2 cool 4 school, yeaah!

Kom hem runt fem från Götet. Brons blev det i alla fall. Vill inte komma med massa anledningar till att det gick som det gick, men det finns det massor utav dem så vi borde vara sjukt stolta över oss själva. Och vi vet ju sanningen, vi är bäst! Mohaha. Sov hela vägen hem som var riktigt skönt. Ska sova tidigt ikväll, eller ska försöka med det i alla fall.
Imorgon, skola då. Tror det inte är så många som längtar. Även om det skulle varit längre så skulle det vara slut nångång, finns icke nåt att göra!

Ett välkommen hem till Jessica och ett grattis i efterskott till Fanny. Fast måste bara säga att det var jag som fick första kramen oh första pussen! Och så fick hon present, en halv gurka! :*

Hittar inte någon bild tyvärr :(

Kyss & Smek

Nu när det har varit lov och skolan börjar imorn så tycker jag att vi får ligga i nu med bloggen. Det ska jag iaf göra. Kom nyss hem från att har varit på Gränbycentrum och köpt lite. Sen åkte vi till Elgiganten och köpte en till kamera och lite till våra tvn. Vi tre tjejer alltså, haha.
Nu är det bara att tagga till träningen!

 


Hemma

Nu är jag hemma igen och vaken eftersom lilla Frasse fågel fick lite pms. Dom få dagarna vi har varit där har det varit underbart.

Under dom korta dagarna vi har varit där har vi hunnit med att gå på spa, åkt upp i bergen och hitta ett hus (som vi ska ha!) Gått i alla höga sand dynorna som har blåst över från Afrika. Bara varit vid poolen och chillat sönder. Ätit oss tjocka på mat varje tre timmar typ. Handlat och mer. Vill verkligen tillbaka men det är faktiskt skönt att vara hemma, vet inte varför.

Igår när vi skulle landa kom jag på att jag bara hade gladiator skor på mej. Så jag fick tänka snabbt och drog ut ett par raggskockor som jag hade under. Bättre än vd mamma och Emma hade. Dom hade minnsan bara flipflops på sig.


Ni får e ful bild för alla andra håller på att ladda över!



Vattenkanna?

Nu gör jag och Fanny pannkakor.

Kyss

Idag vaknade jag vid halv tio(?) Träffade Fanny en stund, vi åt på cupido och snacka en jäkla massa! Gick hem till Simon, vi gick vidare och det slutade med att vi bowlade med hans familj. Hihi mys! Åkte hem till Fanny som jag sitter hos nu. Sjukt konstiga är vi, så har du ett konstigt sms i inkorgen. Vi är inte seriösa! Kyssssssss


Gamla bilder på gamla tjejer *hehe* övertröttaaaaaaa..

 


Si


Iiihaa

Mysig dag igår med min elskling Jessica Lambeck! Efter att ha varit på stan, fikat och köpt lite åkte jag till Simon. Beställde en pizza och sen sov vid halv tio. Åkte hem vid tre, till gränby en sväng med mamma och Susanna. Duschat lite, kollat på tv lite, data lite och smörjt in min rygg med liniment som hästar brukar ha, haha låter lite  läskigt men ska nog inte förvandlas till en häst, får jag hoppas på!

Gran Canaria

Aa hur som helst har vi nu avslöjat till Emma att vi ska till Gran Canaria. Hon hade ingen aning hela veckan och vi sa nu, haha. Så nu så packar vi det sista och så. Nästan sex timmar på flygplanet i olika platser. Men jag ääälskar att flyga så det är chill. Skit fint hotell och all inclusive, mihi.


Eftersom Jessicas bild var det fulaste jag sett så byter jag till en bild som jag tog där 2008! / Julia


Bilder från Åre








¨


Dagarna har varit riktigt kalla som ni kanske ser på bilden med mina ögonfransar där topparna av fransarna frös till is, men det har gått att åka i alla fall i omgångar. Bara två dagar kvar nu här uppe men sen åker jag till Sveriges baksida, alltså Göteborg. Känner på mig att det kommer bli lyckat och att ett guld kan tas med till våran kära stad på söndag.


Top secret

Dålig uppdatering när man har lov ? Svar ja. Man borde ju ha mer tid för att man inte går i skolan men det blir tvärtom. Men idag har jag tid.
Igår så träffade jag Julia på stan och fikade på Musikenshus och hälsade på alla igen. Sen gick vi på stan en stund. Under tvång typ så köpte jag en tröja och Julia ett par cykelbyxor (till fotboll)
Aa nu måste jag vidare till det jag gör som är top secret.

Direkt från Åre

Har inte kommit många inlägg från min sida på sista tiden men jag är ju som sagt i Åre oh det kommer bli svårt att blogga varje dag men ska försöka. I fredags så var ju jag, Julia och Jessica på bio, vi såg "Farsan". Filmen var bra men annars så var den inte speciellt ett dugg. Lördags mys blev det sen i Storvreta med Evelina Lina, Linda, Anna och Amanda. Hur mysigt som helst med god mat och allt! I söndag, alltså igår så åkte jag ju som sagt upp till Åre vid tio tiden , men vi kom fram till stugan vid sju tiden. Alltså nio långa timmar i bilen, gillas verkligen inte. När vi kom fram så packade, åt och sen blev det film på kvällen.
Får hoppas på att det blir av attt åka skidor idag för just nu är det tjugosju.två grader kallt ute..


Bilden är tagen nyss utanför våran stuga.


GC!

Igår så åt familjen på Plock och det var verkligen smaskens. När vi kom hem så somna jag nästan direkt på soffan och vaknade på samma ställe men ovanligt tidigt. Såklart ville Emma att jag skulle vara vaken runt nio på morgonen. Annars så har dagen varit lugn och imorn har jag och Julia en dejt på Musikens hus igen. Fast denna gång är vi faktiskt gäster. Matilda drar till Åre och på onsdag får ni se på andra bullar. Ha det!


Jag vet att ni hatar cheerbilder men jag älskar dom.


F to the anny

Torsdags: Skol SM hela dagen, det gick bra och vi är vidare. På kvällen, match med f-17.
Fredags: Sista dagen på musikenshus.. Sen bio med Matilda och Jessica, vi såg 'Farsan'.
Lördags: Träffade Fanny på stan. Gick runt lite, kollade på bio, vi såg 'Valentinesday'.
Söndag: Fanny här, träning på kvällen.

SWEEEEEET!


The last day

Ja, som ni alla ser så är det jag som håller bloggen vid liv nu. Jag vet inte vad Matilda och Julia gör men något gör dom iallafall.
Igår var mysig som vanligt med dom bästa. En lång och jobbig dag på ''jobbet'' men sista timmen var sjukt kul. Först så sprang vi tre tjejer och Andrea runt och fotade i rulltrappan, i cafèt och massa. Sen gick vi ner i köket och fotade alla och busade lite. Vi gick upp på sjätte och sjunde våningen. (Backstage, greenroom, och alla rum för artisterna) Efter allt spring och lek så gick vi ner igen och vi börja göra våra egna Latte macchiatos med karamell smak. UNDERBART! & vi alla fikade. Kommer verkligen sakna alla där! Två veckor gick förbi såå snabbt! Helt galet! Runt kvart över fyra börja vi kila neråt och vi skrev i boken för sista gången. Vi bokstavligen sprang ner till bion och kolla efter biljetter sen första bussen hem till Julia och nästa bussen tillbaka. Kanske den kortaste men roligaste bussresa jag någonsin har upplevt. Ja, det var då två killar som går på vid diös typ och ena killen ramlar så han har ena benet på bussen och den andra på marken. Åå det var så roligt! Vi kunde inte hålla oss för garv och stackars killen skämdes säker jätte mycket!
Sen så fick vi tre platser längst fram på Farsan. Filmen har ingen mening men det var ju lite småkul. Hehee, sen var det roligt att vi träffa Felix och Sandra där också. Small world!
Sen hann jag precis med bussen som var påväg mot lilla Sunnersta.

Idag ska jag till Nacka och kolla på när Emma ''tävlar'' och träffa min saknade Nicole!




Näst sista dagen

Hursom helst. Ensam med Johan, Mårten och Erika idag som sagt. Ganska rolig dag idag även om J & M inte va där.. :(  Lite roligare när det inte var så många som åt och inte jätte mycket personal. Fick lära mej hur man dukar professionellt. Ganska coolt att två som vi jobbar med har varit servitris för nobelmiddagen och ska också vara servitris för Victorias och Daniels bröllop. Untz, untz! Imorn är sista dagen som inte är roligt alls! Fast vi snacka om sommarjobb idag med så det lutar åt rätt håll! Sportlov snart som är också sjukt nice. Vi får se vad familjen gör. Det ligger emellan Åre, Spanien och Norge. Men det blir ju inte roligt i Norge om inte Julia följer med och det ska hon inte.. :( Nu ska jag duscha håret och plugga på barracudas programmet för imorn är det träning.



Vilken blick, jag fick, när han gick, med hans mick, & så hiick

En lång och jobbig dag idag. 250 gäster, plus cafèt och sen fick vi duka till middagen och allt måste vara perfekt.
Matilda var störtskön när hon ääägde ut en tjej som jobbar där. Haha, låter helt fel men hon är liten och kaxig och går runt och tar på allas höfter.. :(
Sen åkte jag och Julia hem till henne och satt ute och snacka medan vi vänta på nyckel. En kvart på oss att byta om och sen dags för min första träning som en guskare. Härligt, härligt! Nu väntar badet på mej och imorn blir jag ensam med Johan, Mårten och Erika för Julia och Madde ska spela innebandy med skollaget så dom dissar mig. Men nu rinner det över kanten!


20.58



HOPE!



 Nu räddar vi lite liv.


Kungligt!



Tvåhundrafemtio nyputsade champangeglas

Nu har ännu en till dag gått för oss på Musikens Hus. Bara två dagar kvar för mig och Julia medans Jessica har tre, jag och Julia ska ju spela innebandy med skollaget på torsdag i Allians. Kommer verkligen sakna det för nu börjar allt bli så nice, alla börjar bli snälla plus att vi har fått lära oss att göra Caffé latte, plus i kanten!
Som ni såg på Jessicas inlägg så var vi ju med i tv. Personalen hade precis sagt till mig och Julia att vi inte skulle gå tillsammans men såklart ser man på filmen att vi gör det..
Men här kommer bilder från våran tisdag, vi som är kända från tv. 










Grattis Julia på namnsdagen också!


Klumpiga dagen

Dagens mening: ''Jessica! Sex på samma gång!''
Aa, det var det som Julia sa när hon kom springande till mej med 6 st flaskor i armarna, fast jag missuppfatta det totalt och jag tror andra gjorde det med! Ganska lugn dag förutom att runt tusen barn lekte runt hela musikens hus. Halv tre gick jag och Julia till stan och köpte en tröja till Simon, hahah och sen bussen hem. Idag är det ingen träning eller något sånt så bara vara hemma och mysa! Skönt för en gångs skull!

Klumpigaste dagen för oss idag! Jag tappa två glas, Matilda tappa två tallrikar tror jag och Julia tappa en tallrik! Good girls!


MJAOU



Ja, som sagt så filmade dom massa under dagen igår. Det gick båda på fyran och tvåan. Här får ni videon!

Exc & Barrra

Puss hej! Det var sant det jag skrev över, haha!
Träningen gick väldigt bra även om vi saknade två st. Barra gick ju fint fint det med utan Matilda. Alltså inte Matilda Andersson en annan Matilda. Aa, bara 39 dagar kvar tills DM!
Imorn blir det ännu en dag i huset.


in actiooon


Gröt måndag!

Nu är vi hos Julia igen, som alla andra vanliga måndagar. Jag och Matilda ligger i soffan och Julia försöker fånga en boll mellan tuttarna. Ganska lätt dag idag för det var ingen konferanslunch. Men helvetet kommer på onsdag när 250 st kommer, plus cafèt. Annars roligt som vanligt! Idag har jag träning till nio och Matilda och Julia har match mot Storvreta. Lycka till!

Nyss så gick Jessi till sin träning och här är vi andra taggade till tusen. Såg just vad Jess hade skrivit här över och så gick det inte riktigt till faktiskt :)
Hejdå nu ska vi äta gröt!


ÄNTLIGEN HEMMA!

Saknat mig? Min data har inte varit sig lika på ett tag men nu lämnade min kusin huset och lämnade efter sig i fungerande data. Så jag är back on track bitches.
Veckan som sagt har varit väldigt grön och hel skön. Sorgligt med bara en vecka kvar på Musikens Hus nu men en vecka ledigt efter det hela är ju helt okej. Helgen har inte varit speciell på något sätt, eller jo vi är vidare till slutspel i Göteborg som går bara om två veckor! Ett steg närmre Svenska Mästare, så det är bara att köra nu.
Idag blev det match för mig i Alunda. Själv var jag inte taggad ett dugg plus att vi förorade med sju-två. Inte okej men en annan sak som är ganska stekigt är att jag leder utvisningsligan med hela tio minuter på en säsong. Kungligt värre. Nej men nu ska jag plocka fram min grön tröja för imorgon blir det jobb som står på schemat.

Grattis Julia och Simon som har varit tillsammans i tre månader nu.

Köping in my <3333

Nyss har jag varit på gränby. Jo lite grejer blev det *hehe*..
Kollat klart på sista Köping nyss, det är sorgligt att det var sista, men det kommer nog igen! Nu måste jag leta efter mina jobbarkläder till imorgon, helt borta! Sovdags efter det, pusspuss.

Tre månader med älskling!

Igår morse så vaknade jag vid halv sju för att byta om till matchkläder. Åkte till Hedemora runt halv åtta där tre matcher väntade. Första matchen mötte vi Hammarby. I den matchen blev det 5-3 till oss! Andra mötte vi Slätta och då spelade vi 8-6. Sista mötte vi Sala och då blev det 9-1. Så vi vann alla matcher och gick då vidare till Göteborg. Där ska vi spela SM slutspelet, bland dom åtta bästa i Sverige. Så det är inte helt fel!
Kom hem vid kvart i sju, hämtade pizza och sen kom Simon. Han sov här tills idag. Mormor & morfar kom förbi ett tag och fikade också.
Idag är det ju inte vilken dag som helst heller. Alla hjärtans dag och tre hela månader med min älskling.
Söt som han är så fick jag det här av honom:

JAG ÄLSKAR DIG
Det här fick jag av mormor och morfar: Lite handsprit och läppbalsam (a)

Och utav mamma och pappa: En tröja (:

Ska till gränbycentrum med mamma senare och då kanske det kommer bild på något mer!


Frukost, lunch, middag! Detta gillas riktigt jävla grovt!



Glassen är från spanien, haha och handväskan med små riktiga diamanter i. Tack mamma och pappa!


Sexy magiiiic

Ganska roligt att alla är hemma men ingen bloggar. Vakna klockan sju idag och bytte om snabbt och gick ner och åt en alla ♥ dags kaka av mamma och fick en liten present. (Ni kan få bild senare) Packa snabbt en väska och så kom Frida och hämtade mej. Träningen gick helt okej. Vi körde bara program och det blev bättre och bättre men till slut va vi helt döda så det sket sig. Tom cats har jag aldrig sätt såhär bra och jag är stolt över mej själv att jag körde min salto några gånger på riktigt tävlingsgolv. Nu är jag hemma och vill ha alla bilder från Ida NU! Snart är det träning igen och vi fortsätter att ge allt!


gammal bild


Excaliburs Coed

Idag är det jag som får blogga. Matilda och Julia är i Hedemora och spelar sm. Lycka till! Har inte gjort ett skit. Vaknade först runt fyra då tv var fortfarande på så jag fick stänga av den och då fick jag panik att jag glömde sätta på alarmet. Så jag gjorde det. I D I O T ! Så då vaknade jag halv åtta också när alarmet gick och det var då jag märkte att det är lördag. Så jag somna om och vaknade för tredje gången runt elva. Nu har mamma bakat och jag har fixat Excaliburs blogg så nu är den fin! Imorn har jag träning bokstavligen hela dagen så man får bara tagga till nu då!



Hej rosa

Kände att det blev en jävla mycket grönt så jag tar med en skvätt rosa!





Mycket bättre!


SM, som vanligt känns det som..

Matildas data funkar inte typ, förstår att ni saknar na'.
Nu ska jag sova strax för imorgon ska jag kanske upp vid halv sju - sju för vi, gusk flickor 95 ska spela SM i futsal Hedemora. Får se hur det går, men det ska nog gå vägen, får hoppas på det i alla fall!

Bilder, bilder och åter igen bilder



Hejdå Limpan, hej helg!

Sista dagen på Musikens hus för veckan och det är båda skönt att slippa för några dagar men ändå väldigt sorgligt att veckan gick så snabbt och det är bara en vecka kvar. Vi fick sluta en timme tidigare och fick super beröm av en som jobbar där. ''Ni är dom bästa praktikanterna vi har haft, inte dom dumhuvuden vi hade förra året som inte fatta ett skit!'' Skönt att höra, ohyeah! Vid tre gick vi tre till stan och kolla runt lite. Eller mest Julia och jag och Matilda hängde på, haha. Sen vid typ kvart i gick Julia till Simon och jag och Matilda fika i Stper gallerian. Otroligt gott fast ändå väldigt svårt att få ner allt efter all fika idag. Hann direkt till bussen och jag fick hoppa på vid dörren längst bak, stek! Så där satt Victoria och Rebecka och då så åkte vi bussen hem.
Nu har jag nyss ätit middag och vila mina fötter!
Matilda meddelar att hennes datorer funkar inte för tillfället så dålig uppdatering från hennes sida!






Aj


 


En galen apa

Ännu en dag på Musikens hus. Kämpade upp imorse utan feber så pang sa det och jag var påväg till bussen och då åkte Helena och Emelie så dom erbjöd sig att köra mig. Klart tackade jag inte nej och hoppade in i bilen. Dagen gick förbi väldigt snabbt också och det var som alltid mycket roligt. Imorn är det Limpans sista dag och det kommer vara båda skönt och inte roligt att slippa dig. Vi var uppe längst upp på musikens hus idag och dukade för Jonas Gardells ''mingel fest'' och provade alla soffor & stolar. Det är mycket roligare nu när alla har kommit ur sina små skal och blivit mycket roligare och snällare. Jag fick också servera mat idag, eller vad man nu ska säga. Haha, det var också roligare att man fick prova på något nytt. Inte bara plocka bort allt och duka med Carlos.
På söndag kommer det inte vara så lyckad alla hjärtans dag för jag har först träning från halv nio till tolv tror jag och sedan träning igen från fem till åtta, yippie!




Kluummmmpppp

Dags för mina kollegor att skriva lite nu vaa..?
Dagen har i alla fall varit ganska bra, nu börjar alla bli lite snällare mot oss haha, det går framåt med andra ord. Eller bakåt för en annan. Jessica, klumpig som hon är gjorde sönder både en tallrik och kopp idag. Plus att det var jag som fick plocka upp så folk trodde att det var jag.. Men det är sånna smällar man får ta med henne på sin sida.
Bilder kommer senare. Dock så är det inte några andra färger utan det är slimegröna färger som gäller!

Pic's

Vi kör lite bilder idag bara! Och jo jag måste ju medge att vi har så stekiga såkallade jobbarkläder!



Fanny Andersson är cool

Och så kollar åt vänster på sidan och ser idag tisdag så säger vi grattis Fanny på din namnsdag!

Love it!

Japp, roliga dagar är det vi snackar om där nere! Från 9.00 till 16.00 är dagarna, känns otroligt långt men det går snabbt eftersom 'tiden går snabbt när man har kul!' Man blir faktiskt lite bortskämd, visst att vi jobbar stenhårt när vi ska men vi får massa grejer, underbaraste luchen! God kaffe, läsk, godis, bakelser m.m, vilket som passar oss gottegrisar mycket bra!
Roligaste hittills var faktiskt att sortera bestick med Matilda. Förlåt Jessi menar ingenting mot dig men du såg hur flummiga vi var när vi kom upp. Haha herregud, HAASEN HAAASEN!
Imorgon ser vi fram mot en ny dag med nya uppdrag! Ciiiao.


Bild från google :$


People Always Told Me Be Careful Of What You Do , Don't Go Around Breaking Young Girls' Hearts


Musikens Hus

Blev inget bloggande för mig heller igår kväll för jag var verkligen helt slut! Så glad att jag valde Musikens Hus för allt är ju roligt, till och med att plocka disk med Julia när man är helt övertrött. Helt otroligt faktiskt. Idag gjorde vi ungefär samma saker som igår men det blir bara bättre. Kunde inte äta med Julia och Jessica idag så mina matkompisar blev Mårten och Johan. Helt konstiga samtalsämnen under hela lunchen men det är smällar man får ta om man jobbar med killarna. Fanns det bestick på medeltiden? var till exempel en fråga som dom pratade om. Övertrötta prao elever är inte att leka med. Längtar redan tills imorgon och där ska nya bestick lådor plockas, underbart..
Här kommer bilder från dagen, en fika pause var det just då faktiskt.




& i disken.



200 inlägg!



Prao på Mh

Hej och förlåt. Jag var övertrött igår när jag kom hem klockan halv tio från cheer. Super duper bra träning och dag på Mh. Får jätte ont i fötterna oh i ryggen från att gå runt hela dagarna, men det är så roligt! Ganska så svårt att förklarar vad vi gör och det låter tråkigt men det är faktiskt jätte roligt. & alla böjar bli snällare, haha. När Matilda loggar in så får ni lite härliga bilder på oss i våra härliga gröna tröjor, svarta föklädet, och linnet som alltid åker upp. Idag har man fått roliga kommentarer och komplimanger som gör dagen som bäst !
Nu ska sätta på tvn och tvinga Emma eller Victoria att massera mina ömma fötter och sen ska jag sätta in min gröna tröja i tvätten, haha!

Matilda i sin söta, lilla, gröna tröja.




Meet me half way.. In the tiktok

Nyduschad, glad, pigg, längtar tills imorn tjej. Ja, det är jag nu. Jag är very happi att träningen gick som den var tänkt och jag är också very happi att det inte är någon skola imorn och dom tre kommande veckorna. Helt underbart! Bäst träning också! Åå, körde min rondat flickis salto några gånger när inte linjerna var där och att bygga idag gick awsome! -Nu är det inte långt till Dm, tjejer!
Aja, nu ska jag torka håret snabbt och sen sätta på en film och somna med ett leende på läpparna.


Fotboll på hög nivå!

Ja rubriken kan tala för sig själv och jag kan bara säga att underbar fotboll spelades i helgen. Härligt folk var med och nya människor framför allt. Min insatts under helgen ska vi inte prata om men kan säga en sak, inte godkänt..
Imorgon är det ju prao och jag är överlycklig. Ingen skola på tre långa underbara veckor. BÄST!


Jag älskar fotboll

Ja idag så kom vi hem från Bosön. För det mesta var det roligt, träffade nya tjejer och spelade fotboll.
Tack alla som gjorde min helg, ni vet!
När jag kom hem så åkte jag till gränbycentrum med mamma, fick med mig hem ett par converse och ett par jeans.
Imorgon är det prao, är lite spänd men det ska nog gå bra när jag har mina kära vänner på min sida!

Riesens är gott

Känns som om att det är jag som måste ligga på nu här på bloggen när Julia och Matilda är borta. Igår var en härlig kväll. VI gjorde choklad och lasagne och spelade spel. Riktigt skön kväll faktiskt! Vaknade av att en liten Emma skriker på mej och hoppar på mej runt nio. Tack, sen kunde jag inte somna. Gick ner och åt frulle och sen så följde jag med Mamma att lämna Emma, vet inte varför men det va roligt, hahah. Nu ska jag chilla lite mer och sen tagga till träningen ikväll som SKA gå bra. Puss


I want to be you friend not your enemy

Kom nyss hem från gränbycentrum där jag och mamma handla lite mat till ikväll och köpte ett par tights och två tröjor. Nu ska vi över till Emelie och baka lite och sen göra middag till oss alla. Gott och trevligt att vi gör allting tillsammans!
Och juste, Jocke jag hoppas det är en lämplig text utan klagomål så du orkar läsa!


Och på måndag åker Denise till thailand! Hoppas du får det dunder!


Överlycklig

Ojojoj vilken dunder eftermiddag. Har köpt en iPod touch, Ben & Jerry, mat från donken och fått två nya pyamaser bara sådär. Så nu mår jag prima. Det ända är att jag är lite nervös för imorgon. Men det  är ju bara positivt för att det är en rolig grej! Nu har jag duschat och ska snart lägga mig, lyssna lite på musik och spela spel på min nya hobby.
Nu när jag ser här på Let's dance så åker Rabih ut?!
Och juste, Jocke hoppas det är lämplig text så att du orkar läsa!


Halsbandet här på bilden över har jag fått av min bästis, syster Matilda Andersson.


Hej nojjig brud

Helt okej skoldag, börjar bli ganska trött nu på skolan. & då är det underbart att vi inte har någon skola på tre veckor! Gick tidigt från skolan för jag skulle till tandläkaren för att kolla upp dom två tänderna som jag fick en smäll på. Det gick väl sådär. Blev fett nojjig efter och tvinga pappa köpa massa saker. Så nu är jag hemma och trycker in mej olika saker, haha. Ska tillbaka om en månad och efter det en vecka. Nu ska jag äta middag och sen får vi se vad som händer. Puss


Äntligen!

Ja äntligen är det fredag och äntligen är det slut på skola i tre veckor nu! Det känns helt underbart nu, allt är så himla bra. Denna fredag har varit helt okej på alla sätt. Lämnade in uppsattsen idag och sen förhör på so:n. Engelska sista och sen tog dom flesta tian till stan där jag gick med Denise, Beatrice, Julia och Fanny och fika på Coffee House. Jag och Beatrice dela på en Kärleksmums. Fikan med tjejerna var hur mysig som helst. Väntade sen på Oliver och vi tog bussen tillsammans. Nu sitter jag hemma och pratar med Fanny om packningslista för imorgon är det camp ett på Bosön. Sover över där så det blir bara fotbollsspel hela helgen. Blir nog inget bloggande tror jag men hemma efter helgen och sen två veckors prao på Musikens Hus med J & J, underbart! 

                                

                                 
                                                                      

J <3 S


I told him my biggest secret
And he told me four
He smiled at me and said
that makes me love you more
And then he made me laugh
And I knew it was a sign
That he was a man,
That I wanted in my life

And with every passing day
I feel more and more of that way

He heals me
He knows the real me
And he accepts me, he never hurts me
He heals me
He knows the real me
And he accepts me, he never hurts me
He heals me,
He heals me

I can play him songs, all
through the night,
And he will listen to every line
,
And even when I'm wrong, he is still kind
He chooses his words wisely
when he tells me I'm not right.

And yes he is a beautiful man,
But he is also a beautiful friend

He heals me
He knows the real me
And he accepts me, he never hurts me
He heals me
He knows the real me
And he accepts me, he never hurts me
He heals me

The moment that we met, he made me smile
He has so much compassion in his eyes
I have no idea, how long he'll be here
A season or a lifetime, forever or a year

But for the first time in my
life I'm not worried about the future
Because we have such a
wonderful time when we're together
However things turn out, it's all right
Cause he's already changed my life

He heals me
He knows the real me
And he accepts me, he never hurts me
He heals me
He knows the real me
And he accepts me, he never hurts me
He heals me


Äckel potta, äckel potta prutt prutt

Dagen gick som sen storm. Först svenska med en liten Christer som vaknade på fel sida sängen, hihi. Sedan tog alla åttans tjejer åttan till friskis och svettis. Där körde vi ett pulspass typ som va drygt en timme. Det var ganska roligt sådär fast det kunde vara lite svårt. Jag och Maja gick tillbaka till skolan och vi alla åt lunch sedan hk. Vi lagade ugnsbakade potatisar med geggamoja. Super gott! Tog bussen hem och nu sitter jag här och försöker göra läxorna tills imorn. Sista dagen och vi får sjukt mycket läxor. Först franska läxa men dom gör jag aldrig, svenska uppsats som vi ska skriva i skrivstil, engelska glosor, so läxförhör, matteläxa fast dom gör jag aldrig heller. Jag tror det var allt, inte mycket alls !

Lite kvar

Dagens: spanskaprov, engelska uppsatts, skriva av mycket, bokstavliget mycket på so'n. På fredag engelska glosförhör, lämna i svenska uppsats och so läxförhör. SEN så är det över äntligen. Efter veckan väntar två underbara veckor, prao och sen lov.
Idag var det fotbollsträning, sjukt roligt tycker jag faktiskt. Måste tagga inför helgen då vi ska till Bosön på camp ett med fotbollsdistrikts. Ska sova på hotell och grejer, det blir nog kul!
Men nu ska jag sova.


 


Boom boom

Franska prov och mattant. Kan det bli värre ? Provet gick ju helt okej men jag är ju helt efterbliven så kommer jag ändå få ig när jag tycker att det gick bra, haha måste börja tilltala till mej själv att jag inte är bra på franska. Sen blev jag mattant med Jonte, Nelly och Erik. Drygt men ändå ganska roligt men det va bara för Erik och Jonte skämtar hela tiden. Sen blev det två till lektioner för mej. No och matte, båda gick ju ganska snabbt sen hem direkt. Jag var hemma i tio minuter och då stack vi till träning. Fick lite socker i min kropp och då blev jag nämligen fem gånger gladare. Träningen gick super faktiskt. Typ första träningen på länge det har gått bra för mej och så. Körde min boom boom varje gång också...(a) Nu sitter jag här nyduschad. Två dagar kvar och sen är det prao i två veckor och sen sportlov!




Träning

Spanska provet idag gick helt okej faktiskt, eller nej väldigt bra för en gång skull. Engelska och So direkt efter och sen lunch. Jessica min underbara lilla mattant jobbade ju idag i matsalen. Hennes outfit kan man ju absolut inte klaga på. Livskunskap, No och Matte sista var ingen höjdare precis. Nu sitter jag hemma och ska snart ta mitt pick ock pack och åka på träning i Diös. 


Helgen och dagen

Helgen spenderades ju i Umeå med sm spel. Gick väl inte som planerat och vi åkte ut mot Mora. Resan dit och hem var både riktigt roliga med frågesport, film och grejer, men vissa stunder vill jag bara glömma och jag säger bara att ni kan sluta vara så omogna och förstöra. Tack Julia för samtalet från Sundsvall! Kom hem med bussen vid elva tiden på söndagen och sen upp igen på måndag för skola. Inget speciellt förutom boxning på idrotten som var riktigt kul. Sjukt ont i ryggen och i benen efter passet! Idag är det ju tisdag och riktigt tunga lektioner på morgonen, engelska uppsatts och skridskor istället för fotbollen. Skolan konståkningsskridskor är inte att leka med säger jag bara, haha. Jessica gick hem efter en kvart men jag och Denise åkte igenom tiden med storm. Många fina kort och en pardans video. Galant! Ska snart sätta mig i soffan och plugga in det sista till spanska provet imorgon innan Paradise börjar. Undrar vem som vinner, tack Joakim..



Dagens hjälte

Fick ett sms imorse av Julia att hon inte skulle komma. Då blev man mer ledsen än vad man redan var. Fick typ panik imorse av att jag börja näsblod när jag sov och det rann ner i halsen på mej så kunde jag inte andas, sjukt äcklig feeling. Fick skynda mej att byta om och sånt fast ändå så satt jag och snacka med Victoria och Emma i typ en kvart efter jag var klar. Dagen börja med tre jobbiga lektioner, Svenska, No, och So sen lunch och sen engelska. Måste bara säga att jag är dagens hjälte igen. Tss, men vi behöver inte snacka om varför. Anhöriga vet, hoho. På engelskan skrev vi uppsats och det var busenkelt. Satt bredvid Matilda och vi hade stödord som mamma hade skrivit, haha! Sen gick vi ut och börja åka skridskor, jag åkte i kanske tio minuter sen gick jag till doktorn. Kolla upp min nacke igen och sen köpte vi skor till mej och Victoria. Eller vi skulle egentligen inte men vi köpte några fina till hennes student som jag ska då. Kommer typ bli tre meter hög! Nu sitter jag hemma och försöker att plugga till imorn. Har franskaprov och sen så har jag matjour. Gud straffar mig igen. Men nu ska jag plugga mer, eller jag ska försöka.


När Matilda slutar vara lat så får ni mycket fina bilder från när vi åkte skridskor!


Bög, mamma, kines


Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den här låten, Josefin Crafoord som är med på The Voice varje morgon på femman. Men jag vet inte, är den bra eller bara konstig!


Godnatt

Oho, så sjukt trött på allting.


Underbart!

Äntligen är vi allihopa samlade. Våran dag började med skola och Jessi kom i tid medan jag och Julia åkte ett till varv med en bajsnödig bussman. Kom sent till lektionen och den slutade nästan precis då. Jag fick gå till matsalen och jobba jour. Ganska så drygt men imorn är det Julias tur och på torsdag så är det Jessicas tur. Vi hade idrott tillsammans och vi boxades, haha! Åkte buss till stan och köpte lite godis och vi alla tog bussen hem till Julia. Nu ska jag plugga med Julia på golvet och Jessica ska kolla på gamla bilder.



RSS 2.0