: Inte från dagis.
Jessica: Johanna.

var det kul i lördags eller? ni verkade vara väldigt negativa...
Julia: Det var kul.
Matilda: Jag tycket det var riktigt kul, helt klart!
Jessica: Ja det va grymt kul, även om jag var lite handikappad, hihi.

snyggaste killarna i 9an på gränby? top 5?
Julia: Vet inte
Matilda: Känner att vi är tråkiga på alla dom här frågorna men det är sant, jag vet inte.
Jessica: Ingen e snygg.

Har joel skrivit brev till matilda? Vad stog det?
Vilka har ni strulat med?
Fin blogg!!
Just den där delen är privat faktiskt. Tråkig som jag är så är det så, ni kanske får reda på det sen.

Fråga till Matilda.
Varför skäms du över att vara med Joel officielt?
Oj nu har du missat poängen med officiellt historien. Jag vill inte ha ett officiellt förhållande just nu och det beror absolut inte om killen som ställs i frågan.

hur träffades matilda och joel?
ni passar så otroligt bra tillsammans!
Nu var det mycket Joel frågor här. Vi träffades genom skolan och sen sms.
Haha tack!

hur snygg är victoria på en skala? skulle ni satsa?
Julia: Skalan skulle sprängas för att siffran skulle bli så stor! Jaaaa
Matilda: Ja victoria är en riktigt snygging så på en ett till fem skala, en absolut femma. Är hon singel? Ja men absolut!
Jessica: Största tabben är att vi har samma ip nummer sister, & att du skrev din blogg.. Men till fråga, du får en tvåa, bara för att du är min syster. Och nej, absolut inte!

vad betyder tangys och vf har ni det namnet ??
Det betyder väldoftande haha och vi tog det en dag jag och Jessica skulle skaffa blogg och kollade på mtv då en kille kallades så, ingen större mening med det än så.

hur uttalar man egentligen tangys? ;s
Tängys, med Ä.

Matilda
Är jag skön eller?
Ludde du är stört skön.

vad var det för vad jocke och matilda hade gjort om en viss person?
Ett vad som jag förlorade på, säger inget mer haha.

vad har ni för mobiler?
Julia: iPhone 4
Matilda: iPhone 4
Jessica: Htc


vad är grejjen mellan hannes & julia?
Vilken grej? :o


Galet längesen

Oj kan ju bara säga hej igen!
Efter några veckor med dålig bloggning är jag hemma nu och kommer blogga som vanligt med vanligt internet och data. Har ju varit i Öregrund under julen, sen storvretacupen, Öregrund igen, nyår som blev riktigt lyckat med middag hos Fanny med älskade människor och sen vidare ut till Fålhagen till Theodor.
Igår kom jag hem från stugan och på kvällen åkte jag till Julia med Jessica och Fanny. Galet mys som alltid med fula bilder, spel och film.
Idag vaknade vi vid tolv och åt sen tog jag, Jessica och Fanny bussen till stan för fika, mys där också. Kom hem och har packat upp allt men ska snart packa ner saker igen för åker till Karlstad på torsdag. Okej jag kommer inte kunna blogga som vanligt, nog faktiskt inte alls.. Aja nu ska jag sova för åker till stan imorgon med Jessica för måste köpa saker innan Karlstad. puss


Why when where or how

Nu ska jag ta min äckliga svarta hals och sova så länge som det går.

But here you are again

Körde unblock me i mitt rum. Va tvungen att flytta på sängen! Men nu ligger jag jätte skönt i sängen och har en helt ny vinkel i rummet, hihi. Är fruktansvärt trött, somnade för en stund sen och vakna upp för något, kommer inte ihåg varför jag vakna men ska snart sova men först vill jag kolla på en film. Frågan är om jag orkar sätta på den.. Ligger och lyssnar på Glee, mys.


All I can be is human




Jag vill åka tillbaka till Thailand och bara vara fri.

Mina fina

Och så var det en som ville ha våra nyårsoufits som är här under, varse!


Lite nyårsbilder







En riktigt bra dag var det med snuttisarna.

Tuffa brudar <3



Vitt

Gårdagen var underbar på alla sätt och vis, jag älskar mina tre bästa vänner.
Dom fick se den bra dåliga äckliga filmen medans jag var nere i soffan och grät till sömns..
Sov i fem timmar, hade damp med min hals och somnade om ett tag till.
Var inte mig själv när tjejerna var nere på morgonen, förlåt!
Skulle jobba i celsiusskolan för att få pengar till fotbollslaget men det gick ju inte.
Så åkte till läkaren med Susanna och min hals med typ svarta blåsor i halsen.
Halsfluss igen, blir väl av med halsmandlarna snart skulle jag kunna tro..
Sm hoppas jag det blir, även om han sa att gå på helfart var något jag inte skulle klara :(
Har inte gjort någonting sen dess, sen tre ungefär, bara gråtit och sovit.
Imorgon hoppas jag SÅ på att jag mår bättre, ska bara ligga hemma o må, yey..



Hasselnötsmassa

En mysiipysii dag igår. Kom hem till Julia, somnade nästan på soffan för allt va så bra. Vi åt mat som hästar för vi va så hungriga och sedan kom Matilda och joina oss. Tog bussen till Ica för gott köp och helt plötligt fick jag värsta suget eften en grön banan, en redbull och hasselnötsmassa, asså shit va otroligt gott! Vi tog bussen tillbaka och tanken kom och gick om att välja skola osv. Känns riktigt jobbigt för tillfället om det, HJÄLP! Kollade på gamla bilder, spelade spel, och sen satt vi på en film vi hyrde: The girl next door. Den va jätte vidrig. Blev illamående i magen med tanke på att det finns människor ute i världen som fortfarande gör sånt.. Somna med Fanny vid min sida. Vakna av att Fanny säger att klockan är halv 2 och fick värsta paniken, blev arg liksom. En timme senare satt jag, Fanny och Matilda på bussen till stan och kan säga att buss 7 va våran vän idag. Blev en fika på årummet som va mys det med. Tack tjejer !

Satt på en buss tillbaka till stan och Matilda går av en hållplats före mig och hon drar största vurpan. Rullar ner från bussen och rakt in i en tant. Roligaste jag har sett! Sen sitter jag ensam på bussen och garvar, haha!


Bilder jag satt bytte ut från mina bebis ego bilder. Så snuttiga

Fixxxaaaa

Sitter just nu med Matilda bakom mig och Jessica bredvid. Sjukt mysig kväll, spelade spel och kollade på skräck som blev vidrig. Usch. Lämnade Julia och har hunnit med en fika i staden, och nu bara mååår vi. Snart dags att börja ta sig hemåt. Lugn men välbehövlig dag.
/FANNY (& Matilda & Jessica)

:'(

MEN KUUUUUUL ATT JAG HAR HALSFLUSS FÖR 89750248748179307 GÅNGEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!

Älska youtube




Skrattfest




Easy go

Nu rullar jag mig till Julia, seeeeeee ya över there!

Fett cute! Eller ?

Kort och gott

Hittade min lilla kamera i min jacka som jag hade där borta. Kollade igenom videofilmer som jag filmade och fick med det här.
Vilken störtskön gosse!



Glad cheeeey!

As töntiga bilder, men det spelar 0 roll för mina fina bästa vänner kommer över hit ikväll och sussar! ♥


Morning

Nu måste jag duscha när jag är mitt i mitt bil spelande.. Va jobbigt att bli kall, fast fett värt om jag får träffa mina girleyis. Vem bangar liksom på en mys kväll i Frank house? Not me! :D

Har inga bilder på mammas dator.. Förutom bilder på mig och tjejerna om Emmy har redigerat i smyg, SÖTNOOOOS!



Bo'fum

Vaknat efter en hemsk natt med många drömmar och en riktig mardröm med yxa och grejer..
Snart åker jag med Matilda ut till rasbo och tränar, får se hur länge det håller. Ha en bra dag!

BUUUUSKUL





I Norge



Min stora kärlek


M: 'Du sitter i en sjuk situation som ingen förstår sig på och det är bara du som kan ta upp dig däifrån.'
Med all livskraft från dig så får vi gå genom det tillsammans, som med allting annat.
Tre år gammal bild men innehållet är fortfarande densamma!


Livsnjutarna




Ge mig bara lite värme och sol! Varför är allt så mycket bättre på sommaren

You just gotta ignite


Grym tjej, bättre än Katy Perry's orginal.

Körde en Julia

Vad heter du? - Jessica Lambeck
I mellannamn? - Ebba och Lousie
Vart bor du? - Sunnersta
Trivs du där? - Ja absolut!
Brukar du läsa horoskop? - Nope.
Har du körkort? - Nope.
Äger du några converseskor? - Yes.
Favoritdjur? - Delfin.
Vad spenderar du dina pengar på? - Onödiga saker & kläder.
Senaste konserten? - Jaduu
Festar du? - Nja
Sprit, cider, vin eller öl? Beer
Brukar du bli för full? - Nej
Antal kuddar i sängen? - Fyra stora, två små.
Kan du baka bullar? - Med en visp? Nej..
Bläck eller blyerts? - Blyerts.
Mc donald's eller burger king?- Mcd
Är du allergisk mot något? - Troligen, men har inte blivit testad än.. Röda grejjs och pencilin isåfall
Äger du ett busskort? - Skolkort
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - Grön
Vad åt du till frukost? - Te och rullmacka
Hur ser du ut idag? - Mjukis och uppsatt hår
Nästa mål i ditt liv? - Överleva nästa termin
Vad såg du senast på tv? - Inception
Hur svarar du i mobilen? - Inte en aning, beror på vem det är såklart!
Vem ringde du senast? - Fanny
Antal timmar sömn inatt? - Tio
Sov du ensam? - Ja tyvärr
Vad innehåller din favoritmacka? - Köttbullar och sån rosa grej
 


SENASTE PERSON SOM

Sov i din säng: Emma
Såg dig gråta: Mamma, pappa, Emma, Victoria och Erik när jag slog till huvudet i London..
Fick dig att gråta: Bordet..
Du gick på bio med: Fanny och Jacob
Du gick på stan med: Matilda
Skällde på dig: Hunden
Skickade ett mail till dig: På facebook va det Jocke.

 

HAR DU NÅGONSIN

Sagt "jag älskar dig" och menat det? - Kan inte säga det om jag inte menar de.
Bråkat med ditt husdjur? - Never.
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - Aldrig haha.


SAKER

Tar du droger? - Aldrig i mitt liv!
Vad är du mest rädd för? - Göra fel
Vart vill du gifta dig? - Har inte bestämt mig än direkt
Vad hatar du verkligen? - Idioter
Har du varit kär? - Ja
Har du ett jobb? -  Nej
Gillar du att ha folk omkring dig? - Älskar
Är du ett hälsofreak? - Nej


STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? Inte vet jag
Är du ensam nu? - Nej, Emmy är med mig
Några piercings/tatueringar? - Ja
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - Bumpy fucking rideeee
Vill du gifta dig? - Absolut!
Vill du ha barn? - Absolut!


FAVORIT

Rum i huset? - Mitt rum eller mammas och pappas
Typ av musik? - Allt förutom konstiga
Månad? - Juli

DE SENASTE 48 TIMMARNA

Gråtit? - Nej
Köpt någonting? - Cola, godis och film
Varit sjuk? - Nej
Sagt "jag älskar dig"? - Ja
Träffat nån ny person? - Ja
Saknat någon? - Nä
kramat någon? - Ja massor
Kysst någon? - Ja
Haft sex? - Nä


SENASTE

Låt du hörde: Någon på tvn
Film du såg: Inception
Drink du köpte: Cola
Mat du åt: Kött och potatis
Gången du åt en 7-Eleven korv: Har aldrig ätit en sån körv
Människa du slog: Pappa (bus)
Längsta bussresa? Hem
Irritation: Mina kalla fötter


You and me, happily!

Vakna vid ett då det blev frukost och film mys. Fixade lite grejer som e privat men hihi, bra jobbat Jessi! Fixade lite med bilder på rummet också som ni kan få se lite senare. Åkte till Gottsunda för att köpa gott, kom hem och hyrde Inception och jag tyckte den va gryyym. Fem av fem toast, helt klart! Nu sitter jag här och gör inget seciellt, ska kanske hyra en till! PUSSSAAARR

Världens sötaste hund.

Ingenting som oss

En riktigt jäkla lata mig dag. Inte gjort någonting alls speciellt, städat och bara tagit det lugnt. Fattar inte att klockan redan är runt tio, så kul har jag inte haft det direkt.. Såg nyss minuten på tv, dog lite grann för att programmet var så himla töntigt, men kunde ändå inte låta bli att kolla, så som det brukar vara för mig. Ja så höll jag nästan på att bryta av hela kroppen när jag sprang i trappan med, pulsen stod då på max! Jag skriver ointressanta saker nu jag vet. Men vi har inte uppdaterat denna blogg så mycket på slutet, så nu står jag för det här, hoppas att det uppskattas..


Rätt taggad på sommar nu..



Lite tidsfördriv här

Vad heter du? - julia frank
I mellannamn? - kristina margareta
Vart bor du? - i uppsala
Trivs du där? - ohja
Brukar du läsa horoskop? - nä
Har du körkort? - nä
Äger du några converseskor? - många
Favoritdjur? - katt
Vad spenderar du dina pengar på? - fika & kläder
Senaste konserten? - jaduu
Festar du? - nja
Sprit, cider, vin eller öl? cider
Brukar du bli för full? - nej
Antal kuddar i sängen? - nio (a)
Kan du baka bullar? - kan jag väl
Bläck eller blyerts? - blyerts, så man kan ångra sig
Mc donald's eller burger king?- donkis!
Är du allergisk mot något? - mollipect
Äger du ett busskort? - ja, ett tomt
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - grön
Vad åt du till frukost? - latte & toast
Hur ser du ut idag? - mjukis och affro
Nästa mål i ditt liv? - vinna sm!
Vad såg du senast på tv? - skidor -.-
Hur svarar du i mobilen? - hallå
Vem ringde du senast? - matilda
Antal timmar sömn inatt? - tretton timmar blev det nog
Sov du ensam? - med bubba
Vad innehåller din favoritmacka? - rosti, smör & skinka. madde, sommaren 2009!

 

SENASTE PERSON SOM

Sov i din säng: min katt, ja det är en person!
Såg dig gråta: mamma skulle jag kunna tro
Fick dig att gråta: en
Du gick på bio med: jessica i guess
Du gick på stan med: fanny
Skällde på dig: mamma eller så var det tisen..
Skickade ett mail till dig: på fb var det joels spotifylista heh

 

HAR DU NÅGONSIN

Sagt "jag älskar dig" och menat det? - ja absolut
Bråkat med ditt husdjur? - ja men typ
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - inte dagen efter


SAKER

Tar du droger? - aldrig i mitt liv
Vad är du mest rädd för? - döden
Vart vill du gifta dig? - i en fin kyrka, eller en strand, stor dröm
Vad hatar du verkligen? - folk som sviker
Har du varit kär? - förälskad
Har du ett jobb? -  nej
Gillar du att ha folk omkring dig? - älskar't
Är du ett hälsofreak? - nejnej


STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? nej tror jag inte
Är du ensam nu? - ja :(
Några piercings/tatueringar? - ja
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - oftast sånna fula irriterande låtar
Vill du gifta dig? - det vill jag verkligen
Vill du ha barn? - ja!


FAVORIT

Rum i huset? - mitt rum tror jag
Typ av musik? - allt utom äcklig hårdrock och jazz
Månad? - juni&juli, december med kanske

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA

Gråtit? - ja en liten skvätt
Köpt någonting? - en bussbiljett
Varit sjuk? - min hals :(
Sagt "jag älskar dig"? - hmm, aa
Träffat nån ny person? - träffat och träffat, sett många nya
Saknat någon? - mycket
kramat någon? - flera gånger
Kysst någon? - ja
Haft sex? - nixpix


SENASTE

Låt du hörde: hey julie
Film du såg: knight and day, fast somnade dårå..
Drink du köpte:  ingen
Mat du åt: toast, snart fläskfilé <3
Gången du åt en 7-Eleven korv: har aldrig gjort det faktiskt
Människa du slog: någon av några, på skoooj
Längsta bussresa? till fanny tror jag
Irritation: alltid samma sak


~


 


Passerad tid

Ingen film igår, somnade i soffan när inte ögonlockade ville stanna uppe. Vaknade idag halv två när mamma ringde, snacka om att komma in i fel tidsschema. Daaamn vilken dröm jag hade med. Den var så verklig eftersom det varit så en gång i tiden. Så obehagligt att säga, men det kommer bara vara en dröm, nu och för all framtid. Alltså inte en dröm som jag vill ska hända, utan en sån man har när man  sover, aa ni hajjar.. Jag ska inte gråta. Åt "frukost" halv tre, vaniljlatte och toast, lyx! Fanny skulle kommit över ikväll men kom på att jag har träning imogonbitti, får se om jag ska kolla på eller vara med. Min hals är lite paj igen, innan sm också, inte ok.. Ska fortsätta mysa ensammen.


JOHAN E BEZT


Singel och sökande. Nee skoja bara, han e min! :D

År 2010

Rest, haft massor me kul, skaffat nya vänner, förlorat vänner, blivit en helt ny människa, varit övermänskligt lycklig, upplevt saker, både bra och dåliga, gråtit, gjort saker jag aldrig trott jag haft modet för, gått i skor som converse, tränat cheerleading, gjort läxor, blivit kär, blivit sårad varit ledsen, älskat och hatat, blivit älskad och hatad, klippt av håret, skrattat så jag tappar luften och nästan spyr, tränat skiten ur mig, tränat ingeting alls, sparkat på bollar med både gula och gröna tjejer, ångrat massvis, druckit cola light, men måste säga även efter alla bra och dåliga stunder så har år 2010 varit ett jäkla år. SUPER fantastiskt men ändå UR uselt. Tack till alla ni som gjorde mitt år.


















Även om jag har över 100 mappar på datorn med bilder från år 2010 så får dessa ha äran och ställa upp på detta inlägg.

Jag och min ängel


En bild från middagen på mig och Fanny. Överraskat så blev det noll bilder tagna av mig! Kanske bäst så!


Nya året börja underbart

Gott nytt år vänner! Årets sista dag va bäst på många olika sätt. Spendera den med dom närmaste och dunder va de. Somna (till slut) med söta vänner och vakna med söta vänner. Mys, kolla på dåliga filmer, leta ägg och till slut äta efterlängtade pannkakor. Kom hem till min familj och duschen kalla. Någon timme senare hade man planer för en bio. Bio med Jacob och Fanny, ååh mysiiii snuttisar!

Tittttuuutt!

A new beginning!

Jag kan inte minnas mitt år såhär tillbaka nu bara, men det har både varit det allra bästa och allra värsta lite till och från. Gjort så många nya saker jag inte kan förstå att jag ens varit med om. Men 2011 kunde inte startat bättre och hoppas att det kommer bli ett galet år, redan så glad över att jag mår som jag gör nu utan att behöva ljuga om det. Och så som min mormor sa till mig 'Efter regn kommer solsken, allt blir bättre i år!' Och det är precis så det är. Nu ska jag kolla på film med Mams & Paps. Puss


2011

Å fyfan, riktigt nöjd med min nyårsafton verkligen, tack allihopa!
Idag har varit den skönaste dagen på året heh, pannkakor och mys.


RSS 2.0