16.40

      

Haha igår kom Jessica till mig, sjukt kul hade vi! Spelade Modern Warfare i fleeera timmar, och för er som inte vet vad det är så är det ett spel på playstation tre där man ska skjuta massa. Vi ääägde, och det är faktiskt sant!
Vi spelade också sällskapsspel haha.. Hon somnade här med mig i min säng, mysigt mysigt.
                                


Puss

Nu har jag vaknat, ätit frukost och snart börjar jag fixa mj för attåka till julia,
i missed you girl!


Dagens fail

Kom precis in från en sväng med motorcykeln och ska snart sova men passar på att slänga in ett inlägg medans jag är inne på datan. Slutade som trea i världens största cup, helt okej faktiskt men hade förväntat säg högre plasering men men. Åkte dessutom ut mot ett väldigt bra lag som tyvär var vårat älskade lag Bela Barkarby.. Kanske ska berätta om dagens fail? Jo så här var det, allt hände på min nuvarande älsklinga leksak, jo motorcykeln. Allt började med att jag skulle sätta igång den, då sätter jag mig på den ock ska dra i det jävla f*tt snöret som alltid går av, men nu hade jag faktiskt tur att det inte slets av, plus poäng! Med ett mirakel så fick jag igång den, men nu kommer det stora men, jag sätter mig på den och ska dra iväg med gasen i botten men jag kommer ingen vart.. Haha ser att jag står på en isfläck så jag ställer mig upp och sätter mig längre bak (dumt gjort!) medans jag gasar, plötsligt slår cykeln runt och jag flyger rakt ner på isen med motorcykeln över mig.. Har så jävlaaa ont i kroppen så det finns bara inte! Så motorcykeln är tyvär daskad, eller jag kanske?
Men imorgon vänta fin besök, ttp fast minus tedenlind tyvär..




I <3 ica reklamer


Ja, sjukt jävla skön!


Trea

Haha Matildas knasiga inlägg under var ju som sagt var lite knasigt tycker jag :)
Som sagt var, Bele Barkarby i semifinalen, förlorade med 4-0 och kom trea i cupen.
Nu måste jag snart duscha som jag inte orkar, inte stretcha eller hur det stavas heller, det gör ju alltid jag & Matilda ändå, eller huuuuur?

Bele Barkarby

HAHA

Storvreta cupen

Dåligt med inlägg från min del men har inte haft så mycket tid under julen. Min jul var ju alldeleles underbar, helt vitt ute och och fira med min underbara familj. Älskar denna tid på året! Men nu så har ju Storvreta cupen börjat och vi har äntligen släppt våran "vinnar torka". I söndags så spelade vi 0-0 mot Kungsängen, sjäv fick jag stå på sidan denna gången pga magsjuka.. Men som tur var så kunde jag vara med på söndagens andra match där vi mötte det finska laget SB-Pro Nurmijärvi, där vi vann tillslut med 3-2. Två vinster blev det idag också mot Lidås och Alba. Nu väntar den spännande semifinalen mot Bele Barkarby eller vårat andra FBC lag. Kom igen nu tjejer, TAGGA!


Film mys

Igår kväll sp kollade jag ju på Avatar. Jag tyckte att den var väääldigt bra som andra inte säger. Sen efter filmen åkte vi hem till grannen o åt pizza där, mums. Satt i soffan med katten Misse, Emelie, Tommy o pappa.
Sen klockan halv ett gick jag och pappa hem och jag satt på en film o somna.

Vakna av att Johan skicka ett sms, (vaknar hur lätt som helst) och sen så fick jag somna om. Ingen va hemma förutom Victotia som nyss stack. Ligger nu i min säng och kollar på Taken, sjukt bra film!


Avatar ikväll!


Pics



 


Älskar't

Juletid.. Jag älskar det, och snön! Vet inte hur många gånger jag tjatar per dag att det är så fint! Har inte haft tid till datan dom senaste dagarna, men har haft det mysigare än någonsin!
Imorgon är det storvretacupen. Första mathen är 9.50 i gamlishallen.
Ses & hörs..

Kärleken är början, mitten & slutet. - du är kärlek!

God jul allihopa! Hoppas ni har haft en dunder jul, det har iallafall jag haft. Mycket julmat och massor med paket, det är det vi gillar. Kusinerna kom till oss också så man fick dock vara barnvakt åt några bebisar. Sometimes fun, sometimes lite jobbigt.
Vaknade utan en Emma hoppandes på mej. Väldigt skönt att bara sova, sen så gick jag ner till familjen och fick mer presenter. & en vääldig god nyhet! :D

Idag har familjen bara spelat spel, kollat på film, och massa annat. Mamma började tidigt imorse med kalkonen så vi får riktigt amerikanskt julmat! Mums.
Nu ska jag ner och fixa mej och sen kommer massa folk.



Jag smiter klockan åtta till tv för att se på Shrek!


-




Välkommen hem

Skönt att komma ut, äntligen! Men nu är det faktiskt väldigt skönt att komma hem till hemmet mitt. Vakna när lill skiten Emma hoppa på mej och sa att jag skulle vakna. & så blev det, haha. Mami, jag, Emma & Victoria stack till stan nästa direkt där vi handla det sista. Träffa pappa på stan lite senare och familjen åt på Vila Romana. Gott!
Sen åkte jag och pappa till först barnenshus och köpte lego & starwars grejer till kusinerna. Fyfan va mycket det
blev!  Sen elgiganten och fyfan va mycket det blev där med. Avslöjar inget (a)
Sen en annan affär och sen hem. Mamma, Emma & Vickaaaan va på gränby hela dagen och shoppa där. Haha. Sen träffades vi alla här hemma och fikade och sen gömde alla sig i något rum och börja slå in tusen paket. Jag och Victoria satt i hennes rum och skratta så mycket när vi upptäckte att jag inte kan slå in paket. & sen ett aket till Emma, haha! Ska inte säga så mycket, för jag vet inte om hon läser här SOM jag tror! :o

Nu är jag heeeelt slut och ska slänga mej i soffan med pappa, ciao bella!

OCH JAG SAKNAR MATILDA & JULIA!


Hej du mitt vinterland

Rubriken säger ju verkligen allt! Är i stugan som ligger lite utanför Öregrund, blankis, vita toppar och fler decimeter djup snö utan för dörren är det ända man ser här, helt underbart! Kom ut till stugan vid tre tiden efter en tripp till grängy centrum, julgrans köp och julhandling i Östhammar. Påbörjade vårat "tradionella" julbak med knäck och ischocklad, dagens fail går till ischockladen såklart! Haha misslyckade helt o hållet, men ett nytt försök imorgon. Sen begav jag mig ut på promenad med hundarna, härligt härligt! Nu ska jag titta klart på Rambo som går på fyran, helt ovärd film men men vad kan man annars göra. Ska bara säga att jag saknar mina underbara vänner Julia Frank och Jessica Lambeck, puss på er!
                               undebara

  

Puss

Ännu en dag som bara består av vila. Inte så roligt just nu när julafton närmar sig. Har suttit inne igen med under täcket med tvn påslagen. Imorn ska jag skita i att jag är sjuk och ska handla det sista med pappa till julen.



 


11.04

Datan är just nu mitt tidsfördriv så att jag kan äta lunch istället för frukost. Finns inte något speciellt gott bröd, så gorbys pirog väntar! Idag ska jag till stan med min kära mormor och köpa klart julklapparna. Så bra att köpa till alla från hennes pengar haha. Plus att jag får något varje gång, en tradition varje år. Och det är myyys. Efter det vet jag inte vad jag ska göra, kanske åker jag till Simon.
Snart julafton, kan verkligen inte förstå!


Hubba & Bubba, världens bästa missar!
Jessi, gissa vem som är vem? :)


Hemsk natt

Måste skriva att jag är sjukt trött och mår inte så bra. En hemsk natt har det varit, ja. Kom bara ihåg att jag inte kunde andas och att jag kostade fruktansvärt mycket. Kanske lite för mycket. Massa blod på min vägg och lite på kuddarna. Ingen va hemma när jag vakna, det va inte trevligt nej. Har bara legat i sängen med julmust vid min sida. Mamma och syskon kom typ nyss hem och då helst plötligt blev jag väldigt pigg. Även om man fick nyss feber..

Vi har nyss pyntat granen och lyssnar på julmusik. Mys.
(granen ser helt avlång ut, så är den inte.. Haha, stor & puffig!)


Imorn ska jag och mamma köpa stora rosetter till granen & mer gliiitter! Ett måste!

Värt

Idag har jag och Simon bara sovit typ, kollat på disney channel också.
Om två timmar blir det träning, orkar inte, men har inget val!


Utslängda

Vaknade vid halv elva tiden då Julia Blomqvist ringde och frågade om jag, hon och Denise skulle till Tunabergsskolan och titta på juldansen. Hade inget annat för mig så jag hängde såklart med. Fixade mig på en halvtimma och satte mig på bussen kvart över elva till stan. Träffade Julia och Denise där, tog bussen till Svartbäcken och gick sedan till skolan. Vi kom in helt utan problem men efter bara tio minuter blev vi utslängda av några lärare! Denise klarade sig såklart kvar och stannade inne medans jag och Julia fick stanna ute.. Vilken ovärd resa! Jag och Julia tog tio minuter senare bussen utan Denise till stan, åt lunch på Max Hamburgare.
Nu sitter jag hemma och slår in julklappar och ska snart till allians där jag ska ha sista träningen med distrikt, skönt faktiskt!


Puss

Som Matilda skrev (?) Så "jobbade" vi på Max igår, haha aa det var ju som det var. Efter det var det match mot Björklinge, förlorade med 5-4, dom gjorde mål med en sekund kvar, kul? Nej.. Efter matchen åkte jag hem och åt. Pappa skjutsade mig sen till Simon. Sov där tills idag. Pappa kom och hämtade mig klockan tre. Fixade mig, och kom precis hem från Hammarskogs julbord. Riiiktigt god mat! Var där med Mamma, Pappa, Daniel, Mormor, Morfar, Stefan, Charlotta, Susanna & Gustav. Älskar det! Nu väntar jag på Simon som kommer kanske om en kvart? Medans kollar jag på Anna Ankas julprogram haha.. TÖNT!


Första inlägget

Mitt första inlägg på denna blogg, wihoho! Ska börja med att säga att min helg har varit fantastiskt roligt men har aldrig frusit så mycket som jag har gort under mitt fjorton årigaliv som jag gjorde under den här helgen! Min söndag har sett ut så här- vaknade vid elva tiden, frukost, fixade mig och sen julhandling med mamma på gränby centrum. Nu sitter jag hemma i soffan med fjärrkontrollen i handen och Häagen-Dazs glass i högsta hugg och tittar på Made. Kvällenblir en hemma kväll med familjen, skönt för en gång skull. Kanske blir ett inlägg till ( mitt andra, host*)i kväll, för nu känner jag att en ny bloggstjärna har föds.



Ajdå

Vaknat nyss och sitter i soffan och kollar på Sex and the city, filmen alltså. Men måste stänga av snart för snart kommer den sorgliga scenen. Kan verkligen inte se den igen!
Hela familjen sitter och hostar vid tvn. :(

Pappa vaknade typ klockan 4 imorse för att åka till arlanda sen att flyga till Frankrike. Men det börja typ brinna i flygplanet så pappa fick ta ut alla eller något. Inte bra. Men så nu är pappa fortfarande på arlanda och väntar på något. Haha :)

Ett videoklipp till en bild! Åh herregud!


Systern min..


Du driver med mej ?

Nu har jag skrivit en text om gårdagen två gånger men jag råkar göra något så det går bort!
Jag blir gaaaaaalen.


Nu skriver jag snabbt om igår!
Börja med vanlig skola, efter lunch blev det juldans och betygs utdelniing med klassen. Vi tjejer åkte ner till stan och sa adjö till Denise. Jag, Jessica, M & J julhandlade lite och sedan åt vi på Panini (såklart).

Träffa Denise vid varmagubben och väntade på Joel & Alexander. Dom gick och hämtade ut biljetterna medan jag och Julia ''paxxaaa'' gubben. Dom kom tillbaka och vi fem satt på gubben medan Denise låg på marken och flumma? När det började närma sig klockan nio så stack vi ner till spegeln, köpte gott & satte oss till rätta på biostolarna med väntan att filmen skulle börja.

Några emosar satt framför oss och smsade varandra att det var jobbigt att fjortisar satt bakom dom (?).
Under filmen fick jag hostattack när ett popcorn fastnade i min hals. Julia fick delvis sendrag i hela benet och låg och splattrade på mej & Matilda.
Efter halva filmen fick jag panik att jag skulle åka buss ensam hem till lilla Sunnersta. Tvinga Julia att säga ja att jag skulle få sova hos henne och så blev det. ;)
Jag och Matilda somna då hos Julia efter bion. Mys va det.

Idag har Julia & Matilda jobbat på Max Hamburgare för innebandy laget och jag har julhandlat med mami, papi & emi. Snart ska vi kila över till grannarna och äta där sen mys.

Nu äntligen jullov!




Mjölkkkkk

Verkligen en asskönt skoldagidag. Om detta ens räknas som skola? Först fika vi med Christer, musigt med ljus och grejer. Sen så gick jag och Denise till fotbollen och det blev en massa mullning på vägen. Va inte med på fotbollen för jag är sjuk. & dom fick ha en lika chill träning som i tisdags, otur för mej. :(
Sen gick vi tillbaka till skolan och en massa mullning kom där med. Vi fick städa idag på hk:n, inteså tråkigt. Det gick iaf väldigt snabbt. När jag kom hem så frös jag dunder mycket att jag kastade mej själv i badet och åt en massa ostmackor med glögg. Åt ingenting idag för lunch & hk. Det va julgröt, hur äckligt som helst!

Nu ska jag snart kolla på Glee som är en av familjens nya favoriter, haha.   PUUUUUUUSS





Jippi

Rolig dag i skolan med mycket gröt och lite fika. Snart ska jag på innebandyträning.
GRATTIS PAPPA, jag älskar dig.

Tangys




Älskling



Sista veckan

Så skön dag idag, älskar sista veckan innan lov, och så är det nästan alltid.
Idag skulle jag tränat fys med innebandyn klockan halv sju. Men fick nyss reda på att det är inställd, helt sjukt skönt! Nu blir det bara myskväll.
Det här känner jag aldrig när jag har prov eller läxa, men just nu är jag fett taggad på att plugga.. (?)


Älskar min kamera!


Sjuk

Hemma sjuk idag, inge mer att säga. PUSS

Driving home for christmas (:

Dagen ser du såklart på inlägget under som Julia skrev. Förutom efter skolan åkte jag och Denise matarbussen och hade skoj där med Jocke, Brandon & Jonte. Fotbollen va vekligen B Ä S T ! Som Julia skrev under ''alla gånger borde vara såhär roligt''. Vi lyssna på Lars Winnerbäck och spela lite fotbolls tennis, filma in lite filmer, körde någon nicklek med Samuel & Åke, vattenkrig m.m. Jag skulle kunna fortsätta babla om vad vi gjorde men det vill ni itne läsa, right?

If nothing goes right.. go left!

Ingen desperate housewives ikväll heller. Det förstörde min kväll, helt seriöst! :(
Nu ligger jag i soffan med halsduk, mössa, täcke & en kopp te. Det känns verkligen som om att jag börjar bli sjuk nu! Tack Julia!


en bild från Göteborg, tagen av Sigrid (:


Snart!

Idag vaknade jag med ett stort och brett leende, det är snö. Så himla fint! Men pga det så kom jag och Matilda tjugo minuter sent. Vi började att cykla, hade kommit en bit då vi insåg att det inte gick längre, inte plogat någon stans. Vi cyklade tillbaka hem. Klockan var 8.38, vi visste att bussen gick 8.39 och skolan började 8.40. Jobbigt läge? Vi sprang till busshållplatsen och då vi såg att det precis precis åkte iväg. Kollar åt höger och det kommer en till? Har liksom aldrig hänt, som taget ur en film haha. Åkte med den till stan. Kom fram och såg att den som tar oss till skolan kommer direkt, så vi hinner med den. Kommer in i klassrummet vid nio. Med andra ord var det tuuurbo snabbt! Kollade på film den lektionen. Sen var det prov på sexualkunskap, det gick fakttiskt bra. Efter det film igen, lunch och engelska då det var korsord och musik. Riktigt skönt, kan inte förstå att det är sista veckan, att det snart bara är en vecka kvar till självaste julafton!? I alla fall så var det fotboll sista, det var inte direkt jobbigt det heller. Alla fotbollslektioner borde vara så, det är oftast så tråkigt på dom.. Åkte hem, duscha, och sen kom Simon som just precis åkte. Är fett depri för det haha.. Nu ska jag, ja vad ska jag? Vet inte riktigt.
Meningen var att jag skulle skriva kort idag, men det gick ju som det gick! PUSS


Haha


Helt skön kille haha!


Ho ho ho

Try JibJab Sendables® eCards today!



Hihi, här har man lekt likte!



Godmorgon

Godmorgon allihopa!
Nyaa vaknat, ätit frulle & ska börja fixa mej. Idag har jag sovmorgon, sjukt skönt även om den är kort. Idag blir det skola som vanligt och sen ingen träning! Gasnak skönt där med faktiskt. Ska därimot hem och plugga till terminens sista prov, som är jätte onödigt nu när betygen redan är satta, men men.

!




Lucia

Igår så var jag ju som skrivet var hos Jessica. Mysigt som in i bomben var det. Blev tvungen att åka ner till stan för att ge pepparkakor och rabatthäften till folk i StPer med innebandy, lite pinsamt men två och en halvtimme gick snabbare än väntat! Efter det kollade jag och Matilda lite på H&M efter julklapp till hennes lillebrorsa men vi hittade ingenting. Hoppade på tvåan med Simon. Kom hem och kollade på tv och chillade.
Idag har jag haft match mot Vaksala, fotboll faktiskt för en gångs skull. Vi är redan vidare i DM, men vi vann med 6-0. Jag gjorde 5 mål, helt okej faktiskt hihi. Efter det har jag läst no till provet på tisdag, helt onödigt prov när alla betyg redan är satta..
Imorgon börjar jag klockan tjugo i tio vilket Jessica också gör. Nu ska jag läsa lite till och sen sova tidigt så jag är utvilad imorgon!
Just det, idag är det ju Lucia, saknar det vita snötäcket utomhus bara.. Men det får komma till julafton istället tycker jag! Pusshej.


Tredje advent

Vakna nyss och fått en frulle av mamma. Idag ska jag bara ta det lugnt & kanske plugga till terminens sista prov på tisdag annars blir det bara att tagga till träningen ikväll som kommer bli roligt.


J&J's

Nu sitter vi hemma hos Jessica och har nyligen ätit frukost. Gårdagen i Stockholm Globen igår var as grymt! Och det var bra att Erik vann. Om ca en timme ska Julia dra till stan och träffa Matilda. & idag kommer det massa gäster hit för att gratta Victoria så det är full fart hemma hos mej nu!


I'M SO EXCITED!

Ja läs under för att läsa Julias inlägg för att se om min dag med. Men förutom att jag stack hem till Denise. Senare på eftermiddagen så åkte familjen till san för att äta på Biztron, yuuummie! Vi ruschade hem när vi märkte att Mammas Pojkar började snart, haha. Vi hann också så nu ligger hela familjen och kollar på tv, mätta & belåtna!

IDOL IMORGON MED JULIA! JAG LÄNGTAR!


lite mer oldy bild på J&J.


Underbart!

Igår kom Denise hit vid sju åtta någonting. Vi fikade och hade kul, haha inte lite kul heller. Sen somnade vi till deprimusik och trängdes i min lilla säng. Vaknade vid halv nio, åkte halv tio till diös och hade fotboll och juldans. Efter så åkte jag & Matilda hem, fixade oss och sen till stan. Efter att ha genomsökt en hel lägenhet så hittade vi rätt. Vi tryckde och testade massa koder som skulle öppna dörrarna, men det gick inte då Matilda försökte öppna, och självklart så var den öppen.. Där befann sig Jessica och Denise. Vi gick till panini och åt. Efter det köpte jag ett par gosiga bianco skor. Träffade Alexander, Joel & Magnus ett tag med. Fanny kom lite senare.
Nu diggar jag till lite Taylor Swift låtar och längtar till imorgon, idolfinalen med Jessica, UNDERBART!


Riktigt sjuka, men otroligt roligt.
Seriösa? Svar: AAAAAAAA


Godmorgon :)

Godmorgon! Nu har jag vaknat och firat Victoria. Massa kort & presenter, (fattar fortfarande inte att hon är 18) Nu ska jag fortsätta att mysa på soffan och bara ta det lugnt så mycket som möjligt. Pappa får köra mej till diös idag, haha då får jag mysa ännu längre!

& VET NI VAD?
Julia följer med mej till Stockholm imorn till Idolfinalen! Jag är hur glad som helst, kommer bli sjukt kul!!



Victoria Lambeck

Min lilla stora syster fyller 18 imorn! Hon ska bli mogen, jippi! Du ska bara veta att jag älskar dej sjukt mycket även när du är så jävla jobbig och elak så älskar jag dej ändå.




Bobcaliburs

Hihi bild från helgen. Fan va snyggt tjejer + Jack Sparrow! I like alooot!





Matdags

Jag vill verkligen ha jullov nu, tänk att få sova så länge man vill på morgonen och bara vara med vänner istället för att plugga. Underbart ju.. Ganska vanlig dag idag, men inte imorgon. För imorgon så börjar jag klockan tio, har fotboll och slutar sen halv tolv. Efter det åker jag, Matilda & Fanny ner på stan och myser!
Nu ska jag äta, ciao.

Bild med min stekiga kamera hihi.


Vänner för livet

Dålig uppdatering från min sida ser jag. Men jag har varit väldigt ledsen efter Göteborg & väldigt stressad. Men idag mår jag sjukt jävla cp bra! Idag har jag skrivit två prov, engelska & so prov. Båda gick sjukt bra! & imorn har jag ett till so prov, ett till engelskaprov & sedan matte omprov. Haha, fail från Jessica.

Men nu så har jag nästan pluggat klart och har badat och tagit hand om mej själv lite. Det gillar jag.
Puss adjöö käraste väääänner från glada Jessica Lambeck!




Juste. Jag och Denise har bytt mobil för en dag, haha. Älskar den!


Happiii

Ojdå, dålig på att skriva. Men ursäkten är att igår var jag i Märsta med skollaget och spelade innebandy. Det var grymt kul, plus att vi är vidare eftersom vi vann båda matcherna! När jag kom hem så åkte jag med morfar och köpte en kamera :D Efter det pluggade jag med Susanna som fixar så att jag klarar mina prov. Min moster är bäst! Mihihi.
Idag var det skola, tråkigt men nu är det lite kvar till jullov!
Nu väntar jag på att Simon ska komma.
Har inga bilder på Daniels data som jag är på nu så, tyvärr ingen bild.

Tåget hem från göteborg

Nu sitter vi på tåget & att den ska rulla snabbare som Emma säger. Efter en lång men sjukt värd helg. Emma sitter också och sjunger det jag skriver. Haha. Men nu ska jag logga in på facebook igen :) / Jessica

Riktigt slö

Hemma från Sandviken, det gick väl inte så bra som vi ville, femma kanske vi kom? Verkligen synd, men vi är bäst ändå :) Klockan är bara kvart över tre men känns som mitt i natten, men det är skönt, kanske ska plugga lite spanska. För imorgon är det prov, men ska till Märsta med skollaget, ja innebandy som vanligt.

Mys!

Kom precis hem från stan efter att jag, Linda, Lina och Matilda först åt pizza på panini. Sen tog vi ut biljetterna, köpte godis och kollade på New Moon. Den var faktiskt bra. Efter den så gick vi till Stora Torget och lyssnade på livetsordkören som sjöng jullåtar, då det hände lite grejer omkring som vi hade kul åt. Imorgon blir det Sandviken med 93 laget, SM igen. Nu blir det lite packning och sen sovdags!


Totaly spies

Japp idag var det skola som vanligt. Det var faktiskt kul även fast vi hade so prov och engelska prov för dom gick bra! Saknar Jessica förstås, men hon klarar sig säkert bra så jag är lugn.


Just nu på disney channel, kuuuul?
På bilden: Jessica, Matilda & Julia!


Göteborg imorn !

Nu har jag nyss hoppat ut från badet och ska nämligen börja packa till imorn. Då drar jag & Excaliburs till Göteborg! Kommer bli grymt kul! Vi får se om jag kommer kunna blogga men jag tror inte det. Julia & Matilda får skriva dubbelt mycket över helgen. På tåget fram & tillbaka kommer jag att behöva plugga sönder för vi hade prov i onsdags & nu imorn ! Obs. Men det löser sig!

Dagen idag har gått förbi sjukt snabbt, först svenska som va helt okej faktiskt sen fotboll. Vi dansa juldans som uppvärming. Fråga inte varför! Sen hk. Vi baka goda lussebullar, mihi.

Nu ska jag gå över till packningen. Kommer gå hur dåligt som helst för jag är sveriges sämsta packmänniska! & jag är seriös, önska mej lycka till iaf.
Kanske hinner blogga imorn för vi ska samlas vid centralen runt 10.


julia & johanna efter styrka! Haaaaaha

Mamma

Grattis mami, 40 år. Jag älskar dig!


Sämst

Skola, jobbigt?
Svar: Ja, jag orkar inte.

Sjukt gammal bild, sjukt saknat!

Världens godaste

Jag måste bara säga att jag har hittat världens godaste te! Jag orkar inte med att alla ''hissar & dissar'', men jag har blivit förälskad i ett te. Haha, yuuumiieee!



Vanilj & rabarber!

Home sick

Idag är jag hemma sjuk. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men det är så sjukt trist att vara hemma ensam. Jag vill vara i skolan med Julia & Matilda och lösa allt med D.

Förlåt

Förlåt för dålig uppdatering men har haft ganska mycket att göra nu! Ett omprov & två prov den här veckan.
På fredag blir det träningsläger i Göteborg med bobcats, gilla gilla.


RSS 2.0