Puss hej

Hello! Nu har jag duschat, städat rummet lite och pluggat franska. Väldigt skön dag faktiskt, har inte gjort något bara myst. Min träning börjar om en kvart men jag ska inte vara med. Men imorn smäller det! Skiter i om jag har ont i nacken och tänder jag tänker vara med i Excaliburs efter all träning. Drömmer bort till våra nya dräkter som är påväg, haha! I år är det vårat år!

EXCALIBURS!

Paradiset

Nu känner jag att det räcker. Vill inte ha kyla, vill inte ha snö och slask. Jag vill ha värme och sol. Sitter och kollar på bilder som jag tog i Thailand. Kan inte förstå hur bra det var. Jag försökte njuta varje sekund, men innan jag hann fatta att jag var där så var jag hemma igen.. Så sommaren, du är välkommen.


Plugg söndagen

Nu är det bara att börja plugga! Franska prov på onsdag som jag verkligen inte längtar till...
Fast det är ganska skönt om man verkligen tänker efter. Helvetet till onsdag och då mattant, men efter det är det bara två dagar till av skolan sedan två veckor prao på Musikens hus och sen lov igen!




Ha en bra dag!



When I say jump, you jump, will take you higher

Skola idag, ganskaaa jobbigt kan man lugnt säga. Halva dagen var helt förstörd för min del. Helt sjukt att man kan känna sig så av en person. Aja ni vill inte läsa depp inlägg, förstår er! Jonas och Julia gjorde min dag då. Fick gråta i Julias kära famn och Jonas kom över med en korg munkar och muffins från hans jobb, åå! Nu ska jag tvinga Emma massera min onda nacke och sen så får vi se vad som händer. Puss


Direkt från bussen

Sitter just nu på bussen påväg till Umeå. Resan har varit lång men nu så är det bara tre timmar kvar. Maja Andersson är min busskompis denna resa och vi har precis vunnit en nutella burk på Fredriks hemmagjorda frågssport. Donken blev middagen för oss fbc spelare. Nu är det bara nitton minuter innan datorn dör för Maja ska hinna ha datorn innan. Ska bara säga att jag stör mig så mycket på några patetiska idioter. puss hej.


Äppelskalare

Detta hittade jag på fokis blogg. Värsta sågningen! Jag har en sån och den är skitskön, det är visst svårt att skala ett äpple, och dessutom är det godare utan skal. Hon har fel!


Klicka på bilden.

 


Besviken

Kom hem för ett tag sen från skolan, lång och både rolig och tråkig dag. Kändes fruktasvärt lång, men det gick ju ändå. Ska hem till Simon senare, och nu ska jag bara sitta här och vara sjukt irriterad, är riktigt jävla arg på nåt som jag inte kan säga.

Fjällnoradagen, ett minne man inte glömmer!


Godnatt

Instämmer med dom två inlägget under om dagen. Den var riktigt nice. Har egentligen ingenting att skriva, men det var litet tag sen så ville ändå klämma in ett litet inlägg. Nu blir det sömn för mig, puss & hej!


Det var du, det var jag, det var sommmar, det var bäst.

 


Min sötis, min blötis, min lilla lilla fågel

Skön dag idag! Svenska som första lektion och sedan gick vi till fotbollen som jag och Julia inte va med på. Väntade på Matilda och vi tre drog ner på stan och åt lunch på Unico. Skit goda sallader! Gick vidare till stadsteatern och kollade på teater. Kommer inte riktigt på vad den hette men den var helt ok. Fick ont i nacken och ryggen att sitta stilla så länge, haha. Väntade på bussen och väntade därmed på syster Victoria som var fett seg. Åkte buss tillsammans hem och nu ligger jag i sängen men fortfarande en helt proppfull mage och ska snart hoppa in i duschen. Imorgon kommer det inte va lika skön dag som idag, nej. Ledsen gubbe.
Nu kom också mamma hem med ett stort paket från Usa. Plus, minus, noll!

ni är mina änglar utan vingar. Kan inte leva utan er.


Denna vecka har inte varit att leka med

Länge sen det kom ett inlägg från min del men denna vecka har varit sjuk. Träningar varje kväll fram till klockan elva, kungsberget onsdag som var väldigt lyckat förutom vädret. Sista träningen idag med dj18 sen begär det av till Umeå där vi ska spela sm. Riktigt taggad men har inte räknat med så mycket speltid från min sida. Idag har dagen varigt riktigt skön. Svenska på morgonen, fotboll och även denna gång blev det bara fys för mig. Jag, Julia och Jessica åkte buss till stan och åt lunch på Unico. Sallad blev det för alla oss tre. Kvart i ett samlades vi utanför Stadsteatern. Vi skulle så på " Den blomstertid som kommer". Föreställningen var väl ingen höjdare men den gick absolut att titta på. Buss hem med Julia och nu sitter jag här och har precis kommit hem från en prommenad med hundarna. Nu ska jag äta lite och packa tills imorgon. Bussen åker ett från Scandic så det betyder sovmorgon för min del. Juste ska bara påpeka att jag kommer vara ledig imorgon, ohyes!
 

                                                         Mer bilder kommer när jag har fått ordning på min data.




                     


Hej då favoriten, hej då ph

Inge mer Cimon, inge mer paradise hotel för min del nej. Ingen Cimon, ingen Jessica!



Fjällnora

Fjällnora blev faktiskt väldigt roligt! Vi va i ett omklädningrum och i ett tält typ hela tiden med Julia, Jocke, Jonte, Axel och Albin. Spela lite kort och åt mängder med mat. En kort bussresa va sjukt skönt med världens tjockaste gubbe. Han ramla nästan av stolen. Klockrenaste grejen var också en sjua, hahahah jag dör! Han stog utanför vårt tält när bara och Julia var där inne och typ gick in och prata sen gick han bara (?) Vi tvinga honom att stänga ''dörren'' och den var liksom sönder och han bara stog där ute och kämpade sen så helt plötligt så ramlar han. Hahaha! Kunde inte sluta skratta och fick ont i hjärtat, stackars liten! KLOCKREN!
Nu ska jag ner och byta om och sen till träning men jag ska inte träna.



Två bebisar hejhopp.


Min nacke

Kom hem runt halv tolv igår och somna direkt när jag kom hem. Va på sjukhuset och det va massa kaos där så vi fick vänta jätte länge. Har ingen skelettskada men typ en muskelfäste har svullnat och trycker mot en nerv och därför har jag så ont. Nu blir det fjällnora med Julia!


kanske inte syns så bra men, allt är iaf bra !


Atikka bababa

Kom nyss hem. Har väntat att få tid hos min tandläkare jätte länge när vi inte har bokat tid. Till slut fick vi tid och tog massa bilder på mina tänder. & två av mina fram tänder har typ en spricka långt in och dom har flyttas. Sen så är min käke typ sne eller något. Får inte äta något hårt på två veckor och ska gå runt med halv öppen mun för att inte överbelasta käken. Nu är jag hemma och kollar på disney channel. Kanske går tillbaka till skolan till fotbollen men får ändå inte träna idag. Mamma sa att jag fick välja. Imorn blir det fjällnora för mej och Julia.
Ha det så bra! / Donald duck

 



 


Hi, my name is donald duck


Skooj..

Nu blir det lite spanskaplugg!


Traditionella måndagen

Jag och Jessica följde traditionen denna vecka igen. Ostmackor och varmchoklad som alla andra måndagar.
Och nu ska vi fixa en ny header. Annars har vi inte gjort någonting och kommer inte hinna göra det heller, för snart traskar Jessica iväg på träning.


En riktig molnsvävare!

 


Äntligen hemma

Blir ett snabbt inlägg från mig för jag måste klä på mig träningskläderna för jag ska iväg och träna. Skolan idag var helt okej men Torbjörn, snälla planera dina ryggskott så man kan få ta sovmorgon. Håltimme som sagt första men sen hade vi Johanna. Spanska, matte och idrott han vi också med innan dagen slutade. Åkte med bussen hem och när jag kliver innanför dörren ser jag min saknade vän, min satio. Så nu ska jag lägga in musik om jag hinner.

OVER AND OUT

Godmorgon folket

Godmorgon ! Startar denna ljuva dag med en ägg macka, haha skojja men det va sant nu ska jag kila och packa en väska med massa olika träningskläder i för efter skolan kilar jag hem till Julia och sen direkt till träningen. Have a nice day.

Älska träning

Sug match - Älska träning, hoho tyckte det va roligt. Och samma som Matilda sa, ''rubriken står verkligen för sina ord'' Jag tror jag har aldrig tränat så bra. Eller jo, jag ska inte överdriva, haha. Men den va verkligen bra. Körde rondat flickis salto några gånger i programmet och våra nya rörelser. Eller nya och nya, haha. Vi utvecklade dom bara, eller ja, inte alla men typ fem st. Men det kommer bli fett coolt! LÄNGTAR SOM FAN TILL, TÄVLING!
Förlåt nu snackar jag saker ni inte förstår....
OVER AND OUT


Sug match

Rubriken kan ju verkligen stå för sina ord. Ja matchen blev inte som vi hade tänkt oss. Motståndet idag var ju Östhammar. Dom stora sakerna som bara springer för att bara tappa vikt, inget skön spel alls. Matchen gick och matchen slutade tre-tre mot ett bottenlag och vi kunde ha tagit en tredje plats. Känns inte bra just nu. FBCs damlag hade match direkt efter våran så jag, Linda och Emma stannade och tittade på den. Precis innan match skulle börja så ropade dom upp Anna, Maja och mig, för vi skulle gå fram och få blommor. Anledingen var att jag och Maja har ju tagit SM GULD och Anna är med i landslaget. Haha blev en aning chockad. Åkte hem efter matchen och under tiden hemma har jag hunnit med att tvätta hundarna, duschat mig själv och målat naglarna. Känns bra och jag är nöjd över min insatts med hundarna. Händer inte ofta men nu luktar dom gott så nu blir det mys. Skolan imorgon och jag ser inte ifram emot det, plus träning med sm laget. En trött brud ser ifram emot veckan med stormsteg. 

                            
                        Skolavslutningen i sexan, det var då våran tid tillsammans började på riktigt.
                                                                

Livet på en pinne!

Igår när jag och Matilda kom fram på stan så sa vi hejdå och gick åt varsinna håll. Jag gick in till Simons gård och väntade tills han kom ut. Vi gick till busshållplatsen och väntade ungefär två minuter då bussen kom. När vi kom hem ringde Susanna och berättade att hon skulle komma hit och fixa mat till oss tre, Daniel, mina päron och mormor och morfar när dom kom hem från bion. Tvingade Simon kvar som egentligen skulle hem vid fem. Vi åt kött, potatisgratäng, bearnaisesås självklart och världens godaste ceasarsallad! Till efterätt så valde man mellan bakelser. Jag tog moccaruta och napoleonbakelse, den självklara favoriten. Vi spelade också sällskapsspel som Susanna och Daniel vann. Det var inte meninen att han skulle stanna natten heller, men det gjorde han med och det var mys! Vi vaknade vid nio för att jag skulle upp på match. Fast igår hemma hos Jessica kände jag mig inte hundra, ont i halsen och riktigt förkyld. Och det satt kvar, vaknade även flera gånger under natten och kände mig instängd i huvudet av allt snor, haha låter inte så fresh förlåt men så var det i alla fall! Mamma ringde då imorse till Lotta, Matildas mamma som är sjuksköterska. Hon tyckte jag inte skulle spela eftersom jag varit lite dålig i två veckor nu. Sen somnade jag och Simon om..
Nu sitter jag här ensam med tven på och lyssnar på musik. Ett besök i duschen skulle jag behöva känner jag och det blir antagligen snart för jag ska lägga mig bra tid, det kommer ändå bli sent om jag känner mig rätt.. Fast jag ska kriga för det, för att imorgon ska jag till läkaren klockan åtta på morgonen! Vanligt fall har jag inte ens åkt då, hur ska jag orka?
Oj det här blev ett ovanligt långt inlägg från min sida, men nu är det slut med det!
Eller nej det är det inte, i fredags när vi var ute och letade efter Jessicas pappa såg jag och Matilda två burar, vi gick dit och kollade, två kaniner! Det hade vi inte en aning om, men det är inte så konstigt, för dom stackarna verkade ändå inte betyda någonting för henne..


I got all of paparazzi whatching!

Hello, vaknade nyss som var sjukt skönt! Gick ner och åt ägg o keso, GOTT! Nu har Emmsan gått till träning så sticker vi till Ikea och handlar lite och byter ut min grejs som va sönder igår.. :( Ikväll har vi träning och jag är sjukt taggad. Bara om man sätter på musiken och tänker på dräkterna osv så blir man på toppen humör. Nu vet jag vad jag ska göra när jag är lite små sur som jag kan bli lite då och då, haha. Nu ska jag byta om och fixa lite så sticker vi till staden, typ.




Love, hate and revenge!

Efter ikväll så mår jag inte super. Sen när Victoria kom hem inatt och nu säger att hon har ont i magen. Vet inte om hon bara är bakis på hög nivå eller om hon är sjuk. Jag har iallafall ont i magen och i hela ryggen upp till nacken. Sen blir jag sjukt yr när jag äter mat. Vi blev bjudna till Lagerströms idag (som Julia och Madde säger, boxaren) så ville jag inte vara dum och inte ta mat så jag tog ju lite och efter en tugga så kunde jag inte ens sitta. Förlåt för riktigt onödigt inlägg och jag ska sluta klaga, förlåt! Men det är ju min blogg också så jag får ju skriva det jag vill. Förlåt igen. Känner att inlägget spårar! 

Får ni en bild från inspiration av Glee.

Kärlek till Julia och Matilda! (förlåt för emo naglar, var tvungen så att bilden skulle bli cool!)


Underbart var ordet

Nu är jag hemma från en natt hos Jessica med Julia. Vi börjar från fredagen där våran lilla saga började. Skolan blev det såklart först, ingenting hände och de timmarna i skolan var ju såklart sega.. Sen satte vi oss på bussen ner mot stan där vi ät en sallad på cupido. Tog sexan sen där slutmålet var Allianshallen. Vi träffade Emma Bergström, Denise Höglund och Julia Blomqvist som vi satte oss med och kollade på Saga-Storvreta p94. Spännande match där Storvreta vann med fyra-två. Efter matchen åkte vi med tuben till stan och handla godis, 65 kroner.. Elvan väntade på oss och vi åkte till Sunnersta. Ingen var ju hemma hos Lambeckarn så vi knackade runt och frågade vad pappa Lambeck var, men nej han var borta. Vi gick in hos boxaren Adam med dom sköna kommentarerna. Efter en kvart hos Adam kom pappa Lambeck och Emma hem så vi gick rakt in och drack några glas pepsi. Smakade också på den underbara handkrämen som Julia och Jessica lyckades få i mig, inte tandkräm.. Pizza blev det men jag har inge minne om hur det smakade för allt var slut eftter tre tuggor. Mycket skratt och film avslutade våran underbara dag tillsammans. Imorse lämnade jag och Julia Sunnersta och vi åkte hem. Träffade mamma på stan och vi gick och köpte skidkläder, i år blir det svart jacka med vit byxor.
Saknar redan dagen, natten och morgonen med tjejerna! Helgens kommentar blir nog en som Jessica klämde sig ur när vi var i Allianshallen när två minuter hade gått under matchen, men vilka vinner då? 


Rent rum men ingen ren jessi..

W O W ! Har nyss städat hela rummet som var verkligen tredje världskriget. Överdriver inte det minsta! Jag varnade Julia och Matilda igår och dom trodde det inte va så farligt. Sen när dom klev in i rummet så blev dom faktiskt chockade! Men nu är alla kläder från golvet borta och jag känner ett stort behov av att duscha och det är det jag ska göra nu.


Tjabba

Hej, som sagt lovade jag berätta om igår. Började med att vi åkte ner på stan efter skolan och hämtade prao papprena. Dom bjuder på lunch, YES skönt! Träffa galna man och frun igen på toaletten som var sjukt läskigt, igen. Sen åt vi på cupido som var sick yummie och Julia köpte en svart tröja på Åhlens. Sen tog vi bussen till Allians och kolla på saga - storvreta p94 och träffa massa där. Tillbaka till stan och köpte godis sen hem till Sunnersta. Vi blev utelåsta så vi fick leta efter pappa och Emma för mamma var på träning och Victoria va på fest. Men till slut gick vi hem till Adam och värmde oss där tills Emma ringde och sa att hon va hemma. Efter varit hemma en stund så beställde vi två pizzor, Ost pizza och en Grekisk bond pizza. Haha, dom två var borta på tre stora tuggor! Somnade till Ice age 3 som vi kollade klart på imorse. & godis till frukost. Lite senare blev det också en macka, haha. Hittills har vi inte gjort så mycket än att bara mysa och sånt. Julia och Madde ska snart gå till bussen och då får dom en hamburgare to go. Sjukt mycket mat det har blivit dom två senaste dagarna känner jag. Men nu ska jag städa mitt rum för nu går dom. Citat från Ica age 3, ''I'm a lonely loner!''  Det passar ganska bra nu!

 


Sleep little babyy

Hejhej, nu ligger jag här. På en madrass och dom fina flickorna Julia och Matilda ligger i min säng. Båda sover bäldigt gulligt och jag kan inte sova för mamma håller på där nere och Emma kollar på dineychannel där uppe. Vi kommer att berätta mer om gårdagen imorn som va riktigt mysigt! Puss på mina flickor. Inatt somnade vi till ice age 3 som dom kommer troligen vill sätta på när dom vaknar.


Otrogen, misshandel och knark?

Skolan idag var skön med svenska på morgonen, fotboll med fys och sen hemkunskap där vi gjorde pastagratäng och crepes. Sen tog jag, Denise, Julia Och Jessica åttan till stan där Denise lämnade oss och vi gick till Musikenshus. Vi skulle lämna in prao papprena men vi fick vänta en timme för att hovmästaren var på möta. Vi gick och köpte godis. Gick tillbaka till Musikenshus där kvinnan och mannen satt. Precia som Jessica så var det så sjuk läskigt! Vi satt där som tre spända ja du jag vet inte vad men sjukt var det. Otrogen het, misshandel och kanske knark var inblandat. Dagens hjälte går nog till Jessica som "gick emellan" mannen och kvinnan när dom slogs, haha bra! När vi hade lämnat den osäkra platsen så gick vi ner och lämnade inte papprena. Vi sa hejdå till varanndra och jag och Julia gick till bussen för att ta tvåan hem. Åt mat med familjen och sen var det bara att ta på sig innebandy kläder och åka till kära Allians. Direkt efter träningen var det möte med JSM arton laget. Nu sitter jag hemma och planera dagen och den ser nog ut så här: skolan, jag Julia & Jessica åker ner på stan och sen till Allians och tittar på match och sen så myser vi. Dagen ser ljus ut! 

 



                                                                 

Vet aldrig vad som kan hända på Musikenshus

Skola segt, suprise! Haha, men fotboll va faktiskt helt okej. Förutom att jag och Julia typ lacka, hihi! Sen skola igen där det blev ''lunch'' och hk. Vi gjorde goda crepes och pastagratäng. Vi fyra åkte sen stan fast Diddi åkte ju hem och jag, Julia, Matilda gick till Musikens hus för att lämna ett papper för prao. Vi fick vänta för hon vi skulle prata med va på möte. Vi gick och köpte godis och sen satte vi oss nästan längst upp och kolla ut. En man och en kvinna typ tjaffsa om att han var otrogen och slagit henne och hon behövde hennes dos o så. Sjukt läskigt det va att sitta runt hörnet och höra dom skrika åt varandra. Till slut när det blev klockan fyra så gick vi ner igen och lämna pappret. Haha, kan ju redan nu säga att vi kommer att stor trivas där! Alla va sjukt sköna! Kom hem och duscha direkt, igen. Kollat bara på tv med mina syskon och myst.




Vem är ni våra besökare?






Ladies, fellas ready for take off

Tjo! Känns lite dåligt från min sida med bloggandet men det ska bli bättre. Tycker bara det är så tråkigt när man inte har någon rolig bild till. Skola segt som vanligt men dom bästa gjorde allt bättre. Som Madde o Julia skrev så hade vi matteprov idag. Hej ig! Fick rusa till bussen och sen rusa hem för träning som Elin och Emma suprisade med musiken. Alla blev helt chockade men samtidigt överlyckliga, iaf jag. Så nu känns hela programmet o så helt, om nu fattar vad jag menar. Nu väntar vi bara på dräkterna.

Eller vet alla vad jag snackar om..? Ibland känns det verkligen inte så. Cheerleading snackar jag iallafall om. & nu tänker alla på några töntiga tjejer i kort kjol som hejar på coola killar med ''sånna puffar''. HELT fel! Vi tävlar o tränar på elite nivå. Tränar tre gånger i veckan och när vi tränar så tränar vi hårt. Sjukt hårt. Som Nicole sa typ igår så fråga hon vilket va jobbigast mellan cheer o fotboll. Jag säger helt klart Cheerleading!
& nu tänker typ alla cheerleaders att jag är fett fjollig att skriva såhär men det är fan sant att ingen förutom tjejerna o dom i min klass fattar typ vad vi gör. Alla säger (Joakim) att det är fett tråkigt att stå under och kasta små tjejer och sånt men det är faktiskt sjukt kul. Tro det eller inte. Så många smällar och så mycket skäll man får för saker man inte gör eller om man fegar så till slut blir ALLT värt det. Jag blir småsur när jag skriver det här för jag blir fan arg när ingen förstår! luuuugna dej Jessicaaaaaaaaaaaa......

Ni sa bilder, här får ni cheerbilder.


2007/2008


2009 med Bobcats


Måndags, lite småskojj bygg fast andra sidan saknas.

En liten bättre blick över cheerleading kanske?



Gossip girl & Tre vännerna och Denise

Kom hem från fotbollsträningen för en timme sen och nu har jag precis duschat. Skolan idag var seg som vanligt men vännerna gjorde det lite bättre än vanligt. Matte prov hade vi idag också och jag ska inte skriva mer om det tror jag nog. Bråk och skit som man inte behöver veta, onödigt. Snart ska jag stänga ner datan och gå ner och titta på handboll, sverige-polen.

                           
                                                             


Ig

Det blir ett litet morgoninlägg. Har gjort nästan allting som jag ska göra nu innan bussen går nio minuter över åtta. Idag har vi matteprov, jättedåligt utav mig att jag inte har pluggat, men jag har inte tid för det, jag är 99,9% säker på att jag kommer att få ig. Inte bra, men våran mattelärare är ju inte den bästa, det är han som förstört den delen för mig :(

Älskar bilden!

Bunny kom hem till mig idag efter skolan. Vi åt korv med bröd och glass och kollade på totaly spies och bara myste. Vi åkte till löten och tränade fotboll med damlaget, kul kul. Nu kollar jag på paradise hotel som dom flesta nu för tiden gör. Pontus är så sjukt konstig. Juste, idag somnade jag på lektionen, inte kul alls..


Mina söta vänner igår på lunchen haha (a)

 


Skolan och suddkrig

Skolan blir bara segare och segare. Men tack tjejer för att ni gör så att man orkar gå upp halv sju varje morgon. Idag har vi haft fotboll som Jessica sa, hatar mina knän just nu! Annars har inget mer hänt. Snart börjar Halv åtta hos mig, haha yeah! Sen blir det nog en dusch och sen så toppar vi med Paradise Hotel.


You got punked

Varning för ett otroligt tråkigt inlägg. Skolan var helt okej men mina brudar gör det bättre varje dag som går. Fotboll på den nya mattan och jag gillar den inte. Ändå väldigt roligt. Ingen engelska också så det blev typ suddkrig eller något, chill längst ner. Efter fotboll så åkte jag hem och ´drck varm mjölkchoklad och nybakade brownies. Nu ska jag gå och duscha sen blir det middag sen ph.


Tio över sex

Jessica följde med mig hem efter idrotten som var dagens sista lektion.
Vi körde nån bollek som var asrolig, tycker jag i alla fall!
Runt åtta börjar min innebandyträning och slutar tio, segt men sant.



Sovmorgon imorgon, yes!

Dåligt med inlägg från mig men tiden har bara inte räckt till. Första skolveckan har ju varit helt okej faktiskt. Lite segt bara. Har ju fyllt femton också, ohyes! Helgen har varit jätte lugn med inga matcher, skönt som fan! Fast idag har min dag varit riktigt bra för jag har träffa underbart folk nu på kvällen, upplandslaget. Vi träffades alla på Storvreta - Pixbo matchen där vi skulle gå in på planen i period pause. Efter det blev vi bjudna på tre rätters middag, mycket flott. Laxmacka till förrätt, kyckling till huvudrätt och glass till efterrätt. Mycket mycket gott.
Imorgon börjar skolan och alla träningar igen, fast börja dagen med sovmorgon är inte dumt. Så jag och Julia sover imorgon medans Jessica åker till skolan och har fysik, det gillar vi hårt! 

Varför går det inte att ladda upp bilder för, jag lackar hårt!

Ops..

JULIA! Som du vet såbörja fixa massa coolt till bloggen. Jag gjorde något sjukt skumt så allt blev vitt och texten va typ på kinesiska! Men jag fixar det tillbaka sen. Nu är det som vanligt vanligt! Men jag gör om det till det coola imorn kanske! Puss


Happiii

Jag har städat mitt rum och det är hur mysigt som helst! Fixat så att det blir pizza till middag. Jag har även fixat att jag ska få köpa en systemkamera! I för sig har jag inte duschat än, men det ska jag göra och då, då är jag verkligen värd all beröm i världen, och jag överdriver inte!


 


On the road again

Nu har vi suttit i bilen väldigt länge och nu börjar jag få ont i rumpan igen. Vi åt lunch på Sibylla i Sundsvall. Kom på sen att laget är ju där och spelar cup. Vi tänkte åka förbi och kolla men vi bestämde till slut att vi skulle bara börja åka hemåt. Ganska skönt för jag vill inte komma hem för sent. Imorn är det ju skola, inte roligt men det är det man måste göra varje dag när man är fjorton.
Nu tror jag faktiskt att vi börjar närma oss Gävle så det är ju inte överdrivet långt bort. Vill tillbaka till Åre och åka skidor! Imorntar jag sovmorgon som alla andra ska så det blir ju ändå skönt. Men nu ska jag ta Emmas Ipod och lyssna på hennes musik. Klem



 


Sid


Godnatt




I got me, myself and I

Ja tjeena! Känns som om det är jag som håller bloggen i liv när jag är bortrest, haha. Men tyvärr så kan jag inte leva utan datorn. Jag, Jonas o Emma sitter nu vid matbordet efter en halvtimme i bastun, sjukt otroligt skönt! Dricker latte och äter Geisha. (Julia & Matilda, jag dricker latte, kolla!) Men iaf snart ska vi byta om o så så vi kan gå till Copperhill eller Holiday club för att äta middag. Idag var det sjuktskönt at åka skidor, P E R F E K T väder! Det va plusgrader och sol längst upp! Efter en lång dag med massor skidåkning och sol så åkte vi ner till fjällgården och där var det såklart Afterski. Ganska trångt va det så Victoria, Helena och Sebastian åker hem igen och vi andra hittar plats vid en brasa. Emma sitter typ på veden och dom andra står. Jag me tills jag får någon killes plats, mohaha! Sen tyckte typ fem dansk/finsk/norska killar om att ta kort på mej o sånt. Haha, mamma garva sönder. Vet inte riktigt vad dom snacka men dom ville iaf ta kort och sen helt plötsligt snacka dom engelska och då fatta jag. Haha, knäppa! Samma sak hände vid liften när jag o Victoria åkte bort från alla sen kom en dansk tror jag och bara snacka och vi fatta ingenting!
Efter en stund där så åker vi hem och jag drar världens vurpa rakt ner i ett vattenhål och sen ansiktet först sen  rullar jag ner för backen, typiskt mej!
Men nu ska jag byta om och fixa mej så drar vi och äter!



bild från igår, in action!

 


Första dagen i backen

Tjooooo, vakna som en spört och gick upp o åt Jonas bästa bröd. Gick ganska snabbt och vi var redan i backen. Jag och Victoria stack till dom roliga backarna och värmde upp till morgondagen. Jag blev väldigt snabbt kall och det va verkligen inte roligt! Jag o V fick också åka igenom hela Årebackarna för att få lite käk.. Men det va värt det, haha. Victoria fick dagens vurpa! HAHA jag dör ! Pappa och Jonas kör störtlopp ner för en isbacke och jag satt mej ner o börja hoppa ner för backen och Victoria åker upp och ska hoppa ner för stupet och sen bara köra. Men hon vurpar och ruuullar ner för backen! Jag garva ihjäääääl mej! Personer i liftarna garva också!

Afterski som va skooooojj och sen så gick vi till Ica o sen vidare hemåt. Nu lagar mamma mat och alla andra sjunger massa o spelar kort. Jag är osocial och bloggar som ni ser men snart ska jag jooina dom sen ikväll ska vi basta och hoppa in i snön! hihihoooo.



bara välja, fint eller fint?
& det va minus 27 längst ner och längst upp så var det +7!

 


Ont i rumpan, shalalala

Hejhopp igen. Ont i rumpsn har man och kissnödig också är man. Två timmar fick jag veta nyss, jippi. Har bara kollat på tre filmer, nördat framför datan och ätit godis. Trevlig dag minsann. Pizza blev det till lunch. Alla vill ha kebab men jag sa ifrån ordentligt! Haha, så det blev pizza. Dela en med victoria och typ halva var kvar. Trevligt inlägg eller vadå? Hiho


Matilda




Hej knäckt!

Idag var det fik på statoil med tjejerna som inte var med på fotbollen. Matilda, Fanny & jag köpte kanelbulle och kaffelatte, underbart gott! När vi var tillbaka i skolan spelade Emma, Denise, Matilda, Maja, Fanny, Bea, Mickis, Julia, Amanda och jag hej knäckt om det heter så, tinitus nu typ.. Träffade Susanna på stan så åt vi sallad på unico.

I bilen mot underbaraste Åre

Godmorgon! Jag vaknade åtta och gick ner och packa det sista, åt frukost sedan hoppa jag in i bilen/bussen. En minibuss, sjukt mysigt! Familjen Åberg kom över och packa in deras packning in till bilen och sen så låg alla barn ihop mosade i baksätet. Haha. Till slut så börja vi rulla och en film sattes på. Efter kanske en halvtimme blev jag uttråkad och satte på datan & börja smsa Julia som sitter nu på Statoil och äter bullar o choklad och drick latte.
Om typ 7 timmar är vi framme och vi boka nyss två banor för bowling o sedan spa. Men först blir det restaurang vid hotellet.

& för er som inte vet!
MATILDA FYLLER FEMTON IDAG! Grattis hjärtat! Jag behöver dig mer än vad jag älskar dig och jag älskar dig otroligt.



Tre pizzor och en slice!

Hej hoppsan onsdag, det vill säga - jobbig dag i skolan dagen!
Men om jag måste erkänna så kan jag säga att det här va den bästa onsdagen jag har haft. Vet inte varför för inget speciellt hände. Mest nackdelar! Äckligmat, frös häcken av mej, fick reda på tre prov som vi ska ha, specmatte med spec Julia & Denise. Lite sånt skit, haha men träningen gick iallafall väldigt bra. Tyckte jag, men inte mina hopp - har för stor press kanske?

Kom hem till min familj, åt mat, duscha och nu ska jag igentligen packa men jag har verkligen ingen lust!
Mamma kommer ändå att få packa åt mej för som sagt - VÄRLDENS DÅLIGASTE MÄNNISKA PÅ ATT PACKA!
Hoppas verkligen min o Julias plan funkar till kungsberget! Kommer bli sjukt bra då. Hoppas!

Men nu måste jag börja packa! Smsa imorn allihopa, behöver lite underhållning förutom tv o data i bilen. Puss



mycket, mycket snö kommer det att bli i Åre. Imorn sticker familjen och grannar till Åre, mys! Kommer hem på söndag natt.


Kallar det rastlös..




Dagen med tjejerna, lyckat!

Behöver inte skriva mer om dagen för det har ju redan Jessica gjort men jag kan ju i alla fall säga att börja dagen med skola var inte så super, men dagen blev bara bättre o bättre ju dagen gick. Tack för dagen älsklingar, mysig dag på stan! Snart jag ska försöka sova för måste upp lite tidigare imorgon, inte bra. Men kan ju påpeka att jag blir femton på torsdag, ohyes!





Ohyes!

Bra dag med två bra brudar och två bra grejer in i garderoben!

Kalla det intressant eller kalla det ointressant, men här är grejerna.
Julklapp av Matilda åt vänster, tack <3


Mycket lyckad dag!

Skolan va ju helt okej. Roligt att träffa alla igen och så. Ingen fotboll idag också som va skönt! Efter skolan så gick jag, Matilda och Julia ner på stan och missa precis bussen till Ikea, surgubbe. Men istället så gick vi till Musikens hus och cafèt därinne hade nyss stängt. Vilken otur. Men för den trevliga killen vid infon så kom ''hovmästaren'' direkt och ville ha oss. NICE!
Sen gick vi till stan och fika vid S:t per gallerian, mums. Sen vidare till olika affärer och kolla lite. Jag hitta en blus och Julia köpte också en och fick en annan tröja av Matilda. Mycket lyckad dag!

samma blus som Julia över åt höger men i blårandigt.
blå rosett ring i bakgrunden jag fick av Victoria när jag kom hem.



Ångest

Tvättade just mitt skabbiga hår och ätit. Kollade på halv åtta hos mig på fyran nyss också, älskar't! Nu är det familjen annorlunda, klarar nästan inte av att kolla på det för att det är så mycket kladd och bråk och ja blä.. Och nu när jag är inne på blä så är det skola imorgon. Jag mår verkligen dåligt av att tänka på all stress som kommer att komma. Ångest!


Bild från när jag hade prov, eller ja, vi kan kalla det så i alla fall..


Cp

Åååå va jag blir arg! Jenny och jag somna runt två inatt och vakna typ tio.. Städerskorna kom och dammsög åtta på morgonen! Kan dom inte tänka eller? Fett irriterad man blir! Kasta mobilen i väggen så nu vill den inte starta så jag får ta min gamla, helvete!

Nu har iaf jag och Jenny ätit brunch och bytt om och sådär och snart ska hon kila hemåt. Då får det bli städning för mej, helvete igen! Men måste fixa lite innan skolan. Detta år kommer det bli ett bra år för mej, får vi hoppas på iaf!

PUSS


Jenny här

Kom nyss hem med Jenny och vi har ätit pizza och lekt. :D
Träningen gick ju för laget bra men inte för mej. Jag kan aldrig skärpa till och bara köra! Onödigt det jag säger men det är sant. Körde allt jag skulle mend et räcker ju inte till för vissa. 
 
Nu ska vi ner och duscha sen får vi se vad vi gör senare.
JAG FIXAR KANSKE PRAOPLATSER IMORN JULIA O MATILDA!


Två dagar kvar till paradiset

Som ni såg så blev det silver i Solna och guld i dm, härligt tjejer! Själv så var jag inte med på dm matchen för jag spelade första serie matchen med fbc uppsala, vi mötte Vallhall och vi vann tillslut med sex-två. Så nu har jag ett extra knä, blåmärken, brännsår på halsen och ont i ryggen. Hatar verkligen dom där jävla bifffittorna, haha förlåt för ordet men det kan inte beskrivas med bättre ord! Just nu ligger jag i soffan och kollar på film, I love you, man. Om två dagar börjar skolan och om fyra dagar fyller jag femton. Shit vad snabbt det har gått!




Guld & silver!

Cup igår, vi kom två. Förlorade på sudden, lite trist är det ju, men när vi kom före aik, hammarby, boo och massa andra bra lag var det bra. Till och med när alla andra lag tränar flera gånger i veckan och vi som inte tränar alls nu tillsammans på vintern, hah. Kom hem igår vi 1.00 och samling idag 10.00 till DM finalen. Vi vann med 7-2 och då med andra ord, bäst i Uppland! Besviken på Jessi & Simon .... Jocke, bra kämpat att komma!
Nu ska jag äta på restaurang och fira farmor, sen kommer Simpan!

Cheer freak

Första cheer träning iår. Lite taggad men ändå inte. Emma är hemma med halsfluss och jag är rädd att hon har smittat mej, för jag har jätte ont i min hals. Och såklart i mina tår. Inge bra start på dagen, den kanske slutar bättre!

Dagen börja med att alarmet gick INTE! skulle vakna halv tio men ist vakna jag halv ett. Inte så smart när Jocke väntade i gamlis. Förlåt! Menar det! Jag gick ner efter att fått ett hjärtattack av tiden så va David där och snacka med pappa så sprang upp igen och satt på morgonrocken. Åt frulle och satte mej framför tvn och kolla på gamla avsnitt av The Hills.

Sen NU, klockan halv tre börjar jag byta om till cheer. Haha, freak. Satt på lite peppig musik och kolla igenom hela programmet. Det börja med att jag glömde hur vi börja. Obss. Allt satt som en smack sen:)




Fixat lite här på bloggen

Såg att jag fixa lite här ?
Ändrade text, fixa bakgrund där uppe ↑. Ändrade färg också under alla inlägg och fixa kategorier. Finns en till mig, Matilda, Julia och när vi bloggar tillsammans. Så om ni exp. vill läsa alla Julias inlägg så trycker ni på Julia som finns på höger sida under ''Kategorier'', bra va ? :)


JULIA & MATILDA ! - om ni inte fattar hur man gör med det där kategorier så ring. & om ni inte tycker om det jag gjort så säg till så tar jag tillbaka! Puss






Ut me granen

Godmorgon!
Vaknade halv ett av Frasse som skrek som fan! Sjukt jobbigt, menmen. Bättre än att Fanny ska ringa vid elva. Gick upp till mamma och pappa och satt på tvn. Har bara myst idag och mer mys kommer det att bli. Mamma och pappa tog också nyss ut våran fina gran! Nu har det blivit sjukt stort här i vardagsrummet, haha. Känns jätte konstigt!
Bild på Bubba, helt oredigerade ögon! Ser ni, helt sjukt fint!


Världens goaste o finaste katter! Miss Hubba & Bubba!


AIK GIRL STAR CUP I SOLNA


            


2012

Som sagt har Fanny varit här idag och vi hade det jätte mysigt! Dagen började med att Fanny ringde mej runt elva. Vaknade och tänkte svara men hon la på. Hade fått typ sex sms av henne och ett missat samtal. Efter lite tjat och fem bra anledningar att vara hos mej i Sunnersta. Nästa gång här vi hos dej Fanny! Till slut gav jag mej och Fanny kom till mej runt ett. När hon klev in i huset va jag och pappa helt upptagna av pangpang. Vi avslutade det ganska snabbt och jag och Fanny börja beställa biljetter till 2012. Vi tog sedan en promenad till vattnet och tillbaka. Mycket mysigt. Sen va vi i bilen påväg till staden. Tog pappas kreditkort och tog ut biljetterna sen godis o cola. Julia Blomqvist träffa vi även med hennes familj som satt två rader framför oss. Garva ihjäl mej när jag märkte att man inte såg lillJulia. Filmen var grymt bra med trevligt sällskap. Och tårarna kom cirka fem gånger, haha. :(
Nu sitter jag i köket med mamma och planerar vad vi ska köpa till våra tre badrum som ska göras om. Och nu är det Let's Dance.




Fotomodell nästa

Som ni ser på rubriken så ska jag nog sluta att sattas på att bli bloggare och hoppa över till ett nytt spår, fotomodell. Idag så vaknade jag vi tio, gjorde mig i ordning och sen direkt till idrottenshus. Där skulle vi som var med distrikt fotas till Innebandy magazinet. Vi fick först ta en grupp bild, snyggt snyggt blev det! Sen så vald dom ut sex styckna tjejer samt killar som skulle visa olika gym positioner. Haha å herregud, när dom där bilderna kommer i tidningen så ska jag inte gå ut under hela den månaden! Efter den timmen i gymmet så åkte jag, Sofie och Amanda och träffa Sara, Maja, Johanna och Mickis på stan. Vi tog bussen med Oliver, Carl, Magnus och Carl. Vi vandrade vidare till Cupido och åt med folket. Pappa hämtade mig sen och vi åkte till Cykel och Skidstället där jag köpte ett nytt blad och innomhus fotbollsskor. För imorgon åker det stora segertåget till Solna och spelar AIK girl star cup. Första cupen, matchen och första fotbollspasset med laget sen utomhusträningarna slutade, är grymt taggad! 
                              
                        
                                                         


Fanny är här

Fanny kom nyss och nu har vi nyss beställt biobiljetter till 2012 och snart ska vi ner och äta muffins. muums.
Fanny är brunare än brunast!



For you i will

Jag vaknade nyss, trött och less.. Har inte tränat på hela veckan och cup imorgon, not so good. Men får se  hur det går, det blir nog bra. Nu ska jag ta en varm dusch, ciao!



Big love!

Vilken mega depri dag, ingenting har hänt.
Vad skulle jag göra utan Hannah Montana?!


SVENSKA MÄSTARE!

Igår vid åtta tiden stannade bussen utanför Scandic i Uppsala. Fullt med underbart folk och ett sm guld för Uppland! Segertåget startade för oss i söndags med en samling vid Scandic och en härlig bussresa med hög musik, film och mycket skratt. Under hela resan dit och hem fick jag höra ett visst namn hela tiden.. Carl Sixten Bergström och Oliver Carlson kan få känna sig skyldiga till det.
Vi kom fram till Cloettaland, alltså Linköping, vid elva tiden där vi blev indelade i olika rum. Som tur var kom jag i samma rum som sköningarna Sofie Paulsson, Vanessa Sarajlija och Julia Torstensson. Kanske ska nämna något om " Saras svit" som vi kallade deras rum. Sara Årehed och hennes gäng hamnade som tur var (otur för oss) i en av hotellets alla svitar. Vi andra hamnade ju såklart på sidan med röd heltäckningsmatta med drakar på, minimal tv och i rök fritt rum. Dagarn på hotellet var mys med en sväng på donken, hotellets fruktsallad och hel sköna människor runt om kring sig hela tiden. Helt underbart! Matcherna gick ju som dom skulle och vi tog oss till finalen. Ett extra plus var ju till vår hejerklack som steg upp klockan fyra bara för att heja fram oss, och det var ju såklart Linda, Evelina, Anna, Hanna och Minna. Finalen spelades mot Värmland som var ett riktigt bra motstånd där vi låg under med ett-noll tills tredje perioden där Sara gör målet. Förlägning blev det men ingenting hände där så då blev det dags för straffar och jag tror ni vet vad som hände sen.. DISTRIKTS GULD! Vilken härlig känsla det var att stå på planen och ta emot guldet, just nu vill jag bara tillbaka till allt folk och innebandyn! Bussresan hem var lugn men ändå så grymt rolig. JAG VILL TILLBAKA TILL ALLT OCH GÖRA ALLT OM OCH OM IGEN, TACK ALLT UNDERBART FOLK SOM VAR MED OCH GJORDE DAGARNA I LINKÖPING TILL DOM UNDERBARA DAGARNA! TACK

                              

                                                                                                


Ååh

Mobilblogga var något nytt för mig. Men datan är där uppe och dessutom avstängd. Om en timme skulle jag vara på fotbollsträning, åtminstonde kolla på, men jag mår inte direkt toppen så jag pallar inte.. Blir nog tv chill hela dagen. Tycker synd om mig själv faktiskt.. *Snyft*

Sjuk

Ojojoj.. Längesen och dåligt av mig. Men jag har inte haft tid så vad skulle jag göra? Haha men nu är jag här.
I söndags var jag med Fanny. Vi åkte först till gamlishallen, sedan till allianshallen och träffade Joel. Åkte förbi bolandskolan, heeelt onödigt men men. Efter tjugo minuter där åkte vi till fyrishov. Var med lite folk där också. Jag och Fanny åkte buss hem och spelade spel och kort med Daniel & Pontus. Vi somnade sedan såå gosigt.
Dagen efter spelade vi kort igen ett tag och kollade på idol 2004-2009. Åkte hem till Simon efter det. Kom hem idag helt genomfryst och sjuk. Känns inte riktigt bra när det är DM final och cup i helgen. Att ha ont i halsen är inte direkt det härligaste som finns.. Har legat i sängen och kollat på filmer i flera timmar, kollat på paradise hotel med mamma och pappa också, laddade hem det på viasat saken, tror inte ens det har visats på tv än(?) Respekt.
Snart ska jag sova. Puss.


Varför inte lägge in två  fina bilder också? Första bilden stod jag och Pontus för. Stackars Fannys kudde, ja och mest stackars Fanny.. Andra bilden är den coola spelplanen.


Baby

I don't like to. Be alone in the night. And i don't like to. Hear I'm wrong when I'm right. And I don't like to. Have the rain on my shoe. But I do love you.





Godmorgon

Vaknade nyss typ, träning om en timme så jag ska kila ner o äta frulle och sen leta efter mina andra fotbollskor som är POFF borta! :(
Bloggar mer sen!


Puss

Dålig uppdatering här ser jag, inte bra tjejer! Dagen gick sanbbt! Vakna halv ett, titta på en film o åt lunch sen va det time att byta om till träning. Årets första träning, känns bra! Åkte sedan till allians o kolla på Emma spela innebandy. Sjukt tråkigt!

Nu sitter jag i sängen och kollar på film. Puss


Godmorgon

Vaknade typ halv ett, satt på disney channel och satt på datorn. Riktigt lat! Det är allt jag har gjort idag, snart ska jag byta om o ta bussen till stan. Där ska mamma o pappa hämta mej så åker vi till kusinerna igen. Frukost/lunch/middag för mej då, haha. Helt knas!




'gladgubbe'

Åååå, va jag är glad! Nu äntligen händer det som jag har velat länge nu! Yes yes yes ! :D


Poss

Haha, nu sitter jag här och syster har nyss tagit fram cola o godis. Pojkarna sover och nu har vi resten av kvällen. Snälla och sjukt söta små pojkar! Vi har tittat på Hitta Nemo och började lite på Starwarz till äldsta grabben.
Pooosss
 


Mjao

Åkte buss till Matilda, fett busigt när jag egentligen kunde gått, men kan klaga på att det är så kallt och att det snöar! Var hos henne ett litet tag sen gick vi till gamlishallen och kollade på Jocke som sagt var. Två-två blev det  till slut. Efter den matchen gick vi ut, det stod en buss utanför så vi undersökte det förstås. Vi frågade om den gick till fyrishov och som tur var så ja! Åkte dit på kanske sju minuter och kom fram eakt sju då Felix match skulle börja. Sara & Maja var med oss som sagt också var. Kom hem för typ två timmar sen. Kollat på Robinson med Mami & Papi och ätit chocklad. Nu sitter jag på mitt rum och spanar lite på film.
Puss heeeeeej.

Sm status

Kom nyss hem från fyrishov där jag spenderade min kväll med min saknade vän Julia Frank, Sara Årehed och Maja Andersson. Som Julia skrev i sitt inlägg under så tittade vi Joakim Aveholt först. Ska snart börja packa för imorgon åker jag till Linköping med distrikt och spelar sm. Hoppas såklart på guld så det är bara att börja tagga till tusen! Kommer tillbaka den sjätte så kommer jag kommer inte ha chansen att blogga. 
KOM IGEN NU UPPLAND! 


Maddis

Nyårsafton i torsdags då. Mycket kul faktiskt, var med familjen och familjen Nordlund. Älskling och Orfeas var också med. Igår var det fredag, gjorde ingenting utom att sov, kolla på tv och äta pizza. Simon deltog också igår och idag men åkte nyss. Senare ska jag och min bästa vän Matilda åka till gamlishallen och kolla på Jocke. Efter till fyrishov och träffa Sara? Vet inte riktigt. Bra blir det nog i alla fall.


 


Hoho

Nu har jag gjort all styrka för idag. Hoppat in i duschen och smaskat i mej en god, varm ost/skink paj, yuuummie!
Och nu håller jag på att byta om och packa. Idag ska jag ju vara barnvakt åt mina kusiner och sover över där. Lååångt ute på landet så man kan typ inte smsa eller något sånt. :( Men när kusinerna sover så tar jag fram datorn. Kanske mer bloggning från min sida då med ?

 
bild från Mölle.


Barnvakt

Nice kväll igår! Nytt år, nya möjligheter!
Idag blir det bara chiiill & sen så kanske pulka ikväll med syster! Imorn så sticker jag och syster Victoria till landet o blir barnvakt åt mina små kusiner. Bloggar troligen ikväll igen eller imorn !


Jacob kramar bebis Johan o Elias leker rudolf, sööööta!


Ny header

En bild från dagen före nyårsaftooon, lättare sagt. Dagen med Julia! (:



ny header, va tycks ? enkelt o snygg!




2010

Nyår tvåtusennio, axplock från tors/balders
För ett år sen låg isen spegelblank här ner vid stugan
Vi käkade spicy och såg fram emot Thailänska luftfuktigheten
Dansen startade och Jesper Tedenlind sa oj oj oj
När Lotta för tionde gången sa Jeppe Jeppe If I was a boy

Den 13:e februari var det så avresa till Sydostra Asien
Dröjde inte länge förr flera av oss tittade mot toan och sa Nu är det dax igen..
Värst drabbdes Jerka som dock försökte hålla Singha takten
Det var antagligen musslorna som innehöll kopelobakter
Annars var det Jetski, massage, soft krig och ett Surin hotells-inbrott
Kvällarna avslutades ofta med en påse kopior och en pannkaksgräddning

Sista April fest hos Eva & Matte och snabbt Rieslom lagret sinade
När Systrarna Singh satt hopkurade under en filt och vinade
Ungarna lessnade och drog själva till kasen
Medans Lotta tog en o halvtimme på sig hem i de nya klackarna

På midsommar hade Perra svårt att minnas andra sittningen
Lämpligt på Olles & Evas sista framträdande vann Lukas den stora danstävlingen
Vackrast var givetvis Lill I:s tal till sin mamma
Inte lika vackar var Perras stories som fick Emil att ramla av stolen

På Gothia var det fotboll, karuseller och stammiskort på Liseberg
Ludde böt vandrarhemmet mot hotell och Jerry & Lotta ägde dansbandslogen

Annars har det varit sommargolf, skaldjursfrossa med VM kval
Och nu börjar det bli dax att avsluta detta nyårstal

Så Jerry, Lotta, Lill I, Mi, Jeppe, Stor I, Lurka, Steffe och jag
Hoppas att vi sitter här om ett år och säger att tvåtusentio var lika bra.





RSS 2.0