48 miljoner kr i bakfickan

Idag vakna jag tidigt med flit! Mamma kom ju igår och dagen började med att vi gick till och åt på en jätte fin mexikans restaurang. Fast även hur gulliga alla är så kan ingen tvinga mig äta mexikansk mat. Det är så snuskigt! Aja, sen gick vi till ett slott, ursäkta mig! Hus som Tod har designat. My fucking god säger jag bara. Mitt nya mål i livet är att gifta mig rik och flytta in i ett sånt här hus. Det var helt underbart! Man blir så kär i det! Någon som har 48 miljoner att köpa detta underbara ? Köpte lite smink och filmer och sen åkte vi till Walmart och handla mat. Om två dagar åker vi till Arizona så då blir det hejdå Texas! När vi kom hem så tog jag och Emma en promenix med Aggie. Snart blir det mat!
Juste, när mamma kom hit också hade hon en present till oss tjejer. Bea chips och godis!!!








Storm!



Emma försöka lugna Bitta, en av hundarna och jag försökte lugna dom andra. Regna och blixtra massa här!

Otursbarnet

Ja, hej. Dålig uppdatering, jag vet men de senaste så har jag inte orkat någonting. Får ju inte gör någonting heller. Men igår trotsade vi ''lagen'' och vi gick till då Hurricane Harbor. Nog det roligaste jag har haft det i en kö. Vi fyra tjejer ska åka en kana då börjar vi se att Emma vinglar jätte mycket. Till slut så märker vi att hon svimmar och vi fångar henne. Hennes lilla kropp öööverallt och värsta limbo ryggen. Sen så hjälper vi henne och vi kan inte sluta skratta! Stå i kö i en timme och att komma ner tog det fem sekunder. Seriöst. Fast jävligt roligt var det och alltid jag som får den oturen att åka med ryggen mot. Tack.. Nu är mina exem värre än värst så nu är det bara att sitta inne med hundarna. Ikväll kommer mamma och då ska jag få medicin. Svenskt medicin! För en gång skull. Har ingen rolig bild, så just nu får nu bara en puss.

Hurricane Harbor

Yesyes, nu är vi hemma igen och vi beställde hem kinamat och för oss så kom dom samtidigt som när vi kom hem. Inte som Julia :)
Får ju inte vara i solen mer så idag försökte vi hitta på något vi kunde göra inne. Till slut så blev det emellan bio och bowling och det blev bio. Är för dålig förlorare för bowling för jag är så jävla dålig! Men vi kolla iaf på Grown ups, och det var helt underbart bra! Min humor påå pricken! Lite awkward blev det när typiskt svenska skämt kom och bara vi fyra tjejer börja garva och alla helt knäppt tysta, lite stelt sådär, haha! Sen åkte vi till en av Tods hus och han tog ett par och två små tjejer en runda runt huset och vi andra satt och prata. Nu är vi somsagt hemma och mätta, missa nyss Rasmus också som va på datorn en stund sen.. :(

Imorse efter min första goda natt så vakna jag och det blev inte så god. Min solexem hade blivit tre gånger värre under natten och mina läppar klassade nästan som Kissie läppar. På något sätt hade dom svullnat upp riktigt ordentligt så när jag kom ner på morgonen så skratta alla. Typiskt mig igen ?
Imorn ska vi till Hurricane Harbor och på måndag ska vi på Six flags over Texas, MAHA! :D


Får värsta flashbacken från förra gången !

Midsommarafton

Min midsommar har varit dunder! Sjutton stycken var vi och det var underbart. Femkamp som vanligt, god mat och massa skratt. Massa mys med sysslingen Meja blev det okså, gulligaste någonsin. Bara var på landet idag och umgicks med alla. Sexton noll noll så satt vi i bilden på väg hem. Sa hejdå till Simon som jag inte kommer träffa på en vecka.. Har nu väntat på hemleverans i mer än en timme på min kebabtallrik. Nyss kom den och vi fick inte sås, så nu sitter vi och väntar på den som inte kommer och pappa ringer och är argsing. Vad är kebabtallrik utan sås liksom? Hejdå!


Glad midsommar från Teeexas

Alltid dåligt att jag bloggar när det är lämpligt för mig och inte för er. Nu är det mitten av natten för er igen och jag har nyss ätit middag. Idag har vi inte gjort så mycket, vädret har varit lite si sådär när det åska och blixtra igår. Bada i poolen, och handlat lite. Har inte firat midsommar så mycket nej. Men jag kände mig tvungen så jag hoppa små grodorna runt ett parasoll. Att sjunga på svenska och leka groda, då får man många blickar. Ja, det var roligt! Fått värme utslag på hela magen och armarna så jag får inte vara i solen mer än behövande. Typiskt! Först sjuk och nu det här ? Förstör min semester mer, tack!
Nu ska jag ta hundarna på en promenad och sen mysa framför tvn och äta gott.




Mission failed

Några regndroppar på bilrutan idag men det spelade ingen roll. Det blev bara varmare, haha! Höll på med en ipad idag, myy god va den är stor! Skulle inte köpa den och vänta till den nyare! Åkte till Walmart och fråga en kille om bea sås och till slut så stog det fem tuffa killar som fråga en nörd kille om bea. Ingen visste, då blev jag besviken och dom försökte mer men icke sa nicke. Walmart har inte bea sås! Skäms på er..!

Idag när jag körde min mission så gick det lite snett. Ramla och rulla/gled ner för hela trappen. Emma hade också kameran i handen så foton blev det. Haha, sopa på riktigt. Trappen är inte liten heller. Kanske något blåmärke imorn?

Vi va på Academy idag också och där finns det en jävla massa cheerkläder! :D

L I V S !

Vädret är underbart, Öregrund och vattenskotern är igång. Jo just nu lever jag livet! Packat upp allt och fixat tills imorgon är nog det jag har gjort idag. Familjen Trepkow kom vid sju fast utan en Tedenlind, som kommer imorgon istället. God mat blev det ute vid vattnet. Tjejerna kommer imorgon med bil och alla andra gäster. Blir nog lite femkamp och kanske fulla vuxna? Vi kommer i alla fall lämna stugan snabbt och cyklar in till Öregrund där vi spenderar kvällen. Ett tält kommer vänta på oss hemma sen så vi får se då hur det går. Nu blir det sista rycket ut med skotern och det är livs nu, nu känns allt riktigt bra!


Minnen som kommer att upplevas igen, visst Julia? :)


Det vankas sommmar

Det blev inget springande igår, hade inte ork till det. Okej jag hade det inte idag heller men kände mig tvungen till det. Första dagen en halvtimme och dom två andra dagarna, en kvart haha. Uppgraderade det till nu en hel timme! Sprang ända bort till gränbycentrum och sen ner till skolan, ångest som tusan då alltså! Sen till diös och sen runt i kvarteret. Stackars min familj var helt oroliga när jag hade varit borta så länge, föölåt. Har tagit en lång skön kalldusch nyss, det var asa skönt eftersom att det har varit 28 grader i skuggan idag. Helt underbart väder, sommaren som jag har velat ha när hösten började förra året!

Om nån timme så åker vi till landet och äter pizza. Det är liksom en tradition i släkten att dagen innan midsommar blir det pizzamys. Som tur var ska Simon också med, för jag saknar honom.

Ointressant men sant


 


Ballerina


I like it a looot!

Grattis Rasmus!

Gårdagen började med lite städning. Sen kom Fanny och senare Shatil. Vi gjorde inte någonting speciellt men det var kul att träffas hah. Kände mig lite stressad när först Rasmus skulle komma hit med min cykel som han har haft väldigt ganska myket länge nu och sen cykla till gränby centrum. Men så fick jag den brillianta idén att pappa kunde skjutsa mig när han kom hem. Vi åkte upp till gränby och efter mycket springande så fick jag hem till Halmstad ett par tofflor, vattenflaska och två strumpor. Lämnade även tillbaka ett par rosa kortbyxor på Gina Tricot som byttes till ett par beiga och ett par andra korallfärgade kortbyxor istället!


Jag tänke gå och lägga mig tidigt igår kväll så gick upp till min säng runt halv elva. Men så fastnade jag med min iPod som vanligt, action baggy & rat on a scooter kan jag inte hålla mig från.. Mamma kom hem vid tolv efter att hon hade varit ute och ätit med jobbarkamrater. Hon kom upp och skulle säga godnatt så har hon ett par skor med sig, 100 kronor och superfina. Jag hade letat as mycket under dagen efter några skor som skulle passa midsommar outfiten men hittade aldrig några. Men så fick jag dom skorna som var perfect match! Fortsatte spela och somnade istället runt halv två, alltså inte som planerat.
Dom senaste dagarna har jag drömt minst fem konstiga drömmar varje natt och jag orkar verkligen inte! Jag vaknar helt vettskrämd varje gång och nyper mig och vill inte att det ska vara sant, visst att det är lättnande när jag inser att det inte är verklighet, fast det är ändå helt sjukt jobbigt! Jag kanske borde sätta upp min drömfångare som just nu ligger under sängen, kanske det som är det stora problemet?
Aja nu ska jag lägga mig på min filt på gräsen igen och få damp på alla kryp, redan fått sex styckna äckliga kliande myggbett..





Bilden: bara tjugotre dagar kvar !

Om en timme kommer mamma och hämtar upp mig då vi åker ut till Öregrund. Under dagen kommer Trepkow&Tedenlind och då kanske det blir en cykeltur till Aronssons, vem vet vad kvällen leder till. Imorgon på Midsommar kommer Fanny och Denise ut med bussen som jag själv ska hämta. Vi får inte plats inne i huset så tjejer var beredd på att tälta! Vi åker tidigt på lördagsmorgon för jag och Fanny måste nog packa.
Nu måste jag göra mig klar med allt innan hon kommer.


Att jag ens gjorde det, säger bara att jag ångrar mig fullt ut.


Ett skepp kommer lastat med godis

Snackar med en ''kompis'' på facebook, trodde aldrig att det skulle hända att vi skulle snacka och jag kollar på bilder från vintras. Ska inte klaga! Men jag måste säga att jag är sjuuukt sugen på en stor påse godis! Massor av salt och lakrits! Mjao va dunder gott! & min säng skulle vara underbart för jag har vrål ont i ryggen. Sen skulle det vara skönt om mina halsmandlar försvann lite. Det skulle sitta perfekt! Godnatt suckers.

Grattis på födelsedagen baby!

Saknar dig!
Älskar dig!

Hairspray

Snabb dag fast mycket skooooj. Första natten jag har kunnat sova mycket och länge. Vakna endast fyra gånger idag och dom minns jag väl. Senare när jag vakna på riktigt så åt jag frukost och sen blev det duschen direkt. Vi åkte till en stor galleria och kolla runt och shoppa. När vi var inne på Hollister så var det två personer som frågade om jag jobbade där. Vet inte hur jag ska tolka det ? Åkte till poolen efter där vi träffa massa av våran mosters kompisar. Haha, vet inte vad dom tänkte om oss med jag hoppas att det var goda tankar. På fredag ska vi träffas alla igen och då ska deras barn komma. Wohoo..
Nu ska jag kolla lite film och mysa!
Fick även en dum fråga idag och såhär löd den. ''Är det varmt i Texas?''
Svar: JA! Varmt är det som faaaaaan! idag var det 103 grader F. Det är 39.4 grader i Celsius. Så svaret är ett enkelt ja. Det är varmt här. & det blir varmare i Arizona dit jag ska sen. Puss på det!


Det här var i sjuan. Nu ska vi börja i nian. MJAO va tiden går snabbt förbi!



Touched me, he looked at me and stared,
 yes he bumped me. My heart was unprepared,
 when he tapped me and knocked me off my feet
.


Min mammas dag

Min underbara mammas födelsedag idag, grattis igen & jag älskar dig! Annars så vaknade jag vid halv åtta då grannen gör om hemma så det lät en aning. Gick ner till soffan och somnade om till elva. Mamma hämtade mig senare på dagen då vi åkte till Gränby. Fick med mig en tröja, klänning, två kjolar (Nu har jag hittat min kjol Julia) armband, hårnålar och lite annat till Halmstad. Väl hemma blev det ett till försök att fixa hunden till Midsommar, lyckades äntligen! Födelsedagsmiddag med familjen som blev sushi och lite presentöppning.
Imorgon flyr jag till Öregrund över två nätter och det ska bli riktigt skönt, bort från veckans galenskaper. Bloggning blir det säkert från min sida under helgen.

 


Saknar alldeles för mycket

Som sagt såhär på kvällen börjar jag tänka. Kan inte sluta tänka på er nu. Jag saknar eeeeeeer..
Saknar världens bästa mamma & pappa.



Saknar pojkvännen.

Saknar madzz.

Saknar diddi.

Saknar jullii.

Saknar fanni.

Saknar det.

Saknar mycket men jag saknar Usa när jag inte är här, så nu ska jag försöka om jag mår bättre imorn.
Godnatt.

Och tänker på dig

Bilderna i en väldigt så konstig ordning. Två bilder från idag. En bild för två dagar sen och en annan från igår. Skitsamma, bilder är bilder!



Klockan är nu halv fem för er i Sverige och den är nu halv tio här. Jag och lillesyrran skrattar igenom bilder från flygplanet och lyssnar på lite musicc.

Hej sickyyy

Ja, som sagt har jag inte gjort någonting idag. Myst med tre hundar, ätit frukost och en korv. Druckit tio liter vatten och tagit en massa huvudvärkstabletter. Snackar med Rasmus nu och snart blir det middag. Pizza idag tror jag det blir. Hoppas verkligen att det att det blir det iaf! Skulle sitta perfekt!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA, JAG ÄLSKAR DIG.



En lördagskväll













Sommardag

Klockan 11.19 imorse ringde det och jag svarade. Susanna hade ringt i ungefär en timme utan att jag reagerade till när jag sov, men så svarade jag till slut som tur var! Hon frågade ifall jag ville följa med till landet och det är klart. Stressade att äta en frukost. Simon som hade sovit över och Daniel följde också med. Vi hämtade upp Charlotta i stan också. Åkte förbi ica maxi och handlade lite till lunch som vi åt när vi kom fram. Bulgur sallad och casadias som ni förmodligen inte vet vad det är när jag inte kan stavningen heller. Men det var underbart gott i alla fall. Efter lunchen gick vi ner till våran lilla strand och stod på bryggan och tvekade på ett bad. Men jag orkade inte stå och tjata på dom så jag hoppade i själv, först! Låg i solen och bara hade det bra. Vi åkte hem runt sex igen. Härlig roadtrip! Som två dagar innan var jag ute och sprang idag igen, jag känner mig rätt så duktigt fast jag måste klara längre tid, imorgon får det bli! Nu blir det nog varma mackor och sen glass. Simp sover här i natt igen och vi får se vad vi hittar på imorgon, Fanny och Shatil kanske?
Un besoo!

 


I have the simplest taste, I´m always satisfied with the best

Lite ändringar under dagen blev det. Blev inget med Sara Årehed och inte heller någon innebandyträning som var planerad. Solade hela dagen fram till tre då jag tog bussen till stan och då tandläkaren. Nu är det bara att räkna ner till fyra veckor då allt åker borta och man kan börja leva igen! Tre långa år nu men nu är jag äntligen klar och det känns underbart! Nu håller jag på att skriva packlista till Halmstad för måste börja packa imorgon för i helgen under midsommar är jag i Öregrund. Fanny och Denise kommer också ut under helgen så det blir ju klockrent! Imorgon blir det lite packnig, köpa kläder tills midsommar och saker till Halmstad.
Imorgon fyller min underbara mamma år så då ska vi ner på stan och äta, jag älskar dig.
 

Jag saknar dig.



Light up!

Är det såhär det ska vara ? Nätterna, ligga och känna att man inte kan andas. Panik, såklart och det fortsätter till andra saker. Trött på dagarna och inte kunna svälja mat och känna att knänen under en viker sig för varje steg man tar. Nej, inte på sin semester så ska det inte vara så.
Har legat i min säng i två timmar nu efter middagen och vilat. Ligger och kollar på tv3 play och kanal 5 på ur usla program. Det är tre på natten i Sverige och åtta på kvällen här så ingen ar inne på facebook eller liknande. Vet inte om jag bara är över trött just nu men jag gillar det helt klart inte.
Imorn kommer jag vara tvungen att sitta inne hela dagen. Tack.
Den tiden jag inte gör någonting alls får min att fundera och tänka. Tänka på alla mina älskade hemma i Sverige och hur det skulle vara om inte jag var sjuk just nu. Hejhå va det skulle vara livligt här då. Men nej, så är det inte. Kanske en annan gång? Kanske inte.

Excaliburs! Fortsätt kämpa. JAG ÄLSKAR ER!










Bilder tagna av www.youbetterwork.blogg.se



Emma, varldens basta syster

Hemsk natt. Verkligen helt sjukt dalig! Mina halsmandlar ar nu storre an storst. Kan kanna hur dom sticker ut och gor sa forbaskat ont! Har varit helt dunder trott hela dagen idag for jag inte kunde sova inatt. Sa ganska langsamt gick det genom hela dagen. Aven fast dagen inte ar slut an. Idag blev det ingen pool for det ar faktiskt stangt pa mandagar sa personalen far en dag ledig. Vi akte och shoppa idag i en affar som allt fanns i den. Allt fran vaskor, smycken, klader, skor, klockor och mer. Fick hem en klocka och ett uttag som ser ut som ett hjarta dar man kan satta in tva par horlurar och lyssna tillsammans. Allt annat var for mycket for en enkel tjej som mig.
Nu ska jag och tjejerna laga svenska kottbullar. Ah va gott!



YUMMIEE!

Hur kan man känna sig så besviken när det inte var något innan, helt sjukt. Nej att jag ens bryr mig, det är helt sjukt.



Dagens: stan med vänner och träning

Tog mig ner till stan vid ett där jag fick sällskap av Denise och Beatrice. Härligt att se Denise igen efter sin två veckors resa i Turkiet! Vi gick en lite runda på stan då Bea fick några påsar med sig hem och jag och Denise en varsin bh och trosa. Våran ekonomi var inte den bästa så det blev en lunch på donken, alltid lika värt. Fick sen också reda på att jag hade träning med distrikt så det var bara att sätta sig på bussen, byta om, äta och sen åka till Stenhagen. Möte först inför Halmstad och sen träning. Lätt träning så det var ju helt okej!
Snart ska jag nog sova för imorgon ska jag träffa Sara Årehed och då behöver man ju sova ut om man ska orka med den bruden.. Det finns också en tandläkartid och träning på schemat under dagen.


I längtan

42 dagar till Italien
127 dagar till Thailand
Jag älskar dig Baby!


Killers

Howdy! Hatar att behova ata pencilin nar man ar pa sin semester! Kunde inte sova inatt heller for halsen sa det suger ju ap pung. Men jag ska inte klaga faktiskt, far leva med smartan. Idag borjade vi med att ga pa bio. Vi kolla pa en film som hette Killers. Lite sma roligt nar i den filmen var att det borjade i Nice, Frankrike dar mina foraldrar ar nu (SAKNAR DOM JATTE MYCKET!) och sen sa pa slutet av filmen sa kollade en tjej sitt fejkpass och och var da svensk. Klart sa skratta vi alla jatte mycket av det och ingen fatta varfor. Sedan akte vi dirket till poolen igen i dryga tva timmar. Solen stekte som varst idag. Nu borjar man kanna sig brun, sant gillar vi helt klart!

Nu dor datan, puss pa skinkan !


Surprise !

Jag har inte heller så mycket tid som Jessica verkar ha men jag försöker i alla fall. Sammanfattningen om matchen fick ni ju av Julia så då behöver jag inte säg så mycket. Igår kom först Fanny och vi satt ute och snacka som vi nog aldrig har gjort förut tror jag. Julia kom cyklades sen och då blev det en sväng upp på taket, gjorde mat och satt ute i det varma och sen en film mot kvällen. Fanny väckte mig med en lite puss på kinden innan hon skulle gå och jag och Julia sov vidare fast i olika rum. Haha kändes som riktiga syskon när vi gick upp samtidigt men kom ut ur olika rum. Frukost men sen så åkte Julia. Jag satt vid datan tills det var samling vid ladan då det var hemmamatch som skulle spelas, mot Håbo. Tro det eller ej men det blev ännu en förlust till, lustigt.. Nu har jag duschat och ska nog kolla mig igenom This is it.


Sammanfattning

Igår så började jag skriva men så fick jag bråttom och nu ligger jag väldigt mycket efter.. Men har så mycket att göra och känner inte att datan lockar mig när det finns andra roligare saker att göra.
I torsdags kväll så kom Fanny över. Konstigt nog så lyckas hon och Pontus komma samma dagar, som slutar alltid med sällskapsspel. Vi somnade hmm jag vet inte när, men vaknade av att klockan ringde halv nio. Jag skulle upp och sälja jordgubbar igen. Även fast det inte är det roligaste så lär man sig mycket och får pengar, såklart. Stressande gång hemåt vid fyra tiden. Klockan fem var det nämligen samling i ladan. Vi skulle åka till Norrtälje och spela match. Som sagt så förlorade vi. Började med att spela första halvlek med Matilda som forward. I slutet av första så helt plötsligt kunde jag inte stödja mig på mitt högra ben utan att jag började gråta över mitt knä så missade andra halvlek. Bilresan hem var rolig, tack Matilda och Amanda! Och tack för polkachockladen vi fick Sanders, den försvann diiirekt.
Ett på natten kom Simon och sov här tills igår. Vi åt jordubbar och glass i solen hihi. Senare mot eftermiddagen cyklade jag till Matilda. Fanny var redan där. Vi fixade tacogratäng och åt den ute i det härliga vädret, vi hade kul och mysigt som vanligt. Jag och Fanny somnade inne i Matildas rum och hon själv i sin brors rum. Fanny gick upp tidigare för att stå på loppis någonstans haha. Drygt en timme senare gick vi andra upp och åt en god frukost. Koll ade på Top Model Kanada tills klockan var vid tolv då cyklade jag hem.
Och så något knasigt, jag var ute och sprang i en halvtimme, deet kanske låter lite men det kändes som en evighet! Har fortfarande inte duschat men det ska jag göra nu, för nu har jag kollat klart på Top Model som har varit under hela förmiddagen, rätt vinnare var det också! Nu är det lite bråttom, skyndar mig att duscha för sen bär det  sig av till Simon Bonazzi, min kille (a)





Bilder från igår får ni någon annan dag.

Paradiset

Jag som bloggar mest. Det ar ju bra, trodde inte jag skulle kunna gora det sa mycket men det gjorde jag.
Som sagt har vi varit vid poolen idag. Hur skont som helst. Fick mina alskade chicken fingers and touts idag ocksa sa nu ar magen extra glad. Vi hade poolen forst sjalva ett bra tag och sen kom det andra. Brant mitt ansikte rejalt och nu borjar man se skillnaden eftet tva dagar i solen. U n d e r b a r t ! Tva veckor till av detta harliga!
Sara min moster brukar alltid ta upp vadret pa sin mobil och kolla Uppsala och skratta och saga suckers. Helt ratt ord! Nejda, det ar sakert fint dar hemma i Sverige med ?
Ja, det har ar paradiset. Med ett stort P.

It's not going to be a next time

Skont att man har blivit vad att skriva pa amerikanska datorer. Ett plus! Idag vakna jag med annu mer ont i halsen. Ett minus! Idag ska vi kila ner till poolen och ligga dar hela dagen tills kroppen inte orkar mer. Annars hittar vi pa nagot annat roligt att gora. Det har varit ett cheercamp har sa man ser massor av cheerleaders i deras drakter hela tiden, dom blev chockade ocksa nar jag beratta att vi aldrig tranar i vara drakter. Anvander dom som mest 5 ggr per ar ?
Nu ska jag hoppa in i duschen och ata frukost.
Maste saga att jag saknar Rasmus, mina bastaaaa vanner och mamma & pappa valdigt mycket!

En kväll med mys

Matchen igår slutade med en förlust med 4-2. Plus att jag spelade forward hela matchen, vad är det som håller på att hända? Kom hem vid tio nästan och då väntade två helt störda killar här hemma. Helt speedade killar men lyckades i alla fall somna tidigt, vid ett. Snart så kommer Julia och Fanny till mig då vi ska äta och bara mysa tror jag. Så nu måste jag fixa det sista inte tjejerna kommer!


Forsta shoppingdagen!

Forsta shopping dagen idag! Borjade med att ga till en liten affar dar jag fick min fodelsedagspresent fran bade mina mostrar. Vaaaarldens kristall armband och en kristall halsband. TACK sager jag bara. Vi akte och at pa Steak n' shake sen vidare till the mall. Kom hem efter tre timmar med fyra stora pasar med vardet av 196 dollar. Ta det ganger 8, hehe.. I mina fina, underbara pasar sa ligger det tva linnen, en klanning, tva bh:ar, en hood troja, en collage troja, ett par converse och en blus. Racker for idag kanske ?
Nar vi kom hem sa hade vi lite car wash for den stora vita bilen hade lite fagel skit pa den sa jag och hundarna hade det roligt med vattnet! Nu ska Filippa och Victoria laga mat till alla i huset. Far se hur det gar, haha!
Fran planet ocksa sa blev jag sjuk. Valdigt sjuk om man sager sa. Mina gulliga mostrar ocksa ar sa overbeskyddande sa jag vet inte hur mycket olika saker dom stoppar in i kaften pa mig. En av dom ar ocksa penicilin. Super skont pa son semester!
Det har var igar kvall. Idag var det varre..
MINA ALSKADE PASAR!

Matchdax för min och Julias del

Efter en dag med bara slapp och en tripp till stan så ska jag snart åka till samlingen som är vid Guskladan. Sen så blir det match i Norrtälje, hemma vid tio och kanske med dom första tre poängen för min del!


Hemma efter den lilla promenaden

Ja nu kommer mitt inlägg som jag lovade. Kom nyss hem från "promenade" och ska snart dusch och sen så ska jag faktiskt sova för imorgon så ska jag till stan för att köpa presenter till min mamma som fyller år nästa vecka. Kanske en sväng in till Julia som ska jobba imorgon med att sälja jordgubbar, duktigt tjejen!

En dag pa Vaquero club

Fortfarande jetlag. Dagen var ju lugn fast underbar! Vi borjade med att aka ner till deras ''klubb''. Later sjukt tontigt men det ar som ett omrade med bade hus, golfbanor, tennisbanor, pool, restaurang och annat roligt. Idag satt vi vid poolen och at mitt efterlangtade chicken fingers and tots! Har vantat i tva ar! Mer kommer det verkligen!
Akte till Walmart efter och kopte lite mat for imorn kvall ska vi fyra tjejer laga mat. Haha, lycka till, till oss!
Vi kopte aven filmen ''The book of Eli'' da min moster var harstylist i den filmen. Bara darfor vi kopte den och kolla nar vi kom hem. Riktigt skum film alltsa fast som tur va var haret pa alla fint! :D
Sprungit runt i det varma, fuktiga vadret med Aggie ocksa sa har har ni en super duper uber cute bild pa min poopie!

Promenad halv tolv

Hade verkligen ingenting att göra så fick ett ryck att jag skulle gå på promenad. Hunden med mig och vi har nog gått runt hela gamlis. Kom nyss hem men nu ska man tydligen ut igen.. Kanske lägger in ett till inlägg från mig efter den andra promenaden. KYSSAR


Stan en helt vanlig dag

Kan ju nu också säga att jag är galet avis på Jessica som är i Texas, dit jag verkligen vill åka. Min dag har varit allmänt mysig med Julia. Åkte in till stan vid halv ett och gick i affärer. Julia fick med några påsar medans jag fick nöja mig med två par trosor från HM. Inget man kan göra när man inte har pengar, men känner att det är påväg att gå uppåt! Åkte hem vid halv fyra då jag tydligen skulle städa duschen, badrummet och mitt rum. Tog några timmar med allt och kan ju säga att det var ingen höjdare precis.
Imorgon ska jag ner på stan igen och sen så har jag match i Norrtälje, toppen bra bortamatch..



Pick me up

Börjar med att säga att jag är avis på Jessica. Sen kan jag berätta att igår vaknade jag upp med min pojvän och fortsatte ha honom vid mig hela dagen. Sen på kvällen åkte jag, mamma, pappa, Simon och Rasmus till stovreta. Jag skulle spela match och dom kolla på. Det gick bra och vi vann. Vi skjutsade hem Simon på vägen och sen åkte vi hem.
Imorse så vaknade jag halv tio med toaletten som lockade mig. Jag somnade vidare fast ute i solen, skönt! Kvart över tolv åkte jag och Matilda ner med bussen in till stan. Jag hittade en t-shirt, linne, kortbyxor och ett par trosor. Vi köpte glass och gick ner till ån. Inte en aning när vi åkte hem faktiskt, men det var mys!
Om dryga en timme kommer Fanny över hit och umgås, hihi.




Howdy!

Såååja, har nyss vaknat och klockan är halv åtta på morgonen. Halv tre för er i Sverige? Sovit som en liten ängel med en hund bredvid mig. Har nyss ätit frukost så nu ligger jag i soffan och chippar bollar till Aggie samtidigt som jag skriver det här och till Älskling. Nu ska jag duscha och leva vidare! Vet inte riktigt vad vi ska göra idag men jag vet att vi kommer ha det bäst!




Tre fina bilder från igår.
Underbart ? Tjejer, kan ni gissa vad det sista är? Tänk Musikens hus fast chilled! :D
Ha en bra dag, det ska vi iaf! (Fett glad att jag kan blogga varje dag. (varje natt för er?) Och bilder, YEY!


Godnatt Texas!

Vaken klockan fyra imorse och flygit forst tva timmar till London dar vi bytte plan till Dallas. En javla vantan nar vi gar med Filippa som inte ar amerikans medborgare sa tid tog det helt klart! Har nyss atit middag och snart dackar jag i sangen. & horrni, det ar bara klockan sex pa kvallen har i Texas. Har varit vaken mer an 18 timmar faktiskt!
Och nej till alla ni som tror att vi rider pa hastar som cowboys sa nej. Vi fyra tjejer ar som prinssesor har. No lie! (a)
Hoppas ni fattar for det gor inte jag! GODNATT SVERIGE!

Tjugo i elva en onsdagskväll

Min onsdag började med att jag sov ut till elva, värt. Frukost och en film på det. Datorn blev mitt sällskap plus en filt, en gräsmatta, bikini och en pizza, haha. Mamma kom vid ett då vi åkt och fixade ett ID-kort hos polisen. Man kan ju verkligen inte se lite bra ut på en sån bild, hemskt att vara visa det sen! Väl hemma så fick jag i uppdrag att klippa min hund Foppa med en rakmaskin. Mamma drog först och hon var värst verkligen! Stackars hund med en rand som det inte finns hår på! Huvudet blev jag inte klar med så nu har han en liten kropp och stort huvud, stackarn. Åkte till Cykel och Skid där jag köpte nya fotbollsskor som blev ett par mörkblåa Vapor, lite annorlunda sådär men det gillas. Direkt vidare till samlingen och matchen mot Danmark. Förlust med 3-0 men något annat sjukt var att jag spelade forward? Vet inte hur det hände men nu har jag spelat på alla positioner som går utan målvakt, undrar när det blir för jag kommer då inte bli förvånad. Dusch och fix av naglar blev det nu mot kvällen.
Imorgon ska jag träffa Julia och det blir en tummen upp för det!


Bild från i söndags då det blev en fika med dessa pojkar i Öregrund.


Majsigt!




En jobbig jävel som ska snacka och sjunga hela tiden, helt rätt skylt!

Kom på nu också att i söndags när jag kom hem cyklade jag med Rasmus och Simon till ip och kollade på gusk 94, åt på gamlisgrillen också, trevligt trevligt :)

USA IMORN! :D

En mycket rolig dag vid Fyrishov med tjejerna. Men kallt var det! Burrrrr..
Va publik för ett nytt tv program om postkodkampen.
Fick maaaaassor av gott, filtar, regn ponchos, roliga producenter och fattyboys. Tumme upp för det!
Nu ska jag återigen packa det sista efter all tvätt från igår. Lite roliga bilder också från idag?

Imorn natt/bitti så åker jag, mina två syrror Victoria och Emma och Vicks kompis Filippa tillbaka till Usa. Mamma och pappa följer inte med denna gång, dom drar till Frankrike.. Men efter en vecka kommer också mamma. Jag lovar redan nu att det kommer vara galet och kaos för oss. Fyra små dumma flickor i en av världens största flygplatser. Ja, precis vi byter flyg i London. Önska oss lycka till, snälla! Men när (om) vi kommer till Dallas så blir vi upphämtade av vårans mosters country club. Men, jatack!

HEEEEEEEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! (Ganska glad också att det är svinkallt och regnar här och det kanske 36 grader i Texas!)

Ett grattis till Julia och Simon som har varit tillsammans i sju månander igår!



Love the way you lie


Inne och skyddar mig från det tråkiga vädret. Ingen bra start på ett sommarlov, väntar på bättre tider..

 


Postkodskampen

Vaknade typ halv sju, lätt som en plätt konstigt nog! Vad spelar det för roll att gå upp tidigt en enda morgon när man har hela lovet på sig? Jag tyckte att det var en upplevelse att vara där och kolla på även fast det var lite småkallt! Efter att ha varit där halva dagen mötte jag mamma som följde med mig till kiropraktorn, aaaaj! Knäckte ryggen tre gånger, en var hemsk.. Nu har jag ätit sallad och violglass, den godaste lunchen alltså. Sen hoppas jag att Simon kommer hit, får se ifall han vill det..

Fyrishov en tisdagsmorgon

Tidig morgon blev det som inte direkt var lockande. Cyklade till Julia vid halv åtta då vi sedan cyklade till Fyrishov. Lite annorlunda var det helt klart men det var faktiskt kul. Vi skulle vara publik för ett tv program som kommer gå på fredagar klockan åtta i höst där olika städer tävlar mot varandra i vattenbanor. Lite tjatigt var det bara när man skulle göra sakerna minst tre gånger! Plus att det var långt till pause så jag och Julia hade då riktiga problem. Lite kallt var det ju men med filtar och regnkappor från Johan, även kallad Kapten Filling och Runar, hjälpte. Åkte hem vid ett så nu sitter jag hemma och ska snart iväg igen.




Staterna om en dag!

Längtar längtar längtar såhäär mycket till det underbaraste landet på denna jord. Haha, fett töntigt men jag längtar faktiskt grovt! Åker imorn natt! WIE!


Min första sommarlovs dag började med att vakna så sent som möjligt för att återhämta sig från helgen. Packa, städat och tvättat lite till usa resan. Vid två åkte jag och systern min till stan och vi åt lunch och vi båda fick med oss en var sin bikini hem. Systern bjöd, haha TACK VICK! Sen tog jag bussen till Älskling och hade det myyys. Fick springa till stan, haha fråga inte varför men sen när jag kom fram fick jag lite sällskap av ''vänner'' som kom ihåg mitt namn, yeey! G O D N A T T !


22:01

Hur såg min måndag ut? Jo började med att sova ut till halv elva. Frukost och lite fix innan jag sprang ut till bussen i spöregn. När jag väl var på stan så slutade det att regna som tur var. Mamma mötte mig och vi åt lunch, som då blev sallad för oss båda. Kolla i affärer och hem fick jag med mig leggins, linne och skor. Lyckat lyckat! En snabbis till polisen blev det också men snabbt var vi ute. Hemma har jag städat rummet som verkligen behövdes. Sen så har jag bara tagit igen helgen fotbollsfest. Imorgon ska vårat lag på inspelning på Fyrishov som verkligen ska bli kul! En bra första sommarlovs måndag med nytt i garderoben, gillat!




Yummi

7 månader med Älsklinnnnng!




Och här har vi en daglig läsare!

Bilder kommer!

Vem är det som tycker att duscha efter en match när man har två till efter är äckligt fast att jonglerar med en snigel, ta upp en mosad padda ur en vattenpöl och som tar och viken en blodigel inte är äckligt. Jo, vem kan det vara ? Finns bara ett svar och ja, det är Amanda Sanders!

Helgen har varit hur kul som helst med tuffa matcher. Men denna cup eller vad man nu säger kan vi ju glömma och aldrig tala om den igen. Så nu säger jag adjö!

Hallstavik till söndag, foorza!

Ja snart kommer Julia för att hämta mig för idag är det ju skolavslutning. Galet skönt att allt är slut nu, nu är det bara att leva fullt ut! Efter avslutningen så åker jag med Jessica till Hallstavik för att spela om det svenska guldet. Allt är packat och klart just nu så det känns bra. Blir nog inget bloggande för oss tre fram till söndag.




ELITLÄGRET I SOMMAR, GALET!

Nu blir det ett nattinlägg från mig. Dagen var ju helt okej med teatren och grejer. För niorna gick det ju som värst, såklart, men ändå så klarde vi ut den föreställningen! Mitt i teatern för niorna så körde vi en lite gratulation för Joel Lindgren, men ingen verkade ju ändå fatta men annars så var den ju faktiskt klockren. Grattis Joel! Åttorna var ju den roligaste och tack Maja, Fanny och Julia för att ni skrattade, haha! Städ av aulan, lunch ute och sen städning av skåp och bara kasta allt. Hur skönt som helst för imorgon är det ju sommarlov, galet!
Träning på kvällen på Danelid med Akademin som då betydde vi två, 96:or och 97:or. Nu har jag packat lite, fixat musik till mobilen och är snart klar inför morgondagen. Aik elitcup väntar i Hallstavik, eller nej det låter bättre med SM faktiskt. Efter skolavslutningen åker vi imorgon och bara foorzar från första stund.
Kan ju bara säga att Gränby i nian vill jag inte till, det kommer blir riktigt tråkigt. Tyvärr.





Penelope, Telemachos, Odysseus & gänget

Igår förmiddag var lätt den äckligaste någonsin. Usch, den var inte bra.. Fast senare mot kvällen spelade vi upp våran teater för nära och kära. Gick lite sådär kan man säga om det men ändå skoj. Kom hem runt åtta då min Älskling redan befann sig här. Vi gjorde ingenting speciellt, bara är som vi brukar. Imorse var jag lite pirrig, vi skulle ju spela upp teatern tre gånger. Första uppträdandet gick as bra, då spelade vi för sexor och sjuor. Andra uppträdandet för niorna gick inte alls bra, dom verkade inte uppskatta det lika mycket som åttorna gjorde efteråt, fast lite kul tyckte nog dom att det var minsann! Alla åttor skrattade nämligen åt nästan allting och det var riktigt skönt, tackar första raden som deltog i det: Maja, Fanny & Julia! Åt äcklig korv och städade skåpet efter det. Konstigt att se det så tomt efter ett år. Hoppas vi slipper att ha skåpet högst upp i nian, för det kommer jag aldrig palla, mjölksyra i benen flera gånger om dagen är inte okej!
Jag och Matilda åkte ner på träning på danelid med massa 97or och 96or, lite fjolligt men ändå var det okej att vara där. Duschat, packat lite, aa lite för jag tycker det är as jobbigt att packa, fortsätter imorgon! Strax är det sovdags, imorgon klockan kvart i ett utanför vaksalakyrka för att ha avslutning. Skööönt med sommarlov, ofattbart än och kommer nog ta ett par veckor innan jag fattat att det är sant. Det tråkiga är ju att niorna slutar, det är galet tråkigt om jag ska vara ärlig.


Haha we made it!


CHECKA IN!



Vi ska till Italien :D


Vi ska till Italien :D

Och onsdagen var den värsta.

Ja rubriken säger ju allt. Dagen började med att vi gick på ett industrimuseum som vi i nian kommer ha ett arbete på, toppen.. Promenad till Studenternas där vi fick lunch och Christer, våran lärare kom och satte sig vid oss. Då började det så kallade helvetet. Han vet faktiskt ingenting om vilka vi är, hur vi är och vad vi gör. Efter en halvtimmes prat med han så gick vi till Ångströmlaboratioret. Helt onödigt att vara där så allt kändes som det var ett skämt. Mer prat med Christer efter besöket som också ledde till att jag och Julia missade bussen till stan, tack! Vidare till skolan igen vid halv fyra då vi skulle träna på teatern en sista gång. Gick bra då faktiskt men sen när vi skulle spela upp den, ja det kan ju förklara sig själv. Får hoppas på att der går bättre imorgon då vi spelar upp teatern för skolan, haha allt är ett skämt!



Idag älskar jag min klass!



Idag är det onsdag

Åhå, min morgon känns sådär. Gick upp till bussen och väntade på att Matilda skulle skicka vart hon satt på bussen, men det kom aldrig. Då inser jag att jag är lite fel, en hel timme för tidig. En galet tung väska har jag med mig idag också, med massa lakan! Ryggen har inte direkt sin bästa tid heller. Vill ha kväll nu, men känna att dagen varit bra och att teatern har gått bra. Spola tiden åt mig tidsguden! Vi ska på två museum idag, efter så åker vi till skolan för att träna på teatern igen. På kvällen runt halv sju - sju så kommer föräldrar/släkt till aulan för att kolla på oss spela upp våran föreställning, buhu.

Madde sexxiiiiiiiiiiiiiii ;)

Ohhhhyes

Jag är glad! Dagen har ni redan fått information om, mys dag med klassen, surprise! Efter det så åkte jag och mamma till gränby centrum där vi skulle till expert. Den SISTA systemkameran som fanns tillhör nu mig! Äntligen är den min! :D Handlade mig också ett linne, trosa & bh. Hämtade även ett par gladiatorskor som jag beställde från nelly.com tidigare, helt galet nice. Nu har jag precis duschat, och nej Madde, du kan inte klia dig mot mina ben idag något mer! Hah.. Ligger och väntar på att batteriet till kameran har laddat klart så jag får testa den. Sova efter det, längtar till morgondagen, i alla fall till efter teatern då jag ska träffa Simon! <3<3<3<3










En ålandsresa kan sluta hur som helst med oss guskare, tyvärr.



Buss 823

Idag så åkte vi klassen till Österbybruk för att titta på några gruvor, som vi inte ens fick gå in. Så vi gick bara runt med våran damp guide helt enkelt. Buss från station vid nio, gick sen då till Dannemora, lunch och sen gick vi tillbaka till Österby då vi skulle kolla på en smedja. Dagen har faktiskt varit bättre än vad jag trodde dagen skulle sluta, och helt klart mysig. Bilder kommer väl upp från Jessicas systemkamera snart, om det funkar för henne.
Imorgon ska vi ner på stan för att besöka två till museer. Hoppas morgondagen blir lika bra som idag!
Men minus teatern för föräldrarna, såklart.








Vi vill se en fetis i vattnet

Idag är det en dag jag har varit på topp humör hela dagen! Klassen va vid typ dannemora & österby bruk och kolla runt på typ gruvar och sånt. Det mest roliga var helt klart mellan allting. När vi går typ tre km och Johan får värsta köttsåret på fingret, när Matilda får en bukett stora blommor av Amadeus och Andreas. När Jocke blir utskälld av kärringen när han slängde skräp i papperskorgen bakom disken. När vi äter glass och bara myser i solen. Sen fest på 823an! Helt perfekt dag. Fått galet många fina bilder som ni snart kan se på facebook. Nu ska jag duscha och sen bara ta det lugnt. Har ingen träning eller något som kommer och förstör min kväll!
Säg hej till min första dag med lockigt hår nu också. Mitt hår är nu helt förstört! Hejdå plattång..

Hej & hååå

Söndag var ju galet på alla sätt. Galna bilder på allt möjligt, rumpor exp. blev helt illamående från färjan så kunde bara spela en halvlek. Vid halvlek så gjorde jag lite jobb vid toan. Förstörde hela resan helt klart!
Idag var det en lugn dag men jag kan ju verkligen säga att klass 8E kommer skämma ut sig totalt på torsdag och fredag! Tack och hej för nu!


Fredag, Lördag, Söndag och Måndag.

Dåligt av mig men har inte haft en dator i helgen. Eller jo en data men ingen laddare, lyckat! Men i alla fall så har min helg sett ut så här att i fredags var jag hemma från skolan för jag skulle då till Öregrund för att fira ens student. Blev inte så långvarigt så film bjöds på kvällen. Lördagen var bara mys dag med solning och bara ta det lugnt. På söndag morgon så åkte jag tidigt hem för att åka till Mariehamn men laget för att just möta Mariehamn. Bussresa och färja blev det och matchen förlorade vi med 5-1. Så hem igen men både bussresan och färjan blev bara roligare. Undra vem det var som moonade farmför hela bussen som skulle till Gimo? Maja Andersson kan kanske komma med någont bra förslag? Bruden är ju alldeles för skön! Hemma vid nio då det var något trötta brudar som klev av bussen i Gamlis men sjuk humor.
Så såg min helg ut. Idag så hade vi sovmorgon och sen så har vi bara tränat på teatern hela dagen fram till halv tre. Snart blir det match mot Gästrikland med Upplandslaget i Tierp. Nu är det sista chansen innan elitlägret så nu är det bara att köra, helt fullt ut!




Knasbild


En vecka kvar, det enda hindret är nu teatern.
Kommer gå åt helvete, så dålig planering av Christer alltså, galet less på det dära.
Aja, skönt när det är över!


Party helg

Igår, fredag så började  morgonen med frukost sen vidare till ekebyskolan, där min kusin sprang ut. Efter åkte familjen vidare till Björklinge där det var mat och folk. Mamma skjutsade mig lite senare till Simon. Vi gick till Egget ett tag för att vänta på bussen. Sen sov Simp här. Alltid mysigt med baby :) På morgonen gick vi upp runt nio med olika anledningar. Han skulle på nån klassgrej Fjällnora och jag, haha jag åkte till ica samköp för att sälja massa jordgubbar. Där hände det lite grejer, en kärring snodde en hink och en gubbe jorgubbar, jag fattade inte liksom förän efter ett tag. Men nästa gång ska jag skrika efter dom så får dom skämmas! Usch, till och med gamla kan.. Pengar har jag inte fått än, men det kommer, och det var den enda anledningen till att jag befann mig där från 10 till 15, FEM timmar i skuggan.. Stressigt hemma efter det, duscha och tvätta håret, torka håret och platta det som brukar ta sin tid. Vi cyklade till mormor och morfar. Moster Susanna har nämligen blivit färdig lärare nu, grattis! Kom hem nyss, heelt slut verkligen. Ska sova strax, men före måste jag packa lite. Imorgon blir det eckerölinjen till Åland för att spela match mot Mariehamn. Åker vid åtta på morgonen och kommer hem vid nio. Jobbigt, men hoppas på vinst och att vi har skoj!


Victorias student

Lång men sjukt rolig dag igår. Börja med att vi gick till slottet och träffa massa där och kolla när dom sprang ut. När dom satt på flaket en stund också. Sen åkte vi, då menar jag familjen minus Vick och letade efter Cicci. Roligt att åka runt på stan en sådan dag! Vi hämta tårtorna och gick och handla det sista. När vi kom hem så var det bara att duka och ställa fram allt mat. Massa mat, musik, lek och treeevliga personer. Sen kom Rasmus och  Deniz och vi va först lite nere vid vattnet och sen gick vi hem till mig. Dom åkte och då börja jag ta kort igen. En dag kommer ni tacka mig. Har mer än 500 bilder bara från kvällen, hehe.



Nu ska jag fixa mig och sen dra ner till Fyrishov och heja på Emma & Mustangs! Ni är bäst, lycka till tjejer!


Grattis igen världens bästa storasyster!

VÄRLDSBÄST!




FluffigT

Ibland funkar det och ibland inte. Skumt! Efter skolan idag som var hur skön som helst (!) så gick jag och Denise till stan. Kommer inte träffa bruden på fem månander! Kommer sakna dig galet! Fick med mig en klänning hem som jag troligen kommer att ha på mig imorn till bästa storasysterns student! Fick också med mig en väska hem som inte var planerat men sånt gillar vi! Nu blir det träning med damerna. Hej svejs!


21.49

Onsdag idag som betyder långdag för oss. Men faktiskt den skönaste onsdagen på länge som innehöll teater, film och inlämning av spanska böcker. Inte långt kvar nu! Sista timmen bjöd på matte prov som jag tror kommer gå riktigt bra. Hem men vid halv sex samlades vårat lag för att gå hem till våra tränare för at grilla. Myskväll blev det där, absolut! Nu sitter jag hemma och ska snart ta en dusch och sen så blir det sängen för mig.



Andra


Outfit todaay. Kan säga att jag nyss åt laget och nu är Simon här så hejdå.

Underbart!


Vi kör en outfit här också!

Happyfeet


Outfit!

Uuh..


Gillar inte ta bild på mig, men i alla fall, dagens.

Första juni

Sista 'riktiga' tisdagen innan lov, kan knappt tro det. Skönt som satan men as tråkigt när alla nior går ut. Vill inte tänka så långt än, uuuusch! Var hos en kiropraktor efter skolan, och ja det var faktiskt fel på min rygg, så mycket som jag klagar.. Han vred och knäckte och höll på. Ska tillbaka nästa vecka igen och ska ha försökt slå honom att stå planka i 2 minuter och 45 sekunder, tre gånger med en minuts mellanrum, aaaa jo tjena! Får vara glad om jag klarar det i en minut en gång.. Jag och Matilda hade planerat en springtur runt högarna idag, aldrig varit så sugen på att springa, nej då får jag inte det för honom efter han har fixat till det sådär.. Jag måste ju träna upp mig inför alla fotbollsaktivitetar nu som kommer. Tränade inte på hela förra veckan pga halsfluss.
Nu blir det en liten genom checkning i matteboken.


Frågorna ni har ställt får nu sina svar!

Vf e ni så skämmiga haha helt synd: Det vet du nog bäst själv eftersom du tycker det. Vi är bara oss själva.

Heeej , jag undrar om inte ni kan börja lägga upp bilder på outfitts ? skulle va kul och se ! :)<3
: Klart vi kan!

Har ni haft sex med era boyfriends?: Både jag och nej.

Hur långa är ni?
: 1.62, 1.67 & 1.73

Brukar ni bråka?
: Nej.

Hur kan man vara så bra på fotboll?: Bra tränare & mycket träning.

Har ni länge varit vänner?: Julia & Matilda sen ungefär fem år. Jessica kom till oss i mitten av sjuan.

Hur ofta brukar ni mastrubera?
Vem brukar ni tänka på?
Vad brukar ni mastrubera med?
: Kom till oss och fråga om du tycker det är så viktigt att veta!

Ge fan i o knulla med Joel. Han är min.: Det är lugnt, vi gör inte det.

Vad är det bästa med era liv?: Familj & vänner.

Vilken sport föredrar ni? Fotboll, innebandy & cheerleading.

Hur skulle ni beskriva eran stil?: Kläder- enkelt men vågat. Personlighet- Vi har inte samma, men glada och trevliga är vi väl!

Jag har hört att maja är grym, lite för grym. kan ni skriva något om henne? skulle vilja veta allt, preiiis allt! hej svejs!: Hejsvejs Majsan, du är über ball!

Är ni alla oskuld?: Nej.

Kan ni suga min kuk?
Jag kan, och jessi och franki
: Rasmus e lite sugen.

Vilka är era närmaste vänner?: Vi har varandra + Denise & Fanny.

Om ni inte hade gått på gränby skolan tillsammans, hade ni tre varit lika bra vänner då??: Julia & Matilda träffade Jessica i skolan och det är vi riktigt glada över!

Finns det några vänner som ni inte träffar längre som ni saknar , isåfall vilka?: Klart vi vill vara med andra också, men tiden räcker tyvärr inte till.

Favorit mat?: Vi har inte någon speciell favvo, men kött, pommes & kall bearnaisesås går alltid ner. Typ allätare.

Hur länge har jessica & rasmus och julia & simon varit tillsammans?: Jessica & Rasmus- en halv månad. Julia & Simon- 6 och en halv månad.

Till matilda: vill du ha pojkvän???: Klart det inte skulle vara fel. Men man måste hitta den rätte också.

Vilka bloggar läser ni??: Vänners + Kenzas.

Vem gör alla era fin fina designer?: Dom görs av Jessica eller Julia.

Om man är blyg och inte vågar skaffa nya vänner, har ni något tips då??: Var framåt, försök att prata mera så ser dom en annan sida av dig kanske?

Det går rykten om att ni tycker att en av era vänner är "dryg"......... är det sant?: Vi kan nog förstå vem du menar, men hon vet vad vi tycker och vi älskar henne galet mycket i alla fall.

Har alla ni strulat någon gång? isf med vilka?: Ja det har vi, om du är så nyfiken att du vill veta med vilka, kom till oss då.

ÄLSKAR ER BLOGG!!!!: TACK! Kul att höra.

Har matilda en pojkvän?: Nej.

Hur långt har ni gått med era killar?: En bra bit på vägen.

Vad är det för barnprogram ni ska göra?: Buskul på bollibompa.

Till vilken kanal är det?: SVT 1.

Vilka ska delta i det?: Vi två, Fanny och hennes familj m.m.

Vem fick ni uppdraget ifrån?: Genom kontakter ;)

Vad ska det handla om?: Det får du se i höst! Mer info kommer då.

Vad ska ni gå på gymnasiet? vill jättegärna veta så svara på detta i ett inlägg!!!!: Vi har ett år kvar så vi har inte tänkt så långt.

Hur många läsare har ni?: Runt 80 varje dag, tipsa gärna om oss så vi får fler!


Vem är snyggaste tjejen i eran klass&vem är snyggaste killen i eran klass?:)
: Denise & Amadeus.


Till julia: har hört att du kom in i distriktslaget men tackade nej.är det sant? isåfall varför tackade  du nej?
: Ja det är sant, men blev reserv till SM och tyckte det inte var kul. Kan ångra det lite idag faktiskt.


Till jessica: hur gammal var du när du började på cheerleading och vilket lag tävlar ni för  på basketmatcher?
: 9-10 år. På basketmatcher tävlar vi inte, men uppträder för Uppsala Basket.


Till matilda: vart ligger din sommarstuga i öregrund??
: Utanför Öregrund / Kavarö.


Vad använder ni för kamera? Ni tar mycket fina bilder och jag fyller år snartså vill ha lite ideer :) ÄLSKAR ERAN BLOGG! mer outfitts tack!
: Bilder i skolan med Matildas mobilkamera / satio. Annars är det Canon ixus 110 IS, Canon ixus 100 IS & Canon 400D.

Saknar ni nåt från förr? vänner/minnen?: Vi saknar massa, men vissa minnen är oförglömliga.

Hur blev ni tillsammans med era pojkvänner?: Går i samma skola, sms & facebook. Träffades och det klicka!

Hur kan ni vara så rika? Och det är konstigt att ni är så "bra" vänner men ändå alltid snackar skit om varandra och specc om Denise ;pPppPppP: Rika är fel ord. Vi är väldigt bra vänner & det är fantastiskt att du vet mer än vad vi gör, vi snackar inte skit om varandra. Om vi skulle säga nåt om varandra så skulle vi stå för det.


Give me a fin.

Är man dum i huvudet om man har bara en halvtimme på att göra iordning sig för man försover sig och man går runt och tar kort med systemisen bara för att det är kul ? Sen tar bort allt och sen så börja stressa. Man är som man är..

Dagen gick ganska så snabbt faktiskt. So, där vi kolla på film. Fick tillbaka provet från fredags. Sjukt nöjd! VG +! Ett poäng från mvg. Tack j.
No, där vi svarade på era fina frågor. Vi kollade på film där med om typ planet earth. Lunch sen engelska där vi kollade ännu mer på film. Happy feet. Dagens fotbolls lektion va fotbollsgolf, var inte med men roligt hade jag. Jag och Julia hoppa runt som små fjollor och sjöng cheers. My style!

Nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt! Kanske repetera lite matte till provet imorn men ikväll kommer mammas lag över och vi ska grilla.


RSS 2.0