MYSPINNE

Efter några gästinlägg sitter nu jag, Jessica och Fanny och är riktigt slitna. Inte så konstigt efter två timmars sömn, lite mindre för andra då.. Men ett softairgun krig fick oss att vakna som var mellen tjejerna och killarna, Victor och Isac. Pizza som satt fint och killarn stack för hockey.
Men om gårdagen. Jag spelade innebandy i Västerås men gick inte vidare till slut. Snabbt hem för lite fix och träffa valpen, gull! Fanny, Jessica, Jacob, Simon och Victor kom först men sen ramlade det på med folk som bland annat Daniel, Calle, Theodor, Maja, Dj och kompisar. Kul kväll men rätt lugnt som tur var. Musik, krig, bilder och annat mys stod kvällen för. Fanny, Jessica skulle sova här och det skulle Jacob och Victor med. Myste ner med allt vi kunde hitta och somnade sent, halv fyra. Vaknade vid sex då Jessica och Victor sov i samma säng och Fanny och Jacob på samma madrass.. Vad hände?
Natten var klockren helt klart. Victor som trodde sig se en katt hoppa in i fönstret och lite prat i sömnen har vi fått höra i efterhand av dom två nattugglorna Fanni&Jakke.
Snart ska vi sova igen, puss hej.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0